Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 567

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 29   >
22.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Floreasca. vila D+P+2E, constructie 2005, suprafata construita 400 mp pe un teren de 260 mp. Casa este construita din cadre de beton cu pereti de caramida Porotherm, tecuieli interioare si exterioare iar la exterior anvelopata cu polistiren. Ferestre termopan, rulouri exterioare, copertine actionate electric pentru tersele de la parter si etajul 2 Compartimentare: demisol -garaj pentru 3 masini, camera centrala termica. Parter-hol acces, baie de serviciu, living generos cu bar, dininng pentru 10 persoane si bucatarie. Etaj 1- dormitor matrimonial cu dresing, baie si terasa, dormitor copil si dormitor secundar cu terasa. Pentru dormitor secundar si copil este alocata o baie cu cabina de dus. La etajul 2 -un dormitor de oaspeti, birou, sala fitness, terasa si baie cu jacuzzi si sauna. Imobilul este complet mobilat si dotat pentru locuinta. Se poate inchiria si pentru birouri, sediu firma, cabinete..etc,

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Adriana Pop
Telefon: 0724694803; 0721707355
22.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta individuala mobilata de inchiriat in Corbeanca, in ansamblu rezidential la liziera padurii, finisaje de calitate, locatie frumoasa si moderna, zona linistita. Proprietatea are 5 camere dintre care 4 dormitoare, in casa/vila P+1, structura caramida si beton, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 210mp, supr. utila : 173mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, canalizare, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, toate strazile asfaltate, acces pe drum drum privat in interiorul ansamblului. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata, locatie foarte practica si in stare foarte buna. Locuri de depozitare si spatiu de depozitare amenajat in interior sub scara de acces la etaj, gradina ajunsa la maturitate, sistem de udat si drenaj, pomi fructiferi pe rod, gazon bine intretinut, pret foarte usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.180 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila moderna individuala de inchiriat in Paradisul Verde, Corbeanca, paza 24 de ore din 24, acces securizat ansamblu, locuinta complet mobilata si utilata, 4 camere dintre care 3 dormitoare, in casa/P+M, structura usoara lemn, constructie 2007, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 82mp, desch. sosea 15m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, gaze, mobilata, acoperis tigla, aparate aer conditionat moderne, alarma, centrala termica, toate drumurile de acces asfaltate. Compartimentare parter : hol cu dressing amenajat, living pe sud cu acces la terasa, dinning mobilat modern, bucatarie open space, baie, spatiu de depozitare, terasa acoperita. La etaj se regasesc 3 dormitoare, 2 bai, dressing, dintre care un dorimitor matrimonial pe sud cu baie proprie si dresing complet. Finisaje calitate superioara, curte cu vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructiferi, sistem de irigatie, put in curte, terasa amenajata, balansoar. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila semi-mediteraneana, proprietate superba de inchiriat in Corbeanca, aproape de lac, cu vedere la padure, acces rapid spre DN 1, in casa/vila individuala din cadre beton/caramida, 5 camere, 4 dormitoare, P+2 E, constructie finalizata 2015, supr. totala : 300mp, supr. utila : 285mp, supr. teren : 502mp, amprenta sol: 150mp, desch. sosea 22m, utilat, semimobilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de supermarket, scoala, gradinita, gaze, alarma, centrala termica. Parter cu incalzire in pardoseala, calorifere la etaj si dormitoare si holuri de acces mochetate, doua aparate de aer conditionat, 85 mp suprafete totale x 4 terase si balcoane, gradina pe sud, gard beton si caramida, sistem camere de supraveghere interior si exterior cu acces online si contract firma paza. Locuinta are un numar total de 3 dormitoare la etajul 1 si 1 camera sport/pretabil amenajare dormitor nr 4. Casa se inchiriaza semimobilat, cu bucataria mobilata si utilata si cu sala de sport amenajata cu vedere la lac si terasa circulara la etajul 2, cu aparate fitness conform fotografii. Gresie de lux porcelanosa, placi mari pentru incalzire in pardoseala, dormitor matrimonial cu terasa etajul 1 pozitionare pe sud, cu vedere superioara la lac si la padure, garaj dublu functional cu incalzire, irigator/sistem de udat automatizat cu programator online, gazon si pomi fructiferi, jacuzzi amplasat in exteriorul casei, langa terasa parter. Locuinta are incalzire in pardoseala la parter si in toate baile. In lucru si in curs de executie si montare balustrada scara interioara, se va pune din partea proprietarului sticla sticla pe zona de scara in interior, compartimentare baie matrimoniala cu perete si usa din sticla, usi culisante la etajul 1 pentru creare spatiu dormitor 3. Zona linistita si deosebita, acces pe drumuri asfaltate, atat prin Corbeanca, cat si pe calea de acces nr 2 prin Saftica, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
14.05.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 350 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
casa moderna, situata intr-o zona superba, verde cu multa liniste, la 30 de minute fata de Bucuresti, Otopeni, in apropiere de conacul Bujoiu , 5 minute pana la Therme, constructie 2016, termoizolata, superfinisata, mobilata nou Ikea, utilata completa, masina spalat rufe, spalat vase, frigider, aragaz cu plita prin inductie, la parter sunt 2 dormitoare, living open space cu bucataria, in living exista canapea extensibila, 70 mp parter si exista pod pentru depozitare, gradina si terasa 130 mp, gratar barbeque, mult aer curat, merita vizionata!

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.800 EURO - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 340mp, constr. 2000, supr. totala : 340mp, supr. utila : 340mp, supr. teren : 1400mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Plata chiriei se poate face si in avans, pe o perioada mai lunga de timp (minim 6 luni). In acest caz chiria va fi de 3500 euro.

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 350 EURO - Bucuresti , LUICA
ANGHEL ALEXANDRU VILA P+1 SINGUR CURTE 3 CAMERE BAIE BUCATARIE CURTE MICUTA COCHETA LIBERA 1+1 AGENTIE IMOBILIARA

[+]  Columbia Imobiliar(A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Zona Decebal Imobil D+P+1 proprietatea are o suprafata totala de 200 mp, avand 2 intrari separate, toate utilitatile disponibile, sistem de supraveghere, videointerfon, conexiuni cabluri internet in fiecare camera.Compartimentare:Demisol: 2 camereParter: 2 camere, 1 grup sanitarEtaj 1: 2 camere, 1 grup sanitar, 1 terasaMansarda: 1 camera, 1 grup sanitarLa parter, etaj si mansarda gasim aparate de aer conditionat ce deservesc spatiul.Proprietatea se preteaza pentru multiple utilizari economice precum sediu administrativ, birouri, cabinet medical, centru de pregatire s.a.m.d.

[+]  Smart UP Solutions (A)

22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 11.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
ULTRACENTRAL - Universitate , LUX Imobil S+P+1+M - Curte + Garaj , Renovat integral la designul initial - constr. inainte de 1950 , supr. utila : 600 mp , 17 camere , 9 bai , Piscina interioara - Sauna , Incalzire in pardoseala , utilata . Placari gresie - faianta , marmura . parchet , sistem climatizare , cablu TV , internet , instalatii electrice , sanitare si termice noi , cu multiple amenajari , parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.680 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Vila P+2 retras, zona Baneasa, Aviatiei, acces facil la Promenada Mall, zona de afaceri Aviatiei, Metav Business Park, Mall Baneasa, parc Herastrau, aeroport Otopeni, 6 camere, suprafata construita 260 mp, suprafata utila 200 mp, teren 380 mp, constructie 2014.Parter: living + bucatarie + dining in regim open space, baie + birou; etaj 1: dormitor principal + dressing + baie + 2 dormitoare + baie; etaj 2: hobby room.Casa se inchiriaza mobilata si utilata complet; beneficiaza de aer conditionat; incalzire in pardoseala in toate camerele. Alarma cu abonament, porti actionate prin telecomanda, sistem monitorizare video.Permite parcarea a 4 auto in curte, acces facil la mijloace de transport public.

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , BANEASA
BANEASA House Lux -Pool. The footable area is 330 sqm. and the ground is 1400 sqm. There are 5 bedrooms (2 masters, 2 children bedroom, 1 maid bedroom) 4 bathrooms. Masterrooms are provided with dressing area. 1 living with fireplace and dining space at groundfloor (.> 100 sqm) other open space at first floor (studio or fitmess area or guest living). Outside terrace > 200 sqm. at the ground and first floor. Kitchen and technical room. Pool. 2 covered places for cars and other 2 not-covered at the entrance of the villa. Dogs (or cats) allowed. The rent includes : - 24h/24h private guards - gardener service (3 times per month) - pool service (included chemical products) starting from 1st June till end of september . Not included : fornitures and sweeping

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA Vila Piscina - 6 camere , 5 dormitoare , P+M , supr. utila : 400 mp. , supr. teren : 1100 mp. , utilat , mobilat , sauna uscata , curte amenajata . In apropiere de supermarket , unitate sanitara , scoala , gradinita . Gresie , faianta , parchet , aer conditionat , tamplarie termopan , alarma , centrala termica , cablu TV , internet , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , garaj 2 automobile .

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Baneasa Iancu Nicolae Vila complet utilata si mobilata lux.Parter (suprafete utile): Living&dinning (88mp), 1 baie (3.6mp), bucatarie complet utilata (11mp), camara, camera tehnica, garaj (23mp), terasaEtaj (suprafete utile): 3 dormitoare (33mp/18.5mp/18.5mp) cu dressing, 2 bai (9.5mp/10.5mp)Mansarda: 1 dormitor (13mp), 1 baie (7mp), 1 open space(52mp)Suprafata utila: 350mpInaltimea camerelor 3.5mSuprafata teren: 500mpLocuri de parcare: garaj 1, exterior 3Este spatioasa, luminoasa, finisata cu materiale de calitate si dispune de semineu functional in living. Gradina este dotata cu sistem de irigare.Imobilul este situat pe o strada privata cu acces controlat.

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 6.950 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Arcul de Triumf Resedinta, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitecturale deosebite, este situata intr-o zona de lux a Bucurestiului, in mijlocul unei comunitati selecte, in apropierea Manastirii Casin.Suprafata construita de 650 de mp, consolidata, renovata si restaurata integral in 2015, este dispusa pe 4 nivele: demisol, parter, etaj si mansarda.Renovarea din secolul 21 a pastrat absolut toate elementele istorice si arhitectonice ale casei. In schimb, modernul a ocupat un loc discret, menit sa sporeasca functionalitatea si confortul cladirii. Tehnologiile generatiei noastre ofera cladirii un sistem de alarma impotriva efractiilor, climatizare integrala, instalatii electrice si sanitare noi, rulouri actionate electric etc.Proprietatea ofera avantaje esentiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de scoli, gradinite, supermarketuri, restaurante sau aeroport, constituie criterii importante in decizia de a inchiria.Cateva detalii:- 10 camere;- 7 bai;- 1 bucatarie;- 1 garaj;

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera.Superb massive house, near the forest, at about 500m to American School, Pipera, Bucharest, Romania, is completed furnished and equipped, spacious, bright and made with quality materials. Fittings With a 250 sq. m living area, GF+1, 500 sq. m backyard, it has 6 rooms: 1 big living room, 4 bedrooms, 3 bathrooms (where 1 master bedroom is with its own bathroom, dressing and forest faced balcony), terrace, modern furnished and completely equipped kitchen, technical room, parking places, large own garden, own heating, ceramic tiles in bathrooms, double glazing windows, metal entrance door, safety and security system with RPG guards. Neighbourhood Bneasa Shopping Center; American School; French Highschool; British School; Mark Twain school; Olga Gudynn school; Kindergartens; Jolie Ville; Zoo; Privighetorilor Park; Ikea; Media Galaxy; Brico; Dedeman; Mobexpert; Metro; Tecadra Hotel; Restaurants; Bneasa Forest.SpecificationsUtilities Common utilities: Electricity, Water, Cabel TV, Phone Heating: Own system Internet: Cable water softening systemFittings Floors: woodblock, Ceramic tiles Thermal isolation: Outside Walls: Tiles, washable coating Double glazing windows Entrance door: MetalEquipment Utilities: additional Individual toilet for backyard Kitchen: Furnished, completely fitted, it includes dishwasher Counters: Gas, Electricity Others: Interior stairs, Fireplace, Security system with guards Property facilities: Roof tiles Bramak, Own backyard, Garden, Appliances: Gas cooker, refrigerator, dishwasher, washing machine Furnished: YesServices Property services: safety and security system with RPG guards

[+]  Smart UP Solutions (A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 900 EURO - Bucuresti , DRUMUL SARII
Drumul Sarii vila parter+mansarda, suprafata utila 100 mp, 3 camere, 2 grupuri sanitare, 1 bucatarie, decomandata, aer conditionat, incalzire in pardoseala, totul nou renovat, toate imbunatatirile, toate utilitatile contorizate separat, curte in fata casei, pretabil birouri, cabinet, supr. utila : 100mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Bulevardul Pipera - Tunari (Iancu Nicolae), Vila duplex, P+1+Pod locuibil neamenajat, 5 camere , Parter : Living, bucatarie, dormitor, grup sanitar, Etaj 1: 3 dormitoare si 2 bai, constructie 2004, invelita cu lindab, usa metalica, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, centrala termica, 2 balcone, terasa, mobilata, utilata, amprenta sol 121 mp, suprafata desfasurata 242 mp., curte 380 mp., deschidere 15ml.,

[+]  Tehno Galax(A)
22.05.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.950 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
vila D+P+E1+E2 singur curte, zona Dorobanti Televiziune compusa din 7 camere plus dependinte, 2 bai si un grup sanitar, 2 bucatarii, cu o suprafata utila de 320 mp. Proprietatea este dotata cu alarma conectata la aer conditionat pentru fiecare camera, centrala termica si incalzire in pardoseala, antena satelit, centrala telefonica, etc.Curte 100 mp si are deschidere pe 2 strazi, cu garaj si loc de parcare

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Adriana Pop
Telefon: 0724694803; 0721707355
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 29   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero