Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 160

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
31.05.2017
Oferta garantata
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Apartament spatios situat intr-o cladire unica in Bucuresti, exclusivista, cu o arhitectura deosebita, in apropierea parcului Icoanei. Suprafata generoasa de 170 mp ofera spatiul necesar pentru o familie numeroasa. Situat la etajul 1din 4 apartamentul este compartimentat intr-un mod ingenios, avand la intrare un hol mare, de unde se distribuie livingul, 3 dormitoare, o baie, bucataria + camara. Deasemenea exista si posibilitatea de trecere circulara. Apartamentul mai dispune doua wc de serviciu, o pivnita, loc de parcare. Beneficiaza de o curte generoasa, comuna 2000mp, cu foisor, gradina de trandafiri. O oaza de liniste !

[-]  Rezidenta TA(A)
Telefon: 0768515505
Agent: Liviu
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 149.900 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Magheru, adiacent, etaj 3/p+3, un singur apartament pe etaj, bloc fara risc seismic sau urgenta, 155mp, 5 camere, 2 balcoane, baie+2gr sanitare,parchet de stejar in stare ireprosabila, centrala proprie, instalatia sanitara si electrica schimbata, jaluzele exterioare la toate ferestrele inclusiv la balcoane, multiple spatii de depozitare, boxa la demisol. Blocul este prevazut cu lift. Pretul de 150 mii Euro este putin negociabil.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , DACIA
Blocul este construit in 1936, etajul 4/p+7, 3 balcoane, living dublu, birou si 2 dormitoare. Suprafata camerelor este generoasa, inaltimea 2.80h, parchet de stejar, centrala proprie, baie mare + gr sanitar de serviciu, 2 camere la mansarda. Actele proprietatii sunt clare, cadastru si intabularea sunt efectuate. Pretul de 85000 Euro este putin discutabil.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)


21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 164.990 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Universitate, adiacent, strada linistita, bloc curat, solid, 2 apartamente pe etaj, curat, parchet de stejar, glasvanduri , centrala proprie noua, bucataria mobilate, etaj 3/p+4, 125mp utili, 2 balcoane, baie mare+gr sanitar de serviciu. Camerele au inaltimea de 2.80h.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 179.900 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Apartament de lux, 5 camere+ 2 de serviciu, la km 0, cu 2 bai, 2 debarale mari si 2 mici, 200mp, etaj 2/4, constructie 1934, circular, renovat cu bun gust, parchet natural de stejar, mozaic original, centrala proprie, un singur apartament pe etaj, usi de lemn deosebite cu inaltimea de 2,5m, glasvanduri originale, 20mp dulapuri in perete, multiple spatii de depozitare, bucatarie complet mobilata, pret 179900 Euro.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 149.900 EURO pPret usor negociabil/p - Bucuresti , MAGHERU
pBloc consolidat in 2006, vederea pe lateral/p

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Armeneasca, etaj 3/p+4, parchet de stejar, centrala proprie, glasvanduri. Bloc cu regim mic de inaltime, doua apartamente pe etaj, curat. Suprafata utila este de 115mp, are 3 balcoane, baie mare + gr sanitar de serviciu, living dublu, 3 dormitoare.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Victoriei - Caderea Bastiliei apartament 5 camere, 2 grupuri sanitare, spatii pentru depozitare atat la subsol cat si la mansarda, necesita renovare, pozitie excelenta, acces facil, exterior renovat.

[+]  Artenie PFA(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 355.000 EURO Garajul dublu si locul de parcare se vand separat. - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Apartament de lux De vanzare - 5 camere Vatra Luminoasa Apartamentul se afla amplasat intr-o cladire P+4+M construita in 2007. Blocul are in componenta doar 4 apartamente, clasificand imobilul ca exclusivist. Imobilul este construit pe structura de grinzi din beton, iar peretii interiori sunt din caramida. Imobilul este foarte bine izolat termic, iar fiecare locatar beneficiaza de centrala proprie pe gaz. Apartamentul are suprafata construita de 247 mp, compartimentata in 4 camere, 3 bai, bucatarie, spatii de depozitare bine structurate si o terasa de 24 mp, la care se adauga o boxa la subsol. Terasa are o zona verde, loc de luat masa si zona barbeque cu aerisire prin hota. Suprafata utila a apartamentului este de 187 mp. Apartamentul ocupa integral etajul 3 al imobilului si are acces direct din liftul acestuia in zona holului. Livingul este spatios (60 mp) si elegant avand iesire in terasa. Pardoseala este din parchet masiv din lemn de teak. Zona de noapte este compusa din doua dormitoare si doua bai si un dressing foarte spatios. Dormitorul de oaspeti are intrare din living si se serveste de baia de serviciu. Bucataria si baile sunt modern mobilate si utilate, intregul apartament are sistem de climatizare centralizat, iar incalzirea se realizeaza prin pardoseala realizata din lemn de teak. Apartamentul are termopane din aluminiu, locuinta beneficiaza si de gresie, faianta de cea mai buna calitate, usi interioare celulare, climatizare centralizata, jaluzele electrice, centrala termica Buderus. Dispune de garaj cu 2 locuri de parcare si o boxa aflate la parter si de inca un loc de parcare inchiriat, situat in fata blocului. Spatiul de parcare si garajul nu intra in pretul de vanzare al apartamentului. Se discuta separat. Apartamentul este prevazut cu sistem de alarma si supraveghere video exterioara a intregului imobil. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila de bucatarie si dressinguri! paza, faianta, gresie, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarm

[+]  Bastion Real Estate(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Propunem spre vanzare un apartament tip DUPLEX compus din 5 camere, configuratie decomandat, avand o suprafata utila de 131 mp si terase in suprafata de aproximativ 25 mp, situat la etajele 6 si 7 / 7 al unui imobil amplasat pe B-dul. Unirii, zona Tribunalul Municipiului Bucuresti, Sector 3.Apartamentul se compune - la parter din Living, dormitor, bucatarie, hol acces, grup sanitar, doua terase, - la etaj din 3 dormitoare, baie, hol, dressing si doua terase.Facilitatile apartamentului sunt urmatoarele : este renovat recent, este foarte luminos, parchet stejar, gresie, faianta, geamuri tip termopan, aparate de aer conditionat in toate incaperile, usa de acces metalica iar deasupra apartamentului fiind la ultimul etaj, sunt amplasate camere tehnice ceea ce face ca acesta sa fie protejat termic.Imobilul in care se afla apartamentul este prevazut cu sistem de monitorizare video cat si cu personal angajat la intrarea in bloc, accesul fiind strict controlat. Cu privire la parcarea autoturismelor in spatele imobilului cat si in lateral sunt locuri disponibile de parcare ce pot fi inchiriate de la ADP Sector 3. aer conditionat, certif. urbanism, faianta, gresie, parchet, paza, proaspat renovat, termopan, usa metalica,

[+]  Bastion Real Estate(A)

21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - 5 camere - 167 mp utili - VanzareSoseaua Nordului - Apartamentul este compus din 5 camere fiind situat la parter/5 si are compartimentare decomandata, dispune de doua bai si un grup sanitar avand folosinta actuala de spatiu de birouri. Suprafata spatiului este de 167 mp utili. Apartamentul poate fi un ideal spatiu de locuit.Actualmente este inchiriat unei societati pentru suma de 17 000 Euro/an, plata semestriala.Beneficiaza de acces facil catre toate zonele orasului, avand in apropiere toate mijloacele de transport in comun: metrou, tramvai, autobuze etc.Spatiul suporta recompartimentare si amenajare, putand avea diferite destinatii: rezidenta, birouri, notariat, avocati, clinica medicala, showroom etc.Dotari : centrala termica, aer conditionat.Facilitati: paza, supraveghere video, curatenie curte si spatii comune, piscina exterioara.

[+]  Bastion Real Estate(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 198.500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Propunem spre vanzare un apartament compus din 5 camere, configuratie decomandat, avand suprafata utila de 185 mp ( suprafata construita 268, 27 mp) situat la mansarda unui imobil S+P+4+M edificat in anul 2006, amplasat in partea de nord a Bucurestiului, in cartierul Aviatiei - vecinatate Pod Baneasa - RomaeroApartamentul se compune din living, bucatarie, 4 dormitoare, trei bai, dressing, terasa 41mp, balcon 5 mpApartamentul are in compunere camere spatioase dispunand de finisaje de calitate si terase generoase. Acesta este alegerea perfecta atat pentru locuit, cat si pentru birouri. Camerele dispun de pardoseli acoperite cu parchet laminat, iar peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila. In bai pardoselile sunt din gresie. Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geamuri termoizolante. Usa de la intrare este metalica.Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile (gaz, electricitate, apa si canalizare), centrala termica proprie si doua aparate de aer conditionat. Zona in care se afla amplasat imobilul este mixta, rezidentiala si de business, in vecinatate aflandu-se Hotelul Phoenicia si Spitalul Medicover, showroom-ul Elvila, reprezentanta Ford si cladiri de birouri. Parcul Herastrau se afla la cateva minute de mers pe jos. Accesul la caile de transport in comun este facil, liniile de autobuz (301), tramvai (5) si maxi-taxi aflandu-se in apropiere. aer conditionat, centrala termica, faianta, gresie, parchet, paza, proaspat renovat, termopan, usa metalica,

[+]  Bastion Real Estate(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
VAMZARE APARTAMENT 5 CAMERE TRANSFORMAT IN 4 CAMERE DECOMANDAT 3/8 SUPRAFATA UTILA 110MP CONSTR 1981 TERMOPAN HOL MARE CU SPATIU DE DEPOZITARE MARMURA GRESIE PARCHET NATURAL 2 BALCOANE 2 LIFTURI VEDERE DUBLA A C +GARAJ CU AUTORIZATIE

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
VANZRE APARTA 5 CAMERE IN VILA RENOVATA TOTAL IN 2014 CU RECEPTIE-AUTORIZATIE P/3 CU GARAI 2 BAI gresie, faianta, parchet, aer conditionat, centrala termica, 175MP UTILI

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
CAL VICTORIEI NR 101 APARTAMENT LIBER RENOVAT 5/10 DEC CU 3 GR SANITARE +1 CAMERA LA ETAJ10 +1 CAM LA SUBSOL RENOVAT gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica,

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
Ia-ti o casa de 89000 € cu o rata de 472 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , PACHE PROTOPOPESCU
Apartament 5 camere, in vila, casa boiereasca, Pache Protopopescu, parter/1, 150mp construiti, decomandat, 2 grupuri sanitare, curte interioara.

[+]  AsCo Prodexim(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , KOGALNICEANU
Vand apartament ultracentral in zona Kogalniceanu rond, parter 150mp, arhitectura deosebita, renovat, pretabil locuit/birouri, activitate comerciala, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, proaspat renovat,

[+]  AsCo Prodexim(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Apartament 5 camere Magheru, Hotel Lido, decomandat, etaj 1, suprafata utila 110mp, pretabil locuit, birouri.

[+]  AsCo Prodexim(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 92.000 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Apartament Tineretului 5 camere, situat la 3 min de metrou Tineretului, 4 dormitoare, etaj 3 / 3, confort I, in casa/vila, decomandat, imobil foarte rezistent caramida + beton fara risc seismic, 110mp, constr. 1941, supr. utila : 112mp, semiutilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, interior proaspat renovat, interior stare buna, bucatarie inchisa, geam baie, contor gaze, eliberabil: liber, usor discutabil, 92.000EURO

[+]  Chilli Services(A)
21.07.2017
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va prezentam spre vanzare un apartament sptios cu 5 camere, situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, la cateva minute distanta de statiile de metrou Unirii si Universitate. Apartamentul are o impartire de tip circular si este configurat dupa cum urmeaza: un salon, 3 dormitoare, un living cu acces spre terasa, un dinning room, bucatarie, doua bai ( una de serviciu ), o camara, 2 holuri si un balcon. Apartamentul este ideal ca investitie. Va invitam cu placere, la vizionari.

[-]  Dragos Bajan (A)
Telefon: 0765420882
Agent: Doina Ariciu
Telefon: 0746122221
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero