Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 117

« 1 2 3 4 5
<  Pagina 6 din 6  
12.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 210.000 EURO discutabil - Bucuresti , BASARABIEI
Armstrong Imobiliare va propune un apartament tip duplex cu 5 camere cu un view superb.Daca iti doresti sa beneficiezi de toate avantajele unei vieti urbane, la doar cateva minute de mers cu masina de centrul capitalei te invitam sa vizionezi acest superb apartament. Ansamblul din care face parte este bine localizat, in apropiere de Arena Nationala si Parcul Titan, zona beneficiaza de scoli, gradinite, magazine, piete, hypermaket-uri, acces la toate mijloacele de transport. Ansamblul are parcare subterana, alei pavate si luminate, spatii verzi, loc de joaca, paza si monitorizare video. Accesul din parcarea subterana se face cu 2 lifturi. Apartamentul este foarte bine compartimentat, are in total 5 camere, o bucatarie, 3 bai, un vestibul, un hol, casa scarii, un balcon la primul etaj si o terasa foarte spatioasa in forma de L cu o superba priveliste. Apartamentul are un confort maxim prin faptul ca beneficiaza de doua locuri de parcare in parcarea subterana si o boxa spatioasa. Apartamentul se intinde pe 2 etaje, 11 si 12. La primul etaj gasim holul principal ce face legatura cu fiecare camera inclusiv casa scarii, o baie, bucataria inchisa mobilata si utilata, un living foarte spatios in suprafata de 23 mp cu acces intr-un balcon de 3mp.La etajul superior se ajunge pritr-o scara spatioasa, un spatiu foarte luminos ce ne duce intr-un hol care face accesul in fiecare camera. Aici gasim dormitorul matrimonial cu acces in terasa spatioasa, un alt dormitor ce are acces in aceeasi terasa, o baie spatioasa cu acces din hol si o alta camera cu acces in terasa ce poate fi utilizata ca birou, dormitor, etc.Duplexul beneficiaza la acest etaj de o terasa foarte spatioasa in suprafata de 55 mp ce ofera o superba priveliste: Arena Nationala care este in vecinatate, parcul, inclusiv Casa Poporului si Catedrala.Apartamentul este finisat in totalitate cu materiale de foarte buna calitate, s-a adoptat un stil elegant, clasic, este mobilat si utilat in mare parte si se vinde inclusiv cu boxa si cele doua locuri de parcare subterane in pretul de 210 000 euro.

[-]  Armstrong Company(A)
Telefon: 0742100361, 0766457077
Agent: Valentina Delcea
Telefon: 0766457077
10.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
Va propun spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Chiajna, etajul 1/4, intr un bloc finalizat in 2018. Apartamentul are o suprafata de 70 mp si este compus din doua dormitoare, un living generos, doua bai ( una cu cada si una cabina de dus), bucatarie si un balcon generos. Finisajele sunt la alegere, locul de parcare este inclus in pret, blocul este in aproprierea padurii. Blocul este racordat la toate utilitatile orasului si beneficiaza de lift.COMISION 0 % pentru cumparator.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
10.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 549.800 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , BARBU VACARESCU
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb penthouse de 5 camere, situat intr-un complex nou, exclusivist,in Floreasca , o zona semicentrala a Bucurestiului. Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Apartamentul se afla la etajul 10 intr-o cladire de tipul P+10E, cladirea fiind construita/finalizata in anul 2018.Confortul celor 5 camere, cu suprafețe generoase, sunt la dispoziția ta.Cei 410 m2 utili totali (cu tot cu terase) , conturează locul unde trăiești cele mai frumoase momente, acasă la tine!. In complex mai sunt disponibile si alte apartamente/ duplex cu diferite suprafete si preturi. Pentru mai multe detalii despre acest complex nou si ofertele disponibile nu ezitati sa ne contactati !!Ansamblul rezidențial Dinamic City pune la dispoziția clienților săi apartamente de 2, 3 și 4 camere, care aduc în prim-plan accente urban-moderne, o reinterpretare a stilului industrial, o noutate din punct de vedere al designului interior în proiectele rezidențiale noi ale Capitalei.Dinamic City iese în evidență cu un design îndrăzneț, cu influențe nordice ce oferă fiecărui cămin o amprentă unică. Folosind materiale de o calitate excepțională de la furnizori de renume, Dinamic City îți oferă nu o simplă casă, ci căminul în care să locuiești.De asemenea, clienții Dinamic City nu vor avea stresul găsirii unui loc de parcare când ajung acasă datorită locurilor de parcare subterane existente.

[+]  ANG Imobiliare(A)


03.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.433.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Daca esti in cautarea unui apartament intr-o zona exclusivista, cu suprafata generoasa si foarte aproape de mijloacele de transport, gradinite, scoli si licee de inalta calitate si parc, avem locuinta perfecta pentru tine!ANG Holding va propune in exclusivitate spre achizitie un apartament deosebit, situat in inima Bucurestiului, un apartament cu o suprafata de 250MP. In aceasta suprafata este inclusa si terasa de dimensiune generoasa! Un alt avantaj pe care acesta il ofera este reprezentat de locul de parcare de care dispune.Va recomandam cu caldura acest superb apartament datorita amplasarii acestuia, confortul lux de care dispune si suprafata generoasa pe care aceasta o ofera!

[+]  ANG Imobiliare(A)
03.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 890.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , FLOREASCA
Oferim spre vanzare o proprietate situata in Floreasca, un condominiu de lux cu numai 22 de apartamente. Proprietatea dispune de 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie, living generos cu bucatarie deschisa cu vedere nerestrictionata spre lacul Floreasca printr-un perete cortina, baie de serviciu cu spalatorie, boxa si doua locuri de parcare in garaj. Sistemul de incalzire este prin pardoseala marca Rehau, iar aerul conditionat tip multisplit. Tamplaria este marca Schuco. Baile sunt placate cu marmura iar restul camerelor sunt placate cu parchet. Bucataria este marca Kuxa, mobilierul este in principal furnizat de BoConcept. Proprietatea se vinde integral mobilata.Condominiul dispune de paza permanenta specializata, precum si de o sala de fitness dotata cu aparate de inalta calitate marca Technogym ce se afla doar la dispozitia proprietarilor din condominiu.Proprietatea oferita spre vanzare este compusa dintr-un apartament cu 3 camere si doua studiouri, fiecare dintre acestea doua cu iesire directa in curte. Exista posibilitatea conectarii printr-o scara interioara.

[+]  ANG Imobiliare(A)
03.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.498.990 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va prezinta si va sta la dispozitie cu acest superb apartament de 5 camere, situat intr-o zona de nord a Bucurestiului, Herastrau.Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort.  În cele 5 camere vei putea să profiți din plin de clipele împreună cu familia. Trei băi utilate complet înseamnă flexibilitate pentru membrii familiei. Apartamentul beneficiaza si de doua locuri de parcare.

[+]  ANG Imobiliare(A)
03.05.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.500.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va oferim spre vanzare cel mai exclusivist penthouse din zona de Nord a capitalei, la doar cateva minute de parcul Herastrau. Imobilul dispune de finisaje de lux, iar in pretul de lista sunt incluse si doua locuri de parcare, si se vinde finisat in totalitate, fara mobilier.Loc de parcare inclus în prețul afișat!ANG Holding este bucuros să vă prezinte unul dintre cele mai frumoase proiecte din partea de nord a Bucureștiului.Apartamentele din North Tower combină armonios eleganța și funcționalitatea, oferindu-vă detaliile care contează pentru stilul tău de viață. Acesta adoptă excelența în viața de zi cu zi și oferă toate avantajele noului dumnevoastra apartamentThe Norm Tower are o locație excelentă, oferindu-vă un acces facil la cele mai importante puncte de interes din capitală; este situat chiar în centrul vieții Bucureștiului, aproape de toate lucrurile care vă fac viața mai frumoasă.La doar câteva minute de Parcul Herastrau, Băneasa Shopping City, clădiri corporative și aeroporturi. Cea mai bună locație pentru a fi aproape de toate locurile care contează pentru stilul tău de viață.În fiecare zi vă veți întâlni cu multe avantaje:Parcare securizată,Lift cu acces la toate nivelurile,Sistem de incalzire centrala,Sistem de iluminat complex,Video intephone la intrarea principală, și mai multe lucruri care vă vor face viața mai ușoară.

[+]  ANG Imobiliare(A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 490.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , BARBU VACARESCU
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament cu 5 camere in zona Barbu Vacarescu, localizat intr-un imobil construit in anul 2010. Apartamentul are 4 dormitoare, 2 bai, 1 bacatrie si un living. De asemenea, apartamentul beneficiaza de o terasa extrem de spatioasa care confera o vedere de exceptie.

[+]  ANG Imobiliare(A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 449.900 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , BARBU VACARESCU
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament cu 5 camere in zona Barbu Vacarescu, localizat intr-un imobil construit in anul 2010. Apartamentul are 4 dormitoare, 2 bai, 1 bacatrie si un living. De asemenea, apartamentul beneficiaza de o terasa extrem de spatioasa care confera o vedere de exceptie.Daca sunteti interesat de o vizionare, nu ezitati sa ne contactati oricand!

[+]  ANG Imobiliare(A)
10.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.250.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un penthouse deosebit, situat in unul dintre cele mai frumoase complexe din zona Herastrau. Apartamentul este situat la ultimele 2 etaje blocului, dispunand de o terasa generoasa. Complexul este in apropierea Parcului Herastrau, Soseaua Nordului, Strada Nicolae Caramfil. Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care doriti sa vizionati acest superb penthouse.

[+]  ANG Imobiliare(A)

09.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 399.990 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Cautati un apartament spatios, cu vecini deosebiti, intr-un bloc nou, intr-o zona exclusivista?Ati ajuns exact unde trebuie!ANG Holding va ofera spre achizite un apartament deosebit cu 5 camere situat in zona Herastrau, la 400 de metri de parc!Apartamentul este compus din 5 camere, din care 1 living generos, 4 dormitoare, bucatarie inchisa, 3 bai, holuri de acces, totul decomandat.Va asteptam zilnic la numarul de telefon pentru orice detalii sau pentru vizionari!Va recomandam cu caldura acest apartament datorita calitatii finisajelor interioare si a pozitionarii!

[+]  ANG Imobiliare(A)
09.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 507.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Avem apartamentul perfect pentru tine! Iata si motivele: - Este complet mobilat si utilat, nu trebuie decat sa iti aduci lucrurile persoanele( Aer Conditionat, Masina Spalat, Frigider, aragaz, chiar si vesela) -Este renovat modern, tineresc si are un aer foarte calduros si primitor! - Este calduros, izolat termic in interior, termopane, balcon inchis! -Este decomandat, asa ca familia sau prietenii nu vor fi vreodata derajati cand vin in vizita. -Este intr-o zona foarte linistita, fara zgomot de masini, somnul tau este in siguranta la noi! -Mega image, Farmacie, si alte utilitati la doar 50m - Vino la o vizita sa te convingi, suntem siguri ca te vei indragosti pe loc!

[+]  ANG Imobiliare(A)
08.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 550.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune spre vanzare un penthouse cu 5 camere, alcatuit din 4 dormitoare, un living extrem de spatios, 3 bai, si o terasa cu o suprafata de 95 mp. Pozitionarea blocului este foarte buna, fiind localizat pe o strada adiacenta din Soseaua Nordului. De asemenea penthouse-ul beneficiaza de loc de parcare subteran potrivit pentru 2 autoturisme. Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
08.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 449.800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Avem locuinta perfecta pentru dumneavoastra! Iata de ce!ANG Holding va ofera spre achizitie un Apartament Duplex deosebit, cu o suprafata generoasa, desfasurata pe 200mp utili, 364mp construiti, in Cartierul Aviatiei, aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu. Duplexul beneficiaza de tot confortul necesar celor mai exigente gusturi, fiind mobilat modern, renovat recent si utilat. Apartamentul este desfasurat pe 6 camere din care 1 living, 3 dormitoare, si 2 terase generoase pentru invitati si alte activitati. De asemenea gasim si 4 grupuri sanitare, holuri la intrare si la etaj, plus 2 terase generoase. Cu o vedere deosebita acest apartament este pretabil pentru o familie numeroasa sau pentru persoane care doresc un spatiu deosebit cu o suprafata pe masura asteptarilor.Va asteptam sa ne contactati oricand pentru vizonari!

[+]  ANG Imobiliare(A)
07.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 279.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
ANG Holding va propune spre vanzare un apartament in Vila de 5 camere, situat intr-o zona deosbita, extrem de linistita, dispunand de curte proprie. Apartamentul este situat la etaj 1 al unui bloc construit in anul 1955, reconsolidat in anul 2015. Blocul este in stare perfecta, nu are risc seismic. Apartamentul se potriveste unei familii, avand 4 dormitoare spatioase, dar si unui cuplu aflat la inceput de drum. Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 279000 € cu o rata de 1481 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
02.04.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 1.195.000 EURO - Bucuresti , LAHOVARI
Intr-o vila superba declarata monument istoric de la Piata Romana va oferim spre vanzare un apartament deosebit, tip duplex desfasurat pe doua niveluri (etajul 1 si etajul 2 partial mandardat). Anul constructiei 1915 aduce cu sine stilul arhitectonic al inceputului de secol, cu stucaturi rafinate si cu fresce realizate de maestrii timpului. Accesul se face direct la etaj, pe o scara semirotunda cu balustrada artistic lucrata in fier forjat si lemn, de unde intri in impozantul salon de zi. Din salon ajungi in oricare din cele patru camere decomandate ce pot fi oricare dintre ele la fel de bine folosite ca dormitoare ori birouri sau ca sala de hobby. Din salonul central se intra deasemeni in zona din spate in care gasim bucataria, baia si un wc de serviciu si scara ce ne duce la etajul doi. Aici se deschis mai multe zone, oarecum separate prin mici diferente de nivel. In stanga se intra in doua camere care pot fi gandite ca un apartament separat datorita baii broprii si unei a treia camere care se poate amenaja ca si bucatarie. In partea dreapta mai sunt alte doua camere si un wc de serviciu iar a treia zona este un open space mansardat si frumos amenajat cu grinzi din lemn si pereti din caramida. Proprietatea dispune deasemeni de un garaj cu suprafata de 20 mp iar curtea este in proprietate comuna cu alte doua apartamente din vila. Suprafata totala este de 340mp, iar suprafata utila este de 300mp.

[+]  Elegant Imob(A)
08.03.2019
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 61.300 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Apartament cu 2 camere si suprafata de 61 mp in cadrul proiectului Ruby 5 din zona Teius - Rahova.Ruby Residence continu seria proiectelor imobiliare de succes i lanseaz alt locaie nou, respectiv Ruby 5 Residence- Teius, un imobil cochet, ce se diferentiaza prin design, stil minimalist si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si comfortul pe care ti-l poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem Supermarket Lidl- Teius, Calea Rahovei, Soseaua Alexandriei, Soseaua Antiaeriana, Calea 13 Septembrie, Hypermarket Cora Alexandriei, Parcul Sebastian, mari centre comerciale- Kaufland, Carrefour, Mega Image, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun. Noul proiect imobiliar Ruby 5 Residence dispune de garsoniere, studiouri si apartamente cu 2 camere, intr-o gam variat de compartimentri interioare i spaii locative diverse, care vor mulumi chiar i cele mai exigente pretenii n materie de spaiu locativ, apartamente spaioase i foarte bine compartimentate, n care confortul i buna funcionalitate sunt cele mai importante cerine, exigena i atenia oferit finisajelor interioare dar i grija cu care sunt puse n practic, precum i atenia oferit amenajrii spaiilor exterioare ale ansamblului.

[-]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Telefon: 0766091343
Agent: Nicolae Ion
Telefon: 0766091337
« 1 2 3 4 5
<  Pagina 6 din 6  Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero