Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2877

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 144   >
28.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
FIRST RENTAL! Completely refurbished! 2room apartment, located in Max Mara building, near HOTEL RADISSON. The apartment consists of a living room with a balcony, a very spacious kitchen opened to the hall, bedroom and bathroom. The apartment is completely renovated and modernized (new furniture), bright, comfortable. The usable area is 67sqm plus a sunny balcony of 7sqm. World Class fitness club and pool is across the street. PRIMA INCHIRIERE, apartament 2 camere, situat in blocul Max Mara, langa HOTEL RADISSON. Apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, o bucatarie foarte spatioasa si deschisa spre hol, dormitor si baie. Apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. Suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. Vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina World Class.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
27.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , ORASELUL COPIILOR
Inchiriez apartament 2 camere 50 mp, (dormitor + living open space cu bucataria). Apartamentul se afla in complexul rezidential "' The Park"' la etajul 11/13 Apartamentul este dotat cu:, centrala termica, faianta, gresie, parchet, proaspat renovat, termopan, usa metalica. Pretul de inchiriere este de 500euro.

[+]  Andvis Imob(A)
25.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Titulescu, pozitionat la 10 minute de mers fata de metrou. Apartamentul este decomandat, are suprafata totala utila de 56 mp, este zugravit recent, se inchiriaza mobilat si utilat dotat cu: figider, aragaz, masina de spalat. Bloc reabilitat, construit in 1979, scara curata. Vec - Banu Manta, Cuza, Piata Victoriei, Basarab, Calea Grivitei, Gara de Nord.

[+]  Hub Imobiliar(A)
24.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Apartament cu 2 camere de inchiriat la Basarab, pozitionat stradal pe Calea Grivitei la 2 minute de mers fata de metrou Basarab. Apartamentul este pozitionat la etajul 4 din 7, semidecomandat, are suprafata totala utila de 55 m, se inchiriaza mobilat si utilat dotat cu: figider, aragaz, masina de spalat, televizor led, aer conditionat. Bloc reabilitat, construit in 1968. Vec - Titulescu, Banu Manta, Piata Victoriei, Gara de Nord.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Agentia noastra va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Aviatiei la etajul 4, intr-un bloc construit in anul 1986, avand o suprafata utila e 65 mp, 2 balcoane, mobilat si utilat cu: plita pe gaz, cuptor electric, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, centrala termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
prima inchiriere, apartament 2 camere, situat in blocul max mara, langa hotel radisson. apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, dormitor, baie si bucataria foarte spatioasa, deschisa spre hol. apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina world class. id intern: 49.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in apropiere de arcul de triumf, zona maresal averescu, intr-un bloc construit in anul 2010. apartamentul este complet mobilat, decorat si finisat cu produse de cea mai buna calitate, este dotat cu sistem de climatizare in toate incaperile prin unitatiu montate in tavanul fals. sistemul de incalzire este prin pardoseala. dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. imobilul dispune de paza permanenta, acces securizat, mini sala de sport, spatiu de relaxare exterior amenajat cu piscina, spatiu de relaxare interior amenajat cu masa de biliard. disponibil imediat. id intern: 61

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul baneasa, zona ambasada sua si mall baneasa. imobilul construit in anul 2009 este de tip vila, p+4 retras, cu 3 apartamente pe palier. apartamentul se compune din hol intrare(6,74mp), living(30,21mp), bucatarie(11,23mp), dormitor(20mp)cu baie proprie(6,61mp), grup sanitar(2,50mp) si balcon tip terasa(10mp). dotari/finisaje: parchet lemn masiv, tamplarie exterioara aluminiu, jaluzele exterioare electrice, senzor fum, video interfon, aer conditionat prin ventilo convectoare. apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran si de boxa. imobilul este situat in apropiere de zona comerciala baneasa, sali sport, statie ratb, parc, padure, scoli, gradinita. id intern: 65.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
va propunem spre inchiriere un apartament cochet, amenajat de designer, situat la parterul inalt al unei vile din zona floreasca-compozitori. apartamentul este compus din 2 camere: living, dormitor cu pat matrimonial, hol foarte mare, baie si bucatarie. finisaje de lux, design contemporan. renovat in 2017. o facilitate in plus a acestui apartament este faptul ca puteti benefia de curte/gradina. imobilul este situat in apropiere de piata(piata floreasca), kaufland, statie ratb, parc, scoli, gradinita. disponbil imediat. id intern: 60.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, situat in zona Piata Victoriei, intr-un bloc construit in anul 2017- prima inchiriere. Avand o suprafata utila de 60 mp la care se adauga 2 balcoane de cate 10mp fiecare, apartamentul este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie deschisa (total-36mp), dormitor(16, 3mp), o baie cu dus (4, 50mp) si hol. Dotari: aer conditionat, parchet lemn masiv, incalzire prin pardoseala, jaluzele exterioare electrice, interfon. Apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran.Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, statie Metrou, parc, scoli, gradinita. ID intern: 39.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)

28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO se adauga TVA - Bucuresti , BANEASA
Baneasa-langa Ambasada SUA. Apartamentul este spatios, luminos, cu o suprafata utila de 80mp la care se adauga o terasa de 10mp si este situat la etajul 3/4. Compartimentare: living-31mp- cu iesire pe terasa, dormitor cu baie proprie(20mp+7mp), bucatarie (12mp), hol acces si grup sanitar. Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie(Viessmann), aer conditionat centralizat, alarma, video-interfon. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, situat in zona piata victoriei, intr-un bloc construit in anul 2017- prima inchiriere. avand o suprafata utila de 60 mp la care se adauga 2 balcoane de cate 10mp fiecare, apartamentul este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie deschisa (total-36mp), dormitor(16,3mp), o baie cu dus (4,50mp) si hol. dotari: aer conditionat, parchet lemn masiv, incalzire prin pardoseala, jaluzele exterioare electrice, interfon apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 39.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Berceni -Piata Sudului Sun Plaza 4/8 decomandat nemobilat complet renovat gresie, faianta, aer conditionat, termopan, usa metalica, calorifere nou, izolat termic, inastalatii noi, internet, doua balcoane inchise.

[+]  Quantum L&C(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , DOMENII
Ion Mihalache- Piata Domenii hofparter intun bloc tip vila construit in 2011. Pe fiecare nivel sunt doua aprtamente. Apartamentul este prevazut cu : living cu bucatarie opan space. dormitor baie, dresing, terasa propie in suprafata de 18 mp cu acces din ambele camere. Este complet amenajat cu gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, centrala termica, izolat termic, Mobilat elegant. Totul este contorizat -apa, gaze, curent etc.CONTRACT ANAF

[+]  Quantum L&C(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , AVIATOR POPISTEANU
Domenii- Metrou 1 Mai -Ciuperca apartament in vila p+1+mansarda Situat la etajul 1. Pe fiecare nivel este un apartament, intrare separata. Apartamentul este complet amenajat gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, internet, Bucatarie mobilata si utilata. Contorizat separat. Pretabil firma, locuit. In cazul in care se doreste se paote mobila.Pentru locuit proprietarul doreste numai 2 persoane.

[+]  Quantum L&C(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Tineretului - Trestiana 4/10 decomandat, mobilat elegant, utilat complet, aragaz.frigider, , masina spalat, televizor, internet, amenajat complet cu gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica,

[+]  Quantum L&C(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 325 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Berceni- metrou Brancoveanu- 1/ 8 semidecomandat, bloc stradal .Amenajat : calorifere nou, usi interior noi, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, proaspat renovat, Mobilat si utilat modern elegant: aragaz.frigider, , masina spalat, televizor, internet, LOC PARCARE.CONTRACT ANAF

[+]  Quantum L&C(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Aviatiei , zona verde, linistita, Apartament DEOSEBIT, DECOMANDAT, RENOVAT , Mobilat MODERN si utilat (incusiv masina de spalat ) . Apartamentul este recopartimentat in 3 camere ( doua dormitoare ) , etaj 3 , amenajat, usa metalica, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, acces rapid RATB, Metrou. Blocul este anvelopat . Exista montate repartitoare de caldura .

[+]  Nova Group Consult(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca strada Glinka - Apartament 2 camere, Mobilat si utilat . Apartamentul a fost renovat, este mobilat , si utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat, aer conditionat, parchet. In apartament se regasesc piese de mobilier, armonios imbinate cu tablouri si perdele de calitate . Apartamentul are 48 MP si este la etajul 2/3.

[+]  Nova Group Consult(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , BERCENI
2 camere, etaj 6 / 10, 55mp., supr. utila : 55mp., utilat, mobilat, in apropiere de metrou, parc, supermarket

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Dumitru Madalin
Telefon: 0785.225.855, 0740.120.567
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 144   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero