Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 762

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 39   >
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila cu 7 camere, situata in zona Pipera Iancu Nicolae.Vila este construita in anul 2012, are o suprafata utila de 200mp, iar compartimentare este facuta astfel: La parter gasim un dormitor, o bucataria inchisa, o baie si un living generos in care gasim un semineu, deasemenea accesul catre terasa si garaj.Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem 4 dormitoare si 2 bai. Podul casei poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Marius Badea
Telefon: 0786.961.764
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Promovam spre inchiriere o vila (tip duplex) pozitionata intr-o zona rezidentiala perfecta in nordul Bucurestiului. Finalizata in anul 2016, are un design modern atat la exterior cat si la interior. Duplexul ofera o suprafata utila de 420mp in care se dispune armonios:La parter: living, bucatarie, 1 baie, 1 camera tehnica si terasaLa etajul 1 : 3 dormitoare, 2 bai si balconLa mansarda: 2 camere, balcon Un plus de confort este adus de facilitatile si dotarile acestuia: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, rulouri electrice, centrala proprie, sistem de alarma, sistem de supraveghere video, etc. Imobilul este mobilat si utilat si se poate inchiria atat separat cat si impreuna( intreaga vila)

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila, amenajata la curte intr-o zona linistita din nordul Bucuresti-ului. Anul de finalizare al constructiei este 2008, suprafata utila pe care este dispusa fiind de 380 mp. Alcatuita din 3 niveluri, P+1E+M, vila pune la dispozitie un numar de 6 camere, 2 livinguri, 4 dormitoare, 4 bai si 2 bucatarii inchise.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila cu piscina in Pipera / Carrefour , este amplasata pe un teren de 1000 mp cu o deschidere de 20 m. Cu acces direct din strada, in partea dreapta lateral s-a edificat un garaj pentru doua masini. La parter regasim un living generos cu bucatarie partial deschisa(se poate separa prin amplasarea unui singur perete), un birou, scara de acces etaj si un grup sanitar. Din living avem acces spre terasa si apoi in curtea din spate unde este amplasata o piscina generoasa. La etajul 1 avem trei dormitoare mari cu o baie comuna si un dormitor matrimonial cu baie proprie. Mansarda si demisolul pot fi utilizate ca spatii de depozitare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.050 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila de inchiriat amplasata in zona de nord a Bucuresti-ului. Impartita pe 2 niveluri, P+1, imobilul are o suprafata utila de 300mp . Datand din anul 2004, vila are in componenta sa un numar de 7 camere, 3 dormitoare si 2 bai.Dotari: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , BANEASA
Agentia noastra va propune spre inchiriere o vila, situata intr-o zona rezidentiala si linistita din nordul capitalei. Imobilul se desfasoara pe doua niveluri ( P+2), cu o suprafata utila de 140 mp, avand in componenta sa un numar de 3 camere, 2 dormitoare, 3 bai si 2 balcoane. Imobilul dispune de toate dotarile: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila situata in zona Pipera Iancu Nicolae. Avand o curte de 1600mp si o suprafata utila de 600mp, vila se desfasoara pe 4 niveluri , iar compartimentare este facuta astfel: La subsol gasim camera tehnica, camera de depozitare si crama. La parter gasim un living generos, un dormitor, o bucataria deschisa, debara si o camera pentru depozitare . Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem un dormitor matrimonial cu baie +2 dormitoare si 1baie. La mansarda gasim un bar amenajat, o baie si un spatiu deschis ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau loc de joaca pentru copii. Curtea dispune de lumina nocturna si regasim 2 garaje cu spatii de depozitare, gradina pentru legume si un foisor pentru relaxare. Va invit cu drag sa o vizitati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Am placerea sa va prezint spre inchiriere o vila deosebita situata in zona Pipera - Iancu Nicolae. Imobilul se desfasoara pe 2 niveluri P + M, avand in componenta sa un numar de 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, insumand o suprafata utila de 450mp. Vila este mobilata si utilata fiind pusa la dispozitia chiriasului chiar din momentul semnarii contractului.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Designul si luxul sunt intruchipate armonios in aceasta vila proaspat finalizata(2017) care iti pune la dispozitie o suprafata utila de 185mp din totalul de 227mp construiti. Impartita si compartimentata pe parter si 2 niveluri, vila are in componenta sa un numar de 5 camere, 4 bai si 1 terasa. Imobilul dispune de urmatoarele facilitati : faianta, parchet, geamuri termopan, izolatie termica, incalzire in pardoseala, centrala proprie, aer conditionat, loc de parcare, alarma si video-interfon. Accesul la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, gradinite si scoli este unul facil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va punem la dispozitie o vila intr-un ansamblu rezidential din zona Pipera, Bucuresti. Amplasarea face accesul facil catre punctele de legatura din centrul orasului cum ar fi: scoli, gradinite, centre comerciale, etc. Finalizata in anul 2006, vila este dispusa pe P+1+M pe o suprafata utila de160mp.Compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living si curte, vila se inchiriaza mobilata si utilata si are ca dotari: Gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica, aer conditionat, centrala proprie, izolatie termica.

[+]  Hub Imobiliar(A)

22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila de lux deosebit de eleganta in Paradisul Verde, Corbeanca locatie exclusivista in vecinatatea padurii, piscina 90 mp cu incalzire, in ansamblu rezidential, 7 camere, 5 dormitoare, 4 bai, P + M, cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Proprietatea are o arhitectura in stil provensal, eleganta, cu mult bun gust si rafinament. Parter : living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. Etaj : patru dormitoare, trei bai. Finisajele si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Finisaje si dotari : centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, gresie, faianta, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplu stratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata. Locuinta dispune de o gradina frumos amenajata, in suprafata de 800 mp cu sistem de irigat automat. Casa se inchiriaza cu toate decoratiunile, dotarile si utilitatile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.450 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila luxoasa de inchiriat in Corbeanca, aproape de Paradisul Verde, in vecinatatea lacului si a padurii, 6 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, constructie din cadre de beton si BCA, constructie finalizata 2017, supr. totala : 472mp, supr. utila : 365mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 186mp, desch. sosea 38m, bucatarii complet utilat mobilier Italia, nemobilat, 4 bai, 2 bucatarii, 3 balcoane, in apropiere de supermarket, gradinita. Locuinta are dormitor/birou parter, gaze, toate utilitatile, centrala termica, garaj. Finisaje de calitate superioara, atentie la detalii, parchet masiv bambus, travertin, usi si scara interioara din lemn masiv. Vila are spatii generoase interior/exterior, 6 locuri de parcare, alei de acces din ciment amprentat. Compartimentare parter : living 33 mp +bucatarie italiana open space 15 mp + loc de luat masa de 25 mp + dormitor parter de15 mp +garaj si spatiu tehnic 32 mp + holuri si intrari de acces parter in suprafete totale de 33 mp + terasa exterior intrare laterala 13 mp. La etaj exista 4 dormitoare, dintre care 3 dormitoare au balcoane proprii. Compartimentare etaj : dormitor 1 matrimonial de 29 mp si 9 mp baie matrimoniala proprie + terasa mare etaj in suprafata de 15 mp + dormitor 2 de 27 mp si 9 mp baie, dormitor 3 de 14, 5 mp si 27 mp dormitor 4 + hol si scari de acces etaj in suprafata de 22 mp. Vila dispune de doua bucatarii, una la parter si alta la etaj, unde se afla in plus o camera mare tip garsoniera si o bucatarie italiana open space. Locuinta se inchiriaza complet utilata in bucatarii si bai si nemobilata in rest. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 830 EURO la cheie, mobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cocheta de inchiriat in Corbeanca, in ansamblu rezidential, complet mobilata si utilata, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, in vila duplex la cheie, constructie amvic, constr. 2010, supr. totala : 162mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 335mp, amprenta sol: 81mp, desch. sosea 5m cu acces din drum privat in ansamblu si drumuri publice asfaltate pana la casa. Locuinta - situata in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita - dispune de o bucatarie, 3 bai, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, bucatarie inchisa si perete de sticla cu acvariu pesti. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. In curte exista o casuta de gradina pentru depozitare + generator. Curte amenajata cu gazon si pomi, terasa cu acces atat din bucatarie cat si din living, cu vedere spre gradina. Costuri minime de intretinere datorita sistemului amvic + panouri solare. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO complet mobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta cocheta de inchiriat in Paradisul Verde - Corbeanca, complet mobilata si utilata, stare foarte buna, prima data la inchiriere, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, structura usoara lemn, constructie finalizata, 135mp, constr. 2009, supr. totala : 168mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 590mp, amprenta sol: 89mp, desch. sosea 18m, desch. dubla, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential pazit non-stop, toate utilitatile, alarma, gaze - centrala termica, strada asfaltata, terasa cu vedere la gradina, gazon si tuia, pozitionare curte pe sud, locatie insorita cu deschidere dubla, alei curte pavate, exterior prospat vopsit cu tencuiala decorativa, magazie din lemn tip anexa de depozitare. Se percepe 3 luni garantie si obligatia chiriasului de a plati asigurarea casei. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
13.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.03.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Vila P+1+M de inchiriat in sectorul 2, Floreasca. C-tie 2008, toate utilitatile, 6 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie inchisa mobilata si utilata. Se preteaza foarte bine ca destinatie comerciala - firme birouri, IT, pentru persoane fizice se inchiriaza nemobilata. Finisaje bune, aparate de aer conditionat, alarma, 1 loc de parcare in curte.

[+]  Hub Imobiliar(A)
08.12.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Vila de inchiriat in zona Parc Bazilescu la 10 min de mers pana la statia de metrou Parc Bazilescu. Vila a fost construita in anul 2006 si este impartita in parter - sufragerie cu bucatarie si un grup sanitar, etajul 1 - un dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare si o alta baie, mansarda libera cu iesire pe terasa. Curte libera 80 mp unde pot fi parcate 2 masini. Ca dotari ale imobilului intalnim - centrala termica cu gaz, aparat de aer conditionat, poarta electrica cu telecomanda, sistem de supraveghere si alarma, cablu tv si internet. Vec - Damaroaia, Jiului, Chitilei, Gloriei.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Aceasta vila P+2E, reconditionata integral este situata in apropierea bulevardului Kiseleff. Dispusa pe o supafata construita de 350mp, din care 250mp suprafata utila, compartimentarea este ideala, vila avand 2 intrari separate pentru parter si etaj, plus o a treia intrare pentru scara cu acces general care deserveste intreaga cladire.Vila poate fi inchiriata integral sau ca doua apartamente distincte, cu suprafete similare (aprox. 125mpU fiecare), cu intrari separate si utilizarea spatiilor comune (curte libera de 100mp si terasa de la ultimul etaj de aprox. 35mp), la pretul de 1.750 Euroluna.Utilitatile sunt contorizate separat, nu se aplica cheltuieli de mentenanta si nici TVA.Datorita locatiei si arhitecturii deosebite, vila este ideala pentru reprezentanta diplomatica, birou firma de consultanta, clinica medicala sau de infrumusetare si chiar si rezidential.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.03.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.200 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Statuia Aviatorilor vila pentru resedinta sau birouri cu suprafata utila de 480 mp si este dispus pe 3 niveluri, S+D + P + E Vila este renovata, complet mobilata si utilata, este compusa din 8 camere, 1 bucatarie, 2 bai, grup sanitar si dispune de centrala proprie . Garaj . Curte libera 250 mp .

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Adriana Pop
Telefon: 0724694803; 0721707355
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 39   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero