Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 460

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 23   >
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper grand arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 95 mp, cu 2 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 11 etaje, construit in anul 1980, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: lemn; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2813687.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Filimon Mirel
Telefon: 0724900100
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper grand arena, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 88 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1980, avand 5 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814225.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 85 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 5 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. apartmentul beneficiaza si de loc de parcare platit adp. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2813716.

[+]  PGA Imobiliare(A)


26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 73.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper spitalul clinic de urgenta bagdasar-arseni, confort 1 sporit semidecomandat, avand suprafata de 97 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 5 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie, mocheta; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814003.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 sporit decomandat, avand suprafata de 100 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1981, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814035.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in brancoveanu, reper spitalul clinic de copii marie curie, confort 1 decomandat, avand suprafata de 77 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1973, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814551.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 81 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1982, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814129.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 68.900 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 87 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta . instalatie separata de gaze, boxa subsol, terasament refacut 2010.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2813877.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 97.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 85 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1982, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2813889.

[+]  PGA Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 93 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986, avand 5 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta, birou, spatiu comercial .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. de asemenea, apartamentul se preteaza si cu destinatia de centru comercial datorita pozitionarii. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2813658.

[+]  PGA Imobiliare(A)

26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 112.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , UNIRII
ANG Holding va propune un superb apartament cu 4 camere situat in zona Alba Iulia, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 8/8 intr-un imobil finalizat in anul 1982 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul este nemobilat, cu bucatarie utilata. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati!

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 167.000 EURO - Bucuresti , OCTAVIAN GOGA
Unirii-Camera de Comert, stradal, apartament 4 camere, etaj 6/8, decomandat, 3 balcoane, 105mp, 2 grupuri sanitare(unul cu geam) vedere mixta, bloc monolit, constructie 2003, cadastru, intabulare, boxa subsol, loc parcare, liber

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , IZVOR
Libertatii-Izvor, vedere panoramica parc Izvor, apartament 4 camere, etaj 3/7, decomandat, 2 balcoane, vedere mixta, suprafata 100mp, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1990

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Piata Unirii- Horoscop, apartament 4 camere, etaj 4/8, vedere Fantana Mare, decomandat, suprafata 100mp, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, bucatarie mare, renovat recent, bloc monolit, constructie 1991, cadastru, intabulare

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Nerva Traian-Goga, apartament 4 camere, etaj 4/8, decomandat, suprafata 103mp, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, centrala termica, cadastru, intabulare

[+]  Inter Partes (A)
Ia-ti o casa de 145000 € cu o rata de 770 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Unirii-Magazin Sport Guru, stradal, duplex 4 camere, etaj 7+8/9, decomandat, suprafata 120 mp, 4 balcoane, bloc monolit, constructie 1996, cadastru, intabulare, liber

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Piata Unirii, Metrou, apartament 4 camere, decomandat, etaj 1/9, suprafata 100mp, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare, vedere mixta, imbunatatiri, bloc monolit, constructie 1990, cadastru, intabulare

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 152.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal- parter/4, apartament 4 camere modificat, deosebit, suprafata 115mp, ideal firma/salon infrumusetare/ notariat, /cabinet medical, intrarea in apartament se poate face si direct din strada, liber, bloc 1990

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 180.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal-BCR, stradal, duplex 4 camere, etaj 6+7/8, vedere integrala bulevard, decomandat, 4 balcoane, 2 grupuri sanitare, suprafata 130mp, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1995

[+]  Inter Partes (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 266.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal, stradal, UNICAT, penthouse 4 camere, etaj 10/10, suprafata 247mp, , terase 78mp, decomandat, vedere panoramica , 2 grupuri sanitare, mobilat si utilat lux, alarma, videointerfon, cadastru, intabulare, bloc monolit, constructie 1995, loc parcare, liber

[-]  Inter Partes (A)
Telefon: 021.321.09.77, 0722.359.898
Agent: Inter Partes
Telefon: 0722359898
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 23   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero