Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 99

2 3 4 5 »
  Pagina 1 din 5   >
18.01.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
FIRST RENTAL! Completely refurbished! 2room apartment, located in Max Mara building, near HOTEL RADISSON. The apartment consists of a living room with a balcony, a very spacious kitchen opened to the hall, bedroom and bathroom. The apartment is completely renovated and modernized (new furniture), bright, comfortable. The usable area is 67sqm plus a sunny balcony of 7sqm. World Class fitness club and pool is across the street. PRIMA INCHIRIERE, apartament 2 camere, situat in blocul Max Mara, langa HOTEL RADISSON. Apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, o bucatarie foarte spatioasa si deschisa spre hol, dormitor si baie. Apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. Suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. Vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina World Class.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
18.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
loft mansardat, plafon inalt, aprox 70m2 in vila cu curte, zona statuia aviatorilor, intre parcul kiseleff si herastrau. este un spatiu larg, deschis, mansardat, iar intre zona de living-dinning si cea de dormit este o perdea care se poate trage la nevoie. ferestre mari, foarte luminoasa, balcon spre curte. decorat gen boutique hôtel. preferabil pentru o persoana care locuieste singura. chiriasul ajunge cu valiza si se instaleaza, nu are nevoie sa cumpere nimic. in pachet intra si prosoape, lenjerie, pahare, vesela, tacâmuri etc. este un loc absolut special, in care te simti imediat "acasa". foarte aproape de statiile de metrou piata victoriei si aviatorilor, este practic la cateva minute distanta atat de centru, cat si de zona de nord a orasului. aer conditionat/centrala termica/tv/internet, etc. exista posibilitatea de a partaja menajera casei, o data pe saptamana (serviciu care insa nu este inclus in pret). disponibil din luna octombrie.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
18.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, situat in zona piata victoriei, intr-un bloc construit in anul 2017- prima inchiriere. avand o suprafata utila de 60 mp la care se adauga 2 balcoane de cate 10mp fiecare, apartamentul este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie deschisa (total-36mp), dormitor(16,3mp), o baie cu dus (4,50mp) si hol. dotari: aer conditionat, parchet lemn masiv, incalzire prin pardoseala, jaluzele exterioare electrice, interfon apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 39.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
18.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
prima inchiriere, apartament 2 camere, situat in blocul max mara, langa hotel radisson. apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, dormitor, baie si bucataria foarte spatioasa, deschisa spre hol. apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina world class. id intern: 49.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
18.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in apropiere de arcul de triumf, zona maresal averescu, intr-un bloc construit in anul 2010. apartamentul este complet mobilat, decorat si finisat cu produse de cea mai buna calitate, este dotat cu sistem de climatizare in toate incaperile prin unitatiu montate in tavanul fals. sistemul de incalzire este prin pardoseala. dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. imobilul dispune de paza permanenta, acces securizat, mini sala de sport, spatiu de relaxare exterior amenajat cu piscina, spatiu de relaxare interior amenajat cu masa de biliard. disponibil imediat. id intern: 61

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
18.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO neg - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Apartament de LUX amenajat , cu design modern la Parcul Circului. Apartamentul este la prima inchiriere intr-un imobil NOU, cu vedere si acces la Parcul Circului . Totul este NOU apartament la prima inchiriere ! Apartamentul are centrala proprie , dispune de aer conditionat si loc de parcare in garajul subteran.

[+]  Nova Group Consult(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau,Satul Francez, langa Sunshine Club,Apartament 2 camere LUX, bloc nou, 100 mp, gradina si terasa amenajata de 50 mp, parter ianlt/4,. Apartamentul are un living de 33 mp cu bucatarie open space, un dormitor de 12 mp, o baie si gradina/terasa exterioara, un loc de parcare subteran plus posibilitate de parcare la suprafata,mobilat si utilat complet Mobexpert,bucatarie Franke, 2 LCD-uri, un home cinema Samsung, 1 DVD Samsung, 2 aparate de aer conditionat in living si dormitor, printer/fax, wi-fi, telefon, bar si mini-frigider de vinuri, dressing, canapea extensibila in living. Terasa exterioara este amenajata cu plante de gradina, reflectoare, mobilier de gradina, copertine retractabile, aer conditionat de exterior. Apartamentul are centrala termica proprie, costurile cu intretinerea sunt scazute si dispune de paza BGS (optional). Strada este proaspat asfaltata si iluminata modern

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO 1+1 - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Calea Victoriei, apartament 2 camere, luminos, bloc 2016,etaj5/ 7, Suprafata63MP, OBIECTE DE MOBILIER SI ELECTROCASNICE NOI,finisaje premium, termopan, gresie, parchet, usa metalica, 2x aer conditionat , living spatios cu loc pentru servit masa , bucatarie moderna, cuptor, plita, hota, combina frigorifica, masina spalat vase, LCD, dormitor modern, 2 bai, 1 terasa generoasa cu acces dublu din living si dormitor, LOC DE PARCARE SUBTERAN, acces facil centru , cafenele, mijloace transport, metrou, ratb. Contract de inchiriere Inregistrat Administratia Financiara.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO 1+1 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Complex North Area Like View - Herastrau, metrou Aurel Valicu la 5 minute, apartament 2 camere mobilat si utilat LUX ,suprafata utila 60 mp, terasa spatioasa, decomandat,situat in ansamblu rezidential zona de Nord ( Herastrau ),etaj 4/8, complet utilat si mobilat modern ,finisaje de lux, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, masina spalat, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, LCD, garaj subteran optional contra cost, facilitati condominium ( magazine , sala fitness ) , curte interioara cu gradina si loc de joaca pentru copii, vedere spre parc Herestrau, liber, Contract AF

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , ROMANA
Agentia Prime Imob va propune un superb apartament cu 2 camere amplasat in zona Piata Romana, o zona foarte frumosa si linistita. Apartamentul se situeaza la etajul 5/6. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Daca doriti o vizionare la acest superb apartament asteptam apelul dumneavostra.

[+]  Marius Popa Pfa(A)

17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
UNIRII, ZEPTER, DECEBAL TOWER, STR.TUTURELELOR, 4/10, DEC, 90 MP LIVING 40 MP, 2 GR SANITARE, PARCARE SUBTERANA, BLOC EXCLUSIVIST, MOBILAT SI UTILAT LUX, LIBER, CHIRIA 800 EURO

[+]  Inter Prod Comert (A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem pentru inchiriat un apartament de 2 camere aflat pe Soseaua Nordului la cativa metri de Parcul Herastrau. Apartamentul se afla la etajul 2 din 6, vedere fata, complet mobilat si utilat lux, bloc 2005, paza permanenta, loc parcare subteran, 70 mp utili (living 32mp, dormitor 18 mp), 2 bai, dressing, terasa, centrala proprie de apartament, cablu TV HD si Internet high speed. Apartamentul este liber din 1 Octombrie. Chiria 900 euro pe luna.

[+]  Alcbusiness (A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 860 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Inchiriere apartament superb cu 2 camere pozitionat la etajul 3 intr-un imobil nou din zona Arcul de Triumf Clucerului. Cu o vedere deschisa si o suprafata generoasa de 63 mp, apartamentul este decomandat, dispune de 2 bai, mobila si finisaje de lux.Parcarea subterana confera un plus de confort.Chirie solicitata: 860 Euro

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 790 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Inchiriere apartament cu 2 camere cochet, amplasat la mansarda unui imobil nou din zona Domenii Alexandru Constantinescu. Complet mobilat si utilat, apartamentul are o suprafata de 60 mp utili plus un balcon cu priveliste deosebita de 6 mp.Parcarea subterana este la dispozitia noului chirias.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament de inchiriat la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 6, confort Lux, Buna, constr. noua, utilat, mobilat, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, geam baie, paza.

[+]  SBS Real Estate(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
GIURGIULUI, AP. 2 CAMERE, TERMOPAN, PARCHET, MASINA SPALAT, FRIGIDER, A GIURGIULUI, AP. 2 CAMERE, TERMOPAN, PARCHET, MASINA SPALAT, FRIGIDER, ARAGAZ RAGAZ

[+]  Prima Select(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , BERCENI COMUNA
BERCENI, OBREGIA, STRADAL, ZONA VERDE, ET. 5/ 10, CURAT, LIBER. PREFERABIL 2 FETE SAU CUPLU. FARA ANIMALE.

[+]  Prima Select(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
DRUMUL TABEREI, AP.2 CAMERE, MOBILAT MODERN, GRESIE, FAIAN, MOCHETAT N CAMERE, GEAMURI TERMOPAN, IZOLCIE PE INTERIOR, FRIGIDER, MCINA DE SPALAT, ZONA DRUMUL TABEREI, STATIA POIANA MUNTELUI STRADAL.

[+]  Prima Select(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
ok BRANCOVEANU INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE ZONA CONSTANTIN BRANCOVEANU, MOBILAT, UTILAT. IN PRET SUNT INCLUSE CABLU+TV. SE PLATESTE 1+1. PENTRU MAI MULTE DETALII

[+]  Prima Select(A)
17.01.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
GRAND ARENA, BERCENI, APARTAMENT NOU 2 CAMERE PE DRUMUL BINELUI (IN SPATELE MALL-ULUI GRAND ARENA) MOBILA BUCATARIE, MASINA DE SPALAT, ARAGAZ, FRIGIDER, CENTRALA, LOC DE PARCARE. ETAJ 1

[-]  Prima Select(A)
Telefon: 0766465438
Agent: Badanace Georgica
2 3 4 5 »
  Pagina 1 din 5   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero