Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 339

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 17   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 198.500 EURO se adauga TVA - Bucuresti , CISMIGIU
Vanzare apartament in zona Cismigiu, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata 2018, situat in Temisana Residence Boutique, 72mp, supr. utila : 64mp, , o bucatarie, un balcon, 2 bai, centrala termica, loc parcare, boxa proprie la subsol, cota parte din spatiile comune, inclusiv din sala privat de sport. Pretul include 5.000E boxa si 15.000E loc de parcare. Pretul include si cota parte indiviza din toate spatiile comune si sala de sport. Finisaje de inalta calitate: gresie si faianta Marazzi Italia, parchet masiv din stejar, obiecte sanitare Villeroy&Boch, usi interioare/exterioare import Germania, tamplarie din aluminiu Atlantis tip Metra Italia, feronerie Giesse Italia, geamuri tripan 4 seasons cu argon, marmura pe casa scarii, lift Schindler pentru 6 persoane, sistem de acces cu video-interfon, supraveghere video, termosistem cu vata bazaltica de 10 cm, fatada ventilata placata cu travertin mat, structura pe cadre din beton armat si caramida. Comision 0 % de la cumparator, pentru mai multe detalii accesati site-ul http://temisanaresidence.ro.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Raluca Stoica
Telefon: 0756.132.620
18.02.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Apartament cu 3 camere semidecomandat de vanzare in zona Bucurestii Noi - Pajura, la 1 minut fata de statia de metrou Jiului. Apartamentul este pozitionat la etajul 2/11 in bloc construit 2014, termoizolat, constructie realizata pe grinzi si cadre de beton, compartimentarile la interier si exterior cu BCA. Apartamentul are o suprafata totala utila de 112 mp cu balcoane, la care se mai adauga si locul de parcare din subsolul imobilului. In imediata apropriere intalnim - Lidl, Anqst, Mega Image, Piata 16 Februarie la 10 minute, Penny, Kaufland, Banci, crese, gradinite, scoli, varietate de parculete cu locuri de joaca pt. copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
18.02.2019
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Bucurestii Noi - Jiului, la 7 min de metrou Jiului. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 in bloc termoizolat, construit in 2012, are finisaje moderne si o suprafata totala de 69 mp cu balcon si se vinde mobilat si utilat complet. Vec - Damaroaia, Gloriei, Chitilei, Pajura, Parcul Bazilescu.

[+]  Hub Imobiliar(A)


21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
IDEAL RESIDENCE...ideal for your family !Intr-o noua dezvoltare de clasa "PREMIUM", la 12 min de statia de metrou Piata Muncii si la 3 min de Calea Calarasilor, pe strTeleajen la intersectie cu str Agricultori, va oferim trei apartamente de 3 cam, decomandate, cu o suprafata generoasa de 87 mp utili, cu un partiu armonios si un balcoan- terasa de 10 mp, la etajul 1. Termenul de finalizare a investitiei este noiembrie 2018. Contracte direct cu dezvoltatorul; comision 0%. Discount pentru plata interala.

[+]  Prof Imob Grup SRL(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 209.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
IDEAL RESIDENCE...ideal for your family ! Intr-o noua dezvoltare de clasa "PREMIUM", la 9 min de statia de metrou Piata Muncii si la 3 min de Calea Calarasilor, pe str Teleajen la intersectie cu str Agricultori, va oferim un minunat apartament de 3 cam, decomandat, cu o suprafata generoasa de 141 mp utili, cu un partiu armonios si 5 balcoan- terasa de 41 mp, la etajul 5. Termenul de finalizare a investitiei este noiembrie 2018. Contracte direct cu dezvoltatorul; comision 0%. Discount pentru plata integrala.

[+]  Prof Imob Grup SRL(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 144.990 EURO TVA inclus - Bucuresti , CALARASILOR
IDEAL RESIDENCE...ideal for your family !Intr-o noua dezvoltare de clasa "PREMIUM", la 12 min de statia de metrou Piata Muncii si la 3 min de Calea Calarasilor, pe strTeleajen la intersectie cu str Agricultori, va oferim trei apartamente de 3 cam, decomandate, cu o suprafata generoasa de 91 mp utili, cu un partiu armonios si un balcoan- terasa de 10 mp, la etajul 3. Termenul de finalizare a investitiei este august 2018. Contracte direct cu dezvoltatorul; comision 0%. Discount pentru plata interala.

[+]  Prof Imob Grup SRL(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , ION IONESCU DE LA BRAD
DMF0491A Apartament cu 3 camere in zona Baneasa Bioterra, decomandat, cu o suprafata utila de 77mp (suprafata construita 95mp), situat la etajul 3 din 5 al unui imobil construit in anul 2015.Apartamentul beneficiaza se vinde mobilat si utilat complet si beneficiaza de finisaje de calitate (gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, aer condionat, centrala imobil, usa metalca).Imobilul este situat intr-o zona linistita, cu acces facil la centre comerciale si parcuri.

[+]  DMF Solutions(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 117.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Va propunem un apartament in cartierul Aviatiei intr-un bloc construit in 2016. Apartamentul este foarte bine impartit si spatios. Zona in care este pozitionat imobilul este linistita. Accesul catre statia de metrou Aurel Vlaicu si Promenada Mall este facila, aproximativ 10 minute de mers pe jos. Apartamentul este insorit, fiind orientat spre sud-est. Fiecare camera are balcon. ferestrele sunt prevazute cu geam tripan. Imobilul are finisaje de calitate, placari cu granit si este dotat cu lift. Apartamentul se vinde semifinisat, la "alb", viitorul propietar avand posibilitatea sa-l amenajeze dupa propriul gust.

[+]  Ateneum Imob(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , ODAILE
Va propunem apartamente cu 3 camere spatioase in vile in zona apropiata de centrul orasului Otopeni. Vilele au parter, etaj si mansarda, cate un apartament pe fiecare nivel.. Apartamentul de la masarda are 131 mp construiti, 110 utili, la pretul de 89.000 Euro, cel de la parter are 131 mp construti, 98 utili, la pretul de 97.000 Euro, acesta avand si avantajul accesului din living in gradina din spatele vilei. La pretul acesta se adauga 5% TVA. Locul de parcare 1.575 euro. Vilele au dubla izolatie. Apartamentele ssunt dotate cu centrala si aer conditionat. Finisajele sunt incluse si se fac la alegerea clientului. Copii dvs. vor fi in siguranta, deoarece accesul in curte se face pe o poarta cu telecomanda.Curtea este mare, cu zone verzi. Comisionul pentru cumparator este zero.

[+]  Ateneum Imob(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 199.900 EURO - Bucuresti , BATISTEI
Va propunem apartamente de lux in zona ultracentrala. solutiile constructive ale imobilului, designul interior ofera un confort deosebit. Desi in in inima capitalei, veti avea parte de liniste. Calitatea ferestrelor exterioare permit o izolatie fonica de inalt nivel, . Finisajele sunt Premium, instalatiile sanitare, termice si electrice la fel. Contorizarile sunt separate. Incalzirea este in pardoseala. Tamplaria, aparatele sanitare , sistemul de ventilatie si climatizare sunt achizitionate de la producatori de renume. Pretul apartamentelor difera in functie de suprafete, pozitie, structura. Toate sunt decomandate si au terase sau balcoane. Puteti parca masina in parcarea de la subsoi.

[+]  Ateneum Imob(A)

21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 109.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
vanzare apartament 3 camere cuza residence - pipera, voluntari va propunem spre vanzare apartamente situate intr-un imobil in curs de finalizare situat in inima cartierului pipera. propietatea se afla la intersectia strazilor a.i.cuza si decebal, in plan secundar, la distanta de 150m de soseaua pipera-tunari care ofera servicii de comert si transport in comun: statie ratb - 150m, magazin mega image 900 m, profi, etc, sucursala brd situata la 150m, piata pipera - pipera plazza la 1.8km si 3 km distanta de statia de metrou pipera. imobilul se afla intr-un cartier rezidential linistit , adiacent zonei comerciale( 4km distanta de centrul comercial promenada mall) si zonei de agrement turistic din nordul bucurestiului (parcul herastrau,padurea baneasa), este inconjurat de cladiri individuale si colective mici cu un regim de inaltime redus. cartierul beneficiaza de un numar mare de scoli , gradinite si licee private iar scoala primara de stat se afla la distanta de 300m cladirea are un regim de inaltime p+2e+3retras, un numar total de 7 apartamente fiecare cu cate 3 camere, pozitionate astfel: cate 2 pe parter si etajele 1 si 2, iar la etajul 3 un singur apartament ce beneficiazade terase de pste 70 mp. suprafetele apartamentelor variaza intre 70 mp si 94 mp utili la care se adauga balcoanele care difera ca si suprafete in functie de modelul apartamentului. apartamentele situate la etaj dispun de un lift hidraulic pentru 4 persoane marca romversis. fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare in incinta amenajata. finisajele atat interioare cat si exterioare sunt de o calitate superioare dupa cum urmeaza: - la exterior imobilul se va finisa cu tencuieli decorative pentru exterior in culori alb si gri si se vor monta placaje decorative hpl trespa cu furnir stejar. - tamplaria exterioara va fi din pvc cu 5 camere de rupere termica - salamander - streamline 76 plus, culoare antracit si geam 24mm, 4 seasons+float ( argon). - terasele exterioare,

[+]  Refinder Elite(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.500 EURO - Bucuresti , SALAJ
City Residence continua seria proiectelor imobiliare de succe si lanseaza o locatie noua, respectiv City 4 Residence- Salaj amplasat in sectorul 5 al capitalei, pe Soseaua Salaj. Acesta dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun, infrastructura completa si se afla in imediata apropiere a centrelor comerciale, parcurilor si institutiilor de invatamant din zona, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport in comun si mari centre comerciale.City 4 Residence- Salaj este format din 2 imobile cu un regim de inaltime P+6E, cu un total de 95 unitati locative. Pretul unui loc de parcare este de 2.000 Euro+TVA, iar proprietarii pot achizitiona si boxe la pretul de 600 Euro+TVA. Va invitam la vizionare!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 152.000 EURO - Bucuresti , MARRIOTT
Ansamblul rezidenial Sunlight Residence se diferentiaza prin arhitectura placuta, stilul minimalist, calitatea excelenta a finisajelor atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice si antiseismice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat ofera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. Un imobil cochet, exclusivist si diferit ca si arhitectura de note generale.Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Sunlight Residence este cea mai bun alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati un apartament nou. In imediata vecinatate gasim Hotelul Marriott, Palatul Parlamentului, Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Parcul Izvor, cartierul Cotroceni, centre comerciale, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun. Imobilul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, cu un numar de 19 unitati locative. In subsol vor fi amplasate locuri de parcare etajate, iar fiecarui proprietar de loc de parcare i se va atribui si o boxa de depozitare.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 73.700 EURO - Bucuresti , ANTIAERIANA
Vanzare 3 camere decomandate, ce se preteaza foarte bine pentru birou notarial, cabinet stomatologic, birouri firma, dar si pentru locuit. Apartamentul are o suprafata generoasa de 67 mp, compartimentarea interioara este din caramida, baia are geam. Sunt disponibile apartamente la etajele 1-4, imobil de 4 etaje. Constructia este foarte bine executata, iar materialele folosite sunt de buna calitate, raport calitate- pret foarte bun.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 49.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
De vanzare apartament 3 camere, decomandat, foarte spatios, suprafata totala de 77 mp, 2 balcoane. Sunt disponibile la nivelurile parter, etaj1-3, imobil de 3 etaje. Compartimentarea interioara este din caramida, constructia este foarte bine executata, iar materialele folosite sunt de buna calitate, raport calitate- pret foarte bun. Apartamentul este situat in zona Bragadiru, la 8 minute de Cora Alexandria. Va asteptam la vizionare!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 49000 € cu o rata de 260 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 58.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Apartament 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 74mp., constr. 2016, supr. utila : 68mp., o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, cu geam la baie, usa metalica, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica, bucatarie deschisa, accepta credit. Toate actele, zona aerisita, bloc finalizat, locuit.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 67.000 EURO - Bucuresti , SOS ALEXANDRIEI
Oferta pentru luna martie 2019. Alfamar 44 Residence, ofera la vanzare apartamente de 3 camere, la pretul de 60.000 Euro, etaj 2 si 4, pentru plata cash la Antecontract. Blocul are receptia luata si in maxim o luna jumatate va puteti muta, fiind totul la cheie. Pentru credit, pretul apartamentului este de 67.000 Euro, cu un avans de 15%, indiferent de natura creditului. Apartament decomandat, 2 dormitoare, confort I, in bloc mixt, in constructie, finalizare mai-iunie 2019. Supr. utila : 66, 84mp, o baie, 2 balcoane, bucatarie inchisa. Se preda la cheie, finisajele fiind alese de catre cumparator: gresie, faianta, parchet. Tamplarie termopan, centrala termica proprie, cu geam la baie, usa metalica, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica. Fara comision la cumparare. , numar etaj: 4, cu posibilitate de a mai ridica un etaj, numar camere: 3, Structura rezistenta: caramida. Blocul are lift. Aveti statie la Ratb in fata blocului. Zona buna.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
Apartament in bloc nou, zona parc Sebastian, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 6, 2/6 sau 5/6, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 75mp., constr. 2018, supr. utila : 71mp., o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, cu geam la baie, usa metalica, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica, accepta credit. Bloc finalizat. Fara comision.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CISMIGIU
Penthouse, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 3, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, constructie finalizata, 136mp., constr. 2015, supr. utila : 100mp., UTILAT, MOBILAT, o baie, o bucatarie, terasa de 36m, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica, bucatarie deschisa.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 135.400 EURO Pretul este fara TVA. - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Baneasa Residence este un imobil cochet si exclusivist, ce se diferentiaza prin design si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem padure, lac, Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica, sali de fitness si inot, poligon de tir, locuri de joaca pentru copii, saloane de infrumusetare si ingrijire corporala, cafenele, restaurante, terase, precum si o multitudine de mijloace de transport in comun. Imobilul are un regim de inaltime S+P+3E, cu un numar de 31 unitati locative formate din apartamente cu 2, 3 si cu 4 camere si 1 apartament tip penthouse, dispuse pe corpuri de cladire prevazute cu un lift comun, cu 35 de locuri de parcare in interior si la exterior ce pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 7.000 euro+TVA si 15.000 euro+TVA. Imobilul are iesire la lac pe ponton propriu si spatiu verde generos, iar flora si fauna din zona detin exemplare de-a dreptul spectaculoase. Fiecare apartament dispune de: usi de interior, usa exterioara, geamuri termopan tripan, tencuiala lavabila alba, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare, aparate de aer conditionat Daikin in toate camerele, toate de o calitate clasa lux. Utilitaile la care este bransat acest proiect provin de la: Apa Nova Bucuresti, Distrigaz si Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cat mai buna eficienta a costurilor generale pentru fiecare unitate in parte. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Baneasa Residence este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati un apartament nou modern, in mijlocul naturii! Daca vrei sa te convingi singur de calitatile proiectului Baneasa Residence, fa o plimbare pana la noi. Calitatea face diferenta!

[-]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Telefon: 0766091343
Agent: Prodana Flori
Telefon: 0766375111
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 17   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero