Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 617

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 31   >
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in sos iancului, reper metrou, confort 1 decomandat, avand suprafata de 34 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1978. garsoniera este imbunatatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613320.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Popescu Elena
Telefon: 0724900100
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in piata muncii langa metrou, confort 1 decomandat, avand suprafata de 42 mp, cu un balcon de 3 mp. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc mixt de 8 etaje, construit in anul 1988. garsoniera este imbunatatita, mobilata modern si utilata. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613169.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in piata iancului, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 34 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje. garsoniera este imbunatatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613447.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in , reper , confort 1 decomandat, avand suprafata de 38 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip de 17 etaje, construit in anul 1980. garsoniera este imbunatatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613479.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in tei, reper bd. ghica tei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 42 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip de 10 etaje. garsoniera este partial imbunatiatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613499.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , OBOR
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in obor, reper metrou obor, confort 1 open space, avand suprafata de 33 m. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 2010. garsoniera este imbunatatita si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613507.

[+]  PGA Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in vatra luminoasa- parcul ciurea, confort 1 decomandata, avand suprafata de 39 mp. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 3 etaje, construit in anul 1960. garsoniera este proaspat zugravita, are imbunatatiri si se inchiriaza complet mobilata si utilata. intrarea in bloc se face din parcul ciurea. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1213279.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in teiul doamnei, reper alexandru cel bun, confort 1 decomandat, avand suprafata de 45 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip de 8 etaje, construit in anul 1985. garsoniera este imbunatatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613519.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in iancului piata iancului, reper metrou, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 34 mp. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje. garsoniera este partial imbunatiatit si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613520.

[+]  PGA Imobiliare(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 275 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in iancului, reper magura vulturului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 34 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980. garsoniera este imbunatatita. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. id intern: pga2613306.

[+]  PGA Imobiliare(A)

12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , CANTEMIR
la 5 min de metrou Tineretului, o camera, etaj 1 / 5, confort I, in bloc mixt, decomandat, situat in CANTEMIR RSIDENCE, 30mp., constr. 2012, supr. utila : 30mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, parc, supermarket, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, Garsoniera de inchiriat in Bucuresti Zona centrala, Metrou Tineretului Cantemir situata intr-un bloc nou finalizat in anul 2012, etajul 1 din 5, 30 metri patrati, zona linistita, finisata mobilata utilata lux, aragaz, masina de spalat, frigider, coltar, aer conditionat, vecinatati piata unirii, parcul tineretului, libera 1 + 1, nenegociabil

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 295 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
la 10 min de metrou Aparatorii Patriei, o camera, etaj 10 / 11, confort I SPORIT, in bloc gars, decomandat, constructie finalizata, 40mp., constr. 2008, supr. utila : 40mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, canalizare, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, RIN COMPLEX REZIDENTIAL CONFORT PARK GARSONIERA, ETAJ 10 / 11, CONFORT I, IN BLOC MIXT, DECOMANDATA, CONSTR. 2008, SUPR: 40MP., COMPLET UTILATA SI MOBILATA, GRESIE, FAIANTA, TERMOPAN, USA METALICA, CENTRALA TERMICA, IN SPATELE RIN GRAND HOTEL

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
METROU/ MEGA IMAGE gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, mobilata modest. 1+1

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Unirii Nerva Traian, Str. Stefan Octavian Iosif confort I, decomandat, an constructie 1997, et. 1/8, supr. 45 mp, gresie, faianta, termopan, usa metalica, parchet, mobilat decent, 1+1

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
MALL VITAN, AL. MORUZZI, 3 MINUTE DE MALL, GARS., CONFORT 1, ETAJ 3/4, MASINA SPALAT, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, T, USA METALICA, APOMETRE, REPARTITOARE, mobilata modern, utilat complet, 1+1 garantie

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
NERVA TRAIAN ALEXANDRU MORUZZI PROPRIETAR, INCHIRIEZ GARSONIERA, 42 MP, ETAJ 6/8, CU URMATOARELE AVANTAJE : - AN CONSTRUCTIE 1992 - BLOC MIXT, REABILITAT AN 2013, ZONA LINISTITA, CURAT, CIVILIZAT - BENEFICIATI GRATUIT DE LOC PARCARE PLATIT IN FATA BLOCULUI - RECENT RENOVATA SI COMPLET MOBILATA MODERN - PACHET COMPLET INTERNET + TELEFON FIX+ CABLU TV + HBO - AER CONDITIONAT, FRIGIDER, ARAGAZ, MASINA DE SPALAT, CUPTOR CU MICROUNDE SI APOMETRE - ACCES MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN:10 MINUTE PANA LA METROU.

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 260 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
aproape de metrou Tineretului, o camera, etaj 8 / 8, confort I, decomandat, 42mp., utilat, mobilat, o baie, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, cablu TV, internet, loc parcare, mijloace de transport

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 220 EURO - Bucuresti , SECUILOR
la 3 min de metrou Aparatorii Patriei, o camera, un dormitor, etaj 6 / 8, confort I, in bloc mixt, DEC, decomandat, constructie finalizata, 40mp., constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 40mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, curent trifazic, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, mijloace de transport, strazi asfaltate, negociabil

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
o camera, confort I, 35mp., constr. 2010, supr. utila : 35mp., utilat, mobilat, o baie, un balcon, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, cu multiple amenajari, mijloace de transport, strazi asfaltate, negociabil

[+]  Marvis House Invest(A)
12.12.2018
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
o camera, etaj 2 / 5, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, situat in CANTEMIR RSIDENCE, 35mp., constr. 2012, supr. utila : 30mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, UNIRII CANTEMIR METROU TINERETULUI GARSONIERA MOBILATA UTILATA NOU ARAGAZ FRIGIDER MASINA DE SPALAT BAR PRIMUL CHIRIAS

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Marian Visanescu
Telefon: 0767.377.376
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 31   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero