Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 31

2 »
  Pagina 1 din 2   >
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 560 EURO - Bucuresti , DACIA
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Apartamentul este format din 2 camere ( transformat din 3 camere ), este situat intr-un imobil construit in anul 1940, confort 1, la etajul 1 din P+1+M, ce se desfasoara pe o suprafata de 90 de mp, cu 1 baie, 1 bucatarie, 1 balcon si spatii de depozitare.De asemenea apartamentul poate beneficia contra cost de un garaj acoperit. Un apartament foarte spatios situat intr-o zona excelenta.

[-]  Green Estate Imobiliare(A)
Telefon: 0767700000
Agent: Alexandru
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Daca va doriti sa locuiti in inima Bucurestiului avand acces facil catre toate punctele principale ale orasului, va invitam sa vizionati acest apartament, situat pe Calea Victoriei, la 4 minute de mers pe jos pana la Universitate si 6 minute de Centrul Vechi.Apartamentul, compus din 2 camere, 1 bucatarie, un grup sanitar si spatii de depozitare se afla intr-un bloc fara risc seismic, la etajul 7/8 , oferind o priveliste frumoasa. Imobilul este dotat cu lift nou cu supraveghere video conferind siguranta fiecarui locatar.Apartamentul, este mobilat si utilat, dispunand de contorizare individuala de gaz si de energie electrica.Disponibilitate imediata!

[+]  Anteea Estate(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , REGIE
Crangasi Regie, Ap 2 cam in vila, et 1, semidecomandat, st 55 mp, centrala termica, aer conditionat, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, pret 330 euro

[+]  Athos Company(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , STIRBEI-VODA
Stirbei Voda,stradal, intersectie Schitu Magureanu si Popa Tatu, la numai 4 minute de Parc Cismigiu,apartament interbelic,demisol,decomandat,baie si grup sanitar,bucatarie utilata, hol generos, debara 6mp, centrala proprie, aer conditionat.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , UNIRII
pINCHIRIERE 2 CAMERE CONF I DECOMANDATE ETAJ 3/7 BLOC 1950 CU CENTRALA PROPRIE ,G,F,P,T,UM,AC,MOBILAT CLASIC,UTILAT ,CU BALCON INCHIS PE SUD,ULTRA CENTRAL LA 50M DE INTRAREA IN METROU PIATA UNIRII,LOCATAI SE GASESTE VIS-A-VIS DE MAGAZINUL COCOR./p

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Vanzare 2 camere cu hol locuibil in st=60mp. cu bucatarie open space,2 grup sanitar, toate imbunatatirile,g,f,p,t,um,ac,la parterul unei vile p+1cu curte comuna mare ,cu centrala proprie,si subsol de 15mp,curat.constructie 1937,stada linistita, locatia se gaseste vis-svis de Spitalul Colentina.cu cadastru si intabulare fara lege 112 s-au 10, fara risc seismic sa-u urgenta.se poate vinde mobilat si utilat.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
va propunem spre inchiriere, apartament cu 2 camere, situat in cartierul primaverii ,zona parcul marasoiu gheorghe, intr-un imobil construit in anul 1945 confort 1 decomandat, etaj 2 din 3 cu o suprafata de 150 mp, cu 2, grup sanitar, 1 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 80951.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , SALA PALATULUI
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in zona Sala Palatului, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 4/5 intr-un imobil finalizat in anul 1938 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in zona Universitate, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 1/5 intr-un imobil finalizat in anul 1934 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.Apartamentul este mobilat lux si foarte dragut.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Bucuresti , SALA PALATULUI
SALA PALATULUI CALEA VICTORIEI 3/6 DEC MOBILAT LUX UTILAT ZUGRAVIT CABLU INTERNET PARCARE LIBER

[+]  Garanta Imobiliare(A)

21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 325 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
FLOREASCA STR CEAIKOVSKI 2 CAMERE MOBILATE URILATE COMPLET ZONA CU VERDEATA SI LINISTE IDEAL LOCUIT CHIRIE USOR NEGOCIABILA gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, proaspat renovat,

[+]  Unic General Imobiliare(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
loft mansardat, plafon inalt, aprox 70m2 in vila cu curte, zona statuia aviatorilor, intre parcul kiseleff si herastrau. este un spatiu larg, deschis, mansardat, iar intre zona de living-dinning si cea de dormit este o perdea care se poate trage la nevoie. ferestre mari, foarte luminoasa, balcon spre curte. decorat gen boutique hôtel. preferabil pentru o persoana care locuieste singura. chiriasul ajunge cu valiza si se instaleaza, nu are nevoie sa cumpere nimic. in pachet intra si prosoape, lenjerie, pahare, vesela, tacâmuri etc. este un loc absolut special, in care te simti imediat "acasa". foarte aproape de statiile de metrou piata victoriei si aviatorilor, este practic la cateva minute distanta atat de centru, cat si de zona de nord a orasului. aer conditionat/centrala termica/tv/internet, etc. exista posibilitatea de a partaja menajera casei, o data pe saptamana (serviciu care insa nu este inclus in pret). disponibil din luna octombrie.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
21.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , BATISTEI
Universitate- Intercontinental aprtament in vila chochet mobilat modern si proaspat zugravit, Apartamentul are propia sa intrare Tot la fel utilitatile )apa caldura gaze sunt contorizate separat de restul imobilului), Este proaspat renovat, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, calorifere nou, izolat termic, usa metalica, centrala termica, utilat complet( aragaz.frigider, , masina spalat, televizor, internet).Garaj.

[+]  Laura Gugu PFA(A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , KOGALNICEANU
Apartament ultracentral, zona Kogalniceanu, 2camere mari +birou, etaj 4/5, suprafata 60mp, semidecomandat, confort 1, complet mobilat si utilat, faianta, termopan, A/C, centrala termica, balcon mare vedere Piata Kogalniceanu. Chirie 400euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Zona Dorobanti - Radu Beller, vis-a-vis de parc. apartament 2 camere, suprafata 55mp, confort 1, decomandat, parter/4 etaje, Tv lcd, travertin, acces usor, firgider Samsung invertor, mobilat, utilat, lux Mobexpert, centrala termica proprie. Disponibil imediat. Vecinatati: Aviatorilor, Floreasca, Herastrau Parc. Chirie 650euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Zona Dorobanti, vis a vis de liceul I.L.Caragiale, etaj 5/8, suprafata 65mp, decomandat, recent renovat, curat, liber, mobila noua dormitor, bloc reabilitat termic, internet, cablu tv, termopan, aer conditionat. Pret 500euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Agentia noastra va ofera la inchiriere un apartament cu 2 camere pe Bulevardul Nicolae Balcescu, in zona Universitatii-Biserica Italiana. Apartamentul cu o suprafata utila de 55 mp se afla la etajul 1/7 si este open space. Este ideal pentru inchiriere sediu de firma. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , COTROCENI
cotroceni, carol davila, parte/1, dec, 2 camere , 20 mp, 16 mp, , bucatarie 12, mp, 2 gr sanitare, centrala, curte comuna, beci 10 mp, pretabil birouri, firma, libera, totul nou, nemobilat, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
20.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre inchiriat un apartament de 2 camere spatios, 60 mp, renovat si dotat modern. Blocul este usor retras de la bulevard oferindu-i noilor locatari liniste dar in acelasi timp acces imediat catre C. Victoriei ( 1 minut ), Atheneu (3 min ), Romana (7 min). Mai multe informatii la telefon.

[+]  Dragos Bajan (A)
19.03.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , VASILE LASCAR
Se inchiriaza la pachet 6 apartamente a cate 2 camere, cu receptie, P+3, confort I, in casa/vila, casa consolidata 2017, decomandat, constr. 1940, supr. utila : 75mp, utilat, mobilat, o baie, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, Accepta sediu social, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, interior stare buna, frigider, geam baie,

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Andi Cruceru
Telefon: 0725.445.510
2 »
  Pagina 1 din 2   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero