Listare anunturi

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 10

  Pagina 1 din 1  
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Apartament cu 3 camere semidecomandat de vanzare in zona Bucurestii Noi - Soseaua Chitilei la 15 minute de mers de statia de metrou Jiului sau de Parcul Bazilescu. Apartamentul este pozitionat la etajul 1/3 intr-un imobil nou cu lift, construit in 2012, are suprafata totala utila de 73 mp cu balcoane si este compartimentat in living, bucatarie inchisa, doua dormitoare, doua bai si doua balcoane. In zona se regasesc Hipermarketuri Mari - Mega Image, Penny, Kaufland, Lidl, Piata 16 Februarie, crese, gradinite si scoli de stat.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Apartament cu 3 camere de vanzare in Pajura situat la 10 minute de metrou Jiului. Apartamentul este semidecomandat, pozitionat la etajul 2 din 3 si a fost renovat total. Este dotat cu centrala termica de apartament, instalatie cupru, calorifere otel, instalatia electrica si cea sanitara inlocuite, geamuri termopan, usa metalica, finisaje placute si bine facute. Bloc construit in 1960. Zona verde in care se gasesc parculete cu locuri de joaca pentru copii, gradinite, crese, scoala generala, liceu, supermarketuri, piata, farmacii, policlinici, mijloace de transport in comun, metrou la 10 min, Hipermarketuri - Kaufland, Penny. Vec - Bucurestii Noi, Jiului, Poligrafiei, Piata Presei si Parcul Herastrau la 3 minute de mers cu masina.

[+]  Hub Imobiliar(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 92.900 EURO - Bucuresti , CHITILA
Apartament cu 3 camere decomandat de vanzare in zona Pod Constanta/Sos. Chitilei - la 15 minute de mers de statia de metrou Jiului. Apartamentul este pozitionat parte din 3 intr-un imobil nou, construit in 2018, are suprafata totala utila de 83 mp, din care balcon 5 mp si este compartimentat in living (20 mp), bucatarie inchisa, dormitor (15 mp), dormitor (13 mp), 2 bai, hol, balcon. Se vinde finisat la cheie si este dotat cu: centrala termica si calorifere. In zona se regasesc Hipermarketuri Mari - Mega Image, Penny, Kaufland, Lidl, Piata 16 Februarie, crese, gradinite si scoli de stat.

[+]  Hub Imobiliar(A)


16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 98.500 EURO - Bucuresti , CHITILA
Apartament 3 camere, etaj 1, in bloc tip vila P+2, situat la 5 min de metrou Parc Bazilescu, finisaje si obiecte sanitare de lux, parchet lemn, placaje cu piatra naturala. Transport in comun in proximitate, parc Bazilescu la 3 - 4 minute de mers pe jos, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Se accepta credit, pret negociabil. Apartamentul merita vizionat tinand cont de locatia linistita dar apropiata de parc si mijloace de transport in comun, dar si pentru calitatea de exceptie a finisajelor.

[+]  SBS Real Estate(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, 3 camere, 2 dormitoare, demisol / 3, P+3, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 122mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 96mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, contor gaze, accepta credit

[+]  House Providers (A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Pod Constanta, Ap 3 camere, Su 75 mp, Bloc 2010, contorizat, izolat termic, Aer conditionat, bucatarie mobilata. gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, open space.

[+]  House Providers (A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Residenz Tiriac- Cartierul German. Se ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, 2 grupuri sanitare, suprfata 105mp, situat la etajul 2 intr-un bloc construit in 2009, plus boxa la subsol de 12mp si un loc de parcare. Cartier modern-linistit, intrare cu bariera, paza non-stop, dispune de locuri de parcare dar si doua gradinite private cu after school, agentii bancare, salon de infrumusetare, cabinet notarial, discount-market, piata agro-alimentara, cabinet stomatologic, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, teren de sport si multe altele. Iar parcul dendrologic Chitila este la 2 minute distanta. Pret vanzare 145000euro, negociabial asa cum se vede. Bucataria Nobilia import Germania. Corpurile de iluminat +veioza facute la comanda de Dizainar cu semnatura. Mobila din living + locul de servit masa este din lemn masiv cu usi curbate, manerele sunt cu cristale Swarovski, autentice. Apartament, Modern-Lux , mobilat si utilat: masina de spalat vase, plita pe gaz, cuptor electric, cuptor microunde, combina frogorifica, masina de spalat , televizor, aspirator, 2 aparate de aer conditionat, totul nou. Disponibil imediat.

[+]  Valexpert Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata in Cartierul German. Apartamentul este spatios, decomandat si beneficiaza de o curte de aproximativ 100 mp si loc de parcare suprateran. Grija pentru detalii consta in faptul ca la Residenz vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie pentru confortul si siguranta ta, intr-o oaza de relaxare aproape de oras. Acum ca ai totul la indemana, nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de liniste.Cartierul german Residenz este amplasat convenabil la nord-vest de Bucuresti, in Chitila. Acesta se afla in vestul judetului Ilfov si este conectat de Bucuresti prin soseaua Chitila. Comunitatea se afla in continua dezvoltare si se bucura de toate avantajele de a se afla in imediata vecinatate a Capitalei, cu acces rapid in centru. Te vei afla la numai 10 km de Piata Victoriei, 7 km de Piata Chibrit si 8 km de Piata Presei Libere. In imediata apropiere a ansamblului Residenz vei gasi statia de autobuz a liniei 422 si statia de microbuze care asigura legatura cu orasul.Facilitati complex: 2 Gradinite particulare in complex si 2 gradinite de stat in vecinatatea acestuia. Teren de joaca pentru copii, parc cu teren de sport si fantana arteziana. Magazin non-stop vis a vis de complex; Pub, farmacie, Raiffasisen si BRD, curatatorie haine si macelaria Godac toate acestea aflate in spatiile comerciale ale complexului. Parcul Dendrologic (la 5 minute de mers pe jos). Acces usor cu masina la parcul Mogosoaia Detalii apartament interior:o Finisaje interiorare: parchet stratificat in living si holuri (marca Tarkett, stejar Oak Nature de 3 straturi, de tip furniruit), parchet laminat in domitoare si dressing (marca Tarkett, Oak / Stejar 1416, de tip furniruit), gresie si faianta in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri Atene / Citta Manila), in baia principala si depozitar (marca Marazzi, Arhitettura Longhena new / Citta Cordoba), in baia de serviciu (marca Marazzi, Citta Salonicco / Citta Manila), in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri Aene / Citta Cordoba), usi interioare lemn ! Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
29.07.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 73.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
SUPEROFERTA!!! Pret 73000 euro - Bucurestii Noi - Chitila - ap 3 camere, confort 1, semidecomandat, an constructie 2018, parter/3, parter inalt, fara balcon, suprafata 53 mp, structura beton, gresie, parchet, faianta, apometre, contor gaze, centrala proprie, calorifere, termopan, compus din iving cu bucatarie open space, 2 dormitoare 1 baie cu geam. Posibilitatea alegerii finisajelor. Cadastru, intabulare, certificat energetic, se preda la cheie.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 94.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Proprietar - Vand apartament 3 camere in Chitila, cartierul German Residenz , decomandat, confort 1, cu loc de parcare suprateran. bloc nou 2008, cu terasa. Pentru mai multe detalii sivizionare sunati la nr de telefon afisat.

[-]  Gabriel Grigorie(P)
Telefon: 0722204236

  Pagina 1 din 1  Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)

Pret

Confort

Tip apartament

Clasa energetica

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero