Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 126

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
17.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de malul lacului, in vecinatatea Paradisului Verde, locatie deosebita, arhitectura moderna, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 190mp, constr. 2018, supr. utila : 143mp, supr. teren : 652mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata. La parter : living luminos zona insotita cu suprafata living 31 mp, dormitor parter in suprafata de 11 mp si terasa spate imobil spre gradina in suprafata de 33 mp. La etaj : 3 dormitoare, dintre care 19 mp dormitorul matrimonial, 17 mp dormitor 2 etaj si 11 mp dormitor 3 etaj. Imobilul se vinde la cheie, cu toate finisajele incluse in pret. Finisajele la alegerea cumparatorului, termen de executie finisare imobil maxim 4 - 5 saptamani de la semnare antecontract. Locuinta se va preda cu gradina amenajata, vegetatie si peisagistica, accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
17.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 109.000 EURO comison 0 % - Bucuresti , CORBEANCA
Comision 0% de la cumparator! Vanzare vila duplex in ansamblu rezidential - Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+ M, structura cadre de beton si caramida, constr. 2015, supr. totala: 178 mp., supr. utila: 125mp., supr. teren : 330 mp., amprenta sol: 73 mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa, 2 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, terasa acoperita la parte.Zona linistita, in apropierea padurii, terasa acoperita la parter, canalizare menajera si pluviala, alimentare cu apa potabila, servicii de administrare, paza permanenta, iluminat stradal, zona linistita, in apropierea padurii. Casa este compartimentata astfel: la parter avem hol acces, bucataria inchisa, baie cu cabina de dus, living cu iesire in terasa acoperita si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing propriu, alte doua dormitoare cu dimensiuni similare si o baie. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO la cheie, semimobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cocheta de vanzare in Corbeanca in ansamblu rezidential, locuinta in vila duplex, structura de rezistenta solida din amvic, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 178mp, supr. utila : 143mp, supr. teren : 335mp, amprenta sol: 88mp, desch. sosea 16m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, toate actele in regula pentru vanzare, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, scoala, gradinita, toate utilitatile, imobil pe gaze, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata, acces rapid si facil pe drum privat asfaltat pana la imobil. Compartimentare vila : La parter locuinta dispune de living, bucatarie cu acces pe terasa, hol de acces, loc de depozitare sub scara si baie de serviciu cu cabina de dus. La etaj se afla un dormitor matrimonial pozitionare pe sud-vest, cu baie proprie si dressing, dormitor 2 camera copilului si dormitor 3 destinatie birou si baia 2 de la etaj. Casa se afla in ansamblu rezidential zona de vile, la mai putin de 1 km de padure si supermarket. Imobilul se vinde nemobilat. In curte exista o casuta de gradina pentru depozitare + generator. Curte amenajata cu vegetatie matura, gradina cadru intim in foarte buna stare, gazon si copaci, terasa cu piatra naturala finisaje exterioare de calitate, terasa pe sud cu acces atat din bucatarie cat si din living, cu vedere spre gradina. Costuri minime de intretinere datorita sistemului de constructie tip amvic, constructie direct proprietar in regie proprie, casa foarte bine izolata, incalzire centrala proprie Buderus, generator, put propriu si fosa septica proprie. Pret foarte usor negociabil, se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, aspect arhitectural deosebit, unitate duplex stil toscan si gradina insorita pe sud, amplasament deosebit in vecinatatea padurii, constructie din caramida si cadre de beton, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, CE clasa A, constr. 2017, supr. totala : 244mp, supr. utila : 125 mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75 mp, desch. sosea 15m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, nemobilata, aer conditionat, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren austrotherm, vata minerala ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Etajul 1 este incapator, cu o suprafata totala de 74 mp, cu dormitor matrimonial cu zone de dressing si balcon frantuzesc, baia matrimoniala spatioasa separat, cu vedere catre gradina si alte doua dormitoare pe etaj cu baie. Podul cu posibilitate de mansarda are suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room si spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Vila dispune in living de semineu design deosebit pe lemne marca Seguin, iar la exterior loc prevazut pentru gratar. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 188.000 EURO la cheie, semimobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
18.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 171.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Imobiliar Expert Grup va propune catre achizitie o casa de 150mp utili cu teren generos, amplasata in zona Parc Bazilescu.Casa este compusa din 2 corpuri, unul construit in anii 1960, avand un singur nivel si un corp construit in anul 2000, avant P+E.Casa are o compartimentare de 3 camere, din care 2 dormitoare si dispune de o curte generoasa de aproximativ 300mp.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
18.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 339.000 EURO negociabil - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Vila insorita, eficient compartimentata situata in zona Baneasa-Iancu Nicolae-Hotel Tecadra.Vila se desfasoara pe demisol+parter+etaj 1 Demisolul a fost transformat in sala gimnastica/dresing/depozitare. La parter avem livingul cu iesire pe terasa si in curte, bucaterie semideschisa cu loc de luat masa, grup sanitar. Etajul este compartimentat in dormitor matrimonial cu dresing si baie proprie, alte doua dormitoare si o baie.farmecul acestei proprietati este dat si de curtea frumos amenajata, insorita, -o oaza de liniste! In fata proprietatii dispunem de 2 locuri de parcare.Strada este asfaltata, bine amenajata si cu vecinatati construite.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 127.000 EURO negociabil - Bucuresti , SALAJ
casa parter + etaj, 2011, mobilata si utilata, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, proaspat renovat, alarma, 127000 e neg

[+]  Smart Exclusiv Imob(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 115000 euro - Pipera - Voluntari - casa 6 camere, an constructie 2007, P+E, constructie solida, suprafata utila 135 mp, teren 331 mp, front stradal 12 ml, parterul complet utilat (2 camere) , etajul format din 2 camere este la rosu, toate utilitatile, garaj de beton de 20 mp, si inca un corp de cladire format din 2 camere in curte, singur in curte.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 92.000 EURO - Bucuresti , ANDRONACHE
SUPEROFERTA!!! Pret 92000 euro - Colentina - Andronache - casa 7 camere, suprafata utila 150 mp, suprafata teren 300 mp, an constructie 1971.Casa are 3 bai, 3 bucatarii, este izolata in exterior are geamuri si usi termopan, gresie, faianta, parchet, incalzire centrala, apa canalizare, deschidere curte 7, 50 ml si lungime 40. Scoala si gradinita la 3 minute distanta, iar tramvaiul la maxim 10 minute. Singur in curte.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)

17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , THEODOR PALLADY
SUPEROFERTA!!! Pret 149000 euro - Theodor Pallady - Opel - casa 4 camere, p+1+m, finisata la cheie, an constructie 2018, nemobilata, suprafata utila 130 mp, amprenta 60 mp, teren 160 mp, curte 100mp, 3 bai, 2 locuri de parcare, centrala termica, calorifere, gresie, faianta, parchet, termopan, toate utilitatile: canalizare, apa, gaze, curent electric. Aproape de LIDL, PENNY, metrou si tramvai. Casa beneficiaza de un teren ingradit individual.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
la mai mult de 10 min de metrou Pipera, 5 camere, 4 dormitoare, p+1+M, in casa duplex, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 180mp, constr. 2017, supr. totala : 180mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 150mp, amprenta sol: 60mp, utilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, geam baie, paza, apometre

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , BASARAB
SUPEROFERTA!!! Pret 195000 euro - Basarab - 2 case, 8 camere, imobile belle epoque, an constructie 1950, S+P+M, suprafata construita 140 mp, teren 200 mp, front stradal 16 ml. Sunt 2 imobile aflate in aceeasi curte, pozitionate fata in fata, 8 camere dintre care 7 camere dispuse pe parter si 1 camera la demisol, stil arhitectural deosebit, renovate interior si exterior, racordate la toate utilitatile ( gaz, apa, canalizare, energie electrica), geamuri termopan, a fost schimbata toata instalatia electrica. Fiecare casa are contorizare separata. Imobilele pot fi supraetajate pana la 3 etaje conform PUD zonal, nu sunt cu legea 112, nu prezinta risc seismic. Toate actele la zi, singur in curte, aproape de mijloacele de transport in comun si metrou.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 237.000 EURO - Bucuresti , FOISORUL DE FOC
Mosilor- Foisorul de Foc, casa singur curte, teren 244 mp ( 252 mp din acte) cu deschidere de 10 ml, amprenta 128 mp (doua corpuri de cladire), curte libera 116 mp. Constructie 1941 in stare foarte buna, pivnita, pod mansardabil, renovata, centrala termica, aer conditionat, etc. C1- amprenta 86 mp, 3 camere pe hol, baie, bucatarie doua intrari, pivnita, pod mansardabil. C2- 2 camere, gr. sanitar, amprenta 30 mp. Fara probleme juridice, fara L112 in istoric, libera si disponibila imediat. Pretabila rezidenta/ birou/ inchiriere.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Damaroaia , str Oinei , P+E , 5 camere , 2 bai , amprenta la sol 85 mp , constructie 2005 , pod , 2 balcoane , terasa , teren total 206 mp , deschidere 12 ml

[+]  Valsim Center (A)
Ia-ti o casa de 210000 € cu o rata de 1115 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , LAMINORULUI
Bucurestii Noi - Laminorului , str Proletarului , P+E+M , constructie 2017 , 5 camere , 3 bai , suprafata construita 200 mp , suprafata utila 150 mp , terasa , teren total 200 mp , colt

[+]  Valsim Center (A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 165.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRESARII
1 Mai - Grivita , str Tintasului , casa constructie 1945 , renovata 2008 , tip vagon , 3 iesiri in curte , 4 camere , 2 bai , pivnita , suprafata construita 127 mp , teren total 217 mp , deschidere 8 ml

[+]  Valsim Center (A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 162mp, supr. utila : 147mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 80mp, o bucatarie, 3 bai, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Casa este compartimentata astfel: parter - hol intrare, living cu iesire pe terasa, bucatarie (poate fi inchisa), WC servici, scara piatra naturala, balustrada inox Italia, etaj - dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie separata. Placa beton intre etaj si pod. Gradina amenajata cu gazon, pomi fructiferi, alei pietruite, sistem de irigatie automat cu aspersoare, porti actionate electric. Toate utilitatile: curent trifazic, circuite separate parter si etaj, put, fosa septica, gaze, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 380.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 180mp., supr. utila : 144mp., supr. teren : 1100mp., amprenta sol: 90mp., desch. sosea 40m, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de padure, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada asfaltata, finisaje de calitate, marmura, ventiloconvertoare, incalzire in pardoseala, curent trifazic, complexuri rezidentiale noi, mansarda in constructie, finalizata la cerere.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.01.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala : 145mp, supr. utila : 138mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 16m, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, aer conditionat, centrala termica, garaj. Casa este compartimentata astfel: Parter: hol acces, living, bucatarie inchisa, doua dormitoare, baie. La etaj regasim doua dormitoare deservite de o baie, Se accepta credit, pret negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero