Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 3158

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 158   >
29.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO usor negociabil - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Popesti Leordeni, str Drumul Fermei 2 camere decomandate 60 mp, mobilate utilate modern, recent renovate etaj 2/3, centrala proprie de apartament, faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica,

[-]  Andvis Imob(A)
Telefon: 0761680662
Agent: Geta Stancila
Exclusivitate
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 390 EURO - Bucuresti , BREZOIANU
Calea Victoriei Sala Palatului, 2 camere, decomandat, 52mp, et. 7/9, proaspat renovat, mobilat si utilat complet, AC, bloc reabiliat termic, zona linistita, 3 min de Universitate si Parcul Cismigiu, 10 min de Romana

[+]  Empire Estate & Property Management(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
De inchiriat apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Aviatiei. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living- dormitor principal- hol acces- doua grupuri sanitare- balcon integrat in living si unul inchis- bucatarie inchisa cu loc special pentru dinningSpatiul de locuit este in stare perfecta si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 2 camere, decomandat, Primaverii Apartamentul cu o suprafata utila de 55 mp, etajul 2/4 este compartimentat astfel:- living spatios - dormitor principal - hol acces- baie - bucatarie inchisa mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele de calitate, centrala termica proprie.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Acces rapid catre toate punctele de interes din oras, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aviatorilor).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere Cartierul Francez, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 100 mp, etajul 2/6 este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa- dormitor cu iesire pe balcon- doua grupuri sanitare- bucatarie open space mobilata si utilata- dinning- loc de parcare in subteran- paza- aer conditionatIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Apartament 2 camere pretabil Rezidential/Birouri.Situat in zona Herastrau Cartierul Francez, cu o suprafata utila de 100 mp. Apartamentul este nemobilat, demisol, bucatarie deschisa mobilata si utilata. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.Dotari: Suprafata: 100 mp Dormitoare: 1 Bai: 2 Terasa: da Loc de parcare Gradina interioara Demisol Imobil P+3E Bucatarie mobilata si utilata Masina de spalat rufe Aer conditionatPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
De inchiriat apartament cu 2 camere bloc nou situat in zona Aviatiei. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu iesire pe terasa- dormitor principal- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa si loc special pentru dinnin- terasa- supraveghere videoSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de Lux (mobila Mobexpert) si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere complex rezidential cu piscina, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 100 mp, etajul parter si este compartimentat astfel:- living- dormitor cu iesire pe terasa- terasa generoasa- hol acces- baie- bucatarie open-space mobilata si utilata- extra locuri de depozitareApartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau, gym&spa, magazine.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere cu terasa 24 mp in Herastrau, Bucuresti!Situat in zona Herastrau intr-un imobil construit in 2006 de tipologia P+6E, cu o suprafata utila de 98 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, etaj 5/6, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.Dotari: Suprafata: 98 mp Dormitoare: 1 Bai: 2 Terasa: 24 mp Loc de parcare Aer conditionat Videointerfon Aditional camera de depozitare Etajul 5 Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Digital TV Wireless Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
De inchiriat apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 89 mp plus terasa de 10 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu iesire pe terasa (10 mp)- dormitor principal- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa cu loc special pentru dinningSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de un loc de parcare subteran.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)

28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
De inchiriat Apartament 2 camere Complex Rezidential, Aviatiei Apartamentul are o suprafata utila de 55 mp plus balcon 8 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living- dormitor matrimonial- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open space si loc special pentru dinning- balcon 8 mp- loc de parcare inclusSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Acces pietonal la mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu), parcul Herastrau, Mall Promenada, magazine.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere cu terasa 115mp in Cartierul Francez, Herastrau, Bucuresti .Situat in zona Herastrau la parterul unei cladiri de tipologia P+3E, cu o suprafata utila de 72, 5 mp. Apartamentul este mobilat si utilat partial, modern, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.Dotari: Suprafata: 72, 5 mp Dormitoare: 1 Bai: 2 Terasa: 115 mp Loc de parcare Gradina interioara Parter Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat rufe Aer conditionatLa doar doua minute de Parc HerastrauPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 830 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
De inchiriat apartament cu 2 camere cu terasa generoasa situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 67 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu iesire pe terasa- dormitor principal- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open space mobilata si utilataSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat in fiecare camera.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere Cartierul Francez, Herastrau!Situat in zona Herastrau intr-un imobil construit in 2010 de tipologia P+6E, cu o suprafata utila de 86mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, etaj 4, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare. Suprafata: 86 mp Dormitoare: 1 Bai:2 Terasa: da Loc de parcare subteran Paza permanenta Videointerfon Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Aer conditionatAcces rapid catre toate punctele de interes din oras.Pretul este negociabil in functie de durata contractului. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Inchiriere Apartament 2 camere pretabil Rezidential/Birouri situat in zona AviatieiApartamentul cu o suprafata utila de 64 mp, etajul parter/4 este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- hol acces- baie- bucatarie inchisa Apartamentul se inchiriaza complet nemobilat si neutilat, bloc reabilitat termic cu vad excelent pe Nicolae Caramfil.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 2 camere Sediu Firma/Rezidential pe strada Jean Monnet, Bucuresti!Suprafata utila 46 mp, situat la parterul unui imobil de 3 (trei) etaje, bucatarie mobilata si utilata, aer conditionat.Spatiul interior dispune de urmatoarele finisaje: parchet, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan, vopsea lavabila.Apartamentul este racordat la toate utilitatile, incalzirea realizandu-se cu ajutorul centralei termice proprii.Acces pietenol la metrou Aviatorilor, Parc Herastrau.Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO usor negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 2 camere, Cartierul Francez, Herastrau! Suprafata utila 50 mp, balcon, centrala proprie, mobilat si utilat beneficiaza de finisaje si dotari moderne: parchet, gresie, faianta, centrala termica, aer conditionat. Zona linistita si acces pietonal la Parcul Herastrau!Apartamentul se afla la prima inchiriere si dispune de un loc de parcare subteran.Apartamentul este complet mobilat si dotat totul nou!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere in complexul rezidential Persepolis, Herastrau, Bucuresti!Apartamentul este situat la parter cu o suprafata utila de 64 mp+terasa de 54 mp intr-un imobil de tipologia D+P+6E compartimentat astfel: bucatarie open space, living cu iesire pe terasa, dormitor spatios, 2 (doua) bai.Se inchiriaza complet utilat si mobilat si dispune de urmatoarele facilitati:- sistem de climatizare automat cu ventiloconvertoare cald+rece;- paza complex 24h;- interfon;- acces piscina complex (contra cost)- disponibilitate locuri de parcare (contra cost)Apartamentul este situat in cea mai exclusivista zona din oras, foarte aproape de Parcul Herastrau, de statia de metrou, scoli si zonele de agrement.Pretul este negociabil in functie de durata contractului!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 2 camere proaspat renovat, PrimaveriiApartamentul cu o suprafata utila de 50 mp, etajul 3/3 este compartimentat astfel:- living- dormitor - hol acces- baie- bucatarie inchisa mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aviatorilor).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 2 camere+ terasa 54 mp Complex Rezidential, HerastrauApartamentul are o suprafata utila de 63 mp, parter si este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa 54 mp- dormitor cu dressing- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open space mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: sistem video integrat, bucatarie mobilata si utilata, cabina dus si cada jacuzzi, Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv sistem de climatizare automat cu ventiloconvertoare cald+rece.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Cucos
Telefon: 0756132622
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 158   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero