Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 266

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 14   >
26.11.2018
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.800 EURO - Bucuresti , CORA PANTELIMON
Garsoniera confort 1 de vanzare, la pretul de 35.800 Euro (redus de la 36900 ), mobilata si utilata complet. Situata la parter, in bloc de 10 etaje reabilitat termic, Pantelimon, langa Liceul Lucian Blaga. Dotari: incalzire in sistem pausal termopane noi, usa intrare metalica, interfon. Cadastru si intabulare . Proprietar

[-]  Eugen(P)
Telefon: 0721852556
25.11.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , STEFANESTII DE JOS
Inchiriez apartament semidecomandat, mobilat si utilat complet,masina de spalat, centrala proprie si incalzireprin pardoseala. Este la parter cu gradina proprie ; apartamentul se afla in cel mai frumos complex rezidential, oferindu-va liniste, siguranta, relaxare fiind dotat cu multe piscine, sala de sport, mall, gradinita etc ; 350 euro/luna, cu o luna garantie sau doar 300 euro/luna pentru cel care se decide la prima vizionare; pentru informatii suplimentare

[+]  Anonim
25.11.2018
Vanzari Case / vile
Pret: 430.000 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Barbu Vacarescu, Pescariu, vanzare vila P+1 / inchiriere, 5 camere, teren de 300 mp, curte libera- 200 mp, amprenta la sol- 100 mp, deschidere- 12 ml, suprafata utila 200 mp, terasa la etaj, foisor in curte, , finisaje lux: parchet lemn exotic wenge, mobila Rovere, gresie, faianta Marrazzi, vila amenajata de designer, prezentata la Arhitectonic si reviste de amenajari interioare. Casa este structurata astfel: Parter: living, dining, bucatarie, baie, birou Etaj: 2 dormitoare deservite de 1 baie pe hol, o terasa de 27 mp cu iesire dintr-o camera + un dormitor matrimonial cu baie proprie si un balcon Curte amenajata complet, instalatie de irigatie, pomi fructiferi: 3 ciresi, par; trandafiri si vita de vie la foisor, gratar construit Casa a fost construita in 2003, si reamenajata in 2006, izolata termic, schimbat instalatie sanitara, electrica. Casa se vinde mobilata si utilata, mobila facuta la comanda in Italia Vecinatati: Billa, Kaufland, Strand Tei, Club Pescariu, Caro Imobilul este ideal pentru o familie cu copii, o oaza de liniste si verdeata cu curte mare pentru mijlocul orasului.

[+]  ROTAR ANAMARIA(P)
24.11.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Proprietar, inchiriez apartament 2 camere, et 3/8, decomandat, constr 2017, str Frigului, complex Carol Parc, toate utilitatile, mobilat si utilat: usa metal, parchet laminat, g+f, tripan, centrala, 2 a/c, lcd ful hd, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, masina de spalat vase, microunde, fierbator, accesorii calcat, aspirator, asternuturi. Optional loc parcare subsol, contract separat. Mega Image la parter, 2 minute pana in Parcul Carol, restaurante la 200 m, metrou, autobuz, troleu, tramvai pe o raza de 500 m, 4 gradinite in 200 m, 3 scoli pe o raza de 1 km, la 15 min Centrul Vechi.

[+]  Alex G(P)
23.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.990 EURO - Bucuresti , PACII
PARTICULAR, VAND apartament 2 camere situat stradal pe / in b-dul Iuliu Maniu la nr 97 in Militari, sector 6, zona Pacii Metrou, la 1 minut de Metrou si statii r.a.t.b., Mega Image la parterul bloului, 2 min de Lidl si Kaufland, 4 min Metro si Praktiker, 6 min Cora Lujerului, 3 min Policlinica Apusului, scoala. Intrare si vedere mixta din / in / la bulevardul Iuliu Maniu, intrarea se face din bulevard dar si din spatele blocului, parcare fata (2 locuri) sau spate (la liber), magazine non-stop, posta, banca, farmacie, 1 minut de parcul Pacii, Autogara Militari, iluminat public intens pe timp de noapte, vecini civilizati / 3 ap pe et, lift, scara renovata cu termopane si faianfa la intrare. Apartamentul este decomandat, confort I sporit, la etajul 6/7 plus etaj tehnic peste et 7 (uscatorie, spatii depozitare), an finalizare constructie toamna lui 1989, suprafata 69 mp (balcon inclus). Blocul va intra in programul de reabilitare termica (dosar depus de administratie si aprobat acum 5 ani), scara curata recent renovata, bloc solid din beton-cadre/grinzi in forma de U. Dispune de cablu tv, internet fibra, contorizare termoficare si apometre (B+Bu), balcon mare inchis la camera de zi plus un mini balcon inchis la dormitor vedere fata ambele , magistrala gaze la etaj pentru centrala proprie de apartament, interfon, parchet, mocheta, geam termopan mare baie (vedere fata), gresie-faianta, zugravit- renovat in urma cu 3 ani, gaze, current. Dispune de cadastru si intabulare, certificat energetic, taxe si acte la zi. Pret 66.000 euro discutabil Nu accept schimburi!! Se vinde cu sau fara mobile.. Accept plata cash, credit ipotecar, prima casa etc Ideal pentru investitie sau locuit dar si pentru a fi oferit spre chirie (a fost inchiriat cu 320 euro/luna), birouri, firma. Comision zero % pentru comparator !! Vizionari si contact telefonic zilnic orele 11.00 - 20.00 (L-V) si 13.00 - 19.00 direct Proprietar !!

[+]  Doru Mogescu(P)
22.11.2018
Vanzari Terenuri
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
Teren in suprafata de 1280mp/40ml pentru constructia unui bloc P+4 cu 30 apartamente de 2-3 camere.Terenul se afla in Prelungirea Ghencea pe strada Alunului. Detine toate utilitatile:apa,canalizare.gaze,curent electric,cablu TV,internet. Face parte dintr-un ansamblu cu circuit inchis de 300 apartamente,are autorizatie de constructie,proiect,avize etc. Noi ne-am ocupat de toate actele! Tu vi si construiesti!!!

[+]  Vasile roxana(P)
22.11.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Garsoniera recent renovata, complet utilata, la 3 minute de metrou Lujerului

[+]  Anonim
20.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Apartamentele in casa noua din Bucuresti,Otopeni, Romania, zona aeroportului Otopeni, un loc minunat, puteti să folosească ca hotelului.

[+]  Alex(P)
20.11.2018
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Proprietari (nu suntem Agenţie) vindem apartament mare aproximativ 90 m2 format din 4 camere, living + 3 dormitoare, bucătarie spaţioasă, 2 băi, 2 balcoane, hol larg în formă de T, debara . Apartamentul este decomandat, aveţi schiţa ataşată în galeria de poze. Blocul a fost construit în anul 1982, tip rusesc, P+10, Apartamentul este situat la etajul 5, zona Rahova – Mărgeanului – Petre Ispirescu - Buzoieni, zonă liniştită, parc pentru copii în spatele blocului, înconjurat de arbori. Zona este plină de magazine: Piaţa Rahovei la maxim 10 min de mers pe jos, Alimentări de cartier, Market Mega-Image, Librării, Clinică, Farmacii, Bănci, Magazine de Haine, Sală de fitness modernă, Şcoală, Grădiniţă, Restaurante, Materiale de Construcţii, Pizzerii, Cramă, Clinică Veterinară, Pet-shop-uri şi multe altele, totul pe o rază de maxim 500m2 Apartamentul a fost complet renovat imediat după cumpărare, cu materiale de calitate, gresie 50x50 cm pe hol şi bucătarie, parchet laminat 12mm lucios model bambus + plăci izolare 6mm, vopsea lavabilă alb intens Kaparol ultra rezistentă, instalaţie electrică refăcută de la 0, debranşare de la reţeaua termoficare a blocului şi introdus centrală termică, calorifere aluminiu, tevi spre colorifere, bai şi bucătărie din material plastic cu memorie garantate 50 de ani care trec direct prin şapă, cu panou de comandă. Gresie şi faianţă în băi şi bucătărie. Aer condiţionat în living şi 2 (două) dormitoare. Ambele balcoane închise cu termopan, balconul mare este deschis se poate trece din bucătărie în living. Prize şi întrerupătoare italiene, Btcino, în tot apartamentul. Uşi noi în tot apartamentul, uşi sticlă şablată la băi, se poate vedea în poze! Trei provideri de internet, televiziune și telefonie cablaţi: Digi, UPC şi DCN, există şi fire trase de la RomTelecom dar noi nu am folosit. Apartamentul este bine izolat termic, chiar dacă blocul nu este încă reabilitat, noi am pus plăci de rigips la unii pereţi cu vecinii şi intre rigips și zidul de beton este vată minerală. Loc de parcare de la Primăria Sectorului 5, vizibil din apartament, chiar sub balconul mare, însă nu putem garanta transferul pe numele noului proprietar, sunt dosare în așteptare, dacă se poate transfera, cu cea mai mare plăcere rezolvăm! Apartamentul va fi predat la cheie, gol, fără mobilier, rămân doar instalația termică cu tot ce cuprinde (centrală, calorifere etc), Aer condiţionat - 3 (trei la număr) living + 2 (două) dormitoare! Pretabil pentru familii cu mai mulţi copii, firme mici şi mijlocii ideal în domeniul IT etc. Costuri mai mult decât decente la întreţinere, se poate verifica istoricul!

[+]  Anonim
20.11.2018
Vanzari Terenuri
Pret: 900.000 EURO - Bucuresti , UVERTURII
Terenul este situat in Drumul Manastirea Govora nr. 14-18, deschidere 39m. Suprafaţa este de 4000.00mp si este liber de constructii. Zona este in curs de dezvolatare mai multe imobie blocuri de locuinte afladu-se in executie. Terenul se afla in zona M2 si are PUD aprobat pentru Construire IMOBIL LOCUINTE COLECTIVE S+P+9E , Suprafata construita la nivelul parterului poate fi de maxim 1043mp, Suprafata desfasurata supraterana maxima 12.777mp • Loturile invecinate nu sunt construite. • Nu exista litigii cu privire la teren. • La teren nu sunt trase utilitati. • Terenul este afectat de circulatii prin realizarea soselei de legatura intre Splaiul Independentei – Ciurel-Autostrada Bucuresti Pitesti, largirea strazii existente Drumul Manastirea Govora si prelungirea str. Orsova. Suprafata afectata de circulatii ce va fi cedata domeniului public este de 777.65mp suprafata ramasa efectiv fiind de 3222,35mp

[+]  Mihaela(P)

19.11.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Inchiriez apartament duplex, cu doua dormitoare, situat intr-o vila din apropierea Gradinii Zoologice, pe strada Iancu Nicolae. Apartamentul, in suprafata utila de 175 mp, la care se adauga 3 terase, insumand 50mp, ocupa etajul 2 si mansarda imobilului si cuprinde vestibul, living cu iesire pe terasa sudica de 40mp, bucatarie inchisa, grup sanitar, dormitor + baie + dressing, iar la mansarda al doilea dormitor, birou cu iesire pe terasa nordica si dressing. Suprafata utila totala este de 225mp. In plus, se ofera acces la sala de sport a imobilului, aflata la demisol, cat si un loc de parcare in garaj.

[+]  Daniel(P)
19.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 43.500 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Direct proprietar ap cu 2 cam cf 1 decomandat, suprafata utila 65 mp, situat in Complex Rezidential Confort City, adresa Splaiul Unirii Nr. 9, Popesti-Leordeni, la aproximativ 4 km fata de targul Auto Vitan. Complex finalizat in 2009, dispunde de 2 parcuri cu locuri de joaca pentru copii, foisor, zona ingradita pentru animale, 2 magazine, 2 saloane de infrumusetare, sala fitness, cabinet veterinar si pet shop, stomatologie, parcare,etc. Etaj 11 din 12, etajul superior este de tip mansarda nelocuita si se intinde pe toata suprafata aparatamentului. Bransat cu contuare individuale (apa, curent, gaze), dispune multiple imbunatiri. Ap este gol, acte la zi, mutare imediata Nu ofer comision!

[+]  Anonim
19.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Oferta vanzare apartament 2 camere, spatios, modern, amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in cartier Militari Residence, complex Style Residence. Loc de parcare suprateran se ofera gratuit la achizitonarea apartamentului! Apartamentul este semidecomandat situat la etajul 1, intr-un imobil cu 5 scari, contruit in anul 2010, avand regim de inaltime S+P+4E, avand o suprafata totala de 78 mp. (suprafata utila de 64mp si 14 mp terasa). Blocul beneficiaza de spatiu verde ingradit si loc de joaca pentru copii, in imediata apropiere a acestuia se regaseste statia de ratb pentru 178, 138 (vizavi de bloc), ofera acces facil catre centrul comercial Auchan Militari(5 minute de mers pe jos) si statia de metrou Preciziei (20 de minute de mers pe jos). Dotari: - este racordat la sistem de incalzire prin calorifere termostatate dar si incalzire prin pardoseala, blocul beneficiind de centrala proprie; - baia complet finisata si utilata cu obiecte sanitare de calitate; - parchet laminat in living si dormitor; usi celulare din lemn la interior; - glafuri interioare din PVC si glafuri exterioare; -usa metalica la intrarea in apartament, cu izolatie interioara si inchidere in trei puncte; -contor individual pentru apa rece, gaz, electricitate;

[+]  Alin(P)
18.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 67.000 EURO - Bucuresti , DIHAM
Strada Soldat Niculae Sebe Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV Sistem incalzire: Calorifere Climatizare: Aer conditionat Acces internet: Cablu, Fibra optica, Wireless Finisaje Ferestre cu geam termopan: PVC Usa intrare: Metal Bloc izolat termic Podele: Parchet, Gresie Pereti: Vopsea lavabila, Faianta Contorizare: Apometre Mobilat An constructie bloc 1978

[+]  Iulia Gusoiu(P)
18.11.2018
Vanzari Terenuri
Pret: 98 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
Teren de vanzare 724 mp Langa Militari Residence str. Apeductului in apropiere penny market deschidere la strada 20,5 m lungime 35,4 m utilitati Gaze, Electricitate, Canalizare

[+]  marius(P)
18.11.2018
Vanzari Terenuri
Pret: 130 EURO - Bucuresti , GIULESTI
vand teren363 mp, deschidere 14 ml, intabualat, zona de case, vile, accept credit, sector 6, giulesti.

[+]  Anonim
17.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 77.500 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Sunteti in cautarea unui apartament elegant, calduros, spatios si luminos? Acesta este apartamentul ideal, direct de la proprietar! Situat intr-un complex rezidential foarte aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida (7 minute pe jos) si dispunand de loc de parcare inclus in pret, Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un bloc cu 5 etaje, dotat cu lift, si este orientat catre sud-est, beneficiind de soare pe tot parcursul zilei. Complexul dispune de supraveghere video si 2 bariere. Apartamentul are o suprafata de 75.39 mp, 3 camere (suprafete: 15.58 mp, 14.45 mp, 12.85 mp), 2 bai (suprafete: 3.84 mp si 2.06 mp), 2 balcoane (suprafete: 7.02 mp si 2.35), o bucatarie spatioasa (10.10 mp) avand foarte bine delimitate zonele de zi, bucatarie si odihna. In pretul apartamentului sunt incluse multiple imbunatatiri: - 3 aparate de aer conditionat inverter clasa A++ (in fiecare camera) - rulouri exterioare cu plase contra insectelor la ferestrele camerelor - bucataria mobilata la comanda si utilata (cuptor electric, plita cu gaz si hota) - interfon - cetrala termica proprie cu termostat ambient wireless - balcon tip logie, închis in tamplarie termopan, cu spatiu de depozitare generos si calorifer Mobilierul, electrocasnicele si dotarile au fost achizitionate pe parcursul ultimilor 3 ani si se prezinta in stare excelenta. La cerere, apartamentul poate fi vandut mobilat integral, asa cum este

[+]  Aurel (P)
15.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Proprietar, vand apartament in Popesti-Leordeni la 15min de metroul Dimitrie Leonida (adresa: Drumul Fermei nr.73A), 2 camere decomandat, confort 1, 64mp total, parcare privata, et.2/2 intr-o vila P+2. Vila construita in 2013 are doar 4 apartamente. Apartamentul are mansarda de asupra cu o suprafata de 64mp unde se pot face inca 2 dormitoare. Gresie si faianta in bucatarie si baie, termopan, incalizre cu cetrala de gaz, usa metalica, aer conditionat, 2 balcoane deschise, interfon. Plata utilitatilor individual. Apartamentul se vinde utilat si mobilat.

[+]  Eugeniu Lupu(P)
15.11.2018
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.900 EURO - Bucuresti , FAVORIT
Proprietar! Poze reale - Confort lux Disponibil imediat la cerere! Se vinde mobilat/utilat complet! Etaj 9/10 cu 2 lifturi funcționale Aer conditionat in camera de zi 12000 BTU Bloc tip Z Mobila facuta la comanda din MDF pe cote exacte. Poziționat nord. Geamuri termopan peste tot inclusiv la baie. Renovat recent In apartament am stat doar eu (1 persoana) si nu s-a fumat si nu am avut animale de companie. Au fost schimbate tevile de apa, apometrele si contorul electric. Au fost montate repartitoare pe toate caloriferele și senzor detectie gaze. Gresie pe holuri, in bucatarie, baie si balcon Parchet in dormitor si sufragerie. 2 zone de depozitare transformate in dressing pe dreapta cum se intra in apartament inchise cu 2 usi culisante cu oglinzi mari dintr-o bucata. Situat la 900m de parc si Auchan (maxim 10 minute de mers pe jos) si putin peste 1 km de mallurile Plaza si AFI (aproximativ 15 minute de mers pe jos). Zona linistita si plina de verdeata cu 2 scoli gimnaziale, 1 cresa si 1 gradinita in apropiere. Restaurante in apropiere (Hanul Drumetului si Dream la 500m) Statiile de metrou sunt gata in zona nemaifiind șantier și implicit praf/aglomerație din cauza lucrărilor Blocul este pe lista primariei pentru reabilitare Multe mijloace de transport in comun: -3 trolee -12 autobuze -5 tramvaie autobuze de noapte: N116 + N110 si N122 Rute directe atat catre centru cat si catre gara Mobilier dormitor: pat cu somiera și saltea, 2 noptiere și un dulap generos cu 2 uși glisante + suport de perete pentru TV Baie: Dulăpior pentru depozitare produse de baie, lavoar cu spațiu depozitare unde sunt încastrate apometrele și oglinda, WC pe colt, cada si calorifer suport prosop pe perete. Bucătărie: frigider mare cu congelator, colțar, masa extensibila cu scaun, mașina de spălat, cuptor și plita pe gaz și mobilier MDF cu soldat lângă frigider cu diverse spații de depozitare. Sufragerie: Colțar extensibil cu spațiu de depozitare, mobilier de perete cu MDF, masuta de cafea din sticla. Hol: Polita IKEA + Cuier mobexper Ghena la fiecare etaj, deci comod pentru aruncat gunoiul, iar apartamentul este pe diagonala cu aceasta, deci fără mirosuri sau gândaci. Uscatorii pe bloc Vederea nu este obstructionata de alta blocuri/cladiri Ferit de zgomotul de la bulevard Vecini foarte ok si linistiti

[+]  Balahura Andrei-Daniel(P)
15.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.500 EURO - Bucuresti , RAMNICU SARAT
irect Proprietar Pret negociabil! Vand sau schimb cu casa sau ap in zona Nord, Nord Est, Nord Vest, est Apartamentul se afla pe strada Istriei - vedere panoramica nr camere: 3 decomandat nr bai: 2 (una de serviciu) nr balcoane: 1 spatii depozitare: 3 bucatarie inchisa renovat partial in 2017 Imbunatatiri - parchet - gresie - usa metalica - aer conditionat - bloc reabilitat - balcon inchis Se afla la 7-10 min de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Grigorescu si la 5 minute de metrou Dristor Școala Gimnazială Numărul 54 - la 30m de bloc Gradinita nr 3 - 50m de bloc Acces: Metrou Dristor - 5-7 minute Metrou N. Grigorescu - 7-10 statie tramvai - 3-5 minute statie autobuz - 3 - 5 minute In zona se afla: Piata Posta, Lidl,- 3 minute de mers pe jos alimentara - 1 minut de mers pe jos farmacie - 3 minute de mers pe jos farmacia tei - 7 minute de mers pe jos altele: Park Lake shopping center - 5 minute cu masina / 10-12 minute pe jos benzinarie, biserica, coafor, frizerie, etc -posibilitate parcare in fata blocului Apartamentul se poate vinde mobilat (cf poze) sau nemobilat Acte la zi

[-]  Diana(P)
Telefon: 0722424147
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 14   >Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero