Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 348

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >
16.09.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in complexul baneasa residential, langa ambasada sua si la 5 minute distanta de mall baneasa. construit in anul 2009, imobilul -tip vila-are regim mic de inaltime, p+4. apartamentul se compune din hol(12.47mp) deschis spre living (32mp) cu zona de dining(16mp), bucatarie(14mp), dormitor matrimonial cu baie si dresing proprii(20mp+6,7mp+6,14mp), al doilea dormitor cu dressing si baie proprie((14mp+ 3,34mp+ 5,12mp), o baie de serviciu(2,47mp). un farmec aparte al acestui apartament este dat terasa insorita, de 16mp ,cu vedere catre un amplu spatiu verde. dotari/facilitati: parchet lemn stratificat, tamplarie exterioara din aluminiu, plase insecte, jaluzele exterioare electrice, aer conditionat prin ventiloconvectoare, termostate pentru reglarea temperaturii in fiecare camera, sistem de alarma, centrala termica proprie-viesmann, video-interfon, lift. apartamentul se inchiriaza nemobilat, exceptand bucataria care este mobilata. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. in apropiere se afla gradinite si scoli internationale, magazine, cluburi de sport, padurea baneasa. acces imediat la dn1 si la aeroportul international henri coanda. disponibil imediat. id intern: 62.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
13.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Terenuri
Pret: 605.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vanzare teren in Baneasa - zona Odai, intravilan, construibil, 8 800mp, desch. sosea 30m.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.060.000 EURO Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E - Bucuresti , BANEASA
Madrigalului Residence Boutique, apartament 9 camere, cladire DS + P + 2 + TCirculabila pe malul lacului Baneasa! Cladire proiectata pe 4 niveluri plus terasa amenajata circulabila. Detalii pe www.madrigalului-residence.ro. Se vinde toata cladirea la pret de 1.060.000E, nu se vand apartamentele separat. Terenul pe care se afla cladirea are 315 MP. Amprenta cladirii este de 115MP si suprafata construita desfasurata a blocului este de 575MP. Blocul cuprinde 3 apartamente si 3 locuri de parcare, 90MP de spatii comune tehnice si de depozitare, 90MP de terasa comuna cu acces individual din toate apartamentele. S-au folosit aprox. 1000mp de piatra naturala (onix, travertin, marmura, ardezie, etc), iar rezultatul este unul spectaculos si foarte luxos. Demisolul poate fi imediat transformat in showroom sau birou cu acces direct din strada, iar terasa se poate transforma intr-un penthouse cu vedere directa la lac. Curtea din fata dispune de 3 locuri de parcare si o curte de aproximativ 70 mp zona de relaxare sau joaca copii in spatele cladirii. Detalii tehnice: Incalzirea prin pardoseala si dublate de convectoare, centrala pe gaze naturale tip Vaillant 36 kw cu boiler de 400 litri apa calda, instalatia sanitara Grohe, parchetul la toate nivelurile este triplu stratificat, usile interioare din lemn masiv, usile de la intrare apartament sunt dublate si ramforsate, sistemul de alarma este pe fiecare nivel si intreg imobilul, exista senzori de gaze si fum la fiecare nivel. Cateva detalii interioare: perete translucid din piatra semipretioasa Onix Honey Bubble (iluminat), dressing fara manere si complet utilat cu insertii crom, pat king size din piele, draperii din catifea Italia, vas WC Laufen Alessi ONE, obiecte sanitare marca Prestige Marmorin colectia Alice, baterii Grohe colectia Allure Premium, blat din marmura alba Thasos Extra, marmura Marron Emperador King Size (Spania) + Mozaic lucrat manual Marmura Emperador + Burdur (motiv romanesc), lavoar din piatra semi pretioasa Onix Honey Bubble marmura Nero Marquina (Spania), perete imbracat in sticla/oglinda Fume, mobilier realizat la comanda Theta (la fata cu sistem push to open + sisteme de glisare pe verticala automate - insertii crom, spatii generoase de depozitare, compartimentari speciale - masa tip insula lunga de 5m din stejar, lavoar din marmura Callacata Lucina (Extra Large), cuptor si hota profesionala cu motor la exterior Miele, blat din Labradorit (piatra semi pretioasa), canapea piele Vesta (Italia), fotoliu, piele designer Cruise (Italia), masa living din stejar romanesc + blaturi Marmura Callacata Lucina, perete placat cu Lastre din Marmura Callacatta Lucina, parchet premium Ter Hurne Germania din bucati mari (placa de 2ml), dresing full mobilat Hfele, oglinzi fume (fata spate pentru dresing).

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de vanzare in ansamblul rezidential Baneasa Lake View, situat in apropierea Petrom City, Piata Presei Libere si a complexului Romexpo, cu iesire rapida catre zona de Nord, DN1 prin Gheorghe Ionescu Sisesti sau zona centrala prin Bd. Poligrafiei Piata Presei Kiseleff, apartamentul beneficiaza de finisaje de exceptie si o vedere libera si relaxanta catre Lacul Baneasa si Piata Presei Libere. Cele 3 camere decomandate, holul, bucataria si cele 2 bai se desfasoara pe o suprafata utila de 98 mp la care se mai adauga si balconul tip terasa libera de 16 mp, insumand o suprafata totala utila de 114 mp. Finisajele de exceptie, mobilierul pe comanda, dotarile din apartament si vederea libera catre lac, alaturi de cele 2 locuri de parcare si boxa din subsol, piscina si sala de forta ale complexului (cu intrare libera), fac din acest apartament o incantare pentru locatari, o petrecere a timpului de dupa serviciu cat mai liber, in natura!

[+]  Hub Imobiliar(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Baneasa, situat in complexul Park Residence 5 intr-un bloc finalizat in anul 2016. Apartament decomandat, sufrageria deschisa cu bucataria, finisat la cheie, se vinde mobilat si utilat complet, are centrala termica, aparat de aer conditionat, contorizare individuala, costuri de mentenanta mici, loc de parcare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Gheorghe Ionescu Sisesti pozitionat la parter in bloc construit in anul 2017 pe cadre de beton armat, inchis cu caramida porotherm si podele din ceramica Klinker, usa de intrare blindata Pinum si interioare de la acelasi producator, tamplarie Gealan, parchet, gresie si faianta de import si centrala termica Viessmann. Apartamentul corespunde cerintelor actuale de confort avand o suprafata utila de 54 mp cu cele 2 balcoane de 4 mp. Zona este noua, in plina dezvoltare avand o infrastructura cu toate utilitatile - gaz, curent, canalizare noua, apa, sosea noua cu 4 benzi de circulatie si trotuare generoase, cuprinsa intre 2 mari sosele cu acces catre bucuresti - Soseaua Straulesti (ce ofera acces la metrou) si DN 1 ce ne ofera acces rapid catre zona centrala a orasului. In imediata apropiere la circa 3 km se afla Parcul Herastrau, Aeroportul Baneasa, zona comerciala Baneasa Shoping Center, Metro, Ikea, Selgros, Bricostore, Dedeman, Decathlon, Mega Image. In apropiere exista restaurante, gradinita atat particulara cat si de stat, scoala privata si de stat, afterschool, maternitate/spital: Regina Maria, Medlife. Mijloace de transport sunt: 205 spre Gara de Nord si 261 spre Piata Presei Libere.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.09.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 640.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa, Dobrogeanu Gherea, teren 800 mp, deschidere la strada 16 m, urbanism in lucru, ( in apropiere bloc 9 etaje), toate utilitatile.

[+]  Granada(A)
16.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa - Belizarie, Ap 3 camere, et 1/3, simidecomandat, st 95 mp, complet mobilat/utilat, loc de parcare, centrala termica, aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, pret 650 euro negociabil daca se achita anticipat.

[+]  Athos Company(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 90.000 EURO + TVA - Bucuresti , BANEASA
2 camere, un dormitor, parter / 7, P+7, confort I, in bloc apartamente, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 2010, supr. utila : 65mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare subteran, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, paza, contor gaze, eliberabil liber, accepta credit

[+]  Happy Real Estate(A)
16.09.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 310.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vanzare casa +teren in BANEASA-Str. GARLEI, pe malul LACULUI ! Terenurile pe malul lacului sunt oferte limitate ! O casa langa LAC inseamna o priveliste frumoasa si aer curat . Printre alte avantaje ale locuintelor din apropierea lacurilor, specialistii mentioneaza aerul proaspat, stiut fiind faptul ca vegetatia acvatica consuma CO2 si elibereaza oxigen. In zilele caniculare de vara, aerul e mai umidificat si mai racoros, iar prezenta prafului nu mai este o problema. Vila are o locatie DEOSEBITA pe malul Lacului Baneasa - pe Str. Garlei . Terenul are 360 mp iar constructia are 235 mp dispusi pe S+P+M cu 6 camere, bucatarie, 3 bai, terasa, curte . Imobilul a fost construit in 2002. Casa are subsol clasic cu placa de beton turnata peste si restul casei este pe structura de lemn.

[+]  Nova Group Consult(A)

16.09.2019
Vanzari Spatii comerciale
Pret: 350.000 EURO la pret se adauga TVA - Bucuresti , BANEASA
Spatiu comercial zona de Nord ( cartier Baneasa - Aviatiei - Bihariei ) . Spatiul comercial are 300mp la care se adauga parcarea exterioara in suprafata de 200 mp. Spatiul comercial este amplasat la parterul unui imobil nou construit in anul 2008, cu finisaje de calitate, este amenajat ca si showroom si este inchiriat pana la sfarsitul lui 2017. Spatiul comercial dispune de parcare proprie pentru 5-6 masini.

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 270.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Lacul BANEASA - Vila 6 camere cu garaj, D + P + Et.1 + Mansarda Sconstruita = 330mp , Steren 300 mp. Vila are orientare sud, iar la mansarda are o terasa 20mp cu deschidere panoramica spre Lacul Baneasa. Vila este in constructie ( la GRI ) , face parte dintr-un duplex , se lucreaza la finisaje interioare. Accesul se face pe drum betonat pana in fata Vilei. Pretul este pentru stadiul actual.

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de lux, 2 camere amplasat in complexul Baneasa Residential - zona Ambasadei Americane - Ambasada SUA , bloc tip vila, etajul 3, garaj subteran, boxa, 2 bai, aer conditionat, sistem de alarma, centrala proprie, suprafata =88 mp, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica,

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 295.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa RESIDENTIAL - Ambasada SUA - Apartament de LUX, 3 camere amplasat in complexul Baneasa Residential - zona Ambasadei Americane, bloc tip vila, etajul 3, dispune de 2 locuri in garajul subteran, boxa, 2 bai, aer conditionat sistem de alarma, centrala termica proprie, Suprafata =143 mp., gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, alarma,

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 90.000 EURO + TVA - Bucuresti , BANEASA
2 camere, etaj 4 / 7, P+7, confort I, in bloc apartamente, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 2010, supr. utila : 65mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare subteran, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, paza, contor gaze, eliberabil liber, accepta credit

[+]  Happy Real Estate(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 114.900 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate interesanta.Imobilul, o constructie solida, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant. Blocul este de asemenea anvelopat termic ceea ce oferta un confort sporit in toate anotimpurile. Un apartament compartimentat pentru o familie, care va raspunde nevoilor a doi adulti si un copil, dar care la fel de bine poate fi utilizat si de o singura persoana care are nevoie si de un birou pe langa dormitor si zona de zi.Il recomandam in special cunoscatorilor acestei zone, celor care isi doresc sa locuiasca aici, mai exact celor care stiu deja care sunt avantajele acestui perimetru. Daca va cautati un apartament in care sa va simtiti confortabil, intr-o zona accesibila si civilizata, alegerea acestei proprietati este cea mai buna solutie. Apartamentul, asa cum il vedeti, ar putea fi cea mai buna alegere si in situatia in care cautati o locuinta intr-un imobil izolat termic, cu 3 niveluri, confortabila, decomandata, in care fiecare dintre membrii familiei dumneavoastra poate avea intimitate in propriul sau spatiu. Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
16.09.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va oferim spre inchiriere un superb apartament de 4 camere situat in complexul rezidential Natura Residence. Apartamentul este format dintr-un living generos, 3 dormitoare, 4 bai, 1 bucatarie, 2 terase, spatii de depozitare. Are o suprafata utila de 122 mp la care se adauga cele 2 terase. Complexul beneficiaza de paza permanenta, piscina exterioara, loc de joaca, sauna, sala de fitness etc. De asemenea apartamentul dispune si de parcare subterana. Un apartament deosbit situat intr-o zona excelenta.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
16.09.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va oferim spre vanzare o proprietate in zona Baneasa, o casa ce beneficiaza de 260 metri teren(incluzand cladirea). Este situata pe un singur nivel, este formata dintr-un living generos, bucatarie deschisa mobilata si utilata, dormitor cu baie matrimoniala, dressing si inca o baie. Pentru orice fel de detalii nu ezitati sa ne contactati. O proprietate deosebita ce merita vizionata

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
16.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO +tva - Bucuresti , BANEASA
Baneasa ap 2 camere, etaj 2 , conf lux, semidecomandat, constr. 2009, supr. utila : 60mp, utilat masina de spalat rufe, frigider, hota, Telecomanda poarta garaj, interfon, rulouri exterioare.Aceasta proprietate va ofera intimitate, confort, liniste si mult aer curat.Apartamentul are finisaje de lux, este mobilat complet si este compus dintr-un living foarte spatios, bucatarie mobilata si utilata cu aparatura de ultima generatie, un dormitor cu baie, 1 wc serviciu, 1 balcon cu vedere libera, 1 loc de parcare in subteran si posibilitate de parcare pe locurile din parcarea exterioara.Imobilul dispune de supraveghere video, finisaje si dotari de lux.centrala termica, cablu TV, internet. Pret TVA.

[+]  Smart UP Solutions (A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 170.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa Zoo ap cu 4 camere (3 dormitoare), complet decomandat, cu 2 bai generoase, su 124mp, avand vedere catre Est. Beneficiaza de terasa de 16 mp pe zona de zi, dormitorul matrimonial avand baie proprie si zona de dressing separata. Beneficiaza de centrala proprie pe gaz. Complet mobilat si echipat.Pentru familiile care apreciaza o locuinta de calitate, intr-o locaie exclusivista, cu acces la cele mai dorite facilitati. Padurea Baneasa aflata in vecintatea complexului adauga elementul natural atat de necesar intr-un oras extrem de agitat, precum Bucuresti.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Sebastian Ganciu
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >Distanta metrou


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero