Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 260

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 13   >
23.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
Apartament cu 3 camere decomandat de vanzare in zona 1 Mai - Clucerului, la 5 minute de mers pana in Parcul Herastrau. Apartamentul are o suprafata de 74 mp utili cu tot cu balcon, este decomandat fiind compartimentat in: living, bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 1 bai, hol si balcon. A fost complet renovat in urma cu cativa ani beneficiind de finisaje deosebite: parchetul vechi reconditionat, gresie si faianta de calitate, obiectele sanitare la fel, s-au inlocuit instalatia sanitara si cea electrica. Este dotat cu - centrala termica de apartament, 2 aparate de aer conditionat, plita, cuptor electric, masina de spalat vase/rufe, dressing in dormitorul mare. Zona buna, foarte aproape de Arcul de Triumf, Kiseleff, Herastrau, 2 statii de autobuz pana la Piata Victoriei, liceul Tudor Vianu la cateva sute de metrii si Scoala Pia Bratianu la fel (apartine de aceasta).

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de vanzare in ansamblul rezidential Baneasa Lake View, situat in apropierea Petrom City, Piata Presei Libere si a complexului Romexpo, cu iesire rapida catre zona de Nord, DN1 prin Gheorghe Ionescu Sisesti sau zona centrala prin Bd. Poligrafiei Piata Presei Kiseleff, apartamentul beneficiaza de finisaje de exceptie si o vedere libera si relaxanta catre Lacul Baneasa si Piata Presei Libere. Cele 3 camere decomandate, holul, bucataria si cele 2 bai se desfasoara pe o suprafata utila de 98 mp la care se mai adauga si balconul tip terasa libera de 16 mp, insumand o suprafata totala utila de 114 mp. Finisajele de exceptie, mobilierul pe comanda, dotarile din apartament si vederea libera catre lac, alaturi de cele 2 locuri de parcare si boxa din subsol, piscina si sala de forta ale complexului (cu intrare libera), fac din acest apartament o incantare pentru locatari, o petrecere a timpului de dupa serviciu cat mai liber, in natura!

[+]  Hub Imobiliar(A)
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Titulescu - Basarab la 5 minute de metrou. Apartamentul are suprafata utila de 74 mp cu balcon, este decomandat si a fost renovat in totalitate, inclusiv instalatiile electrice si sanitare. Vec - Banu Manta, Piata Victoriei, Calea Grivitei.

[+]  Hub Imobiliar(A)


04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 92.900 EURO - Bucuresti , CHITILA
Apartament cu 3 camere decomandat de vanzare in zona Pod Constanta/Sos. Chitilei - la 15 minute de mers de statia de metrou Jiului. Apartamentul este pozitionat parte din 3 intr-un imobil nou, construit in 2018, are suprafata totala utila de 83 mp, din care balcon 5 mp si este compartimentat in living (20 mp), bucatarie inchisa, dormitor (15 mp), dormitor (13 mp), 2 bai, hol, balcon. Se vinde finisat la cheie si este dotat cu: centrala termica si calorifere. In zona se regasesc Hipermarketuri Mari - Mega Image, Penny, Kaufland, Lidl, Piata 16 Februarie, crese, gradinite si scoli de stat.

[+]  Hub Imobiliar(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 103.000 EURO - Bucuresti , APUSULUI
Tc Casa Noua Imobiliare Pune spre vanzare un superb apartament din toate punctele de vedere. Amplasat intr o zona rezidentiala,cu un potential foarte ridicat. Blocul este construit respectand toate standardele actuale in vigoare de siguranta si confort. Este amplasat intr o zona privelegiata,avand un acces facil catre toate directiile orasului,catre nenumarate centre comerciale,si va puteti bucura de un trai linistit si confortabil. Blocul dispune de o arhitectura moderna,zona cu infrastructura completa,parcare subterana,lift modern. Apartamentul se vinde utilat/mobilat ,totul fiind de foarte buna calitate la cele mai inalte standarde. Viitorul cumparator nu cumpara doar o locuinta,cumpara un vis,un confort un apartament gandit si proiectat sa ofere un trai confortabil. In pretul de lista este inclus si locul de parcare aflat in subteran. Pentru detalii si un vis frumos va stau la dispozitie. Robert Pascu:0775564106

[+]  TC Casa Noua Imobiliare(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.800 EURO - Bucuresti , MILITARI
Tc Casa Noua Imobiliare Va propune un apartament cu 3camere,foarte spatios cu o suprafata utila de 87mp2 caminul perfect cu un acces facil catre toate directiile orasului.. Imobilul este complet decomandat,spatiile fiind foarte bine gandite si impartite oferinduva un confort sporit din toate punctele de vedere. In pretul imobilului intra un loc de parcare subteran,care va fi trecut in contractul casei. Imobilul este dispus astfel: Hol LIving Dormitor1 Dormitor 2 Baie Bucatarie Balcon inchis (Cu acces din living) Total-87mp2 utili Apartamentul este foarte curat,bine intretinut si foarte ingrijit. Va recomandam cu mare drag o vizionare datorita faptului ca pozele nu pot sa reflecte cu adevarat relitatea. Un apartament care va va convinge din prima clipa. Apartamentul se vinde utilat/ mobilat cu absolut tot ceea ce este in el. Actualul propietar isi va lua din apartament urmatoarele lucruri: Covoare, Perdele,Tablouri/Icoane,Lucrurile personale(haine,lenjerie etc). Mobilierul este de foarte buna calitate facut pe comanda,aparatura electrocasnica Beko,Aer conditionat-Lg (Nou),aparatura impreuna cu mobilierul si restul imbunatatirilor facute imobilului au fost in valoare de 27000mii euro. Eliberarea apartamentului se poate realiza cel mai devreme cu data de 15-01-2020. Ca modalitate de plata se accepta urmatoarele variante in ordinea expusa: Cash/Credit Ipotecar/Prima casa. Plata va fi facuta exclusiv in euro. Pretul este aceelasi pentru oricare dintre modalitatiile de plata expuse. Toate actele sunt in regula si pregatite pentru vanzare. Cititi cu mare atentie localizarea apartamentului pentru a nu confunda apartamentul cu orice alt apartament bagat pe vreo straduta ingusta, in spate cu o singura banda de mers etc. Apartamentul este situat pe strada Rezervelor fix la intrare din Bulevardul Iuliu Maniu. Accesul catre Bulevardul Iuliu Maniu este foarte simplu,si foarte facil. Imobilul are o pozitie excelenta,la 1 minut fiind statia Stb,statia de metrou Pacii 10 minute,centre comerciale langa bloc nenumarate,Restaurante,Farmacii,Gradinita,After School etc. Pentru orice detaliu va stam la dispozitie cu mare drag!

[+]  TC Casa Noua Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 84.900 EURO - Bucuresti , PACII
Tc Casa Noua Imobiliare Finalizare Mai 2020 *-Singur pe nivel *-Apartament 115 mp2 utili *-Curte individuala 80mp2 *-Locuri de parcare (2 locuri cota parte) Cu mare drag va prezentam un proiect foarte frumos,bine gandit din toate punctele de vedere unde confortul isi are locul foarte bine impamantenit. •Bucatarie-1 •Living -1 •Dormitor-2 •Baie-2 •Dressing-2 •Debara-1 •Loc Parcare-2 •Curte individuala-1 Un camin extraordinar pentru familia dumneavoastra,pe o strada cu acces doar pentru riverani,intre case. In imprejurimi aveti nenumarate centre comerciale,sala fitness,piscina,restaurant,zona verde. Accesul in curtea proprie,se face direct din imobilul dumneavoastra. Se preda la cheie finisaje de o foarte buna calitate,toate utilitatiile incluse. Pentru detalii va stam la dispozitie cu mare drag .

[+]  TC Casa Noua Imobiliare(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apartament cu curte Comision 0% Direct dezvoltator Curte individuala 2locuri de parcare Predare la cheie Va propunem un imobil tip apartament 3 camere cu o suprafata utila de 80mp2. Apartamentul este in curs de finalizare,finisajele de calitate imbinanduse perfect cu spatiile generoase bine gandite. Imobilul face parte dintr-un bloc micut de 2 etaje cochet si foarte bine lucrat,cate un apartament pe etaj. Fiecare apartament dispune de curte individuala plus 2 locuri de parcare. Utilitatii: -Apa -Gaze -Curent Electric -Canalizare Accesul este foarte facil catre toate directiile orasului, blocul fiind la asfalt strada principala. Modalitate de plata: -Cash -Credit Ipotecar -Prima casa Pentru orice detalii va stam la dispozitie cu mare drag!

[+]  TC Casa Noua Imobiliare(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Comision 0% Direct dezvoltator Mutare imediata Va propunem un imobil tip apartament 3 camere decomandat, cu o suprafata utila de 71mp2. Apartamentul este finalizat,finisajele de calitate imbinanduse perfect cu spatiile generoase bine gandite. Imobilul face parte dintr-un bloc micut de 3 etaje cochet si foarte bine lucrat. Utilitatii: -Apa -Gaze -Curent Electric -Canalizare Accesul este foarte facil catre toate directiile orasului, blocul fiind la asfalt strada principala. In fata blocului aveti statia Stb,in apropiere centre comerciale,spatii verzi etc. Modalitate de plata: -Cash -Credit Ipotecar -Prima casa Pentru orice detalii va stam la dispozitie cu mare drag!

[+]  TC Casa Noua Imobiliare(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 99.000 EURO fara tva - Bucuresti , PIPERA
Vanzare 3 camere, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, are un regim de inaltime P+2E+3R. Aveti posibilitatea de a alege unul dintre cele 24 unitati locative formate din apartamente cu 2 si cu 3 camere precum si 2 penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase spatioase. Va sunt puse la dispozitie 32 de locuri de parcare la exterior, ce pot fi achizitionate la preturi de 7.000 euro+TVA(neacoperite) si 10.000 euro+TVA(acoperite). Fiecare apartament dispune de: usi de interior, usa exterioara, geamuri termopan tripan, tencuiala lavabila alba, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare, toate de o calitate superioara. Preturile nu contin TVA. Daca vrei sa te convingi singur de calitatile proiectului Alfamar 71 Residence- Pipera, fa o plimbare pana la noi. Calitatea face diferenta!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)

Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 133.000 EURO Pretul este fara TVA. - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Best Residence- Baneasa este un imobil cochet si exclusivist, ce se diferentiaza prin design si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem padure, lac, Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, sali de fitness si inot, poligon de tir, locuri de joaca pentru copii, saloane de infrumusetare si ingrijire corporala, cafenele, restaurante, terase, precum si mijloace de transport in comun. Dezvoltatorul imobiliar, care este totodata si constructorul proiectului, s-a facut deja cunoscut in lumea dezvoltatorilor imobiliari, el avand la activ peste 60 de imobile dezvoltate in Bucuresti, imobile de o arhitectura si calitate ireprosabile. Imobilul are un regim de inaltime S+P+3E+4R si aveti posibilitatea de a alege unul dintre cele 31 unitati locative formate din apartamente cu 2, 3 si cu 4 camere precum si 2 penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase spatioase, dispuse pe 2 corpuri de cladire prevazute cu un lift comun. Va sunt puse la dispozitie 35 de locuri de parcare in interior si la exterior, ce pot fi achizitionate la preturi de 5.900 Euro+TVA parcarile supraterane si 12.600 Euro+TVA parcarile subterane. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care o sa vedeti ca Best Residence- Baneasa este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti să achizitionati un apartament nou modern, in mijlocul naturii! Puteti profita de acest moment pentru a va putea alege compartimentarea cea mai avantajoasa si privelistea pe care va doriti sa o vedeti de pe terasa apartamentului dumneavoastra. Daca vrei sa te convingi singur de calitatile proiectului Best Residence- Baneasa, fa o plimbare pana la noi. Calitatea face diferenta! http://apartamente-noi-rezidentiale.ro/best-residence/

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 299.990 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
AGENTIE IMOBILIARA: EXCLUSIVITATE!Oferim spre vanzare in bloc nou-2018,unul dintre proiectele cele mai bune din zona,include camera antiatomica,parcare subterana si boxa incluse in pret,statie de pompare si filtrare apa reziduala,video interfon.Apartementul are o suprafata foarte generoasa-139mp,total decomandat,living imens,standarde moderne-de lux,2 grupuri sanitare,climatizare,gresie, gresie, parchet triplu-stratificat, vopsea lavabila,ferestre: Tamplarie din pvc, tripan, Salamander 7 camere și geamuri 4 anotimpuri low - e ,Uși de interior: mdf furniruite.Apartamentului ii este atribuita terasa de deasupra,terasa cu o vedere superba- foarte buna,in suprafata de aproximativ 130mp. Este pozitionat pe o strada linistita si aerisita, foarte aproape de parc si lacul Herastrau,terase,spital privat,restaurante,etc,in imediata intersectie str Nicolae Caramfil si str.Stefan Burileanu,ferit de trafic intens !Merita vazut, acte la zi, pret rezonabil, usor negociabil.Agentie imobiliara, Exclusivitate-vizionari oricand, oferta reala, rugam si oferim seriozitate!

[+]  DORU IMOBILIAR EXPERT(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.990 EURO - Bucuresti , METALURGIEI
Oferim spre vanzare apartament 3 camere, confort 1.Deoarece are 2 intrari in apartament si pozitionarea peretilor foarte buna pentru a se imparti in 2 apartamente-este o ideala investitie-cu posibilitatea de dezmembrare pentru un apartament de 2 camere si apartament de o camera cu destinatia comercial, intrare separata, merita vazut, apartament la parter/6 cu balcon, decomandat, cu bucataria spatioasa, suprafata de 65mp, bloc foarte civilizat(pozitie semistradala-liniste)Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie(cheltuieli foarte rezonabile de intretinere)rulouri exterioare din aluminiu si toate imbunatatirile posibile:gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica plus balcon inchis in termopan, mobilat si utilat, inclusiv electrocasnice.Blocul este construit in sectorul 4, la 3 minute de metrou Dimitrie Leonida.Actele sunt la zi, acceptam credit, merita vazut, pret rezonabil, fix.Agentie imobiliara, Exclusivitate, oferta reala, rugam si oferim seriozitate!

[+]  DORU IMOBILIAR EXPERT(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 149.900 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal, Ap. 3 camere cf. 1 sporit , et 1/8, decomandat,su 77 mp, constructie 1986, orientare est- vest, 2 balcoane, 2 bai, la 1 min de satatia de metrou Pta Muncii, Pret 149.900 euro.

[+]  Athos Company(A)
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 91.900 EURO - Bucuresti , BISERICA BAZILESCU
Buc. Noi - Munteniei, P.ta 16 Februarie, Ap 3 camere et, 3, st 80 mp, 2 bai, mobilat/utilat 1 terasa 1 balcon, aer conditionat, centrala termica, faianta, gresie, parchet, proaspat renovat, termopan, usa metalica, mobilat pret 110.000 euro, nemobilat 91.990 euro

[+]  Athos Company(A)
Ia-ti o casa de 91900 € cu o rata de 488 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
09.12.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 86.900 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
Novaci-Vasile Topliceanu,apartament 3 camere decomandat,suprafata generoasa de 84,56 mp,doua grupuri sanitare,fiecare dormitor are balcon propriu,living de circa 21 mp,stare interior foarte buna,se accepta credit

[+]  Athos Company(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , IANCULUI
3 camere decomandat, etaj 6, 67mp, termopane, fara alte imbunatatiri, strada linistita, vedere spate, 6 minute de mers de metrou Piata Iancului, bloc solid pe stalpi si grinzi de beton, fara riscuri sau urgente, cadastru, intabulare, liber, discutabil.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
3 camere bloc 2010, etaj 2/4, 60mp, semimobilat, gresie, faianta, parchet, termopane, centrala termica, 5 minute de mers de Parcul National, 10 minute de metrou Piata Muncii sau Piata Iancului, strada linistita, zona cu spatii verzi, cadastru, intabulare, liber.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 122.000 EURO usor discutabil - Bucuresti , DECEBAL
3 camere Decebal stradal, 1993, etaj 7, decomandat, 2 bai, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, termopane, AC, bloc cu superstructura pe stalpi si grinzi de beton, proiectat pt a rezista la cutremur de 9 grade, la 3 minute de metrou Piata Muncii, se poate inchiria cu 700 euro lunar, liber.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , CRANGASI
3 Camere decomandate, apartament amenajat, renovat, bucatarie mobilata/utilata, loc de parcare.

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Robert Marinescu
Telefon: 0722539659;021252.16.05
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 13   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero