Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 137

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
09.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 108.000 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartament cu 3 camere decomandat (hol H) de vanzare in zona 13 Septembrie. Pozitionat la etajul 1 din 8 in bloc reabilitat, construit in 1990, dat in folosinta in 1991, confort 1 sporit, suprafata totala utila de 78 mp cu balcon, 74 mp fara balcon, impartit in: bucatarie deschisa, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, hol H. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, fiind dotat cu: centrala proprie si calorifere noi, aer conditionat in toate camerele, usa metalica, balcon inchis cu termopan. Scara curata, fara datorii, supravegheata video. Zona foarte dezvoltata cu varietate de centre comerciale - Kaufland la 5 minute, si banci, Hotel JW Marriott la 15 minute de mers. Locuri de parcare se gasesc stradal la liber.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.500 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Salajan)
Salajan, Prevederii, 3 min de metrou Nicolae Grigorescu, 1984, 3 camere, etaj 1 / 8, 70mp., supr. utila : 70mp., in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita

[+]  Marvis House Invest(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 129.900 EURO 1400E/mp - Bucuresti , MATEI BASARAB
Va propunem spre vanzare un apartament spatios, aflat intr-un bloc finalizat in anul 1996. Blocul se afla la intersectia dintre Strada Matei Basarab cu Calea Calarasilor. Blocul este facut sa reziste la cel mai puternic cutremur, avand pereti de beton armat de 1m grosime si stalpi cu grinzi foarte mari facand astfel sa creasca rezistenta cladirii. Blocul are doua lifturi. Apartamentul se afla la etajul 1/11. Acest apartament beneficiaza pe toata deschiderea sa de o terasa in forma de L care este inchisa cu geam termopan, izolata pe exterior, avand si calorifere racordate. Astfel, apartamentul este foarte calduros iarna si racoros vara. Aceasta terasa avand suprafata de 20mp, poate fi transformata cu usurinta intr-un dormitor. Apartamentul este perfect pentru o familie care are nevoie de spatiu sau pentru o firma care doreste un birou spatios in inima Bucurestiului, la 5 min. de statia de metrou. In imediata apropiere a blocului se gaseste un loc de joaca inconjurat multa verdeata. Apartamentul are vedere pe spate nefiind afectat de zgomotul bulevardului. Se accepta credit, negociabil

[+]  Digital Imobiliare(A)


18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Nerva Traian - O. Goga apartament 3 camere 2 gr sanitare

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Nerva Traian - metrou Timpuri Noi 5 minute, apartament 3 camere, etaj 1/8, 76mp, an 1990, finisaje moderne, renovat complet 2017, totul nou, se vindemobilat utilat modern, bucatarie mare spatioasa, 2 gr sanitare amenajate modern, cada si dus, balcon spatios inchis cu termopan si izolat termic, masina spalt rufe/vase, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, TV, scara curata, bloc civilizat, cadastru/intabulare, LOC DE PARCARE ADP, EXCLUSIVITATE!, Acces facil metrou, ratb, scoala, gradinita 81, parc langa bloc, mega image.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 148.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Alba Iulia - Unirii - Decebal, apartament 3 camere, bloc2008, modern, 95 mp , etaj 4/8, terasa 7 mp, 2 gr sanitare, 2 dormitoare, dressing, living spatios, bucatarie inchisa, finisaje premium: gresie, faianta, parchet triplu stratificat, termopan, usa metalica, aer conditionat in fiecare camera, centrala proprie Viesmann, sistem de alarma antiefractie si antiincendiu, Apartamentul se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasniceMiele, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , EROII REVOLUTIEI
Eroii Revolutiei - metrou la 5 minute, apartament 3 camere, renovat integral 2017, mobilat si utilat modern, etaj 3/11, geam la baie, totul nou, instalatie electrica/sanitara schimbata, usi interior noi, gresie, faianta, parchet, termopan Veka tripan, rulouri exterior aluminiu,aer conditionat, dressing spatios pe hol, canapea extensibila, SE VINDE MOBILAT SI UTILAT. Se poate viziona oricand! Exclusivitate!

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Tineretului - parc, apartament 3 camere, mobilat modern si utilat LUX, decomandat, 2 bai, debara, 2 balcoane, etaj 1/8, bloc 1985, renovat complet in 2012, cu arhitect,instalatia electrica schimbata, instalatia termica (centrala proprie pe gaz, calorifere, racorduri, tevi inlocuite), finisaje de lux, parchet lemn masiv, marmura, travertin, lacobel, usi Pinum sticla securisata,apartamentul se vinde mobilat si utilat ,bucatarie Ikea, electrocasnice incorporate Franke, masina spalat vase, bloc curat, zona linistita, acces facil parc, metrou, ratb, scoala, gradinita.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 119.900 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei si 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei & 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc.

[+]  Dragos Bajan (A)

18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament minunat intr-un imobil mic de inaltime, tip vila, pozitionat excelent la 2 pasi de parcul Nicolae Iorga cu acces imediat in Blv Lascar Catargiu. Apartamentul a fost renovat complet incepand cu instalatii electrice si sanitere si terminand cu mobila si accesorii. Mai multe detalii la telefon!

[+]  Dragos Bajan (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
In luxosul One Park , apartament de 3 camere la estajul 5, . Descrierea este de prisos, One Park ffind varful luxului si rafinamentului rezidential din nordul capitalei cu cel mai bun plasament al zonei. Orice iti doresti la cateva minute departare: parcuri, market-uri, metrou, spital privat......O oportunitate de neabandonat.

[+]  Stone Consulting&Development(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 157.000 EURO plus tva - Bucuresti , TITULESCU
Piata Victoriei, intr-o locatie exclusivista intrunind toate dorintele ale unui habitat modern in Bucuresti, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 8, 2S+P+8, confort Lux, in bloc apartamente, decomandat, in constructie, 101mp., constr. 2017, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, gradinita, gara, gresie, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, loc parcare, paza, contor gaze, accepta credit, usor discutabil. Apartamentul reprezinta investitia ideala pentru cei legati emotional de centru si nordul capitalei, dar care au si pragmatismul achizitiei in vedere.

[+]  Stone Consulting&Development(A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Apartamentul se afla la 50 m de Bulevardul Primaverii, zona teraselor de la intrarea dintre Aviatorilor, imobilul fiind construit in 1940. Regimul de naltime este redus P(nalt)+2+M, iar cladirea nu este ncadrata ntr-o clasa de risc seismic. Suprafata 77 mpApartamentul este proaspat renovat, fiind n momentul de fata nchiriat la pretul zonei. Fapt care l face potrivit att pentru investitie ct si pentru locuinta.Acoperisul este nou, acesta fiind nlocuit total vara trecuta cu o varianta profesionala de la Novatik, iar n mansarda imobilului apartamentul dispune de o camera de serviciu de 4mp.Imobilul nu dispune de lift si garaj/locuri de parcare dar se poate parca in fata, pe stradaApartamentul este dotat cu aer conditionat si centrala proprie. Primului dormitor i este atribuit un balcon nchis, celui de-al doilea dormitor - o logie, iar bucatariei - un balcon deschis.- 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2, P+2E+M, confort I, in casa/vila, semidecomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. inainte de 1950, supr. utila : 77mp, semimobilat, o baie, o bucatarie, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, geam baie, apometre, contor gaze,

[+]  Alcbusiness (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 227.000 EURO +TVA - Bucuresti , FLOREASCA
Va propunem spre vanzare apartamente cu trei camere situate intr-un imobil de lux aflat pe malul lacului Floreasca unde puteti beneficia de binefacerile parcului aflat in vecinatate cat si de privelistea deosebita oferita. Apartamentele de 3 camere se afla situate la etajele 4, 5 si 6 ale imobilului cu suprafete total construite de 174 m2, poate beneficia, in plus, de un loc de parcare in unul dintre cele doua niveluri Subsol (pret 18000 inclusiv TVA). Preturile acestor apartamente variaza intre 227000 euro +TVA si 250000 euro +TVA. Apartamentele ce beneficiaza de o finisare de lux sunt compartimentate astfel : living spatios cu bucatarie open-space si terasa; dormitor matrimonial cu dressing + baie; al doilea dormitor cu terasa si dressing + baie; toaleta de serviciu; Cladirea dispune de receptie, lift si paza permanenta.

[+]  Alcbusiness (A)
Ia-ti o casa de 227000 € cu o rata de 1205 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 235.000 EURO plus TVA - Bucuresti , FLOREASCA
Va propunem spre vanzare ultimile doua apartamente cu trei camere situate intr-un imobil de lux aflat pe malul lacului Floreasca unde puteti beneficia de binefacerile parcului aflat in vecinatate cat si de privelistea deosebita oferita. Apartamentele de 3 camere se afla situate la etajele 5 si 6 ale imobilului cu suprafete utile de 122 m2 si, pentru siguranta automobilului dvs. se poate beneficia de un loc de parcare in unul dintre cele doua niveluri Subsol (pret 18000 inclusiv TVA). Preturile acestor apartamente este de 235000 euro +TVA ( etaj 5) si 245000 euro +TVA (etaj 6). Amplasarea in apropierea parcului si a lacului face ca acest imobil de locuinte de lux sa beneficieze de toate avantajele zonei, demonstrand ca blocurile pot fi luxoase, intime i luminoase. Cladirea este format din 2 subsoluri, parter si 6 etaje, etajele 7 si 8 penthouse-uri. imobilul dispune de apartamente de 2, 3 i 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 92 i 196mp.Apartamentele ofera dormitoare cu baie proprie cu jacuzzi, optional fiecare apartament poate beneficia de un loc de parcare in garajul general de la subsol, cele 2 subsoluri fiind destinate exclusiv parcarii.Cladirea beneficiaz de 2 lifturi otis de 4 i, respectiv, 6 persoane, ambele cu plecare din garaj, cat si de administrare, paza si supraveghere video, centrala termic proprie.Datorita amplasarii, a spatiului generos pe care i-l ofera, a calitatii materialelor folosite, aceste apartamente ofera confortul pe care vi-l doriti atunci cand achizitionai o locuinta.DotariDetalii structura: cadre de beton; inaltimea camerelor: 2.85 mDetalii zidarie: caramida ptr. pereti exteriori, ziduri interioare de caramida de 11.5 cm si tavane tencuite, tinci si glet de var, vopsite cu vopsea lavabila; ptr. exterior: parterul placat cu piatra naturala sau granit compozit;Detalii izolare termica betoane: polistiren extrudat la exterior tencuiala decorativa (tip Baumit);Pardoseala scari acces: piatra naturala sau artificiala; Boxa are caracter tehnic

[+]  Alcbusiness (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 325.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
3 camere, 2 dormitoare, parter / 5, confort Lux, in Complex rezidential, decomandat, constructie finalizata, 115mp, constr. 2006, supr. utila : 88mp, utilat, semimobilat, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gara, gresie, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior stare buna, loc parcare, paza, apometre, repartitoare, contor gaze, Apartament 3 camere Parc Herastrau325000 euroVa propunem un apartament de 3 camere situat pe Soseaua Nordului la parterul unui imobil construit in anul 2006 situat in prima linie pe Soseaua Nordului, vis--vis de intrarea in Parcul Herastrau.Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne (parchet, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, usa metalica), are o terasa de aproximativ 50 mp. Se vinde mobilat si utilat (mobila Rovere Mobili, bucatarie Franke). Imobilul beneficiaza de paza permanenta.Compartimentare: 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie open space, terasa CaracteristiciNr. camere:3Suprafa util:88 mpSuprafa construit:105 mpCompartimentare:decomandatConfort:luxEtaj:Parter / 5Nr. buctrii:1Nr. bi:2An construcie:2006Structur rezisten:betonTip imobil:bloc de apartamenteRegim nlime:P+5E

[+]  Alcbusiness (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere aflat pe Calea Dorobanti la cateva minute de ASE si Piata Romana. Apartamentul cu o suprafata de 110 mp se afla la etajul 1 al unui imobil si are urmatoarele dotari: 2 dormitoare, living, 2 bai, living 60 m, camera de serviciu, 2 intrri, balcon, central proprie, aer condiionat. Buctria este utilat, debara si 2 boxe subsol i parter, separat contor de apa, gaze, curent.

[+]  Alcbusiness (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem spre vanzare un frumos apartament de 3 camere aflat in vecinatatea Parcului Herastrau la cateva minute de mers de mers de intrarea in parc. Apartamentul este situat intr-un imobil construit in 2008, la etajul 1 si cei 90 mp utili de care dispune sunt compartimentati in doua dormitoare, living cu bucatarie open space, o baie si un balcon.In subsolul imobilului apartamentul detine un loc de parcare si o boxa.

[+]  Alcbusiness (A)
18.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , MATEI BASARAB
3 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 6, confort Lux, in Complex rezidential, decomandat, constructie finalizata, 115mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 101mp, semiutilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, Va propunem spre vanzare un frumos apartament situat in zona Piata Alba-Iulia Matei Basarab aproape de centul orasului dar totodata aflat intr-o zona linistita ferita de zgomotul carateristic zonei urbane agomerate.Apartamentul, decomandat, cu o suprafata utila de 100 mp utili se afla la etajul 5 al unui imobil construit in anul 2011 si dispune de 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, living si bucatarie inchisa, toaleta de serviciu. Terasa de 24 mp ofera vedere libera.

[-]  Alcbusiness (A)
Telefon: 0721299888
Agent: Radu Trascaianu
Telefon: 0721299888, 0751016111
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero