Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 858

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 43   >
17.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere casa de lux in Paradisul Verde, Corbeanca - locatie deosebita cu piscina, in vecinatatea padurii, in ansamblu rezidential, 7 camere, 4 dormitoare, 4 bai, P + M, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Casa este compartimentat astfel : la parter living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. La etaj regasim patru dormitoare, trei bai. Finisaje si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Casa dispune de centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplustratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, piscina cu incalzire, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata, sistem de irigatii automat, gradina amenajata.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
17.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
16.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Promovam spre inchiriere o vila (tip duplex) pozitionata intr-o zona rezidentiala perfecta in nordul Bucurestiului. Finalizata in anul 2016, are un design modern atat la exterior cat si la interior. Duplexul ofera o suprafata utila de 420mp in care se dispune armonios:La parter: living, bucatarie, 1 baie, 1 camera tehnica si terasaLa etajul 1 : 3 dormitoare, 2 bai si balconLa mansarda: 2 camere, balcon Un plus de confort este adus de facilitatile si dotarile acestuia: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, rulouri electrice, centrala proprie, sistem de alarma, sistem de supraveghere video, etc. Imobilul este mobilat si utilat si se poate inchiria atat separat cat si impreuna( intreaga vila)

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila cu piscina in Pipera / Carrefour , este amplasata pe un teren de 1000 mp cu o deschidere de 20 m. Cu acces direct din strada, in partea dreapta lateral s-a edificat un garaj pentru doua masini. La parter regasim un living generos cu bucatarie partial deschisa(se poate separa prin amplasarea unui singur perete), un birou, scara de acces etaj si un grup sanitar. Din living avem acces spre terasa si apoi in curtea din spate unde este amplasata o piscina generoasa. La etajul 1 avem trei dormitoare mari cu o baie comuna si un dormitor matrimonial cu baie proprie. Mansarda si demisolul pot fi utilizate ca spatii de depozitare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Cauti un camin pentru o perioada de timp in care sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti? Agentia noastra are placerea sa va prezinte spre inchiriere, o vila cu 7 camere, situata in zona Pipera Iancu Nicolae.Vila este construita in anul 2012, are o suprafata utila de 200mp, iar compartimentare este facuta astfel: La parter gasim un dormitor, o bucataria inchisa, o baie si un living generos in care gasim un semineu, deasemenea accesul catre terasa si garaj.Etajul 1 reprezinta zona de confort unde avem 4 dormitoare si 2 bai. Podul casei poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.450 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila luxoasa de inchiriat in Corbeanca, aproape de Paradisul Verde, in vecinatatea lacului si a padurii, 6 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, constructie din cadre de beton si BCA, constructie finalizata 2017, supr. totala : 472mp, supr. utila : 365mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 186mp, desch. sosea 38m, bucatarii complet utilat mobilier Italia, nemobilat, 4 bai, 2 bucatarii, 3 balcoane, in apropiere de supermarket, gradinita. Locuinta are dormitor/birou parter, gaze, toate utilitatile, centrala termica, garaj. Finisaje de calitate superioara, atentie la detalii, parchet masiv bambus, travertin, usi si scara interioara din lemn masiv. Vila are spatii generoase interior/exterior, 6 locuri de parcare, alei de acces din ciment amprentat. Compartimentare parter : living 33 mp +bucatarie italiana open space 15 mp + loc de luat masa de 25 mp + dormitor parter de15 mp +garaj si spatiu tehnic 32 mp + holuri si intrari de acces parter in suprafete totale de 33 mp + terasa exterior intrare laterala 13 mp. La etaj exista 4 dormitoare, dintre care 3 dormitoare au balcoane proprii. Compartimentare etaj : dormitor 1 matrimonial de 29 mp si 9 mp baie matrimoniala proprie + terasa mare etaj in suprafata de 15 mp + dormitor 2 de 27 mp si 9 mp baie, dormitor 3 de 14, 5 mp si 27 mp dormitor 4 + hol si scari de acces etaj in suprafata de 22 mp. Vila dispune de doua bucatarii, una la parter si alta la etaj, unde se afla in plus o camera mare tip garsoniera si o bucatarie italiana open space. Locuinta se inchiriaza complet utilata in bucatarii si bai si nemobilata in rest. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 830 EURO la cheie, mobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cocheta de inchiriat in Corbeanca, in ansamblu rezidential, complet mobilata si utilata, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, in vila duplex la cheie, constructie amvic, constr. 2010, supr. totala : 162mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 335mp, amprenta sol: 81mp, desch. sosea 5m cu acces din drum privat in ansamblu si drumuri publice asfaltate pana la casa. Locuinta - situata in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita - dispune de o bucatarie, 3 bai, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, bucatarie inchisa si perete de sticla cu acvariu pesti. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. In curte exista o casuta de gradina pentru depozitare + generator. Curte amenajata cu gazon si pomi, terasa cu acces atat din bucatarie cat si din living, cu vedere spre gradina. Costuri minime de intretinere datorita sistemului amvic + panouri solare. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.01.2018
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIATA GALATI
Va oferim spre inchiriere un imobil nou format din sase apartamente de doua camere, complet mobilate si utilate. Accesul la acest imobil se face in mod discret, chiar si cu automobilul, printr-o curte amenajata. Aflat in imediata apropiere a centrului capitalei, dar intr-o locatie linistita, cu posibilitatea de amenajare la parter a receptiei, acest imobil poate gazdui birourile firmei dumneavoastra sau poate fi folosit ca locuinta de serviciu pentru angajatii dumneavoastra. Se inchiriaza intreg, la pret excelent pentru zona!

[+]  Hub Imobiliar(A)
08.12.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Vila de inchiriat in zona Parc Bazilescu la 10 min de mers pana la statia de metrou Parc Bazilescu. Vila a fost construita in anul 2006 si este impartita in parter - sufragerie cu bucatarie si un grup sanitar, etajul 1 - un dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare si o alta baie, mansarda libera cu iesire pe terasa. Curte libera 80 mp unde pot fi parcate 2 masini. Ca dotari ale imobilului intalnim - centrala termica cu gaz, aparat de aer conditionat, poarta electrica cu telecomanda, sistem de supraveghere si alarma, cablu tv si internet. Vec - Damaroaia, Jiului, Chitilei, Gloriei.

[+]  Hub Imobiliar(A)
07.12.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)

07.12.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Vila P+1+M de inchiriat in sectorul 2, Floreasca. C-tie 2008, toate utilitatile, 6 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie inchisa mobilata si utilata. Se preteaza foarte bine ca destinatie comerciala - firme birouri, IT, pentru persoane fizice se inchiriaza nemobilata. Finisaje bune, aparate de aer conditionat, alarma, 1 loc de parcare in curte.

[+]  Hub Imobiliar(A)
07.12.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CHITILA
De inchiriat vila integrala in zona Soseaua Chitilei la 7 minute de mers de metrou Jiului. Vila este compusa din: P+2+M si este compartimentata in - parter si etajul 1 - spatiu locuibil avand in componenta: sufragerie cu bucatarie deschisa si baie la parter, doua dormitoare cu acces pe mini terasa si piscina la etajul 1; 2 camere amenajate pentru birouri si o baie la etajul doi; o camera libera ce poate fi compartimentata la mansarda si un grup sanitar. Accesul la etajul 2 si mansarda se face atat prin interioar pe scara cat si prin scara exterioara. Vila se inchiriaza integral la pretul de 1200 Euro, avand o capacitate totala de aproximativ 350 mp, 6 camere din care mansarda este libera si poate fi compartimentata, 3 grupuri sanitare, terasa, piscina, curte libera 40 mp.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , PIATA TRAIAN
Calea Calarasilor, Hala Traian, stradal, vila D+P+1, singur curte, 6 camere, 5 grupuri sanitare, suprafata 160mp locuibili+ curte 120mp, reconsolidata si renovata integral recent amenajari si finisaje de calitate, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, ideal gradinita, firma/locuit

[+]  Inter Partes (A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
Inchiriere vila in Balotesti, locatie linistita in proximitatea lacului, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+pod, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 196mp., supr. utila : 159mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 110mp., desch. sosea 26m, complet mobilata si utilata, 3 bai, cu toate utilitatile, inclusiv instalatie solara pentru apa calda menajera, acoperis tabla Lindab, aer conditionat Daikin, alarma, centrala termica, garaj, semineu, finisaje de calitate superioara - parchet din Brazilia, travertin, pod, subsol cu crama amenajata. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, grup sanitar, bucatarie deschisa cu dining si living, sera cu acces in terasa, dormitor sau birou la parter, camera tehnica, spalatorie cu acces in garaj si in subsol. La etaj: hol acces, camera speciala de dressing, dormitor, baie pe hol si dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing. Curte amenajata cu gazon, plante ajunse la maturitate, iaz, BBQ cu cuptor. Sistem de irigatie automat, generator curent.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila deosebita de inchiriat in Corbeanca - Paradisul Verde, ansamblu rezidential, 6 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre din beton si caramida, constructie finalizata, constr. dupa 2010, supr. totala : 500mp, supr. utila : 420mp, supr. desch. sosea, in apropiere de lac, gradinita, ansamblu rezidential. Acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, bucatarie cu iesire spre terasa cu zona BBQ, dining, living spatios si luminos su iesire spre cea de-a doua terasa si piscina, birou, doua dormitoare, 3 bai, camara, camera tehnica, scara din lemn masiv catre etajul casei unde regasim: un dormitor cu dressing si baie proprie, terasa, un al doilea dormitor cu baie proprie. Incalzire in pardoseala in partea de living, dining si bucatarie. Curtea superba de 3000 mp, amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate: copaci, pomi fructiferi, arbusti, flori. Vila dispune de 2 garaje. Casa se poate inchiria atat nemobilata cat si mobilata complet. Pretul este negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila Paradisul Verde, 6 camere, 4 dormitoare, P+1, structura usoara de lemn, constructie finalizata 2003, supr. totala : 324mp, supr. utila : 280mp, supr. teren : 1069mp, amprenta sol: 162mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, o bucatarie, 4 bai, 4 balcoane, in apropiere de lac, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata. La parter: hol de intrare, baie, bucatarie, living mare cu 3 zone (zona de luat masa, zona cu semineu, zona cu canapea si fotolii pentru relaxare). Din living prin doua usi mari se iese pe o terasa generoasa ce se intinde pe toata lungimea livingului. Terasa este dotata cu barbeque. La etaj in corpul principal regasim un dormitor matrimonial cu baie, dressing haine si balcon. Un dormitor copii / tineri prevazut cu dressing haine si balcon. O camera de lucru (birou) / Camera de oaspeti cu balcon. Cele doua camere sunt deservite de o baie. Corpul secundar consta intr-un mini-apartament format din 2 camere, scara interioara, baie si balcon. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie bogata ajunsa la maturitate.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila lux in Corbeanca in Paradisul Verde, 10 camere, P + 1 + M, 5 bai, 3 balcoane, pod, acoperis tigla, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, Constructie finalizata in 2002, supr. utila : 377mp., supr. teren : 1570mp., utilat, Garaj cu doua locuri. Strazi asfaltate, structura caramida-beton. Vila are in compunere: living, dinning, dormitor matrimonial, birou-biblioteca, camera de oaspeti, doua apartamente a cate doua camere cu scara interioara, cu bai proprii, fiecare apartament avand acces direct la curte, o terasa si intrare separata. Utilitati: centrala termica pe gaze, canalizare, apa curent, incalzire in pardoseala, sauna si cada cu hidromasaj. Curtea este amenajata cu vegetatie matura si este dotata cu sistem de drenaj, put cu pomp submersibila pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscina Kasta cu dus solar, gratar pentru barbeque, terase, pergola si copertine Frama. Proprietatea se afla intr-o zona foarte linistita cu iesire direct in padure. Curtea se poate extinde cu o parte din padure. Pretul este usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila in Corbeanca, pozitie deosebita, in proximitatea lacului, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila individuala, structura de caramida, constructie finalizata in 2004, supr. totala: 200mp., supr. utila: 160mp., supr. teren: 550mp., amprenta sol: 110mp., desch. sosea 22m, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, supermarket, gradinita, cu toate utilitatile, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa dispune de semineu functional pe lemne, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, bucatarie inchisa. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. Gradina amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, 3 locuri de parcare, acces auto automatizat., pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 780 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cartier rezidential Corbeanca, acces facil, 3 camere, 2 dormitoare, P+M, structura usoara din lemn, constructie finalizata 2009, supr. totala : 145mp, supr. utila : 115mp, supr. teren : 464mp, amprenta sol: 65mp, desch. sosea 18m, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: la parter - hol de acces, living cu iesire pe terasa, baie, bucatarie inchisa complet utilata si camera tehnica, la etaj - doua dormitoare mari deservite de o baie. Rulouri exterioare si plase de insecte. Curtea cu pomi fructiferi, casuta de lemn pentru depozitare. Doua locuri de parcare special amenajate, eliberabil imediat.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2018
Inchirieri Case / vile
Pret: 950 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in complex rezidential Corbeanca, acces facil DN1, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 235mp, supr. utila : 175mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 22m, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, centrala termica, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: Parter: hol acces, living, bucatarie open space complet mobilata si utilata, grup sanitar, birou/dormitor, spatii depozitare. La etaj regasim: dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, alte doua dormitoare deservite de o baie, balcon inchis. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate si dispune de sistem automat de irigare. Casa se inchiriaza partial mobilata, eliberabil 04.01.2017, negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 43   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero