Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 52

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 310 EURO - Bucuresti , MILITARI
Garsoniera in zona Militari - Complexul Rezidenial Quadra Place, etaj 10/12, confort I, decomandat, suprafata utila: 43mp, complet mobilata si utilata Mobexpert. Nu se accepta fumatori si animale de companie.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Cristian Nitu
Telefon: 0786511337
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Va propunem spre inchiriere un deosebit apartament aflat intr-un complex nou, pe o straduta linistita paralela cu Bulevardul Decebal. Foarte aproape de toate mijloacele de transport in comun, acest apartament de tip studio ( 1 camera mare de 20 metri patrati plus o bucatarie de 15 mp, o baie, un hol si o terasa) va ofera un spatiu mare si un loc unde va veti simti acasa.Inconjurat de numerose centre de afaceri si cladiri administrative, Imobilul Stella este locul ideal unde te poti retrage dupa o zi de lucru, fara a pierde timp prin trafic.Un bloc inteligent ce iti ofera cel mai avansat sistem de siguranta si confort. Datorita tehnologiei avansate, vei avea controlul total asupra functiilor vitale ale apartamentului: reglarea temparaturii si a luminii, consumul de apa, energie electrica si termica, supravegherea video, etc. Este format dintr-un living generos, o bucatarie mobilata, o baie complet echipata, o terasa si un hol spatios. De asedmenea, studioul include si un loc de parcare subteran.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el.Garsoniera se afla in complexul Serena Apartments la doi pasi de parcul Carol. Este complet mobilata, utilata, beneficiaza de o terasa generoasa si de loc de parcare subteran( ideal in orice sezon mai ales in perioadele ploioase si geroase).Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Va invit la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
in rond Alba Iulia - vedere stradala, la 10 min de metrou Piata Muncii, garsoniera, etaj 1 / 10, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 42 mp., constr. 2002, utilat, mobilat, in apropiere de transport in comun, magazine, mall, piata, amenajat cu: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica.

[+]  Beatrice Cuperman PFA(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
inchiriere garsoniera sos chitilei, bucuresti.va propunem spre inchiriere o garsoniera in zona sos chitilei, cu o pozitionare avantajoasa. proprietatea este situata la parterul unui imobil nou construit in anul 2009, dispune de 1 camera semidecomandata cu o suprafata de cca 36 mp. proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata complet . pretul cerut este de 270 euro.

[+]  Refinder Elite(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Bloc deosebit, inchiriat atat ptr birouri cat si rezidential, 3 apartamente pe nivel, numai ptr birou, foarte curata, centrala termica, aer conditionat, alarma, centrala termica, faianta, gresie, termopan, usa metalica,

[+]  Athos Company(A)
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
Confort I, etaj 3 din 11, an constructie 2010, 44 mp, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, mobilata modern, utilata complet, aragaz, hota, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat, tv, libera.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 360 EURO 1 luna in avans + 1 luna garantie - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Apartament de nchiriat situat pe Bulevardul Mihai Bravu, Obor, la 5 minute de metrou Obor. Apartamentul se afla in complex rezidential la etajul 10, intr-un bloc cu un regim de inaltime de 11 etaje. Apartamentul are suprafata utila de 50 mp, si se compune din : living, bucatarie inchisa, un dormitor, grup sanitar si balcon generos in dreptul living si bucatariei. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Apartamentul beneficiaza de finisaje de buna calitate facute de curand. Apartamentul este disponibil imediat.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , OBOR
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in obor, reper metrou obor, confort 1 open space, avand suprafata de 33 m. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 2010. garsoniera este imbunatatita si are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2613507.

[+]  PGA Imobiliare(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 295 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
la 10 min de metrou Aparatorii Patriei, o camera, etaj 10 / 11, confort I SPORIT, in bloc gars, decomandat, constructie finalizata, 40mp., constr. 2008, supr. utila : 40mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, canalizare, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, RIN COMPLEX REZIDENTIAL CONFORT PARK GARSONIERA, ETAJ 10 / 11, CONFORT I, IN BLOC MIXT, DECOMANDATA, CONSTR. 2008, SUPR: 40MP., COMPLET UTILATA SI MOBILATA, GRESIE, FAIANTA, TERMOPAN, USA METALICA, CENTRALA TERMICA, IN SPATELE RIN GRAND HOTEL

[+]  Marvis House Invest(A)

19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
la 5 min de metrou Aparatorii Patriei, o camera, un dormitor, etaj 4 / 11, confort I SPORIT, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, situat in Confort Park, 42mp., constr. 2008, supr. utila : 37mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, supermarket, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, VITAN Hotel Rin AN CONSTRUCTIE 2008, ETAJ 4 DIN 11, MOBILATA SI UTILATA COMPLET, USA METALICA, BALCON, GRESIE, FAIANTA, TERMOPANE, CENTRALA TERMICA PROPRIE. VEDERE SPRE PARCULETUL DINTRE BLOCURI. FACILITATI: - PARCARE ACOPERITA SAU NEACOPERITA CONTRA COST(APROX. 120LEI/ LUNA); - LOC DE JOACA PENTRU COPII; - ACCES USOR LA MAGAZINUL CARREFOUR ( 3- 400M); - TRANSPORT IN COMUN .

[+]  Marvis House Invest(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
garsoniera este situata intr-un bloc nou, in spatele hotelului Rin Grand Hotel, in Confort Park. Este renovata recent, mobilata complet cu pat de mijloc si canapea, balcon mare de 8m, loc parcare, spatiu de joaca pentru copii. Chiria se achita 1+1.

[+]  Marvis House Invest(A)
19.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 265 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
Creata spre a oferi un spatiu confortabil, garsoniera se afla in apropierea Deltei Bucurestiului in incinta complexului Rin Grand Hotel, in Confort Park. Complet utilata, wi-fi, decomandata, balcon inchis, spatioasa, etaj 7 din 11, bloc foarte curat, este situata cu acces prin spatiul Hotelului Rin Grand , spatiu securizat, detector de gaze, centrala termica proprie, costuri reduse la intretinere si utilitati, TV LED, la 5 min de mers cu masina catre Centrul Vechi, la 3 min de mers pe jos catre Carrefour Vitantis, Praktiker, Domo, Casa Rusu.Statie de autobuz la 2 min de mers pe jos. Metrou la 5 min de mers cu masina.Spatiu de joaca pentru copii se poate accesa complexul SPA din cadrul Hotelului Rin.

[+]  Marvis House Invest(A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
Rin Grand Hotel, Rezidential, Confort Park, totul nou, moderna, decomandata, renovata recent, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, mobilata/utilata complet, canapea extensibila, dressing, aragaz, frigider, masina de spalat, LCD, net, parcare, paza.

[+]  Simion Sandu PFA(A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 200 EURO - Bucuresti , FUNDENI
COLENTINA, AVION, 400 MP DE LA SOSEAUA COLENTINA, CONSTRUCTIE 2010, INCHIRIEZ PE PERIOADA LUNGA SAU REGIM HOTELIER, GARS SAU APART, MAI MARI SAU MAI MICI DUPA BUGETUL FIECARUIA , UTILITATI INDIVIDUALE, LIBER, URGENT

[+]  Inter Prod Comert (A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 200 EURO - Bucuresti , FUNDENI
COLENTINA, DEPOU, , 1/3, 28 MP, SEMID, MOBILAT SI UTILAT, BLOC 2010, PE TERMEN LUNG SAU REGIM HOTELIER, UTILITATI SEPARATE 0722519460

[+]  Inter Prod Comert (A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 285 EURO - Bucuresti , GARA DE NORD
Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Va prezint o garsoniera spatioasa - 43 mp utili ce face parte dintr-un imobil finalizat in anul 2002 pe o straduta linistita aflata la doar 5 minute de mers pe jos de metrou Gara de Nord. Garsoniera este complet mobilata si utilata si dispune si de multe spatii de depozitare. De asemenea are acces si la o mica curte. Inchei prezentarea prin a va spune ca esteo garsoniera ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 290 EURO NEGOCIABIL - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
VITAN BARZESTI RIN HOTEL COMPLEX REZIDENTIAL CONFORT PARK 40MP, ETJ 9/11, CONSTRUCTIE 2008, IZOLAT TERMIC, APOMETRE, CENTRALA PROPRIE, PROASPAT RENOVATA, MOBILA SI ELECTROCASNICE NOI, BALCON INCHIS CU TERMOPAN LIBERA, negociabil aproape de metrou Aparatorii Patriei, o camera, etaj 9 / 11, S+P+11+M, confort I SPORIT, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, situat in Confort Park, 40mp., constr. 2008, supr. utila : 40mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, gresie, faianta, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica,

[+]  Marvis House Invest(A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 299 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
RIN GRAND HOTEL, CONFORT PARK, GARSONIERA OPEN-SPACE cu posibilitatea separarii spatiului prin usi glisante, 45 mp, 8/11, constr. 2008, supraveghere video. Garsoniera mobilata modern, mobilier de foarte buna calitate, executat pe comanda, spatii de depozitare generoase. Bucataria deschisa, moderna, complet utilata, plita si cuptor electric, combina frigorifica, hota si masina de spalat rufe. Centrala gaze proprie, aer conditionat, finisaje de lux, parchet lemn masiv si piatra naturala decorativa.

[+]  Marvis House Invest(A)
18.05.2019
Inchirieri Garsoniere
Pret: 290 EURO - Bucuresti , VITAN-BARZESTI
o camera, etaj 2 / 11, confort I SPORIT, in bloc mixt, decomandat, 44mp., constr. 2008, supr. utila : 44mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, VITAN, BARZESTI, COMPLEX REZIDENTIAL CONFORT PARK, LANGA RIN GRAND HOTEL, DEC, 44 MP, MOBILATA, UTILATA, BLOC 2008, ETAJ 2/11, DRESSING, BALCON 5 M, CENTRALA TERMICA, CONTORIZARE TOTALA INDEPENDENT, 1 +1

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Marian Visanescu
Telefon: 0767377376
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >



Reclama google



Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero