Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1384

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 70   >
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
BANEASA ZOO Apartament exclusivist, 3 camere, et. 2/3, finisaje premium, Piscina, complet utilatsi mobilatat, supr. utila 139 mp, terasa 25 mp, 2 bai, parcare subterana. Apartamentul dispune de sistem audio incastrat in toate incaperile (inclusiv baile), jacuzzi, iar incalzirea/racirea se realizeaza prin ventiloconvectoare in tavan (HVAC). Facilitati: piscina, lounge, sala fitness, loc de joaca, paza. Localizat intr-o zona rezidentiala.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0787886668
Agent: smartupsolutions
Telefon: 0747072374 ,0787886668
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.380 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Herastrau. Nordului area Ap 3 camere , etaj 2 , decomandat , supr. utila : 115 mp. , utilat si mobilat complet , bucatarie mobilata Lux , 2 bai , dressing , in apropiere de parc , supermarket , unitate sanitara , scoala , gradinita . Electrocasnice incorporabile , 3 sisteme de aer conditionat gresie , faianta , parchet , tamplarie termopan , usa metalica , alarma , centrala termica , 3 tv, cablu tv, internet, instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , loc parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 3 camere in vila, PrimaveriiApartamentul cu o suprafata utila de 85 mp, etajul 3/3 este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa (60mp)- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata Apartamentul este mobilat si utilat cu aparate de aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, Tv modern, gresie in tot apartamentul, ferestre termopan si centrala proprie. Accesul in apartament se face pe scara de serviciu ( renovata, la fel ca intreaga cladire ). Nu exista lift. In fata imobilului exista posibilitati de parcare.Localizarea langa Parcul Herastrau constituie alternative placute pentru petrecerea timpului liber dar reprezinta in acelasi timp detasarea fata de zgomotul si aglomeratia orasului.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 3 camere situat in zona HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 105 mp, etajul este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar(birou)- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurant, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere modern si elegant, AviatieiApartamentul cu o suprafata utila de 66 mp, parter/4 este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- balconIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Exclusivitate Apartament 3 camere de lux in vila, AviatorilorApartamentul cu o suprafata utila de 130 mp, etajul 2 este compartimentat astfel:- living cu dining - dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- terasa- loc de parcareFluenta spatiilor asigura un flux luminos optim, pe toata durata zilei.Mobilierul si obiectele de design interior valorizeaza proprietatea, adaugand un plus de intimitate si relaxare viitorilor chiriasi.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Va ofer spre inchiriere un Apartament 3 camere Activitati Economice/Birouri, Aviatorilor Apartamentul este intr-un imobil P+4E pozitia este avantajoasa, fiind situat in apropiera P-tei Charles de Gaulle, vis-a-vis de Marfin Bank, avand Parcul Herastrau la 3 minute. Spatiul util este de 119, 75 mp, are centrala proprie, (contor separat pentru gaze si electricitate), cladirea are lift.Are 3 camere ( 2 birouri si un living de aprox. 60 m.p. ), baie, wc serviciu , spatiu pentru bucatarie, un balcon pe intreg perimetrul.Alt avantaj ( din punctul de vedere al sigurantei ) este ca imobilul este in permanenta ( 24/7 ) pazit de jandarmi.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Inchiriere Apartament 3 camere+receptie 130 mp pentru Birouri/Clinica Aviatorilor Apartamentul are o suprafata utila de 130 mp plus 2 terase generoase si este structurat dupa cum urmeaza:- receptie- 2 birouri - camera de conferinta- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie mobilata/utilata open space si loc special pentru dinning- loc de parcare- cladire cu lift Spatiul beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, marmura, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, aer conditionat. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Imobilul se afla in apropiere de toate zonele de interes din oras, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aviatorilor) Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 3 camere Cartierul Francez, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de110 mp, etajul 1/8 si este compartimentat astfel:- living cu iesire pe tarasa- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- parcare subterana- paza 24/7- terasa mobilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Apropierea de Parcul Herastrau, parcarea subterana si paza 24/7 vin sa completeze gama de facilitati specifice zonei de Nord a capitalei.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 3 camere Soseaua Nordului, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 100 mp, etajul 1/5 este compartimentat astfel:- living- dormitor matrimonial- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, vis a vis de parc Herastrau.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)

21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
De inchiriat Apartament 3 camere Cartierul Francez, Herastrau Apartamentul are o suprafata utila de 125 mp, imobil nou, etaj 4 si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu iesire pe terasa- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open space si loc special pentru dinning- loc parcare subteran- cladire cu lift- Complexul: piscina interioara, sala, sauna, paza 24 ore, salonSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de Lux mobilat si utilat si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, aer conditionat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, restaurante, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
De inchiriat apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 121 mp si este este structurat dupa cum urmeaza:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa si loc special pentru dinning- terasa- loc de parcare subteranSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Pretul este negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere complex rezidential situat in zona HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 110 mp, etajul 2/8 este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- loc de parcare subteranIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 3 camere de lux in vila, PrimaveriiApartamentul cu o suprafata utila de 121 mp, parterul unei vile si este compartimentat astfel: sufragerie, dormitor matrimonial cu baie proprie, birou, salon intrare, grup sanitar, baie, bucatarie, hol, balcon. La demisol apartamentul mai are o boxa, un wc de serviu, o baie unde este montata o sauna functionala, spalaorie si uscatorie pentru haine. Dotari:-sauna uscata cu cromoterapie si sare de Himalaya-jacuzzi-incalzire pardoseala la toate suprafetele reci-mobilier din lemn masiv-usi cu cristal bizotat-incalzire centrala independenta-aer conditionat-parchet masiv stejar-bucatarie complet utilata( coffe maker, micro-wave , masina de spalat vase -Miele , plita pe inductie, cuptor electric/aburi-intrerupatoare sistem electric touch control-spalatorie/uscatorie independenta -dressing interior +dressing mansardaPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Inchiriere Apartament 3 camere de lux Complex RezidentialApartamentul cu o suprafata utila de 150 mp, etajul parter/4 este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- dinning si bucatarie(inchisa cu sticla)- aer conditionat de tip VRV- centralizat cu comanda individuala- curte privata 150 mpIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. La ultimul etaj se afla si o terasa cu piscina care este cu acces exclusiv locatarilor.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau si toate zonele de interes din oras.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , PIPERA
nchiriere Apartament Duplex 3 camere in vila, Pipera Apartamentul cu o suprafata utila de 175 mp, ocupa etajul 2 si mansarda si este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa de 40 mp- dormitor matrimonial ( etajul 1)- dormitor (etajul 2)- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- birou cu iesire pe terasa nordica si dressing- loc de parcare garaj Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Locatia, confortul si linistea il recomanda!!! Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere deosebit situat in zona AviatieiApartamentul cu o suprafata utila de 100 mp, etajul 9/10 este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa - dormitor matrimonial- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- loc de parcare si boxa- centrala termica proprieIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: complet mobilat si utilat, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite.Zona detine toate variantele de transport in comun, atat catre centrul Bucurestiului sau imprejurimi, dar si catre aeroporturi sau zone comerciale mari.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 3 camere vis a vis parc HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de110 mp, etajul 3/8 este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa generoasa- dormitor matrimonial- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in cea mai exclusivista zona a orasului plina de restaurante, gym&spa, parc Herastrau.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 3 camere Primaverii, Bucuresti!Situat in zona Primaverii intr-un imobil construit in 2000 de tipologia D+P+4E , cu o suprafata utila de 130 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, etaj 4/4, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.Dotari: Suprafata: 130 mp Dormitoare: 2 Bai: 2 Terasa: da Loc de parcare suprateran Paza permanenta Videointerfon Etajul 4 Dormitor matrimonial cu baie Dormitoarele sunt spatioase si luminoase, cu vedere libera. Living open-space cu acces la terasa Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Aer conditionat Digital TV WirelessPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
De inchiriat Apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 120 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu bucatarie open space si loc special pentru dinning- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- loc de parcareSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Cucos
Telefon: 0756132622
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 70   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero