Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 688

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 35   >
18.11.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
16.11.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila de lux deosebit de eleganta in Paradisul Verde, Corbeanca locatie exclusivista in vecinatatea padurii, piscina 90 mp cu incalzire, in ansamblu rezidential, 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, P + M, cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Proprietatea are o arhitectura in stil provensal, eleganta, cu mult bun gust si rafinament. Parter : living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. Etaj : patru dormitoare, trei bai. Finisajele si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Finisaje si dotari : centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, gresie, faianta, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplu stratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata. Locuinta dispune de o gradina frumos amenajata, in suprafata de 800 mp cu sistem de irigat automat. Casa se inchiriaza cu toate decoratiunile, dotarile si utilitatile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.11.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta superba in casa/vila individuala de inchiriat in Corbeanca, in ansamblu rezidential pazit non-stop, acces facil spre DN 1, in vecinatatea lacului si foarte aproape de padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, imobil din caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 210mp, supr. utila : 173mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, un balcon, 3 bai, bucatarie, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Vila dispune de dormitor/birou parter, toate utilitatile in stare foarte buna de functionare, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, strada asfaltata, drum de servitute, finisaje de calitate. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata, locatie foarte practica si in stare foarte buna. Imobilul nu a mai fost niciodata spre inchiriere. Locuri de depozitare si spatiu de depozitare amenajat in interior sub scara de acces la etaj, gradina ajunsa la maturitate, sistem de udat si drenaj, pomi fructiferi pe rod, gazon bine intretinut, locatie frumoasa in zona linistita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.11.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 700 EURO la cheie, nemobilat, bucatarie utilata si mobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala spatioasa de inchiriat in Corbeanca, locatie centrala, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2009, supr. totala : 298mp, supr. utila : 245mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 155mp, desch. sosea 15m, utilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, semimobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, proaspat renovat si zugravit recent, strada asfaltata, drum de servitute acces securizat cu poarta si telecomanda de acces. Spatiile interioare au inaltimea libera de minim 2.65 (sub plafonul de rigips). Conditii de inchiriere : o luna avans si doua luni garantie, pret usor negociabil. Locuinta se poate inchiria semimobilata, doar cu bucataria complet mobilata si utilata, sau cu living si dormitor matrimonial mobilat, in functie de preferintele potentialului chirias.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.11.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO la cheie, semimobilat si utilat - Bucuresti , BALOTESTI
Vila spatioasa de inchiriat in Balotesti DN1, zona Therme, 5 camere, 3 dormitoare si un birou la parter, P+1, in casa/vila individuala, caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2011, zona linistita, curte mare cu pozitionare gradina pe sud, soare toata ziua, bucatarie - dining - terasa pe sud/vest, imobil proaspat zugravit si in stare foarte buna, supr. totala : 320mp, supr. utila : 232mp, supr. teren : 861mp, amprenta sol: 159mp, desch. sosea 30m, o bucatarie open space, un balcon mare cu vedere la Therme si la gradina casei, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, toate utilitatile, cuptor microunde, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj cu acces direct in casa, strada asfaltata cu drumuri de acces integral asfaltate si publice pana la imobil. Vila se inchiriaza semimobilata si cu bucataria utilata, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
06.09.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila spatioasa si primitoare amplasata intr-o zona linistita (Baneasa), departe de agitatia zilnica din oras. Datand din anul 2009, imobilul este construit pe un teren de435 mp si o suprafata utila de 260 mp, . Impartita pe 4 niveluri S + P + M + 1, are in componenta: 7 camere, 4 dormitoare, 3 bai, 3 terase si loc de parcare Dotari: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala proprie, aer conditionat, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila situata in zona Pipera Iancu Nicolae. Avand o curte de 1600mp si o suprafata utila de 600mp, vila se desfasoara pe 4 niveluri , iar compartimentare este facuta astfel: La subsol gasim camera tehnica, camera de depozitare si crama. La parter gasim un living generos, un dormitor, o bucataria deschisa, debara si o camera pentru depozitare . Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem un dormitor matrimonial cu baie +2 dormitoare si 1baie. La mansarda gasim un bar amenajat, o baie si un spatiu deschis ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau loc de joaca pentru copii. Curtea dispune de lumina nocturna si regasim 2 garaje cu spatii de depozitare, gradina pentru legume si un foisor pentru relaxare. Va invit cu drag sa o vizitati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , BANEASA
Agentia noastra va propune spreinchiriere o vila, situata intr-o zona rezidentiala si linistita din nordul capitalei. Imobilul se desfasoara pe patru niveluri ( P+2E+M), cu o suprafata utila de 240 mp, avand in componenta sa un numar de 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, 1 tersa, 2 locuri de parcare si garaj.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Designul si luxul sunt intruchipate armonios in aceasta vila proaspat finalizata(2017) care iti pune la dispozitie o suprafata utila de 185mp din totalul de 227mp construiti. Impartita si compartimentata pe parter si 2 niveluri, vila are in componenta sa un numar de 5 camere, 4 bai si 1 terasa. Imobilul dispune de urmatoarele facilitati : faianta, parchet, geamuri termopan, izolatie termica, incalzire in pardoseala, centrala proprie, aer conditionat, loc de parcare, alarma si video-interfon. Accesul la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, gradinite si scoli este unul facil.

[+]  Hub Imobiliar(A)

13.08.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va punem la dispozitie o vila intr-un ansamblu rezidential din zona Pipera, Bucuresti. Amplasarea face accesul facil catre punctele de legatura din centrul orasului cum ar fi: scoli, gradinite, centre comerciale, etc. Finalizata in anul 2006, vila este dispusa pe P+1+M pe o suprafata utila de160mp.Compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living si curte, vila se inchiriaza mobilata si utilata si are ca dotari: Gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 540 EURO - Bucuresti , ANDRONACHE
andronache, 300 de sosesaua andronache, , 7 min pana la tranvai, 3 cam amprenta 90 mp , curte 50 mp , 2 gr sanitare, centrala , mobilata si utilata, apa este de la fantana deci este gratis, , izolata, curte, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.200 EURO 2200Eur +2 luni garantie - Bucuresti , VITANUL NOU
Ocazie!Inchiriere Vila S+P+2 Mall Vitan/Foisorului in suprafata de 312 mp si pe fiecare nivel e de 78mp si se poate compartimenta dupa nevoile clientului Vila se inchirieaza toata pentru ;Afterschool, cabinet medical, Birouri, video-chat, etc. Chiriea pe o luna e de 2200Eur plus 2 luni Garantie(4400eur)Detalii si vizionari 0734240602-Cristina-Aktual Imobiliar

[+]  Aktual Imobiliare(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
la 5 min de metrou Aviatorilor, 10 camere, S+P+2Et, Finalizata, 460mp, constr. 1935, supr. totala : 480mp, supr. utila : 460mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 120mp, neutilat, nemobilat, 2 balcoane, Oportunitate de afacere: Casa intr-o zona exclusivista, considerata in trecut "zona de protocol". Casa este compusa din S+P+2Et. Suprafata totala de 480mp, curte 500mp. Casa necesita renovare totala atat pe exterior cat si la interior. Proprietarul doreste ca aceste renovari sa fie facute de catre viitorul chirias. Deoarece chiriasul va investi pentru renovare va beneficia ca si compensare de o chirie MODICA (tinand cont de zona si de suprafata) precum si un contract de inchiriere de minim 10 ani, eliberabil imediat

[+]  Digital Imobiliare(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , CRANGASI
la 3 min de metrou Crangasi, 7 camere, 4 dormitoare, D+P+1Et+M, in Casa/Vila, Beton, Finalizata, 450mp, constr. 2008, supr. totala : 450mp, supr. utila : 320mp, supr. teren : 190mp, amprenta sol: 113mp, desch. sosea 8m, neutilat, nemobilat, 3 bai, balcon, 1 terasa mare. Vila cu destinatia spatiu de birouri impartita Demisol+Parter+1Et+M. Demisolul se poate folosi ca spatiu de depozitare (are inaltimea de 180cm). Restul cladirii are 4 camere separate cu suprafete cuprinse intre 10-30mp si 3 camere mari cu suprafete intre 50-70mp. Aceste camere mari pot fi folosite ca birouri open space. Exista 3 bai (cate una pe fiecare nivel). Vila este economica folosinduse pentru iluminat panouri cu led si pentru incalzire centrala termica cu boiler separat. Este situata in imediata apropiere a magazinului Emag de la Piata Crangasi, la 3 min. mers de metrou. in acest moment se aduc anumite imbunatatiri. Vila va fi gata de inchiriat in 2 sapt.

[+]  Digital Imobiliare(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Vila reprezentativa De Inchiriat!Fosta resedinta a ambasadorului Belgiei la Bucuresti, vila a fost renovata integral, interior si exterior in 2018, este libera si pregatita pentru noii locatari.Situata in zona Dorobanti, adiacent Beller, proprietatea este compus din : 1. Demisol :60 mp utili compus din 3 camere si diverse spatii de depozitare 2. Parter :90 mp utili compus din 3 camere, debara si grup sanitar .3. Etaj 1 : 90 mp utili compus din 3 camere, 2 bai si 2 terase . 4. Mansarda : 84 mp utili compusa din 2 camere, baie si hol . Vila este situata pe o strada linistita cu acces direct din Piata Dorobanti . Suprafata utila locuibila : 325 mp . Suprafata teren 375 mp cu deschidere de 36 ml . Suprafata curte efectiva ramasa libera : 240 mp utili .3 locuri de parcare in incinta + 7 locuri in fata proprietatii .Putine proprietati din Bucuresti ofera in acelasi timp, locatie privilegiata in centru, liniste, intimitate, gradina, locuri de parcare si spatiu de lucru generos.

[+]  Simona Chifor Broker Imobiliar(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO - Bucuresti , UNIRII
Casa Unirii Mitropolie, strada Muzelor, 3 camere, parchet, gresie, faianta, termopane, centrala proprie, in curs de renovare, curte proprie, curte de 85 mp, ideal pt firme, se inchiriaza nemobilat

[+]  Amabo Factory(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 9.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Va oferim spre inchiriere o vila superba din perioada interbelica, situata in cea mai exclusivista zona a Bucurestiului, Soseaua Kiseleff. Vila este complet renovata, este desfasurata pe 4 nivele(D+P+1E+M) si detine in exclusivitate 9 locuri de parcare. Datorita pozitiei si stilului arhitectonic, vila este ideala pentru reprezentanta, sediu partid, casa de avocatura, etc.

[+]  Next Level Partners(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , PIPERA
la mai mult de 10 min de metrou Pipera, 6 camere, 4 dormitoare, in casa individuala, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 300mp, constr. 2010, supr. totala : 300mp, supr. utila : 300mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 100mp, utilat, semimobilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, apometre

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
18.11.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.000 EURO negociabil - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 340mp, constr. 2000, supr. totala : 340mp, supr. utila : 340mp, supr. teren : 1400mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita.

[-]  Imobiliare Great Estate(A)
Telefon: -
Agent: Giavela Cristina
Telefon: 0748386549
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 35   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero