Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 980

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 49   >
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.325.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
locatie unicat, apartamente de lux! va propunem spre achizitie apartamente de lux, situate intr-una dintre cele mai bine cotate zone rezidentiale din bucuresti. cladirea este dispusa pe sase nivele, gasim cate un apartament de 4 camere pe fiecare nivel. accesul in apartament se face direct cu liftul pe baza de cartela (exista si scara de serviciu). apartamentele sunt finisate la standard lux. bucatariile sunt complet mobilate si echipate (restul mobilierului este cu titlu de prezentare). livingul are o suprafata de peste 60mp, bucataria 22 mp iar dormitoarele sunt prevazute fiecare cu baie proprie. dispune de spalatorie, baie serviciu, camera tehnica. terasa si balconul insumeaza o suprafata de 28 mp. d intern: 46.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
22.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 1.289.900 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 4 camere, format din 3 dormitoare si un living spatios. Acesta este situat intr-un complex nou, exclusivist, intr-o zona semicentrala, dar foarte ravnita a Bucurestiului, Primaverii. Apartamentul se afla la etajul 1 intr-o cladire de tipul P+7E, cladirea fiind construita/finalizata in anul 2018. In complex mai sunt disponibile si alte apartamente , chiar si un penthouse, cu diferite suprafete si preturi. Pentru mai multe detalii despre acest complex nou si ofertele disponibile nu ezitati sa ne contactati !!

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 850.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
ANG Holding va propune un concept cu totul nou, exclusivist , unic poate in Bucuresti, este vorba despre un loft ce se intinde pe etajul 1 si 2 al unui imobil noul, construit in anul 2014. Imobilul isi are locatia intr-o zona marginala a Bucurestiului, dar linistita departe de toata agitatia din centrul orasului. Cu o arhitectura ce impune prin peretii inalti de sticla si spatiul deschis in care te poti pierde timp de cateva secunde, loftul se face remarcat prin structura indrazneata ce o diferentiaza de restul , acesta dispune de un dormitor suspendat deasupra livingului, cu un view exceptional, o zona de relaxare cu jacuzzi la un pas distanta si o zona de entertainement dotata cu masa de biliard. Astea sunt putine din caracteristicile deosibite ale acestui apartament. O locuinta de vis care nu te face sa te simti ca acasa, ci ca intr-o vacanta continua!! Daca vreti sa traiti aceasta experienta pe propria piele nu ezitati sa ne contactati!!

[+]  ANG Imobiliare(A)


22.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 845.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Daca esti in cautarea unui apartament intr-o zona exclusivista, cu suprafata generoasa si foarte aproape de mijloacele de transport, gradinite, scoli si licee de inalta calitate si parc, avem locuinta perfecta pentru tine!ANG Holding va propune in exclusivitate spre achizitie un apartament deosebit, situat in inima Bucurestiului, un apartament cu o suprafata de 200MP. In aceasta suprafata este inclusa si terasa de dimensiune generoasa! Un alt avantaj pe care acesta il ofera este reprezentat de locul de parcare de care dispune.Va recomandam cu caldura acest superb apartament datorita amplasarii acestuia, confortul lux de care dispune si suprafata generoasa pe care aceasta o ofera!

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 775.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
va propunem spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul aviatorilor ,zona herastrau, intr-un imobil construit in anul 2007 confort lux decomandat, etaj 3 din 4 cu o suprafata de 230 mp, cu 4, grup sanitar, 2 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 77774.

[+]  ANG Imobiliare(A)
22.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 724.800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Iti doresti o locuinta exclusivista intr-o zona ideala unde te poti relaxa in propia ta terasa cu vecini de calitate cu un spatiu generos pentru orice activitate si o priveliste ce iti taie rasuflarea? Ati ajuns unde trebuie!!In exclusivitate ANG Holding va propune spre achizitie apartament cu 4 camere pe Soseaua Nordului situat langa Parcul Herastrau. Apartamentul se afla la etajul 4. Amenajarile interioare si mobilierul sunt incluse in pretul de achizitie.Etajul 4 cuprinde un apartament de 160 mp utili cu 4 camere din care 1 living si 3 dormitoare 3 bai bucatarie semideschisa mobilata si utilata camera dressing si hol intrare. Etajul 4 are incalzire in pardoseala si cuprinde si 1 terase deosebit de spatioas, 2 locuri de parcare .

[+]  ANG Imobiliare(A)
16.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 700.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca Lac - Va prezentam in vederea vanzarii un apartament spectaculos cu suprafete generoase, impartite inteligent, finsaje si mobilier de lux, situat intr-un imobil exclusivist.

[+]  City Consulting(A)
05.02.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 690.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
4 camere, 3 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 160mp., constr. 1995, supr. utila : 160mp., utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate, Apartament de vanzare deosebit din mai multe puncte de vedere:- pozitionarea este una exceptionala in cartierul Primaverii (vedere spre Piata America Latina).- se vinde complet mobilat si utilat, design-ul apartamentului fiind produsul conceptiei unui prestigios designer italian.- impartirea ingenioasa a apartamentului asigura separarea zonei de zi (living si dining, birou, bucatarie cu logie, baie si o debara) de zona de odihna (doua dormitoare si o baie).- dispuneti de loc de parcare in garajul imobilului.- de asemenea, beneficiati de o camera drept spatiu de depozitare la subsolul imobilului. gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, proaspat renovat,

[+]  City Consulting(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 689.799 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , KISELEFF
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere extrem de spatios in zona Aviatorilor - Kiseleff. Apartamentul este situat la etaj 1 al unui imobil construit in anul 2009. Apartamentul este alcatuit din 3 dormitoare, 1 living spatios, 2 balcoane, 1 terasa si 3 bai.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 680.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PRIMAVERII
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament situat intr-o zona splendida, linistita si exclusivista, in apropiere de Parcul Regele Mihai I - mai precis, la 400 de metri de acesta. Apartamentul este localizat intr-un bloc construit in anul 2000 si este format din 3 dormitoare, living, bucatarie, doua bai, si un balcon. De asemenea, proprietatea beneficiaza si de un loc de parcare. Daca si dumnevoastra doriti sa achizitionati un apartament intr-o zona deosebita ca aceasta, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  ANG Imobiliare(A)

20.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 680.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Aviatorilor, apartament 4 camere,suprafata construita 215 mp suprafata utila 170 mp,etaj 2/4.Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare si un spatiu de depozitare la subsolul blocului.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 649.900 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , BANEASA
ANG Holding va propune un superb apartament cu 4 camere, intr-o zona foarte linistita. Acest apartament este situat intr-un complex rezidential premium, amplasat in Nordul Bucurestiului, pe malul Lacului Baneasa. Condominiumul cuprinde doua vile identice D+P+2, cu arhitectura moderna, ce gazduiesc in total 6 familii. Acesta ocupa etajul intai al uneia din aceste vile.Livingul, dormitorul matrimonial si baia mare au vedere directa spre lac, iar cada, dotata cu sistem de hidromasaj si cromoterapie este pozitionata sub un geam incalzit electric. Pardoseala de piatra din baie este, de asemenea, incalzita. Terenul este ocupat cu constructii intr-o proportie extrem de mica, lasand astfel loc unei gradini generoase, de exceptie.Suprafata totala a terenului este de 2285MP, fiecarui proprietar revenindu-i o cota indiviza de 1/6 din aceasta suprafata. Complexul dispune si de o piscina incalzita, cu dimensiunile de 12m x 6m, a carei apa este tratata in permanenta prin metoda hidrolizei sarii. Exista, bineinteles, barbeque, locuri de joaca pentru copii etc. Exista lift, interfon, personal ce administreaza si ingrijeste complexul.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 635.000 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
va propunem spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul primaverii ,zona institutul diplomatic roman, intr-un imobil construit in anul 2000 confort lux decomandat, etaj 2 din 4 cu o suprafata de 175 mp, cu 1, grup sanitar, 1 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 77318.

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 587.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament deosebit, situat in unul dintre cele mai frumoase complexe din zona Herastrau. Apartamentul este situat la parterul blocului, dispunand de o curte generoasa. Complexul este in apropierea Parcului Herastrau, Soseaua Nordului, Strada Nicolae Caramfil. Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care doriti sa vizionati acest superb apartament!

[+]  ANG Imobiliare(A)
20.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 575.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , KISELEFF
Imbratisati luxul si frumusetea apartamentelor de 3 si 4 camere si a Penthouse-ului oferite de acest imobil Boutique, situat intr-una dintre cele mai frumoase si atractive zone din oras - zona Kiseleff.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 575000 € cu o rata de 3052 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
21.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 565.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul dorobanti - capitale ,zona washington, intr-un imobil construit in anul 2005 confort lux decomandat, etaj 3 din 4 cu o suprafata de 175 mp, cu 3, grup sanitar, 2 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 71872.

[+]  ANG Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
va propunem spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul nordului ,zona herastrau, intr-un imobil construit in anul 2017 confort lux decomandat, etaj parter din 14 cu o suprafata de 478 mp, cu 2, grup sanitar, si o terasa,curte de 160 mp..imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 82302.

[+]  ANG Imobiliare(A)
22.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
va propunem spre vanzare, apartament cu 4 camere, situat in cartierul aviatorilor ,zona aviatorilor, intr-un imobil construit in anul 2008 confort lux decomandat, etaj 3 din 4 cu o suprafata de 309 mp, cu 3, grup sanitar, 2 , balcon.imobilul este situat in apropiere de piata,statie ratb,scoli,gradinita. id intern: 77311.

[+]  ANG Imobiliare(A)
14.02.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
4 camere superfinisate situate intr-un imobil langa Parcul Herastrau, etaj 4, suprafata utila 178 mp, totala 206 mp, living generos in suprafata de 62 mp, 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, finisaje de calitate, mobilat cu bucatarie utilata complet, 2 terase, va invit sa-l vizionati!

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
22.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 545.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PRIMAVERII
ANG Holding va propune un superb apartament cu 4 camere situat in zona Primaverii. Apartamentul se situeaza la etajul 4 intr-un imobil finalizat in anul 2012. Apartamentul este complet utilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Maria Hotca
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 49   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero