Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<   Pagina 3 din 992   >
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala la cheie din caramaida de vanzare in Paradisul Verde, comision 0 cumparator, P+1, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 200mp, constr. 2018, supr. utila : 170mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 18m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane duble si o terasa, gradina pe sud, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute, accepta credit, pret usor negociabil. Detalii tehnice instalatii electrice: toate cablurile sunt trase prin tuburi izolante IP-PVC, prize si intrerupatoare Gewiss, intrerupatoare automate modulare Schneider Electric. Detalii tehnice instalatii termice: alimentare cu apa din teava PPR, centrala in condensatie si boiler apa calda, incalzire cu radiatoare din otel, tevi px-a in copex, TECE Germania pentru distributia agentului termic de la colector la radiator. Instalatii sanitare: cazi si wc-uri Ideal Standard, baterii lavoare si cazi Hans Grohe gama Logis, corp mobilier baie suport lavoar din mdf. Finisaje: Parchet grosime de 12 mm - Egger, Gresie si faianta furnizor Delta Studio - Marazzi. Terase cu pardoseala din placi 60x60 din granit fiamat.Balcoanele de la etaj cu pardoseala din gresie. Tamplaria este Salamander cu 5 camere gama Streamline de 76mm, iar feroneria este Siegenia. Sistemul de supraveghere video, sistemul de irigatii si placarile cu piatra exterior constructie fatada nu sunt incluse in pret, sunt optionale, dar se pot realiza contra/cost. Canalizare si toate utilitatile si toate finisajele conform anunt incluse in pret. Locuinta este situata in Artelor Residence, un nou ansamblu de vile situat in Paradisul Verde, Corbeanca, intr-un complex locuit de familii care deja stau permanent in respectiva zona. La vanzare mai sunt un numar de 4 vile individuale.
[-] Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala de vanzare in Paradisul Verde, in ansamblu rezidential privat, paza asigurata 24 ore din 24, multiple facilitati zona, sistem de supraveghere pe strazi in comunitate/zona rezidentiala, acces la toate facilitatile ansamblului, locatie in vecinatatea padurii in zona matura/finalizata a Paradisului fara santiere in constructie. Locuinta in casa/vila structura usoara lemn este spatioasa, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 95mp, desch. sosea 14m, utilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de lac, supermarket, gradinita. Imobilul are gradina insorita pe sud, dormitor/birou parter, este racordat la toate utilitatile si are centrala clasica pe gaze. Se vinde nemobilata, cu bucataria mobilata si utilata si spatii personalizate dresing-uri. Alte detalii despre locuinta : acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, toate drumurile de acces atat publice cat si cele interne in ansalblu sunt asfaltate. Accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Casa de vanzare in Corbeanca, imobil pe parter, curte foarte generoasa cu gradina si livada, 4 camere dintre care 2 dormitoare, living si dining, Subsol+Parter+Pod, in casa/vila singura in curte, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 155mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 155mp, desch. sosea 30m, semiutilat, o baie, o bucatarie, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. canalizare, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata. Canalizare si apa publica la poarta, acces pe drum public asfaltat, gradina vasta cu livada si vegetatie matura, dormitoare/birou parter, acces la beci subteran tip crama cu scara permanenta si loc de depozitare pentru rafturi. Imobilul are pereti masivi din beton cu caramida si bca, finisaje clasice gresie, faianta, parchet, termopan, acces imobil usa termopan, incalzire clasica pe gaze radiatoare/calorifere si soba de teracota (in living), fosa septica si put propriu functional cu hidrofor, suplimentar in afara de canalizarea si apa publica existenta la strada principala in fata casei. Podul locuintei are posibilitate de extindere imobil si pe partea de etaj, nivel 2 peste placa de beton, cu posibilitate de locuire dupa extindere si amenajare. Garaj open space cu loc de parcare suplimentar in curte, alei de acces, magazie si locuri de depozitare. Se accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila cocheta de vanzare in Corbeanca, in ansamblu rezidential pazit non-stop, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, suprafata totala cu tot cu terase si spatii de depozitate 196mp, constr. 2011, supr. utila : 120mp, supr. teren : 664mp, amprenta sol: 112mp, desch. sosea 30m, utilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, drum de servitute, o terasa rustica in suprafata de 30 m, din lemn natural cu vedere spre gradina, balcon din lemn natural de 7m. Locuinta are bucatarie moderna open space, complet mobilata si utilata, living inalt de 5 m cu candelabru, parchet lemn masiv din stejar wenge, scara interioara din lemn de nuc. La exterior locuinta are sistem de irigatie automat, canalizare si apa curenta prin statia de epurare a complexului, put propriu pentru gradina, mini teren de baschet si casuta de gradina, gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, brazi, mesteceni, tuia, trandafiri si gard viu. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 224.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie individuala, deosebita, in ansamblu rezidential, la cheie, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata 2013. Imobilul are 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, supr. totala 242mp, supr. utila171mp, teren 500mp, amprenta sol: 144mp, 3 bai, 2 balcoane si o terasa. Vila are dormitor/birou parter, toate utilitatile, acoperis Lindab, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Imobilul are fundatie de 1, 5m, polistiren de 10cm, pereti integrali caramida/beton, fara rigips. Multiple locuri de depozitare la parter, etaj si in pod. Loc de depozitare pod 14mp, cu izolatie si vata bazaltica de 30cm, casuta lemn in gradina si garaj de 19mp, usa telecomanda. Parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala peste tot in casa, consum redus de gaze, curent trifazic, tamplarie veka tripan 7camere, instalatii termice si sanitare Viega Germania, balustrada scara interioara lemn si 2x aer conditionat. Pavele fundatie beton si gard fudatie beton si lemn. Camera tehnica complexa si put 40 m, vas tampon stocare apa, hidrofor pompa de udat gradina si pompa separata pentru restul casei, vas de expansiune, dedurizator, centrala in condensatie Viessmann 60L, boiler incorporat, fosa septica cu decantare si sistem drenuri, vidanjabila o data/an, aspresoare in gradina cu programator. Vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructifer, arbusti si plante de sezon. Imobilul se vinde semomobilat si cu bucataria complet mobilata. Usa intrare luminoasa din termopan, semineu living. Casa este construita direct proprietar, regie proprie, nu pentru vanzare, locuita continuu de 4 ani.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
PARADISUL VERDE - 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, CE clasa A, lemn, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 392mp, supr. utila : 350mp, supr. teren : 1800mp, amprenta sol: 196mp, desch. sosea 20m, semiutilat, o bucatarie, 3 bai, ansamblu rezidential, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, bucatarie mobilata, izolare termica.Casa are 3 corpuri: C1 - casa 392 mp, structura lemn, C2 - 4 garaje, 96 mp, C3 - sediu firma 198 mp construiti, 160 mp utili, parter.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 91.300 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Locuinta in duplex de vanzare in Corbeanca, zona Petresti, toate finisajele incluse, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, acces rapid spre DN1, in vecinatatea lacului si a padurii. Imobilul P+1+M in vila duplex din caramida si cadre de beton si partial compartimentari secundare pereti interiori din rigips. Constructie finalizata 2018, vila dispune de 4 camere dintre care 3 dormitoare, supr. utila : 109mp, supr. teren : 170mp, amprenta sol: 80mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie inchisa si spatioasa cu acces la terasa din gradina din spate a locuintei, un balcon dublu din sticla in dormitorul matriomonial cu vedere spre padure. Living si dining in suprafata totala de 28, 5 mp, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, acces la imobil in mare parte pe drumuri si strazi asfaltate + drum de servitute si strada neasfaltata in fata locuintei. Locuinta se va preda la cheie, cu toate finisajele incluse si finalizate. Mansarda bonus cu ferestre velux in suprafata de 40 mp, izolata suplimentar pentru spatiu de locuit sau extindere imobil, prefinisata la alb, cu pereti din rigips la nivelul 3 al imobilului. Se accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila de vanzare in Corbeanca, 6 camere, 4 dormitoare, P + Pod, in casa/vila individuala, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 1995, supr. totala : 600mp., supr. utila : 500mp., supr. teren : 2000mp., amprenta sol: 600mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze. Locuinta are acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata, deschidere la strada 25 mp, 4 terase si spatii garaj, inclusiv piscina, camerele sunt mari si spatioase, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala la cheie cu acces facil in Corbeanca, zona Petresti, foarte aproape de DN 1, cu vedere la padure. Locuinta are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 466mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, centrala termica pe gaze si incalzire in pardoseala, nemobilat si neutilat, finisaje standard, la cheie. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, baie, living cu iesire pe terasa, bucatarie spatioasa de 14 mp cu vedere la gradina. La etaj : dormitor matrimonial cu baie proprie, balcon circular si dressing si alte doua dormitoare pozitionare pe sud soare si lumina naturala toata ziua, deservite de o baie. Pretul nu include terasa sau placari din piatra naturala la exterior imobil. Sunt incluse in pret aleile si loc de parcare amenajat in curte si gard din lemn natural si poarta de acces in proprietate. Se accepta credit, usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila superba mediteraneana complet mobilata si utilata de inchiriat in Paradisul Verde, Corbeanca, 6 camere dintre care 3 dormitoare, un living, un birou parter si un hobby room la mansarda cu terasa circulara nivel 3 imobil, cu vedere deosebita. Locuinta moderna P+1+M in casa/vila din structura din caramida, beton si metal, constr. 2009, supr. totala : 226mp, supr. utila : 185mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 14m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 4 terase/baloane, in apropiere de maxi taxi, in vecinatate padure, lac, supermarket, gradinita, in ansamblu rezidential select, pana 24 de ore din 24. Vila cu toate utilitatile functionale, canalizare, incalzire centrala gaze, mobilata si utilata, aer conditionat, strada asfaltata, acces pe toate drumurile asfaltate pana la imobil. Eliberabil 1 septembrie. Preferabil fara catei in interior. Pret foarte usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)

16.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.180 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila moderna individuala de inchiriat in Paradisul Verde, Corbeanca, paza 24 de ore din 24, acces securizat ansamblu, locuinta complet mobilata si utilata, 4 camere dintre care 3 dormitoare, in casa/P+M, structura usoara lemn, constructie 2007, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 82mp, desch. sosea 15m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, gaze, mobilata, acoperis tigla, aparate aer conditionat moderne, alarma, centrala termica, toate drumurile de acces asfaltate. Compartimentare parter : hol cu dressing amenajat, living pe sud cu acces la terasa, dinning mobilat modern, bucatarie open space, baie, spatiu de depozitare, terasa acoperita. La etaj se regasesc 3 dormitoare, 2 bai, dressing, dintre care un dorimitor matrimonial pe sud cu baie proprie si dresing complet. Finisaje calitate superioara, curte cu vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructiferi, sistem de irigatie, put in curte, terasa amenajata, balansoar. Pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 113.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila la cheie in Corbeanca, zona Petresti, in apropiere de lac si padure, acces facil din DN1, in duplex din caramida si beton. Locuinta P+1, constructie 2018, formata din 4 camere, dintre care 3 dormitoare, are supr. totala : 145mp, supr. utila : 110mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 12m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze in curs de racordare, fosa septica, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Compartimentare Parter: hol acces, bucatarie, baie, living. La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si un alt dormitor cu baie proprie. Posibilitate de dormitor nr 3 la parter, prin reconfigurare si recompartimentare living. Pereti masivi din caraminda si cadre de beton, fara compartimentari interioare rigips (doar la finisarea finala a tavanelor). Racordarea la gaze in curs de executie, cu dosar in lucru. Locuinta se va preda la cheie, cu toate finisajele incluse, in bugetul standard. Se accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 93.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vanzare vila cocheta in Corbeanca in vecinatatea padurii, in ansamblu rezidential privat - circuit inchis securizat, canalizare, toate utilitatile si asfalt, imobil tip duplex. Locuinta la cheie, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, constructie din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2012, suprafata construita 187 mp, supr. teren : 330mp, amprenta sol: 95mp, suprafata utila 135 mp, desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai. Proprietatea are toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, este situata in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica. Casa se vinde cu mobilier fix bucatartie - bucatarie mobilata si cu electrocasnice fixe incluse in pret. Se accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 98.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, comision 0 de la cumparator, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, zona centrala cu acces rapid spre Bucuresti, P+1, in casa/vila, din cadre de beton si BCA, constructie finalizata, constr. 2004, gradina pe sud, vegetatie matura, curte bine pozitionata cu soare toata ziua, 5 camere dintre care 3 dormitoare, un living si o camera-hol de acces luminos si spatiu suplimentar de zi/birou foarte bine vitrat, supr. totala : 205mp, supr. utila : 178mp, supr. teren : 540mp, amprenta sol: 135mp, desch. sosea 20m, neutilat, necesita renovare si zugravit pentru mutare. Imobilul are o bucatarie, un balcon cu vedere la gradina, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, aproape de padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, nemobilata, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata, pretabil tranzactie fara credit ipotecar, finalizare vanzare prin virament bancar.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Locuinta la cheie in duplex de vanzare in Corbeanca, P+1+M, in ansamblu rezidential privat, vecini si comunitate formata, zona locuita si linistita. Imobil in vila duplex, constructie structura usoara lemn, 4 camere din care 3 dormitoare, constructie finalizata, din 2012, supr. totala : 175mp, supr. utila : 130mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 85mp, desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Imobilul are toate actele in regula pentru vanzare, intabulare si cadastru. Locuinta este situata in apropiere de maxi taxi si padure, in vecinatate scoala, gradinita. Casa este racordata la gaze si are centrala termica, incalzire pardoseala - partial in zona de living, izolatie termica 10 cm exterior pereti, acoperis tabla (Lindab). Toate drumurile de acces asfaltate, atat cele publice cat si cele private in ansamblu. Se accepta credit, pret usor negociabil, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in vila duplex, lemn, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala : 175mp, supr. utila : 130mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 85mp, desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, drum de servitute, accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1E, in casa/vila constr. 2010, supr. totala : 240mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 25m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, mobilata, acoperis tabla (Lindab) si izolatie acoperis 40 cm, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata cu canalizare si apa publica pe strada. Detalii tehnice locuinta : caramida wienerberger si cadre masive de beton, construita de firma de constructii, centrala termica si incalzire cu pompa de caldura automata si incalzire in pardoseala, izolatie termica pereti exteriori/termosistem 15 cm A+, termopan tripan Saint Gobain argintat (pierderi minime vara/iarna) si geamuri Gealan tripan Planiterm 4 anotimpuri, usa PVC antiefractie, 2 puturi la 45 m adancime fiecare, fosa septica biologica. In plus, proprietatea are sera de legume in gradina, vegetatie matura cu arbori si gazon, alei renovate recent si copaci tuia ajunsi la maturitate, zona verde de jur imprejur, vecinatati locuite, in comunitate. Strada foarte linistita, departe de aglomeratie si poluare, intre paduri. Se accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila individuala deosebita de vanzare in Corbeanca, ansamblu privat cu circuit inchis si acces securizat in apropiere de Paradisul Verde, proprietate cu vedere spre lac, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+pod, in casa/vila la cheie, constructie solida din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 189mp, supr. utila : 151mp, supr. teren : 700mp cu gradina pe sud, amprenta sol: 94mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, aproape de supermarket, gradinita. Proprietatea are dormitor/birou parter, este racordata la toate utilitatile, centrala pe gaze si calorifere, acoperis tabla (Lindab), se vinde nemobilata. Ansamblul privat are porti cu telecomanda, imobil in acte cu cota parte acces la lac, iluminat stradal si alei private pana la luciul apei. Casa este compartimentata astfel: living spatios cu acces in terasa, bucatarie cu vedere la gradina, dormitor sau birou la parter, grup sanitar si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj: doua dormitoare deservite de o baie spatioasa cu acces din hol si dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa dubla cu vedere la gradina si lac. Gradina deosebita cu peisagistica, arbori decorativi si plante ornamentale de sezon si gazon, alei curte si elemente de piatra naturala. Zona de gratar si casuta de gradina moderna, loc parcare in interior pentru doua masini. Finisaje de calitate superioara, piatra naturala si marmura, glafuri interior/exterior, scara interioara din fier forjat cu mana curenta din lemn si trepte din marmura, gard si poarta acces din beton si profil fier rectangular si forjat. Acces pe toate strazile asfaltatate pana la casa, accepta credit, pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Locuinta rustica de vanzare in Corbeanca, zona Laguna Albastra, in casa/vila individuala din lemn, tehnologie Austria cu celuloza interior pereti si doua dormitoare matrimoniale cu bai proprii separate. In apropiere de lac si padure, imobil cu elemente din lemn masiv si grinzi de lemn in interior, scara rustica din lemn natural si fier forjat. Proprietatea are 3 camere dintre care 2 dormitoare, P+M, inaltime maxima mansarda 3, 2 m, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 154mp, supr. utila : 132mp, supr. teren : 350mp (suprafata libera curte 289mp + 61 mp drum servitute), amprenta sol: 99mp, desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Casa are acoperis tabla (Lindab), 3 x aparate de aer conditionat, centrala termica clasica pe gaze. Suprafata terase 18 mp terasa cu vedere la gradina + 4, 5 mp terasa acces imobil, izolatie termica, fundatie de beton 80 cm + 75 cm. Locuri de depozitare si magazie acces din exterior imobil, in spatele locuintei, acoperis tabla cu izolatie si parcare in curte. Detalii finisaje imobil : gresie, faianta, parchet, termopan, usi metalice si termopan, calorifere noi tip radiatoare, fosa septica individuala si put propriu. Locuinta se vinde semimobilat si cu bucataria mobilata si utilata, cu electrocasnice conform fotografii anunt. Acces la imobil in mare parte pe drumuri publice asfaltate + 100 m pana la imobil drum privat pietruit in comunitate, in vecinatate zona complet construita si locuita. Bucatarie inchisa, acces la terasa atat din bucatarie cat si din living, pozitionare ideala pe sud. Semineu electric in living, contract de securitate firma paza, sistem de udat automat cu programator. Posibilitate extindere teren in completarea gradinii, partea de sud dincolo de gradina, extindere teren intre 350 mp si 700 mp contra cost. Posibil schimb cu apartament de doua camere in zona Floreasca, Aviatiei sau zona de Nord. Se accepta credit sau apartament schimb in Capitala. Pret foarte usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
corbeanca-bucuresti
Vila la cheie in duplex de vanzare in Corbeanca, zona Petresti, aproape de lac si padure, cu acces facil spre Bucuresti prin DN 1. Imobilul are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1+ Pod functional cu scara rabatabila de acces, structura cadre de beton si caramida Porotherm, finalizata in 2018, supr. totala : 150mp, supr. utila : 120mp, supr. totala teren : 320mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 13m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala P+Etaj integral, atat pe parter cat si pe etaj, instalatie electrica cupru, tamplarie pvc Salamander 7 camere tripan cu feronerie Roto. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, grup sanitar, spatiu depozitare sub scara, living, bucatarie si terasa. La etaj - un dormitor matrimonial cu baie proprie, spatiu foarte bine luminat, cu geamuri pana jos in colt si vedere spre gradina imobilului si alte doua dormitoare deservite de o baie. Locuinta se va preda la cheie iar finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Cele doua unitati locative sunt despartite de un perete dublu, izolat suplimentar cu polistiren pentru protectie fonica si termica. Suprafata teren imobil : 290 mp curte individuala imobil + 30 mp cota parte drum privat de servitute in cota parte. Sunt la vanzare doua duplexuri separate, atat partea din stanga cat si partea din dreapta. Gard din soclu beton, teava rectangulara si lemn finisat wenge, put propriu la a doua panza freatica 26 m si fosa individuala ecologica pentru 6 persoane. Locatie pretabila in tranzactie dubla pentru doua familii. Toate utilitatile racordate si finalizate. In partea din fata a imobilului exista sistem de iluminat curte cu bransament subteran. Pret usor negociabil.
[-] Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<   Pagina 3 din 992   >Calculator taxe notariale tranzactii imobiliare 2014

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero