Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 170

« 2 3 4 5 6
8 9 »
<  Pagina 7 din 9   >
18.10.2019
Vanzari Garsoniere
Pret: 21.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
Bloc situat pe str Tineretului la 100m de capatul RATB -lui 178 si 138 sau 13min de mers pe jos pana la Metroul Preciziei, se construieste al II-lea bloc din cartierul Eurocasa Tineretului , cartier care va fi format din 4 blocuri, unul deja este finalizat, bloc cu lift si locuri de parcare si un mic parculet. Bloc mixt cu garsoneire 3 tipuri, studio si 2 camere.Daca te gandesti sa investeti in imobiliare aici exista aceasta posibilitate ca sa iti fie in avantaj. Plata doar cash, iar daca platesti in avans se fac oferte avantajoase. Executat cu materiale de buna calitatate si multa atentie la detalii privind utilizarea eficienta a spatiului existent si pentru a asigura un confort sporit ocupantilor ei. Utilități: gaze, curent, apa, canaliza.

[-]  Anonim
Telefon: 0760426595
18.10.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament cu vedere la padurea Baneasa, complet mobilat Mobexpert, bucatarie complet utilata( masina de spalat rufe, vase, frigider) toate incorporate. Dresing uri facute, parchet lemn masiv, 2bai (cada si dus). Balcon pe toata suprafata aparatamentului.

[+]  Anonim
18.10.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
PARTICULAR,ofer spre inchiriere ap 2 camere , proaspat renovat zona Bd.Lacul Tei,decomandat,confort 1,56mp, et 1/8, mobilat, bloc curat, zona verde (Parcul Circului), cablu, internet; bloc reabilitat termic pret 300 euro negociabil

[+]  statescu(P)
17.10.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , DEZROBIRII
Apartament 2 camere, confort 1,decomandat, 50 mp, etaj 8/8, bloc 1980 in apropiere de metrou (5 min) statia GOJULUI,piata gorjului,mobilat si utilat,gresie,faianta,parchet,termopan,masina de spalat,aer conditionat,termen lung, 350 euro negociabil

[+]  Daniela Hender(P)
16.10.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , TEGHES
Proprietar vand Casa individuala 90 mp, Mobilata si Teren 408 mp in Domnesti, Teghes, intrarea pe strada Caminului (strada asfaltata 2019) - 89.000 Euro negociabil Casa se vinde complet mobilata si dotata cu electrocasnice, mobila facuta la comanda, cu un design deosebit, inclusa in pret. Zona verde, intre 2 paduri, aproape de raul Arges, la doar 11 km de Bucuresti, aproape de targul saptamanal din Domnesti. Casa P+1, an 2006 decembrie, pe cadre beton armat, caramida Porotherm, izolatie exterioara polistiren, pod incapator, beci, finisaj exterior piatra decorativa, deschidere stradala dubla. Parter: hol intrare luminos mobilat, living cu bucatarie open space complet mobilate si dotate, baia principala cu cada, debara, birou mare de lucru cu intrare proprie si baie de serviciu, pod deasupra acestuia. Bucataria este dotata cu Combina frigorifica Beko incastrat in mobila, cuptor electric si hota Gorenje, plita pe gaz cu aprindere electrica, masina de spalat vase 12 seturi Beko, cuptor cu microunde, cosuri Jolly. Etaj: Dormitor de dimensiuni mari complet mobilat, camera secundara cu ferestre panoramice. Aer conditionat Beko inclus. Ferestre cu geam termopan PVC tratate termic, Plase de tantari la toate geamurile, Podele cu parchet de trafic intens si gresie de calitate, finisaj interior cu Piatra decorativa. Curent, Gaz, Centrala proprie pe gaz economica, toate caloriferele dotate cu sistem de reglare a caldurii, Acces internet Fibra optica, videointerfon cu LCD color si yala electromagnetica, sistem supraveghere video (DVR + Camere). Put sapat cu 2 pompe hidrofor, una pentru instalatia casei si cealalta pentru sistemul de irigatii. Acces la canalizare si apa in apropiere. Curtea finalizata, cu suprafata de 408 mp, aspersoare montate, gazon, gradina de flori, spatiu pentru legume, livada pe rod: 2 meri, 2 peri, 2 visini, 3 pruni de masa, piersic, nectarin, smochin, gutui, migdal pitic, vie de masa, capsuni, zmeur, mur, agrisi, coacazi, etc Spatiu de luat masa afara (pergola) cu instalatia de apa trasa daca se doreste bucatarie exterioara, gratar pe lemne, magazie pentru unelte incapatoare. Doua spatii betonate pentru 2 autoturisme de dimensiuni mari, fiecare cu poarta sa de acces, una acoperita. Microbuz si autobuz la strada, spre Bucuresti (interval autobuz din 30 in 30 min si microbuz din 20 in 20 minute catre Ghencea). Cadastru, Intabulare, acte la zi. Se vinde deoarece ne mutam in alta localitate. Direct proprietar, fara agentii imobiliare, fara comisioane suplimentare, nu fac schimburi. Se accepta Credit sau Prima Casa. Contact: Iulian Luni - Sambata 15:00 - 19:00 (pentru vizionari)

[+]  Anonim
14.10.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 850 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Proprietar, persoana fizica ofer spre inchiriere apartament in vila in zona Dorobanti (pe capitale) igienizat disponibil pentru vizionare. 96 metri patrati utili, semidecomandat, 3 camere, baie, bucatarie, grup sanitar de serviciu. Etaj 2 din P+2, intrare separata pentru fiecare apartament. Interfon, aer conditionat, centrala termica proprie de apartament, parchet lemn masiv, gresie, faianta. Exclusiv pentru birouri, renovat, utilat, nemobilat. Utilitati contorizate separat. 800 euro pe luna. Apartamentul si apartamentele din vecinatate sunt inscrise la Nerezidential asadar nu sunt probleme legate de infiintarea si desfasurarea activitatilor firmelor. Apartamentul se gaseste intr-o vila cocheta construita in perioada interbelica si situata intr-o zona linistita dar accesibila. Vila se afla la 3 minute de mers pe jos de piata Dorobanti si 10 minute de piata Victoriei. In vila restul apartamentelor sunt inchiriate pentru birouri de accea si acest apartament se inchiriaza doar pentru sediu de firma. Pentru mai multe informatii si programari vizionari va rog sunati la telefonul afisat.

[+]  florin(P)
13.10.2019
Vanzari Spatii comerciale
Pret: 950 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
Suprafata utila: 804mp Adresa: B-dul Ion Mihalache Nr 60 Zona: Piata 1 mai Bucuresti situate la 800 m de piata Victoriei. Folosinta: spatiu comercial An constructive imobil: 1980 Etaj: parter 28,41mp-utili si demisol 775,82 mp-utili Usa intrare : aluminiu Pereti: glet, vopsea lavabila si faianta in baie Corpuri de iluminat: neon Tamplarie: aluminiu cu geam termopan. Climatizare: sistem centralizat de climatizare Incalzire: termoficare si clima Momentan: Spatial este inchiriat cu 3150 de Euro pe luna. - din 2021 – chiria devine 3350 Euro/luna - din 2023- chiria devine 3550 Euro/luna - 2025 expira ctr de inchiriere. Se vinde impreuna cu contractul de inchiriere. Proprietar- Persoana fizica nu se plateste TVA Comision cumparator: 1% din valoarea de vanzare + TVA PRET VANZARE: 950 EURO/mp usor negociabil.

[+]  Anonim
13.10.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 67.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Se vinde apartament cu 2 camere în Popești Leordeni, construcție din 2014, 10-15 min de mers pe jos pana la metrou Dimitrie Leonida, la etajul 2 din 5, cu lift în bloc și loc de parcare inclus. Apartamentul este decomandat, cu o suprafață utilă de 60.58mp, bucătărie închisă și un balcon mare de 12mp, cu ieșire din living și bucătărie, închis cu geam termopan. Se vinde mobilat și utilat (bucătărie complet utilată, mașină de spălat montată în baie, frigider, centrală pe gaz). Cablu TV și internet de la RCS RDS. Preț 67000 euro, negociabil. Anunț direct de la proprietar. Pentru mai multe detalii, puteți suna în orice zi între orele 10-21.

[+]  Nicoleta A(P)
12.10.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Vând casă în oraș Pantelimon,construcție 2007, suprafața 80 mp, teren 220 mp, toate utilitățile, centrală pe gaze, bucătărie mobilată și utilată,curtea pavată, foișor, garaj pentru 2 mașini.

[+]  Magdalena (P)
12.10.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Se vinde Casa P+1+M :( - zona foarte linistita si exclusiv numai de case. Constructie 2015, suprafata utila 210 mp, 360 mp teren, INCALZIRE IN PARDOSEALA pe toata suprafata utila a casei !! COMPARTIMENTARE : parter : hol acces , baie + camera tehnica , living,bucatarie ,camara ,terasa ; et 1 : hol , baie , dormitor copii, dormitor matrimonial si dresing; Mansarda : hol , 2 dormitoare , baie ,uscatorie, depozitate pod cu scara rabatabila. Urmeaza o “oaza” de verdeata, cu un gazon impecabil si un gard viu de wisteria si trandafiri. Continuam cu zona de barbeque, unde un “gratar” de profesionist te face sa te intrebi cate seri vei petrece un jurul lui impreuna cu prietenii sau familia. Tot in curte regasim o terasa de 30mp total acoperita. Casa dispune de toate utilitatile : gaze,apa,canalizare, curent 220-380 v, cablu tv, internet,centrala prin condensatie , incalzire in pardoseala pe toata suprafata utila ,termopane veka 6 camere ,usi interioare Pinum, izolatie exterioara polistiren 10 cm + Vata Bazaltica, finisaje deosebite si de calitate. Mansarda este izolata cu CELULOZA ! Casa se vinde complet mobilata si utilata ! Mai multe detalii la telefon. POZELE SPUN PREA PUȚIN !!

[+]  Mihai(P)

11.10.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , LIZEANU
Apartament Cochet ideal Bussines sau locuit Stefan cel Mare-Lizeanu Avantajele proprietatii imobiliare: Amenajare de Lux realizata cu designer de interior, Pozitionare excelenta cu vedere mixta, -3 camere semidecomandate cu o suprafata generoasa de 64 mp, -grup sanitar complet echipat si mobilat, -apartament foarte luminos, -nelocuit de la renovare, -vecini civilizati, -acces facil la mijloace de transport in comun,scoli/ gradinite,parc sau supermarketuri, -etaj 1 din 10 vedere mixta, -apartament exclusivist, -reabilitat termic, -constructie 1965, Finisaje -instalatii termice si electrice complet refacute, -apomentre, -usa metalica antiefractie, -gresie/faianta Marazzi, -parchet tip dusumea Stejar cu bizot, -plinta MDF alba , -tamplarie PVC Rehau cu feronerie Roto si manere secustice din aluminiu, -bucatarie complet mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica, -oglinda generoasa, Se accepta credit ipotecar. Direct Proprietar

[+]  Bogdan(P)
09.10.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 127.000 EURO - Bucuresti , STEFANESTII DE JOS
Se vinde Vila tip N - Cosmopolis Casa se vinde complet mobilata si utilata.

[+]  Anonim
08.10.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
De vanzare casa in Corbeanca langa Paradisul Verde Vand casa in Corbeanca, Sat Ostratu, situata la 200 de metri de lac, 24km de Piata Vitoriei si in apropierea cartierului “Paradisul verde”. Detalii amplasare proprietate Zona este foarte linistita, la 16 km de intrarea de Nord in Bucuresti, 24km de Piata Victoriei si perfecta pentru evadarea din haosul orasului. Timpul petrecut intre Piata Victoriei si casa este aproximativ 20-35 minute, in functie de trafic. In proximitate se afla lac, padure, supermarketuri, gradinita, farmacii, brutarie, restaurante, centre de relatare (fitness, centre echitatie), transport in comun (statie autobuz RATB situate la 100m de casa). Propietatea are 600 m2 (gradina si amprenta casei) si are deschidere de 20 metri la strada principala. Gradina Propietatea are doua gradini in suprafata totala de 500 (exceptand amprenta casei) in stanga si dreapta casei. Gradinile sunt adevarate oaze de verdeata. Cea din dreapta casei este acoperita de gazon, tuia, trandafiri, tei si un cires de Iunie. Este perfecta pentru o zona de relaxare. Cea din partea stanga a casei are o zona betonata care ofera spatiul perfect pentru amplasarea unui mobilier de gradina si posibilitatea construirii unei terase sau foisor. Nu in ultimul rand, intreaga curte este delimitata de un gard din fier forjat acoperit de plante urcatoare care separa vizual curtea de strada. Detalii constructie si detalii exterior casa Casa a fost construita in 1995 cu structura din beton si caramida si renovata complet in 2015. Are izolatie termica, geamuri termopan si rulouri pentru o mai buna izolare, acoperis (Lindab) recent schimbat care este in garantie 30 ani. Detalii compartimentare casa Casa este P+M si are 6 camere si garaj. La parter casa are 3 dormitoare, 2 holuri, zona generoasa de living si dinning cu semineu, o bucătărie deschisa, baie si garaj. La mansarda sunt 2 camere mari si spatii generoase laterale. Aici exista posibilitatea flexibila de transformare a intregii zone in camera/birou/zona relaxare. Utilitati Incalzirea se face prin centrala proprie pe gaz iar caloriferele au setarea temperaturii prin termostat. Casa este racordata la reteaua electrica prin contract individual cu Enel. Casa poate fi racordata la RDS pentru CATV si internet. Casa are fosa septica care funcționează perfect. La poarta este trasa canalizarea. Trebuie facuta doar racordarea. Alimentarea cu apa se face de la fantana prin hidroforul cu filtru, amplasat in garaj. Mobilier Casa se vinde mobilata si poate fi locuita imediat, nefiind necesare niciun fel de amenajari. Bucataria are spatii de depozitare foarte mari, realizate cu mobilier Ikea, care mascheaza centrala termica si in care sunt incorporate masina de spalat rufe, cuptorul si plita. Aici mai exista spatiu de luat masa (masa cu 4 scaune de la Ikea) si un frigider. Sub bucatarie de afla o pivnita pe toata suprafata acesteia. In zona de living se afla o canapea tip sezlong cu televizor de 100cm si dulap de depozitare, iar in zona de dinning este o masa cu 4 scaune vintage din lemn masiv de nuc. In doua dintre doarmitoare se afla cate un pat de 2 persoane si mobilier, iar in cel de-al treilea se afla amenajata o zona de dressing cu multiple dulapuri. In hol se afla mobilier vintage din lemn masiv. Baia este complet renovata si mobilata cu accesorii de calitate. Casa este foarte eleganta, primitoare si luminoasa. Suntem proprietari din 2015 si am locuit in ea in tot acest timp. Este perfecta pentru cei care au copii si/sau animale de companie, intrucat se afla in mijlocul naturii, ofera aer curat si liniste, la doar 20-35 de minute de centrul capitalei. Toate acestea sunt detalii, dar pentru o imagine reala, va asteptam sa ne faceti o vizita.

[+]  roxana(P)
08.10.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , TURDA
Inchiriez 3 camere zona Turda - Ion Mihalache decomandate, 2 bai, balcon inchis termopan, Blocul este anvelopat. Este complet mobilat masina de spalat vase si rufe , cuptor electric, plita de sticla pe gaz Etaj 6/10. Suprfata utila 67 mp. Pretul este negociabil

[+]  Radu(P)
07.10.2019
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 52.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Apartamente 2 camere zona Otopeni bloc nou – DIRECT DEZVOLTATOR – COMISION 0% APARTAMENTE CU PRETURI INCEPAND DE LA 52.000 EURO PANA LA 60.000 EURO Comision 0% cumpărător. LA PRETUL AFISAT ESTE INCLUS TVA-ul. Accept achizitionarea apartamentului mult visat inclusiv prin programul prima casa . Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi toate informatiile necesare.

[+]  Ioana Smaranda(P)
07.10.2019
Vanzari Garsoniere
Pret: 32.000 EURO - Bucuresti , PROGRESU
Vand garsoniera in zona Giurgiului - Piata Progresul, 28mp, p/8, aer conditionat, termopan, usa metalica.

[+]  Lucaciu Catalin(P)
06.10.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 175 EURO - Bucuresti , MILITARI
Gasoniera decomandata, Valea Lunga Militari, 5 minute Lidl Moinesti, mobilata, frigider,aragaz,aer conditionat etaj 3 din 4, 27 mp, calorifer electric

[+]  Ghita(P)
05.10.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , TURDA
Apartamentul este situat la parterul unui imobil P+2, situat in zona Ion Mihalache-Petru Maior , la 5 min pe jos de Primaria Sectorului 1, in zona de case, linistita. Este compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie , 1 baie, 1 pivnita, renovat in 2017. Suprafata utila cu cadre din beton armat sau cu pereţi exteriori din cărămidă arsă sau din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic şi/sau chimic 67 mp. Subsol cu cadre din beton armat sau cu pereţi exteriori din cărămidă arsă sau din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic şi/sau chimic , pivnita tencuita 9.10 mp . 95 mp teren cota indiviza Curte comuna (in cladire mai este un apartament ) Data constructie 1/1/1940; Suprafata construita desfasurata 101.74 mp. In 2011 s-au efectuat lucrari de termoizolatie, hidroizolatie, inlocuit conducte canalizare, instalatie electrica si de gaz. Centrala proprie , gaze. Cladirea fara viciu . Apartamentul a fost achizitionat cu credit bancar . Vanzare direct de la proprietar, exclus agentii.

[+]  toader(P)
04.10.2019
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 300 EURO - Bucuresti , SOS OLTENITEI
ofer spatiu comercial 35mp

[+]  Trasca Ioan(P)
04.10.2019
Cereri Apartamente 4 camere
Bucuresti , TINERETULUI
Doresc sa cumpar un apartament cu 4 camere in zona Tineretului; conditii: an constructie dupa 1980, parter + maxim etaj 5.

[-]  Vali Stancoi(P)
Telefon: 0788408010
« 2 3 4 5 6
8 9 »
<  Pagina 7 din 9   >Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)


Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero