Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1596

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 80   >
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 260 EURO - Bucuresti , FUNDENI
Apartamentul se afla in zona Dobroiesti, situat la mansarda, mobilat si utilat complect totul nou. LIBER.

[-]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
Telefon: 0773831987
Agent: Angela Curt
Telefon: 0770655852
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Baba Novac- Dristor. Apartamentul se afla la parterul blocului construit in 1977-1990. Apartamentul este decomandat cu suprafata utila de 60 mp, dispune de spatiu depozitare tip beci, sub balcon, are 1 baie; loc de parcare cu autorizatie emisa de primaria sectorului 3; gresie; faianta; parchet; geam termopan; masina de spalat rufe; frigider; cuptor; aer conditionat; aragaz; 2 televizoare. Datorita pozitiei beneficeaza de acces lejer catre mijloacele de transport in comun ( metrou; linii de autobuz si de tramvai). In imediata vecinatate se regasesc multiple facilitati alimentare precum: Carrefour; Mega Image; Kaufland; Farmacii. Pretul de inchiriere al acestui apartament este 450 euro (1+1).

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Baba Novac. Apartamentul este situat la etajul 3 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 52 mp, beneficiza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, AC, usa metalica. Datorita pozitiei beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-8 minute, linii RATB la 3-7 minute. In imdiata vecinatate regasim spitale, licee, scolii, gradinite, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 400 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuple, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 355 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Titan. Apartamentul este situat la parter din 8, al unui imobil cu regim de inaltime P+8. Apartamentul este decomandat cu suprafata utila de 48 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, usa metalica, AC. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-9 minute, linii RATB la 3-8 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, piete, scolii, gradinite, licee. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 355 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 530 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Mihai Bravu. Apartamentul este situat la etajul 4 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 60 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 4-8 minute, linii RATB la 3-7 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 530 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Baba Novac. Apartamentul este situat la parter din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 60 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, AC. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 4-8 minute, linii RATB la 3-6 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete, spitale. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 430 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Titan-1 Decembrie 1918. Apartamentul este situat la etajul 5 din 7, al unui imobil cu regim de inaltime P+7. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 55 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, centrala proprie, apometre, Ac, repartitoare. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 5-10 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 370 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 490 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Mihai Bravu. Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, al unui imobil cu regim de inaltime P+3. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 56 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, AC, geamuri termopan. Datorita pozitiei beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-7 minute, linii RATB la 4-6 minute. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 490 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 440 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Piata Muncii. Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, al unui imobil cu regim de inaltime P+8. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 63 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, AC. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-6 minute, linii RATB la 4-8 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete, spital. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 440 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 410 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Titan- Nicolae Grigorescu. Apartamentul este situat la etajul 1 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 65 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 3-6 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 410 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)

15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 385 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Baba Novac. Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, al unui imobil cu regim de inaltime P+8. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 55 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 3-6 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete, spitale. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 385 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
Va proupunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Vitan. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4, al unui imobil cu regim de inaltime P+4. Apartamentul este semidecomandat, cu suprafata utila de 60 mp, beneficiazade multiple imbunatatiri precum: gresie, faianata, parchet, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-7 minute, linii RATB la 3-7 minute. In imediata vecinatate regasim hipermarketul Mega Image, scolii, gradinite, licee, parcuri, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 370 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Baba Novac. Apartamentul este situat la etajul 1 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este semidecomandat, cu suprafata utila de 43 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 5-10 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete, spitale. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 380 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 410 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona 1 Decembrie 1918. Apartamentul este situat la etajul 7 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 50 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, AC. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-7 minute, linii RATB la 3-8 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 410 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 305 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona 1 Decembrie 1918. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4, al unui imobil cu regim de inaltime P+4. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 60 mp , beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 3-7 minute. In imediata vecinatate regasim parcuri, scolii, gradinite, licee, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 305 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 335 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Titan-Nicolae Grigorescu. Apartamentul este situat la etajul 9 din 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este semidecomandat, cu suprafata utila de 53 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, gemuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-8 minute, linii RATB la 3-8 minute. In imediata vecinatate regasim scolii, gradinite, licee, parcuri, farmacii. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 335 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 455 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Muncii. Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 56 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 3-8 minute, linii RATB la 3-8 minute. In imediata vecinatate regasim supermarketul Mega Image, farmacii, piete, parcuri, spital, scolii, gradinite, licee. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 455 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: un cuplu, o familie, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 655 EURO - Bucuresti , UNIRII
Mavi Imobiliare va oferim spre inchiriere un apratament de 2 camere, in zona Unirii. Apartamentul este decomandat, cu o suprafata utile de 70 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: faianta, gresie, parchet, usa metalica, geamuri termopan, AC. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime P+7. Datorita pozitiei beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, linii RATB la 5-10 minute, metrou la 5-10 minute. In imediata vecinatate regasim tribunal, parcuri, piete, scolii, gradinite, licee. La dorinta proprietarilor, chiriasii ideali sunt: fara animale, un cuplu, o familie. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 655 euro, negociabil.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 455 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere in zona Dristor. Apartamentul este situat la etajul 3/15, decomandat cu o suprafata utila de 50 mp. Dispune de multiple imbunatatrii precum: gresie, faianta, parchet, geam termopan, aer conditionat, boxa depozitare la subsol. Datorita pozitiei sale beneficiaza de acces lejer catre mijloacele de transport in comun (metrou la 5 minutre, linii ratb la 3 minute). In imediata vecinatate se regasesc: magazine, scolii, licee, gradinite, parcuri. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 455 euro, usor negociabil.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
15.07.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , BABA NOVAC
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Mihai Bravu. Apartamentul este situat la etajul 10, al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 55 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 3-8 minute . In imediata vecinatate regasim Mega Image, parcuri, piete, sptital, licee, gradinite, scoli. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 380 euro negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[-]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
Telefon: 0773831987
Agent: Angela Curt
Telefon: 0770655852
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 80   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero