Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 142

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in doamna ghica, reper parc plumbuita, confort 1 decomandat, avand suprafata de 92 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1978, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este in constructie, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel, aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1608426.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Podariu Andrei
Telefon: 0724900100
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in doamna ghica, reper terasa, confort 1 decomandat, avand suprafata de 97 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1990, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1613570.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in doamna ghica, reper terasa, confort 1 decomandat, avand suprafata de 94 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1990, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1613828.

[+]  PGA Imobiliare(A)


23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 106.000 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere mobilat si utilat in tei, reper maica domnului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 91 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1988, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. apartamentul dispune de loc de parcare adp. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1613458.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 91.990 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in doamna ghica, reper lidl, confort 1 decomandat, avand suprafata de 102 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1993, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1614001.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in pantelimon mega mall, reper casa diham, confort 1 decomandat, avand suprafata de 95 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1980, bloc anvelopat. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, instalatii electrice si sanitare schimbate, aer conditionat,se vinde mobilat si utilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1112892.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere transformat in 3 camere ,cu un living spatios si 2 dormitoare,in zona pantelimon mega mall, reper intersectie delfinului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 115 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 11 etaje + etaj tehnic, construit in anul 1975, bloc reabilitat,scara curata,lift nou,cu o vedere mixta. apartamentul este renovat modern, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,mobilat, utilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1113370.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in titan parc, reper parc brancusi, confort 1 decomandat, avand suprafata de 85 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1963, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2214011.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in titan piata minis, reper piata minis, confort 1 decomandat, avand suprafata de 79 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213317.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in pantelimon delfinului reper confort 1 decomandat avand suprafata de 110 mp cu 2 bai si un balcon. locuinta este situata la etajul 6 intr-un imobil tip bloc de 12 etaje construit in anul 1978 bloc reabilitat. apartamentul este imbunatatit are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie; usa intrare: metal, aer conditioanat,bucataria se vinde mobilat si utilata si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun centre comerciale supermarketuri piete agroalimentare si parcuri reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  PGA Imobiliare(A)

23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in iancului sos iancului, reper mega image, confort 1 decomandat, avand suprafata de 104 mp, cu 2 bai si 3 balcoane. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 11 etaje,etajul 11 este locuit, construit in anul 1979, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,instalatiile electrice si sanitare schimbate,partial mobilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare,toate modificarie aduse in apartament sunt facute cu autorizatie. id intern: pga1113038.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament de 4 camere,decomandat,confort 1, situat in zona iancului,avand ca punct de reper posta iancului, cu o suprafata totala de 90 mp,cu 2 bai si 2 balcoane,cu vedere mixta.imobilul este situat la etajul 2 al unui bloc de 9 nivele construit in 1978,bloc anvelopat. apartamentul necesita imbunatatiri. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 91.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in sos iancului, reper posta iancului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 88 mp, cu 2 bai,cu geam, si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1976, bloc reabilitat. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan, aluminiu; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,instalatie electrica schimbata si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1111663.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament de 4 camere, decomandat, confort 1, situat in zona pantelimon - armenesc, cu o suprafata totala de 100 mp,cu 2 bai si 2 balcoane,cu vedere mixta.imobilul este situat la etajul 6 al unui bloc de 10 niveluri,construit in 1980, bloc reabilitat, scara curata.apartamentul are imbunatatiri facute de curand,4 aparate de aer conditionat si se vinde mobilat si utilat. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , FERDINAND
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in bulevardul ferdinand , reper intersectie mihai bravu, confort 1 decomandat, avand suprafata de 86 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1984, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2714100.

[+]  PGA Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 115000 € cu o rata de 610 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in pantelimon delfinului, reper mega mall, confort 1 decomandat, avand suprafata de 96 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip de 10 etaje, construit in anul 1976, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2714108.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 85.500 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament de 4 camere in titan, reper postavarul , confort 1 decomandat, avand suprafata de 84 mp, cu 1 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje anvelopat cu pod, construit in anul 1970, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. acte.pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga0514131.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 4 camere confort 1 decomandat situat in bloc anvelopat, constructie 1970 la etajul 1/4 nivele cu o suprafata de 77mp utili si 81mp cu balcon in cartier titan zona 1 dec 1918 langa scoala gimnaziala nr.82.locuinta este renovata, ramane semimobilata. accesul imediat la mijloacele de transport in comun, piata, buticuri, banci, farmacii, restaurante, mini si hipermarket.loc de parcare si boxa.acte.pret negociabil!!!

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament de 4 camere in cartier titan 1 decembrie1918, reper hipermarketauchan, confort 1 decomandat, avand suprafata de 82 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1970, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este negociabil. id intern: pga0513088.

[+]  PGA Imobiliare(A)
23.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 78.500 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in titan 1 decembrie 1918, reper intersectia liviu rebreanu cu 1 decembrie 1918, confort 1 decomandat, avand suprafata de 81 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje anvelopat(izolat si interior), construit in anul 1970, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet masiv, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. acte.pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga0514123.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Sterea Ionut
Telefon: 0724900100
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero