Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 6

  Pagina 1 din 1  
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 530 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Studio in complexul rezidential , complet nou, la prima inchiriere, mobilat si utilat complet, situat la 10 maxim min de metrou Aurel Vlaicu, langa Mall Promenada, cu loc de parcare la subsol. Pozitia il recomnada ca fiind ideal pentru accesul rapid in orice punct de interes al zonei de nord, aproape de zonele de relaxare(parcul Herastrau), cat si spre centrul Bucurestiului prin bulevardul Barbu Vacarescu.

[-]  Stone Consulting&Development(A)
Telefon: -
Agent: Nina Athanasiu
Telefon: 0722371033
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Centrul vechi zona Armeneasca - strada Marin Serghiescu - Inchirere sau vanzare. Apartament 2 camere plus dependinte, pentru sediu de firma sau birou, in imobil reprezentativ S+ P+4Etaje, cladire cu cite 2 apartamente pe nivel, Apartamentul este situa la etajul 1 si are o suprafata aproximativa de 63mp ce dispune de renovari recente, podele placate cu parchet de stejar, tamplaria exterioara din stejar cu ferestre tip termopane, tavane ce au o inaltime cuprinsa intre 2.90 si 3 metri . Apartamentul este ideal pentru sediu de firma sau locuinta fiind situat in centrul orasului aproappe de restaurante sau centre culturale importante. Apartamentul se inchiriaza nemobilat. Disponibil si la vinzare la un pret de 75.000 euro Pret 500/ euro negociabil

[+]  SAXONINVEST(A)
30.03.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament in stil duplex, cu 2 camere foarte spatioase, cu bucatarie open space si terasa, situat la etajul 5+ mansarda unui imobil inedit, construit in 2010. Apartamentul se remarca prin vastitatea sa si baia de lumina naturala de care are parte in toate cotloanele sale, este utilat in ceea ce priveste bucataria, dispune de aer conditionat in fiecare camera si se prezinta nemobilat, exista 2 bai si cabina de dus.Fie ca alegi sa privesti pe ferestrele sale largi, fie ca intampini direct soarele si cerul de zile senine direct de pe terasa, vei da ochii cu acoperisuri felurite din zona Kiseleff-Aviatorilor.Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firma/birouri.In apropiere regasim Bulevardul Aviatorilor Soseaua Kiseleff, la doar 7 minute este statia de metrou Aviatorilor. In imediata apropiere se afla parcul Kiseleff si parcul Herastrau si numeroase artere importante zonei Central-Nordica a Capitalei.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
30.03.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , DACIA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, situat la etajul 3 din 4 al unui imobil din zona Ultrancentrala, in zona Romana - Dacia - Piata Gemeni.Apartamentul este de tip nedecomandat si este complet utilat si mobilat pentru locuit, fiind dotat cu plita electrica, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, TV, aer conditionat.Apartamentul este liber si se preteaza atat pentru locuit, in varianta mobilat si utilat, dar si ca spatiu pentru firme, cabinete, putand fi eliberat de mobilier, conform cu nevoile dumneavoastra..Imobilul in care se afla apartamentul este situat avantajos ultracentral, stradal, cu acces imediat la STB si la doar 13 minute de mers pe jos de metrou Piata Romana. De asemenea, nu este expertizat cu niciun grad de risc seismic.In apropiere se regasesc la indemana piata Gemeni, statii pentru transportul in comun, cat si parcul Ioanid si Gradina Icoanei ca oaze de liniste si cantec de pasarele pentru momente de revedere cu primavara vitalizanta!Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
06.03.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 345 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
2 camere, mobilat modern, bucatarie utilata complet, contorizare, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, internet, izolat termic, acces facil la magazine, scoli, 75 mp, parter/8,

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
04.02.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Confort 1, 7/10, 55 mp, Ac, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, mobilat si utilat, liber. Apartamentul este circular. Se afla la 1 minut de piata Ramnicu Sarat si la 3 minute de metrou Dristor.

[-]  Zona Imobiliare Bucuresti(A)
Telefon: -
Agent: Andrei Ungureanu
Telefon: 0765874442
  Pagina 1 din 1  Distanta metrou
  •  < 1 min (0)
  •  1 - 3 min (0)
  •  3 - 5 min (0)
  •  5 - 10 min (0)
  •  > 10 min (0)

Pret

Confort

Tip apartament

Clasa energetica

An constructie

Suprafata

Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero