Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 508

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 26   >
23.08.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Vila individuala, amplasta in zona Aviatorilor, dispusa pe demisol, parter si etaj. La demisol se gasesc spatii pentru depozitare, grup sanitar. Parterul si etajul sunt compartimentate in camere generoase, luminoase., fiecare nivel avand o suprafata de 110 mp. Dotari: bucatarie mobilata si echipata, aer conditionat. In partea din spate a proprietatii se gaseste o gradina amenajata. Vila este complet renovata interior si exterior. Locuri de parcare disponibile in garaj (1 loc) si in fata imobilului (3 locuri).

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
22.08.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba mediteraneana complet mobilata si utilata de inchiriat in Paradisul Verde, Corbeanca, 6 camere dintre care 3 dormitoare, un living, un birou parter si un hobby room la mansarda cu terasa circulara nivel 3 imobil, cu vedere deosebita. Locuinta moderna P+1+M in casa/vila din structura din caramida, beton si metal, constr. 2009, supr. totala : 226mp, supr. utila : 185mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 14m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 4 terase/baloane, in apropiere de maxi taxi, in vecinatate padure, lac, supermarket, gradinita, in ansamblu rezidential select, pana 24 de ore din 24. Vila cu toate utilitatile functionale, canalizare, incalzire centrala gaze, mobilata si utilata, aer conditionat, strada asfaltata, acces pe toate drumurile asfaltate pana la imobil. Eliberabil 1 septembrie. Preferabil fara catei in interior. Pret foarte usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.08.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.180 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila moderna individuala de inchiriat in Paradisul Verde, Corbeanca, paza 24 de ore din 24, acces securizat ansamblu, locuinta complet mobilata si utilata, 4 camere dintre care 3 dormitoare, in casa/P+M, structura usoara lemn, constructie 2007, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 82mp, desch. sosea 15m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, gaze, mobilata, acoperis tigla, aparate aer conditionat moderne, alarma, centrala termica, toate drumurile de acces asfaltate. Compartimentare parter : hol cu dressing amenajat, living pe sud cu acces la terasa, dinning mobilat modern, bucatarie open space, baie, spatiu de depozitare, terasa acoperita. La etaj se regasesc 3 dormitoare, 2 bai, dressing, dintre care un dorimitor matrimonial pe sud cu baie proprie si dresing complet. Finisaje calitate superioara, curte cu vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructiferi, sistem de irigatie, put in curte, terasa amenajata, balansoar. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.08.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 680 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta cocheta de inchiriat in Corbeanca in vecinatatea padurii, imobil tip duplex, mobilat si utilat, in ansamblu rezidential privat - circuit inchis securizat, canalizare, toate utilitatile si asfalt, cost de mentenanta medie pentru toate serviciile confort in regim rezidential ansamblu. Locuinta gata pentru inchiriere rapida, 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1, constructie din cadre de beton si caramida, constr. 2012, suprafata construita 187 mp, supr. teren : 330mp, amprenta sol: 95mp, suprafata utila 135 mp, desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai. Proprietatea este situata in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile functionale, centrala pe gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat. Pret foarte usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
04.07.2019
Oferta garantata
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living spatios, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial, acces pe terasa si in curtea din spate. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
ANGholding va ofera spre inchiriere vila cocheta pentru locuire, gradinita, cabinete, birouri, din caramida si cu invelitoare din tigla metalica, P+1E+M si o incapere la subsol, cu 13 camere si 3 intrari la parter, cu doua scari interioare, cu 3 bucatarii din care una la etaj, iar 2 complet mobilate si utilate, si 5 bai cu fereastra, din care 2 apartinanad in exclusivitate unui dormitor, astfel se ofera multiple posibilitati de folosire si distribuire a incaperilor in cei 265mp de spatiu util, terasa parter si balcon la etaj, complet finisate. Vila beneficiaza de curte cu gradina, are o prezenta la strada deosebita prin deschiderea terenului de 16ml si estetica deosebita a gardului, este amplasata foarte avantajos, in spatele Spitalului pentru Copii /Marie Curie/, beneficiind, in imediata apropiere, de un Parking generos, de comert si de servicii si de o bogata retea STB la 5 minute de mers pe jos, cu metrou la 2-3 statii. Se inchiriaza total sau partial.Daca v-a placut oferta noastra va rugam retineti ID-ul CP761278.

[+]  ANG Imobiliare(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 12.000 EURO - Bucuresti , BATISTEI
Inchiriez vila interbelica, in zona Universtitatii, Batistei, arhitectura deosebita, suprafata teren 1200mp, 2 corpuri de cladire ( s+p+e+m - 1500mp construiti) si (anexa - 145mp). Cladirea are 28 de incaperi, se poate inchiria pentru clinica, birouri, reprezentanta, ambasada.

[+]  AsCo Prodexim(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.399 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va prezentam pentru inchiriere o vila individuala, eleganta, cu personaliate care ofera multa intimitate situata intr-o zona foarte linistita. Vila este construita in 2007 si compusa din patru dormitoare, doua livinguri, un dressing, o bucatarie, 3 bai si un spatiu care poate fi folosit ca dormitor la mansarda. Acestea sunt dispuse pe parter, un etaj si mansarda. Suprafata totala a vilei este de 420mp. cu o amprenta la sol de 170mp, iar suprafata terenului este de 500mp. Vila este pozitionata la intersectia a doua strazi si este imprejmuita de jur imprejur de un gard inalt din beton, gard care asigura siguranta si multa intimitate, ferind locatarii vilei de ochii curiosilor. In curte exista o gradina cu iarba si pomi fructiferi, dar si o zona betonata in dreptul portilor electrice destinata parcarii a doua autovehicule. Vila este prevazuta cu o terasa la parter si cu cate un balcon mare la etaj si mansarda. Compartimentare: PARTER - un living spatios cu zona de dinning cu acces la terasa, bucatarie generoasa, inchisa, un grup sanitar, doua dormitoare, casa scarii; ETAJ 1 - 2 dormitoare, un dressing spatios, o baie care deserveste dormitorul matrimonial si un wc de serviciu, un living, un balcon, hol, casa scarii; MANSARDA - 1 camera, casa scarii si o terasa mare. Inca un mare avantaj este faptul ca alimentarea cu apa se face din put propriu de mare adancime. Proprietatea se preteaza pentru rezidenta.

[+]  Digital Imobiliare(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre inchiriat o superba casa, restaurata complet, ce pastreaza toate elementele originale din jurul anului 1900. Proprietatea este situata la 400m de Parcul Gradina Iconei, cu acces rapid catre Universitate sau Romana pe o strada circulata. Suprafata utila este de aproximativ 160mp la care se adauga un spatiu de tip pivnita de 20mp si este compusa din : antreu, hol de primire mare din care pleaca toate camerele, plus inca 5 camere, 2 grupuri santiare si bucatarie. Mai multe informatii la telefon!

[+]  Dragos Bajan (A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.800 EURO - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 340mp, constr. 2000, supr. totala : 340mp, supr. utila : 340mp, supr. teren : 1400mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Plata chiriei se poate face si in avans, pe o perioada mai lunga de timp (minim 6 luni). In acest caz chiria va fi de 3500 euro.

[+]  Imobiliare Great Estate(A)

23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 99.900 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera, Vasile Alecsandri, complex rezidential, 24 de vile insiruite, P 1E, 125 mp construiti, curte libera 50 mp, se vand la alb.4 camere, 3 dormitoare, P 1 M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. utila : 125mp, neutilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica, canalizare, gaze, loc parcare, asfalt, paza.

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Imobiliare Great Estate va prezinta o vila de inchiriat in zona Pipera (in spatele Bisericii din Pipera), foarte spatioasa avand 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, 700mp, constr. 2000, supr. totala : 1300, supr. utila : 700mp, supr. teren : 1300mp. Aceasta se inchiriaza total utilata si mobilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie. Vila dispune si de 2 garaje, de o anexa formata din (o bucatarie, living, bar, o baie, sauna si un spatiu pentru depozitare) si de o pisicina. Imobilul este situat in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Plata chiriei se poate face si in avans, pe o perioada mai lunga de timp (minim 6 luni).

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
5 camere, 4 dormitoare, in bloc mixt, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. dupa 2010, supr. teren : 35mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, 4 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, frigider, bucatarie mobilata, apometre

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Inchiriere vila in zona Pipera - ansamblul rezidential American Village, P+2, 6 camere, 4 bai, an constructie: 2008, suprafata totala: 320mp, suprafata utila: 280mp. Se solicita o luna de garantie si o luna de chirie.

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , CASA PRESEI
Casa 6 camere, 5 dormitoare, P+1, in casavav de Realitatea TV, individuala, beton/caramida, constructie finalizata, 240mp, constr. 2010, supr. totala : 280mp, supr. utila : 240mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 125mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, mall Baneasa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, piscina, eliberabil liber, negociabil

[+]  Hub Imobiliar(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO 3 luni garantie + 1 luna in curs - Bucuresti , BANEASA
la mai mult de 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 5 camere, 3 dormitoare, S+P+1, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2003, supr. totala : 408mp, supr. utila : 230mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, Accepta sediu social, Bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, geam baie, se inchiriaza vila compusa din: subsol - garaj, camara, parter - living + bucatarie open space, dormitor, grup sanitar, terasa, gradina, etaj1 - living, 2 dormitoare, 1 grup sanitar, usor discutabil

[+]  House Providers (A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
Vila D+P+E, situata in vecinatatea Ambasadei Tunisiene, pretabila activitatilor de birou, afterschool, gradinita, suprafata utila 250 mp. curte libera 250 mp, garaj, 2 intrari plus 1 intrare din garaj, 5 camere, 3 grupuri sanitare, 1 bucatarie, scara interioara.Nemobilata, neutilata.Confortul termic este asigurat de centrala proprie si 6 unitati de aer conditionat.Conditii inchiriere: standard

[+]  House Providers (A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , CHITILA
5 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, Imobil Nou, 210mp., constr. 2016, supr. totala : 210mp., supr. utila : 170mp., supr. teren : 365mp., amprenta sol: 80mp., desch. sosea 12m, utilat, mobilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, Bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, loc parcare, asfalt, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, geam baie, apometre

[+]  House Providers (A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 6.500 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Dorobanti | Beller, propunem spre inchiriere cladire de birouri constructie 2006, 730 mp desfasurati pe Subsol + Parte + 4 Etaje, imobil cu lift, 12 birouri, baie si grupuri sanitare pe fiecare nivel, receptie la parter, sala de conferinte, terasa 45 mp, nemobilat, imbunatatiri: gresie, faianta, centrala termica, aparate de aer conditionat, spatiu depozitare la subsol, spatiul se poate compartimenta in functie de chirias, 3 locuri de parcare. Ideal birou, sediu de firma, clinica medicala, activitati comerciale. Nu se percepe TVA. Pret 6500 euro

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
23.08.2019
Inchirieri Case / vile
Pret: 390 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Va oferim spre inchiriere o casa individuala cocheta, pe parter, ce este situata in centrul orasului Magurele.Casa are 3 camere, bucatarie si baie si mult spatiu verde.Terenul plus curtea casei au aprox. 1000 mp.Este disponibila imediat, 3 camere

[-]  Autex Imobiliare(A)
Telefon: 0755749135
Agent: Ion Horia
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 26   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero