Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 135

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
09.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 6.600 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Acest apartament duplex cu 7 camere este situat in zona Primaverii, la distanta de mers de Piata Charles de Gaulle, la etajele 3+4 ale unui imobil S+P+4 finalizat in 2017.Are o suprafata totala de 360mp, 285mp utili si 90mp terase.Etajul 3 este compus din living cu suprafete vitrate mari cu zona de dining si iesire pe terasa, bucatarie separata si echipata, dormitor matrimonial cu zona de dressing si baie proprie, dormitor secundar cu baie proprie, dormitor copil/birou si grup sanitar.La etajul 4 este 1 dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si iesire pe terasa si 2 dormitoare secundare cu bai proprii.Include 3 locuri de parcare in garaj si 1 boxa.Apartamentul este nemobilat, are finisaje de inalta calitate si este potrivit pentru rezidenta unei familii.

[-]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
Telefon: 021.795.00.95 / 0720.465.336
Agent: Violeta Anghel
Telefon: 0724777712
07.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 6.500 EURO - Bucuresti , BANEASA
rasfata-te in fiecare zi intr-un apartament de lux tip penthouse, cu 4 dormitoare, living de exceptie, camera pentru birou, propriul home cinema, jacuzzi, multiple balcoane si o terasa superba. situat in stejarii club rezidential, cartierul baneasa ,zona jandarmeriei, intr-un imobil construit in anul 2015 confort lux decomandat, etaj 4 din 4 cu o suprafata de 700 mp, cu 3, grupuri sanitare. penthouse-ul are urmatoarele faculitati: aer conditionat centralizat, bucatarie complet mobilata si utilata cu electrocasnice miele, jaluzele exterioare warema, incalzire in pardoseala, masina de spalat si uscator de haine, tv aquavision lcd in dormitorul principal, 2 locuri de parcare, 1 subteran si 1 suprateran si depozit auxiliar. id intern: 82257.

[+]  ANG Imobiliare(A)
23.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 6.400 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Situat in zona premium Primaverii, la 2 minute de mers de Piata Charles de Gaulle si Parcul Herastrau, acest apartament penthouse cu 6 camere se afla la etajul 5 ale unui imobil 2S+P+5.Are o suprafata totala de 279mp, 219mp utili si 143mp terasa.Este compus din living generos si insorit (62mp) cu zona de dining si iesite pe terasa (100mp), bucatarie separata si echipata, 3 dormitoare matrimoniale cu bai proprii si dressing, dormitor secundar cu baie proprie, dormitor bona cu baie proprie, spalatorie si 2 terase secundare.Include 2 locuri de parcare in garajul subteran.Finisajele sunt de cea mai buna calitate (ferestre aluminiu, incalzire in pardoseala, bai Marazzi, etc.)

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
02.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Situat in zona Herastrau, cu o vedere superba asupra parcului si a lacului, acest apartament penthouse cu 7 camere se afla la etajul 6 al unui imobil S+P+6 finalizat in 2005.Are o suprafata totala de 723mp, 345mp utili si 355mp terasa.Este compus din living spatios (77mp), camera de dining (77mp), bucatarie separata si complet echipata, 4 dormitoare cu bai proprii si zone de dressing, dormitor secundar si baie secundara.Are acces la 2 lifturi si 2 scari.Include 2 locuri de parcare in garajul subteran.Apartamentul este mobilat si este potrivit pentru rezidenta.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
10.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. la primul etaj (respectiv etajul 2) gasim camera principala (92mp) amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete (25mp-27mp), bucatarie si grupuri sanitare. accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase (28mp, 62mp, 72mp) si terasa de 60mp. accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului, scara generoasa, dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama. finisaje premium. spatiul dispune de 3 locuri de parcare in garaj si de spatii pentru depozitare. disponibil imediat. id intern: 41.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
09.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO +TVA - Bucuresti , AVIATORILOR
Spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. La primul etaj gasim camera principala amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete, bucatarie si grupuri sanitare. Accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. Aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase si terasa de 60mp.Accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului. scara generoasa. dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama.Finisaje premium.Spatiul dispune de 3 locuri de paracare in garaj si de spatii pentru depozitare.Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
09.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.200 EURO - Bucuresti , LASCAR CATARGIU
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant.Totodata, curtea imobilului este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
23.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Situat intr-o locatie premium cu vedere panoramica asupra Parcului Herastrau, acest apartament penthouse are o suprafata totala de 460mp ( 4 dormitoare) beneficiaza de 2 terase cu vedere panoramica si se afla la etajul 5 al imobilului. Acest apartament luxos este compus dintr-un living spatios (90mp) cu zona de dining, bucatarie echipata, dormitor matrimonial cu baie proprie ( dus si cada), dormitor pentru oaspeti cu baie proprie, 2 dormitoare care impart o baie, grup sanitar, spalatorie si 2 garaje, 2 terase ( una cu vedere spre parc).Finisajele si design-ul sunt de cea mai buna calitate. Imobilul dispune de paza 24h/7 si supraveghere video.Avand in vedere facilitatile si design-ul unicat, proximitatea de parc, lac si centrul orasului, spatiul generos si luminos, acest apartament este potrivit pentru o familie numeroasa.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
09.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , KISELEFF
Sunteti in cautarea unei locuinte exclusiviste, cu o suprafata impresionanta, aproape de parc, centre de interes, cu vecini deosebiti si cu spatii generoase pentru orice activitate? Avem locuinta perfecta pentru dumneavoastra!ANG Holding va propune spre achizitie un Duplex deosebit situat in apropierea Parcului Kiseleff si a Televiziunii Romane, pe o strada extrem de linistita si cu vecini deosebiti. Construit in 1995 apartamentul dispune de nenumarate beneficii, cum ar fi lift propriu, spatii generoase, camere multiple cu posibilitate de impartire in mai multe apartamente, fininsaje de calitate superioara si decoratiuni de lux cum ar fi, calorifere acoperite cu cu elementi de lemn natural, la fel si aere conditionate ascunse in sculpturi din lemn, podele din lemn slefuit si lacuit sau mansarda acoperita cu lemn de stejar. Cu o suprafata deosebita de 450mp utili, apartamentul are 10 camere locuibile, 4 grupuri sanitare, scara interioara de marmura, 2 bucatarii, terase de peste 100mp atat la parter cat si la etaj, usa metalica si lift personal. Etajul este alcatuit dintr-un hol generos si 2 camere foarte mari, acoperite cu lemn natural, destinate diverselor activitati de agrement sau pentru buna dispozitie, cu iesire spre terasa de aproximativ 70mp.Va recomadam cu caldura acest impresionant duplex din nenumarate motive, cele mai importante fiind, pozitionarea, suprafata utila, cea totala, si a confortului de care dispune.ID Intern: CP486020

[+]  ANG Imobiliare(A)
23.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Situat in zona Aviatorilor, langa Parcul Kiseleff si Parcul Herastrau, cu vedere panoramica asupra zonei, acest apartament penthouse duplex se afla la etajele 5 si 6 ale unui imobil S+P+6 finalizat in 2010.Are o suprafata totala de 500mp, 350mp utili si 100mp terase.Etajul 5 este compus din living insorit (70mp) cu zona de dining si iesire pe terasa, birou, bucatarie separata si echipata si baie.La etajul 6 este dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare secundare cu bai proprii, 2 dormitoare care impart 1 baie si spalatorie.Include 3 locuri de parcare in garaj si 1 boxa.Apartamentul este partial mobilat, beneficiaza de finisaje de calitate si este potrivit pentru rezidenta unei familii.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)

25.09.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Amplasat in zona Aviatorilor, langa Televiziune, la distanta mica de Parcul Herastrau si Metrou, acest apartament duplex se afla la ultimele 2 etaje (2+3) al unui imobil din 2004. Accesul in apartament se face direct cu liftul sau pe scari.Suprafata construita este de 600mp din care 500mp utili.Etajul 2 este compus din hol larg de primire, living de 90mp, zona separata de dining, bucatarie separata complet echipata, birou/dormitor, grup sanitar, 3 dormitoare cu bai proprii si 2 terase.La etajul 3 sunt 2 spatii deschise potrivite pentru hobby, dormitor cu baie proprie si terasa de 90mp.Beneficiaza de garaj dublu si spatiu de depozitare.Finisaje sunt de foarte buna calitate. Acest apartament este perfect pentru resedinta diplomatica sau birouri.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
18.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Langa parcul Herastrau si Le Club - Staul Francez, acest apartament penthouse cu 5 camere se afla la ultimul etaj al unui imobil S+P+6 finalizat in 2006. Are vedere panoramica peste intreaga zona. Suprafata totala este de 547mp din care 287mp utili si 200mp terasa.Are living spatios cu semineu si zona de dining, bucatarie separata complet echipata, grup sanitar, 2 dormitoare matrimoniale cu bai proprii si dressinguri, 2 dormitoare secundare care impart o baie cu dus, holuri cu dressinguri si spalatorie. Toate camerele au acces catre terasa si liftul urca direct in apartament.Finisajele sunt moderne si de calitate. La subsol are 4 locuri de parcare si spatii de depozitare.Principalele avantaje ale acestui penthouse sunt spatiile generoase, vederea panoramica si locatia linistita.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
10.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
Va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de Piata Charles de Gaulle si de piata Dorobanti. Spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. Accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. Aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp.Dispune de un loc de parcare acoperit.In imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul Herastrau.Apartamentul este complet renovat in Octombrie 2016. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Situat pe o strada linistita si plina de verdeata din zona Aviatorilor, acest apartament cu 5 camere se afla la parterul unui imobil S+P+4 finalizat in 2007 ce beneficiaza de paza permanenta.Are o suprafata totala de 350mp si 300mp utili.Este compus din living luminos si spatios cu zona de dining si iesire pe terasa, bucatarie separata si echipata, grup sanitar, 3 dormitoare cu dressing si bai proprii si cel de-al 4-lea dormitor/birou.Beneficiaza de 1 loc de parcare in garajul subteran.Apartamentul este nemobilat si este potrivit pentru rezidenta unei familii.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
03.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
NORDULUI-HERASTRAU- North Area Lake View, penthouse deosebit etaj 8+9+10/10, format din 5 camere pe 3 nivele avand la ultimul etaj o gradina superba de 170 mp, 4 dormitoare, 4 grupuri sanitare, terasa de 28 mp la etajul 9, suprafata construita 238 mp, suprafata utila 202mp, loc de parcare, pret negociabil.

[+]  Eurozep Consulting(A)
23.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
la 5 min de metrou Aviatorilor, 5 camere, 4 dormitoare, parter / 4, P+5E, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 313mp, constr. 2010, supr. utila : 216mp, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, internet, interior proaspat renovat, loc parcare, masina de spalat vase, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, paza, apometre, contor gaze

[+]  House Providers (A)
24.10.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Situat in zona Herastrau, la cateva minute de mers de parc, acest penthouse cu 6 camere se afla la etajul 6 al unui imobil S+P+6 finalizat in 2008.Are o suprafata totala de 500mp, 300mp utili si 200mp terasa.Este compus din living spatios si luminos cu semineu si zona de dining, bucatarie separata si echipata, baie cu dus, birou/ dormitor, 2 dormitoare matrimonial cu bai proprii si camera dressing si 2 dormitoare care impart o baie.Include 2 locuri de parcare in garaj.Apartamentul este partial mobilat si este potrivit pentru rezidenta.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
07.12.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.450 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
PRIMAVERII OFFICE Duplex , 3 min metrou Aviatorilor - Parc Herastrau , 9 camere , et 5+6 , alarma , 2 locuri parcare subteran , aer conditionat in fiecare incapere , cablaj telefonie cablaj internet , wireless la ambele etaje , conexiune dubla internet , 5 linii telefonice , ferestre termopan aluminiu , ferestre Velux la et.6 , bucatarie mobilata. Spatiul se renoveaza chiar acum in totalitate !!!

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.11.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.400 EURO - Bucuresti , KISELEFF
9 camere tip duplex in vila Kiseleff, 290 mp, 5 grupuri sanitare, 2 bucatarii mobilate, nemobilat, luminos, curte interioara, 4 locuri parcare, izolat termic, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, centrala termica, internet,

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
26.11.2018
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.400 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
5 camere, apropiere parc, 199 mp, etaj 1, superfinisat, contorizare, utilat complet, mobilat modern, semidecomandat, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, internet, centrala termica, loc parcare,

[-]  Atlas Standard Imobiliare(A)
Telefon: 0722226581, 0763996064
Agent: Atlas Standard Imobiliare
Telefon: 0722226581
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero