Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 61

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Iti place sa te trezesti dimineata si iti bei cafeaua pe balcon, pentru ca mai apoi sa faci sport in Parcul Herastrau, care este doar la opt minute distanta? Vecinătatea Parcului Herastrau reprezinta un avantaj pentru toti cei care doresc sa aiba acces rapid la natura si aer curat, precum și la toate facilitatile de recreere si miscare pentru adulti si copii pe care le ofera Parcul Herastrau. Vrei sa reduci timpul petrecut in trafic atunci cand te duci sau te intorci de la birou? Acest apartament cu vedere libera catre oras, are un ADN special, care imbina avantajele esteticii si ale arhitecturii moderne, se potriveste perfect cu un stil de viata contemporan, fiind situat intr-o zona care concentreaza companii si afaceri din noile domenii tehnologice, adresandu-se nevoilor unui public tanar si dinamic, de a locui aproape de locul de munca si de a castiga timp. Ce impresioneaza insa cu adevarat la acesta proprietate este privelistea neobturata de alte imobile din imprejurimi, asa cum se poate observa si imaginile mai mult decat graitoare. Este un apartament ideal pentru cineva care isi doreste o casa luminoasa, intr-o zona usor accesibila. Pretul la care este disponibil spre inchiriere acest apartament versatil este unul in concordanta cu toate beneficiile si caracteristicile acestui apartament, avand in vedere pozitia, intimitatea, compartimentarea si suprafata. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

[-]  Freedom Group(A)
Telefon: 0729101102
Agent: Freedom Group
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament de inchiriat la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 6, confort Lux, Buna, constr. noua, utilat, mobilat, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, geam baie, paza.

[+]  SBS Real Estate(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
2 camere, confort 1, etaj 5 din 8, bloc situat in rond Alba Iulia, mobilat utilat modern, vedere fata, loc de parcare. Conditii Inchiriere: 1+1

[+]  House Providers (A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!Super spatios cu o vedere panoramica fara nici o obstrucite, perfecta pentru a te relaxa in compania unui pahar de vin si o carte.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Va asteptam la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune ''acasa''. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!Loc de parcare, supraveghere video si paza 24/7 pentru confortul si siguranta d-voastra.Curte interioara perfect pentru tine si o tura cu animalul de companie, receptia decorata in stil minimalist, relaxeaza pe oricine inca de la primi pasi in acest imobil unic.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Va asteptam la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune ''acasa''. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!Loc de parcare subteran, supraveghere video si paza 24/7 pentru confortul si siguranta dumneavoastra.Curtea interioara al acestui ansamblu rezidential este absolut fabuloasa, cu un foisor, o cascada si podulete peste rauri...un colt de rai la cativa pasi de acasa.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Va asteptam la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune ''acasa''.Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.Va asteptam la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOMENII
Va oferim spre inchiriere un deosebit apartament de 2 camere situat in complexul rezidential Alia Apartments. Are o suprafata totala de 90 metri utili, dispune de o terasa generoasa de 15 mp si de loc de parcare subteran. Apartamentul este complet mobilat si utilat. De asemenea complexul dispune de paza in permanenta, sala de sport/fitness, piscina de vara pentru adulti si copii.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , FANTANI
Va propun spre inchiriere un apartament remarcabil atat prin spatialitate, excelenta compartimentare, cat si prin calitatea amenajarilor. O proprietate premium care se adreseaza unui public exigent. Toate fotografiile sunt reale si prezinta exact proprietatea care se va inchiria. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel aceasta proprietate te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Am sa va spun cateva caracteristici:Apartamentul se afla intr-un imobil nou, finalizat in anul 2018, in zona centrala a capitalei, in spatele Bulevardului Unirii. Apartamentul este de tip decomandat si beneficiaza de un spatiu foarte generos si multe spatii de depozitare.Apartamentul este la prima inchiriere si dispune de un design modern cu finisaje de cea mai buna calitate.Designul interior a fost conceput de o echipa de arhitecti profesionisti, oferindu apartamentului o eleganta si un stil deosebit. Amprenta designerului este prezenta in intreg spatiul, contribuind din plin la crearea unui spatiu impresionant, cu personalitate, unic, rafinat. Culorile, texturile, accesorizarea, mobilierul de calitate, toate sunt alese cu grija, nefiind lasat nimic la voia intamplarii.Apartamentul dispune de finisaje si mobilier din gama premium, pe comanda. Electrocasnicele sunt varf de gama, existand televizor SMART LED 4K UHD cu ecran curbat in living si TV Smart Led in dormitoar, aer conditionat inverter in fiecare camera, sanitare Delta Studio, electrocasnice incorporabile in bucatarie, internet wireless de mare viteza, etc. Apartamentul dispune de un loc de parcare suprateran.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati !

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PIPERA
DMF0562 – DMF Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament deosebit situat in partea de nord a Bucurestiului in complexul rezidential Upgroud Pipera 2011. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 91mp si este compartimentat astfel: living cu bucatarie open space, 1 dormitor cu baie proprie, grup sanitar si terasa. Apartamentul beneficiaza de finisaje si imbunatatiri de calitate si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Complexul rezidential beneficiaza de paza permanenta si acces securizat si este situat intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun (STB si metrou), la restaurante, sali de fitness si piscina Wordclass, magazine. Apartamentul se poate inchiria in una din urmatoarele variante: - 950 euro (cu parcare subterana si femeie pentru menaj incluse in pret) - 900 euro (femeie pentru menaj inclus in pret) - 850 euro (fara parcare si femeie pentru menaj) Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon 0773.311.720.

[+]  DMF Solutions(A)

31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aproape de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 5 / 6, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 2019, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, bucatarie inchisa, loc parcare, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 740 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
LANGA CORTINA RESIDENCE, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 8, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 2018, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
2 camere, un dormitor, etaj 4 / 12, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 80mp, constr. 2017, supr. utila : 75mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie deschisa, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, paza

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 830 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la mai mult de 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 5, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 106mp, constr. 2012, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 5 / 6, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 80mp, constr. 2010, supr. utila : 75mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, paza

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 7, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 80mp, constr. 2019, supr. utila : 76mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 7, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 55mp, constr. 2019, supr. utila : 52mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 780 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
2 camere, etaj 3, 70mp, constr. 2014, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 5 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, etaj 2 / 7, in bloc apartamente, semidecomandat, 70mp, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, paza

[+]  Happy Home(A)
31.05.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 6, confort Lux, in bloc apartamente, semidecomandat, 83mp, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 83mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, bucatarie deschisa, loc parcare, loc parcare subteran, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, paza

[-]  Happy Home(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Ionut
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero