Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 923

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 47   >
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Vila impresionanta in cartier rezidential cu piscina exterioara si spatiu verde, se afla in zona Pipera, la cateva minute de condus de Scolile internationale si este dispusa pe P+1E+M.Vila are o suprafata utila 172 mp si este compartimentata astfel:La parter avem zona de living cu dining si bucatarie open-space mobilata si utilata cu iesire pe terasa 13 mp, baie, hol acces.La etajul 1 avem 3 dormitoare care impart 2 bai, dressing, hol acces.Mansarda cu dormitor si alte 2 camere pentru depozitare.Considerand spatiul, confortul si facilitatile oferite, vila este ideala pentru familiile de expati cu copii inscrisi la scolile internationale din zona.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Cucos
Telefon: 0756132622
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
De inchiriat vila 7 camere cu piscina, tipologia P+2E, situata in Pipera, complex rezidential Baneasa Residential Park cu suprafata terenului de 1000 mp, cu urmatoarea structura: Parter:- living room (large) - terasa- bucatarie inchisa/deschisa (cu loc de servit masa)- grup sanitar- garaj ( 2 locuri de parcare)- hol acces si tranzitEtaj:- dormitor matrimonial cu dressing/baie- dormitor matrimonial cu dressing/baie - dormitor matrimonial cu dressing/baie- hol acces si tranzitEtaj2:- birou- dormitor matrimonial- living - bibliotecaCurte:- piscina- pavata, gazon- barbequeDispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, incalzire centrala pe gaz. Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de punctele de interes din oras, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila individuala P+1E se afla in imediata apropiere a Scolii Britanice.Vila dispune de un teren de 500 mp si are o suprafata utila de 240 mp.Parterul este compus din zona de living, dining, bucatarie inchisa, birou si grup sanitar.La etajul 1 sunt dormitorul matrimonial cu baie proprie si alte 3 dormitoare care impart o baie comuna.Curtea este foarte ingrijita, cu gazon, trandifiri si arbori maturi.Dotari: Ac, subsol tehnic spatios cu rafturi pentru depozitare, centrala termica proprie, toate utilitatile.Vila se inchiriaza mobilata si este ideala pentru o familie cu copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila duplex 5 camere P+1E+terasa se afla pe o straduta cu acces facil din Iancu Nicolae, la cateva minute de mers de Jolie Ville si de statia de autobuz.Vila a fost construita pe un teren de 330 mp si are o suprafata utila de 180 mp.Parterul vilei este compus din zona de living, loc de luat masa, bucatarie inchisa, birou/dormitor, grup sanitar.La etajul 1 avem dormitorul matrimonial cu baie si dressing, alte doua dormitoare de oaspeti cu baie.Terasa generoasa cat si curte cu gazon.Vila este ideala pentru o familie de expati cu copii inscrisi la scolile internationale din zona.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.150 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Inchiriere Vila 6 camere 350 mp utili pretabil Birouri/Rezidential, HerastrauVila cu o suprafata utila de 350 mp, suprafata teren 250 mp, tipologia P+3E, constructie 2000 este compartimentat astfel:- living- patru dormitoare spatioase - patru grupuri sanitare- balcoane pe tot etajul- locuri de parcare in garaj- bucatarie mobilata si utilata- centrala termica Vila se inchiriaza complet ne/mobilata si utilata.Imobilul se afla in apropiere de magazine, parc Herastrau mijloace de transport in comun (metrou Aurel Vlaicu).Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.

[+]  Hub Imobiliar(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 740 EURO mobilat complet - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila in Corbeanca, vecinatati construite si locuite, ansamblu rezidential acces scurizat, 3 camere, 2 dormitoare, P+M, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2014, finisaje de calitate, supr. totala : 135mp., supr. utila : 94mp., supr. teren : 250mp., amprenta sol: 73mp., desch. sosea 10m, bucatarie, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, bucataria complet utilata, mobilat complet, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 850 EURO la cheie, mobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de inchiriat in Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, S+P+E+Pod, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 237mp, supr. utila : 164mp, supr. teren : 380mp, amprenta sol: 132mp, desch. sosea 14m, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, gaze, complet mobilat si utilat, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, zona frumoasa si linistita, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de inchiriat in Corbeanca, zona Paradisul Verde, locatie deosebita cu piscina, in vecinatatea padurii, in ansamblu rezidential, 7 camere, 4 dormitoare, P + M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 358mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 4 bai, lac, supermarket. Casa este compartimentat astfel : la parter se afla living, dining, birou, sala de gimnastica, bucatarie si grup sanitar. La etaj : patru dormitoare, trei bai. Acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila in Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+M, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2009, supr. totala : 130mp, supr. utila : 100mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 60mp, desch. sosea 20m, utilata si mobilata, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, instalatie dedurizare a apei - apa potabila, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere vila in Corbeanca, pozitie deosebita, in proximitatea lacului, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila individuala, structura de caramida, constructie finalizata in 2004, supr. totala: 200mp., supr. utila: 160mp., supr. teren: 550mp., amprenta sol: 110mp., desch. sosea 22m, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, supermarket, gradinita, cu toate utilitatile, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa dispune de semineu functional pe lemne, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, bucatarie inchisa. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. Gradina amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate, 3 locuri de parcare, acces auto automatizat., pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

21.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
20.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.700 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti. Vila s+p+3+m. Office/rezidenta renovata integral 2016 materiale varf de gama import, 9 camere, supr. utila : 216mp., utilat, 4 bai, gresie, faianta, parchet masiv, videointerfon, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, cu multiple amenajari, loc parcare.

[+]  Smart UP Solutions (A)
13.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Vila P+1+M de inchiriat in sectorul 2, Floreasca. C-tie 2008, toate utilitatile, 6 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie inchisa mobilata si utilata. Se preteaza foarte bine ca destinatie comerciala - firme birouri, IT, pentru persoane fizice se inchiriaza nemobilata. Finisaje bune, aparate de aer conditionat, alarma, 1 loc de parcare in curte.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CHITILA
De inchiriat vila integrala in zona Soseaua Chitilei la 7 minute de mers de metrou Jiului. Vila este compusa din: P+2+M si este compartimentata in - parter si etajul 1 - spatiu locuibil avand in componenta: sufragerie cu bucatarie deschisa si baie la parter, doua dormitoare cu acces pe mini terasa si piscina la etajul 1; 2 camere amenajate pentru birouri si o baie la etajul doi; o camera libera ce poate fi compartimentata la mansarda si un grup sanitar. Accesul la etajul 2 si mansarda se face atat prin interioar pe scara cat si prin scara exterioara. Vila se inchiriaza integral la pretul de 1200 Euro, avand o capacitate totala de aproximativ 350 mp, 6 camere din care mansarda este libera si poate fi compartimentata, 3 grupuri sanitare, terasa, piscina, curte libera 40 mp.

[+]  Hub Imobiliar(A)
13.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Vila de inchiriat la 5 min de metrou Aviatorilor, 10 camere, 6 dormitoare, constructie finalizata, 435mp., constr. 1940, supr. utila : 225mp., supr. teren : 200mp., amprenta sol: 130mp., desch. sosea 6 mm, neutilat, nemobilat, 3 bai, 2 bucatarii, 3 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, internet, canalizare, asfalt, ,

[+]  Hub Imobiliar(A)
12.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 600 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Stefan cel Mare, Eminescu, Tunari, casa pretabil birouri, salon cosmetica, cabinet medical, cabinet stomatologic sau locuinta. 91mp compartimentata in 3 camere, baie, bucatarie, Centrala pe gaz Gresie, faianta si parchet Internet pe fibra optica wireless Renovat in anul 2016. An constructie: 1943. Singur in curte. Acces stradal direct.Curte: 70 mp Posibilitati parcare: stradal.

[+]  Ady Intermed(A)
28.06.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila rustica de inchiriat in Paradisul Verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila, lemn, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 135mp, supr. utila : 115mp, supr. teren : 438mp, amprenta sol: 68mp, desch. sosea 24m, desch. dubla, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, se inchiriaza nemobialta, doar cu bucataria utilata si mobilata, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PACHE PROTOPOPESCU
Vila P+1+M, arhitectura deosebita, se inchiriaza etajul 1, etajul este liber, 3 camere, bucatarie, 2 grupuri sanitare, ulterior se poate inchiria toata vila - mansarda si subsol cu 7 grupuri sanitare in total.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO Negociabil - Bucuresti , PIATA MUNCII
De inchiriat vila P+1 si demisol, stradal, 3 camere si grup sanitar la parter, 3 camere, balcon si grup sanitar la etaj, demisol open space cu geamuri exterioare si 2 chiuvete, in ultimii ani a functionat ca si cabinet medical.

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Ciprian Botea
Telefon: 0749.131.838;021.252.16.05
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 47   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero