Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1126

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 57   >
12.11.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in complexul baneasa residential, langa ambasada sua si la 5 minute distanta de mall baneasa. construit in anul 2009, imobilul -tip vila-are regim mic de inaltime, p+4. apartamentul se compune din hol(12.47mp) deschis spre living (32mp) cu zona de dining(16mp), bucatarie(14mp), dormitor matrimonial cu baie si dresing proprii(20mp+6,7mp+6,14mp), al doilea dormitor cu dressing si baie proprie((14mp+ 3,34mp+ 5,12mp), o baie de serviciu(2,47mp). un farmec aparte al acestui apartament este dat terasa insorita, de 16mp ,cu vedere catre un amplu spatiu verde. dotari/facilitati: parchet lemn stratificat, tamplarie exterioara din aluminiu, plase insecte, jaluzele exterioare electrice, aer conditionat prin ventiloconvectoare, termostate pentru reglarea temperaturii in fiecare camera, sistem de alarma, centrala termica proprie-viesmann, video-interfon, lift. apartamentul se inchiriaza nemobilat, exceptand bucataria care este mobilata. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. in apropiere se afla gradinite si scoli internationale, magazine, cluburi de sport, padurea baneasa. acces imediat la dn1 si la aeroportul international henri coanda. disponibil imediat. id intern: 62.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
08.11.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Cotroceni Eroii Sanitari apartament de lux, 3 camere, living + 2 dormitoare foarte spatioase, total 120mp, 2 bai, etajul 1 in vila, acces de la parter pe scara interioara complet separata, mobilat si utilat

[+]  Office Avantaj Consult(A)
05.11.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , VACARESTI
Buna ziua . Va invitam la vizionarea unui apartament de 3 camere, in zona Tineretului / Vacaresti - bloc din anul 1986 proiectat la normele seismice actuale etaj 8 din 10. 2 bai, 2 dormitoare, 1 living, mobilat cu bucatarie utilata complet, langa parcul Palatul Copiilor, la 10 minute de metrou Piata Sudului. Zona linistita, bloc fara probleme cu administrator serios. Avans 2l+1garantie sau 400e 1l+1g

[+]  Info Class(A)
29.10.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 429 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Titan)
Buna ziua . Va invitam la vizionarea unui apartament de 3 camere in zona Titan, complet mobilat și utilat, cu loc parcare, aproape de mijloace de transport, 5 minute de metrou, magazine, supermarket, mall, policlinica, spital, grădinițe, scoli, locuri de joaca, parcuri (IOR și Titanii )

[+]  Info Class(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 699 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Apartament cu 3 camere de inchiriat in zona Piata Victoriei la 5 minute de metrou statia Piata Victoriei. Apartamentul are suprafata utila de 90 mp cu suprafetele balcoanelor incluse, este decomandat in totalitate, pozitionat la etajul 7 in bloc construit in anul 1995, fiind compartimentat in: sufragerie, bucatarie, hol, 2 dormitoare, 2 bai. Zona buna, foarte aproape de Piata Victoriei - 5 min, Kiseleff, Hipermarket - Mega Image - 3 min. Vec - Banu Manta, Piata Victoriei, Calea Grivitei, Gara de Nord - 10 minute, Kiseleff.

[+]  Hub Imobiliar(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 465 EURO - Bucuresti , UNIRII
TOP Enterprise Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament spatios, frumos, luminos de 3 camere in zona Unirii. In proximitatea apartamentului se gasesc si diferite mijloace de transport. In vecinatate se mai gasesc si spatii comerciale, cafenele, restaurante dar si scoli, gradinite, spitale etc. Imobilul este situat intr-un bloc de 4 etaje, ferit de galagie, este inconjurat de spatii verzi, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru a va convinge de locatia si potentialul apartamentului va invitam la o vizionare!

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE va ofera spre inchiriere un apartament spatios, frumos, luminos de 3 camere in zona Floreasca, zona de LUX a Capitalei. In proximitatea apartamentului se gasesc si diferite mijloace de transport. In vecinatate se mai gasesc si spatii comerciale, cafenele, restaurante dar si scoli, gradinite, spitale etc. Imobilul este situat intr-un bloc nou de 10 etaje, finalizat in anul 2018, ferit de galagie, este inconjurat de spatii verzi, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru a va convinge de locatia si potentialul apartamentului va invitam la o vizionare!

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 460 EURO - Bucuresti , UNIRII
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE va ofera spre inchiriere un apartament spatios, frumos, luminos de 3 camere la 5 min de Parcul Tineretului si 10 minute de Piata Unirii. In proximitatea apartamentului se gasesc si diferite mijloace de transport (5 min pe jos pana la statia de metrou Tinertului). In vecinatate se mai gasesc si spatii comerciale, cafenele, restaurante dar si scoli, gradinite, spitale etc. Cu toate acestea imobilul este situat intr-un bloc de 5 etaje, fara lift, construit in 1936, fara risc seismic, se inchiriaza complet mobilat, avand piese de mobilier de inalta calitate, decorat in stil modern. Pentru a va convinge de locatia si potentialul apartamentului va invitam la o vizionare!

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 460 EURO - Bucuresti , UNIRII
TOP ENTERPRISE IMOBILIARE va ofera spre inchiriere un apartament spatios, frumos, luminos de 3 camere la 5 min de Parcul Tineretului si 10 minute de Piata Unirii. In proximitatea apartamentului se gasesc si diferite mijloace de transport (5 min pe jos pana la statia de metrou Tinertului). In vecinatate se mai gasesc si spatii comerciale, cafenele, restaurante dar si scoli, gradinite, spitale etc. Cu toate acestea imobilul este situat intr-un bloc de 5 etaje, construit in 1936, fara risc seismic, se inchiriaza complet mobilat, avand piese de mobilier de inalta calitate, decorat in stil modern. Pentru a va convinge de locatia si potentialul apartamentului va invitam la o vizionare!

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 460 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
TOP Enterprise Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament spatios, frumos, luminos de 3 camere in zona Tineretului. In proximitatea apartamentului se gasesc si diferite mijloace de transport si se afla la 5 minute de statia de metrou Tineretului. In vecinatate se mai gasesc si spatii comerciale, cafenele, restaurante dar si scoli, gradinite, spitale etc. Imobilul este situat intr-un bloc de 5 etaje ( fara lift), ferit de galagie, este inconjurat de spatii verzi, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru a va convinge de locatia si potentialul apartamentului va invitam la o vizionare!

[+]  MANEA GEORGE TOP ENTERPRISE SRL(A)

12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , ROSETTI
Va oferim spre inchiriere un apartament de trei camere situat central, pe str. Sperantei, zona Universitate. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, cu un singur apartament pe nivel, la etajul 7/8, cu o suprafata de 96 mp, decomandat, utilat si mobilat complet. Dotari: AC, CT, televizor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, 2 bai, dormitor matrimonial cu dressing, dormitor secundar, lift, boxa si loc de parcare. Disponibil imediat.

[+]  Digital Imobiliare(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului etaj 10/11 , 70 mp , decomandat, gresie, faianta, usa metalica, ferestre termopan, curat , complet mobilat si utilat (frigider, aragaz, masina spalat rufe), apometre, repartitoare, liniste , constructie 1980, interfon.Strada Crmidarii de Jos. confort I, decomandat, an constructie 1980, et. 10/11, supr. 70 mp, gresie, faianta, termopan, usa metalica, parchet, o baie, mobilat, Pret cerut de proprietar: 350 EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului luminos, situat vizavi de parcul tineretului, renovat recent, amenajri de lux, mobilat si utilat complet, situat la et. 5 intr-un bloc cu 10 etaje, dispune de 2 balcoane, internet wi-fi prin fibr optic, aer condiionat, interfon, gresie, faian, parchet, inclzire central, contorizare la ap si lumin. structura de rezisten a blocului e din cadre de beton armat, iar pereii din bca. staiile de metrou timpuri noi si tineretului (liceul Sincai) la circa 6 min distan. Apartamentul e retras 50 m de la Bd. Tineretului fiind astfel ferit de zomot si poluare. la parterul blocului exist un supermarket mega image, o farmacie, un magazin mixt, un salon de coafur frizerie Toma Viurea si vestita tavern "La Calinescu" a actorului Florin Calinescu.Pret cerut de proprietar: 430 EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului complet mobilat si utilat conform fotografiilor. Apartamentul este situat pe calea vacaresti 242 la 2 min de parc si 5 min de facultati.In apropiere metrou timpuri noi si tineretului precum si multe alte mijloace de transport.Zona extraordinar de linistita cu scoli si gradinite de prestigiu.Pret cerut de proprietar: 650 EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului cu vedere la parc, (Bulevardul Tineretului nr 33), etaj 2 din 10, lift, mobilat, in apropierea de Palatul Copiilor, Facultatea Titu Maiorescu si statia de metrou Timpuri Noi. apartamentul este curat si foarte spatios. Pret cerut de proprietar: EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 440 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului, Calea Vacaresti intersectie cu Plugarilor, semidecomandat, et. 7/ 8, mobilat modern, bloc 1984, frigider, aragaz, masina de spalat, AC, parchet si usi lemn masiv, usa metalica, 78 mp, gresie, faianta, parchet, termopan.Pret cerut de proprietar: 440 EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Tineretului, Sincai, lux, apartament de 3 camere facut din 4 camere, cu un living generos obtinut din 2 camere cu bar spre bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie mare cu cada si o baie mica cu dus, bucatarie cu debara, doua balcoane- un balcon cu intrare din living si un balcon cu intrare din dormitorul principal care poate folosi ca dressing. Apartamentul este complet renovat in 2016, mobilat cu mobila noua.Dotari: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, microunde, frigider, aragaz si doua aparate de aer conditonat. Apartamentul se se afla la Bulevardul Gheorghe Sincai, la doua minute de mers pe jos fata de statia de metrou Tineretului, la 3 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Timpuri Noi.Bulevardul Gheorghe Sincai nr 5. confort I, decomandat, et. 8/8, supr. 100 mp, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, usa metalica, parchet, 2 bai, mobilat. Pret cerut de proprietar: 600 EUR (1+1)Vizionari: 0720.451.235 - Cosmin OLINICI - NON-STOPSuna ACUM pentru o consultanta GRATUITA in imobiliare!

[+]  Cosmin Olinici(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 CAMERE - 13 SEPTEMBRIE - PANDURI - MARRIOTT - Calea 13 Septembrie. confort I, semidecomandat, et. 4/8, supr. 80 mp, mobilat. --- AGENTIE --- PRET: 600 E COMISION: 50 % ID: S390 TEL:0733648747

[+]  S&M Fast Imob(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO 1700 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie! Inchiriere Apartament 3 camere in ansamblul rezidential Herastrau:decomandat, mobilat, situat in Sos. Nordului, Sector 1, Bucuresti, la etajul 4/P+5E, cu doua parcari si o boxa.Apartament este mobilat integral, cu suprafata de 168 mp, cu doua terase 20 mp/7 mp, cu urmatoarea dispunere: * living cu zona dining cu deschidere la doua terase/balcoane* bucatarie cu mobilier/electrocasnice * 2 dormitoare mobilate* doua bai/cada, placate cu marmura* holuri, dotate cu dressing-uri * doua terase spatioase, una are mobilier de terasa ; * bloc eficienta termica, clasa ACentrala termica de bloc, instalatii de climatizare, retea internet/TV, finisaje de calitate, paza 24 h, vis--vis este Parcul Herastrau la 25 m distanta. Consumurile de energie electrica, gaze, apa, sunt contorizate pe apartament Pret chirie : 1700 euro luna Se solicita garantie/depozit, echivalentul unei luni de chirie. Detalii si vizionari-0784139151-Laurentiu Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)
12.11.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO 1700 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie! inchiriere apartament 3 camere, vis--vis de Parcul Herastrau, mobilate complet, situate la etajul 5/ S+P+5E, cu doua parcari subterane si o boxa.Suprafata apartamentului este de 160 mp si este compus din : *living spatios cu acces la balcon/ terasa; *bucatarie mobilata si utilata cu electrocasnice;*doua dormitoare, cu dressing uri;*doua bai (cada/ dus); *holul de la intrare, cu dressing;*in al doilea hol este alt dressing;*terasa;Apartamentul are dotari si finisaje/facilitati:* centrala bloc/termostate/ eficienta termica, clasa A* instalatii de climatizare/termostate * imobilul este securizat cu camere de supraveghere si paza 24/24hFinisaje de calitate : pardoseli parchet/marmura, placaje marmura in bai, usa metalica, tamplarie termopan retea internet/TV, are vedere panoramica spre parcul Herastrau. Consumurile de energie electrica, gaze, agent termic, apa sunt contorizate pe apartament Chirie apartament * 1700 euro/luna.usor negociabil. si o chirie garantie.Detalii si vizionari -0784139151-Laurentiu Aktual Imobiliare

[-]  Aktual Imobiliare(A)
Telefon: 0784139151
Agent: Sturza Laurentiu
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 57   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero