Listare anunturi

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 20

  Pagina 1 din 1  
25.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 370.000 EURO 370000 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie!Vanzare Apart.3 camere decomandate, mobilate, situat in Sos. Nordului , Bucuresti, la etajul 4E/P+5E, cu doua parcari si o boxa, in subteranul Ansamblului Rezidential Herastrau:Apartament mobilat integral, cu suprafata de 168 mp, cu doua terase 20 mp/7 mp, cu urmatoarea dispunere:* living cu zona dining cu deschidere la doua terase/balcoane* bucatarie cu mobilier/electrocasnice* 2 dormitoare mobilate* doua bai/cada, placate cu marmura* holuri, dotate cu dressing-uri * doua terase spatioase, una are mobilier de terasa ;* bloc eficienta termica, clasa ACentrala termica de bloc, instalatii de climatizare, retea internet/TV, finisaje de calitate, paza 24 h, vis--vis este Parcul Herastrau la 25 m distanta.Consumurile de energie electrica, gaze, apa, sunt contorizate pe apartament.Detalii si vizionari 0734240602-Cristina-Aktual Imobiliare

[-]  Aktual Imobiliare(A)
Telefon: 0784139151
Agent: Sturza Cristina
Telefon: 0734240602
25.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
vav de The Embassy, intrarea in parcul Herastrau, Ambasada China, etc, aproape de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 6, in ansamblu rezidential, 82mp, constructie 2013, suprafata utila 72mp, utilat, mobilat, bucatarie inchisa, 2 bai, 2 balcoane, metrou, parc, mall, scoala, loc parcare, centrala termica, parchet, AC, termopan, usa metalica, paza, se accepta credit, negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului, Complex Rezidential apartamente de 2;3;4;5 camere, cu amenajari interioare de lux, parcare subterana spalatorie auto.spatii verzi.spatiu de joaca, magazine, , totul in folosinta exclusiva pt locatarii Complexului Rezidential.An finalizare constructie 2020, la 5 min de parcul Herastrau, .Pt programari vizionari sunati la tel afisat.Comision zero pt cumparator

[+]  Casa Sven (A)


Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 175.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, la mijlocul dinstantei dintre Soseaua Nordului si Strada Nicolae Caramfil, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 2 minute de parcul Herastru, la intalnirea Intrarii Epoicii cu Intrarea Solzilor. Apartamentul se situeaza la etajul 1/3, intr-un imobil finalizat in anul 2008 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat in fiecare camera, este complet mobilat si utilat modern, foarte luminos, finisaje premium. Exista si loc de parcare in garajul subteran + o boxa (incluse in pret). Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati, se poate vizionare oricand cu o programare cu cel putin 40 minute inainte, avem cheile imobilului.

[+]  ANG Imobiliare(A)
25.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 178.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, la mijlocul dinstantei dintre Soseaua Nordului si Strada Nicolae Caramfil, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 2 minute de parcul Herastru, pe Intrarea Solzilor. Apartamentul se situeaza la etajul 1/3, intr-un imobil finalizat in anul 2008 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat, jaluzele electrice, este complet mobilat si utilat modern, foarte luminos, finisaje premium. Exista si loc de parcare in garajul subteran + o boxa (incluse in pret). Va invitam de asemenea sa urmariti si video-ul atasat cu prezentarea casei.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati, se poate vizionare oricand cu o programare cu cel putin 40 minute inainte, avem cheile imobilului.

[+]  ANG Imobiliare(A)
24.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 247.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Agentia noastra va propune spre vanzare, un apartament in zona Nordului, etaj 3/6, vedere spre cartierul Francez, suprafata 139 mp, constructie 2007, alcatuit din living 39MP, dormitor matrimonial 24MP, acces terasa, baie 7MP, o camera (DORMITOR/ BIROU) 15MP terasa proprie, bucatarie 12MP centrala termica proprie, calorifere aluminiu, instalatii cupru. Imbunatatiri multiple, finisaje top parchet lemn masiv import, usi Pinum, placaje granit, 3 AC plasma ionica, jacuzzi, senzori protectie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
24.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament de 3 camere 139 mp etajul 3 din 6 bloc construit in anul 2007 doua terase cu vedere spre Satul Francez. Finisaje de lux – parchet din lemn masiv usi din import placaje cu granit gresie si faianta achizitionate prin Delta Design. Mobilat modern complet utilat trei aparate de aer conditionat cu filtre cu plasma centrala termica proprie jacuzzi conexiune Internet de mare viteza in fiecare camera paza si monitorizare video permanenta locuri in parcarea proprie cu acces monitorizat si bariera actionata cu telecomanda.Separat pot fi achizitionate pentru 35000 EUR doua locuri de parcare si o boxa (in parcarea subterana a blocului).Se poate vinde impreuna cu apartamentul de deasupra (identic).

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Locatie: Cladirea este conceputa pentru cei care cauta standarde inalte de calitate, functionabilitate maxima, balcoane spatioase, intimitate. Situata pe strada Nicolae Caramfil, din zona de nord a orasului, este foarte aproape atat de parcul Herastrau, de centrul commercial Promenada, cat si de mijloacele de transport in comun.Confort, finisaje si facilitiInterioarele apartamentelor au fost concepute astfel nct s asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de modificare i personalizare a spaiilor n funcie de necesitile fiecruia. Gndite pentru a crea un spaiu perfect pentru fiecare proprietar, interioarele sunt prevazute cu ferestre mari i nlimi generoase. Finisate cu materiale de top de la furnizori internaionali, apartamentele se vnd cu uniti de aer condiionat, central termic proprie, bi complet utilate i mobilate.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartamentul este situat pe Soseaua Nordului , cu o vedere superba spre Parcul Herastrau. Peretii sunt albi, fara tapet.Dispune de o suprafata de 180 mp impartiti intre un living foarte generos si luminos , bucatarie complet echipata , 2 dormitoare , 2 bai si 2 terase, complet mobilat.Imobilul dispune de 2 locuri de parcare, unul in parcarea subterana, unul in cea exterioara si paza non-stop.Locatia ofera nenumarate avantaje printre care vederea libera catre Parcul Herastrau si proximitatea fata de parc, centre comerciale si metrou .

[+]  Smart UP Solutions (A)
20.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 212.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau, apartament 3 camere modern, et 4/7, bloc nou 2012, 95 mp, balcon de 17 mp, 2 dormitoare spatioase, living luminos, 2 gr sanitare, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, se poate vinde mobilat, liber, usor negociabil.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)

18.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 370.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune un superb apartament de 3 camere situat in Herastrau, la etajul 4/5 intrun imobil construit in 2010.Apartament mobilat integral, cu suprafata de 168 mp, inclusiv doua terase 20 mp/7 mp, cu urmatoarea dispunere: * living cu zona dining cu deschidere la doua terase/balcoane* bucatarie cu mobilier/electrocasnice * 2 dormitoare mobilate* doua bai/cada, placate cu marmura* holuri, dotate cu dressing-uri * doua terase spatioase, una are mobilier de terasa ; * bloc eficienta termica, clasa ACentrala termica de bloc, instalatii de climatizare, retea internet/TV, finisaje de calitate, paza 24 h, vis-à-vis este Parcul Herastrau la 25 m distanta. Consumurile de energie electrica, gaze, apa, sunt contorizate pe apartamentDaca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati

[+]  ANG Imobiliare(A)
16.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 224.961 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 5 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 260.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Cautati un apartament spatios, cu vecini deosebiti, intr-un bloc nou, langa parc? Ati ajuns exact unde trebuie!ANG Holding va ofera spre achizite un apartament deosebit cu 3 camere situat in zona Herastrau, cu acces imediat spre soseaua principala si cu vecini deosebiti. Blocul dispune de paza 24/24.Apartamentul este compus din 3 camere, din care 1 living generos, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai, holuri de acces, totul decomandat. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, avand toate dotarile necesare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Va asteptam zilnic la numarul de telefon pentru orice detalii sau pentru vizionari!Va recomandam cu caldura acest apartament datorita calitatii finisajelor interioare si a pozitionarii!

[+]  ANG Imobiliare(A)
09.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 419.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de lux, in zona Herastrau / Sat Francez, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului.Apartamenteul este parte a unui imobil construit in 2007, dupa standarde internationale, iar finisajele interioare si pozitia in cartierul Herastrau ofera acestui apartament un statut elitist.Se vinde complet mobilat/utilat, precum se vede in poze. Finisajele, mobilierul si electrocasnicele sunt toate High-End, dintre acestea amintind mobilier din lemn Wedge, Rovere Mobili, podea din scandura de bambus, placi de marmura in grupurile sanitare, electrocasnice Miele si Gorenje Pininfarina si asa mai departe.Apartamentul a fost premiat la capitolul design interior, fiind subiectul unui articol in revista Casa Lux si avand aparitie pe prima pagina.Apartamentul este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, hol, 3 balcoane, 2 locuri de parcare si 2 boxe.Ca si vecini in bloc, veti intalni persoane din viata publica a Bucurestiului dar si oameni de afaceri straini si romani. Disponibil imediat.Contact pentru mai multe detalii si pentru vizionari!

[+]  ANG Imobiliare(A)
09.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 275.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona semicentrala a Bucurestiului, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Apartamentul beneficiaza de : incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat, fatada ventilata si termoizolatie tip Rockwool, balustrada din sticla duplex securizata , usa de acces in apartament tip Pinum sau similar, cu securizare laterala .Optional : mobilare/ design partial sau total la cost + 15% prin compania Lemon Interior Design.Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative. Suprafetele apartamentului : 130.2 mp + terasa de 7.5 mp.Proiectul are ca data de finalizare Octombrie 2020.Daca va identificati cu acest spatiu si credeti ca ar putea deveni noua dumneavoastra casa, nu ezitati sa ne contactati !

[+]  ANG Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 275000 € cu o rata de 1459 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
09.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 245.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona renumita a Bucurestiului, Cartierul Francez, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Apartamentul se afla la etajul 4 intr-o cladire de tipul P+5E, cladirea fiind construita/finalizata in anul 2018. In imobil mai sunt disponibile si alte apartamente cu diferite suprafete si preturi, o alta varianta de 3 camere fiind cel cu living open-space.Exista posibilitatea achizitionarii de locuri de parcare la subsolul imobilului. Pretul unui loc de parcare este de 15.000 Euro cu TVA inclus.Cladirea ofera acces facil catre Parcul Herastrau, zona Aviatiei, Pipera, Baneasa, Dorobanti si Otopeni. Zona a fost aleasa pentru a fi un loc retras de aglomeratia orasului si in vecinatatea cu o ampla zona verde a parcului Herastrau.Pentru mai multe detalii despre acest proiect nou si ofertele disponibile nu ezitati sa ne contactati !!

[+]  ANG Imobiliare(A)
08.08.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 390.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona semicentrala, ravnita a Bucurestiului, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Dispune de o suprafata de 200 mp (160 utili si 40mp terase) impartiti intre un living foarte generos si luminos , bucatarie complet echipata , 2 dormitoare , 2 bai si 2 terase, complet mobilat si utilat.Imobilul dispune de 2 locuri de parcare, unul in parcarea subterana, unul in cea exterioara si paza non-stop. Locatia ofera nenumarate avantaje printre care vederea libera catre Parcul Herastrau si proximitatea fata de parc, centre comerciale si metrou .Apartamentul se preda la cheie, este luminos, modern, complet finisat şi echipat.Imobilul beneficiaza de racordare la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Este asigurata supravegherea permanenta a accesului in imobil. Imobilul este prevazut cu instalatie de interfon, cu cate un post interior (in apartament), montat la intrarea in apartament. Daca va identificati cu acest spatiu si credeti ca ar putea deveni noua dumneavoastra casa, nu ezitati sa ne contactati !

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 370.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
HERASTRAU Nord LUX Ap 3 camere , 2 bai , dressing , parter , supr. 217 mp. , constr. 2009 , la cativa pasi de parc , supr. utila : 150 mp. - 2 terase de 30 mp si 10 mp, 2 camere depozitare , utilat si mobilat Lux . Placari gresie si faianta , parchet masiv , climatizare , tamplarie termopan , usa metalica , alarma , centrala termica , TV Led , cablu TV , internet , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari . Loc parcare subteran + boxa incluse in pret , paza .

[+]  Smart UP Solutions (A)
07.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 248.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
nordului herastrau, zona de lux a bucurestiului. apartament 3 camere, la etajul 3, intr-un bloc de 6 etaje, construit in anul 2007, situat in strada virgil madgearu, retras, cu vedere spre cartierul francez din parcul herastrau. apartamentul are suprafata utila de 106mp si este alacatuit din living de 39mp, un dormitor principal de 24mp cu acces terasa cu vedere spre le club, baie de 7mp, o camera (dormitor/birou) de 15mp cu terasa proprie, bucatarie de 12mp cu acces la terasa dormitorului principal. apartamentul are centrala termica proprie si calorifere din aluminiu cu instalatie din cupru. este prevazut cu finisaje de lux parchet din lemn masiv din import, usi pinum, placaje cu granit, grsie si faianta achizitionate din import, trei aparate de aer conditionat, dintre care unu are filtre cu plasma ionica, jacuzzi, senzori de gaze/fum, este complet contorizat individual. usa de la intrare este placata antiefractie si are broasca mottura. apartamentul se vinde mobilat

[+]  Eros Properties(A)
03.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Cautati un apartament spatios, cu vecini deosebiti si foarte aproape de parc? Ati ajuns exact unde trebuie!ANG Holding va ofera spre achizite un apartament deosebit cu 3 camere situat in vecinatatea Parcului Herastrau, cu acces imediat spre soseaua principala si cu vecini deosebiti. Apartamentul este compus din 3 camere, din care 1 living generos, 2 dormitoare, bucatarie deschisa cu posibilitatea de inchidere, 2 grupuri sanitare, holuri de acces, totul decomandat. Apartamentul este mobilat si finisat ultramodern si dispune de un loc de parcare in subteran. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, avand toate dotarile necesare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, in regim Lux.Va asteptam zilnic la numarul de telefon pentru orice detalii sau pentru vizionari!Va recomandam cu caldura acest apartament fiind printre singurele din zona in ceea ce priveste pretul si calitatea!ID intern: CP485726

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Maria Hotca
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
  Pagina 1 din 1  Distanta metrou
 •  < 1 min (0)
 •  1 - 3 min (0)
 •  3 - 5 min (0)
 •  5 - 10 min (0)
 •  > 10 min (0)

Pret
 •  < 10000 € (0)
 •  10001 - 20000 € (0)
 •  20001 - 30000 € (0)
 •  30001 - 40000 € (0)
 •  40001 - 50000 € (0)
 •  50001 - 60000 € (0)
 •  60001 - 70000 € (0)
 •  70001 - 80000 € (0)
 •  80001 - 90000 € (0)
 •  90001 - 100000 € (0)
 •  100001 - 120000 € (0)
 •  120001 - 150000 € (0)
 •  150001 - 180000 € (3)
 •  > 180000 € (16)
 •  nespecificat (1)

Confort

Tip apartament

Clasa energetica

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero