Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 3132

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 157   >
12.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 1.250.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PRIMAVERII
ANG Holding va propune un superb duplex cu 3 camere, acesta se poate usor recompartimenta , exista un proiect in acest sens. Este situat pe Aviatorilor , o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se intinde pe nivelul 2 si 3 al unui imobil finalizat in anul 2001. Zona supra linistita si securizata datorita vecinatatilor existente . Suprafata construita 440 mp , suprafata utila 360 mp inclusiv terasa . Pentru o renovare totala a apartamentului si eventuala recompartimentare pretul ajunge pana la 1.520.000. Imobilul nu dispune de lift dar se poate monta la cerere. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Alexandru Manea
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
27.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 1.250.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , AVIATORILOR
Cauti un apartament spatios, cu vecini deosebiti, intr-un bloc cu piscina interioara si sala de fitness pentru relaxare? Ai ajuns exact unde trebuie!ANG Holding va ofera spre achizitie un apartament tip duplex exclusivist de 3 camere in zona Aviatorilor-Primaverii, cu vecini deosebiti, cu spatii de relaxare si de agrement la dispozitia dumneavoastra. Proprietatea dispune si de 1 loc de parcare. Apartamentul este compus din 3 camere, din care 1 living generos, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, dressing generos, loc de dining, depozit pantofar, holuri de acces. De asemenea, mai dispune si de o terasa de 100MP!Finisajele interioare sunt de calitate superioara, avand toate dotarile necesare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Va asteptam zilnic la numarul de telefon pentru orice detalii sau pentru vizionari!Va recomandam cu caldura acest apartament fiind printre singurele din zona in ceea ce priveste pretul si calitatea.

[+]  ANG Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 730.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Va propunem spre vanzare doua penthousuri aflat intr-un bloc rezidential aflat pe bulevardul Primaverii. Imobilul este o expresie a rafinamentului, luxului si a elegantei creat pentru oameni de succes ce vor sa locuiasca intr-o resedinta pe masura. Penthousurile reprezinta emblema unui camin complet in perfecta armonie cu spiritul locatarului.Complexul este o oportunitate unica de a locui in apropiere de cunoscutul Palat Primaverii, pe renumitul bulevard Primaverii. Situat in mijlocul orasului, inconjurat de muzee, clinici, si restautante de lux, proiectul rezidential de lux isi deschide usile pentru viitorii proprietari.O cladire unica pentru rezidenti unici. Descopera eleganta ca si stare de spirit, imbratiseaza luxul ca stare de fapt in cea mai buna locatie din Bucuresti. Aproape de inima orasului, si totusi departe de viata agitata de zi cu zi, aceasta casa este locul in care vei dori sa te bucuri de cele mai frumoase momente alaturi de prieteni si de familie. Reedinta este casa perfecta pentru un om de afaceri de succes in cautarea unei case in oras care il va rasplati de fiecare data cand ii trece pragulFinisarile sunt de cea mai mare calitate datorita celor mai bune materiale folosite in realizarea complexului. In pretul apartamentului estesi doua locuri de parcare in garajul din subsolul imobilului deservit de un lift automat, negociabil

[+]  Alcbusiness (A)


20.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 585.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , FLOREASCA
Oferim spre vanzare o proprietate situata in apropiere de Parcul Verdi, un condominiu de lux cu numai 22 de apartamente. Proprietatea dispune de 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie, living generos cu bucatarie deschisa cu vedere nerestrictionata spre lacul Floreasca printr-un perete cortina, baie de serviciu cu spalatorie, boxa si doua locuri de parcare in garaj. Sistemul de incalzire este prin pardoseala marca Rehau, iar aerul conditionat tip multisplit. Tamplaria este marca Schuco. Baile sunt placate cu marmura iar restul camerelor sunt placate cu parchet. Bucataria este marca Kuxa, mobilierul este in principal furnizat de BoConcept. Proprietatea se vinde integral mobilata.Condominiul dispune de paza permanenta specializata, precum si de o sala de fitness dotata cu aparate de inalta calitate marca Technogym ce se afla doar la dispozitia proprietarilor din condominiu.Proprietatea oferita spre vanzare este compusa dintr-un apartament cu 3 camere si doua studiouri ( pretul unui studio este de 130000 euro si nu este inclus in pretul de lista ), fiecare dintre acestea doua cu iesire directa in curte. Exista posibilitatea conectarii printr-o scara interioara .

[+]  ANG Imobiliare(A)
04.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 575.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
vanzare apartament 3 camere penthouse dorobanti - televiziune - aviatorilor, bucuresti. imobil are suprafata construita 280mp, suprafata utila 235mp(interior - 140mp, terasa - 95mp), este amplasat la etajul 6/6 al unui imobil construit in anul 2000, renovat in 2012. apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate superioara, terasa amenajata, vedere panoramica(vizionati foto). pret - 575.000euro

[+]  Cristian Caldararu PFA(A)
19.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 550.000 EURO fara finisaje - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament de lux- penthouse, situat in centrul orasului, la numai cateva minute distanta fata de Piata Romana, Bulevardul Dacia sau Calea Dorobanti. Imobilul, construit in 2016, cu regim mic de inaltime, este structurat pe Parter si 5 etaje, cu un singur apartament pe nivel. Apartamentul disponibil spre vanzare este compartimentat in living (30mp) cu iesire pe terasa(19, 3mp), bucatarie(10, 30mp) cu iesire pe terasa(30mp), grup sanitar, hol zona noapte, dormitor (24, 5mp) cu baie proprie(5, 20mp), dresing (6mp), al doilea dormitor(25, 5mp) cu baie proprie(7, 5mp). Dormitoarele dispun de o terasa comuna in suprafata de 32mp, amenajata cu gazon si pardoseala lemn. Accesul este securizat, cu lift ce se deschide direct in apartament. Apartamentul se poate vinde fara finisaje interioare, viitorul proprietar beneficiind de optiunea de a-si personaliza spatiul. Finisajele exterioare sunt moderne in concordanta cu stilul arhitectural al cladirii: sticla, lemn, tamplarie aluminiu. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
27.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 510.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Daca esti in cautarea unui apartament intr-o zona exclusivista, cu suprafata generoasa si foarte aproape de mijloacele de transport, gradinite, scoli si licee de inalta calitate si parc, avem locuinta perfecta pentru tine!ANG Holding va propune in exclusivitate spre achizitie un apartament deosebit, situat in inima Bucurestiului, un apartament cu o suprafata de 145MP utili. In aceasta suprafata este inclusa si terasa de dimensiune generoasa! Un alt avantaj pe care acesta il ofera este reprezentat de locul de parcare de care dispune.Va recomandam cu caldura acest superb apartament datorita amplasarii acestuia, confortul lux de care dispune si suprafata generoasa pe care aceasta o ofera!

[+]  ANG Imobiliare(A)
24.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 499.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , FLOREASCA
Pozitionat in zona Floreasca, acest sofisticat apartament se mandreste cu o superba vedere spre Lacul Floreasca. Livingul spatios se scalda in lumina naturala, oferind cea mai frumoasa experienta atunci cand ajungi la tine acasa.Avand 2 dormitoare, din care unul cu baie proprie, si inca un dormitor de oaspeti, acest apartament este incarcat cu tehnologie de ultima generatie, dandu-ne posibilitatea sa controlam atat caldura cat si lumina de la distanta.Sunetul apei, zgomotul frunzei și cântatul păsărilor fac din Floreasca 1 o piesă de artă, un amestec unic de sofisticare și confort șic.Situat în zona rezidențială de lux Floreasca, la 206-208, str. Gheorghe Titeica, proiectul atinge nivelele ridicate de arhitectură modernă, complet integrate în mediul verde.Cele 22 de apartamente au 2, 3 sau 4 camere, iar suprafețele acestora variază între 87 și 285 mp din suprafața totală construită. Proiectul oferă un privilegiu și un sentiment de încântare prin finisajele sale premium, materialele de înaltă calitate și intimitatea oferită. Un număr maxim de 3 apartamente este proiectat pe etaj.Floreasca 1 este un nou concept arhitectural pe piața rezidențială din România, cu o priveliște uimitoare asupra a trei lacuri și a unui parc. Cladirea cu 8 etaje ofera o priveliste extraordinara din interiorul camerelor de zi, care sunt ingenios transformate in terase pentru vara.Îmbrățișarea naturii, accesul ușor, arhitectura modernă și cosmopolită este acum concentrată în Floreasca 1.Proiectat de arhitectul premiat, proiectul ridică conceptul de viață de înaltă calitate la înălțimi uimitoare care îndeplinesc standardele înalte ale conceptului 1.La cele două subsoluri și semi-subsol au loc locuri de parcare suficient pentru a fi 2 pentru fiecare apartament, spații de depozitare și o sală de gimnastică privată.Apartamentele situate la nivelurile inferioare, cum ar fi parterul și primele două etaje, oferă vedere directă la lac. Vederea din urmatoarele 3 etaje beneficiază de o priveliște cu 360 de vedere spre București.Bucătăriile cu plan deschis pot fi transformate inteligent în cele închise, în funcție de nevoile familiei. Toate dormitoarele sunt dotate cu baie proprie și dressing separate. Se oferă, de asemenea, supraveghere a camerelor, servicii de securitate 24 de ore, servicii de portar și locuri de parcare pentru vizitatori.Combinația de materiale de cea mai bună calitate cu locația exclusivistă a Floreasca 1 are ca rezultat apartamentele cele mai cosmopolite și exclusive ale stilului de viață din București.

[+]  ANG Imobiliare(A)
02.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 498.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , AVIATORILOR
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 3 camere, situat intr-o zona semicentrala a Bucurestiului, Aviatorilor, cu acces imediat in zonele de interes ale orasului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort.Foarte aproape de Pta Charles de Gaulle, in suprafata totala construita de 211 mp. Are un living foarte spatios, o bucatarie deschisa, 2 dormitoare mari, o baie si un grup sanitar, 1 terasa generoasa, 1 balcon, iar la subsolul blocului o boxa de 16 mp si un loc de parcare de 15 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, cu mobilier si electrocasnice de inalta calitate, perfect functionale. Se afla la etajul 3 din 4 al unui bloc construit in 2006. Accesul la mijloacele de transport se face foarte usor, piata Charles de Gaulle fiind la 2 minute de mers pe jos. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  ANG Imobiliare(A)
05.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 498.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Va prezentam un apartament de lux situat pe strada Popa Savu, foarte aproape de Pta Charles de Gaulle, in suprafata totala construita de 211 mp. Are un living foarte spatios, o bucatarie deschisa, 2 dormitoare mari, o baie si un grup sanitar, 1 terasa generoasa, 1 balcon, iar la subsolul blocului o boxa de 16 mp si un loc de parcare de 15 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, cu mobilier si electrocasnice de inalta calitate, perfect functionale. Se afla la etajul 3 din 4 al unui bloc construit in 2006. Accesul la mijloacele de transport se face foarte usor, piata Charles de Gaulle fiind la 2 minute de mers pe jos.

[+]  Hub Imobiliar(A)

16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 498.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Zona ? Wow ! Vecinii ? Wow ! Perspectiva ? Wow ! Mobila ? Wow ! Dotari ? Wow ! Alta intrebare ?! La 5 min de metrou Aviatorilor, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, decomandat, constructie finalizata, 150mp, constr. 2006, supr. utila : 150mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
12.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 470.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PRIMAVERII
ANG Holding va propune un superb apartament cu 3 camere situat in zona Primaverii, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 4/4 intr-un imobil finalizat in anul 2000 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
13.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 457.000 EURO fara TVA - Bucuresti , PRIMAVERII
la 1 min de metrou Aviatorilor, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, constr. 2017, supr. utila : 80mp, neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, apartament 3 camere decomandate, in bloc nou, an constructie 2017, etaj 1/4, 80mp. utili, pret 457.000E fara TVA, modalitate de plata: 60% - avans, 20% - luna iulie, 20% - luna septembrie, se vinde garaj la pretul de 25000E fara TVA

[+]  House Providers (A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere situat in cartierul Nordului zona Herastrau intr-un imobil construit in anul 2008 confort lux decomandat etaj 2 din 6 cu o suprafata de 150 mp cu 2 grup sanitar 1 balcon.Imobilul este situat in apropiere de piatastatie RATBscoligradinita. ID intern: 86023.

[+]  ANG Imobiliare(A)
08.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 421.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Cyclon Imobiliare va ofera spre Vanzare Apartament 3 camere Herastrau Bucuresti Sector 1,decomandat,an constructie 2007,et. 1/4,termopan.

[+]  Cyclon Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 421000 € cu o rata de 2234 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
12.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 419.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va oferim spre vanzare un apartament de lux, in zona Herastrau / Sat Francez, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului.Apartamenteul este parte a unui imobil construit in 2007, dupa standarde internationale, iar finisajele interioare si pozitia in cartierul Herastrau ofera acestui apartament un statut elitist.Se vinde complet mobilat/utilat, precum se vede in poze. Finisajele, mobilierul si electrocasnicele sunt toate High-End, dintre acestea amintind mobilier din lemn Wedge, Rovere Mobili, podea din scandura de bambus, placi de marmura in grupurile sanitare, electrocasnice Miele si Gorenje Pininfarina si asa mai departe.Apartamentul a fost premiat la capitolul design interior, fiind subiectul unui articol in revista Casa Lux si avand aparitie pe prima pagina.Apartamentul este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, hol, 3 balcoane, 2 locuri de parcare si 2 boxe.Ca si vecini in bloc, veti intalni persoane din viata publica a Bucurestiului dar si oameni de afaceri straini si romani. Disponibil imediat.Contact pentru mai multe detalii si pentru vizionari!

[+]  ANG Imobiliare(A)
14.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 419.000 EURO fara TVA - Bucuresti , PRIMAVERII
la 1 min de metrou Aviatorilor, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, in constructie, constr. 2017, supr. utila : 80mp, neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, interior stare buna, apartament 3 camere decomandate, in bloc nou, an constructie 2017, etaj 2/4, 80mp. utili, pret 419000E fara TVA, modalitate de plata: 60% - avans, 20% - luna iulie, 20% - luna septembrie, se vinde garaj la pretul de 25000E fara TVA

[+]  House Providers (A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 419.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
va propunem spre vanzare, apartament cu 3 camere, situat in cartierul primaverii ,zona aviatorilor, intr-un imobil construit in anul 2000 confort lux decomandat, etaj 4 din 4 cu o suprafata de 160 mp, cu 2, grup sanitar, 1 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 83212.

[+]  ANG Imobiliare(A)
15.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 415.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
...Primaverii!!! Apartament de vanzare de 3 camere,etajul 2,suprafata utila de 95 mp, + 2 balcoane in suprafata totala de 24 mp, suprafata construita de 118 mp.(Living 33 mp, dormitor 20mp si celalalt dormitor 15 mp.)

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 410.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
va propunem spre vanzare, apartament cu 3 camere, situat in cartierul floreasca ,zona barbu vacarescu, intr-un imobil construit in anul 2010 confort 1 semidecomandat, etaj 5 din 7 cu o suprafata de 170 mp, cu 2, grup sanitar, 2 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 82737.

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Maria Hotca
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 157   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero