Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 42

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
05.06.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 59.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Stradal! Garsoniera 25 mp, etaj 3 din 4 in Piata Dorobantilor, blocul cu Raiffeisen la parter. Dispune de utilitati si finisaje moderne. Cheltuieli lunare minime. Potrivita pentru birou sau investitie pentru inchiriat obisnuit sau regim hotelier. Plata cash sau credit.

[-]  MoveIT Imobiliare(A)
Telefon: 0744183340
Agent: Soare Mariana
Telefon: 0744183340, 0722 778 910
05.06.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere aflat pe Calea Dorobanti la cateva minute de ASE si Piata Romana. Apartamentul cu o suprafata de 110 mp se afla la etajul 1 al unui imobil si are urmatoarea configuratiei: 2 dormitoare, 2 bai, living 60 mp, camera de serviciu, 2 intrari, balcon, central proprie, aer conditionat. Bucataria este utilata, debara si 2 boxe (subsol si parter), separat contor de apa, gaze, curent.

[+]  Alcbusiness (A)
05.06.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 103.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
AlcBusiness va ofera spre vanzare un modern si frumos apartament situat pe Calea Dorobanti la intersectie cu strada Washington intr-o zona linistita, fr zgomot si totodata in vecinatatea punctelor de interes ala orasului unde se ajunge in cateva minute (Parcul Harastrau -10 min, Victoriei-10 min, Piata Romana-7 min, etc).Apartamentul se afla la etajul 1 ntr-un bloc anvelopat construit in anul 1978 (bloc solid fcut pentru armata), bloc curat, intretinut. Apatamentul a fost reamenajat modern rezultand un open-space din care face parte livingul si zona de noapte ce sunt mobilate cu bun gust si corpuri de calitate (canapele de piele, sistem tv. etc). In cei 48 mp utili mai gasim baia si bucataria complet mobilat si utilata de la electrocasnice la vesela. Apatamentul dispune de sistem de alarma, geamuri termopan si o boxa in folosinta.

[+]  Alcbusiness (A)
05.06.2020
Inchirieri Birouri
Pret: 10 EURO +TVA - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va propunem spre inchiriere spatiu de birou pe Calea Dorobanti cu suprafata de 440 mp . Spatiile sunt situate la etajul 3 al cladiri si dispun de toate amenajerile pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii. Pret 10 euro +TVA/mp

[+]  Alcbusiness (A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Un apartament situat intr-o zona excelenta, langa Beller, pe Calea Dorobanti, la etajul 2 al unei vile impresionante. De asemenea apartamentul beneficiaza si de 25 mp utili din mansarda, acolo unde o camera este transformata in spalatorie. Apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va prezentam o oferta deosebita, a unei proprietati situate semistradal, pe bulevardul Dorobanti, si cu acces imediat la mijloacele de transport in comun: 4 minute pana la statia de metrou Stefan cel mare.Il recomandam in special cunoscatorilor acestei zone, celor care isi doresc sa locuiasca aici, mai exact celor care stiu deja care sunt avantajele acestui perimetru. Daca va cautati un apartament in care sa va simtiti confortabil, intr-o zona accesibila si civilizata, alegerea acestei proprietati este cea mai buna solutie!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! la 5 min de metrou Piata Romana, 3 camere, etaj 7 / 7, P+7E, confort Lux, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 130mp, constr. 1956, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, apometre, contor gaze, eliberabil Imediat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 148.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata intr-o zona excelenta, langa Piata Dorobanti.De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Un produs de exceptie, disponibil acum pentru a fi cumparat imediat. Va asteptam la vizionare.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Inchirieri Case / vile
Pret: 6.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Dorobanti | Beller, propunem spre inchiriere cladire de birouri constructie 2006, 730 mp desfasurati pe Subsol + Parte + 4 Etaje, imobil cu lift, 12 birouri, baie si grupuri sanitare pe fiecare nivel, receptie la parter, sala de conferinte, terasa 45 mp, nemobilat, imbunatatiri: gresie, faianta, centrala termica, aparate de aer conditionat, spatiu depozitare la subsol, spatiul se poate compartimenta in functie de chirias, 3 locuri de parcare. Ideal birou, sediu de firma, clinica medicala, activitati comerciale. Nu se percepe TVA. Pret 6500 euro

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 299.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va oferim spre vanzare un superb duplex cu 5 camere situat in zona Dorobanti la doar 100 m de Calea Dorobanti. Duplexul are o suprafata utila de 160 mp la care se adauga cele 3 terase insumand o suprafata totala de 175 mp. Este format dintr-un living generos, o bucatarie mobilata si utilata, 3 dormitoare spatioase, birou, dresinguri, spatii de depozitare si 3 terase. Am inclus pe langa fotografiile duplexului si o fotografie a schitei pentru a vedea impartirea exacta a proprietatii. Un apartament deosebit, situat intr-o locatie de exceptie ce merita vizionat.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)

05.06.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 228.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Un apartament situat intr-o zona excelenta, langa Beller, pe Calea Dorobanti, la etajul 2 al unei vile impresionante. De asemenea apartamentul beneficiaza si de 25 mp utili din mansarda, acolo unde o camera este transformata in spalatorie. De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Inchirieri Birouri
Pret: 2.900 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Cldirea este amplasat n nordul Bucuretiului, n proximitatea Pieei Dorobani, pe Strada Puul lui Zamfir. Locaia este situat ntre dou zone importante de birouri, sudul zonei Calea Floreasca, respectiv Piaa Charles de Gaulle.Accesibilitatea auto n zon se face pe bulevardele Calea Dorobanilor (artera care leag Piaa Charles de Gaulle cu inelul median tefan cel Mare) i Calea Floreasca (artera care leag zona de birouri Barbu Vcrescu cu inelul median). Strada Puul lui Zamfir are sens unic de circulaie, pe direcia Calea Floreasca - Piaa Dorobanilor.Transportul n comun include staii de autobuz n proximitatea cldirii, n jurul Pieei Dorobani.O cladire deosebita situata intr-o zona excelenta. Pretul este negociabil in functie de avansul platit, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, etaj 1 / 5, 43mp, constr. 2010, supr. utila : 43mp, utilat

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, etaj 4 / 4, 55mp, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, etaj 2 / 4, 73mp, constr. 2004, supr. utila : 73mp, utilat, mobilat

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, etaj 1 / 4, 57mp, supr. utila : 57mp, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 490 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, un dormitor, parter / 4, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 57mp, constr. 2008, supr. utila : 52mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 camere, etaj 1 / 5, 40mp, constr. 2018, supr. utila : 40mp.

[+]  Happy Home(A)
05.06.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 999 EURO o luna avans plus o luna de garantie - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
la 10 min de metrou Stefan cel Mare, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 1 / 5, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 97mp, constr. 1995, supr. utila : 89mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane

[+]  Stefan Patrascu Pfa(A)
05.06.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 114.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Imobil situat in Parcul Floreasca, pozitie deosebita. Oferta extrem de rara. Parter, circular, liber!, 3 camere, 2 dormitoare, parter / 10, confort 1, circular, buna, 73mp, constr. 1967, supr. utila : 61mp, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, eliberabil liber, accepta credit

[-]  Escada Gts(A)
Telefon: 0744525191
Agent: Alin Mincu
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >Distanta metrou


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero