Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 465

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 24   >
16.07.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Floreasca. vila D+P+2E, constructie 2005, suprafata construita 400 mp pe un teren de 260 mp. Casa este construita din cadre de beton cu pereti de caramida Porotherm, tecuieli interioare si exterioare iar la exterior anvelopata cu polistiren. Ferestre termopan, rulouri exterioare, copertine actionate electric pentru tersele de la parter si etajul 2 Compartimentare: demisol -garaj pentru 3 masini, camera centrala termica. Parter-hol acces, baie de serviciu, living generos cu bar, dininng pentru 10 persoane si bucatarie. Etaj 1- dormitor matrimonial cu dresing, baie si terasa, dormitor copil si dormitor secundar cu terasa. Pentru dormitor secundar si copil este alocata o baie cu cabina de dus. La etajul 2 -un dormitor de oaspeti, birou, sala fitness, terasa si baie cu jacuzzi si sauna. Imobilul este complet mobilat si dotat pentru locuinta. Se poate inchiria si pentru birouri, sediu firma, cabinete..etc,

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Adriana Pop
Telefon: 0724694803; 0721707355
15.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 340.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre achizitie un apartament cu farmec deosebit, situat la parterul unei vile(intrare proprie), in zona dorobanti capitale. intrarea se face pe o scara generoasa placata cu piatra naturala, de unde se ajunge in zona de dining/living. apartamentul dispune de doua dormitoare, 2 bai, bucataria moderna-complet mobilata si echipata, iar la demisol mai gasim o camera (birou/bona/depozitare, etc). camerele sunt spatioase, inalte- 4m, luminoase. expunere est-sud-vest. apartamentul dispune de curte proprie in suprafata de 450mp, cu acces auto. apartamentul se poate vinde complet mobilat(inclus in pret), asa cum apare in prezentare. id intern: 81.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
10.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament cu 2 camere decomandat de vanzare pe Calea Dorobanti. Este pozitionat la etajul 1 din 8 in bloc reabilitat, vedere stradala, renovat, mobilat si utilat complet, impartit in: living, bucatarie, 1 dormitor, o baie, hol si balcon, avand o suprafata totala utila de 62 mp cu balcon. Zona buna, foarte aproape de Piata Dorobanti si liceul Caragiale. Mijloace de transport la 2 minute, metrou statia Stefan cel Mare la 7 minute de mers pe jos.

[+]  Hub Imobiliar(A)
04.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Apartament cu 4 camere decomandat de vanzare pozitionat la etajul 4 din 10 in bloc construit in anul 1976, reabilitat, cu vedere mixta pe Calea Dorobantilor. Este impartit in living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, hol si balcon, avand o suprafata totala utila de 88 mp cu balcon, 75 mp fara balcon. Zona buna, foarte aproape de Piata Dorobanti si liceul Caragiale. Mijloace de transport la 2 minute, metrou la 7 minute de mers pe jos.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la inchiriere o garsoniera decomandata in Dorobanti, pe Calea Dorobanti cu vedere pe spate fiind ferita astfel de zgomotul strazii. Garsoniera cu o suprafata utila de 38 mp se afla la etajul 9/10. Se inchiriaza total mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Merita vazuta! Se solicita o luna avans si o luna garantie. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 58.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la vanzare un apartament cu 2 camere decomandate in zona Dorobanti Perla. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 37 mp si se afla la etajul 7/7 intr-un imobil reabilitat termic. Ca imbunatatiri avem termopane, aer conditionat, gresie, faianta, parchet. Apartamentul se vinde utilat si mobilat asa cum se vede in poze. Merita vazut! Ideala investitie atat ca resedinta cat si pentru inchiriere. Ca localizare este in spatele blocului Perla, aproape si de mijloacele de transport si la distnate egale atat metrou de la Piata Victoriei cat si la cel din Stefan cel Mare si Piata Romana. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Garsoniere
Pret: 55.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la vanzare o garsoniera in Piata Romana, Dorobanti, vis-a-vis de ASE. Garsoniera cu o suprafata utila de 36 mp din care balconul are 3 mp se afla la etajul 4/8 intr-un imobil solid construit in anul 1937. Blocul este reabilitat termic. Este incadrat pe risc seismic 2. Garsoniera este modern amenajata si se vinde utilata si mobilata asa cum se vede in poze. Incalzirea se face cu centrala de bloc. Blocul are lift de 4 persoane. Ca imbunatatiri avem termopane, jaluzele exterioare. gresie, fainata, parchet, usa metalica, repartitoare, apometre. Garsoniera are balcon iar vederea este panoramica. Ca localizare este la 2 minute de metroul din Piata Romana. Ideala investitie atat ca resedinta cat si pentru inchiriere. Merita vazuta! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la vanzare un apartament spatios de 2 camere in Dorobanti. Apartamentul are o suprafata utila de 64 mp si se afla la etajul 6/8 intr-un imobil construit in anul 2009. Living-ul spatios a fost open space dar s-a separat bucataria, insa dupa dorinta se poate reveni la open space. Dormitorul este foarte spatios. In apartament exista centrala de apartament si calorifere noi. Baia este spatioasa, placata cu granit si are o cada mare, un bideu+wc si un calorifer vertical. Usile si parchetul sunt de culoare deschisa, instalatiile sanitare si electrice sunt noi. Blocul este contruit in anul 2010 cu tehnologii noi, finisaje de calitate, spatii comune largi, 2 lifturi Schidler, paza permanenta, portar 24 h, supraveghere CCAT. Este amplasat la 2 minute de Dorobanti Perla si 3 minute de Calea Floreasca Spital Euroclinic si Regina Maria. Unitati de invatamant de elita exista la 10 minute de mers pe jos, Cambridge School, British Council, gradinite, colegii de renume Goethe , Caragiale. Multiple mijloace transport, 10 minute de metrou de la P-ta Victorie si 5 minute de metrou Stefan cel Mare Dinamo. Locuri de parcare contra cost de la ADP sector1. Blocul este amplasat intr-una dintre cele mai bine cotate si exclusiviste zone ale Bucurestiului. Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firme si rezidenta pentru oameni de afaceri. Actele sunt pregatite pentru vanzare: cadastru, intabulare, certificat fiscal si certificat de performanta energetica. Merita vazut! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la vanzare un apartament cu 3 camere in Dorobanti, pe Calea Dorobanti. Apartamentul cu o suprafata utila de 70 mp se afla la etajul 1/3 intr-un imobil construit in anul 1952, fara risc seismic. Blocul este reabilitat termic . Apartamentul este semidecomandat si are 2 intrari. Apartamentul are o singura baie si un balcon. Ca imbunatatiri avem doar termopane, in rest necesita renovare. Merita vazut! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la inchiriere un apartament de 2 camere decomandate in Dorobanti pe una din stradutele linistite. Apartamentul cu o suprafata utila de 60 mp este decomandat si se afla la etajul 3/4, Apartamentul se inchiriaza nemobilat si neutilat. Merita vazut! Se solicita o luna de avans si o luna de garantie! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)

16.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Agentia noastra va ofera la vanzare un apartament cu 2 camere decomandate in Dorobanti Beller zona Liceului Jean Monnet pe o strada linistita foarte aproape de liceu. Apartamentul cu o suprafata totala de 56 mp este decomandat si se afla la etajul 2/3 intr-un imobil construit in anul 1960 fara risc seismic. Apartamentul are 2 balcoane unul pe fata de 8.9 mp inchis cu termopane si unu mic de 2 mp pe fata care este deschis. Din ambele camere se iese pe balcon. Apartamentul este impartit astfel: o camera 4x4.5 mp, camera mica de 2, 83x4.5, balcon mare 8.9 mp, baia 3.5 mp, hol 5, 5 mp, bucatarie 5, 5 mp balcon fata 2 mp. Vederea apartamentul este spre Est si este foarte luminos. In fata blocului exista locuri de parcare disponibile. Ca imbunatatiri avem: termopane, gresie, faianta, parchet in camera mare de mahon pus peste cel original iar in camera mica s-a pastrat cel original. Instalatiile sanitare au fost schimbate recent si inlocuite cu tevi de polipropilena iar cea electrica schimbata partial. Contoar individual la gaze, se poate pune centrala termica. Intretinerea este foarte mica. Pret usor negociabil. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 580 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandate in Dorobanti, zona Perla. Apartamentul cu o suprafata utila de 72 mp se afla la etajul 6/8 intr-un imobil reabilitat termic. Apartamentul are vedere mixta atat pe bulevard cat si spre spatele blocului. Apartamentul are 3 camere semidecomandate si 2 balcoane foarte mari. Apartamentul se afla intr-un bloc reabilitat termic, balcoane inchise cu termopan, aer conditionat in fiecare camera, gresie , faianta, usa metalica, centrala termica de bloc, 2 debarale mari. Se solicita o luna de chirie in avans si o luna de garantie. Merita vazut!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Agentia noastra va ofera la inchiriere un apartament superb de 2 camere in Dorobanti pe una din stradutele linistite. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 63 mp si se afla la etajul 1/3 intr-un imobil construit in anul 2004. Apartamentul are o suprafata utila de 63 mp si se afla la etajul 1/3. Apartamentul este complet mobilat si utilat, living cu bucatarie deschisa, bucatarie echipata linie Bosch, centrala proprie, A/C, parchet, G+F+T, usa metalica maxima securitate. Se inchiriaza numai pentru rezidential si este disponibil imediat. Merita vazut! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Agentia noastra va propune la vanzare un apartament cu 2 camere decomandate in Primaverii-Dorobanti. Apartamentul decomandat cu o suprafata utila de 50 mp si se afla la etajul 2/2 intr-o vila construita in anul 1950, o constructie foarte solida si fara risc seismic. Apartamentul nu are balcon. Deasupra etajului 2 exista un pod. Apartamentul a fost renovat complet. Se vinde utilat si mobilat asa cum se vede in poze. Merita vizionat!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 102.000 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Dorobanti, Beller Vanzare apartament 2 camere, 52 mp, etaj 4/4, proaspat renovat. Acesta este decomandat, spatios, luminos, fiind format din bucatarie inchisa, balcon inchis, living, dormitor, baie si hol.

[+]  Nord City Consulting(A)
16.07.2019
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Dorobanti, Mario Plaza Inchiriere spatiu comercial 221 mp, demisol, 2 grupuri sanitare. Acest spatiu poate avea diverse intrebuintari, de la ateliere de productie pana la birouri.

[+]  Nord City Consulting(A)
16.07.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO Negociabil - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Dorobanti Floreasca apartament in vila etaj 1 singur pe nivel renovat ideal firma sau locuit curte parcare foarte luminos gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, proaspat renovat,

[+]  Unic General Imobiliare(A)
16.07.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
INCHIRIERE APART 3 CAMERE ZONA DOROBANTI-T VIANU CONSTR DUPA 2000 PARTER INALT DI N D+P+3+M LA SUBSOL GARAJE /90MP +TERASA PARTIAL ACOPERITA DE 38MP 2 BAI gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica,

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
16.07.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
VANZARE APART 3 CAMERE CONSTRUCTIE 2007 ZON ALINISTITA RETRASA FARA ZGOMOT 3/3+TERASA IN PROPRIETATE LIFT ZONA DOROBANTI-FLOREASCA UN APART PE NIVEL gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica,

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
16.07.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
INCHIRIERE APART 3 CAMERE2 BAI 2 BALCOANE +2 SALI LA DEMISOL ZONA DOROBANTI ETAJ 2/5 CONSTR 2004 MOBILAT TOT CONFORTUL +GARAJ INTERIOR SALA LA DEMISOL 24MP AMENAJATA BILIARD gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica,

[-]  Immobiliar Group Exim(A)
Telefon: 0744364690
Agent: Roates Eugenia
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 24   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero