Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1162

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 59   >
24.01.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, P+1+p, constructie din caramida realizata in anul 2005, supr. totala : 176mp., supr. utila: 145mp., supr. teren: 1000mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m, utilata, 2 bai, centrala termica, fosa septica, apa, gaze, electricitate, loc parcare, mijloace de transport in comun, pivnita, pod. Vecinatati construite si locuite. Vila este mobilata si dispune de o gradina amenajata, piscina, foisor, zona de joaca pentru copii, si este foarte aproape de padure si de zona comerciala a comunei. Pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala: 347mp., supr. utila : 278mp., supr. teren: 647mp + 99 mp cota indiviza de drum, amprenta sol: 147mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica de 50 kW - in condensatie cu boiler de 150 l. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita, dining, bucatarie inchisa - complet mobilata, camera tehnica, dormitor, baie cu cabina de dus, spatiu de depozitare de sub scara; la etaj - hol acces, dormitor cu 2 luminatoare Velux, dormitor sau birou, baie cu cada, dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si balcon. Podul este mansardat cu o inaltime a coamei de 2.10m si un spatiu de 80mp unde se poate amenaja un dormitor sau o zona de relaxare - cu 2 luminatoare Velux si 2 geamuri. Toata casa are parchet lemn masiv, finisaje de calitate. Curtea amenajata cu pomi decorativi si fructiferi, ajunsi la maturitate, gazon, casuta de gradina, put la 40 m adancime cu hidrofor, pompa submersibila. Casa dispune de ministatie de epurare. Casa se afla intr-o zona linistita foarte aproape de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
24.01.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
23.01.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
Vila P+1 de vanzare in Mogosoaia intr-o zona relaxanta, libera, si cu un aer ionizat de padure, departe de aglomeratia urbana a Capitalei. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2018 si are suprafata totala utila de 235 mp cu terase. Constructia a fost realizata pe cadre de beton si pereti portanti de caramida Brikston, izolata termic la exterior cu polistiren, ferestre Salamander tripan cu 7 camere si folie antiefractie, tigla metalica Bilka. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Buderus cu incalzire in pardoseala, boiler de 120 l pt. apa calda menajera. Toate incaperile sunt decomandate, si este compartimentata in: Parter - living generos, bucatarie + dining, hol, camera/birou, baie, spatiu tehnic/camera centralei, dressing, terasa; Etaj - hol, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, baie separata pe hol si terasa. Terenul are suprafata totala de 550 mp, amprenta la sol este de 122 mp, total curte libera 428 mp amenajata cu gazon si sistem de irigatie subteran automatizat. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video cu 7 camere. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, Soseaua Chitilei imediat dupa Pod Constanta, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1997, supr. totala : 320mp, supr. utila : 225mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 103mp, desch. la strada, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, bucatarii inchise, loc parcare, garaj in curte ce poate fi amenajat ca spatiu locuibil, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, piscina de 6 metrii cubi.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , MOARA VLASIEI
Vila P+1 cu toate utilitatile de vanzare in Moara Vlasiei la 35 de minute distanta cu masina personala pe A3 fata de Piata Universitatii din Bucuresti. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2015, are suprafata totala utila de 294 mp cu terase, si este compartimentata in: Parter: bucatarie amenajata cu mobilier pe comanda si soba de teracota cu plita pe lemne, camera centralei/debara, living cu semineu pe lemne, 2 dormitoare (unul transformat in birou), baie, holuri, marchiza inchisa cu termopan, terasa cu acces din living si din bucatarie; Etaj: master bedroom cu dressing, baie, si terasa proprie, 1 dormitor cu baie pe hol si terasa cu acces din hol. In curte mai exista o constructie separata in suprafata de 80 mp utili distribuita pe parter si subsol, cu baie proprie si centrala termica cu gaze. Ambele constructii au fost realizate pe cadre de beton si pereti portanti de caramita porotherm, izolate termic la exterior cu polistiren, ferestre termopan, acoperite cu tigla metalica. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Ariston si boiler pt. apa calda menajera. Terenul are suprafata totala de 3023 mp, amprentele la sol ale constructiilor sunt de 90 mp si 177 mp, total curte libera ramasa, aproximativ 2700 mp, amenajata cu iarba, pomi fructiferi, vita de vie, mure, capsuni, tuia, care au sistem de irigatie prin picatura. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , REAL VITAN
Va propuneM spre vanzare o vila P 1 cu suprafata utila de 90mp care face parte dintr-un complex de vile insiruite din zona Fizicienilor-Dristor. Locuinta va fi dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, sanitare baie, geamuri tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior,usi interior, usa metalica. Acces rapid catre toate punctele de interes major din zona, Metrou Dristor,centre comerciale, Mall Vitan, gradinite , scoli, licee. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati 0732.839.719 Remus Nicu

[+]  Smart Rezidential(A)

24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , REAL VITAN
Smart Rezidential va propune catre vanzare o vila deosebita care face parte dintr-un complex de vile insiruite din sectorul 3, zona Dristor. Locuinta va fi dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica. Imobilul va fi construit la cele mai inalte standarde in vigoare si va fi destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei va fi atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Ansamblul prezentat dispune de un amplasament excelent, acces rapid catre toate punctele de interes major din zona, centre comerciale, mall Vitan, Bulevardul Decebal, etc. Vila prezentata are o suprafata utila de 92mp, curte 30mp, loc de parcare si grup sanitar pe fiecare etaj. Oferim dosar bancar gratuit! Se accepta credit! Comision 0%! Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati Remus Nicu 0732.839.719

[+]  Smart Rezidential(A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 270.000 EURO - Bucuresti , MAIOR CORAVU
5 MINUTE PARC MAIOR CORAVU CASA PARTER + POD MANSARDABIL FARA LEGEA 112 RENOVATA INTEGRAL 2017. TERENUL SINGUR CURTE ESTE DE FORMA DREPTUNGHIULARA SI ARE DESCHIDERE 12 METRI. AMPRENTA ESTE DE 80 MP CU SC 100 MP. EXISTA BUCATARIE LIVING 3 DORMITOARE SI 2 GRUPURI SANITARE. EXISTA INTABULARE SI ACCEPT CREDIT. ZONA AVERDE SI LINISTITA AFLATA SEMI CENTRAL APROAPE BD DECEBAL CALEA CALARASI MIHAI BRAVU IANCULUI FERDINAND OBOR MOSILOR STEFAN CEL MARE COLENTINA DIMITROV RITMULUI PANTELIMON MEGA MALL BD CHISINAU BASARABIA CAMPIA LIBERTATII- OFERTA F 08

[+]  1 Dolhaschi Impex (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 265.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 265000 euro - 230 euro/mp (curte plus suprafata utila) - Pipera - vila 10 camere, S+P+E+Mansarda, suprafata utila 520 mp, amprenta 178 mp. Parter finisat: 3 camere, bucatarie, 2 bai, camera tehnica. Etaj si Mansarda open-space constructie la rosu. Utilitati complete: centrala termica pe gaz, canalizare, curent, put cu hidrofor pentru udat gradina, constructie 2008. Suprafata teren total 813 mp din care curte 635 mp. Vila se poate finaliza pentru locuit sau pentru amenajarea unei gradinite.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Damaroaia , Luptatorilor colt, P+E , amprenta la sol 110 mp , la gri , compartimentata , constructie 2003 , teren total 486 mp , deschideri 30 x 16 ml , pret usor discutabil

[+]  Valsim Center (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
Chitila , str Fanionului , casa caramida , 3 camere , 2 bai , constructie 1969 , amprenta la sol 102 mp , teren total 300 mp , deschidere 10, 20 ml

[+]  Valsim Center (A)
Ia-ti o casa de 100000 € cu o rata de 531 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Bucurestii Noi - Chitila , str Niagara , P + E + M , 4 camere + mansarda open space , 2 bai , amprenta la sol 100 mp , teren total 226 mp , deschidere 13 ml , constructie 2008, gresie , faianta , parchet , termopane

[+]  Valsim Center (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
Bucurestii Noi- str Limanului , casa tip CFR , renovata 2007 , 3 camere , baie , bucatarie , suprafata construita 100 mp , teren total 300 mp

[+]  Valsim Center (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , AVIATOR POPISTEANU
1 Mai -Popisteanu, str Tarnava , P + 2E + M , suprafata construita 650 mp , 4 camere + 2 bai + 1 bucatarie / nivel amprenta la sol 170 mp , constructie 1993 , renovata total interior exterior 2014 , teren total 300 mp , deschidere 15 ml , mansarda 60 mp , spatii depozitare , garaj , pretabil firma , gradinita , azil , etc

[+]  Valsim Center (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 219.000 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Banu Manta , str Ialomicioarei , D + P + E , 9 camere , 2 grupuri sanitare , 3 camere / nivel , suprafata construita 270 mp , amprenta la sol 100 mp , constructie 2016 , nu are curte , pretabil firma , cabinet medical , etc

[+]  Valsim Center (A)
24.01.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
1 Mai - Domenii , str Clucereasa Elena , P+E , amprenta la sol 80 mp , garaj 15 mp , beci , constructie 1997 , suprafata construita 131 mp , 4 camere , 2 bai , teren total 188 mp , deschidere 8, 17 ml caramida , cu placa de beton intre etaje

[-]  Valsim Center (A)
Telefon: 0761570101
Agent: Mihaela Iftode
Telefon: 0761.570.101
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 59   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero