Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 41

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
12.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Va recomandam o casa situata in Voluntari, constructie 2009 cu o suprafata de 165 mp. Casa are 5 camere + mansarda . Casa dispune de spatii generoase pentru depozitare. Suprafata terenului este de 640 mp, 25 m deschidere.Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

[-]  ACD IMOSTORE Concept(A)
Telefon: 0787310243
Agent: Dragos Dumitrescu
Telefon: 0745245955
11.08.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 399.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Teren intravilan, construibil, 913mp, supr. max 913, desch. sosea 29, 4m, apa, gaze, electricitate, asfalt, in apropiere de transport in comun, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita. Se preteaza pentru constructia unei vile de lux. Vecinatati de exceptie.

[+]  SBS Real Estate(A)
10.08.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
intravilan, construibil, 2000mp, supr. max 2000, negociabil

[+]  Property Advisory Division(A)
04.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 219.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Vand casa in cartierul Henri Coanda, zona Voluntari, Tip S74 Lot teren: 400 mp Suprafata construita 188 mp P + M Suprafata construita proiect nou 300 mp Casa este situata la strada asfaltata (Campul Pipera, la 300 m de la intrarea in cartier. Casa este la gri si dispune de un proiect de modernizare si extindere pana la 300 mp construiti. Proiectul este facut in baza Certificatului de Urbanism (vezi foto randari). Proiectul are toate avizele scoase si este depus la Primaria Voluntari. Designul propus prin noul proiect include: -arhitectura spectaculoasa bazata pe lemn si spatii mari -garaj 2 locuri -beci -camera tehnica -sistem fotovoltaic -semineu Proiectul se cesioneaza catre noul proprietar fara costuri suplimentare! Casa se poate finaliza in forma actuala sau se poate executa in noua varianta propus. Se pot acorda detalii suplimentare sau prezentare proiect celor interesati.

[+]  Cornel Eftenoiu(P)
11.08.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
..voluntari, str mihai viteazul, langa baza sportiva, 1000 mp, deschidere 33 mp, utilitati, pretabil afacere, urbanism pt sala sport , tenis, fitnnes,liber,

[+]  Inter Prod Comert (A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 189.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
EXCLUSIVITATE-Va propun spre vanzare un minunat apartament de LUX in Complex Ibiza Sol, langa Scoala Americana in Pipera- zona in continua dezvoltare, cu acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (3 km pana la Baneasa Mall, Ikea, Carefour Feeria, Mega Image, 5 km pana aeroportul Otopeni (Henri Coandă)ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence este situat in partea de nord a Bucurestiului, la doar 200 metri de padurea Baneasa. De la ibiza Sol faci doar 9 km pana in centrul orasului, ansamblul rezidential din Pipera aflandu-se in mijlocul naturii, intr-o zona complet privata si protejata.Apartamentul este finisat LUX, fiind compus din:- 3 dormitoare, dormitorul matrimonial avand dressing propriu- living (cuprinde si dressing)- bucatarie open space- 2 bai (o baie de serviciu si una cu cada)- balcon cu loc pentru barbequeLocuinta dispune de rulouri electrice atat la geamuri cat si la iesirea catre balcon, astfel incat ofera intimitate si racoare apartamentului in zilele de vara, semineu electric in living, lumini cu leduri, bar, parchet de 14 mm.Pe langa aceste componente, apartamentul vine si cu doua locuri de parcare subterane si boxa.Proprietatea se vinde mobilata si utilata COMPLET, inclusiv masina de spalat vase.Complexul cuprinde spatii verzi cu loc de joaca si leagane pentru copii si piscina .Va astept oricand la vizionare!

[+]  Anteea Estate(A)
06.08.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 179.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
SUPEROFERTA!!! Pret 179000 euro - Voluntari - Vila lux cu 7 camere, P+2E+M, an constructie 2012, suprafata teren 300 mp, deschidere 15 ml, suprafata utila 330 mp, compusa din 7 camere, 5 bai, living imens, bucatarie 32 mp, 6 aparate de aer conditionat, toate ferestrele triplan, senzori de lumina, inox la scara interioara si balcoane, geamuri securizate de 10, polistiren de 10. La parter: hol, bucatarie, camara, baie, living foarte spatios placat in oglinzi, camera tehnica, debara. La etajul I sunt 3 camere, dintre care una are dressing si baie, înca o baie, balcon. La etajul II sunt 3 camere, 2 bai si o camera de depozitare. Mansarda se poate amenaja pentru locuit. Casa mai are foisor, gratar, o casa speciala pentru caini ce poate fi transformata în bucatarie de vara. Garajul este dublu si se actioneaza din telecomanda. Proprietatea este supravegheata de 16 camere de luat vederi. Apa curenta, gaze, canalizare, centrala termica pe gaz. Videointerfon pe fiecare nivel. Cladirea este cu plafoane din beton armat, fier de 18! si este rezistenta la cutremur de peste 9 grade pe scara Richard. Actele la zi. Singur in curte.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
11.08.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 170.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Vila P+1E+M, Voluntari,2007, strada Cugetarii, constructie din BCA, 128mp, teren imprejmuit cu gard, beton si plasa 727mp+bonus 200mp, deschidere 15ml, singur in curte, 6 camere, 3 bai, bucatarie,beci,, acoperita cu lindab, cu utilitati, are , put ,gaze renovata la exterior-recent,parterul necesita reamenajat,pret 170000 euro.,neg. comision 2% EXCLUSIVITATE!

[+]  Arena Imobiliare Zen(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 162.500 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Se ofera spre vanzare o vila tip duplex in B.dul Pipera cu acces separat. Fatada a fost recent refacuta si modernizata in totalitate (aprilie 2020), iar curtea este in curs de amenajare. Fiecare duplex detine o cota de 1/2 din terenul in suprafata de 357 mp, avand fiecare o amprenta de 105 mp. Duplexul de vanzare are o suprafata totala de 176 mp, fiind distribuit pe 2 etaje (parter si etaj 1), avand o suprafata utila de 130 mp. Parterul este compus dintr-un living generos o bucatarie open space, un dormitor, baie si spatiu de depozitare.La etajul 1 se afla 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, precum si un dresing si o terasa individuala. Casa a fost gandita sa asigure confortul membrilor familiei, astfel ca fiecare camere are gandit un loc spatios pentru amplasarea unui dresing, baile sunt mari si cu lumina naturalaBaile sunt foate spatioaseVila scoasa la vanzare pe langa cele 2 terase de la parter ce asigura confortul si o zona destinata exclusiv relaxarii, mai are o curte in suprafata de 95 mp unde este amenajat un verde, o zona destinata pentru gratar, da si o zona ce poate fi amenajata pentru loc de joacaImobilul este amplasat la drum principal avand acces facil la mijloacele de transport in comun.

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 151.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, situat in zona Pipera, langa Scoala Americana. Apartamentul este complet renovat, dispune de finisaje de lux, si este mobilat cu foarte bun gust.Este compus din living, 3 dormitoare (unul este transformat in dressing in momentul de fata), bucatarie, doua bai, un grup sanitar si un balcon de 10 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, avand in proprietate si un loc de parcare subteran.Pentru a intelege cat mai bine compartimentarea, va lasam si un link unde puteti urmari filmuletul de prezentare.Va asteptam la vizionare!

[+]  ANG Imobiliare(A)

07.05.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO Casa Voluntari - Primarie - Bucuresti , VOLUNTARI
Casa P+Pod situata in Voluntari – Primarie, suprafata utila 160, 6 camere - 2 livinguri, bucatarie open space, 3 dormitoare, 1 baie, plus anexe. Casa este bransata la toate utilitatile: gaza, apa, canalizare, sistem de supraveghere video. Acces facil la mijloace de transport in comun, in apropiere de scoala nr.1, acces la centre comerciale: Lidl, Mega Image, piata si banci. Cod anunt V3096

[+]  Creditrezidential.ro(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 129.900 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE va propune spre vanzare o superba vila individuala, situata in zona Voluntari, la 5 minute de mers pe jos de Catedrala. Vila se vinda complet finisata la chete, centrala termica proprie, contorizare individuala. Casa este construita pe un teren de 343 mp, cu o amprenta la sol de 100 m si o suprafata utila de 208 mp. Mansarda este open space si se poate compartimenta dupa nevoia fiecarui client. Pentru a va convinge de potentialul acestei proprietati, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
11.08.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Voluntari-Pipera,stadion,la 1km de autostrada si doar la 4km de metrou si cartier aviatiei,mall,parc la 50metri si stadion Voluntari,exact la asfalt,zona aerisita,liniste,cu verdeata,merita vazut si achizitionat,ideal pentru constructie p 2,suprafate de la 500mp,deschidere de 20ml,acte la zi,urbanism,langa teren sunt toate utilitatile:apa,canal,gaze si enel,oferta reala,agentie imobiliara,exclusivitate,doar la noi gasiti aceasta oferta,rugam si oferim seriozitate!

[+]  DORU IMOBILIAR EXPERT(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 108.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Vila P+M Voluntari, teren 120mp, 140mp construiti, parter cu living, bucatarie casa scarii si terasa inchisa cu termopan, etaj cu 2 camere baie si balcon, cocheta, stil rustic.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 99.590 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul nr. 2 scara A cu curte parter 101.84mpImobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 88.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul Nr 2 scara B cu curte parter 89.21mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
07.05.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 87.000 EURO Casa Voluntari - Bucuresti , VOLUNTARI
Casa P+1 zona Voluntari, 4 camere, suprafata utila 85mp, an constr.2018, singur curte. Parter – living, bucatarie, wc service Etaj 1 – 3 dormitoare, baie Curte amenajata, utilitati: apa, canalizare, gaze la poarta. Acces facil scoala nr.1, Shop&Go. Cod anunt V3097

[+]  Creditrezidential.ro(A)
11.08.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 84.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Va prezentam in exclusivitate un apartament de 70 mp utili terasa de 8 mp, 1 gr sanitar loc parcare, boxa , in bloc cu 2 nivele cu circuit inchis cu toate utilitatile, apartamentul este nemobilat doar cu bucataria utilata, langa padure Voluntari, LIBER, URGENT

[+]  Inter Prod Comert (A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 83.282 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartament 20 Scara B Etaj 4 65.83mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 81.311 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentu 15 Etaj 4 64.22mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[-]  Anteea Estate(A)
Telefon: 0735577577
Agent: Tomer Morad
Telefon: 0744663626
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero