Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 142

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
31.05.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de vanzare in ansamblul rezidential Baneasa Lake View, situat in apropierea Petrom City, Piata Presei Libere si a complexului Romexpo, cu iesire rapida catre zona de Nord, DN1 prin Gheorghe Ionescu Sisesti sau zona centrala prin Bd. Poligrafiei Piata Presei Kiseleff, apartamentul beneficiaza de finisaje de exceptie si o vedere libera si relaxanta catre Lacul Baneasa si Piata Presei Libere. Cele 3 camere decomandate, holul, bucataria si cele 2 bai se desfasoara pe o suprafata utila de 98 mp la care se mai adauga si balconul tip terasa libera de 16 mp, insumand o suprafata totala utila de 114 mp. Finisajele de exceptie, mobilierul pe comanda, dotarile din apartament si vederea libera catre lac, alaturi de cele 2 locuri de parcare si boxa din subsol, piscina si sala de forta ale complexului (cu intrare libera), fac din acest apartament o incantare pentru locatari, o petrecere a timpului de dupa serviciu cat mai liber, in natura!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
27.05.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 157.000 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
Apartament cu 3 camere semidecomandat de vanzare in zona Banu Manta/Primaria Sector 1, la 5 minute de mers pe jos pana la metrou Basarab. Apartamentul a fost recent renovat, igienizat, parchetul masiv lacuit, baile si bucataria gresie si faianta inlocuite, mobilierul de bucatarie plus electrocasnice inclue in pret. Pozitionat la etajul 4 din 8 in bloc construit 1982, reabilitat, suprafata totala de 74 mp utili cu cele 2 balcoane, compartimentat in: living, bucatarie, hol, 1 dormitor, 2 bai, 2 balcoane. Zona buna, foarte aproape de Piata Victoriei - 10 min, Kiseleff, Herastrau - 15 min, Piata 1 Mai la 7 minute de mers, Metrou Basarab - 5 min, Hipermarket - Mega Image - 3 min.

[+]  Hub Imobiliar(A)
27.05.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Apartament cu 3 camere semidecomandat de vanzare in zona Bucurestii Noi - Pajura, la 1 minut fata de statia de metrou Jiului. Apartamentul este pozitionat la etajul 2/11 in bloc construit 2014, termoizolat, constructie realizata pe grinzi si cadre de beton, compartimentarile la interier si exterior cu BCA. Apartamentul are o suprafata totala utila de 112 mp cu balcoane, la care se mai adauga si locul de parcare din subsolul imobilului. In imediata apropriere intalnim - Lidl, Anqst, Mega Image, Piata 16 Februarie la 10 minute, Penny, Kaufland, Banci, crese, gradinite, scoli, varietate de parculete cu locuri de joaca pt. copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)


16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , CITY MALL (SURA MARE)
Sura Mare, City Mall, apartament etaj 1 in vila noua 2011, (demisol, parter, etaj 1, etaj 2, mansarda) compusa din 3 apartamente, suprafata 133mp total, 2 balcoane, finisaje de cea mai buna calitate, toate utilitatile separat, centrala termica in paralel cu panou solar, loc parcare in curte, strada linistita.

[+]  Granada(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 136.000 EURO - Bucuresti , JANDARMERIEI
Imobiliare Great Estate va prezinta un apartament in Empire Residence Jandarmeriei cu 3 camere, 2 dormitoare, parter / 4, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, situat in Empire Residence Jandarmeriei, 133mp, constr. 2019, supr. utila : 85mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, parchet, tamplarie termopan, loc parcare, bucatarie inchisa, paza, contor gaze, incalzire in pardoseala, climatizare.

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 158.000 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Digital Imobiliare va propune acest apartament superb, modern, spatios si luminos cu 3 camere. Acesta este situat in zona Piata Romana, la etajul 3 al unui imobil P 9. Are o suprafata construita de 115mp, o suprafata utila de 105 mp. Este compus dintr-un living spatios si luminos, bucatarie complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial generos cu baie proprie, hol cu spatii de depozitare, grup sanitar si balcoane. Apartamentul este utilat si semimobilat, cu mobilier de cea mai buna calitate si beneficiaza de finisaje premium. Este complet renovat iar proprietarii au fost atenti la fiecare detaliu. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.Aspecte de mentionat:-Usa intrare metalica, -Usi interior sticla, -Aer conditionat, -Centrala termica, -Instalatii electrice si sanitare noi, -Plita si cuptor incorporabile, -Mobilier modern de calitate, -Un balcon inchis, -Tamplaria din termopan de calitate izoleaza perfect de zgomotul orasului, -Boxa de 8mp inclusa, -Liftul din bloc este nou Este un apartament exceptional situat intr-o zona de top a Bucurestiului, in vecinatatea Pietei Dorobanti, Parcului Kiseleff si Parcului Cismigiu, Pietei Amzei si a Pietei Victoria, cu multe restaurante si cafenele in imediatra apropiere, cu institutii de invatamant in zona. Zona este deservita de o multitudine de mijloace de transport in comun. Prin toate cele mentionate mai sus, aceasta proprietate este recomandata ca resedinta si reprezinta o oferta deosebita in piata, accepta credit, negociabil

[+]  Digital Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 139.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Apartament 3 camere Pta. Alba Iulia, confort Lux, decomandat, situat intr-un bloc monolit si foarte civizilat. Apartamentul are multiple imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie termopan, usa metalica, AC. Datorita pozitiei sale, apartamentul este ideal atat ca resedinta cat si ca sediu firma/investitie.

[+]  Next Level Partners(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 133.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Next Level Partners va propune spre vanzare un apartament superb de 3 camere, situat in centrul Bucurestiului, la doar cateva minute de Pta Unirii si Parcul Carol. Apartamentul este desfasurat pe doua nivele, etajul 3 al cladirii, respectiv mansarda si are urmatoarea configuratie: la primul nivel descoperim livingul, alaturi de 1 dormitor cu balcon foarte generos in suprafata de 8 mp, o baie, bucataria si o terasa impresionanta in suprafata de 44 mp cu iesire din living si o vedere panoramica asupra intregii zone. La etaj, respectiv mansarda cladirii, ne intampina un dormitor foarte generos in suprafata de 30 mp, cu baie proprie si spatiu de depozitare pe restul suprafetei mansardei.Apartamentul face parte dintr-un imobil nou finalizat in anul 2018.

[+]  Next Level Partners(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei & 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 119.900 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei si 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)

16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
In luxosul One Park , apartament de 3 camere la estajul 5, . Descrierea este de prisos, One Park ffind varful luxului si rafinamentului rezidential din nordul capitalei cu cel mai bun plasament al zonei. Orice iti doresti la cateva minute departare: parcuri, market-uri, metrou, spital privat......O oportunitate de neabandonat.

[+]  Stone Consulting&Development(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 176.471 EURO +tva - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem spre vanzare ultimul apartament cu trei camere in complexul 49 Gafencu care este cel mai exclusivist concept rezidential din Romania, un landmark pentru zona de Nord a Bucurestiului, dezvoltat la numai 100 metri de parcul Herastrau. Apartamentul de 3 camere se afla situat la etajul 1 al complexului cu o suprafata utila de 101 mp si se poate beneficia, in plus, de un loc de parcare in unul dintre cele doua niveluri Subsol (pret 35000 euro +TVA la Subsol 2 ) precum si de o boxa de depozitare.Pret 255000 euro +TVA .Complexul rezidential 49 Gafencu are o suprafata totala construita de 35.000 m2, dispusa pe 2 niveluri subterane, parter si 11 etaje triplex.Avand 97 apartamente de lux cu 2, 3, 4, 5 si 6 camere, 192 locuri de parcare pentru rezidenti si 25 locuri de parcare pentru vizitatori, 49 Gafencu ofera exclusiv rezidentilor acces la urmatoarele servicii: lobby cu zona de asteptare pentru vizitatori, concierge, fitness, spa, piscina indoor, loc de joaca pentru copii.49 Gafencu dispune la parter de o galerie comerciala, cu o suprafata de 1.350 m2, alocata urmatoarelor servicii: banca, beauty salon, curatatorie haine si croitorie, farmacie, wine & cigar boutique, birouri clasa A.49 Gafencu se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii, afirmandu-se prin arhitectura si design, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti.49 Gafencu este echivalentul unui hotel de 5* prin serviciile concepute si astfel emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere, aici, apartamentul mult dorit: la sosire puteti beneficia de serviciile unui valetparking receptia, ce impresioneaza prin designul deosebit si materialele naturale folosite, vine in intampinarea cererilor dumneavoastra si va pune la dispozitie serviciile premium ale unui concierge, menite sa rezolve orice solicitare, incepand cu rezervari la restaurante, acces VIP, situatii de urgenta, administrare ansamblu rezidential si alte posibile cereri. Bucuria si relaxarea de a fi acasa va vor invalui odata ce veti ajunge la etajul 1, avand posibilitatea de a alege intre piscina indoor, SPA, sala fitness, in timp ce copiii se pot juca in siguranta in spatiul special amenajat pentru ei.Prin colaborarea cu proiectantul Popp & Asociatii, 49 Gafencu a dezvoltat o structura de rezistenta unica in piata rezidentiala, ce garanteaza calitatea ridicata a constructiei si ofera siguranta.In ceea ce priveste specificatiile tehnice, finisajele si obiectele sanitare ale apartamentelor, acestea sunt urmatoarele:Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansedin beton armat.Fundatia este facuta cu un radier general.Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25cm.Spre exteriorul cladirii zidaria este placata cu un sistem termoizolant de fatada compus din vata bazalticahidr

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere aflat pe Calea Dorobanti la cateva minute de ASE si Piata Romana. Apartamentul cu o suprafata de 110 mp se afla la etajul 1 al unui imobil si are urmatoarea configuratiei: 2 dormitoare, 2 bai, living 60 mp, camera de serviciu, 2 intrari, balcon, central proprie, aer conditionat. Bucataria este utilata, debara si 2 boxe (subsol si parter), separat contor de apa, gaze, curent.

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , MATEI BASARAB
3 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 6, confort Lux, in Complex rezidential, decomandat, constructie finalizata, 115mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 101mp, semiutilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, Va propunem spre vanzare un frumos apartament situat in zona Piata Alba-Iulia Matei Basarab aproape de centul orasului dar totodata aflat intr-o zona linistita ferita de zgomotul carateristic zonei urbane agomerate.Apartamentul, decomandat, cu o suprafata utila de 100 mp utili se afla la etajul 5 al unui imobil construit in anul 2011 si dispune de 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, living si bucatarie inchisa, toaleta de serviciu. Terasa de 24 mp ofera vedere libera.

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 730.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Va propunem spre vanzare doua penthousuri aflat intr-un bloc rezidential aflat pe bulevardul Primaverii. Imobilul este o expresie a rafinamentului, luxului si a elegantei creat pentru oameni de succes ce vor sa locuiasca intr-o resedinta pe masura. Penthousurile reprezinta emblema unui camin complet in perfecta armonie cu spiritul locatarului.Complexul este o oportunitate unica de a locui in apropiere de cunoscutul Palat Primaverii, pe renumitul bulevard Primaverii. Situat in mijlocul orasului, inconjurat de muzee, clinici, si restautante de lux, proiectul rezidential de lux isi deschide usile pentru viitorii proprietari.O cladire unica pentru rezidenti unici. Descopera eleganta ca si stare de spirit, imbratiseaza luxul ca stare de fapt in cea mai buna locatie din Bucuresti. Aproape de inima orasului, si totusi departe de viata agitata de zi cu zi, aceasta casa este locul in care vei dori sa te bucuri de cele mai frumoase momente alaturi de prieteni si de familie. Reedinta este casa perfecta pentru un om de afaceri de succes in cautarea unei case in oras care il va rasplati de fiecare data cand ii trece pragulFinisarile sunt de cea mai mare calitate datorita celor mai bune materiale folosite in realizarea complexului. In pretul apartamentului estesi doua locuri de parcare in garajul din subsolul imobilului deservit de un lift automat, negociabil

[+]  Alcbusiness (A)
Ia-ti o casa de 730000 € cu o rata de 3874 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere aflat in zona Baneasa in imediata apropiere a Parcului Herastrau dar la cateva minute de zona de shopping Baneasa. Apartamentul este utilat si mobilat, masina de spalat vase, jacuzii etc si dispune de un loc parcare subteran.Sumar: la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 5, confort Lux, in Complex rezidential, decomandat, constructie finalizata, 115mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 110mp, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, loc parcare, paza, apometre, contor gaze,

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 224.999 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere situat intr-un imobil nou din zona rezidentiala Herastrau Soseaua Nordului. Imobilul beneficiaza de paza permanenta si este structurat P+5.Apartamentul are o suprafata utila de 86 mp si este impartit astfel: hol, living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai si 2 terase. Apartamentul este luminos, are finisaje de foarte buna calitate si este mobilat si utilat.Parcul Herastrau se afla la 2 minute distanta de mers, alaturi de restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa. Apartamentul are alocat 1 loc de parcare subteranla retul de 18.000 euro. Apartamentul se vinde cu locul de parcare la 235.000 euro.

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 124.900 EURO + TVA - Bucuresti , JANDARMERIEI
Zona in care este amplasat complexul este benefica din foarte multe puncte de vedere. Situat in liziera padurii Baneasa, imobilul nostru este inconjurat de natura si aer curat. Feeria padurii ce inconjoara apartamentele noastre reprezinta combinatia perfecta pentru oamenii preocupati de problemele cotidiene si poate reprezenta refugiul ideal: padure, aer curat, atmosfera relaxanta dar si acces facil datorat unei infrastructuri aerisita catre polii de business ai zonei de Nord a capitalei si catre peste 75 de puncte de interes. Exista un numar generos de rute catre complex, cu strazi largi si circulatie aerisita, fapt care va da posibilitatea sa alegeti cea mai avantajoasa si rapida cale catre casa. Accesul se poate face atat prin strada Jandarmeriei, cat si prin b-dul Gheorghe Ionescu-Sisesti sau prin sos. Odaii. De asemenea, zona linistita va permite sa va plimbati prin cartierul in care este amplasat complexul, ba chiar sa faceti si o plimbare in padure, poate chiar si un picnic! Pozitie exceptionala in liziera padurii Baneasa. Mall Baneasa la mai putin de 10 minute. Numar generos de locuri de parcare, atat subteran, cat si suprateran. Apartamente inteligente, eficiente si ergonomice. In pachetul de baza al achizitiei unei locuinte in complexul nostru veti beneficia de functii ale unei case inteligente in mod cu totul si cu totul gratuit! Pachetul standard al achizitiei contine:-sistem de alarma inteligent;-dotarea spatiilor comune cu sistem de supraveghere video, cu posibilitatea accesarii acestora de la distanta;-sistem de acces in cladire controlat si dotat cu videointerfon;-senzori de fum si gaze;-senzori de temperatura si umiditate astfel incat, sa puteti controla si evita orice eveniment neplacut prin notificari permanente pe tableta sau direct de pe telefonul dumneavoastra mobil. Puteti evita astfel acumulari de gaze sau chiar o inundatie, datortia senzorilor prezenti in casa dumneavoastra. Acestia, odata ce au detectat un posibil pericol, va notifica imediat prin sistemul inteligent si sisteaza alimentarea cu apa. Suprafete de la 123 mp construiti (88mp utili + terasa 18mp) , 124900 euro. Comision 0 cumparator

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 265.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Apartament modern, situat in prima linie langa Parcul Herastrau (chiar la intrare) caracterizat prin finisaje i amenajri de calitate, avnd urmtoarea structur: living, 2 dormitoare, buctrie open-space complet mobilat i echipat i o baie. Pentru sigurana autovehiculului dumneavoastr, apartamentul deine un garaj subteran.Apartamentul, cochet, este foarte potrivit pentru o familie datorit vecintii Parcului Herstru dar i pentru persoanele active profesional care vor s beneficieze de o oaz de linite si verdea la sosirea dup o zi plin de activitate, acas.Caracteristici: 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 5, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 120mp, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 95mp, semiutilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, paza, apometre, repartitoare, contor gaze,

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 91.500 EURO - Bucuresti , UVERTURII
Apartament pe Lacul Morii, 2018, in spate la LIDL Uverturii. Apartamentul complet mobilat si utilat cu electrocasnice de cea mai buna calitate. Structura:-Doua bai-Doua dormitoare-Bucatarie deschisa -Mobilier din MDF VOPSIT-Balcon foarte mareBucatarie complet echipata( numai costul bucatariei a fost 10.000). Este orientat spre LACUL MORII si spre CORA, vederea este spectaculoasa. Se poate achizitiona separat si un loc de parcare imens la subsolul cladirii (7200 euro) unde se poate amenaja si o boxa de depozitare. Cost inclusiv TVA.Inclusiv perdele, draperii si corpuri de iluminat. Apartamentul este situat intr-o zona in plina dezvoltare la 5 min de transportul in comun cu autobuzul si 15 minute de metrou. 3 camere, 2 dormitoare, etaj 8 / 10, confort I, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 2018, supr. utila : 77mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, interior stare buna, contor gaze, bucatarie deschisa, Bloc 2018

[-]  Alcbusiness (A)
Telefon: 0721299888
Agent: Radu Trascaianu
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero