Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 124

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
18.05.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 340.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre achizitie un apartament cu farmec deosebit, situat la parterul unei vile(intrare proprie), in zona dorobanti capitale. intrarea se face pe o scara generoasa placata cu piatra naturala, de unde se ajunge in zona de dining/living. apartamentul dispune de doua dormitoare, 2 bai, bucataria moderna-complet mobilata si echipata, iar la demisol mai gasim o camera (birou/bona/depozitare, etc). camerele sunt spatioase, inalte- 4m, luminoase. expunere est-sud-vest. apartamentul dispune de curte proprie in suprafata de 450mp, cu acces auto. apartamentul se poate vinde complet mobilat(inclus in pret), asa cum apare in prezentare. id intern: 81.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
17.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , BATISTEI
Cauti un birou la Intercontinental? Sau vrei sa investesti intr-un apartament? Am oferta potrivita ! Nr. camere:3+ -2 dormitoare -1 living -2 bai -suprafata utila: 100 mp -etaj 5. -suprafata balcon 2.05 mp -camera serviciu subsol 4.10 mp -echipat cu mobilier pentru spatiu de birouri. Pret inchiriere :700 Euro. Pret vanzare : 150 000 Euro . Liber !

[+]  Nova Group Consult(A)
17.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , COPOSU
Apartament de 3 camere de vanzare Unirii Coposu intre Udriste si Calea Calarasilor pe Str. Ionescu Geon, situat la etajul 2 din 3 avand 95 mp, a fost unita o garsoniera si un apartament de 2 camere, dotat cu centrala centrala termica, aer conditionat gree, necesita renovare, liber. 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 3, P+3, confort I, in bloc mixt, CE clasa B, decomandat, 110mp., constr. 1935, supr. utila : 95mp., o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, centrala termica, Apartament de 3 camere de vanzare Unirii Coposu intre Udriste si Calea Calarasilor pe Str. Ionescu Geon, situat la etajul 2 din 3 avand 95 mp, a fost unita o garsoniera si un apartament de 2 camere, dotat cu centrala centrala termica, aer conditionat gree, necesita renovare, liber.

[+]  Marvis House Invest(A)


Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Next Level Partners va propune spre vanzare un superb apartament 3 camere, confort Lux, decomandat, amplasat la parterul unei vile din Sectorul 3, in planul doi fata de Bdul. Unirii - zona Zepter.Apartamentul este compus din living, zona de dining, doua dormitoare, baie, grup sanitar, bucatarie si doua holuri. Datorita pozitiei sale deosebite, la doar 5 minute de Pta Unirii si Pta Alba Iulia, dar in acelasi timp situat intr-o zona foarte linistita, proprietatea este ideala atat ca resedinta, dar si ca spatiu de birouri.

[+]  Next Level Partners(A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu mare potential situat langa Universitate si cu acces rapid in Centrul Vechi. Blocul dispune de o curte foarte mare, de aprx 2000mp, unde se poate parca masina iar scara este reconditionata total. Apartamentul este situat in coltul blocului oferindu-i sharm avand luminozitate si vedere libera. Este complet renovat si se vinde mobilat si utilat. Gata de a fi folosit.!

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , MANTULEASA
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament minunat cu mare mare potential in zona Plantelor - Foisorul de Foc intr-o casa construita in anul 1936, cu plansee de beton, ce a fost renovata integral inclusiv scara. Apartamentul este spatios, camere inalte, tocarie originala, dar trebuie renovat capital ( total, de la A-Z etc ) dar finalul va fi pe masura asteptarilor. Mai multe info la telefon. ( Nu se pot face poze momentan ). Da, si pretul este usor negocabil.

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat, plus hol locuibil, intr-un imobil de 4 etaje cu lift. Accesul este din Piata Rosetti si se poate ajunge foarte usor catre Universitate sau in oricare parte a orasului fiind practic la Km 0. Proprietatea dispune de toate elementele originale si pot fi reconditionate fara probleme. Incalzirea se realizeza cu centrala de apartament. Plansee si cadre de beton armat. Creditabil.

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei & 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 159.000 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, propune spre vanzare, un aprtament cu staif in zona Romana intr-un imobil special, cu still, diferit de multe alte blocuri. Camere sunt inalte iar vederea este libera de la toate geamurile. Pretul este nogociabil. Creditabil

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 114.000 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere, spatios, luminos de jur imprejur, cu vedere panoramica din terasa. Cladirea este facuta in 1948 si se afla pe Blv Dacia la o distanta de 250m de Gradina Icoanei. Multumesc!

[+]  Dragos Bajan (A)

16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 119.500 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu potential pe Calea Victoriei ( usor retras de la bld ) cu acces rapid catre Lascar Catargiu si Piata Victoriei. Blocul este construit mai exact in 1928 si are elemente foarte frumoase de decor, de la intrarea in bloc si pana in apartament. Cu cat sunt mai vechi, cu atat blocurile sunt mai frumoase si mai impozante, diferite arhitectural chiar si de cele care sunt facute in anii '40. In ciuda varstei a fost, oarecum, o inovatie din punct de vedere structural fiind construit cu planse si cadre de beton armat plus pereti de caramida portanta foarte grosi de interior la 50cm+. Blocul este in stare foarte buna. Apartamentul este decomandat iar pe partea de finisaje trebuie renovat complet; mai putin usile care trebuiesc reconditionate si ii ofera farmecul special. Mai multe informatii la telefon.

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.900 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu potential langa Parcul. Gradina Icoanei (200m) cu vedere panoramica, aerisita, intr-un bloc construit in anii 30 pe cadre de beton armat. Apartamentul este calduros pentru ca blocul este anvelopat pe laterale iar deasupra avem pod cu tabla schimbata recent. Este compus din 3 camere ( 2 dormitoare ) si un hol mare de primire ce poate fi considerat a4a camera. Dispune de 2 balcoane din care unul cu accente de terasa. Pentru pasionati se poate reconditiona tamplaria interioara si parchetul. Trebuie renovat complet ( poate fi pastrata centrala )

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 119.900 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere minunat prin locatie ( 300 m fata de Parcul Nicoale Iorga implicit Calea Victoriei si 800m de Romana - 11 min, mers pe jos. ) si prin amenajari interioare. Renovarea a fost capitala ( inclusiv acoperis ), si s-a inceput cu decopertarea peretilor si armare lor cu plasa iar apoi izolarea termica. Odata incheiata etapa acesta s-a turnat sapa si s-au refacut toate instalatiile electrice (modulare) si sanitare. Tamplarie termopan de foarte buna calitate, parchet triplu-stratificat, usi din MDF pe comanda speciala iar cele de la bucatarie si dormitorul mic culisante. Mobila facuta pe comanda, electrocasnice incorporabile, toate acestea gata aranjate si gata de folosire neramand nimic de facut noului proprietar. Executia finisajelor este foarte buna, atent facuta, pentru ca acest apartament nu fost facut pentru revanzare. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu potential intr-un imobil construit in 1950, intretinut pe exterior si interior, ce este compus din 3 camere spatioase. Sufrageria este super mare (de 35 mp) ce are vedere libera cu geamuri mari, 1 baie si 1 wc serviciu, dormitoare spatioase. Apartamentul are diverse imbunatatiri si doresc sa mentionez in primul rand centrala termica proprie. Acces imediat catre metrou Universitate sau catre /Rosetti/Centru Vechi. Mai multe informatii la telefon. Multumesc!

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , MANTULEASA
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament minunattt de 3 camere in zona lui Mircea Eliade....Mantuleasa. Blocul este la aproximativ 10 min de Pta Rosetti si implicit de Universitate. Apartamentul este placut, cu energie buna si poate iesi din el ceva extraordinar in urma renovarii capitale de care are nevoie. Cladirea este renovata la exterior si arata foarte bine.

[+]  Dragos Bajan (A)
Ia-ti o casa de 70000 € cu o rata de 372 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 64.900 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament cu potential pentru investitie sau regim hotelier. Este compus practic din 4 camere, nu foarte mari, si o sufragerie destul de spatioasa, bucatarie si 2 bai. Dispune de centrala proprie si geamuri termopan. Casa este construita in 1916, cu plansee de beton armat, in stare excelenta ( pt varsta sa ). Accesul in apartament se face pe scara de serviciu a casei cu intrare din strada. Mai multe de telefon. Multumesc

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare un apartament de 3 camere intr-un bloc tip vila de 4 etaje cu ascensor. Cladirea este ingrijita si cu putine apartamente. Acces rapid catre Universitate si Pta Rosetti, mai putin de 5 min, Poate fi reconditionat parchetul si tocaria usilor. Centrala proprie. Mai multe info la telefon.

[+]  Dragos Bajan (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Va prezentam spre vanzare un apartament de 3 camere aflat pe Calea Dorobanti la cateva minute de ASE si Piata Romana. Apartamentul cu o suprafata de 110 mp se afla la etajul 1 al unui imobil si are urmatoarea configuratiei: 2 dormitoare, 2 bai, living 60 mp, camera de serviciu, 2 intrari, balcon, central proprie, aer conditionat. Bucataria este utilata, debara si 2 boxe (subsol si parter), separat contor de apa, gaze, curent.

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 69.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Demisol Vila, pretabil firma / locuit, la intrarea in parcul Kiseleff, la 5 minute de metrou Piata Victoriei, 3 camere, 2 dormitoare, demisol / 2, 75mp utili, decomandat, constructie 1940, utilat, mobilat, 2 bai, 2 bucatarii, intabulare, cadastru, 2 bucatarii loc parcare, centrala termica, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, apometre, contor gaze, nu se accepta credit, negociabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Ultracentral Centrul Vechi, strada Franceza, la 1 min de metrou Piata Unirii, apartament 3 camere, interbelic, living 30 mp, 2 dormitoare 40 mp, etaj 2 / 2 plus pod, confort I, in casa/vila, suprafata 110 mp, doua boxe, constructie 1930, suprafata utila 92mp, o baie, bucatarie inchisa, intabulare, cadastru, langa parcul Unirii si Izvor, parchet, termopan lemn, apometre, contor gaze, negociabil.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Laurentiu Nedianu
Telefon: 0756.132.622
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero