Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 134

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Top Advantage Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 8, P+8, confort I, in bloc apartamente, CE clasa A, semidecomandat, constructie finalizata, 62mp, constr. 1970, supr. utila : 60mp, semiutilat, semimobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, eliberabil Da, accepta credit, pret fix.Apartamentul se află în sectorul 5, lângă parcul Sebastian si complexul Vulcan. Blocul este in curs de reabilitare termica, vederea este pe spate ( fără praf si pentru o odihna perfecta). Apartamentul este situat la scara 1, iar la scara 2 se gaseste DTIL Sector 5 unde va puteti plati taxele si impozitele. Exista cadastru, intabulare si certificat energetic.

[-]  Top Advantage Imobiliare(A)
Telefon: 0766 311 287, 0720 510781
Agent: Dragos Horia Militaru
21.09.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 43.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Vand Teren - Casa - Salaj - Ferentari - Rahova - Strada Humulesti 64, suprafata teren 234 mp. Casa demolabila, utilitati - apa si curent. --- AGENTIE --- Pret: 43000 E Comision: 2% ID Anunt: H64 Nume: Silviu Chirila Telefon: 0733648747

[+]  S&M Fast Imob(A)
21.09.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 1.950.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Va propunem o locatie aflata la mai putin de 10 minute de centrul Bucurestiului. Aceasta este formata dintr-o cladire de birouri si teren aferent ce prezinta urmatoarele caracteristici si facilitati:Cladire de birouri, parter + etaj, constructie noua;Imobilul este compartimentat in 14 birouri, cu suprafete cuprinse intre 12-14 m2 si 2 sali open space de 140 m2 si 300 m2Finisaje si dotaritoate birourile din cladire au geamuri termopan, tavan casetat cu corpuri de iluminat incorporate, linoleum de trafic intenssistem de incalzire propriu, functionand pe baza a 2 centrale termicetoate birourile sunt dotate cu aparate de aer conditionatcladirea dispune de retea data-voiceparterul dispune de 1 oficiu si 3 grupuri sanitare moderne, cu gresie, faianta si uscatoare automate de mainireceptie generoasa, moderna, la parterul cladiriisala open space de la etajul I este dotata cu grup sanitar propriu, parchet, retea data-voicein anexa se afla o incapere de 30 m2 precum si un hol generosimobilul dispune de sistem de paza si monitorizare permanenta la dispeceratul firmei de monitorizare si interventie rapida BGS. Paza umana este asigurata 24 ore / 7 zile de catre firma de paza BGSpe timpul noptii, intreaga cladire si spatiile de parcare sunt iluminate de o retea de proiectoareaccesul in curtea imobilului de face prin porti metalice dotate cu actionare automatizata si control prin telecomandaintreaga curtea interioara a imobilului este pavataspatii generoase de parcare, aproximativ 50 locuri, delimitate prin marcaje incorporate in platforma de pavajimobilul de afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun (autobuzul 117)in incinta imprejmuita se afla si un teren de 14.000 m2

[+]  Alcbusiness (A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 8 / 10, p+10, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 70mp, constr. 1977, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, loc parcare, geam baie, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 67.500 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Apartament cu 3 camere in Rahova, zona Liceului Bolintineanu. Dispune de 2 bai.Suprafata utila este de 75 mp.Etajul 4/4.Complet renovat.Pret : 67.500 Euro, negociabil.

[+]  Autex Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 54.300 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Arra Residence continua seria proiectelor de succes si lanseaza a cincea locatie in zona Rahova- Salaj- Parc Humulesti, in imediata vecintate a numeroase scoli, gradinite, liceu, banci, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport n comun si mari centre comerciale. Noul proiect imobiliar Arra 5 Residence- Rahova dispune de garsoniere si apartamente cu 2 camere foarte bine compartimentate, in care confortul si buna functionalitate sunt cele mai importante cerinte. Imobilul are un regim de inaltime P+3E+M iar apartamentele sunt dispuse cate 2 pe palier pe etajele intermediare si unul la parter, avand un numar de 7 unitati locative. Apartamentul are o suprafata de 60 mp astfel : living, bucatarie, dormitor, baie, balcon. Acesta se afla la etajul 2 al imobilului cu 4 etaje. Teremen de finalizare : Martie 2020. Poze sunt reale din data de 1 oct 2019. Pretul este negociabil pentru plata anticipata

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 310 EURO - Bucuresti , RAHOVA
DMF0593 - Apartament cu 2 camere in zona Rahova - Modoran Ene, decomandat, cu o suprafata de 59 mp, situat la etajul 5 din 8 al unui imobil construit in anul 1983. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet si beneficiaza de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi de interior schimbate. Imobilul este situat intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun, piata, scoli, gradinite, supermarketuri.

[+]  DMF Solutions(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 55.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Apartament 2 camere de vanzare zona Calea Rahovei - Liceul Dimitrie Bolintineanu, stradal, confort 1, decomandat, suprafata utila 50.5 mp + 4 mp balconul, etaj 9/10, an constructie 1982. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, curat. Blocul are intrarea stradala, apartamentul este pozitionat pe spatele blocului, ferit de zgomotul strazii, luminos. In zona sunt scoli, gradinite, piata, magazine. Scara blocului este curata si linistita. Mijloace de transport in apropiere. Acte la zi.

[+]  David Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 77.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere, ideal pentru o familie cu copii, intr-un bloc in cartierul Rahova, in apropiere de Piata Rahova- Teius. Apartamentul este liber, are toate imbunatatirile, 2 bai, 2 balcoane, nu necesita investitii, doar o igienizare. Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 61.500 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Vanzare apartament 2 camere decomandate, spatiu generos, de 61mp, compartimentarea interioara este din caramida. Foarte aproape de mijloacele de transport, scoala, gradinita, puncte comerciale. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si comfortul pe care ti-l poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar. Constructia este foarte bine executata, iar materialele folosite sunt de buna calitate, raport calitate- pret foarte bun. Se ofera posibiliatea personalizarii interioare dupa propriul gust a apartamentului achizionat. Poate fi achizitionat si loc de parcare la pretul de 2500 euro. Merita vizionat si achizitionat!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)

21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Vanzare apartament 2 camere decomandate, situat la mansarda si dispune de 2 terase foarte generoase si un balcon, suprafata totala fiind de111mp, conferind un plus de intimitate, dar si de relaxare. Compartimentarea interioara este din caramida. Foarte aproape de mijloacele de transport, scoala, gradinita, puncte comerciale. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si comfortul pe care ti-l poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar. Constructia este foarte bine executata, iar materialele folosite sunt de buna calitate, raport calitate- pret foarte bun. Se ofera posibiliatea personalizarii interioare dupa propriul gust a apartamentului achizionat. Poate fi achizitionat si loc de parcare la pretul de 2500 euro. Merita vizionat si achizitionat!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Garsoniera la cheie (mobilata si utilata) cu gresie, faianta, parchet, termopan, centrala, pat, canapea, dulap pantofi, dulap haine foarte incapatoare. Bucataria este mobilata si utilata, loc parcare inclus, acces facil la mijloace de transport, statia de autobuz 117, este in incinta cartierului Confort Urban.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.09.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 360.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Rahova- Trafic Greu, Teren 575 mp, dubla deschidere, in forma de trapez, deschidere16 m, certificat de urbanism p+12 etaje, pret 360. 000 euro.

[+]  Athos Company(A)
21.09.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 52.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
VANZARE 2 CAMERE CONF I DECOMANDATE,54MP CU LOGIE INCHISA,STRADAL BLOC 1980,CU GRESIE,FAIANTA,PARCHET,USA METALICA,AER CONDITIONAT, GEAMURI TERMOPAN,INSTALATII ELECTRICE SI SANITARE SCHIMBATE,ETAJ 8/10,CU CADASTRU SI INTABULARE.LIBER, LOCATIA SE GASESTE LA INTERSECTIA CAII RAHOVA CU BUZOIENI.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.900 EURO - Bucuresti , RAHOVA
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in rahova, reper liberty mall, confort 1 decomandat(transformat in semidecomandat), avand suprafata de 69 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1613349.

[+]  PGA Imobiliare(A)
21.09.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Aprovizionarea se poate face atat prin fata cat si prin spate.Spatiul este pretabil pentru urmatoarele activitati: Sucursala/agentie bancara, Casa de pariuri, Agentie de turism, Farmacie, Cofetarie, Plafar, Cafenea, Magazin alimentar, Patiserie, Bar, Sala jocuri de noroc, Magazin de prezentare.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.09.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Spatiul comercial dispune de curent electric trifazat. Aprovizionarea se poate face atat prin fata cat si prin spate.Spatiul este pretabil pentru urmatoarele activitati: Sucursala bancara, Casa de pariuri, Agentie de turism, Farmacie, Cofetarie, Plafar, Cafenea, Magazin alimentar, Patiserie, Cafenea, Bar, Sala jocuri de noroc, Magazin de prezentare.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.09.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 49.500 EURO - Bucuresti , RAHOVA
ID Proprietate: CP946714---------------------------------------------------------------------------------- Teren de vanzare aflat intr-o zona linistita si retrasa, o oaza de liniste in tumultul bucurestean.- Terenul se afla aproape de Sos. Alexandriei, proprietatea fiind foarte bine bine conectata la mijloacele de transport in comun (autobuz, tramvai).- In acest moment pe teren se afla o casa si anexele sale care pot fi demolate.- Terenul este ideal pentru constructia unui ansamblu rezidential (casa/vila) sau sediu de companie.- Acest teren constituie o foarte buna oportunitate pentru cei care vor sa duca o viata linistita la curte.- Ca mijloace de transport disponibile in zona sunt: Autobuz si Tramvai;- Suprafata teren: 180mp;- Numar fronturi stradale: 1;- Lungime front stradal: 18ml;---------------------------------------------------------------------------------Informatii disponibile privind vanzarea:- Documentatie completa;- Pret de vanzare: 49.500 euro, Nu se aplica TVA;- Pret/mp = 275 euro;- Pretul este exprimat in euro;- Nu se aplica TVA.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.09.2020
Vanzari Spatii comerciale
Pret: 555.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Spatiu comercial in suprafata de 555 mp, situat pe Soseaua Alexandria stradal, fost sediu partid, amplasat doar pe parterul unui bloc de locuinte de P+10, vizibilitate excelenta. deschiderea vitrinei de aproximativ 20 ml. Acces secundar in partea din spate. Imobilul se vinde la pretul minim agreat de catre AGA proprietarului de 2.500.000 lei. Toate documentele verifivcate si pregatite pentru notariat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.09.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Teren de vinzare 570 mp deschidere 16 m 350000 euro.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Gabriel Diaconeasa
Telefon: 0749.266.505
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Distanta metrou


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero