Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1584

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 80   >
29.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.400 EURO negociabil - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Superb apartment located in a villa in one of the most sought after residential areas, Dorobanti Capitale. The apartment occupies the entire second floor of the villa attic and consists of a spacious living room with exit to a spacious terrace, dining room, two bedrooms, office / bedroom, two bathrooms, kitchen. An apart charm is given by the natural ambient lighting, specific to attic apartments. 1or 2 parking spaces are available in the courtyard. Apartament superb situat in vila, in una dintre cele mai cautate zone rezidentiale, Dorobanti Capitale. Apartamentul ocupa intreg etajul mansardat al vilei si se compune dintr-un living spatios cu iesire pe o terasa generoasa, dinning, doua dormitoare, birou/dormitor, doua bai, bucatarie. Un farmec aparte este dat de lumina ambientala naturala, specifica apartamentelor mansardate. 1, 2 locuri de parcare sunt disponibile in curtea imobilului.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Claudia Tofan
Telefon: 0735 33 88 77
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
De inchiriat apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 121 mp si este este structurat dupa cum urmeaza:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa si loc special pentru dinning- terasa- loc de parcare subteranSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Pretul este negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 3 camere in cartierul Herastrau, Bucuresti!Apartamentul este situat pe strada Barajul Arges la parterul unei cladiri D+P+4E, construita in 2008, cu o suprafata utila de 100 mp, compartimentat astfel: 3 (trei) camere spatioase, 2(doua) bai.Finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, mocheta, aer conditionat in fiecare camera, termopane, plase tantari, jaluzele exterioare.La cerere putem oferi 2 locuri de parcare ( 90 Euro/luna/locul).Imobilul beneficiaza de paza 24/24h.Apartamentul este zugravit recent.Pretul este negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 3 camere de lux in vila, PrimaveriiApartamentul cu o suprafata utila de 121 mp, parterul unei vile si este compartimentat astfel: sufragerie, dormitor matrimonial cu baie proprie, birou, salon intrare, grup sanitar, baie, bucatarie, hol, balcon. La demisol apartamentul mai are o boxa, un wc de serviu, o baie unde este montata o sauna functionala, spalaorie si uscatorie pentru haine. Dotari:-sauna uscata cu cromoterapie si sare de Himalaya-jacuzzi-incalzire pardoseala la toate suprafetele reci-mobilier din lemn masiv-usi cu cristal bizotat-incalzire centrala independenta-aer conditionat-parchet masiv stejar-bucatarie complet utilata( coffe maker, micro-wave , masina de spalat vase -Miele , plita pe inductie, cuptor electric/aburi-intrerupatoare sistem electric touch control-spalatorie/uscatorie independenta -dressing interior +dressing mansardaPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 3 camere Cartierul Francez, Herastrau, Bucuresti.Situat in zona Herastrau la parterul unui imobil de tipologia P+3E, cu o suprafata utila de 168 mp. Apartamentul este mobilat si utilat partial, modern, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare. Dotari: Suprafata: 168 mp Dormitoare: 2 Bai: 2 Terasa: 115 mp Numeroase spatii de depozitare Apartamentul dispune in subsol de un loc de parcare si o boxa Gradina interioara Parter Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Aer conditionat Digital TV Wireless Apartamentul se poate mobila complet la cerere.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 690 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere proaspat renovat, AviatieiApartamentul cu o suprafata utila de 70 mp, etajul 1/4 si este compartimentat astfel:- camera de zi - dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- doua balcoane Complet mobilat, canapele germane, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, , televizoare, cablu si internetApartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
De inchiriat apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Aviatiei. Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living spatios- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa - doua balcoaneSpatiul de locuit este in stare bunasi beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere renovat, Herastrau Apartamentul cu o suprafata utila de 75 mp, etajul 2/4 intr-un bloc anvelopat si este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- aer conditionat Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu). Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Inchiriere Apartament 3 camere de lux Complex RezidentialApartamentul cu o suprafata utila de 150 mp, etajul parter/4 este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- dinning si bucatarie(inchisa cu sticla)- aer conditionat de tip VRV- centralizat cu comanda individuala- curte privata 150 mpIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. La ultimul etaj se afla si o terasa cu piscina care este cu acces exclusiv locatarilor.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau si toate zonele de interes din oras.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 570 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere spatios situat in zona AviatieiApartamentul cu o suprafata utila de 83 mp, etajul 1/4 este compartimentat astfel:- living - dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- baie- bucatarie inchisa mobilata si utilataApartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)

28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Inchiriere Apartament 3 camere Primaverii, Bucuresti!Situat in zona Primaverii intr-un imobil construit in 2000 de tipologia D+P+4E , cu o suprafata utila de 130 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, etaj 4/4, bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.Dotari: Suprafata: 130 mp Dormitoare: 2 Bai: 2 Terasa: da Loc de parcare suprateran Paza permanenta Videointerfon Etajul 4 Dormitor matrimonial cu baie Dormitoarele sunt spatioase si luminoase, cu vedere libera. Living open-space cu acces la terasa Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Aer conditionat Digital TV WirelessPentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
De inchiriat Apartament cu 3 camere situat in zona Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 120 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu bucatarie open space si loc special pentru dinning- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- loc de parcareSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere cu terasa 110 mp Aviatiei, Bucuresti!Situat in zona Aviatiei la parterul unui imobil de tipologia D+P+2E, cu o suprafata utila de100 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, modern, , bucatarie deschisa, finisaje moderne. Apartamentul dispune de 1 loc de parcare in subteran.Dotari: Suprafata: 100 mp Dormitoare: 2 Bai: 2 Terasa: 110 mp Loc de parcare subteran Paza permanenta Gradina interioara Parter Bucatarie mobilata si utilata complet Masina de spalat vase Masina de spalat rufe Aer conditionat-Living spatios cu bucatarie open-space- Dinning placeZona linistita cu acces rapid catre toate punctele de interes din oras cat si mijloacele de transport in comun.Locatia, confortul si linistea il recomanda!!! Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
De inchiriat Apartament 3 camere, Herastrau. Apartamentul are o suprafata utila de 81 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa si loc special pentru dinning- loc de parcare in garaj subteranApartamentul dispune de toate utilitatile, mobilat si utilat, aer conditionat, balcon, constructie 2008, S+P+8E. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 3 camere cu terasa si loc de parcare Cartierul Francez, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 90 mp, etajul parter/6 este compartimentat astfel:- living cu iesire pe terasa- dormitor principal cu iesire pe terasa- dormitor secundar transformat in dressing- hol acces cu locuri de depozitare- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- loc de parcare subteranApartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, restaurante, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Inchiriere Apartament 3 camere Birouri/Rezidential in zona Aviatorilor.Situat intr-un imobil de tipologia P+1E+M, etajul 1( cate un apartament pe fiecare etaj) cu o suprafata utila de 72 mp structurat astfel:-camera zi cu iesire la balcon-dormitor/birou-antreu/birou-baie-hol-bucataria mobilata si utilata-loc de parcare curteAcces pietonal la metrou Aviatorilor, parc Herastrau, cartier Primaverii.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.Pretul este negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere Apartament 3 camere Aviatiei Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp, etajul2/4, compartimentat astfel:- living 20 mp- dormitor principal 20 mp- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata/utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele de calitate: geam termopan, gresie si faianta, parchet, aer conditionat, parket stejar, acces internet. Mobilierul este Neoset si Mobexpert. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu), Mall Promenada.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 3 camere Soseaua Nordului, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 100 mp, etajul 5/6 este compartimentat astfel:- living open space cu iesire pe terasa 15 mp- dormitor principal- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- parcare subterana si boxaIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: candelabre, sistem video integrat, bucatarie mobilata, alarma, centrala termica proprie.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, vis-a-vis parc Herastrau.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 3 camere situat in Cartierul Francez, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 125 mp, etajul 1/5 este compartimentat astfel:- living cu bucatarie open space mobilata si utilata- dormitor principal- dormitor secundar- doua holuri de acces- doua grupuri sanitare- doua terase- loc parcare si boxa ambele la subsolIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: candelabre, tapetul vintage, de caramida aparenta, bucatarie mobilata.Finisajul bicolor al mobilierului din lemn natural creeaza o interesanta perspectiva vizuala, iar combinarea unei culori neutre cu una calda ofera pretiozitate intregului spatiu. Albul mat iti da senzatia de liniste si puritate, in timp ce blatul de culoarea mierii, incalzeste si face placuta ambianta.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, magazine, parc Herastrau, centre spa& fitness.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.290 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
De inchiriat Apartament Penthouse 3 camere Rezidential/Birouri situat in zona Aviatorilor. Apartamentul are o suprafata utila de 90 mp si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu iesire pe terasa de 10 mp- dormitor matrimonial cu baie- dormitor secundar- hol acces- baie- bucatarie inchisa -loc de parcare subteranSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate: gresie si faianta, parchet laminat import, ferestre termopan, usi interior noi, usa metalica la intrare.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv aer conditionat in fiecare camera. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aviatorilor).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Cucos
Telefon: 0756132622
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 80   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero