Listare anunturi

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 24

2 »
  Pagina 1 din 2   >
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 228.000 EURO 228000 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie!Vanzare apartament 3 camere , in suprafata totala de 102mp, in apropiere de Soseaua Nordului, zona Herastrau. Apartamentul este format din living, 2 dormitoare, 2 bai, hol, bucatarie inchisa si terasa de 16 mp. Imobilul este prevazut cu lift, supraveghere video si paza permanenta. In pret sunt incluse un loc de parcare si o boxa aflate la subsol.Detalii si vizionari -0734240602-Cristina Aktual Imobiliare

[-]  Aktual Imobiliare(A)
Telefon: 0784139151
Agent: Sturza Cristina
Telefon: 0734240602
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 370.000 EURO 370000 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie!Vanzare Apart.3 camere decomandate, mobilate, situat in Sos. Nordului , Bucuresti, la etajul 4E/P+5E, cu doua parcari si o boxa, in subteranul Ansamblului Rezidential Herastrau:Apartament mobilat integral, cu suprafata de 168 mp, cu doua terase 20 mp/7 mp, cu urmatoarea dispunere:* living cu zona dining cu deschidere la doua terase/balcoane* bucatarie cu mobilier/electrocasnice* 2 dormitoare mobilate* doua bai/cada, placate cu marmura* holuri, dotate cu dressing-uri * doua terase spatioase, una are mobilier de terasa ;* bloc eficienta termica, clasa ACentrala termica de bloc, instalatii de climatizare, retea internet/TV, finisaje de calitate, paza 24 h, vis--vis este Parcul Herastrau la 25 m distanta.Consumurile de energie electrica, gaze, apa, sunt contorizate pe apartament.Detalii si vizionari 0734240602-Cristina-Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 290.000 EURO 290000 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie! Vanzare Apartament 3 camere in Herastrau, Complex Rezidential Persepolis, Satul Francez,intr-o locatie exclusivista , situat la etajul 1din 5 in suprafata utila de 121mp,constructie 2009,cu 2 grupuri sanitare , loc de parcare subteran ,cu un living imens open space .Detalii si vizionari -0734240602-Cristina Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)


24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
vav de The Embassy, intrarea in parcul Herastrau, Ambasada China, etc, aproape de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 6, in ansamblu rezidential, 82mp, constructie 2013, suprafata utila 72mp, utilat, mobilat, bucatarie inchisa, 2 bai, 2 balcoane, metrou, parc, mall, scoala, loc parcare, centrala termica, parchet, AC, termopan, usa metalica, paza, se accepta credit, negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 247.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Agentia noastra va propune spre vanzare, un apartament in zona Nordului, etaj 3/6, vedere spre cartierul Francez, suprafata 139 mp, constructie 2007, alcatuit din living 39MP, dormitor matrimonial 24MP, acces terasa, baie 7MP, o camera (DORMITOR/ BIROU) 15MP terasa proprie, bucatarie 12MP centrala termica proprie, calorifere aluminiu, instalatii cupru. Imbunatatiri multiple, finisaje top parchet lemn masiv import, usi Pinum, placaje granit, 3 AC plasma ionica, jacuzzi, senzori protectie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 219.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
AGENTIA ALFAMAR IMOBILIARE VA PROPUNE PENTRU VANZARE UN APARTAMENT CU 3 CAMERE, AVAND SUPRAFATA TOTALA DE 101 MP, IN APROPIERE DE SOSEAUA NORDULUI-- ZONA HERASTRAU. APARTAMENTUL ESTE FORMAT DIN LIVING, 2 DORMITOARE, 2 BAI, HOL, BUCATARIE INCHISA SI TERASA DE 16 MP. IMOBILUL ESTE PREVAZUT CU LIFT, SUPRAVEGHERE VIDEO SI PAZA PERMANENTA. IN PRET SUNT INCLUSE UN LOC DE PARCARE SI O BOXA AFLATE LA SUBSOL. PENTRU DETALII SI VIZIONARI NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL DE TELEFON AFISAT.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 178.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, la mijlocul dinstantei dintre Soseaua Nordului si Strada Nicolae Caramfil, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 2 minute de parcul Herastru, pe Intrarea Solzilor. Apartamentul se situeaza la etajul 1/3, intr-un imobil finalizat in anul 2008 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, jaluzele electrice, este complet mobilat si utilat modern, foarte luminos, finisaje premium. Exista si loc de parcare in garajul subteran + o boxa (incluse in pret). Va invitam de asemenea sa urmariti si video-ul atasat cu prezentarea casei.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati, se poate vizionare oricand cu o programare cu cel putin 40 minute inainte, avem cheile imobilului.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 175.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, la mijlocul dinstantei dintre Soseaua Nordului si Strada Nicolae Caramfil, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 2 minute de parcul Herastru, la intalnirea Intrarii Epoicii cu Intrarea Solzilor. Apartamentul se situeaza la etajul 1/3, intr-un imobil finalizat in anul 2008 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat in fiecare camera, este complet mobilat si utilat modern, foarte luminos, finisaje premium. Exista si loc de parcare in garajul subteran + o boxa (incluse in pret). Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati, se poate vizionare oricand cu o programare cu cel putin 40 minute inainte, avem cheile imobilului.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 419.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de lux, in zona Herastrau / Sat Francez, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului.Apartamenteul este parte a unui imobil construit in 2007, dupa standarde internationale, iar finisajele interioare si pozitia in cartierul Herastrau ofera acestui apartament un statut elitist.Se vinde complet mobilat/utilat, precum se vede in poze. Finisajele, mobilierul si electrocasnicele sunt toate High-End, dintre acestea amintind mobilier din lemn Wedge, Rovere Mobili, podea din scandura de bambus, placi de marmura in grupurile sanitare, electrocasnice Miele si Gorenje Pininfarina si asa mai departe.Apartamentul a fost premiat la capitolul design interior, fiind subiectul unui articol in revista Casa Lux si avand aparitie pe prima pagina.Apartamentul este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, hol, 3 balcoane, 2 locuri de parcare si 2 boxe.Ca si vecini in bloc, veti intalni persoane din viata publica a Bucurestiului dar si oameni de afaceri straini si romani. Disponibil imediat.Contact pentru mai multe detalii si pentru vizionari!

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 264.900 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu acces imediat la mijloacele de transport in comun. Apartamenteul este parte a unui imobil construit in 2007, dupa standarde internationale, iar finisajele interioare si pozitia in cartierul Herastrau ofera acestui apartament un statut elitist.Impartit in living si bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu baie si dressing spatios, cu acces catre terasa, inca un dormitor foarte spatios cu baie, spatiul dispune de spatii vitrate mari, finisaje de calitate superioara si se poate vinde partial mobilat sau nemobilat.Pentru masina dumneavoastra, puteti achizitiona un loc de parcare foarte spatios, de peste 20 mp, in garajul cladirii, la pretul de 19.000 Euro.Daca va identificati cu acest spatiu si credeti ca ar putea deveni noua dumneavoastra casa, nu ezitati sa ne contactati !

[+]  ANG Imobiliare(A)

23.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 212.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau, apartament 3 camere modern, et 4/7, bloc nou 2012, 95 mp, balcon de 17 mp, 2 dormitoare spatioase, living luminos, 2 gr sanitare, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, se poate vinde mobilat, liber, usor negociabil.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 253.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. deosebita situata intr-o zona excelenta, langa Parcul Herastrau, intr-o cladire extraordinara ( Gafencu 49 ). Cu o suprafata utila de 100 mp la care se adauga terasa de 11 mp, apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor, aer conditionat Mitsubishi multi-split, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe). Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
23.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Locatie: Cladirea este conceputa pentru cei care cauta standarde inalte de calitate, functionabilitate maxima, balcoane spatioase, intimitate. Situata pe strada Nicolae Caramfil, din zona de nord a orasului, este foarte aproape atat de parcul Herastrau, de centrul commercial Promenada, cat si de mijloacele de transport in comun.Confort, finisaje si facilitiInterioarele apartamentelor au fost concepute astfel nct s asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de modificare i personalizare a spaiilor n funcie de necesitile fiecruia. Gndite pentru a crea un spaiu perfect pentru fiecare proprietar, interioarele sunt prevazute cu ferestre mari i nlimi generoase. Finisate cu materiale de top de la furnizori internaionali, apartamentele se vnd cu uniti de aer condiionat, central termic proprie, bi complet utilate i mobilate.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
23.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament de 3 camere 139 mp etajul 3 din 6 bloc construit in anul 2007 doua terase cu vedere spre Satul Francez. Finisaje de lux – parchet din lemn masiv usi din import placaje cu granit gresie si faianta achizitionate prin Delta Design. Mobilat modern complet utilat trei aparate de aer conditionat cu filtre cu plasma centrala termica proprie jacuzzi conexiune Internet de mare viteza in fiecare camera paza si monitorizare video permanenta locuri in parcarea proprie cu acces monitorizat si bariera actionata cu telecomanda.Separat pot fi achizitionate pentru 35000 EUR doua locuri de parcare si o boxa (in parcarea subterana a blocului).Se poate vinde impreuna cu apartamentul de deasupra (identic).

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
22.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 265.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona renumita a Bucurestiului, Cartierul Francez, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Apartamentul se afla la etajul 4 intr-o cladire de tipul P+5E, cladirea fiind construita/finalizata in anul 2018. In imobil mai sunt disponibile si alte apartamente cu diferite suprafete si preturi. Cladirea ofera acces facil catre Parcul Herastrau, zona Aviatiei, Pipera, Baneasa, Dorobanti si Otopeni. Zona a fost aleasa pentru a fi un loc retras de aglomeratia orasului si in vecinatatea cu o ampla zona verde a parcului Herastrau.Pentru mai multe detalii despre acest proiect nou si ofertele disponibile nu ezitati sa ne contactati !!

[+]  ANG Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 265000 € cu o rata de 1406 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
22.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 349.990 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament extrem de luxos si exclusivist in zona de Nord Bucurestiului, Soseaua Nordului.Apartamentul este alcatuit din 2 dormitoare, un living spatios cu iesire directa in terasa, bucatarie si o spalatorie separata de apartament.Loc de parcare inclus in pret.O CLĂDIRE EXCLUSIVISTĂ Am personalizat combinația perfectă între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese.Scopul nostru este să predăm o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată clienților noștri viitori, într-o clădire exclusivă de tip boutique, cu standard înalt. Am creat armonie între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top. Clădirea are distanțe excelente față de clădirile învecinate, și toate apartamentele primesc multă lumină solară directă.O CLĂDIRE EXCLUSIVISTĂ CU STANDARD RIDICATAm personalizat combinația perfectă între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese.Scopul nostru este să predăm o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată clienților noștri viitori, într-o clădire exclusivă de tip boutique, cu standard înalt. Am creat armonie între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top. Clădirea are distanțe excelente față de clădirile învecinate, și toate apartamentele primesc multă lumină solară directă.

[+]  ANG Imobiliare(A)
22.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 334.993 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament extrem de luxos si exclusivist in zona de Nord Bucurestiului, Soseaua Nordului.Apartamentul este alcatuit din 2 dormitoare, un living spatios cu iesire directa in terasa, bucatarie si o spalatorie separata de apartament.Loc de parcare inclus in pret.O CLĂDIRE EXCLUSIVISTĂ CU STANDARD RIDICATAm personalizat combinația perfectă între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese.Scopul nostru este să predăm o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată clienților noștri viitori, într-o clădire exclusivă de tip boutique, cu standard înalt. Am creat armonie între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top. Clădirea are distanțe excelente față de clădirile învecinate, și toate apartamentele primesc multă lumină solară directă.

[+]  ANG Imobiliare(A)
22.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. deosebita situata intr-o zona excelenta, langa Parcul Herastrau, intr-o cladire extraordinara ( Gafencu 49 ). Cu o suprafata utila de 100 mp la care se adauga terasa de 11 mp, apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor, aer conditionat Mitsubishi multi-split, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe). Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 3 camere, etaj 4 / 10, P+10, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 110mp, constr. 2018, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, paza, apometre, repartitoare, contor gaze, eliberabil imediat, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
21.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 266.620 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 5 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 247.960 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 5 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.Zona Herastrau beneficiaza de un acces extrem de usor la toate mijloacele de transport si se aduna la toate punctele de interes importante ale orasului, fiind una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucurestiului, inconjurata de Parcul si Lacul Herastrau. Restaurante, baruri și cluburi de noapte, școli și centre comerciale sunt doar câteva dintre atracțiile zonei vecine Herastrau

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Nicoleta Manea
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
2 »
  Pagina 1 din 2   >Distanta metrou
 •  < 1 min (0)
 •  1 - 3 min (0)
 •  3 - 5 min (0)
 •  5 - 10 min (0)
 •  > 10 min (0)

Pret
 •  < 10000 € (0)
 •  10001 - 20000 € (0)
 •  20001 - 30000 € (0)
 •  30001 - 40000 € (0)
 •  40001 - 50000 € (0)
 •  50001 - 60000 € (0)
 •  60001 - 70000 € (0)
 •  70001 - 80000 € (0)
 •  80001 - 90000 € (0)
 •  90001 - 100000 € (0)
 •  100001 - 120000 € (0)
 •  120001 - 150000 € (0)
 •  150001 - 180000 € (3)
 •  > 180000 € (21)
 •  nespecificat ()

Confort

Tip apartament

Clasa energetica

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero