Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 788

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 40   >
28.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
26.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.450 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila luxoasa de inchiriat in Corbeanca, aproape de Paradisul Verde, in vecinatatea lacului si a padurii, 6 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, constructie din cadre de beton si BCA, constructie finalizata 2017, supr. totala : 472mp, supr. utila : 365mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 186mp, desch. sosea 38m, bucatarii complet utilat mobilier Italia, nemobilat, 4 bai, 2 bucatarii, 3 balcoane, in apropiere de supermarket, gradinita. Locuinta are dormitor/birou parter, gaze, toate utilitatile, centrala termica, garaj. Finisaje de calitate superioara, atentie la detalii, parchet masiv bambus, travertin, usi si scara interioara din lemn masiv. Vila are spatii generoase interior/exterior, 6 locuri de parcare, alei de acces din ciment amprentat. Compartimentare parter : living 33 mp +bucatarie italiana open space 15 mp + loc de luat masa de 25 mp + dormitor parter de15 mp +garaj si spatiu tehnic 32 mp + holuri si intrari de acces parter in suprafete totale de 33 mp + terasa exterior intrare laterala 13 mp. La etaj exista 4 dormitoare, dintre care 3 dormitoare au balcoane proprii. Compartimentare etaj : dormitor 1 matrimonial de 29 mp si 9 mp baie matrimoniala proprie + terasa mare etaj in suprafata de 15 mp + dormitor 2 de 27 mp si 9 mp baie, dormitor 3 de 14, 5 mp si 27 mp dormitor 4 + hol si scari de acces etaj in suprafata de 22 mp. Vila dispune de doua bucatarii, una la parter si alta la etaj, unde se afla in plus o camera mare tip garsoniera si o bucatarie italiana open space. Locuinta se inchiriaza complet utilata in bucatarii si bai si nemobilata in rest. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO complet mobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta cocheta de inchiriat in Paradisul Verde - Corbeanca, complet mobilata si utilata, stare foarte buna, prima data la inchiriere, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, structura usoara lemn, constructie finalizata, 135mp, constr. 2009, supr. totala : 168mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 590mp, amprenta sol: 89mp, desch. sosea 18m, desch. dubla, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential pazit non-stop, toate utilitatile, alarma, gaze - centrala termica, strada asfaltata, terasa cu vedere la gradina, gazon si tuia, pozitionare curte pe sud, locatie insorita cu deschidere dubla, alei curte pavate, exterior prospat vopsit cu tencuiala decorativa, magazie din lemn tip anexa de depozitare. Se percepe 3 luni garantie si obligatia chiriasului de a plati asigurarea casei. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila de lux deosebit de eleganta in Paradisul Verde, Corbeanca locatie exclusivista in vecinatatea padurii, piscina 90 mp cu incalzire, in ansamblu rezidential, 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, P + M, cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Proprietatea are o arhitectura in stil provensal, eleganta, cu mult bun gust si rafinament. Parter : living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. Etaj : patru dormitoare, trei bai. Finisajele si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Finisaje si dotari : centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, gresie, faianta, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplu stratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata. Locuinta dispune de o gradina frumos amenajata, in suprafata de 800 mp cu sistem de irigat automat. Casa se inchiriaza cu toate decoratiunile, dotarile si utilitatile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
24.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.550 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila spatioasa si primitoare amplasata intr-o zona linistita (Baneasa), departe de agitatia zilnica din oras. Datand din anul 2009, imobilul este construit pe un teren de435 mp si o suprafata utila de 260 mp, . Impartita pe 4 niveluri S + P + M + 1, are in componenta: 7 camere, 4 dormitoare, 3 bai, 3 terase si loc de parcare Dotari: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, centrala proprie, aer conditionat, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 950 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila de inchiriat amplasata in zona de nord a Bucuresti-ului. Impartita pe 2 niveluri, P+1, imobilul are o suprafata utila de 300mp . Datand din anul 2004, vila are in componenta sa un numar de 7 camere, 3 dormitoare si 2 bai.Dotari: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , BANEASA
Agentia noastra va propune spre inchiriere o vila, situata intr-o zona rezidentiala si linistita din nordul capitalei. Imobilul se desfasoara pe doua niveluri ( P+2), cu o suprafata utila de 140 mp, avand in componenta sa un numar de 3 camere, 2 dormitoare, 3 bai si 2 balcoane. Imobilul dispune de toate dotarile: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila situata in zona Pipera Iancu Nicolae. Avand o curte de 1600mp si o suprafata utila de 600mp, vila se desfasoara pe 4 niveluri , iar compartimentare este facuta astfel: La subsol gasim camera tehnica, camera de depozitare si crama. La parter gasim un living generos, un dormitor, o bucataria deschisa, debara si o camera pentru depozitare . Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem un dormitor matrimonial cu baie +2 dormitoare si 1baie. La mansarda gasim un bar amenajat, o baie si un spatiu deschis ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau loc de joaca pentru copii. Curtea dispune de lumina nocturna si regasim 2 garaje cu spatii de depozitare, gradina pentru legume si un foisor pentru relaxare. Va invit cu drag sa o vizitati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Am placerea sa va prezint spre inchiriere o vila deosebita situata in zona Pipera - Iancu Nicolae. Imobilul se desfasoara pe 2 niveluri P + M, avand in componenta sa un numar de 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, insumand o suprafata utila de 450mp. Vila este mobilata si utilata fiind pusa la dispozitia chiriasului chiar din momentul semnarii contractului.

[+]  Hub Imobiliar(A)

23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Designul si luxul sunt intruchipate armonios in aceasta vila proaspat finalizata(2017) care iti pune la dispozitie o suprafata utila de 185mp din totalul de 227mp construiti. Impartita si compartimentata pe parter si 2 niveluri, vila are in componenta sa un numar de 5 camere, 4 bai si 1 terasa. Imobilul dispune de urmatoarele facilitati : faianta, parchet, geamuri termopan, izolatie termica, incalzire in pardoseala, centrala proprie, aer conditionat, loc de parcare, alarma si video-interfon. Accesul la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, gradinite si scoli este unul facil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Promovam spre inchiriere o vila (tip duplex) pozitionata intr-o zona rezidentiala perfecta in nordul Bucurestiului. Finalizata in anul 2016, are un design modern atat la exterior cat si la interior. Duplexul ofera o suprafata utila de 420mp in care se dispune armonios:La parter: living, bucatarie, 1 baie, 1 camera tehnica si terasaLa etajul 1 : 3 dormitoare, 2 bai si balconLa mansarda: 2 camere, balcon Un plus de confort este adus de facilitatile si dotarile acestuia: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, rulouri electrice, centrala proprie, sistem de alarma, sistem de supraveghere video, etc. Imobilul este mobilat si utilat si se poate inchiria atat separat cat si impreuna( intreaga vila)

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.05.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va punem la dispozitie o vila intr-un ansamblu rezidential din zona Pipera, Bucuresti. Amplasarea face accesul facil catre punctele de legatura din centrul orasului cum ar fi: scoli, gradinite, centre comerciale, etc. Finalizata in anul 2006, vila este dispusa pe P+1+M pe o suprafata utila de160mp.Compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living si curte, vila se inchiriaza mobilata si utilata si are ca dotari: Gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 38.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
...Universitate!!! Vila de vanzare, arhitectura deosebita S+D+P+M renovata !!!Terenul este în suprafaţă de 1.200 mp Suprafata totala a cladirii depaseste 2.000 mp distribuiti astfel:1. Partea stanga a cladirii: 1550 mp construiti, formata din doua corpuri, din care se poate inchiria si doar corpul din fata cu suprafata de 900 mp; exista si o curte care permite parcarea a 4 autoturisme2. Partea dreapta a cladirii: 700 mp, exista si o curte care permite parcarea a 10-12 autoturismeImobilul se poate inchiria integral sau separat, cladirea putand avea corespondenta la fiecare etaj.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.650 EURO - Bucuresti , DOMENII
apartament in vila de inchiriere in zona casin - bucuresti, avand 6 camere, 2 dormitoare, suprafata totala construita 200 mp, utila 160 mp. imobilul are amprenta 220 mp, curtea libera 400 mp. are structura din caramida , este construita in anul 1957, renovat , constructie din caramida, avand 2 bai, bucatarii si balcoane. dotari : acoperis: lindab, tabla; bucatarie: deschisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. lemn; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: interior; mobilat: mobilat, partial; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet; structura casa: caramida pretabil notariat, birouri, locuinta etc etc... pretabil . id intern: imo4741.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , DACIA
Vila avand s+p+2 avand cate doua camere mari pe nivel cu acces facil la transport in zona linistita pretabil cabinete birouri ,centru Holistic etc.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Vila individuala de inchiriere in zona Piata Victoriei - Bucuresti, reper Guvern, etaje , avand 8 camere, 5 dormitoare, suprafata totala construita 453 mp, utila 453 mp si teren 305 mp, deschiderea de 25 ml. Imobilul are amprenta 135 mp, curtea individuala libera 170 mp. Are structura din beton , este construita in anul 1924, renovat 2015 partial , constructie din caramida , beton armat, lemn, alte, avand 3 bai, bucatarii si 1 balcoane. Dotari : mobilat: nemobilat; podele: parchet; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou, spatiu comercial,restaurant etc .

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.190 EURO - Bucuresti , LIZEANU
Imobiliar Expert Grup va propune catre achizitie/ inchiriere o vila de 165 mp utili in zona Lizeanu.VIla a fost construita in anul 2006 si este pretabila atat pentru activitati comerciale cat si scop rezidential.2 locuri strada si un loc in curte

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , MOSILOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere o vila ,compusa din 6 camere ( 3 bai ) , dintre care o camera este cu baie și dressing. Suprafața utila este de 300 metri .Vila are finisaje de lux , aer conditioat in fiecare camera, centrala proprie , iar bucataria este complet mobilata și utilata , celelalte camere fiind nemobilate .Vila dispune de o terasa , amplasata la mansarda , de 30 de metri ! Poate fii utilizata , atat pt locuit , cat și pentru spatiu de birouri.Casa are curte comuna cu o proprietate vecina.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.05.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.650 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
imobiliarexpert va propune spre inchiriere situat in zona 13 septembrie ,apartament in vila la parter cu 4 camere ,suprafata 165mp, doua grupuri sanitare ,finisaje superioare.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Agent: CATALIN POPESCU
Telefon: 0742.102.309
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 40   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero