Aristocrat Imobiliare (A)

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 32   >
25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CERNICA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 158.500 EURO - Bucuresti , COTROCENI
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 61.000 EURO - Bucuresti , BUFTEA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)

25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 476.000 EURO - Bucuresti , BUCIUMENI
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.060.000 EURO Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E - Bucuresti , BANEASA
Madrigalului Residence Boutique, apartament 9 camere, cladire DS + P + 2 + TCirculabila pe malul lacului Baneasa! Cladire proiectata pe 4 niveluri plus terasa amenajata circulabila. Detalii pe www.madrigalului-residence.ro. Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E, nu se vand apartamentele separat. Terenul pe care se afla cladirea are 315 MP. Amprenta cladirii este de 115MP si suprafata construita desfasurata a blocului este de 575MP. Blocul cuprinde 3 apartamente si 3 locuri de parcare, 90MP de spatii comune tehnice si de depozitare, 90MP de terasa comuna cu acces individual din toate apartamentele. S-au folosit aprox. 1000mp de piatra naturala (onix, travertin, marmura, ardezie, etc), iar rezultatul este unul spectaculos si foarte luxos. Demisolul poate fi imediat transformat in showroom sau birou cu acces direct din strada, iar terasa se poate transforma intr-un penthouse cu vedere directa la lac. Curtea din fata dispune de 3 locuri de parcare si o curte de aproximativ 70 mp zona de relaxare sau joaca copii in spatele cladirii. Detalii tehnice: Incalzirea prin pardoseala si dublate de convectoare, centrala pe gaze naturale tip Vaillant 36 kw cu boiler de 400 litri apa calda, instalatia sanitara Grohe, parchetul la toate nivelurile este triplu stratificat, usile interioare din lemn masiv, usile de la intrare apartament sunt dublate si ramforsate, sistemul de alarma este pe fiecare nivel si intreg imobilul, exista senzori de gaze si fum la fiecare nivel. Cateva detalii interioare: perete translucid din piatra semipretioasa Onix Honey Bubble (iluminat), dressing fara manere si complet utilat cu insertii crom, pat king size din piele, draperii din catifea Italia, vas WC Laufen Alessi ONE, obiecte sanitare marca Prestige Marmorin colectia Alice, baterii Grohe colectia Allure Premium, blat din marmura alba Thasos Extra, marmura Marron Emperador King Size (Spania) + Mozaic lucrat manual Marmura Emperador + Burdur (motiv romanesc), lavoar din piatra semi pretioasa Onix Honey Bubble marmura Nero Marquina (Spania), perete imbracat in sticla/oglinda Fume, mobilier realizat la comanda Theta (la fata cu sistem push to open + sisteme de glisare pe verticala automate - insertii crom, spatii generoase de depozitare, compartimentari speciale - masa tip insula lunga de 5m din stejar, lavoar din marmura Callacata Lucina (Extra Large), cuptor si hota profesionala cu motor la exterior Miele, blat din Labradorit (piatra semi pretioasa), canapea piele Vesta (Italia), fotoliu, piele designer Cruise (Italia), masa living din stejar romanesc + blaturi Marmura Callacata Lucina, perete placat cu Lastre din Marmura Callacatta Lucina, parchet premium Ter Hurne Germania din bucati mari (placa de 2ml), dresing full mobilat Hfele, oglinzi fume (fata spate pentru dresing).
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 345.000 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta rustica de vanzare in Corbeanca, zona Laguna Albastra, in casa/vila individuala din lemn, tehnologie Austria cu celuloza interior pereti si doua dormitoare matrimoniale cu bai proprii separate. In apropiere de lac si padure, imobil cu elemente din lemn masiv si grinzi de lemn in interior, scara din lemn natural si fier forjat. Proprietatea are 3 camere dintre care 2 dormitoare, P+M, inaltime maxima mansarda 3, 2 m, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 154mp, supr. utila : 132mp, supr. teren : 350mp (suprafata libera curte 289mp + 61 mp drum servitute), amprenta sol: 99mp, desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Casa are acoperis tabla (Lindab), 3 x aparate de aer conditionat si centrala electrica. Suprafata terase 18 mp terasa cu vedere la gradina + 4, 5 mp terasa acces imobil, izolatie termica, fundatie de beton 80 cm + 75 cm. Locuri de depozitare si magazie acces din exterior imobil, in spatele locuintei, acoperis tabla cu izolatie si parcare in curte. Detalii finisaje imobil : gresie, faianta, parchet, termopan, usi metalice si termopan, calorifere noi tip radiatoare, fosa septica individuala de mari dimensiuni si put propriu. Locuinta se vinde semimobilat si cu bucataria mobilata si utilata, cu electrocasnice conform fotografii anunt. Acces la imobil in mare parte pe drumuri publice asfaltate + 100 m pana la imobil drum privat pietruit in comunitate, in vecinatate zona complet construita si locuita. Bucatarie inchisa, acces la terasa atat din bucatarie cat si din living, pozitionare ideala pe sud. Semineu electric in living, contract de securitate firma paza, sistem de udat automat cu programator. Posibilitate extindere teren in completarea gradinii, partea de sud dincolo de gradina, extindere teren intre 350 mp si 700 mp contra cost. Posibil schimb cu apartament de doua camere in zona Floreasca, Aviatiei sau zona de Nord. Se accepta credit sau apartament schimb in Capitala. Pret foarte usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila la cheie in duplex de vanzare in Corbeanca, zona Petresti, aproape de lac si padure, cu acces facil spre Bucuresti prin DN 1. Imobilul are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1+ Pod functional cu scara rabatabila de acces, structura cadre de beton si caramida Porotherm, finalizata in 2018, supr. totala : 150mp, supr. utila : 120mp, supr. totala teren : 320mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 13m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala P+Etaj integral, atat pe parter cat si pe etaj, instalatie electrica cupru, tamplarie pvc Salamander 7 camere tripan cu feronerie Roto. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, grup sanitar, spatiu depozitare sub scara, living, bucatarie si terasa. La etaj - un dormitor matrimonial cu baie proprie, spatiu foarte bine luminat, cu geamuri pana jos in colt si vedere spre gradina imobilului si alte doua dormitoare deservite de o baie. Locuinta se va preda la cheie iar finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Cele doua unitati locative sunt despartite de un perete dublu, izolat suplimentar cu polistiren pentru protectie fonica si termica. Suprafata teren imobil : 290 mp curte individuala imobil + 30 mp cota parte drum privat de servitute in cota parte. Sunt la vanzare doua duplexuri separate, atat partea din stanga cat si partea din dreapta. Gard din soclu beton, teava rectangulara si lemn finisat wenge, put propriu la a doua panza freatica 26 m si fosa individuala ecologica pentru 6 persoane. Locatie pretabila in tranzactie dubla pentru doua familii. Toate utilitatile racordate si finalizate. In partea din fata a imobilului exista sistem de iluminat curte cu bransament subteran. Pret usor negociabil.
[+] Aristocrat Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 515.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
[-] Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 32   >Calculator taxe notariale tranzactii imobiliare 2014

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero