Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 143

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament de vanzare in ansamblul rezidential Baneasa Lake View, situat in apropierea Petrom City, Piata Presei Libere si a complexului Romexpo, cu iesire rapida catre zona de Nord, DN1 prin Gheorghe Ionescu Sisesti sau zona centrala prin Bd. Poligrafiei Piata Presei Kiseleff, apartamentul beneficiaza de finisaje de exceptie si o vedere libera si relaxanta catre Lacul Baneasa si Piata Presei Libere. Cele 3 camere decomandate, holul, bucataria si cele 2 bai se desfasoara pe o suprafata utila de 98 mp la care se mai adauga si balconul tip terasa libera de 16 mp, insumand o suprafata totala utila de 114 mp. Finisajele de exceptie, mobilierul pe comanda, dotarile din apartament si vederea libera catre lac, alaturi de cele 2 locuri de parcare si boxa din subsol, piscina si sala de forta ale complexului (cu intrare libera), fac din acest apartament o incantare pentru locatari, o petrecere a timpului de dupa serviciu cat mai liber, in natura!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 157.900 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona basarabia chisinau, aproape de metroul costin georgian, confort 1 decomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 3 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 11 etaje, construit in anul 2010, cu vedere libera, nu mai sunt blocuri in fata apartamentului si nici nu vor mai fi. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre din pvc; incalzire cu centrala proprie; pereti din faianta si vopsea lavabila; podele din parchet si gresie, iar usa de la intrare este metalica si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3015222.

[+]  PGA Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere confort 1 decomandat situat in bloc constructie 2010 la etajul 9/12 etaje cu o suprafata utila de 70mp + 2 balcoane (3,5mp fiecare) si un total de 77mp amplasat in cartier titan, reper liviu rebreanu-scoala generala frederico garcia lorca(196) viz-a-viz de complex alba si foarte aproape de supermarket lidl,mega image(3minute), hipermarket auchan si penny market (5-8 minute). apartamentul este renovata total si se vinde mobilat si utilat sau gol. dispune de loc parcare subteran si boxa in suprafata de 5 mp incluse in pret. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun(statie ratb masina si tramvai la 2 minute), statie de metrou(5-8minute), centre comerciale, piete agroalimentare(piata minis la 6minute) si parcuri(i.o.r 5-8 minute-titanii 5 minute), reprezinta un factor de decizie.locuinta dispune de toate actele pentru vanzare.va asteptam la vizionare. id:pga0512835

[+]  PGA Imobiliare(A)


24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 365.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament deosebit situat in zona Kiseleff, la parterul unui imobil construit in anul 2006. Apartamentul este confort lux, are 3 camere (living de 60 mp cu bucatarie open space + 2 dormitoare), 2 grupuri sanitare, suprafata totala fiind de aproximativ 120 mp. In plus, apartamentul beneficiaza si de o curte amenajata, cu acces din living, in suprafata de 100 mp si de loc de parcare Se vinde mobilat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 325.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament situat in zona Kiseleff, la parterul unui imobil construit in anul 2006. Apartamentul este confort I, are 3 camere: living, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, beneficiaza de finisaje multiple. In plus, apartamentul beneficiaza de o curte in suprafata de aproximativ 70 mp (cu acces din living) si de loc de parcare. Se vinde mobilat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 99.900 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartament deosebit de spațios într-o zona liniștita, 3 camere și 2 bai, terasa de 20 mp conform planului atașat, loc de parcare proprietate inclus în preț, an de construcție 2005-2006, paza cartier și camere de supraveghere în bloc, primul proprietar.-Apartamentul se vinde mobilat/nemobilat. Stație de autobuz la intrarea în cartier, multe magazine și centre comerciale în zona.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 92.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartament cu 3 camere in zona Erou Iancu Nicolae, constructie din 2008.-Centrala termica proprie, aer conditionat,semineu pe lemne.-2 balcoane.-2 locuri de parcare afara,in curte.-Cea de-a doua baie este transformata in dressing,-Blocul nu are lift.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Acest apartament modern este complet utilat si mobilat cu bun gust, la standarde ridicate. Mobilierul a fost facut la comanda, pentru a maximiza spatiul. Nu a fost locuit.-Imobilul este pe colt si are geamuri mari atat catre sud (dormitoarele si bucataria), cat si catre vest (camera de zi) si astfel beneficiaza de soare si multa lumina naturala. Privelistea de la toate geamurile este neobstructionata. Apartamentul are intimitate, fiind situat deasupra caselor din jur. Blocul e situat intr-o zona de case si vile, linistita si retrasa, aproape de scolile internationale si de supermarketuri

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartament mobilat in Voluntari, intr-un ansamblu rezidential cu paza proprie.-Accesul rapid din Colentina - Andronache - Voluntari sau Pipera - Voluntari.-Situat in partea de nord la doar 8km din centru Bucurestiului. Apartamentul are urmatoarele facilitati:-partial mobilat.-centrala termica proprie.-apometru propriu.-aer conditionat.-curent electic.-gaz Blocul are urmatoarle facilitati:-Paza proprie.-intrarea in bloc se face pe baza de cartela.-curte interioara cu spatiu verde si bancute.-loc de joaca pentru copii.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 179.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartamentul este compus din 3 camere, 3 bai , un dressing, bucatarie si 3 balcoane.-Complet mobilat si utilat.-Un loc de parcare subteran si boxa la subsol.-Paza permanenta.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)

24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Vanzare apartament 3 camere Aron Cotrus-Complex Persepolis: Apartament de lux Complex Persepolis, finisaje premium, moderne. - Parter; - Suprafata 153 mp, suprafata utila 130 mp; - 3 camere (living room + 2 dormitoare); - 2 bai complet utilate (una cu cabina de dus, cealalta cu cada - jacuzzi si cabina de dus); - Bucatarie complet si modern utilata (masina electrica de gatit, hota, masina de spalat, masina de spalat vase, frigider cu congelator); - dressing amenajat in nisa speciala in fiecare camera; - tv cablu, internet; - Folosinta exclusiva pentru terasa (nu se afla in proprietate). - aer conditionat central; - acces la piscina complexului rezidential;; - complex prevazut cu paza, interfon, supraveghere video, receptie. Accesul in apartament se face direct din lobby (POSIBILITATE SPATIU COMERCIAL, SHOWROOM, CLINICA MEDICALA ETC). 280.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Se vinde Apartament COCHET ! pretabil - REZIDENTA proprie sau INVESTITIE - FINISAT/MOBILAT Premium - Piata ALBA IULIA . Exclusivitate NOVA va prezinta un apartment cochet cu o locacie central n Bucure_ti-PIATA ALBA IULIA , la 200 de metri de bulevardul Decebal, o zon cu numeroase restaurante _i cafenele. Imobilul este construit in 2007, fiind situat la etajul 1 /4. Suprafata UTILA 87 mp., suprafata TOTALA (2 balcoane incluse) 91 mp., si este compus din Living+Bucatarie open-space, 2 Dormitoare, 2 Bai, 2 Balcoane. Finisaje si dotari PREMIUM. Se poate achizitiona ca rezidenta sau ca INVESTITIE fiind la acest moment inchiriat ! Apartmentul este spacios!_i are covoare plu_ate!_i design n nuance discrete de ocru. Are!_i o bucurie n plan deschis complet utilau, cu zoo de luat masa. Livingul include TV cu ecran plat, iar a doua camera poate avea destinatia de dormitor sau , oamenii de afaceri , pot utiliza biroul din lemn masiv din camera de lucru. Baia are du_ cu panou de hidromasaj. Va invitam la o vizionare! Apartamentul se poate vinde NEMOBILAT la pretul de 189.000 euro sau complet Mobilat / Utilat la pretul de 200.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 229.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Vanzare apartament 3 camere Dorobanti-Floreasca:Acest apartament cochet este excelent situat in zona Calea Dorobanti-IL Caragiale, intr-un imobil format din doar 4 apartamente /cate un singur apartament pe etaj . Apartamentul are suprafata utila de 100 mp si este situat la etajul al treilea al unei cladiri cu 3 nivele (FARA LIFT ).Imobilul a fost construit in anul 2003.Apartamentul este decomandat si include trei camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua terase. Bucataria este inchisa si are acces catre terasa.Apartamentul a fost recent renovat.Centrala proprie, fara loc de parcare ( de poate inchiria in imediata apropiere loc de parcare suprateran).Imobilul este situat in selectul cartier Dorobanti, la 3 minute de piata cu acelasi nume si la 7 minute de metrou. In imediata apropiere se gasesc licee (Alexandru Vlahuta, I.L. Caragiale), spatii comerciale diverse, baruri si restaurante, sedii bancare, centre de aprovizionare (Piata Dorobanti), saloane de infrumusetare, terenuri de sport (complexul sportiv Dinamo), spitale publice si private (Floreasca, Regina Maria).Pret 229.000 euro.

[+]  Nova Group Consult(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 154.900 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
In zona Calea Calarasilor - Delea va prezentam in Exclusivitate un apartament DECOMANDAT , in suprafata utila totala de 86.5 MP, amplasat la etajul 2 intr-un imobil SOLID, foarte bine construit ( 2009 ) cu acces securizat si portar. Apartamentul are 3 camere si doua bai ( ambele cu fereastra directa afara ) si este finisat cu parchet , gresie, faianta, tamplarie termopan, usa metalica, aer conditionat. Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament , existand un control direct asupra costurilor de incalzire. Zona dispune de toate facilitatile moderne de locuire : supermarket, farmacii, scoli, gradinite, restaurante, etc. Deasemenea in imediata apropiere exista locuri de joaca si un mic parc.

[+]  Nova Group Consult(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
0% - Comision ! Oferta Exclusivista - DEOSEBITA Apartament MODERN si INTIM in bloc nou format dintr-un SPECTACULOS OPEN SPACE + CAMERA / Birou separate , cu bucatarie si 2 bai. Proprietatea dispune de finisaje de calitate superioara alese cu mult bun gust si rafinament si se preteaza atat pentru o resedinta in care sa te simti cu adevarat ACASA , dar poate fi folosita si ca spatiu fancy de creatie , fashion, atelier arhitectura , IT, etc. Spatiul este luminos cu orientare SUD EST , cu o panorama dechisa asupra orasului. Intregul proces de amenajare a Spatiului s-a facut cu un designer sub atenta supraveghere a Proprietarilor . Bucataria este pe model Insula si este mobilata si partial utilata. Confortul termic este asigurat de centrala proprie de apartament cu termostat WI-FI si doua instalatii de aer conditionat ( sistem profesional si residential) . Imobilul dispune de termosistem la exterior. Instalatiile sanitare si electrice au fost realizate cu materiale de calitate . Accesul in imobil este controlat iar apartamentul este dotat cu sistem de alarma. La subsol exista un loc de parcare dublu si spatiu de depozitare , cu acces individual si securizat care se poate achizitiona separat la 8000 E. Pentru oaspeti / clienti exista si locuri de parcare supraterane in fata blocului. Scara este extrem de civilizata cu vecini de calitate. In jur exista toate facilitatile de locuire moderna : supermarket-uri, gradinite, scoala, restaurant, clinica medicala, etc . Exista acces rapid la mijloacele de transport RATB si este la aprox 300m de viitoarea statie de Metrou Brancusi.

[+]  Nova Group Consult(A)
Ia-ti o casa de 79900 € cu o rata de 424 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 295.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa RESIDENTIAL - Ambasada SUA - Apartament de LUX, 3 camere amplasat in complexul Baneasa Residential - zona Ambasadei Americane, bloc tip vila, etajul 3, dispune de 2 locuri in garajul subteran, boxa, 2 bai, aer conditionat sistem de alarma, centrala termica proprie, Suprafata =143 mp., gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, alarma,

[+]  Nova Group Consult(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , VACARESTI
APARTAMENT CU VEDERE SPRE PARC SI DAMBOVITA, FINISAT LA CHEIE, CU MOBILIER DE BUCATARIE SI UN LOC DE PARCARE SUBTERANA INCLUSE. BLOC DIN 2010. ET 6/21. METRI 103. CENTRALA PROPRIE. SPA SI WORLDCLASS IN BLOC.

[+]  Marvis House Invest(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 107.000 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
MIHAI BRAVU, APARTAMENT 3 CAM RESIDENCE VITAN 1.ETAJ 3/8 , CONFORT 1, DECOMANDAT.

[+]  Marvis House Invest(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 138.000 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
Stradal, metrou Timpuri Noi, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 8, confort I, in bloc mixt, decomandat, 83mp., bloc din 2004, supr. utila : 83mp., o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, cu toate utilitatile, loc parcare, Splaiul Unirii stradal, vedere mixta, langa metrou Timpuri Noi., accepta credit

[+]  Marvis House Invest(A)
24.01.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , VITAN BARZESTI
3 camere, etaj 7 / 11, confort I, in bloc mixt, decomandat, 104mp., constr. 2009, RIN GRAND HOTEL 3 CAMERE, VITAN BARZESTI- RIN GRAND HOTEL, 7/ 11, BLOC 2009, G, F, P, T, AC, CENTRALA PROPRIE, BUCATARIE MOBILATA, 2 BAI, 1 DRESSING SPATIOS, TERASA, CONTORIZAT, SUPRAVEGHEAT, LOC PARCARE INCLUS

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Marian Visanescu
Telefon: 0767.377.376
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero