Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 735

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 37   >
25.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
21.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 790 EURO la cheie, nemobilat, bucatarie utilata si mobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala spatioasa de inchiriat in Corbeanca, locatie centrala, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2009, supr. totala : 298mp, supr. utila : 245mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 155mp, desch. sosea 15m, utilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, semimobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, proaspat renovat si zugravit recent, strada asfaltata, drum de servitute acces securizat cu poarta si telecomanda de acces. Spatiile interioare au inaltimea libera de minim 2.65 (sub plafonul de rigips). Conditii de inchiriere : o luna avans si doua luni garantie, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila de lux deosebit de eleganta in Paradisul Verde, Corbeanca locatie exclusivista in vecinatatea padurii, piscina 90 mp cu incalzire, in ansamblu rezidential, 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, P + M, cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Proprietatea are o arhitectura in stil provensal, eleganta, cu mult bun gust si rafinament. Parter : living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. Etaj : patru dormitoare, trei bai. Finisajele si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Finisaje si dotari : centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, gresie, faianta, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplu stratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata. Locuinta dispune de o gradina frumos amenajata, in suprafata de 800 mp cu sistem de irigat automat. Casa se inchiriaza cu toate decoratiunile, dotarile si utilitatile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de inchiriat in Corbeanca, imobil in duplex zona Laguna Albastra, locatie deosebita in vecinatatea lacului si a padurii, Parter+1Etaj+Mansarda, constructie din caramida, imobil mobilat Mobexpert, 5 camere, 4 dormitoare, constr. 2012, supr. totala : 206mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 330mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 20m, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, acces pe drum public asfaltat si pe drum de servitute pietruit, imobil complet nou, bucatarie mobilata si utilata, internet in locatie. Se permite chirias cu animal de companie de talie mica. Ideal plata chirie avans pe 6 luni, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta superba in casa/vila individuala de inchiriat in Corbeanca, in ansamblu rezidential pazit non-stop, acces facil spre DN 1, in vecinatatea lacului si foarte aproape de padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, imobil din caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 210mp, supr. utila : 173mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, un balcon, 3 bai, bucatarie, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Vila dispune de dormitor/birou parter, toate utilitatile in stare foarte buna de functionare, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, strada asfaltata, drum de servitute, finisaje de calitate. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata, locatie foarte practica si in stare foarte buna. Imobilul nu a mai fost niciodata spre inchiriere. Locuri de depozitare si spatiu de depozitare amenajat in interior sub scara de acces la etaj, gradina ajunsa la maturitate, sistem de udat si drenaj, pomi fructiferi pe rod, gazon bine intretinut, locatie frumoasa in zona linistita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
06.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila spatioasa si primitoare amplasata intr-o zona linistita (Baneasa), departe de agitatia zilnica din oras. Datand din anul 2009, imobilul este construit pe un teren de435 mp si o suprafata utila de 260 mp, . Impartita pe 4 niveluri S + P + M + 1, are in componenta: 7 camere, 4 dormitoare, 3 bai, 3 terase si loc de parcare Dotari: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala proprie, aer conditionat, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila situata in zona Pipera Iancu Nicolae. Avand o curte de 1600mp si o suprafata utila de 600mp, vila se desfasoara pe 4 niveluri , iar compartimentare este facuta astfel: La subsol gasim camera tehnica, camera de depozitare si crama. La parter gasim un living generos, un dormitor, o bucataria deschisa, debara si o camera pentru depozitare . Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem un dormitor matrimonial cu baie +2 dormitoare si 1baie. La mansarda gasim un bar amenajat, o baie si un spatiu deschis ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau loc de joaca pentru copii. Curtea dispune de lumina nocturna si regasim 2 garaje cu spatii de depozitare, gradina pentru legume si un foisor pentru relaxare. Va invit cu drag sa o vizitati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , BANEASA
Agentia noastra va propune spreinchiriere o vila, situata intr-o zona rezidentiala si linistita din nordul capitalei. Imobilul se desfasoara pe patru niveluri ( P+2E+M), cu o suprafata utila de 240 mp, avand in componenta sa un numar de 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, 1 tersa, 2 locuri de parcare si garaj.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Designul si luxul sunt intruchipate armonios in aceasta vila proaspat finalizata(2017) care iti pune la dispozitie o suprafata utila de 185mp din totalul de 227mp construiti. Impartita si compartimentata pe parter si 2 niveluri, vila are in componenta sa un numar de 5 camere, 4 bai si 1 terasa. Imobilul dispune de urmatoarele facilitati : faianta, parchet, geamuri termopan, izolatie termica, incalzire in pardoseala, centrala proprie, aer conditionat, loc de parcare, alarma si video-interfon. Accesul la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, gradinite si scoli este unul facil.

[+]  Hub Imobiliar(A)

13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va punem la dispozitie o vila intr-un ansamblu rezidential din zona Pipera, Bucuresti. Amplasarea face accesul facil catre punctele de legatura din centrul orasului cum ar fi: scoli, gradinite, centre comerciale, etc. Finalizata in anul 2006, vila este dispusa pe P+1+M pe o suprafata utila de160mp.Compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living si curte, vila se inchiriaza mobilata si utilata si are ca dotari: Gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , OTOPENI
OTOPENI - FERMEI H, vila P+1E, 8 camere, suprafata utila 510 mp, (suprf. construita 771 mp), an 2007, teren 1756 mp, deschidere 33 ml, sase grupuri sanitare, in curs de renovare, garaj, pret inchiriere 2.500 EUR/luna negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , SISESTI
BANEASA - SISESTI, vila P+1E+M, 5 camere, suprafata utila 220 mp, (suprf. construita 280 mp), an 2006, teren 700 mp, deschidere 17 m, trei grupuri sanitare, mobilata si utilata modern, centrala termica, pret inchiriere 1.800 EUR/luna negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , AEROGARII
BANEASA - BENZINARIA MOL, vila P+1E, 4 camere, suprafata utila 230 mp, (suprf. construita 330 mp), an 2007, teren 1500 mp, deschidere 25 m, nemobilata, bucatarie utilata si mobilata, trei grupuri sanitare, centrala termica, libera, pret inchiriere 2.500 EUR/luna negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 7.000 EURO - Bucuresti , TURDA
1 MAI - TURDA, vila D+P+1E+M, 12 camere, suprafata utila 500 mp, (suprf. construita 600 mp), an 2007, teren 500 mp, deschidere 14 m, nemobilat, centrala termica, garaj, pret inchiriere 7.000 EUR/luna + TVA negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SISESTI
BANEASA - SISESTI, vila duplex P+1E+M, 5 camere, suprafata utila 250 mp, (suprf. construita 280 mp), an 2008, teren 370 mp, deschidere 18 m, mobilata si utilata modern, patru grupuri sanitare, centrala termica, pret inchiriere 1.500 EUR/luna negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
PIPERA - IANCU NICOLAE - CANTACUZINO (DRUMUL POTCOAVEI), vila individuala P+M, 7 camere, suprafata utila 460 mp, (suprf. construita 560 mp), an 2004, teren 1000 mp, bucatarie mobilata si utilata, patru bai, terasa, piscina, sauna, garaj cu doua locuri, barbeque, gradina amenajata, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, centrala proprie, toate utilitatile, doua luni avans si 5000 EUR garantie, pret inchiriere 2.500 EUR/luna negociabil

[+]  Regal House(A)
25.09.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
PARCUL CIRCULUI, d+p+2 lux, constructie noua, 8 dormitoare, living 70 metri patrati, 5 bai, terase, sauna profesionala 8 pers, bucatarie complet echipata, aer conditionat, semineu, marmura

[+]  Panda Invest(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Apartement in vila pe doua nivele, suprafata utila 125 mp,an constructie 1997, scara interioara, etajul 1: doua birouri separate si spatiu open-space de 50 mp cu grup sanitar, etajul 2: doua camere cu bucatarie si grup sanitar, 45 mp, mocheta, parchet, centrala termica,aer conditionat,doua balcoane deschise, nemobilat,Pretabil birouri, cabinet medical, notariat.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.850 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
pVila Floreasca, nemobilata, S+P+E+M, suprafata utila subsol 72 mp, parter 77 mp, etaj 81 mp, manspan sarda 46 mp, finisaje moderne, bacatarie mobilata utilata lux, 5 grupuri sanitare, 9 camere, 2 camere dressing,curte 50 mp, garaj 2 locuri,camera tehnica, rulouri actionate electric,supravegherevideo,libera./span/p

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Petrea Filip
Telefon: 0758.230.771;021.252.16.05
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 37   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero