Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 820

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 41   >
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Vila de inchiriat in zona Parc Bazilescu la 10 min de mers pana la statia de metrou Parc Bazilescu. Vila a fost construita in anul 2006 si este impartita in parter - sufragerie cu bucatarie si un grup sanitar, etajul 1 - un dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare si o alta baie, mansarda libera cu iesire pe terasa. Curte libera 80 mp unde pot fi parcate 2 masini. Ca dotari ale imobilului intalnim - centrala termica cu gaz, aparat de aer conditionat, poarta electrica cu telecomanda, sistem de supraveghere si alarma, cablu tv si internet. Vec - Damaroaia, Jiului, Chitilei, Gloriei.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.700 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Vila eleganta D+p+E+M cca 400mp pe un teren de 530 mp cu gradina laterala de cca 250 / 280 mp., constr 2005, stare impecabila, orientata spre sud, toate camerele spre gradina si liniste, aer conditionat, finisaje de calitate ( parchet lemn, marmura, gresie, faianta, alarma, jaluzele si ferestre Samander etc) , pozitionata intre statia de metrou Aurel Vlaicu si parcul Herastrau .Demisol : open space cu lavoar si o camaraParter : Garaj cu loc de parcare a unei a doua masini in fata sa, centrala casei, WC serv, hol intrare, living de cca 65 mp, bucatarie Mobexpert ( hota, mas de spalat vase, aragaz+ cuptor gaze ), terasa generoasa spre gradinaEtaj 1 : 3 camere , 2 bai ( una cu dus, a doua cu cada )Mansarda : open space + o camera + o baie mare cu cada-jacuzziGradina deosebita cu arbusti, flori, copaci inalti, care asigura umbra vara, intimitate, o perdea de verde oxigenanta.Vila imbina avantajele unei case cu gradina cu accesibilitate urbana ( metrou, parc, farmacii, spitale, gradinite, scoala, banci, Promenada, activ sportive, piata, multiple supermarketuri - toate accesibile in 5 - 15 min de mers pe jos ).

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera vila 5 camere, P+2E, constr. 2007, supr. utila : 180mp., supr. teren : 330mp., terase 80 mp, utilat, mobilat, 4 bai, 3 balcoane, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, tv, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu multiple amenajari, loc parcare, telecomanda poarta acces garaj, videointerfon, alarma, paza, supraveghere video.

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Vila de inchiriat la 5 min de metrou Aviatorilor, 10 camere, 6 dormitoare, constructie finalizata, 435mp., constr. 1940, supr. utila : 225mp., supr. teren : 200mp., amprenta sol: 130mp., desch. sosea 6 mm, neutilat, nemobilat, 3 bai, 2 bucatarii, 3 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, geam la baie, accepta sediu, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, internet, canalizare, asfalt, ,

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Inchiriere casa de lux in Paradisul Verde, Corbeanca - locatie deosebita cu piscina, in vecinatatea padurii, in ansamblu rezidential, 7 camere, 4 dormitoare, 4 bai, P + M, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 359 mp, supr. utila : 266mp, supr. teren : 1194mp, amprenta sol: 166mp, utilata si mobilata. Casa este compartimentat astfel : la parter living cu zona de dinning larg si luminos, cu vedere spre gradina, sala de gimnastica/dormitor, birou, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si utilata, camera tehnica, toaleta de serviciu. La etaj regasim patru dormitoare, trei bai. Finisaje si picturi deosebite, tapet vopsit, candelabre si aplice venetiene, semineu stil frantuzesc. Casa dispune de centrala termica (Vaillant 25 kw), aer conditionat, parchet lemn masiv, ferestrele si usile din lemn triplustratificat, acoperis tabla de cupru - Tegola, foisor gradina, piscina cu incalzire, rulouri exterioare din lemn cu inchidere automata, sistem de irigatii automat, gradina amenajata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa/vila individuala de inchiriat in Paradisul Verde Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, structura usoara lemn, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 14m, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential pazit non-stop, dormitor/birou parter, gaze, semimobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Vila impresionanta in cartier rezidential cu piscina exterioara si spatiu verde, se afla in zona Pipera, la cateva minute de condus de Scolile internationale si este dispusa pe P+1E+M.Vila are o suprafata utila 172 mp si este compartimentata astfel:La parter avem zona de living cu dining si bucatarie open-space mobilata si utilata cu iesire pe terasa 13 mp, baie, hol acces.La etajul 1 avem 3 dormitoare care impart 2 bai, dressing, hol acces.Mansarda cu dormitor si alte 2 camere pentru depozitare.Considerand spatiul, confortul si facilitatile oferite, vila este ideala pentru familiile de expati cu copii inscrisi la scolile internationale din zona.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila individuala P+1E se afla in imediata apropiere a Scolii Britanice.Vila dispune de un teren de 500 mp si are o suprafata utila de 240 mp.Parterul este compus din zona de living, dining, bucatarie inchisa, birou si grup sanitar.La etajul 1 sunt dormitorul matrimonial cu baie proprie si alte 3 dormitoare care impart o baie comuna.Curtea este foarte ingrijita, cu gazon, trandifiri si arbori maturi.Dotari: Ac, subsol tehnic spatios cu rafturi pentru depozitare, centrala termica proprie, toate utilitatile.Vila se inchiriaza mobilata si este ideala pentru o familie cu copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila duplex 5 camere P+1E+terasa se afla pe o straduta cu acces facil din Iancu Nicolae, la cateva minute de mers de Jolie Ville si de statia de autobuz.Vila a fost construita pe un teren de 330 mp si are o suprafata utila de 180 mp.Parterul vilei este compus din zona de living, loc de luat masa, bucatarie inchisa, birou/dormitor, grup sanitar.La etajul 1 avem dormitorul matrimonial cu baie si dressing, alte doua dormitoare de oaspeti cu baie.Terasa generoasa cat si curte cu gazon.Vila este ideala pentru o familie de expati cu copii inscrisi la scolile internationale din zona.

[+]  Hub Imobiliar(A)

07.09.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CHITILA
De inchiriat vila integrala in zona Soseaua Chitilei la 7 minute de mers de metrou Jiului. Vila este compusa din: P+2+M si este compartimentata in - parter si etajul 1 - spatiu locuibil avand in componenta: sufragerie cu bucatarie deschisa si baie la parter, doua dormitoare cu acces pe mini terasa si piscina la etajul 1; 2 camere amenajate pentru birouri si o baie la etajul doi; o camera libera ce poate fi compartimentata la mansarda si un grup sanitar. Accesul la etajul 2 si mansarda se face atat prin interioar pe scara cat si prin scara exterioara. Vila se inchiriaza integral la pretul de 1200 Euro, avand o capacitate totala de aproximativ 350 mp, 6 camere din care mansarda este libera si poate fi compartimentata, 3 grupuri sanitare, terasa, piscina, curte libera 40 mp.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.07.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Vila P+1+M de inchiriat in sectorul 2, Floreasca. C-tie 2008, toate utilitatile, 6 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie inchisa mobilata si utilata. Se preteaza foarte bine ca destinatie comerciala - firme birouri, IT, pentru persoane fizice se inchiriaza nemobilata. Finisaje bune, aparate de aer conditionat, alarma, 1 loc de parcare in curte.

[+]  Hub Imobiliar(A)
28.06.2017
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 800 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila rustica de inchiriat in Paradisul Verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila, lemn, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 135mp, supr. utila : 115mp, supr. teren : 438mp, amprenta sol: 68mp, desch. sosea 24m, desch. dubla, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, se inchiriaza nemobialta, doar cu bucataria utilata si mobilata, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.600 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila dispusa pe 4 nivele(d+p+1+m) se afla pe o straduta linistita si ferita de trafic din zona Jolie Ville ,oferind un spatiu de locuit generos.Vila a fost construita pe un teren de 700 mp si are o gradina generoasa care inconjoara casa de 550 mp cat si un spatiu util al casei de 380 mp.La demisol se afla 2 incaperi pentru depozitare , garaj si un spatiu tehnic.Parterul este compus din zona de living cu tavan inalt si semineu, locul de luat masa, bucatarie echipata cu acces catre terasa, 2 dormitoare si o baie.La etajul 1 este un spatiu deschis si doua dormitoare care comunica intre ele si care impart o baie.Mansarda este un spatiu deschis cu baie si terasa.Vila se poate inchiria si mobilata complet la cerere.La cateva minute de mers se afla centru comercial Jolie Ville cat si statia de autobuz iar la cateva minute de condus se afla Scolile Internationale si Baneasa Shopping Center.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
26.09.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.100 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila reconditionata cu 6 camere dispusa pe 4 nivele se afla intr un complex cu paza 24/7 din imediata apropiere a Scolii Americane, beneficiind de un spatiu generos cu camere mari , curte privata, spatiu de joaca pentru copii si o curte comuna.Vila a fost construita pe un teren de 400 mp si are o suprafata de 261 mp.Demisolul vilei cuprinde garajul, spatiu tehnic si spatiu depozitare.La parter este o zona de zi cu loc de luat masa, bucatarie deschisa ,birou si baie.La etajul 1 sunt dormitorul matrimonial cu baie proprie si alte 2 dormitoare care impart o baie.Mansarda este un spatiu deschis .Vila este ideala pentru o familie cu copii la Scolile Internationale din zona.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
26.09.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Situata intr un cartier cu vile minimaliste din apropierea Scolilor Internationale, aceasta vila moderna cu finisaje luxoase se afla la prima inchirierea si beneficiaza de spatii generoase si luminoase, locuri de parcare in curte si piscina incalzita .Vila a fost construita pe un teren de 600 mp si are o suprafata utila de 400 mp bine distribuita pe cele 4 nivele.Parterul vilei este compus din zona de zi care include living inalt cu suprafete vitrate, loc de luat masa cu bucatarie deschisa, grup sanitar si o camera.La etajul 1 sunt dormitorul matrimonial cu dressing si baie si alte 3 dormitoare pentru copii si oaspeti fiecare cu baie proprie.La etajul 2 sunt 2 camere baie, dressing si terasa.Vila este una dintre cele mai frumoase proprietati din zona Baneasa, fiind ideala pentru o familie de expati cu copii la Scolile Internationale din zona.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
26.09.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Situata la strada, pe Iancu Nicolae, vsv de Atlantis Club si Scoala Britanica, aceasta vila P+1 are 4 camere si face parte dintr-un complex rezidential cu20 de vile.Are o suprafata construita de 260 mp din care 185 mp utili, pe un teren de 320mp si in spatele casei are o frumoasa gradina cu barbeque.Parterul este compus din living, bucatarie complet echipata, spatiu depozitare, baie si garaj cu camera tehnica.La etaj se afla dormitorul matrimonial cu dressing si baie si alte 2 dormitoare care impart o a doua baie.Avand in vedere apropierea de scolile internationale aceasta proprietate este recomandata pentru o familie cu copii sau activitati comerciale.

[+]  GoldenKey Premium Real Estate(A)
Exclusivitate
Inchirieri Case / vile
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PACHE PROTOPOPESCU
Vila P+1+M, arhitectura deosebita, se inchiriaza etajul 1, etajul este liber, 3 camere, bucatarie, 2 grupuri sanitare, ulterior se poate inchiria toata vila - mansarda si subsol cu 7 grupuri sanitare in total.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
26.09.2017
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO Negociabil - Bucuresti , PIATA MUNCII
De inchiriat vila P+1 si demisol, stradal, 3 camere si grup sanitar la parter, 3 camere, balcon si grup sanitar la etaj, demisol open space cu geamuri exterioare si 2 chiuvete, in ultimii ani a functionat ca si cabinet medical.

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Ciprian Botea
Telefon: 0749.131.838;021.252.16.05
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 41   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero