Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 512

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 26   >
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , BANEASA
BANEASA. Penthouse - 4 camere , 3 dormitoare , 3 bai , terase , etaj 4 , confort lux , decomandat , supr. 195 mp. , constr. 2014 . LIVING 60 mp , holuri, spatii de depozitare , utilat - mobilat si amenajat import varf de gama . Climatizare , alarma , centrala termica , interfon , parchet lemn masiv , cablu tv , internet wifi , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , 1 loc parcare exterior + 2 locuri parcare garaj / boxa suprafata 50 mp , rulouri ext electrice . Zona securizata si usor accesibila .

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0787886668
Agent: Florin Ganciu
Telefon: 0747072374 ;0787886668
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 4 camere de lux, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 169 mp, etajul 3/5 este compartimentat astfel:- living open space cu dinning place- dormitor master- dormitor matrimonial- dormitor - hol acces- trei grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- trei balcoane generoase- loc de parcare subteranIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Apropierea de Parcul Herastrau, parcarea subterana si paza 24/7 vin sa completeze gama de facilitati specifice zonei de Nord a capitalei.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.100 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament 4 camere Complex Rezidential cu piscina, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 220 mp, etajul 5/5 este compartimentat astfel:- living+ dinning place cu iesire pe terasa- dormitor principal- dormitor secundar- birou- hol acces- 3 grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- loc de parcare subteran Intregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: candelabre, sistem video integrat, bucatarie mobilata, alarma, piscina.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, vis-a-vis de parc Herastrau, centre spa si acces rapid catre toate punctele de interes din oras.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament 4 camere de lux Soseaua Nordului, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 210 mp, etajul este compartimentat astfel:- living open space cu iesire pe terasa- dormitor matrimonial- dormitor secundar- birou- hol acces- doua grupuri sanitare cu jacuzzi- bucatarie americana mobilata si utilataIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, vis a vis parc Herastrau.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
De inchiriat Apartament 4 camere de lux Cartierul Francez. Apartamentul are o suprafata utila de 147 mp, etajul 7/9 si este structurat dupa cum urmeaza:- living cu bucatarie open space si loc special pentru dinning- dormitor matrimonial- dormitor secundar- hol acces- doua grupuri sanitare- birou- trei balcoane- centrala proprie - apartament - BUDERUSSpatiul de locuit este recent amenajat in conditii de LUX (mobilier si design: ROVERE) si beneficiaza de urmatoarele finisaje, de calitate:gresie, faianta, obiecte sanitare - PORCELANOSA, parchet stratificat - HARO, ferestre termopan, usi blindate de intrare placate cu furnir din lemn - Italia, usi de interior cu furnir din lemn - Italia.Apartamentul dispune de toate utilitatile, inclusiv climatizare.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pretul este negociabil.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Apartament Duplex 4 camere deosebit cu vedere superba asupra zonei verzi, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 190 mp, situat la etajul 4 si 5 al unui imobil S+P+5E ce beneficiaza de piscina exterioara si gradina, este compartimentat astfel:- living cu zona de dining- dormitor principal- dormitor secundar- birou- hol acces- trei grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- Include 2 locuri de parcare + boxa la subsol- acces la piscina si gradinaApartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, vedere spre parc Herastrau, centre de infrumusetare, magazine.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati non stop

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Situat in spatele ambasadei Chinei, foarte aproape de mijlocele de transport in comun, acest spatiu de birouri este amplasat la parterul inalt al unui imobil D+P+4E. Are 200 mp construiti (175 mp utili) si este impartit in 4 camere, 2 bai, bucatarie si 2 terase.Avand in vedere zona de Nord, accesul facil catre mijloacele de transport in comun, este pretabil pentru o firma medie sau activitati comerciale.Saptiul este complet finisat, ulterioare modificari pot fi aduse in functie de cerintele clientului.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere Duplex 4 camere in complex rezidential cu piscina Soseaua Nordului, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 200 mp, etajul 4/5 este compartimentat astfel:- living open space cu bucatarie mobilata si utilata- dormitor matrimonial- dormitor secundar- birou - hol acces- trei grupuri sanitare- terasa pe toata suprafata duplexului- doua locuri de paracare in subteran- boxa - piscina - paza 24/7Intregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de restaurante, parc Herastrau, centre spa&gym.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Inchiriere Apartament 4 camere situat in zona Herastrau/Nicolae CaramfilApartamentul cu o suprafata utila de 120 mp, etajul 4/9 este compartimentat astfel:- living open space- dormitor matrimonial- doua dormitoare secundare- hol acces cu spatii de depozitare- doua grupuri sanitare- bucatarie inchisa mobilata si utilata- doua terase generoase- doua locuri de parcare in subteran- paza 24/7Intregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 4 camere 240 mp Cartierul Francez, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 240 mp, etajul 1/3 este compartimentat astfel:- living cu dinning place- dormitor principal- dormitor secundar- birou- hol acces- trei grupuri sanitare- bucatarie open-space mobilata si utilata- terasa- loc de parcare Intregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau, restaurante, spa&gym.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)

21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Apartament 4 camere, HerastrauApartamentul cu o suprafata utila de 130 mp, etajul 3/5 si este compartimentat astfel:- living- dormitor principal- dormitor secundar- birou- hol acces- doua grupuri sanitare- bucatarie mobilata si utilata- loc de parcare subteran- trei balcoaneIntregul spatiu este renovat si are toate utilitatile si finisajele unui spatiu de lux: bucatarie mobilata, alarma, centrala termica proprie.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau, Aeroport Otopeni, Mall Promenada & Baneasa.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
FLOREASCA Ap 4 camere, etaj 3 / 4, confort lux , semineu, decomandat, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 150mp., utilat, nemobilat, 2 bai, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, instalatii electrice si sanitare si termice noi, tamplarie interioara noua, loc parcare.

[+]  Smart UP Solutions (A)
13.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , AEROGARII
Apartament 4 camere decomandate, mobilat si utilat se afla la prima inchiriere. Sunt 3 dormitoare, living, 3 bai, 2 spatii de depozitare, un dormitor matrimonial cu baie, un dormitor poate fi mobil la cerere, al 3-lea dormitor este mobilat. Bucatarie inchisa mobilata si utilat . Un balcon, 2 locuri de parcare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
01.06.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , CISMIGIU
Inchiriere apartament 4 camere Universitate, etaj intermediar, confort I, circular, semidecomandat, 110mp, utilat, semimobilat, balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, frigider, bucatarie mobilata, contor gaze, camara +boxa, 2 lifturi si gradina interioara

[+]  Hub Imobiliar(A)
30.03.2017
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 6 / 9, semidecomandat, supr. utila : 150mp., utilat, semimobilat, 2 bai, 2 balcoane, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, masina de spalat rufe, frigider, paza, sistem de supraveghere, 2 locuri parcare subteran

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
1 MAI, aproape de Arh Mincu - Kiseleff - Clucerului - Averescu, apartament 4 camere: living + dinning + 2 dormitoare + bucatarie + 2 bai, foarte spatios 100 mp + balcon mare 10 mp pe 4 incaperi (living, 1 dormitor, dinning si bucatarie), decomandat, mobilat si utilat deosebit, vedere spate, bloc reabilitat termic, utilitati contorizate individual (energie electrica, apa calda si rece, caldura), statii RATB in apropiere, Metrou Piata Victoriei la 10 minute de mers pe jos, Piata 1 Mai la 5 minute distanta, MegaImage in apropiere, scoli in proximitate (Monetariei, Pia Bratianu, Nicolae Iorga etc), Parc Kiseleff la 5 minute, merita vazut!

[+]  1 Dolhaschi Impex (A)
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 375 EURO 1 luna in avans + 1 luna garantie - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Vatra Luminoasa Matei Voievod, apartament 4 camere semidecomandat in Vila, suprafata utila 80 mp, etaj 2 din 2. Apartamentul este renovat complet recent,avand toate imbunatatirile, centrala proprie, se ofera nemobilat pentru locuit sau birou. Pret 375 euro.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 129.900 EURO - Bucuresti , ROMANA
Blocul se afla situat in zona Romana - Lascar Catargiu - Serviciul Pasapoarte. Apartamentul situat la etajul 3/p+5, suprafata 141mp, circular, baie mare+ gr sanitar de serviciu, parchet de stejar. Nu are imbunatatiri recente.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Blocul este situat in Centrul Vechi cu vederea spre Curtea Veche si Franceza, 2 dormitoare si un living dublu, baie mare si gr sanitar de serviciu, centrala proprie, parchet de stejar, glasvanduri, nemobilat, 100mp utili, balcon, etaj 3/p+5

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Magheru, Ambasada Angliei, etaj 4/p+6, 5 camere, 147mp total, boxa la demisol, camera de serviciu, 2 bai, parchet de stejar, glasvanduri, jaluzele exterioare, curat. Pretul de 119000 Euro este discutabil. La 5 minute de mers pe jos de statia de metrou P-ta Romana.

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Marian Cristache
Telefon: 0748.237.236;021.252.16.05
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 26   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero