Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1322

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 67   >
28.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in complexul baneasa residential, langa ambasada sua si la 5 minute distanta de mall baneasa. construit in anul 2009, imobilul -tip vila-are regim mic de inaltime, p+4. apartamentul se compune din hol(12.47mp) deschis spre living (32mp) cu zona de dining(16mp), bucatarie(14mp), dormitor matrimonial cu baie si dresing proprii(20mp+6,7mp+6,14mp), al doilea dormitor cu dressing si baie proprie((14mp+ 3,34mp+ 5,12mp), o baie de serviciu(2,47mp). un farmec aparte al acestui apartament este dat terasa insorita, de 16mp ,cu vedere catre un amplu spatiu verde. dotari/facilitati: parchet lemn stratificat, tamplarie exterioara din aluminiu, plase insecte, jaluzele exterioare electrice, aer conditionat prin ventiloconvectoare, termostate pentru reglarea temperaturii in fiecare camera, sistem de alarma, centrala termica proprie-viesmann, video-interfon, lift. apartamentul se inchiriaza nemobilat, exceptand bucataria care este mobilata. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. in apropiere se afla gradinite si scoli internationale, magazine, cluburi de sport, padurea baneasa. acces imediat la dn1 si la aeroportul international henri coanda. disponibil imediat. id intern: 62.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, situat in zona Iuliu Maniu - Militari - Politehnica. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, fiind situat la etajul 10 intr-un bloc construit in anul 2016, avand o suprafata utila de 110mp .

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , ROMANA
In zona P-ta Romana, pe o strada linistita, intr-un bloc nou , etaj 3/4 un apartament cu 2 dormitoare si un living de 45mp, mobilat complet, cu garaj la subsol, la pretul de 1500E/ luna

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Imobiliar Expert Grup va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 3 camere intr-s zona selecta a Bucurestiului, in cartierul Floreasca, in imediata vecinatate a parcului Verdi.Apartamentul are o suprafata utila de 152mp, fiind localizat la parter/4 si dispune de o gradina de 118mp, Bucataria este mobilata complet, restul camerelor fiind momentan nemobilate.Imobilul dispunde de parcare subteranaPretul este de 2000E/ luna. Nu se plateste TVA

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , DACIA
Apartament 3 camere, compus din 2 dormitoare , living cu bucatarie open space complet utilata, baie cu cada si geam, balcon deschis, dotat cu gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, aer conditionat, centrala termica proprie. Apartamentul este mobilat cu mobila moderna, tip IKEA.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO negociabil - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Apartament cu gradina situat in complexul rezidential Natura Residence. Cu o suprafata utila de 97 mp la care se adauga o terasa de 8mp, apartamentul se compune din living, bucatarie inchisa, camara, dormitor matrimonial (cu iesire pe terasa) cu baie proprie, al doilea dormitor cu iesire pe terasa, baie cu cabina de dus, grup sanitar. Apartamentul este complet mobilat si echipat. Un atu al acestui apartament este curtea privata cu o suprafata de 40mp, amenajata cu gazon. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran. Complexul dispune de piscina privata, loc de joaca pentru copii, sala fitness, paza 24/24.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , DOMENII
va propunem spre inchiriere, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona-domenii / parcul ciresarii, intr-un bloc construit in anul 2011. avand o suprafata totala de 223 mp si suprafata utila de 145 mp, apartamentul este compartimentat intr-un living de 48mp, cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa (22mp), dormitor matrimonial (24mp) cu dressing (7mp) si baie proprie (6mp), a doua camera care poate fi birou sau dormitor (19mp), baie (4mp), hol (13mp). apartamentul dispune de o terasa generoasa de 60,4mp. complet mobilat si utilat. in garajul de la subsolul imobilului avem 1 loc de parcare. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, parc, scoli, gradinita. disponibil imediat. id intern: 51.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Inchiriere apartament 3 camere, spatios, situat in complexul Baneasa Residential, langa Ambasada SUA si mall Baneasa. Apartamentul este situat la P/4; expunere Sud-Vest. Compartimentare: zona de zi-living cu iesire pe terasa, bucatarie, spatiu depozitare/camera centralei termice, grup sanitar; zona de noapte: dormitor cu baie proprie, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, terasa de 15mp. Dotari/finisaje: centrala termica proprie(Viessmann), aer conditionat prin ventilo-convectoare, alarma, video-interfon, tamplarie aluminiu, parchet lemn triplustratificat Apartamentul este mobilat (mai putin unul dintre dormitoare) si complet utilat. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran si de boxa. La pretul afisat se adauga TVA.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO negociabil - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Superb apartment located in a villa in one of the most sought after residential areas, Dorobanti Capitale. The apartment occupies the entire second floor of the villa attic and consists of a spacious living room with exit to a spacious terrace, dining room, two bedrooms, office / bedroom, two bathrooms, kitchen. An apart charm is given by the natural ambient lighting, specific to attic apartments. 1or 2 parking spaces are available in the courtyard. Apartament superb situat in vila, in una dintre cele mai cautate zone rezidentiale, Dorobanti Capitale. Apartamentul ocupa intreg etajul mansardat al vilei si se compune dintr-un living spatios cu iesire pe o terasa generoasa, dinning, doua dormitoare, birou/dormitor, doua bai, bucatarie. Un farmec aparte este dat de lumina ambientala naturala, specifica apartamentelor mansardate. 1, 2 locuri de parcare sunt disponibile in curtea imobilului.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona arcul de triumf, intr-un bloc construit in anul 2014. apartamentul se compune din living cu zona de dinning, 2 dormitoare, 2 bai, grup sanitar, bucatarie si o terasa ce inconjoara tot apartamentul, cu iesire din fiecare camera. complet mobilat si utilat. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. disponibil imediat. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 70.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)

28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat intr-un imobil modern, construit in anul 2010, in zona arcul de triumf. apartamentul este compartimentat astfel: hol de intrare, living cu bucatarie inchisa cu perete din sticla, dormitor matrimonial cu baie proprie, birou, o a doua baie si o camera spatioasa pentru depozitare, balcon. apartamentul este spatios, luminos, zona de living dispune de suprafata vitrata din pardoseala pana la tavan. dotari: jaluzele exterioare electrice, aer conditionat, placari de piatra naturala, parchet lemn masiv. complet mobilat si utilat. dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. viitorii chiriasi se pot bucura de facilitatile complexului: terasa de vara, piscina exteriora, paza/concierge, mini sala de sport, biliard. imobilul este situat in apropiere de parcul herastrau, piata, statie ratb, parc, scoli, gradinite. disponibil imediat. id intern: 73.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , BANEASA
prima inchiriere! apartament cu 3 camere, situat intr-un bloc nou construit in anul 2017. avand suprafata utila de 67 mp se compune din: living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane. se poate mobila la cerere. 1 loc de parcare disponibil in garajul subteran. id intern: 74.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in zona baneasa-natura residence. apartamentul este situat la parter si dispune de curte proprie, amenajata cu gazon, in supratafa de 50mp. se compune din living cu iesire pe terasa si in curte, bucatarie inchisa, debara, grup sanitar, hol cu dressing, zona de noapte: hol, dormitor, baie cu cada de dus, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. ambele dormitoare au iesire pe terasa. dotari/finisaje: parchet lemn stratificat, tamplarie pvc cu geam termopan, jaluzele exterioare, interfon, aer conditionat. complexul dispune de acces securizat, piscina exterioara, sala fitness, loc de joaca pentru copii. apartamentul dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran. in zona gasim gradinite si scoli private, sala de sport, centre comerciale. accesul catre centrul orasului se poate face si cu mijloace ratb (301). id intern: 75.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.950 EURO - Bucuresti , ROMANA
prima inchiriere! va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat intr-un imobil modern, construit in anul 2017 in zona piata romana-calea dorobanti. regim de inaltime p+4. apartamentul are o suprafata utila de 106 mp la care se adauga doua balcoane (11mp si 16mp). compartimentare: hol intrare (16mp), living cu iesire pe balcoane(33mp), dormitor matrimonial cu dresing (18mp) si baie proprie(8,8mp) amenajata cu cada si cu cabina de dus, al doilea dormitor/birou(17,7mp), bucatarie (13mp), grup sanitar(4,82mp). apartamentul este complet mobilat si utilat-amenajat de designer de interior. dispune de spatii pentru depozitare generoase. imobilul dispune de lift, cu acces si in garajul subteran unde avem 1 loc de parcare. imobilul este situat in apropiere statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 76.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Va propunem spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Damaroaia, aproape de zona Petrom City.Proprietatea este constituita dintr-un apartament de tip duplex, aflat la etajele 1 si 2 ale unui imobil exclusivist, de S+P+2E+3R, edificat in anul 2009.Constructia are structura din beton armat si caramida, inclusiv compartimentarile interioare, acoperis tip terasa, finisaje si dotari de inalta calitate. Proiectul rezidential dispune de un numar redus de apartamente, finisate la un standard ridicat, cu spatii largi si luminoase datorita conceptului cu geamuri pe toata inaltimea peretelui.Apartamentul este compartimentat astfel: la et.1 - living+bucatarie+dinning open space, baie, spatiu depozitare si logie; la et.2 - 2 camere, baie, hol si gol peste living (luminator).Apartamentul dispune de loc de parcare la parter.Imobilul beneficiaza de urmatoarele finisaje: termosistem exterior, vopsitorii lavabile la interior, scari placate cu marmura, interfon, locuri de parcare placate cu travertin, etc.Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje si dotari: pardoseli placate cu parchet din lemn stejar in camere si cu marmura in holuri, logie si bai (integral), scari interioare placate cu lemn, zugraveli lavabile, tamplarie exterioara din aluminiu cu geam termopan si securizat, tamplarie interioara usi celulare lemn, usa intrare metalica blindata, interfon, montata in spatiul de depozitare cu intrare din logie, calorifere otel, obiecte sanitare lux, aer conditionat in toate camerele. Suprafata etaj 1: 77mp (66 mp living + dining + bucatarie, baie, spatiu depozitare si 11mp terasa)Suprafata etaj 2: 50 mp ( dormitoare, baie, hol cu dressing & spatiu depozitare pantofi).ID intern: 38. centrala termica,

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Iancu Nicolae-Matei Basarab-Inchiriere apartament decomandat 3 camere, in bloc tip vila-dispune de piscina interioara. COMPARTIMENTARE: camera de zi( 48 mp) + bucatarie open space (10 mp) + Dormitor + Baie + Dormitor Matrimonial cu baie separata si dressing; Bucataria este mobilata si superaccesorizata (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, robot bucatarie, etc) Incalzire: centrala de bloc cu gaze care deserveste intreaga cladire, exista repartitoare pentru fiecare apartament. Balcon deschis -14 mp. FINISAJE: gresie si faianta(Delta Design) parchet masiv( Casa Bonita), termopan, usa metalica. ALTE DETALII: 2 locuri de parcare incluse in pretul chiriei. Administrare cladire, acces controlat in parcare si in imobil. Spatii comune la care chiriasul va avea acces: piscina, sauna, jacuzi.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.440 EURO - Bucuresti , BANEASA
APARTAMENTUL ESTE COMPUS DIN: -2 DORMITOARE -1 LIVING -1 BIROU (SE POATE FACE DORMITOR) -BUCATARIE COMPLET ECHIPATA CU ELECTROCASNICE -2 BAI -TERASA 170 MP + BARBEQUE ELECTRIC -PARCARE SUBTERANA 2 LOCURI -BOXA -ACCES LA PISCINE, SALA DE FITNESS, LOC DE JOACA PENTRU COPII; SUPRAFATA APARTAMENT 140 MP COMPLET UTILAT SI MOBILAT; VEDERE SPRE LAC SI CURTEA INTERIOARA

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO negociabil - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Apartament modern situat in complex rezidential. Este compus din zona de zi ce cuprinde: living cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa, camara, grup sanitar, apoi zona de noapte: hol, dormitor matrimonial(17mp) cu baie proprie si iesire pe balcon, al doilea dormitor, baie cu cada de dus. Apartamentul este insorit, este modern mobilat, complet utilat. Dispune de loc de parcare in garajul subteran si de boxa. Complexul dispune de paza 24/24, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, servicii de administrare. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Apartament situat in imobil gen vila -2014. Situat la etajul 2, este compartimentat in living cu bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor sau birou, baie cu cada. Apartamentul are o suprafata utila de 97 mp la care se adauga 2 balcoane, unul de 14 mp si unul de 10mp. Este insorit, cu orientare Est-Vest. Finisajele sunt din categoria premium. Imobilul dispune de lift. Dispune de 1 loc de parcare in curte.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.05.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
Va propunem spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Barbu Vacarescu, in complexul rezidential Central Park, construit in anul 2008.Apartamentul este spatios, cu o suprafata utila de 120mp. Partitionare: hol intrare(8, 13mp), living cu bucatarie deschisa (50mp), dormitorul matrimonial cu baie proprie (15mp+6mp), cel de-al doilea dormitor(18, 5mp), baie (6mp) si o terasa tip logie(13, 5mp).Apartamentul este complet mobilat.Dotari: jaluzelele exterioare electrice, parasolar.Dispune de loc de parcare in garajul subteran.Complexul dispune de servicii de paza si administrare 24/24, loc de joaca pentru copii, spatii verzi amenajate, locuri de parcare pentru vizitatori. aer conditionat,

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 67   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero