Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 180

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 9   >
13.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 62.500 EURO semimobilat si utilat complet - Bucuresti , CORBEANCA
Apartament spatios 3 camere de vanzare in Corbeanca, ansamblu privat cu bariera, loc parcare, etaj 1/5, P+3+M, doua dormitoare si living mare, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 100mp, constr. 2007, supr. utila : 86mp, utilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita. Imobilul se vinde semimobilat, cu bucataria complet mobilata si utilata si cu dresing, aer conditionat, centrala termica pe gaze. Locuinta are terasa in suprafata de 8 mp, finisata complet cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, bucatarie mobilata inclusa in pret si utilata cu aparatura electrocasnica. Apartamentul este situat intr-o zona cu acces securizat si paza non-stop, intr-un ansamblu de duplexuri si apartamente, acces pe toate drumurile asfaltate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
04.09.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de vanzare in ansamblul rezidential Baneasa Lake View, situat in apropierea Petrom City, Piata Presei Libere si a complexului Romexpo, cu iesire rapida catre zona de Nord, DN1 prin Gheorghe Ionescu Sisesti sau zona centrala prin Bd. Poligrafiei Piata Presei Kiseleff, apartamentul beneficiaza de finisaje de exceptie si o vedere libera si relaxanta catre Lacul Baneasa si Piata Presei Libere. Cele 3 camere decomandate, holul, bucataria si cele 2 bai se desfasoara pe o suprafata utila de 98 mp la care se mai adauga si balconul tip terasa libera de 16 mp, insumand o suprafata totala utila de 114 mp. Finisajele de exceptie, mobilierul pe comanda, dotarile din apartament si vederea libera catre lac, alaturi de cele 2 locuri de parcare si boxa din subsol, piscina si sala de forta ale complexului (cu intrare libera), fac din acest apartament o incantare pentru locatari, o petrecere a timpului de dupa serviciu cat mai liber, in natura!

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Se vinde Apartament COCHET ! pretabil - REZIDENTA proprie sau INVESTITIE - FINISAT/MOBILAT Premium - Piata ALBA IULIA . Exclusivitate NOVA va prezinta un apartment cochet cu o locacie central n Bucure_ti-PIATA ALBA IULIA , la 200 de metri de bulevardul Decebal, o zon cu numeroase restaurante _i cafenele. Imobilul este construit in 2007, fiind situat la etajul 1 /4. Suprafata UTILA 87 mp., suprafata TOTALA (2 balcoane incluse) 91 mp., si este compus din Living+Bucatarie open-space, 2 Dormitoare, 2 Bai, 2 Balcoane. Finisaje si dotari PREMIUM. Se poate achizitiona ca rezidenta sau ca INVESTITIE fiind la acest moment inchiriat ! Apartmentul este spacios!_i are covoare plu_ate!_i design n nuance discrete de ocru. Are!_i o bucurie n plan deschis complet utilau, cu zoo de luat masa. Livingul include TV cu ecran plat, iar a doua camera poate avea destinatia de dormitor sau , oamenii de afaceri , pot utiliza biroul din lemn masiv din camera de lucru. Baia are du_ cu panou de hidromasaj. Va invitam la o vizionare! Apartamentul se poate vinde NEMOBILAT la pretul de 189.000 euro sau complet Mobilat / Utilat la pretul de 200.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)


16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 229.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Vanzare apartament 3 camere Dorobanti-Floreasca:Acest apartament cochet este excelent situat in zona Calea Dorobanti-IL Caragiale, intr-un imobil format din doar 4 apartamente /cate un singur apartament pe etaj . Apartamentul are suprafata utila de 100 mp si este situat la etajul al treilea al unei cladiri cu 3 nivele (FARA LIFT ).Imobilul a fost construit in anul 2003.Apartamentul este decomandat si include trei camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua terase. Bucataria este inchisa si are acces catre terasa.Apartamentul a fost recent renovat.Centrala proprie, fara loc de parcare ( de poate inchiria in imediata apropiere loc de parcare suprateran).Imobilul este situat in selectul cartier Dorobanti, la 3 minute de piata cu acelasi nume si la 7 minute de metrou. In imediata apropiere se gasesc licee (Alexandru Vlahuta, I.L. Caragiale), spatii comerciale diverse, baruri si restaurante, sedii bancare, centre de aprovizionare (Piata Dorobanti), saloane de infrumusetare, terenuri de sport (complexul sportiv Dinamo), spitale publice si private (Floreasca, Regina Maria).Pret 229.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Vanzare apartament 3 camere Aron Cotrus-Complex Persepolis: Apartament de lux Complex Persepolis, finisaje premium, moderne. - Parter; - Suprafata 153 mp, suprafata utila 130 mp; - 3 camere (living room + 2 dormitoare); - 2 bai complet utilate (una cu cabina de dus, cealalta cu cada - jacuzzi si cabina de dus); - Bucatarie complet si modern utilata (masina electrica de gatit, hota, masina de spalat, masina de spalat vase, frigider cu congelator); - dressing amenajat in nisa speciala in fiecare camera; - tv cablu, internet; - Folosinta exclusiva pentru terasa (nu se afla in proprietate). - aer conditionat central; - acces la piscina complexului rezidential;; - complex prevazut cu paza, interfon, supraveghere video, receptie. Accesul in apartament se face direct din lobby (POSIBILITATE SPATIU COMERCIAL, SHOWROOM, CLINICA MEDICALA ETC). 280.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
0% - Comision ! Oferta Exclusivista - DEOSEBITA Apartament MODERN si INTIM in bloc nou format dintr-un SPECTACULOS OPEN SPACE + CAMERA / Birou separate , cu bucatarie si 2 bai. Proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara alese cu mult bun gust si rafinament si se preteaza atat pentru o resedinta in care sa te simti cu adevarat ACASA , dar poate fi folosita si ca spatiu fancy de creatie , fashion, atelier arhitectura , IT, etc. Spatiul este luminos cu orientare SUD EST , cu o panorama dechisa asupra orasului. Intregul proces de amenajare a Spatiului s-a facut cu un designer sub atenta supraveghere a Proprietarilor . Bucataria este pe model Insula si este mobilata si partial utilata. Confortul termic este asigurat de centrala proprie de apartament cu termostat WI-FI si doua instalatii de aer conditionat ( sistem profesional si residential) . Imobilul dispune de termosistem la exterior. Instalatiile sanitare si electrice au fost realizate cu materiale de calitate . Accesul in imobil este controlat iar apartamentul este dotat cu sistem de alarma. La subsol exista un loc de parcare dublu si spatiu de depozitare , cu acces individual si securizat care se poate achizitiona separat la 8000 E. Pentru oaspeti / clienti exista si locuri de parcare supraterane in fata blocului. Scara este extrem de civilizata cu vecini de calitate. In jur exista toate facilitatile de locuire moderna : supermarket-uri, gradinite, scoala, restaurant, clinica medicala, etc . Exista acces rapid la mijloacele de transport RATB si este la aprox 300m de viitoarea statie de Metrou Brancusi.

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 295.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa RESIDENTIAL - Ambasada SUA - Apartament de LUX, 3 camere amplasat in complexul Baneasa Residential - zona Ambasadei Americane, bloc tip vila, etajul 3, dispune de 2 locuri in garajul subteran, boxa, 2 bai, aer conditionat sistem de alarma, centrala termica proprie, Suprafata =143 mp., gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, alarma,

[+]  Nova Group Consult(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 150.000 EURO pret negociabil - Bucuresti , VITAN MALL
Apartament 3 camere in complex In City Residence - Pta Alba Iulia - Dudesti,complex securizat cu paza 24h/7 si parcare subterana, et 5/17, bloc nou, 93 mp, finisaje superioare, gresie, parchet, termopan, aer conditionat, se vinde mobilat si utilat daca se doreste, living spatios cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare au cada/cabina dus, hol spatios, vedere fata, coafor - Getts Hair in complex, sala de sport cu piscina - World Class,supermarket - Mega Image la scara blocului, metrou Dristor la 3-5 minute, Mall Vitan la 5 minute, tramvai, ratb, parc la 10 minute IOR sau Tineretului

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 148.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Alba Iulia - Unirii - Decebal, apartament 3 camere, bloc2008, modern, 95 mp , etaj 4/8, terasa 7 mp, 2 gr sanitare, 2 dormitoare, dressing, living spatios, bucatarie inchisa, finisaje premium: gresie, faianta, parchet triplu stratificat, termopan, usa metalica, aer conditionat in fiecare camera, centrala proprie Viesmann, sistem de alarma antiefractie si antiincendiu, Apartamentul se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasniceMiele, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
pVanzare 3 camere Complex In City - Alba Iulia, bloc nou, et 2/17, finisaje lux, mobilat si utilat, terasa spatioasa, loc parcare subteran -1, 2 gr sanitare, zona deosebita, acces piscina, bazin, sala fitness, liber, toate actele, apropiere metrou, Mall, scoala, gradinita./p

[+]  Confort Casa Tineretului(A)

16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 152.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va oferim spre vanzare un deosebit apartament de 3 camere situat in spatele Bulevardului Unirii, intr-un imobil finalizat in anul 2007. Este situat la etajul 4 din 8. Este format dintr-un living generos, 2 dormitoare spatioase, 2 bai, 1 bucatarie mobilata si utilata si 1 terasa. De asemenea dispune si de multe spatii de depozitare. Un apartament deosebit ce se afla intr-o zona excelenta. Va invit la vizionare.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va propunem spre vanzare un deosebit apartament cu 3 camere, situat intr-un imobil construit in 2008, in zona Iancu Nicolae- Jolie Ville. Apartamentul se afla la etajul 4/5, fara lift, este spatios, luminos si renovat cu bun gust. Atmosfera calda si primitoare. Livingul are semineu pe lemne functional. Cele doua dormitoare sunt decomandate, iar baia are aerisire naturala cu fereastra. Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, termopan, usa metalica, parchet, gresie si faianta de calitate. Dispune de asemenea, de 2 balcoane. Bucataria este mobilata pe comanda si este utilata cu aparate electrocasnice, inclusiv masina de spalat vase. Este mobilat modern, cu atentie la detalii si se vinde ca atare, mobilat si utilat. Imobilul dispune de o curte interioara unde ii este repartizat un loc de parcare (pot incapea doua masini una in spatele celeilalte). Zona este superba, cu spatii verzi si aer curat. In imediata apropiere se afla Jolie Ville si Gradina Zoologica. Cartier select in continua dezvoltare, care satisface necesitatile de orice fel. Scoli si gradinite, mijloace de transport, magazine, parcuri, locuri de joaca.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartamentul este situat pe Soseaua Nordului , cu o vedere superba spre Parcul Herastrau. Peretii sunt albi, fara tapet.Dispune de o suprafata de 180 mp impartiti intre un living foarte generos si luminos , bucatarie complet echipata , 2 dormitoare , 2 bai si 2 terase, complet mobilat.Imobilul dispune de 2 locuri de parcare, unul in parcarea subterana, unul in cea exterioara si paza non-stop.Locatia ofera nenumarate avantaje printre care vederea libera catre Parcul Herastrau si proximitatea fata de parc, centre comerciale si metrou .

[+]  Smart UP Solutions (A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Apartament modern de vanzare in Corbeanca, in ansamblu privat, monitorizare video, paza non-stop, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 5, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 108mp, constr. 2008, supr. utila : 86mp, utilat, semimobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane. Imobil nou, in stare foarte buna de functionare: parchet Elvetia trafic intens, bucatarie personalizata la comanda, dresing si dormitor matrimonial in suprafata totala de 20 mp cu balcon dublu pozitionare pe sud, coltar extensibil cu lada Kika, living si dining in suprafata totala de 28 mp, ghiuveta din piatra naturala, plita Beko cu dublu arzator si cuptor Beko cu comanda digitala, Tv Samsung, combina frigorifica Ariston, calorifere din aluminiu si centrala pe gaz Viessmann, masina de spalat 8 kg AEG. Constructie solida din cadre de beton si caramaida, izolatie interior/exterior, parcare curte si garaj subteran, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, aproape de gradinita. Locuinta are 2 x aparate aer conditionat, toate drumurile de acces publice si private asfaltate, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Agentia SM FAST IMOB va propune spre vanzare Apartament 3 camere - Decebal - Alba Iulia - Calea Calaras -- 10 min metrou - Piata Muncii -Strada Theodor D. Sperantia, confort I, decomandat, an constructie 2010, et. 6/8, supr. 66 mp, gresie, faianta, termopan, centrala termica, parchet.--- AGENTIE --- Pret: 130000 E Comision: 2 % ID Anunt: S692 Nume: Silviu Chirila Telefon: 0733648747 / 0785710839

[+]  S&M Fast Imob(A)
Ia-ti o casa de 130000 € cu o rata de 690 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 370.000 EURO 370000 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Ocazie!Vanzare Apart.3 camere decomandate, mobilate, situat in Sos. Nordului , Bucuresti, la etajul 4E/P+5E, cu doua parcari si o boxa, in subteranul Ansamblului Rezidential Herastrau:Apartament mobilat integral, cu suprafata de 168 mp, cu doua terase 20 mp/7 mp, cu urmatoarea dispunere:* living cu zona dining cu deschidere la doua terase/balcoane* bucatarie cu mobilier/electrocasnice* 2 dormitoare mobilate* doua bai/cada, placate cu marmura* holuri, dotate cu dressing-uri * doua terase spatioase, una are mobilier de terasa ;* bloc eficienta termica, clasa ACentrala termica de bloc, instalatii de climatizare, retea internet/TV, finisaje de calitate, paza 24 h, vis--vis este Parcul Herastrau la 25 m distanta.Consumurile de energie electrica, gaze, apa, sunt contorizate pe apartament.Detalii si vizionari 0734240602-Cristina-Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 224.999 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere situat intr-un imobil nou din zona rezidentiala Herastrau Soseaua Nordului. Imobilul beneficiaza de paza permanenta si este structurat P+5.Apartamentul are o suprafata utila de 86 mp si este impartit astfel: hol, living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai si 2 terase. Apartamentul este luminos, are finisaje de foarte buna calitate si este mobilat si utilat.Parcul Herastrau se afla la 2 minute distanta de mers, alaturi de restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa. Apartamentul are alocat 1 loc de parcare subteranla retul de 18.000 euro. Apartamentul se vinde cu locul de parcare la 235.000 euro.

[+]  Alcbusiness (A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
High Class Jandarmeriei, apartament 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 5, confortabil, bloc nou, 2018 decomandat, 93mp, bucatarie inchisa mobilata, 2 bai, 2 balcoane, acces direct centrele comerciale Baneasa mall, aeroport, parcare subterana, centrala termica, finisaje de calitate, parchet triplu stratificat, aer conditionat, tripan.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.09.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , SOS STRAULESTI
Baneasa Petrom City, apartament 3 camere, etaj 4 / 5, confort I, semidecomandat, 70mp, constr. 2008, suprafata 70mp, utilat, semimobilat, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, cu imbunatatiri, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, apometre, langa clubul Oasis, Genesis, Alka, izolatie BCA, eliberabil o saptamana, accepta credit, usor discutabil.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , PLAZA MALL
la 10 min de metrou Lujerului, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 4, P+4E, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 105mp, constr. 2006, supr. utila : 95mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, tamplarie usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, repartitoare, contor gaze gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan,

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Radu Toma
Telefon: 0728622425; 0725.445.510
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 9   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero