Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 92

2 3 4 5 »
  Pagina 1 din 5   >
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 339.000 EURO TVA inclus - Bucuresti , MARRIOTT
Next Level Partners va propune spre vanzare un penthouse superb, amplasat la etajul 5 al unui imobil din imediata proximitate a Hotelului Marriott si a Palatului Parlamentului. Desfasurat pe o suprafata utila de 202 mp(inclusiv terasa), apartamentul va ofera tot confortul de care aveti nevoie pentru a resimti din plin sentimentul de , , acasa". Terasa in suprafata de 68 mp, va ofera posibilitatea de a amenaja un spatiu de relaxare, ideal pentru intreaga familie. Totodata, va puteti bucura de o panorama superba asupra intregii zone. Apartamentul se vinde nefinisat(la gri), pretul incluzand si un loc de parcare la subsolul imobilului.Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

[-]  Next Level Partners(A)
Telefon: 0724566442
Agent: Next Level Partners
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , MARRIOTT
Next Level Partners va propune spre vanzare un apartament exclusivist de 4 camere, situat intr-un imobil nou din imediata vecinatate a Palatului Parlamentului, la doar 5 minute de Pta. Unirii si de toate punctele de interes din centrul capitalei. Construit si amenajat dupa cele mai inovatoatere tehnologii, apartamentul va ofera tot confortul de care aveti nevoie si in acelasi timp o atmosfera intima si boema. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de 2 locuri de parcare la subsolul imobilului.

[+]  Next Level Partners(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Rezidentialul "High Class Vulturilor Apartments" este destinat celor care doresc sa locuiasca intr-un rezidential nu prea mare, cu multi vecini, ci celor care isi doresc o varianta care sa le puna in valoare o anumita latura a personalitatii , legata de un stil mai discret dar luxos . Comision 0 pentru cumparator. Rezidentialul are parte de cele mai bune materiale si fimisaje la nivelul anului 2019, dezvoltatorul avand deja un istoric cu proiecte realizate si vandute in Bucuresti, cat si pe plan european. Apartamentul are o suprafata construita de 110 metri patrati si utila totala de 97 metri patrati. Apartamentul reprezinta o reusita atat pentru uzul familial, cat si ca investitie in vederea obtinerii unui randament superior la inchiriere.

[+]  Stone Consulting&Development(A)


26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Va prezentam un apartament decomandat spatios de 4 camere aflat in Piata Victoriei la etajul 3 al unui bloc din 1984 cu acces uor spre toate punctele de interes ce asigur un standard ridicat de via: transport, educaie, timp liber, centre de afaceri.Cu toate ca se afla in inima orasului, apartamentul este situat intr-o zona mai retrasa si are urmatoarea configuratie: hol generos cu spatii de depozitare/dressing, buctrie complet mobilata si utilata si camara, 2 bai, 3 dormitoare si un living, 2 balcoaneSuprafata utila de 100 mp a apartamentului este completata de un loc de parcare, la 3 min de metrou Piata Victoriei, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 3 / 11, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 120mp, constr. 1984, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, paza, apometre, repartitoare, contor gaze

[+]  Alcbusiness (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 300.000 EURO +TVA - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem spre vanzare o varietate de apartamente cu patru camere in complexul 49 Gafencu care este cel mai exclusivist concept rezidential din Romania, un landmark pentru zona de Nord a Bucurestiului, dezvoltat la numai 100 metri de parcul Herastrau. Apartamentul de 4 camere se afla situat la etajul 1 ale complexului cu o suprafata utila de 125 m2 si se poate beneficia, in plus, de un loc de parcare in unul dintre cele doua niveluri Subsol (pret 35000 euro +TVA) precum si de o boxa de depozitare. Complexul rezidential 49 Gafencu are o suprafata totala construita de 35.000 m2, dispusa pe 2 niveluri subterane, parter si 11 etaje triplex. Avand 97 apartamente de lux cu 2, 3, 4, 5 si 6 camere, 192 locuri de parcare pentru rezidenti si 25 locuri de parcare pentru vizitatori, 49 Gafencu ofera exclusiv rezidentilor acces la urmatoarele servicii: lobby cu zona de asteptare pentru vizitatori, concierge, fitness, spa, piscina indoor, loc de joaca pentru copii. 49 Gafencu dispune la parter de o galerie comerciala, cu o suprafata de 1.350 m2, alocata urmatoarelor servicii: banca, beauty salon, curatatorie haine si croitorie, farmacie, wine & cigar boutique, birouri clasa A. 49 Gafencu se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii, afirmandu-se prin arhitectura si design, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti. 49 Gafencu este echivalentul unui hotel de 5* prin serviciile concepute si astfel emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere, aici, apartamentul mult dorit

[+]  Alcbusiness (A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 237.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vanzare apartament spatios, luminos si confortabil cu 4 camere localizat la etajul 5 al unui imobil modern din zona Baneasa, construit dupa standarde ridicate de calitate si finisaje deosebite. Cu o suprafata utila totala de 145 mp, apartamentul beneficiaza de 2 balcoane ample cu o priveliste deschisa deosebita, un dormitor matrimonial generos (26 mp), 2 dormitoare secundare (15 si 14 mp), 2 bai iar bucataria este complet dotata si utilata.Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare subteran si boxa.Pret: 237.000 Euro

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Apartament in vila spre vanzare, localizat pe strada arh. Ion Mincu langa colegiul national Tudor Vianu, la 1 minut de parcul Kiseleff si ambasada Italiei, la 10 minute de Piata Victoriei, etaj 1/2, compus din 4 camere, 2 bai, 2 boxe, in suprafata totala de 110 mp, 90 mp utili. Apartamentul beneficiaza de un balcon inchis, finisaje de lux, mobilier pe comanda, AC, dressing, termopan, bucatarie inchisa mobilata, etc.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 212.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Penthouse superb, in bloc constructie 2011, localizat in zona 1 Mai - Popisteanu, pe strada Lainici, 5 minute de metrou si piata Domenii. Penthouse-ul cu scara interioara, amplasat pe etajele 3 si 4, este compus din 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai, un balcon de 6mp, un dressing incapator separat, living in suprafata de 40mp, mobilat sau nemobilat, utilat modern, centrala termica proprie Ariston de 35Kw, 2 aere conditionate Ariston, camere spatioase, finisaje superioare, velux. Apartamentul este liber.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 178.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Apartament 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, etaj 3 / 5, decomandat, ansamblu finalizat in 2010, 163 mp, suprafata utila 153mp, utilat, mobilat, terasa, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de mall Baneasa Metro, Academia de Politie si Gradina Zoologica, bucatarie inchisa, 2 locuri de parcare subterane, centrala termica proprie, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, supraveghere video, se accepta credit, negociabil, liber.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 138.000 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Va propunem disponibil spre vanzare un apartament de 4 camere intr-un imobil nou situat langa Bd. Constantin Brancoveanu. Apartamentul se afla la etajul 1/3 al unui imobil constructie 2018, avand o suprafata totala de aproape 108 mp., tip semidecomandat. Interiorul ofera conditii optime de locuit si finisaje de inalta calitate, utilitati: curent, gaze, apa, canalizare, internet. Pozitionat aproape de zona comerciala Piata Sudului, Mall Sun Plaza si de metrou Piata Sudului, la 15 minute. Totodata, exista un acces facil si spre statia de metrou Constantin Brancoveanu, implicit Oraselul Copiilor.

[+]  Creative Brokers(A)

26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 390.000 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament Penthouse cu 4 camere, 3 bai, 2 locuri parcare+2 boxe subsol, terasa-98mp, AC Central, centrala termica bloc.Suprafata construita = 166 mp; Suprafata utila = 118 mp; Suprafata terasa = 98 mp;Bucatarie mobilata si utilata.

[+]  Anteea Estate(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Apartamentul este situat in zona Bulevardul Unirii-Zepter, la etajul 3 intr-un bloc cu 6 nivele, construit in anul 2011.Proprietatea are o suprafata utila totala de 130 mp., suprafata construita este de 168 mp, are o compartimentere decomandata si dispune de 3 grupuri sanitare si de o terasa generoasa de 11 mp .Finisaje : -pardoseli din parchet lemn masiv in living, dormitoare si holuri-pardoseli din gresie portelanata in bucatarie si in grupurile sanitare-pereti placati cu faianta in bucatarie si in grupurile sanitare-ferestre tamplarie PVC cu geam termopan-usa metalica la intrare-usi din lemn si sticla la interior-rulouri la geamuri-obiecte sanitare de foarte buna calitate-finisaje de o calitate excelenta cu materiale din categoria premiumAlte dotari : -bucataria mobilata si utilata complet-centrala termica proprie-sistem de aer conditionat-2 locuri de parcare cu lift sistem Klaus in garajul din subteranul blocului -boxa pentru depozitare -alarma-video interfonBlocul beneficiaza de 2 lifturi moderne, este monitorizat video si dispune de paza permanentaPret : 210.000 EuroPentru mai multe detalii contactati agentia.

[+]  L&M Universal Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 151.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, situat in zona Pipera, langa Scoala Americana. Apartamentul este complet renovat, dispune de finisaje de lux, si este mobilat cu foarte bun gust.Este compus din living, 3 dormitoare (unul este transformat in dressing in momentul de fata), bucatarie, doua bai, un grup sanitar si un balcon de 10 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, avand in proprietate si un loc de parcare subteran.Pentru a intelege cat mai bine compartimentarea, va lasam si un link unde puteti urmari filmuletul de prezentare.Va asteptam la vizionare!

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 229.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un superb apartament situat in imediata apropiere a parcului Herastrau.Acesta beneficiaza de 3 dormitoare, dintre care unul cu baie proprie, exista atasat si un loc de parcare in parcarea subterana.Apartamentul are vedere libera, dispune de finisaje din clasa premium si este complet mobilat si utilat.Parcul Herastrau se afla la cateva minute distanta de mers, alaturi de restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona cu adevarat speciala ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 380.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre inchiriere un superb apartament tip duplex cu 4 camere situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, la mijlocul dinstantei dintre Soseaua Nordului si Strada Nicolae Caramfil, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun si la 2 minute de parcul Herastru, la intalnirea Intrarii Epoicii cu Intrarea Solzilor. Apartamentul este dispus pe etajul 2 si 3, intr-un imobil finalizat in anul 2008 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul are in dotare aer conditionat in fiecare camera, este complet mobilat si utilat modern, foarte luminos, finisaje premium. Exista si doua locuri de parcare in garajul subteran + o boxa. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 380000 € cu o rata de 2017 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 278.990 EURO - Bucuresti , ROMANA
Va propunem spre vanzare apartament cu 4 camere situat in Piata Romana - Magheru, intr-un imobil construit in anul 1980 ,confort lux, decomandat, etaj 5 din 8, cu o suprafata de 125 mp, cu 2 bai, 1 balcon, vedere catre bulevard. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Imobilul este situat in apropiere de metrou,piata,statie RATB,scoli,gradinita.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 164.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , UNIRII
ANG HOLDING va propune la vanzare un apartament deosebit cu 4 camere in zona Unirii - Octavian Goga, in bloc construit in anul 2003, cu vedere mixta , in spate si spre B-dul Unirii, blocul este retras de la bulevard asigurand liniste si confort, zona de promenada si multiple locuri de parcare. Apartamentu are 4 camere din care 3 dormitoare, 2 bai cu geam, 2 balcoane. Se vinde nemobilat.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 189.980 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , TINERETULUI
Va propunem spre vanzare apartament cu 4 camere situat in cartierul Tineretului zona Metrou Mihai Bravu intr-un imobil construit in anul 2015, confort lux ,semidecomandat, etaj 15 din 15 cu o suprafata de 200 mp, cu 2 bai, 2 balcoane si o terasa cu vedere panoramica.Apartamentul este nou si nu a fost locuit.Imobilul este situat in apropiere de metrou, piata, statie RATB, scoli,gradinita. .

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 115.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , VITAN MALL
ANGHOLDING va propune spre vanzre un apartament cu 4 camere deosebit, din zona Mall Vitan, intr-un bloc din anul 1990, in apropiere de scoala, gradinita, loc de joaca pentru copii. Apartamentul este finisat lux, se vinde cu bucataria si baile mobilate si utilate, una cu cada si fereastra, cealalta cu cabina de dus. Loc de parcare in fata blocului si boxa la subsol.

[+]  ANG Imobiliare(A)
26.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , ROMANA
Romana, apartament 4 camere, renovat si mobilat lux, etajul 5/8,Apartamentul se preda complet mobilat si echipat:-Mobilier deosebit realizat la comanda cu cele mai bune materiale;-Canapea Divanissimi Italia, realizata la comanda;-Pat “plutitor”, cu picioare din sticla, Pianca Italia si saltea Simmons SUA, pe care o puteti gasi in hotelurile de lux precum Hilton, Radisson, Sheraton, Ritz, etc-Bucatarie Teka Germania: plita, cuptor, hota, chiuveta, baterie chiuveta si frigider XXL Bosch Germania;

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Agent: Florina Camberliu
Telefon: 0740.104.549
2 3 4 5 »
  Pagina 1 din 5   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero