Listare anunturi

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 10

  Pagina 1 din 1  
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Agentia noastra va ofera la inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate in Aviatiei, la mica distanta de metroul de la Aurel Vlaicu. Apartamentul cu o suprafata utila de 55 mp se afla la eajul 3/4 intr-un imobil construit in anul 1986. Apartamentul a fost renovat recent si mobila este noua. Se inchiriaza utilat si mobilat asa cum se vede in poze. Ca dotari avem aer conditionat, termopane, gresie, faianta, parchet. Se solicita o luna de chirie in avans si o luna de garantie. Disponibil Imediat! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Ifrim
Telefon: 0786511336
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament deosebit, complet mobilat si utilat, cu 2 camere, situat la parter. ACASA - CASA este cuvantul perfect pentru un cuplu iubitor de simt estetic pentru frumos. Imobilul este perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-un spatiu armonios, luminos, generos si acces rapid in toate zonele de interes: Strada Nicolae G. Caramfil , Soseaua Pipera, Strada Barbu Vacarescu - Promenada Mall. Tot ceea ce trebuie sa iti doresti un CAMIN unde sa te simti ACASA la tine !..

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament deosebit, in ansamblul rezidential Capital Residence Caramfil, complet mobilat si utilat, cu 2 camere situat la etajul 1 al unui imobil cu 5 niveluri, de constructie recenta 2018. Apartamentul este mobilat si utilat complet cu electrocasnice premium. Imobilul este perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-un spatiu luminos, generos si acces rapid in toate zonele de interes: 1. Baneasa - Soseaua Bucuresti - Ploiesti, 2. Pipera - Soseaua Pipera, 3. Aviatorilor - Soseaua Aviatorilor. Facilitatile imobilului si zonei Aviatiei sunt urmatoarele: 1.Invatamant: Scoala Gimnaziala Herastrau, - Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman, - Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, - Liceul Tehnologic Constantin Brancusi, - Gradinita Montessori Kids at work, - Gradinita Kidolino, - Gradinita lui David. 2. Market/Shopping: - Carrefour Market, - Mega Image, - Lidl. 3. Sanatate: - Spitalul de Pediatrie MedLife Bucuresti, - MedLife Floreasca, - Ponderas Academic Hospital. 4. Restaurante/Cafenele: - Restaurant Pescaresc Gura Portitei - Herastrau, - Restaurant Ciorbarie, - Restaurant Bonton Palace, - Ristorante Isoletta, - Ted's Cofee Co. - Herastrau. 5. Banci: - UniCredit Bank, - Raiffeisen Bank, - ING Bank. 6. Servicii/Institutii publice: - Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, - Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. 7. Parcari/Benzinarii: - Lukoil, - MOL, - OMV.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament, complet mobilat si utilat, cu 2 camere, situat la etajul 2 al unui imobil cu 4 niveluri. Imobilul este situat in cartierul Aviatiei, cu acces din strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu. Cu vecinatati precum cartierul Baneasa, Aviatorilor, Floreasca, accesul catre aproape orice zona a Capitalei se poate realiza foarte usor. Zona detine toate variantele de transport in comun, atat catre centrul Bucurestiului sau imprejurimi, dar si catre aeroporturi sau zone comerciale mari. Principalele strazi din acest cartier sunt: Barbu Vacarescu, Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Inchiriere apartament cu 2 camere in zona Aviatiei, etaj 4/4, decomandat, an constructie 1986, suprafata utila: 56mp, complet utilat si mobilat. La 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament deosebit, complet mobilat si utilat, cu 2 camere, situat la etajul 2 al unui imobil cu 9 niveluri, de constructie 2009. Curtea interioara are o suprafata de 3.000 mp si este amenajata cu fantani arteziene, loc de joaca pentru copii, spatii verzi, gazon si conifere. Accesul in complexul North Area Lake View se face pe baza de cartela, securitatea intrarii fiind completata de o paza pazita 24 h/24. Imobilul se bucura de o pozitie excelenta fiind foarte bine conectat la artere cu acces rapid catre numeroase puncte de interes: Bulevardul Aviatorilor, Soseaua Pipera, Calea Floreasca, Strada Barbu Vacarescu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere aflat in ansamblul rezidential Lake View, situat la etajul 2 al unui imobil cu 9 niveluri. Apartamentul este complet mobilat si utilat, cu bucatarie deschisa, living generos, dormitor si balcon de 8mp. Imobilul se bucura de o pozitie excelenta fiind foarte bine conectat la artere cu acces rapid catre numeroase puncte de interes: Soseaua Pipera, Bulevardul Aviatorilor, Calea Floreasca iar pentru o oaza de liniste Parcul Herastrau, Parcul Bordei si Lacul Floreasca.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Va prezentam spre inchiriere un apartament deosebit, complet mobilat si utilat, cu 2 camere, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 niveluri. Imobilul este perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-un spatiu luminos, generos si se bucura de o pozitie excelenta fiind foarte bine conectat la artere cu acces rapid catre numeroase puncte de interes: Strada Nicolae G. Caramfil , Soseaua Pipera, Strada Barbu Vacarescu - Promenada Mall, Parcul Herastrau.

[+]  Hub Imobiliar(A)
19.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 490 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Apartamentul se inchiriaza utilat si partial mobilat, la 3 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 4, P+4, confort I, in bloc mixt, TIP L, decomandat, constructie finalizata, constr. 1986, utilat, semimobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, supermarket, scoala, gradinita, gresie, parchet, usa metalica, eliberabil Liber, negociabil

[+]  Property Advisory Division(A)
17.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Agentia noastra va ofera la inchiriere un superb apartament cu 2 camere in Aviatiei pe Nicolae Caramfil. Apartamentul cu o suprafata utila de 65 mp se afla la etajul 1/4 si este decomandat. Apartamentul a fost renovat integral cu bucatarie integrata, frigider cu dezghetare automata, masina de spalat automata, filtru cafea, microunde, hota, vesela, farfurii, pahare. Balconul este inchis si are vedere la bulevard, toate camerele inclusiv bucataria au vedere pe Nicolae Caramfil, apartamentul fiind orientat catre sud. Blocul este separat de bulevard printr-un spatiu verde generos si alee late. Aer conditionat in fiecare incapere - inclusiv in bucatarie, in total 3 unitati. Baie cu mobilier si obiecte sanitare noi, cu oglinda lupa, dulapior, prosoape, baterii dus/chiuvete noi si cu fereastra. Living cu canapea 3 persoane extensibila, masa extensibila, scaune, televizor si Internet nelimitat in functiune. Spatii generoase de depozitare - dressing cu usi glisante in hol la intrare cu bare si umerase si rafturi plus camere separate cu rol dressing dotate cu rafturi si bare umerase. Dormitor cu pat dublu inclusiv pilota, perne si lenjerie pat, noi. Balcon amenajat. Electrocasnicele mari si mici sunt noi. Incalzire/ apa calda cu sistem centralizat Radet. Pret negociabil. Merita vazut! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Ifrim
Telefon: 0786511336

  Pagina 1 din 1  Distanta metrou
 •  < 1 min (0)
 •  1 - 3 min (0)
 •  3 - 5 min (0)
 •  5 - 10 min (0)
 •  > 10 min (0)

Pret

Confort
 •  I (10)
 •  II (0)
 •  III (0)
 •  Lux (0)
 •  nespecificat (0)

Tip apartament

Clasa energetica
 •  A (0)
 •  B (0)
 •  C (0)
 •  D (0)
 •  nespecificat (0)

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero