Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 158

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de malul lacului, in vecinatatea Paradisului Verde, locatie deosebita, arhitectura moderna, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 190mp, constr. 2018, supr. utila : 143mp, supr. teren : 652mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata. La parter : living luminos zona insotita cu suprafata living 31 mp, dormitor parter in suprafata de 11 mp si terasa spate imobil spre gradina in suprafata de 33 mp. La etaj : 3 dormitoare, dintre care 19 mp dormitorul matrimonial, 17 mp dormitor 2 etaj si 11 mp dormitor 3 etaj. Imobilul se vinde la cheie, cu toate finisajele incluse in pret. Finisajele la alegerea cumparatorului, termen de executie finisare imobil maxim 4 - 5 saptamani de la semnare antecontract. Locuinta se va preda cu gradina amenajata, vegetatie si peisagistica, accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 114.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+M, vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 469mp, amprenta sol: 90mp, un balcon, 3 bai. Casa este compartimentata astfel: Parter - bucatarie (12.50 mp) ce poate fi inchisa, living (33 mp) cu iesire pe terasa, WC servici, spatiu depozitare sub scara, garaj cu acces si din casa. La etaj regasim 3 dormitoare (din care doua de peste 18 mp), 2 bai, balcon. Situata in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, acoperis tigla, garaj, strada asfaltata, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta individuala de vanzare in Corbeanca, in vecinatatea Paradisului Verde, foarte aproape de lac si padure, gradina pozitionata pe sud, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. totala : 196mp, supr. utila : 147mp, supr. teren : 800mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, nemobilata, centrala termica, doua terase pe parter in suprafata totala de 20 mp, una in fata si alta in spate cu vedere la gradina. Locuinta are gresie si faianta in bai, in bucatarie si pe scara interioara, are a doua placa de beton peste etajul 1, usa metalica intrare, centrala termica Viessmann 35 kw, termopan Rehau, calorifere montate integral, gaze, fosa septica 2000 L cu drenaj in sol, bucatarie inchisa, izolatie termica, acoperis metalic tabla Bilka, alei betonate + parcare betonata pentru 3 masini, put propriu 25 mp la a doua panza freatica cu camera de apa betonata si amplasata separat de locuinta. Accesul la imobil se face pe toate drumurile publice asfaltate si pe drum de servitute pietruit pana la casa. Proprietatea este imprejmuita cu gard beton, lemn si fier. Casa are pod inalt de maxim 2, 2 m inaltime si 40 mp spatiu util in pod. Lacul se afla la mai putin de 100 mp, locuinta este amplasata sus fata de lac, pe deal, cu vedere de pe balconul dormitorului matrimonial la lac si la padure. Proprietatea se poate tranzactiona la pretul de 135.000 euro exterior la cheie, interior la alb avansat - fara parchet si usi, cu toate baile la cheie, cu toate racordarile si utilitatile incluse, centrala si calorifere. Pentru pretul de 145.000 euro, proprietatea se vinde la cheie, complet finalizata interior/exterior. Preturi foarte usor negociabile, se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie cu acces facil in Corbeanca, zona Petresti, foarte aproape de DN 1, cu vedere la padure. Locuinta are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 466mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, centrala termica pe gaze si incalzire in pardoseala, nemobilat si neutilat, finisaje standard, la cheie. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, baie, living cu iesire pe terasa, bucatarie spatioasa de 14 mp cu vedere la gradina. La etaj : dormitor matrimonial cu baie proprie, balcon circular si dressing si alte doua dormitoare pozitionare pe sud soare si lumina naturala toata ziua, deservite de o baie. Pretul nu include terasa sau placari din piatra naturala la exterior imobil. Sunt incluse in pret aleile si loc de parcare amenajat in curte si gard din lemn natural si poarta de acces in proprietate. Se accepta credit, usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO la cheie, mobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobilare, proprietate situata central, in apropiere de lac zi zona verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1 Etaj+ Pod, in casa/vila individuala din cadre de beron si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 140mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 16m, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, canalizare si apa publica, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Imobilul se afla pozitionat in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea are semineu in living, finisaje la interior calitate superioara marmura/travertin si piatra naturala, mocheta de calitate superioara etaj imobil, incalzire in pardoseala in toata casa. Locuinta are terasa moderna de 23 mp cu acces practic din living cu gratar amenajat din piatra naturala, gard modern cu fundatie si soclu din beton si lemn masiv si poarta stilizata din fier rectangular, rulouri exterioare aluminiu si loc de depozitate in pod. Curte amenajata cu mesteceni maturi de jur-imprejurul terasei, gazon, sistem de udat automat cu programator si alei betonate. Pentru pretul de anunt, imobilul se vinde nemobilat. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
De vanzare imobil la cheie in Corbeanca, cu posibilitate de preluare rate, in ansamblu privat cu circuit inchis, servicii de administrare, bariera, iluminat stradal, 5 camere dintre care 3 dormitoare si o mansarda open space, constructie P+1+M, in vila duplex, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 175mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 355mp, amprenta sol: 81mp, desch. sosea 19m, utilat, o bucatarie, 2 bai, toate actele pregatite pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Locuinta amplasata in zona linistita, aproape de padure, comunitate formata. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Alte facilitati si avantaje locuinta : rulouri de aluminiu montate in interior pe zona de parter, alei din ciment amprentat in toata curtea, loc parcare pentru doua masini, gazon brad si pomi fructiferi, gard din lemn masiv cu fundatie de beton. Locuinta este incalzita continuu, in perfecta stare de functionare, este racordata la toate utilitatile si are acces la canalizare si apa publica. Bucataria locuintei este inchisa, complet mobilata si utilata cu mobila moderna si are masina de spalat vase. Din living se iese pe terasa, zona cu vedere la gradina pe sud, cu soare toata ziua. Terasa din spate este din lemn cu fundatie de fier/beton legata de constructia casei, cu posibilitate de extindere living si marire suprafata parter. Dupa preferinta potentialului cumparator, imobilul se vinde mobilat/nemobilat, astfel : Pretul de 110.000 euro este pentru locuinta la cheie, nemobilata, doar cu bucataria utilata. Pentru pretul de 115.000 euro imobilul se va preda complet mobilat si utilat, conform fotografii de prezentare din anunt. Accepta credit/preluare rate, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
15.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 124.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de lac, zona linistita cu acces facil, vecinatati noi si locuite. Locuinta din caramida si beton si compartimentari din rigips la etaj, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, constructie finalizata, constr. 2018, supr. totala : 165mp, supr. utila : 137mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 93mp, desch. sosea 25m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea are canalizare, dormitor/birou parter, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. La alegere, in functie de preferintele cumparatorului, locuinta se poate tranzactiona cu sau fara finisaje. Spatiu de partcare in curte pentru doua masini, terasa rustica pe parter, acoperita cu o pergola din lemn. Spatiul interior este impartit in 4 dormitoare dintre care un dormitor/birou la parter si alte 3 dormitoare la etaj + living si bucatarie open space cu posibilitate de inchidere. Acoperisul este marca Bilka cu 15 ani garantie si ferestre/geamuri VEKA, import Germania. Incalzirea este prin pardoseala materialele marca TECE, import Germania, centrala termica 30kw Ariston iar boilerul este separat cu capacitatea la alegere 120 - 150 litri. Casa dispune de toate utilitatile (racordare gaz, curent trifazat, canalizare, apa curenta). Pentru pretul de anunt de 124.000 euro imobilul se vinde fara finisajele incluse, dar cu toate racordarile finalizate si complete. La cerere, casa se poate tranzactiona complet finisata, iar cumparatorul isi poate alege si personaliza finisajele dorite, incluse in pretul de 134.000 euro. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 132.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
SUPEROFERTA!!! Pret 132000 euro - Baneasa - vila 3 camere, P+1, an constructie 2006, insiruita, canalizare racordata la reteaua de apa a municipiului Bucuresti, suprafata utila 136 mp, teren 160 mp, 3 grupuri sanitare, 1 balcon, 1 terasa, curte privata - gradina in spatele casei, parcare proprie. Parter: living 29 mp, bucatarie deschisa 14 mp, grup sanitar, camere depozitare 6 mp, bucataria mobilata si utilata. Etajul 1: Dormitor matrimonial 17 mp, balcon 3 mp, dressing pe hol, baie 6, 30 mp, al doilea dormitor 15 mp, a doua baie cu cada. Casa se vinde mobilata si utilata.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 181.000 EURO - Bucuresti , HENRI COANDA
SUPEROFERTA!!! Pret 181000 euro - Henri Coanda - casa 4 camere, Tip S9, individuala, P+M, suprafata utila 145 mp, suprafata construita 195 mp, teren 415 mp, amprenta la sol 100 mp, situata in zona Voluntari a cartierului Henri Coanda, finisata 90 %, mai are nevoie de finisari la pavimente, obiecte sanitatre si usi. Casa este libera de sarcini, nu exista ipoteci sau sechestre pe teren.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)

17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 360.000 EURO 360000 - Bucuresti , DOMENII
Ocazie!De Vanzare o superba Vila in zona Ion Mihalache -Piata DomeniiVila este amplasata pe una din strazile de vis- a -vis de Piata Domenii, intr-o zona linistita.Proprietatea se compune din ;-Vila de P+M- plus pivnita partial, construita in anul 1935si refacuta total inclusiv etajul facut in 1993.Terenul aferent ramas liber e 236 mp dintr-un total de 347mp si cu 12 ml deschidere.Suprafata utila totala este de 150mp, din care 83mp la parter, 52mp la etaj si 15mp la subsol. (conform schitelor atasate).Astfel, la parter gasim aria de zi spatioasa, luminoasa, compusa din living si dining, un hol generos, un dormitor, baie, bucatarie; scara interioara conduce la etaj unde intalnim dormitorul matrimonial foarte larg, cu zona de living, dresing, baie, hol si un alt dormitor, asa cum se poate observa din planurile atasate.Curtea este mare , foarte frumos amenajata si detine si un garaj in curte.Pentru detalii si vizionari va stam la dispozitie-0734240602-Cristina Aktual Imobiliara

[+]  Aktual Imobiliare(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
4 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. totala : 150mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 50mp, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica, canalizare, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, geam baie, paza

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera, Vasile Alecsandri, complex rezidential, 24 de vile insiruite, P 1E, 138 mp construiti, 125 mp utili, curte libera 50 mp, se vand la alb.4 camere, 3 dormitoare, P 1 M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. utila : 125mp, neutilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica, canalizare, gaze, loc parcare, asfalt, paza.Pret 100.000 euro TVA inclus

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
4 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. utila : 125mp, neutilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica, canalizare, gaze, loc parcare, asfalt, paza

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 149000 euro -Pipera - Ansamblul Azur - Vila P+1+M, suprafata totala teren 150 mp, suprafata utila 134 mp, curte 100 mp, an constructie 2007. Casa este compusa din 4 dormitoare, 3 bai, living, bucatarie, 3 camere tehnice . Vila are toate utilitatile disponibile, actele la zi, libera, nemobilata si neutilata. Ansamblul beneficiaza de paza permanenta si acces controlat, de supermarket si locuri de joaca pentru copii.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 149000 € cu o rata de 791 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 153.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 153000 euro - Pipera - Complex Domus - casa 5 camere, tip C, cu acces la piscina si spatiul comun de relaxare, P+1+M, insiruita, 4 dormitoare spatioase si diverse spatii de depozitare, suprafata utila 141mp, suprafata construita 172 mp, an constructie 2007, dressing, 2 bai, aer conditionat, centrala termica, terasa, apa, canalizare, gaze, izolata termic. Casa este amplasata pe un teren de 126 mp cu o amprenta de 61 mp nivel, dispunand si de o curte amenajata in suprafata de 65 mp. La parter avem livingul spatios cu hol, bucatarie si baie, avand si acces la terasa si gradina, la etaj avem 2 dormitoare si o baie mare iar la mansarda avem 2 dormitoare spatioase. Complexul beneficiaza de spatii de agrement si paza 24 /24.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
1 Mai - Chibrit str. Soveja D + P 3 camere baie bucatarie amprenta la sol 130 mp casa noua , gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, teren 486 mp , pret discutabil

[+]  Valsim Center (A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Banu Manta , str Petru Maior , S+P+E+M , constructie 2007 , 7 camere , 3 bai , pivnita , centrala termica , aer conditionat in fiecare camera , curte , suprafata utila 150 mp , teren 121 mp , pretabil birouri , gradinita , locuit

[+]  Valsim Center (A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 255.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Damaroaia , str Ciresoaia , P+M , 5 camere , 2 bai , constructie 1995 , beci , mansarda , teren 360 mp

[+]  Valsim Center (A)
17.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 207.000 EURO - Bucuresti , BISERICA BAZILESCU
Bucurestii Noi - Biserica Bazilescu , str Berveni , P+E , 4 camere , 2 bai , bucatarie , balcon , amprenta la sol 95 mp , constructie 2002 , casa construita pe spate , teren liber in fata de 170 mp , teren total 270 mp , deschidere 9 ml

[-]  Valsim Center (A)
Telefon: 0761570101
Agent: Mihaela Iftode
Telefon: 0761.570.101
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero