Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 71

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. la primul etaj (respectiv etajul 2) gasim camera principala (92mp) amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete (25mp-27mp), bucatarie si grupuri sanitare. accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase (28mp, 62mp, 72mp) si terasa de 60mp. accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului, scara generoasa, dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama. finisaje premium. spatiul dispune de 3 locuri de parcare in garaj si de spatii pentru depozitare. disponibil imediat. id intern: 41.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
28.01.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.200 EURO - Bucuresti , LASCAR CATARGIU
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant.Totodata, curtea imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.200 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , KISELEFF
ANG Holding va propune spre vanzare un superb penthouse in zona Aviatorilor.Penthousul este dispus pe doua etaje, etajul 5 si 6. La etajul 5 regasim un living extrem de spatios cu iesire direct in terasa principala. De asemenea tot la etajul 5 avem bucataria, o toaleta de serviciu, dar si doua dormitoare cu bai proprii si dressing. Un aspect extrem de frrumos, este faptul ca unul dintre dormitoarele de la etajul 5 beneficiaza si de o terasa cu o vedere superba.Etajul 6 al acestui penthouse exclusiv este cu desavarsire special, acesta avand o terasa cu piscina. Dormitorul matrimonial se afla tot in cadrul acestui etaj, acesta are atat baie proprie cat si dressing. De asemenea la etajul 6 avem un spatiu care poate fi folosit ca si birou.Locatia beneficiaza de 3 locuri de parcare subterane dar si de o boxa spatioasa.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.300 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de piata charles de gaulle si de piata dorobanti. spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp. dispune de un loc de parcare acoperit. in imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul herastrau. apartamentul este complet renovat in octombrie 2016. disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
imobiliarexpert va propune spre inchiriere, apartament cu 5 camere,situat in kiseleff - ambasada germaniei, confort lux decomandat, cu o suprafata de 22752 mp, nr. bai - 3, nr. balcoane - 3 etaj 3 din 5. id intern: imo1141.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
07.01.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Inchiriere apartament 5 camere, 170 m2, etaj 1/6, decomandat, utilat si semimobilat (se poate mobila complet la cerere). Acesta este un spatiu mare, foarte bine organizat, avand living spatios cu bucatarie open space, dressing room, dormitoare, 4 balcoane, 4 bai, loc de parcare la subsol cu lift direct la apartament.

[+]  Nord City Consulting(A)
29.01.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Va propunem pentru inchiriere, in zona Dorobanti, un apartament cu 5 camere, 3 dormitoare, balcoane generoase, situat la etajul 1 / 7, confort I, decomandat. Constructia a fost finalizata in anul 2000, iar suprafata utila este de 156mp si pe fiecare etaj este un singur apartament. Se inchiriaza utilat si semimobilat, iar la parter exista un loc de parcare aferent acestui apartament. Daca doritii detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem la inchiriere un apartament de 5 camere aflat la cativa metri de Parcul Herastrau, pe Soseaua Nordului.Apartamentul, situat la etajul 3 din 6, are suprafata utila este de de 253 mp i dispune de 3 dormitoare fiecare cu dressing si baie, living si dinning, buctarie inchisa, 2 debarale, balcoane generoase si loc de parcare, usor discutabil gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, termopan, alarma, centrala termica,

[+]  Alcbusiness (A)
01.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament de lux situat in apropierea Parcului Herastrau. Apartamentul beneficiaza de suprafete generoase si o amenajare de exceptie. Se află situat la ultimele 2 nivele ale imobilului, care are 3 intrări. Apartamentul beneficiaza de o terasă de 81mp. Aceasta este amenajata foarte intim, atractia principala fiind un Jacuzzi de exterior. Penthouse-ul dispune de o suprafata foarte generoasa de 215 mp utili, avand 4 dormitoare, living cu zona dining si bucatarie deschisa, 3 bai si o scara interioara care desparte zona de zi de zona de noapte.Un loc unde va puteti destinde feriti de priviri.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.998 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti - Floreasca, Apartament LUX cu 5 camere decomandat, suprafata de 170 mp., 4 bai cu jacuzzi, 4 balcoane, 1 loc de parcare subteran cu lift pana la apartament, etaj 1/4, singur pe etaj, Bucatarie mobilata si utilata, mobilat partial, an 2000. Dotari: apartament deosebit cu finisaje de inalta calitate si dotari de lux, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat, semineu functional, dressing; Confort: Lux, Bloc de apartamente. Ideal: rezidenta, birouri firma, consultatie, media, clinica, cabinet medical - avocati, cursuri, diverse activitati didactice. Zona: Dorobanti - aproape de Floreasca, linistita de vile. Metrou Aviatorilor / Stefan cel mare - 8 min., Stadion Dinamo - 2 min. RATB - 4 min. Vanzare - Pret 499.995 Euro, Acte in regula

[+]  Zyana Imobiliare(A)

26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.950 EURO - Bucuresti , BANEASA
va propunem spre inchiriere un apartament superb, foarte spatios, cu o suprafata utila de 301mp. situat in baneasa, in imediata vecinatate a ambasadei sua si a mall baneasa, cu acces rapid catre dn1 si aeroportul international henri coanda. apartamentul se compune din hol de intrare generos, living cu zona de dining, bucatarie (accesul in apartament se poate face si direct in bucatarie- dispune de 2 intrari), 3 dormitoare fiecare avnad baie proprie, o camera dedicata dresing-22mp, birou, baie de serviciu/spalatorie. complet mobilat si utilat. dispune de terase in suprafata de 100mp, cu vedere spre spatiul verde. apartamentul are orientare est-vest. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. disponibil imediat. id intern: 109.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
01.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.600 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament de lux situat in apropierea Parcului Herastrau. Apartamentul beneficiaza de suprafete generoase si o amenajare de exceptie. Se află situat la ultimele 2 nivele ale imobilului, care are 3 intrări. Apartamentul beneficiaza de o terasă de 85 mp. Aceasta este amenajata foarte intim, atractia principala fiind o sauna absolut noua si un Jacuzzi de exterior, toate inconjurate de o zona cu plante naturale. Un loc unde va puteti destinde feriti de priviri.

[+]  ANG Imobiliare(A)
05.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , 11 IUNIE
Apartament 6 camere in vila, etaj 1, sup.utila 200 m2, la strada, amenajat, nemobilat, acces la mijloace de transport, curte. Locatie centrala, Zona Piata Unirii,

[+]  Office Avantaj Consult(A)
06.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.500 EURO pret negociabil - Bucuresti , UNIRII
Unirii Va oferim spre inchiriere un apartament de 6 camere in vila, proaspat renovat, utilat, nemobilat. Acesta se preteaza ca spatiu de birouri, agentii de turism, cabinete, etc.

[+]  Nord City Consulting(A)
25.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Laguna Residence - Aviatiei - Herastrau, Penthouse 5 camere, et 3/3, 150 mp, mobilat si utilat LUX, living +dining de 60 mp, finisaje premium , gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, 3 gr sanitare, totul nou, LOC DE PARCARE SUBTERAN,parc in interiorul complexului rezidential, contract inregistrat ANAF, masina spalat, cuptor, plita, hota, combina frigorifica,LCD, dressing spatios, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
28.01.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.200 EURO + TVA - Bucuresti , FLOREASCA
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un penthpouse primitor, unde ii vei putea spune acasa. Acesta este clar un penthouse de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intrega proprietate emana fericire! De altfel, te va cuceri iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unui penthouse "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati! Acesta poate fi mobilat la cerere, costul chiriei urmand a fi negociat. Inchei prezentarea prin a va spune ca este un penthouse ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! 5 camere, 4 dormitoare, etaj 9 / 10, S+P+10E, confort Lux, in bloc mixt, duplex, decomandat, constructie finalizata, 500mp, constr. 2008, supr. utila : 250mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, geam baie, paza, apometre, contor gaze

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Va transmitem oferta de inchiriere / vanzare a Vilei amplasate in Cotroceni - Metrou Eroilor - Parcul EroilorOCAZIE : Vila 16 camere COTROCENI cu teren 515 mp ( o raritate pentru Cotroceni) pretabila pentru EXTINDERE / DEZVOLTARE IMOBILIARABdul. Eroii Sanitari vav de PARC ( la 3 min. de METROU )S+P+1+MSuprafata construita : 635 mpSuprafata utila : 525 mpSuprafata teren :513 mpCurte libera :340 mpCamere : 16 + dependinteBai : 5Are 4 intrari separate Vila este amplasata langa Parcul Eroilor pe o parcela de teren generoasa de 515 mp si are o suprafata construita de 635 mp ( dispusa pe demisol locuibil amenajat cu ferestre + Parter + Etaj1 si Mansarda ) .Vila dispune de 3 intrari si se preteaza atat pentru REZIDENTIAL cat si pentru activitate economica BIROURI - (Notariat, Casa Avocatura, Clinica medicala, firme de publicitate / advertising sau IT, etc ) .Camerele au suprafete generoase 22 25 mp cu Living de 45 mp iar incalzirea este asigurata cu 3 centrale termice .Poate fi folosita ca un tot unitar sau 3 zone separate. Are 3 intrari separateCurtea de 340 MP este superba si ofera o zona de relaxare / deconectare Vila este partial RENOVATA si se preteaza pentru extindere / posibila dezvoltare imobiliara ( POT = 65% , CUT = 1.8).Exista acces rapid la Metrou ( 2minute ) si transport RATB. Exista trei variante de inchirere :1 - Parter si Etaj partial - Suprafata = 190 mp - Chirie lunara 2200 E/luna Varianta 2 - Parter si Etaj integral - Suprafata = 290 mp - Chirie lunara 2900 E si Varianta 3 - Vila integrala - Suprafata = 525 mp - Chirie lunara 5000 E Vila este disponibila si la vanzare 1.000.000 Euro

[+]  Nova Group Consult(A)
26.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , COTROCENI
VA propunem spre inchiriere Birouri / Sediu Reprezentativ in selectul cartier COTROCENI cu o suprafata utila de 195 mp + terasa si 2 balcoane dispusa in 7 camere . Lotul de teren are 515 mp ( o raritate pentru Cotroceni) . Vila este amplasata langa Parcul Eroilor cu acces direct la Metrou si transport RATB si se preteaza pentru activitate economica BIROURI - ( Notariat, Casa Avocatura, Clinica medicala, firme de publicitate / advertising sau IT, etc ) dar si pentru Rezidential. Curtea de 340 MP este superba si ofera o zona de relaxare / deconectare .VA asteptam la vizionare. Exista trei variante de inchirere :1 - Parter si Etaj partial - Suprafata = 190 mp - Chirie lunara 2200 E/luna Varianta 2 - Parter si Etaj integral - Suprafata = 290 mp - Chirie lunara 2900 E si Varianta 3 - Vila integrala - Suprafata = 525 mp - Chirie lunara 5000 E. Vila este disponibila si la vanzare 1.000.000 Euro

[+]  Nova Group Consult(A)
21.02.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , STIRBEI-VODA
Cismigiu Stirbei Voda DNA apartament 6 camere in vila interbelica, singur pe etaj, liber, parchet masiv stejar, usi stejar, tamplarie stejar, cristal, vitralii, picturi, incalzire mixta panouri radiante, usa blindata, 2 video, alarma, renovat

[+]  Office Avantaj Consult(A)
23.01.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Intro vila superba din zona Kiseleff este disponibil pentru inchiriere etajul 1 impreuna cu mansarda. Suprafata utila este 160 mp, are intrare separata si se inchiriaza fara mobila, dar cu bucataria mobilata si utilata. Pana la metroul Piata Victoriei sunt 10 minute de mers pe jos. Este foarte portivit atat pentru locuit dar si pentru birouri (cabinet de avocat, reprazentanta, notariat, etc.) Pretul afisat include toate utilitatile (gaz, caldura, apa, curent electric). La semnarea contractului proprietarul solicita plata unei chirii si a unei garantii egale cu o luna de chirie

[-]  Elegant Imob(A)
Telefon: 0733655655
Agent: Doinita Oprea
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero