Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 343

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >
24.04.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.800 EURO - Bucuresti , MILITARI
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Imobilul, o constructie solida, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant( o imagine a calitatii vecinilor).Totodata, zona verde din fata imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase

[-]  Green Estate Imobiliare(A)
Telefon: 0767700000
Agent: Alexandru
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 71.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
MUTARE IMEDIATA!!!! Va prezint un apartament cu 3 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURII. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 74 mp.Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 51.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp si se afla la etajul 3 din 7. Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 49.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 48 mp si se afla la etajul 3 din 7. Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 51.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Samma Residence se afla pe strada Uverturii la nr. 147, Imobilul este format din 3 scari si enumera 67 apartamente si un spatiu comercial, regimul de inaltime este D+P+6+7R. Samma residence se afla intr-o zona cu infrastructura dezvoltata: 30 m statie R.A.T.B., 3 min. Lidl, 7 min. complex Apusului, 10 min. metrou si piata Gorjului, restaurante, scoli si gradinite.Apartamentul se afla la parter/ 7, are o suprafata de 47,24 mp, cum se intra in apartament, pe partea dreapta avem baia cu o suprafata de 4,24 mp, apoi la usa din fata se afla dormitorul cu o suprafata utila de 12.07 mp, apoi in partea stanga avem camera de zi plus bucatarie cu o suprafata de 26.33 mp.Apartamentul se va preda FINiSAT complet, cu posibilitatea de a va alege materialele.

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 51.300 EURO - Bucuresti , MILITARI
TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp si se afla la etajul 2 din 7. Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
Samma Residence se afla pe strada Uverturii la nr. 147, Imobilul este format din 3 scari si enumera 67 apartamente si un spatiu comercial, regimul de inaltime este D+P+6+7R. Samma residence se afla intr-o zona cu infrastructura dezvoltata: 30 m statie R.A.T.B., 3 min. Lidl, 7 min. complex Apusului, 10 min. metrou si piata Gorjului, restaurante, scoli si gradinite

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 67.450 EURO - Bucuresti , MILITARI
MUTARE IMEDIATA!!!! Va prezint un apartament cu 3 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURII. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 66 mp.Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.400 EURO - Bucuresti , MILITARI
TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp si se afla la etajul 4 din 7. Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.400 EURO - Bucuresti , MILITARI
TE POTI MUTA IMEDIAT!!!! Va prezint un apartament cu 2 camere, intr-un proiect nou, in imediata apropiere a supermarketului LIDL UVERTURI. Apartamentul se vinde finisat iar finisajele sunt facute cu mare atentie la detalii. Se poate opta pentru amenajare preferentiala, oferindu-se bugete pentru fiecare categorie de finisaje, compartimentarea este eficienta, spatiile fiind optimizate la maxim. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp si se afla la etajul 3 din 7. Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat, cu radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si cu 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime. Proiectul dispune si de locuri de parcare subterane, total sau partial acoperite. Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate va fi contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare. IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!! PRETUL AFISAT ESTE FARA TVA !!!Oricare dintre unitatile din acest proiect le puteti cumpara cu COMISION 0%.Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

[+]  IMOZONE SRL(A)

Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apartament cu 2 camere, etaj 2/7, centrala proprie BUDERUS, finisat la cheie cu: usa metalica, baie utilata, calorifere de otel, tamplarie PVC, utilitati contorizate individual, cadastru si intabulare, acte la zi, cadastru si intabulare.COMISION 0% de la cumparator !!!

[+]  IMOZONE SRL(A)
24.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 52.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Cetatea de Balta, de vanzare apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, staj 3/4, 63 mp, logie, necesita renovare, acte pregatite pentru vanzare, accepta credit.

[+]  IMOZONE SRL(A)
24.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
MILITARI Apusului, construcde 1985, vanzare apartament 3 camere, confort 1, decomandat, etaj 1/4, 2 bai, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, 3 aparate aer conditionat, bucataria mobilata si utilata, accepta credit, cadastru intabulare.

[+]  IMOZONE SRL(A)
24.04.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.698 EURO - Bucuresti , MILITARI
Sos.Virtutii - Lacul Morii, Vila Moderna * Lux, 6 camere (pot fi 7-8), P+2, suprafata construita 340 mp., (280mp.utili), 4 bai, o bucatarie inchisa, terasa, 2 iesiri, teren 225mp., curte libera 100mp (3 laturi), scara lata 1.20m cu popas, an 2010, locuri de parcare in fata portii si in curte, mobilat si utilat ( se poate lua mobila). Dotari: Parter cu incalzire in pardoseala, Centrala Bosch cu automatizare, Sanitare Grohe si Gala, Bucatarie complet echipata cu mobilier Nobilia si electrocasnice Bosch/Siemens, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, finisaje deosebite. Impartita: Parter: living open- 45mp., birou, bucatarie inchisa mobilata si utilata, camara si grup sanitar; Etaj 1: camera matrimoniala + dresing + baie, doua dormitoare si baie cu cada; Etajul 2: open space (necompartimentat) + baie cu dus + camera tehnica, spatii depozitare Ideal pentru: clinica, sediu firma, gradinita, after school, spatiu de locuit etc. Zona: vedere Lacul Morii, intrare din Sos.Virtutii, RATB - 5 min., intre Crangasi si Militari, Metrou in ambele sensuri -5 min.Pret 2150E oficial. Pret acum 1700E

[+]  Zyana Imobiliare(A)
24.04.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.798 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari - Metro HOTEL (VILA) D+P+1+M, 17 camere, 14 bai, suprafata utila 500mp., teren 1000 mp. - curte libera 850mp., mobilat si utilat NOU, an constructie 2000, renovat in 2018, 8 locuri de parcare, 2 intrari. Anexa in spatele vilei, 2 camere cu o baie. Impartit: Demisol - camera, bucatarie mobilata si utilata, loc de preparat masa, sala cu 25 locuri de luat masa; Parter - Etaj 1 - Mansarda - fiecare etaj are: hol, 4 camere cu baie proprie. Dotari: gresie, faianta, mocheta, termopan, centrala proprie, cazan apa calda, aer conditionat, finisaje deosebite, lux, cablu Tv, internet. Fiecare camera este dotata cu un pat dublu/ simplu, birou si scaun, TV cu telecomanda, lenjerie si prosoape, perdele si draperii, decoratiuni - toate NOI, baie cu cabina de dus. Ideal: rezidenta, birouri firma, consultatie, media, clinica, cabinet medical, stomatology, cursuri, diverse activitati didactice, pensiune, camin de batrani, restaurant, bistro, studio inregistrari, cresa, centru dezabilitati, gradinita, after school. Zona: Militari - B-dul Iuliu Maniu - Metro, STB -62, 137, 138, 236 ; Metrou Pacii/Autogara Militari - 5 min Pret inchiriere 3800Euro / Vanzare 400.000Euro 1 chirie + 3 garantii

[+]  Zyana Imobiliare(A)
24.04.2019
Vanzari Birouri
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari - Metro HOTEL (VILA) D+P+1+M, 17 camere, 14 bai, suprafata utila 500mp., teren 1000 mp. - curte libera 850mp., mobilat si utilat NOU, an constructie 2000, renovat in 2018, 8 locuri de parcare, 2 intrari. Anexa in spatele vilei, 2 camere cu o baie. Impartit: Demisol - camera, bucatarie mobilata si utilata, loc de preparat masa, sala cu 25 locuri de luat masa; Parter - Etaj 1 - Mansarda - fiecare etaj are: hol, 4 camere cu baie proprie. Dotari: gresie, faianta, mocheta, termopan, centrala proprie, cazan apa calda, aer conditionat, finisaje deosebite, lux, cablu Tv, internet. Fiecare camera este dotata cu un pat dublu/ simplu, birou si scaun, TV cu telecomanda, lenjerie si prosoape, perdele si draperii, decoratiuni - toate NOI, baie cu cabina de dus. Ideal: rezidenta, birouri firma, consultatie, media, clinica, cabinet medical, stomatology, cursuri, diverse activitati didactice, pensiune, camin de batrani, restaurant, bistro, studio inregistrari, cresa, centru dezabilitati, gradinita, after school. Zona: Militari - B-dul Iuliu Maniu - Metro, STB -62, 137, 138, 236 ; Metrou Pacii/Autogara Militari - 3 min. Pret inchiriere 3800Euro / Vanzare 400.000Euro 1 chirie + 3 garantii

[+]  Zyana Imobiliare(A)
24.04.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Anteea International are placerea sa va prezinte un apartament intr-o vila tip duplex, cu o suprafata construita 250 mp iar cea utila este 170 mp , teren liber pentru constructii 200 mp.Este alcatuita din 4 camere , 2 grupuri sanitare , o bucatarie , 2 balcoane + terasa circulabila 70 mp.Este utilata complet , finisaje moderne , mobilat modern complet .Detine toate actele la zi , disponibila in orice moment pentru dumneavoastra .ANT0126

[+]  Anteea Estate(A)
24.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
MILITARI - Metrou Piata Gorjului apartament 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 4, confort I, semidecomandat, constructie finalizata, 64mp., constr. intre 1951 si 1977, utilat, semimobilat, cu multiple amenajari, o baie, o bucatarie mobilata, un balcon, intabulare, cadastru, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, transport in comun, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, parchet masiv, jaluzele, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, cu multiple amenajari, loc parcare, loc joaca copii, ferit de zgomot, foarte aproape de metou si piata, mijloace de transport, reabilitare termica, liber, negociabil

[+]  ATMA(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
2 camere Metrou Pacii, str. Margelelor, in dreptul bisericii

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
24.04.2019
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Gorjului, confort 1/decomandata, 3/4 etaj, 38.mp, an 1981, aproaape de Scoala 310, sectia 21 politie, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica,

[-]  Casa Bucur Consult(A)
Telefon: 0217608550
Agent: Pantazianu Ruri
Telefon: 0722.301.910 / 0724.321.881
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero