Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 928

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 47   >
18.11.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Claudia Tofan
Telefon: 0735 33 88 77
17.11.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa-lac, vila lux, p+2E, 350 mp, complet mobilata si utilata, 4 dormitoare, dresing, living, dining, bucatarie Siemens, 4 bai, jacuzzi, sauna, semineu, gradina amenajata, alarma, paza asigurata, climatizare Daikin, amenajari si dotari premium. La parter se intra printr-un hol mobilat in livingul luminos cu dining si semineu perfect functional, separat de terasa prin spatii largi cu geamuri glisante.Din living se poate intra prin usi glisante in bucataria moderna, complet mobilata si dotata exclusiv cu echipamente Siemens si o camara spatioasa.Tot la parter se mai gaseste o baie cu dus, placata cu piatra naturala. Scarile sant din lemn masiv, cu balustrade elegante din fier forjat.La etajul unu se gaseste dormitorul matrimonial cu balcon, dresing si baie cu jacuzzi si al doilea dormitor deasemenea cu balcon si baie proprie cu jacuzzi. La etajul doi sant celelalte doua dormitoare cu o baie comuna, sauna din lemn de pin norvegian, o alta camera mai mica, o debara si o splendida terasa de 20 mp. Vila are pardoselile din lemn masiv, sisteme de climatizare Daikin, alarma multizone, paza asigurata, placajele teraselor exterioare din placi de klincher italian, iar gradina este complet amenajata. Vila se afla pe malul Lacului Baneasa, in apropiere de Petrom City, pe o strada linistita, cu multa verdeata, la 5 minute de Piata Presei Libere, la 3 minute de Scoala Europreana si Scoala Genesis si la 7-8 minute de Baneasa Shoppng Center. Fiind situata pe o peninsula a lacului Baneasa se constituie intr-o oaza de liniste si racoare, aproape si in acelasi timp departe de tumultul orasului.On Baneasa Lake shore, near Petrom City , on a quiet street surrounded by greenery, this Gf+2 villa is located in the next proximity of Press Square area, European School, Genesis School and Baneasa Shopping Center.With a total area of 350 sqm, this property was built in 2009 on a land plot of 350 sqm.The Gf is composed of a bright and large living room w

[+]  Smart UP Solutions (A)
17.11.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere casa de lux in Paradisul Verde, Corbeanca - locatie deosebita cu piscina, in vecinatatea padurii, in ansamblu rezidential, 7 camere, 4 dormitoare, 4 bai, P + M, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Casa este compartimentat astfel : la parter living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. La etaj regasim patru dormitoare, trei bai. Finisaje si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Casa dispune de centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplustratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, piscina cu incalzire, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata, sistem de irigatii automat, gradina amenajata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.11.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera vila 5 camere, P+2E, constr. 2007, supr. utila : 180mp., supr. teren : 330mp., terase 80 mp, utilat, mobilat, 4 bai, 3 balcoane, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, tv, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu multiple amenajari, loc parcare, telecomanda poarta acces garaj, videointerfon, alarma, paza, supraveghere video.

[+]  Smart UP Solutions (A)
15.11.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila individuala P+1E se afla in imediata apropiere a Scolii Britanice.Vila dispune de un teren de 500 mp si are o suprafata utila de 240 mp.Parterul este compus din zona de living, dining, bucatarie inchisa, birou si grup sanitar.La etajul 1 sunt dormitorul matrimonial cu baie proprie si alte 3 dormitoare care impart o baie comuna.Curtea este foarte ingrijita, cu gazon, trandifiri si arbori maturi.Dotari: Ac, subsol tehnic spatios cu rafturi pentru depozitare, centrala termica proprie, toate utilitatile.Vila se inchiriaza mobilata si este ideala pentru o familie cu copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
30.10.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Vila de inchiriat in zona Parc Bazilescu la 10 min de mers pana la statia de metrou Parc Bazilescu. Vila a fost construita in anul 2006 si este impartita in parter - sufragerie cu bucatarie si un grup sanitar, etajul 1 - un dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare si o alta baie, mansarda libera cu iesire pe terasa. Curte libera 80 mp unde pot fi parcate 2 masini. Ca dotari ale imobilului intalnim - centrala termica cu gaz, aparat de aer conditionat, poarta electrica cu telecomanda, sistem de supraveghere si alarma, cablu tv si internet. Vec - Damaroaia, Jiului, Chitilei, Gloriei.

[+]  Hub Imobiliar(A)
07.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CHITILA
De inchiriat vila integrala in zona Soseaua Chitilei la 7 minute de mers de metrou Jiului. Vila este compusa din: P+2+M si este compartimentata in - parter si etajul 1 - spatiu locuibil avand in componenta: sufragerie cu bucatarie deschisa si baie la parter, doua dormitoare cu acces pe mini terasa si piscina la etajul 1; 2 camere amenajate pentru birouri si o baie la etajul doi; o camera libera ce poate fi compartimentata la mansarda si un grup sanitar. Accesul la etajul 2 si mansarda se face atat prin interioar pe scara cat si prin scara exterioara. Vila se inchiriaza integral la pretul de 1200 Euro, avand o capacitate totala de aproximativ 350 mp, 6 camere din care mansarda este libera si poate fi compartimentata, 3 grupuri sanitare, terasa, piscina, curte libera 40 mp.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Vila P+1+M de inchiriat in sectorul 2, Floreasca. C-tie 2008, toate utilitatile, 6 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie inchisa mobilata si utilata. Se preteaza foarte bine ca destinatie comerciala - firme birouri, IT, pentru persoane fizice se inchiriaza nemobilata. Finisaje bune, aparate de aer conditionat, alarma, 1 loc de parcare in curte.

[+]  Hub Imobiliar(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Casa , 3 camere, D+P, Mosilor, frumos compartimentata, constructie din perioada interbelica, 1938vila mai are un nivel, apartine altui proprietar, casa este complet mobilata si utilata, mobilier de lux, decomandata, la demisol avem;baie, bucatarie, dresing, camera de zi, debara, parter, sufragerie, dormitor, hol, doua intrari, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala, detine si pivnita, pret 800 euro, usor discutabil.EXCLUSIVITATE, ARENA IMOBILIARA ZEN.

[+]  Arena Imobiliare Zen(A)

18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va propunem o vila in zona buna, in continua dezvoltare, strada cu vile, Unirii-Zepter. Construita in 1999, deci relativ noua, este strucuturata astfel: demisol cu 2 camere, parterul si etajul avand 4 camere mari, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane. Datorita structurii, vila poate fi utilizata in scop rezidential pentru o familie mare sau pentru diferite activitati comerciale cum ar gradinita, after school etc. Curtea are o suprafata de 70 mp.

[+]  Ateneum Imob(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 250 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Va propunem o casa mica, locatie excelenta, la doi pasi de piata Victoriei, str, . Grigore Manolescu. Este compusa din 2 camere, bucatarie, baie, beci. Necesita renovare. Datorita pozitiei, se preteaza foarte bine pentru birouri, sediu firma, spatiu comercial cat si pentru rezidenta.

[+]  Ateneum Imob(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 650 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
2 si 3 camere dispuse astfel: 3 ap de 2 cam (50 - 55 mp - 650e) - 2 ap de 65 mp u la 750e - 1 ap de 3 cam la 80 mp u - 950e, in casa/vila, P+2, decomandat, pretabil birou sau locuita, constructie finalizata inainte de 1950, supr. utila: de la 50 mp la 80 mp (3 cam), neutilat, nemobilat sau mobilat la cerere, o baie cu cabina dus, amenajat modern cu: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica (costuri mici iarna aprox 200 ron), renovat complet LUX, TOTUL NOU, schimbat de la gled, loc parcare cu telecomanda, izolat termic, structura consolidata, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata. Merita VAZUT!

[+]  Beatrice Cuperman PFA(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , COPOSU
Unirii - Hala Traian, Calea Calarasi, stradal, cladire istorica, consolidata in anul 2013, decomandat, etaj 1/2, suprafata 160 mp, 3 camere, 2 bai, bucatarie, hol, amenajata modern, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, mobilat cu birouri. Pretabil birouri firma, notariat, birou avocat, cabinet medical, gradinita.

[+]  David Imobiliare(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Vila 5 camere, sos Iancu Nicolae, mobilata partial (se poate completa mobilierul la cerere) compartimentata astfel: parter- living, bucatarie, dining room + grup sanitar Etaj: 2 grupuri sanitare, 3 camere ( 2 dormitoare si un birou) Vila face parte dintr un ansamblu rezidential, paza 24/24h, situat in imediata vecinatate a mall- ului Jolie Ville

[+]  Garanti Imobiliare(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Situata intr- o zona foarte linistita, retrasa de la strada principala, foarte aproape de parc, aceasta vila are o suprafata totala construita de 250 mp( 177 mp utili).Exista 4 dormitoare in total dispuse pe 4 niveluri (S+P+1+M),La parter este un living mare, bucatarie deschisa complet echipata, grup sanitar si camera tehnica.Primul etaj este compus din 3 dormitoare si 2 bai.La mansarda dispune de 1 dormitor.Finisajele sunt de foarte buna calitate, este potrivita ca resedinta de familie sau spatiu pentru birouri.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.800 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Amplasata pe o strada linistita, in apropierea supermarketurilor si a parcurilor, aceasta vila cu 5 camere este dispusa pe 3 nivele si beneficiaza de intimitate ,spatii bine impartite si finisaje de bun gust,cat si de o gradina frumos amenajata.Vila a fost construita pe un teren de 270mp si are o suprafata utila de 300mp.Parterul este compus dintr-un living generos si luminos cu semineu, bucatarie complet mobilata si echipata. grup sanitar si spatiu pentru depozitare.Etajul 1 este compus din dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si 2 dormitoare secundare ce impart o singura baie.Mansarda are o suprafata de 70mp si este compusa dintr-un open space ce poate fi folosit ca dormitor, grup sanitar, spatiu tehnic si spatii de depozitare. Exista 2 locuri de parcare in fata vilei.Avand in vedere locatia si confortul oferit, aceasta vila este recomandata pentru rezidenta unei familii.Va fi disponibila incepand cu 1 octombrie 2015.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , DOMENII
Situata in zona Domenii, aproape de Arcul de Triumf, aceasta vila cu 6 camere se desfasoara pe 2 niveluri al unui imobil S+P+1+M, finalizata in 1969.Are o suprafata construita de 250mp din care 220mp utili si 210mp curte.Parterul este compus din living spatios, bucatarie inchisa cu iesire pe terasa, grup sanitar si 2 dormitoare.Etajul 1 este compus din doua dormitoare, grup sanitar si 1 baie.Mansarda este compusa din 2 dormitoare si 1 baie.Beneficiaza de 2 locuri de parcare.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , CISMIGIU
Amplasata in zona Cismigiu, la cateva minute de Parcului Cismigiu, aceasta vila cu 8 camere evoca farmecul clasicului anilor 30 si se desfasoara pe 2 nivele, D+P.Vila a fost construita pe un teren de 1219mp, are o suprafata utila de 382mp si o curte impresionanta de 1000mp.La demisol sunt 4 camere, 1 hol generos, grup sanitar si spatiu tehnic.Parterul este compus dintr-un hol generos de primire, living spatios cu zona de dining, bucatarie, grup sanitar si 3 dormitoare.Finisajele sunt de calitate, detaliile arhitecturale au fost restaurate. Vila a fost renovata in anul 2012 si este recomandata atat pentru rezidenta cat si pentru birouri.Beneficiaza de 1 garaj pentru 2 masini.Avand in vedere calitatea, istoricul si facilitatile, fac ca aceasta oferta sa fie unica pe piata inchirierilor.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
18.11.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Pe o strada linistita in zona Barbu Vacarescu/ lacul Tei, aceasta vila cu 9 camere se desfasoara pe 4 nivele, S+P+2.A fost construita pe un teren de 320 mp si are o suprafata totala de 512 mp din care 400 mp utili.La subsol are o camera de 35mp care poate fi utilizata ca spatiu de depozitare si camera tehnica.La parter se afla un living generos de 53mp, bucatarie, grup sanitar, garaj pentru 2 masini si 2 terase.Etajul 1 este compus din 4 camere, 2 bai si 2 balcoane.Etajul 2 este compus din 4 camere, 2 bai, o bucatarie mica si 2 balcoane.Avand in vedere spatiu generos si locatia, aceasta proprietate este perfecta pentru rezidenta sau pentru spatiu de birouri.

[-]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
Telefon: 021.795.00.95 / 0720.465.336
Agent: Mihai Tunaru
Telefon: 0722777738
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 47   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero