Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 51

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
21.01.2020
Oferta garantata
Vanzari Terenuri
Pret: 15.000 EURO negociabil - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Vanzare teren in Popesti-Leordeni, intravilan, construibil, 400mp., se pot cumpara pana la 2000mp, desch. sosea 20m, gaze, electricitate, apa, canalizare, iluminat public stradal, drum pietruit in curs de asfaltare, negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Raluca Stoica
Telefon: 0756.132.620
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Popesti Leordeni ilfov vand investitie teren 500 mp d 16 mp 4 garsoniere construite la cheie st 30 mp+50 mp curtefiecare toate facilitatile apa gaze canal 2 statii din centru

[+]  Columbia Imobiliar(A)
24.01.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 39.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va propunem catre vanzare o garsoniera decomandata, situata in zona Berceni, la numai 7 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Exista proiect aprobat pentru pasarela care va permite accesul la statia de metrou Berceni, iar in acest caz veti avea 2 minute pana la metrou. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 38.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam o garsoniera decomandata, care face parte dintr-un complex de 4 blocuri construit pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 57.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, situat in zona Berceni, la numai 7 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Exista proiect aprobat pentru pasarela care va permite accesul la statia de metrou Berceni, iar in acest caz veti avea 2 minute pana la metrou. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.600 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, care face parte dintr-un complex de 4 blocuri construit pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 57.500 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, camere spatioase si luminoase, situat in zona Berceni, la numai 8 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Acesta beneficiaza si de o gradina de 40mp. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.285 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, care face parte dintr-un complex de 4 blocuri construit pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. PENTRU PLATA TIP CREDIT PRETUL ESTE - 77.000 EURO!!! Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 46.455 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, situat in zona Berceni, la numai 7 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Exista proiect aprobat pentru pasarela care va permite accesul la statia de metrou Berceni, iar in acest caz veti avea 2 minute pana la metrou. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Pentru credit pretul este 48.900 euro. Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
OFERTA!!! Va propunem catre vanzare un apartament de 2 camere, decomandat, 68mp, etaj 1/3, total utilat si mobilat(fara tv), pe care il regasim la numai 500m de metrou Dimitrie Leonida. Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet tv) Constructie finalizata in 2013. Pereti interiori-exteriori din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm. Centrala termica individuala 24 kw AC. Obiecte sanitare. Tamplarie PVC cu geam tripan (3 randuri de sticla) si 7 camere de izolare. Usi interior si usa exterioara Metalica cu sistem antiefractie, parchet laminat 12mm. Apartamentul detine loc de parcare. Accesul auto si pietonal restrictionat. Se accepta orice tip de credit. Oferim dosar bancar gratuit. Recomandam vizionare! Comision standard.

[+]  Smart Rezidential(A)

24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 2 camere, decomandat, situat in zona Berceni, la numai 7 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Exista proiect aprobat pentru pasarela care va permite accesul la statia de metrou Berceni, iar in acest caz veti avea 2 minute pana la metrou. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. MUTARE IMEDIATA! Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam un apartament de 3 camere, 2 bai, decomandat, situat in zona Berceni, la numai 7 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Apartamentul dispune de o gradina proprie de 61mp. Exista proiect aprobat pentru pasarela care va permite accesul la statia de metrou Berceni, iar in acest caz veti avea 2 minute pana la metrou. Constructia face parte dintr-un complex de 4 blocuri a cate 2 scari si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului daca rezervarea se face din timp. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta orice tip de credit. Comision 0%! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
2 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 2, p+2, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, constr. 2017, supr. utila : 51mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, apometre, contor gaze, accepta credit

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 61.500 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Smart Rezidential va propune spre vanzare un apartament cu doua camere si bucatarie open space cu o suprafata totala de 68mp. Apartamentul este situat la doar 700m de metrou Dimitrie Leonida. Acesta se va preda mobilat si utilat exact cum se vede in poze. Pret usor negociabil. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati 0732.839.719 Remus Nicu

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.900 EURO se accepta orice tip de credit - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Informatii Tehnice: - Apartament 2 Camere in suprafata de 68mp situat la etajul 1 al unui imobil P+3 cu acces privat. - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet+tv) Finisaje: - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm - Centrala termica individuala 24 kw + AC - Obiecte sanitare - Tamplarie PVC cu geam tripan (3 randuri de sticla) si 7 camere de izolare - Usi interior si usa exterioara Metalica cu sistem antiefractie - Parchet Laminat 12mm Se vinde complet mobilat si utilat (vezi galeria foto) Se accepta orice tip de credit. negociabil 10 minute Metrou. sala fitness, sala aerobic, piata, magazine, scoala, gradinita, farmacii, unitati spitalicesti, restaurante, pizzerii, saloane de coafura si cosmetica parcuri/locuri de joaca

[+]  Smart Rezidential(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE are placerea de a va prezenta un exclusivitate o proprietate cu un potential foarte mare, atat ca si resedinta, cat si pentru dezvoltarea unui proiect rezidential. Proprietatea se afla la 3 minute de mers pe jos de primaria Popesti Leordeni, mai exact pe Soseaua Leordeni, o suprafata totala a terenului de 776 mp, cu o deschidere la strada de 8 metri. Amprenta casei este de 80 de mp, curte libera 696 mp. Casa necesita mici renovari. Pentru mai multe detalii si pentru a va convinge de potentialul acestei proprietati, va invitam la o vizionare.

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE are placerea de a va prezenta spre vanzare in exclusivitate o superba vila in stil englezesc, intr-un complex cu circuit inchis, cu o suprafata utila de 120 MP, teren 172mp, 2 locuri de parcare, curte in spate amenajata cu gratar, masa si spatiu de depozitare. Vila este compartimentata: -parter: hol de acces, living mare cu zona de dining, bucatarie, 2 spatii de depozitare, baie si scara catre nivel; - etaj: 2 dormitoare cu balcon si dressinguri pe comanda si baie; mansarda: open space, dressing si baie. Finisajele sunt din gama premium, mobilierul este pe comanda import ITALIA. Casa se vinde complet mobilata si utilata, nu necesita investitii urgente. Zona dispune de foarte multe beneficii: metrou la 900 de metri, magazine, supermarketuri, farmacii, centre comerciale. Pentru mai multe detalii si pentru a va convinge de potentialul acestei proprietati, va invitam la o vizionare.

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 73.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va prezentam disponibil spre vanzare apartament 3 camere, intr-un imobil P+1+M, situat in Popesti-Leordeni, strada Astrelor. Apartamentul se afla la etajul 1 al imobilului constructie 2010, este decomandat si are o suprafata totala de 69 mp. A fost modificat din 2 in 3 camere. Dispune de intreaga gama de imbunatatiri specifice: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala gaz, AC, alarma. Balconul nu este inchis, baia dispune de geam termopan de aerisire. Bucataria este tip open-space, inclusa in spatiul living-ului. Este disponibil loc de parcare, in curtea interioara a imobilului, cu acces pe baza de cartela. Blocul este din caramida, izolat termic. Trei apartamente pe scara. Apartamentul se vinde preferabil cu mobila inclusa: - complet mobilat Ikea - 2 Aparate de aer conditionat Fujitsu ( impecabile) cu INVERTER, TOP calitate si consum; - Centrala termica cu rezervor Immergas, pentru o cantitate mare de apa calda; - Alarma si circuit video pentru securitate; - instalatie apa baie Hansgrohe; - gresie si faianta Spania/Italia; - legatura pentru hidromasaj cu siguranta diferentiala pentru baie; - frigider Bosch nou.

[+]  Creative Brokers(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
aproape de metrou, 2 camere, un dormitor, parter / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata in anul 2010, 51mp, , supr. utila : 51mp, o baie, o bucatarie, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, magazine (MegaImage, Lidl), gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, contor gaze

[+]  House Providers (A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 38.900 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
2 camere, un dormitor, demisol / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 50mp, constr. 2015, supr. utila : 50mp, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, magazine, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, contor gaze

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Robert Ionescu
Telefon: 0772157096
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero