Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 161

« 1 2 3 4
6 7 8 9 »
<  Pagina 5 din 9   >
07.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Inchiriere apartament 2 camere Berceni - Oltenitei langa Metrou Piata Sudului, Mall Sun Plaza, Mega Image Concept Store, Bloc reabilitat. Apartamentul este decomandat, renovat, mobilat si utilat - Aer Conditionat, TV in fiecare camera, Internet Wireless, Masina de spalat, Combina frigorifica, Aragaz, Hota. Pret : 350 EURO

[-]  Sorin(P)
Telefon: 0726632732
07.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 46.850 EURO - Bucuresti , REAL VITAN
Vand apartament 2 camere Vitan, langa Auchan Vitan, P-ta Bobocica, semidecomandat, etaj 1 din 4, geam la baie, liber, proprietar, negociabil.

[+]  Vali(P)
06.07.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 55.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
Vand apartament 2 camere, confort 1, decomandat, situat in Berceni, str. Turnu Magurele, vis-a-vis de Grand Arena. Apartamentul este extrem de spatios pentru un apartament de 2 camere: are o suprafata de 52.11mp. Blocul este din 1963 si este exclus din listele cladirilor cu risc seismic. Apartamentul are orientare spre sud, abunda de lumina naturala si este situat la etajul 6 din 10. Blocul a fost reabilitat termic si este foarte ingrijit, cu o adminitsratie pusa la punct si vecini extrem de amabili si gospodari. Proximitate : Carrefour, Selgros si Mall Grand Arena (2 minute). Scara este curata si asigurata cu interfon. Apartamentul a fost renovat de curand cu imbunatatiri care includ : usa metalica la intrare, instalatii sanitare noi, gresie , faianta, parchet,geamuri tip termopan, etc. Va asteptam la vizionare!

[+]  SMARANDA PRUNA(P)
05.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Inchiriez un apartament cu 2 camere, balcon, decomandat, 55mp, nou renovat,izolat,mobilat. et 1/8, zona linistita, aproape de metroul Dristor. termopan, gresie, fainta, parchet, usa metalica, aragaz, frigider A+, masina spalat A+, net, cablu. 300 euro.

[+]  Anonim
05.07.2019
Vanzari Garsoniere
Pret: 25.500 EURO - Bucuresti , DUDU
Garsoniera la cheie, situata in comuna Chiajna, sat Dudu, str. TINERETULUI, jud. Ilfov, zona (Militari Auchan) in imobil bloc nou cu regim de inaltime D+P+6E, structura de rezistenta din cadre de beton armat, pereti interior si exterior din caramida, termosistem 10 cm, contorizare individuala la utilitati, canalizare Apa Nova, suprafata UTILA 28 mp, decomandata, compusa din living, bucatarie, baie, hol si balcon. Garsoniera se preda finisata, centrala termica, radiatoare, usa metalica la intrare, obiecte sanitare standard, prize si intrerupatoare. Predarea garsonierei se face in luna septembrie-octombrie 2019. DIRECT DEZVOLTATOR, COMISION 0. Pentru plata cash, avans integral pretul este de 24.300 Euro. Va punem la dispozitie si apartamente de 2 camere cu suprafata utila intre 42 mp si 61 mp cu preturi incepand de la 35.200 euro, la plata cash cu avans integral. Garsoniere cu suprafata utila intre 28 mp si 31 mp cu preturi incepand de la 24.300 euro, la plata cash cu avans integral. Pentru apartamentele de 2 camere se accepta si credit ipotecar. Facilitati: Complexul se afla in apropierea magazinelor Auchan-Militari, Metro-Militari si la 5 minute de mijloacele de transport in comun RATB 178 si 138. Persoane de contact: Claudia Petroianu sau Ionut Roman. str. Tineretului nr. 45, parter, birou de vanzari, comuna Chiajna, sat Dudu, jud. Ilfov.

[+]  Claudia Petroianu(P)
03.07.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , 23 AUGUST
Particular, ofer spre inchiriere garsoniera conf 1, in bloc nou (2019). Interfon, usa metalica, gresie faianta, aer conditionat, complet mobilata, totul nou, centrala proprie. 5 minute Metrou, 2 minute Metrou Pantelimon, tramvai, autobuz. 2 minute Cora Pantelimon. Pretul este pentru garsoniera + parcarea subterana si este negociabil.

[+]  Razvan Cristian(P)
03.07.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 71.500 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
Particular, vând apartament 3 camere sdec., confort 1. Bucătărie mobilată și utilată, hol mobilat, gresie +faianță + parchet + termopan, AC în living. Etaj 1/4, lângă stația Brașov, cartier Dr. Taberei, Apartamentul este anvelopat. An constructie 1971. Loc de parcare. Nu ma intereseaza niciun fel de schimb, pretul este putin negociabil. Apartamentul dispune de un loc de parcare platit la ADP. Toate actele in regula, impozite platite la zi.

[+]  Anonim
02.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 4.000.000 EURO - Bucuresti , ROMANA
Rezidenta-vila LIBERA cu 16 camere demisol, parter, etaj si mansarda cu teren si garaj; suprafata desfasurata construita 1000mp(fara mansarda, care este mare si se poate amenaja), garajul are 36mp si este pentru 3 masini, suprafata totala a terenului 750mp. Finisaje interioare: coloane si pilastrii din stucatura si placaje din marmura capiteluri si frize decorative, vitralii, scara interioara, usi cu cristale bizotate. Imobilul a fost sediu de ambasade. Corpul A: Demisol, parter, etaj suprafata pe palier 251,77mp 5 balcoane Corpul B: Parter, Etaj 1, Etaj 2; suprafata 171,20mp Garaj 36,37mp - zidarie utilitati Acoperis sarpata din lemn si invelitoare din tabla zincata. Deschidere la strada 27,10m. Imobilul se preteaza la locuinta si birouri. Incalzire cu centrala proprie pe gaze. Proprietar prin hotarare judecatoreasca. VALOARE 4 MILIOANE EURO NEGOCIABIL CORP A SI CORP B SI COMISION NEGOCIABIL. Adresa: Bd. Lascar Catargiu nr. 8 (zona Romana)

[+]  Babin Maria Nicole(P)
02.07.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 255 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Ofer pe termen lung garsoniera conf. 1 semidec., proaspat renovata, izolata termic, utilata + mobilata (totul nou), etaj 4/10, parchet, G+F, tamplarie pvc cu geam termopan, interfon, apometre, repartitoare. Blocul este situat intr-o zona verde, linistita, cu parcuri, langa Galeriile Titan, foarte aproape de magazine, policlinica, scoala, strand, mijloace de transport in comun si peste drum de statia de metrou Titan. Pretul este negociabil.

[+]  Ilie(P)
02.07.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 130 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
Proprietar vand teren construibil Chiajna, 626 mp, str Preot Sebe Costin, langa Mega Image, strada asfaltata, toate utilitatile la poarta, zona linistita aproape de complexele comerciale Auchan, Metro. Pret 130 EUR/mp negociabil

[+]  STEFAN IOANA(P)

01.07.2019
Vanzari Spatii industriale
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti
Cladire mixta cu dotari moderne si multifunctionala, constructie 2012 . Proprietatea are destinatia de spatiu comercial sau industrial si este situata la 40km de Bucuresti, in Contesti, jud Dambovita. Utilitati functionale: apa, curent electric, gaz, fosa septica. Proprietate este imprejmuita si delimitata in totalitate. Suprafata terenului este de 3.200 mp intravilan, curti constructii, cu posibilitate de construire. Optional se poate achizitiona teren curti constructii pentru extindere in suprafata de 2.200 mp – 16 euro/mp. Suprafata construita este de aproximativ 850 mp si consta in spatii de Productie, Administrativ si Depozitare. Regimul de inaltime este Parter + Etaj partial. Zona de productie/depozit se afla la parterul constructiei si este dotata cu vestiare, grupuri sanitare, centrala termica. Zona administrativa este situata la etaj si este compusa din doua dormitoare, doua grupuri sanitare amenajate ultramodern, precum si o bucatarie utilata complet. Constructia este dotata cu CCTV, control acces, sistem anti-efractie, detectie incendiu, iluminat LED, sistem degivrare acoperis plus un UPS 120kVA. Spatiul exterior al cladirii este foarte generos existand si o parcare betonata de 10 locuri – acces camioane. Are aviz de construire emis de ISU Dambovita si indeplineste cerintele legale de avizare functionare ISU. Proprietatea se poate inchiria pe o perioada de 5 ani/10 ani/mai mult Posibilitate schimb: hala industriala Bucuresti Conditii excelente, merita vizionata! Pret negociabil. Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate Acces: Acces tir, Cale rutiera Dotari: Instalatie incalzire, Climatizare, Ferestre/luminatoare, Iluminat

[+]  Tatiana Lefter(P)
01.07.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Proprietar inchiriez garsoniera decomandata metrou Lujerului renovata mobilata utilata NU COLABOREZ CU AGENTIILE IMOBILIARE !!! Prima inchiriere !!! Totul este nou !!! Accept maxim 2 persoane, fara animale de companie, fara copil/copii, de preferat nefumatori. Termenul de inchiriere minim 1 an. Internet WIFI gratis !!! Cablu TV gratis !!! 350 euro/luna (+garantie 350 euro) Bloc solid din 1980, situat in intersectia Lujerului, vis a vis de metrou Lujerului si Cora Militari, Mega Image non-stop langa scara blocului, banci, farmacii, piata, RATB la doi pasi, vecini civilizati, administratie buna, camere de supraveghere, 2 lifturi. Garsoniera este decomandata, confort I sporit, etaj 13/14, suprafata totala 41.34mp, bucatarie mare, inchisa, geam la baie, camera + balconul open space, vedere spate, multa liniste, priveliste aerisita, luminoasa, panoramica. Renovata si utilata complet 2019: - pereti finisati/lavabila alb imaculat, balcon izolat - parchet NOU gri deschis de 10mm in camera, bucatarie, hol si balcon - faianta - bucatarie, faianta si gresie - baie - geamuri termopan Rehau 5 camere NOI la baie, bucatarie, camera/balcon (cu deschideri oscilo-batante si plase anti-insecte) - calorifere NOI din otel la baie, bucatarie, calorifer din fonta foarte mare in camera/balcon, cu robineti on/off si repartitoare - usi NOI albe la baie si bucatarie, usa metalica la intrare - baterii NOI cada, chiuveta baie/bucatarie, apometre - intrerupatoare si prize duble NOI - corpuri iluminat Eglo NOI - jaluzele verticale metalizate NOI - mobilier modern pe comanda NOU - bucatarie practica, complet utilata, masa, scaune tapitate, pat matrimonial cu saltea ortopedica Lux NOUA 160x200, dressing, comoda cu spatii de depozitare, rafturi debara, mobilier/accesorii baie noi - electrocasnice NOI: frigider foarte mare No Frost digital, cu dozator de apa, masina de spalat rufe, plita Vitoceramica pe gaz, hota telescopica, cuptor microunde, prajitor paine (toate cu garantii de 2/3 ani si 5 ani) - TV LED 109cm NOU - aer conditionat Saphire (made in US, aproapre nou, cu unitatea in exteriorul balconului) - un plus: hol de palier comun cu apartamentul de vis a vis inchis cu usa metalica. Viitorul chirias va trebui doar sa se mute, fara alte achizitii/reparatii. P.S.: Apusurile sunt fantastice!!!

[+]  mona(P)
30.06.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , UNIRII
Apartament 3 camere situat ultracentral pe bulevardul Unirii,intre fantana mare si palatul Parlamentului.Configuratia initiala a fost de 4 camere, acum sunt doua dormitoare spatioase si un living generos , o baie enorma de 24 m2 cu jacuzzi,formata din unirea vechii bai si a celui de-al treilea dormitor, si o bucatarie deschisa cu holul.Vederea este mixta,spre bulevard fantani si inspre Tribunal.Apartamentul este mobilat si utilat,,dispune de , gresie, faianta, usi interioare din lemn,, usa de intrare din metal, geam termopan, aer conditionat,masina de spalat rufe, masina de spalat vase,frigider, aragaz, hota, tv,

[+]  Anonim
29.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 168.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Proprietar vand apartament 3 camere in bloc stradal, situat pe bd. Decebal la metrou Piata Muncii. Apartamentul are doua vederi, una spre metrou si alta in spatele blocului, 2 bai, 2 balcoane, bucatarie inchisa, camara, debara... renovat, usi schimbate etc. Loc de parcare. Pretabil investitie, rezidenta proprie sau birou, cabinet.

[+]  Ciprian(P)
29.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , JILAVA
Vila de vanzare neterminata la rosu pret negociabil an jilava mai am materiale de constructie caramida paleti fier etc vand sau schimb cu case sau apartamente.

[+]  Anonim
28.06.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 750 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Inchiriez vila zona Foisorul de Foc , stradal ,ultracentral,la 5 min de Universitate ,Piata Romana ,Unirii , centrala proprie , parchet, gresie, faianta, termopane ,aer conditionat , 2 bai, 1 w.c de servici , 1 bucatarie, 6 camere ,2 balcoane, 2 holuri, intrare individuala pt fiecare camera ,toate utilitatile, cablu tv + internet ,pret negociabil 750 euro , avans 1+1 ,

[+]  Anonim
28.06.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 169.999 EURO - Bucuresti , PIATA CHIBRIT
Particular vand teren cu doua constructii, zona Chibrit, strada linistita, fara trafic auto sau santiere. Suprafata 399 mp, iesire la strada 10 m. Terenul se afla in zona de protectie cai ferate - depouri, insa fara restrictii de construire si fara ambianta sonora de cale ferata. Linia ferata din apropiere este de parcaj. Limitele de proprietate beneficiaza de calcan partial pe 3 laturi, sunt posibile diferite configuratii de proiect, in limitele descrise in certif urbanism atasat. Pe scurt, se poate construi parter plus 1 plus 1 retras, pe max 180 mp pe nivel.

[+]  eduard(P)
28.06.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 230 EURO - Bucuresti , LIVIU REBREANU
Inchiriez garsoniera in complexul Rasarit de Soare (Titan, langa Auchan), complet mobilata si utilata (fara TV), etaj 3/11, cu loc de parcare in complex. Tamplarie termopan, usa metalica, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, garderoba, terasa. Paza, internet, cablu, toate utilitatile contorizate individual. Optional, loc de parcare in complex (+25 de euro).

[+]  Dan(P)
24.06.2019
Vanzari Terenuri
Pret: 100 EURO - Bucuresti , PROGRESU
Oferit de: Proprietar Suprafata: 1200 mp Tip Teren: Intravilan Deschidere: 26 m Numar Fronturi: 1 Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal, Teren: La strada, Oportunitate de investitie, Acces auto, Utilitati generale: Gaz, Curent , intrarea pe strada se face din Sos. Giurgiului, suprafata totala: 1200, Front stradal: 26

[+]  Anonim
24.06.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Apartament 4 camere DECOMANDAT Etaj 3/4 - renovat integral (gresie, termopan, usa metalica, parchet lemn), foarte curat - mobilat complet (mobila NOUA - paturi, saltele, comode, sifoniere, mese, scaune, covoare) - utilat (frigider nou, televizor, masina de spalat, aspirator, aragaz, hota, cuptor microunde, masa de calcat) - 2 bai, balcon inchis, 3 spatii de depozitare inchise - zona linistita dar usor accesibila (10 min fata de metrou Nicolae Grigorescu, 10 min de parcul IOR, 5 min de parcul Titanii/piata) - zona cu parcuri/piete/terase/supermarket-uri/mall-uri

[-]  George Novicov(P)
Telefon: 0771283170
« 1 2 3 4
6 7 8 9 »
<  Pagina 5 din 9   >Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero