Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 112

« 1 2 3 4 5
<  Pagina 6 din 6  
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 80.636 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul 17 Scara A Etaj 4 63.77MP. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[-]  Anteea Estate(A)
Telefon: 0735577577
Agent: Tomer Morad
Telefon: 0744663626
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 81.257 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul 16 Scara A Etaj 4 64.22mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 81.311 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentu 15 Etaj 4 64.22mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 88.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul Nr 2 scara B cu curte parter 89.21mp. Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 99.590 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Apartamentul nr. 2 scara A cu curte parter 101.84mpImobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.Proiectul Pipera Lake View este compus din două scari, având în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidăcu termosistem exterior de 10 cm șitencuială decorativăFiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică furnuită Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie. . Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de două camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort la un preț accesibil.Toate apartamentele vin echipate cu: parchet, gresie și faianta, uși interiore din lemn, tâmplărie din aluminiu, calorifere, aer condiționat, echipamente sanitare și centrală termică proprie. Apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase. Vă invităm să vizualizați apartamentul care vi se potrivește:

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 189.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
EXCLUSIVITATE-Va propun spre vanzare un minunat apartament de LUX in Complex Ibiza Sol, langa Scoala Americana in Pipera- zona in continua dezvoltare, cu acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (3 km pana la Baneasa Mall, Ikea, Carefour Feeria, Mega Image, 5 km pana aeroportul Otopeni (Henri Coandă)ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence este situat in partea de nord a Bucurestiului, la doar 200 metri de padurea Baneasa. De la ibiza Sol faci doar 9 km pana in centrul orasului, ansamblul rezidential din Pipera aflandu-se in mijlocul naturii, intr-o zona complet privata si protejata.Apartamentul este finisat LUX, fiind compus din:- 3 dormitoare, dormitorul matrimonial avand dressing propriu- living (cuprinde si dressing)- bucatarie open space- 2 bai (o baie de serviciu si una cu cada)- balcon cu loc pentru barbequeLocuinta dispune de rulouri electrice atat la geamuri cat si la iesirea catre balcon, astfel incat ofera intimitate si racoare apartamentului in zilele de vara, semineu electric in living, lumini cu leduri, bar, parchet de 14 mm.Pe langa aceste componente, apartamentul vine si cu doua locuri de parcare subterane si boxa.Proprietatea se vinde mobilata si utilata COMPLET, inclusiv masina de spalat vase.Complexul cuprinde spatii verzi cu loc de joaca si leagane pentru copii si piscina .Va astept oricand la vizionare!

[+]  Anteea Estate(A)
16.05.2020
Vanzari Terenuri
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
ind teren intravilan in orasul Voluntari 370mp in apropiere de primul pod vis-a-vis de Dragonul Rosu,Apa,canalizare in curte,curent si gaze la poarta.Cadastru si intabulare.Foarte aproape Autobuze: R 473 spre complexul Baneasa si aeroport.R 416 spre Metrou Pipera,

[+]  song(P)
12.05.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Vacanță acasă: așa se simte cand locuiesti in apartamentul cu gradina în Ibiza Sol.Apartamentul disponibil pentru închiriere nu va fi doar o casă, ci un stil de viață și o oază de relaxare.Cu o suprafață generoasă de 120 mp, apartamentul este format din 3 dormitoare și 2 băi, o bucătărie deschisă cu vedere la o zonă mare de luat masa și living care include un șemineu. Locuinta foarte aerisită, luminoasă, având ferestre mari și lumină naturală abundentă. Terasa mare are un loc de luat masa dar si o grădină privată. Priveliștea de pe terase și grădină este spre curtea interioară a complexului și catre una dintre piscine, oferind o atmosferă puternică de vacanță.Curtea uriașă comună este un rai potrivit pentru copii, de liniște și relaxare, cu locuri de joacă și 2 piscine mari.Departe de traficul greu și zgomotul asurzitor al orașului, complexul vă va satisface nevoia de pace și intimitate, un loc pe care îl veți numi cu ușurință „acasă”.Apartamentul a fost complet renovat și este gata pentru a te muta in el. Te asteptam la vizionare!

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.600 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VOLUNTARI
Spatiu comercial de inchiriar in Pipera strada Emil Garleanu. stradal open space 74mp utili si o curte de 48mp (psibilitate de inchiderea terasei si extinderea spatiului la 122mp). Spatiul se preda finisat, vitrine mari ca permit o vizibilitate foarte buna, tavanul casetat, centrala proprie, si un grup sanitar cu doua toalete.Doua fronturi stradale stradat cu laturi de 10m si 6m. Exista posibilitatea de a monta reclama luminoasa.In fata spatiulul exista locuri de parcare si la subsolul cladirii exista si extra spatiu de depozitare in caz de nevoie.Spatiul este nou si nu a fost utilizat.pretabil pentru: Birouri, cabinet medical/stomatologic, salon infromutetare, magazin, restaurant, catering, show room, etcDespre imobil: Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei!Complexul Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern care apreciază lucrurile de calitate, cu acces rapid către centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.

[+]  Anteea Estate(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 162.500 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Se ofera spre vanzare o vila tip duplex in B.dul Pipera cu acces separat. Fatada a fost recent refacuta si modernizata in totalitate (aprilie 2020), iar curtea este in curs de amenajare. Fiecare duplex detine o cota de 1/2 din terenul in suprafata de 357 mp, avand fiecare o amprenta de 105 mp. Duplexul de vanzare are o suprafata totala de 176 mp, fiind distribuit pe 2 etaje (parter si etaj 1), avand o suprafata utila de 130 mp. Parterul este compus dintr-un living generos o bucatarie open space, un dormitor, baie si spatiu de depozitare.La etajul 1 se afla 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, precum si un dresing si o terasa individuala. Casa a fost gandita sa asigure confortul membrilor familiei, astfel ca fiecare camere are gandit un loc spatios pentru amplasarea unui dresing, baile sunt mari si cu lumina naturalaBaile sunt foate spatioaseVila scoasa la vanzare pe langa cele 2 terase de la parter ce asigura confortul si o zona destinata exclusiv relaxarii, mai are o curte in suprafata de 95 mp unde este amenajat un verde, o zona destinata pentru gratar, da si o zona ce poate fi amenajata pentru loc de joacaImobilul este amplasat la drum principal avand acces facil la mijloacele de transport in comun.

[+]  Anteea Estate(A)

07.05.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 87.000 EURO Casa Voluntari - Bucuresti , VOLUNTARI
Casa P+1 zona Voluntari, 4 camere, suprafata utila 85mp, an constr.2018, singur curte. Parter – living, bucatarie, wc service Etaj 1 – 3 dormitoare, baie Curte amenajata, utilitati: apa, canalizare, gaze la poarta. Acces facil scoala nr.1, Shop&Go. Cod anunt V3097

[+]  Creditrezidential.ro(A)
07.05.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO Casa Voluntari - Primarie - Bucuresti , VOLUNTARI
Casa P+Pod situata in Voluntari – Primarie, suprafata utila 160, 6 camere - 2 livinguri, bucatarie open space, 3 dormitoare, 1 baie, plus anexe. Casa este bransata la toate utilitatile: gaza, apa, canalizare, sistem de supraveghere video. Acces facil la mijloace de transport in comun, in apropiere de scoala nr.1, acces la centre comerciale: Lidl, Mega Image, piata si banci. Cod anunt V3096

[-]  Creditrezidential.ro(A)
Telefon: 0786494200
Agent: Administrator
« 1 2 3 4 5
<  Pagina 6 din 6  Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero