Listare anunturi

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 33

2 »
  Pagina 1 din 2   >
31.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.800 EURO - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 340mp, constr. 2000, supr. totala : 340mp, supr. utila : 340mp, supr. teren : 1400mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Plata chiriei se poate face si in avans, pe o perioada mai lunga de timp (minim 6 luni). In acest caz chiria va fi de 3500 euro.

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 340mp, constr. 2000, supr. totala : 340mp, supr. utila : 340mp, supr. teren : 1400mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Plata chiriei se poate face si in avans, pe o perioada mai lunga de timp (minim 6 luni)

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
5 camere, 4 dormitoare, in bloc mixt, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. dupa 2010, supr. teren : 35mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, 4 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, frigider, bucatarie mobilata, apometre

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera, Vasile Alecsandri, complex rezidential, 24 de vile insiruite, P 1E, 138 mp construiti, 125 mp utili, curte libera 50 mp, se vand la alb.4 camere, 3 dormitoare, P 1 M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. utila : 125mp, neutilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica, canalizare, gaze, loc parcare, asfalt, paza.Pret 100.000 euro TVA inclus

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.399 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va prezentam pentru inchiriere o vila individuala, eleganta, cu personaliate care ofera multa intimitate situata intr-o zona foarte linistita. Vila este construita in 2007 si compusa din patru dormitoare, doua livinguri, un dressing, o bucatarie, 3 bai si un spatiu care poate fi folosit ca dormitor la mansarda. Acestea sunt dispuse pe parter, un etaj si mansarda. Suprafata totala a vilei este de 420mp. cu o amprenta la sol de 170mp, iar suprafata terenului este de 500mp. Vila este pozitionata la intersectia a doua strazi si este imprejmuita de jur imprejur de un gard inalt din beton, gard care asigura siguranta si multa intimitate, ferind locatarii vilei de ochii curiosilor. In curte exista o gradina cu iarba si pomi fructiferi, dar si o zona betonata in dreptul portilor electrice destinata parcarii a doua autovehicule. Vila este prevazuta cu o terasa la parter si cu cate un balcon mare la etaj si mansarda. Compartimentare: PARTER - un living spatios cu zona de dinning cu acces la terasa, bucatarie generoasa, inchisa, un grup sanitar, doua dormitoare, casa scarii; ETAJ 1 - 2 dormitoare, un dressing spatios, o baie care deserveste dormitorul matrimonial si un wc de serviciu, un living, un balcon, hol, casa scarii; MANSARDA - 1 camera, casa scarii si o terasa mare.Inca un mare avantaj este faptul ca alimentarea cu apa se face din put propriu de mare adancime.Proprietatea se preteaza pentru rezidenta.

[+]  Digital Imobiliare(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Inchiriere vila in zona Pipera - ansamblul rezidential American Village, P+2, 6 camere, 4 bai, an constructie: 2008, suprafata totala: 320mp, suprafata utila: 280mp. Se solicita o luna de garantie si o luna de chirie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va propunem spre inchiriere o vila P+1+M localizata in vecinatatea directa a padurii Baneasa la jumatatea distantei intre Scola Americana si Erou Iancu Nicolae. Complexul dispune paza permanenta si administrare.Vila disponibila pentru inchiriere are o suprafata construita de 365 mp si o gradina de aproximatix 200 mp ce beneficiaza de sistem de irigatii. Parterul este compus din living ce se deschide in zona de dining, bucatarie cu fiisaje exceptionale complet mobilata si utilata, garaj, grup sanitar si spatiu depozitare. Totodata in fata casei este posibila parcarea a inca o masina. La etaj se afla dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing, beneficiind de propria terasa spatioasa si alte 2 dormitoare secundare,, fiecare avand balcon frantuzesc si dressing. La etaj mai exista inca o baie.Mansarda are inca un dormitor, baie, spatiu de depozitare si un spatiu deschis avand o suprafata de peste 60 mp pretabil pentru multiple intrebuintari. Vila are acces facil catre Scoala Americana si este ideala pentru familii.

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.350 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIPERA
Va propunem spre inchiriere o vila P+1+M localizata in vecinatatea directa a padurii Baneasa la jumatatea distantei intre Scola Americana si Erou Iancu Nicolae. Vila disponibila pentru inchiriere are o suprafata construita de 360 mp si o gradina de aproximatix 230 mp ce beneficiaza de sistem de irigatii. Parterul este compus din living ce se deschide in zona de dining, bucatarie complet mobilata si utilata, garaj, grup sanitar si spatiu depozitare. Totodata in fata casei este posibila parcarea a inca o masina. La etaj se afla dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing, beneficiind de propria terasa spatioasa si alte 2 dormitoare secundare, fiecare avand balcon frantuzesc si dressing. La etaj mai exista inca o baie.Mansarda are inca un dormitor, baie, mic spatiu de depozitare. Complexul beneficiaza si de loc de joaca pentru copii.Vila are acces facil catre Scoala Americana si este ideala pentru familii.

[+]  Anteea Estate(A)
26.06.2019
Inchirieri Case / vile
Bucuresti , PIPERA
ADMINISTRAM SI INCHIRIEM PENTRU CETATENI ROMANI SI STRAINI -ORICE PROPRIETATE:CASA, VILA, APARTAMENT, DEPOZITE...IN CONDITII DE SERIOZITATE MAXIMA.--PUTEM ASIGURA REPREZENTANT FISCAL SI CONTABILITATE.--comision de la 100 euro

[+]  Stef imobiliare srl(A)

19.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 6.900 EURO fix - Bucuresti , PIPERA
Pipera Va prezentam in vederea inchirierii o vila noua, an constructie 2019, cu arhitectura deosebita, eleganta, cu finisaje de lux si dotari ultramoderne. Proprietatea are o suprafata construita de 530 mp si este impartita dupa cum urmeaza: Demisol- garaj, spalatorie, camera tehnica, baie, dressing sau spatiu pentru depozitare. Parter - un living generos cu o suprafata de 70 mp, un birou, bucatarie, 2 bai. Etaj - patru dormitoare, 4 bai, dressing, camera de relaxare. Proprietatea dispune de o curte generoasa, frumos amenajata, piscina exterioara.

[+]  Nord City Consulting(A)
13.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera.Superb massive house, near the forest, at about 500m to American School, Pipera, Bucharest, Romania, is completed furnished and equipped, spacious, bright and made with quality materials. Fittings With a 250 sq. m living area, GF+1, 500 sq. m backyard, it has 6 rooms: 1 big living room, 4 bedrooms, 3 bathrooms (where 1 master bedroom is with its own bathroom, dressing and forest faced balcony), terrace, modern furnished and completely equipped kitchen, technical room, parking places, large own garden, own heating, ceramic tiles in bathrooms, double glazing windows, metal entrance door, safety and security system with RPG guards. Neighbourhood Bneasa Shopping Center; American School; French Highschool; British School; Mark Twain school; Olga Gudynn school; Kindergartens; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Ikea; Media Galaxy; Brico; Dedeman; Mobexpert; Metro; Tecadra Hotel; Restaurants; Bneasa Forest.SpecificationsUtilities Common utilities: Electricity, Water, Cabel TV, Phone Heating: Own system Internet: Cable water softening systemFittings Floors: woodblock, Ceramic tiles Thermal isolation: Outside Walls: Tiles, washable coating Double glazing windows Entrance door: MetalEquipment Utilities: additional Individual toilet for backyard Kitchen: Furnished, completely fitted, it includes dishwasher Counters: Gas, Electricity Others: Interior stairs, Fireplace, Security system with guards Property facilities: Roof tiles Bramak, Own backyard, Garden, Appliances: Gas cooker, refrigerator, dishwasher, washing machine Furnished: YesServices Property services: safety and security system with RPG guards

[+]  Smart UP Solutions (A)
10.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA VILA 5 camere , 4 dormitoare , P + 1 + M , supr. utila : 300 mp. , Piscina , utilata si mobilata , 3 bai , balcoane si terasa , garaj . In apropiere de parc , supermarket , unitate sanitara , scoala , gradinita . Iesire rapida A3 si DN1 Aeroport . Placari gresie si faianta , parchet , AC , tamplarie termopan , alarma , centrala termica , cablu TV , internet , proaspat renovat , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , loc parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
23.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA Vila Piscina - 6 camere , 5 dormitoare , P+M , supr. utila : 400 mp. , supr. teren : 1100 mp. , utilat , mobilat , sauna uscata , curte amenajata . In apropiere de supermarket , unitate sanitara , scoala , gradinita . Gresie , faianta , parchet , aer conditionat , tamplarie termopan , alarma , centrala termica , cablu TV , internet , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , garaj 2 automobile .

[+]  Smart UP Solutions (A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PIPERA
Complex Jasmine Pipera, casa 4 camere, 3 dormitoare, 2 locuri de parcare, P+2, in casa insiruita, caramida, constructie finalizata, situat in Jasmine Residence, 150mp, constructie 2017, piscina, locuri de joaca, utilata, mobilata, 4 bai, bucatarie deschisa, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, canalizare, gaze, asfalt, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, piscina.

[+]  Hub Imobiliar(A)
10.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 999 EURO - Bucuresti , PIPERA
AGENTIA NOASTRA VA PROPUNE PENTRU VIZIONARE O CASA/VILA, IANCU NICOLAE , inchiriez vila Jolie Ville, Impact Gamma, 140 mp utili 2 nivele, 3 dormitoare, 2 bai, garaj, curte 300 mp, loc parcare, paza BGS; Bucatarie complet utilata; vila este nemobilata, se poate mobila la cerere

[+]  Info Class(A)
09.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera Va prezentam in vederea inchirierii o vila P+1+M cu o suprafata utila de 280 mp, dispusi dupa cum urmeaza:Parter: living cu bucatarie openspace, toaleta oaspeti, garaj.Etaj: 3 dormitoare cu 2 bai, un balcon.Mansarda: openspace cu o baie.Proprietatea se remarca prin finisaje de lux si mobilier de inalta calitate, curte frumos amenajata.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 880 EURO - Bucuresti , PIPERA
AGENTIA NOASTRA VA PROPUNE PENTRU VIZIONARE O CASA/VILA, CASA COCHETA CU POZITIE DE EXCEPTIE IN COMPLEX REZIDENTIAL AZUR, FINALIZATA IN ANUL 2008 SI COSTURI DE INTRETINERE MICI. COMPLEXUL ARE VECINI PRIMITORI SI LINISTITI, ALEI INGRIJITE, SPATII VERZI, PAZA LA INTRARE SI PROPRIA GRADINITA. VILA ESTE LUMINOASA, MOBILATA STIL MODERN, DECORATA FRUMOS, ARE GRADINA AMENAJATA, BARBEQUE. SUNT IN CAUTAREA UNUI CHIRIAS CARE POATE RESPECTA SI APRECIA CALITATEA SI POZITIONAREA CASEI SPRE INCHEIEREA UNUI PARTENERIAT PE TERMEN LUNG. RECOMAND ACEASTA CASA PENTRU FAMILII CE AU COPII, DEOARECE: COMPLEXUL POATE ASIGURA LINISTE SI SPATII GENEROASE PENTRU PLIMBARI, LA CATIVA PASI DE GRADINITA HAPPY UNIVERSE - GRADINITA CU RENUME; APROAPE DE CLADIRILE DIN PIPERA SI AUREL VLAICU MAX 15 MINUTE, SUPERMARKET MEGA IMAGE, APROAPE DE MALL BANEASA SI PROMENADA - 15 MIN.

[+]  Info Class(A)
04.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.480 EURO discutabil - Bucuresti , PIPERA
In apropiere de Jollie Ville zona Iancu Nicolae - Pipera va oferim spre inchiriere o frumoasa vila cu o suprafata de 255 mp desfasurata pe parter si etaj. La parter gasim un living generos de 40 mp cu iesire pe terasa, bucatarie deschisa, o camera (ce poate fi folosita ca birou sau dormitor), o baie si un garaj pentru o masina. La etaj este un dormitor matrimonial cu baie proprie si inca doua dormitoare deservite de o alta baie. Vila dispune de un teren de circa 400 mp din care curte libera aproape 300 mp. La semnarea contractului proprietarul solicita plata unei luni de chirie si a unei luni pentru garantie. Merita vazuta, mai ales ca pretul se mai poate discuta iar in acest moment se renoveaza special pentru a-i reda prospetimea si placerea de a locui intrun loc recent aranjat

[+]  Elegant Imob(A)
03.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA VILA lux 6 camere , 5 dormitoare , piscina , camera tehnica , spalatorie , supr. utila : 450 mp., supr. teren : 1000 mp. , mobilat , 3 bai , gresie , faianta , parchet , aer conditionat , tamplarie termopan , alarma , centrala termica , cablu TV , internet , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , garaj dublu .

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Sebastian Ganciu
2 »
  Pagina 1 din 2   >Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)

PretClasa energetica

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero