Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 129

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper national arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 54 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213117.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona basarabia, in apropiere de metroul costin georgian, confort 1 decomandat, avand suprafata de 66 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, cu o mansarda deasupra care deserveste drept uscatorie, construit in anul 1981. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere din aluminiu, ferestre din pvc, incalzire prin termoficare, pereti din faianta si vopsea lavabila, podele din parchet si gresie iar usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015178.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 68.900 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona basarabia, in vecinatatea arenei nationale, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 60 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1964. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre din pvc, incalzire prin termoficare, pereti din faianta si vopsea lavabila, podele din parchet si gresie, iar usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015186.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan campia libertatii, reper scoala leonardo da vinci, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 1 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1967, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fara; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213139.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parcul petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc, lemn; incalzire: termoficare; pereti: var/huma; podele: parchet; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213140.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in basarabia national arena, reper spitalul judetean ilfov, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213157.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in zona basarabia, reper diham, confort 1 decomandat, avand suprafata de 104.34 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1984, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, aer conditionat,bucataria mobilata si utilata si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan costin georgian, reper metrou costin georgian, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai si un balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968, bloc reabilitat.apartamentul este imbunatatit,a fost renovat total si are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,2 aparate de aer conditionat,instalatiile electrice si sanitare schimmbate,mobilat,utilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213166.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 41.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in zona basarabia national arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 30 mp, fara balcon. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc mixt de 4 etaje, construit in anul 1965. garsoniera este imbunatatita si are urmatoarele finisaje: ferestre din pvc, incalzire cu centrala proprie, pereti din faianta si vopsea lavabila, podele din parchet si gresie, iar usa de la intrare este metalica. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015220.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona titan - bd basarabia, reper metrou costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1975,bloc ce urmeaza a fi reabilitat anul viitor,supravegheat video, avand 4 apartamente pe palier,scara curata,luminoasa,vecini linistiti,zona cu multa verdeata. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: lemn; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie,linoleum; usa intrare: lemn,acesta fiind perfect pentru persoanele care vor sa isi renoveze apartamentul dupa propriul gust blocul se afla intr-o zona verde (cu multi copaci si multe parculete de cartier) si este situat in al 2-lea rand de blocuri de la bulevard,deci zgomotul este mult atenuat.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1113397.

[+]  PGA Imobiliare(A)

24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan campia libertatii, reper parc petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 11 etaje, construit in anul 1972, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213445.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 2 camere in zona campia libertatii reper basarabia, confort 1 decomandat avand suprafata de 51 mp cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 6 intr-un imobil anvelopat cu 10 etaje construit in anul 1968 avand 4 apartamente pe palier. apartamentul are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta . proprietatea se afla intr-o zona excelent deservita de mijloacele de trasport in comun, in imediata apropriere gasim nu mia putin de 3 parcuri dintre care cel mai important este parcul alexandru ioan cuza. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun statie de metrou centre comerciale supermarketuri piete agroalimentare si parcuri reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 57.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, in apropiere de arena nationala, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 49 mp, cu o baie si un balcon. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1967. apartamentul este partial imbunatatit, ideal pentru persoanele care doresc sa-l renoveze dupa bunul plac si are drept finisaje urmatoarele: ferestre pvc; incalzire prin termoficare; podelele sunt din parchet si gresie; usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015001.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 78.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, in vecinatatea arenei nationale, confort 1 decomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la parterul (demisolul) unui imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 2004. apartamentul este modern, se vinde complet mobilat si utilat, are urmatoarele finisaje: ferestre din pvc; incalzire cu centrala proprie; podele din parchet; usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015019.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia diham reper spitalul judetean ilfov confort 1 decomandat avand suprafata de 57 mp. locuinta este situata la etajul 9 intr-un imobil tip bloc de 10 etaje construit in anul 1981 avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatatit are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta birou .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun statie de metrou centre comerciale supermarketuri piete agroalimentare si parcuri reprezinta un factor de decizie. pretul nu este negociabil,se accepta orice fel de creditare. id intern: pga0210736.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 62.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan costin georgian, reper metrou costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1975, bloc ce urmeaza a fi reabilitat,avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213494.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2212984.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 78.900 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in basarabia-diham, reper arena nationala, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1983. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre din pvc, incalzire prin termoficare, pereti din faianta si lavabila, podelele din parchet si gresie, usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015045.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 78.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 68 mp, cu 1 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta; podele: parchet; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2214325.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper scoala de soferi teo, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje +etaj tehnic, construit in anul 1968, bloc reabilitat. apartamentul este imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet (acesta a fost schimbat dupa postarea pozelor), gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta doar cash. id intern: pga1113814.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Distanta metrou


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero