Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 131

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta individuala de vanzare in Corbeanca, in vecinatatea Paradisului Verde, foarte aproape de lac si padure, gradina pozitionata pe sud, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. totala : 196mp, supr. utila : 147mp, supr. teren : 800mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, nemobilata, centrala termica, doua terase pe parter in suprafata totala de 20 mp, una in fata si alta in spate cu vedere la gradina. Locuinta are gresie si faianta in bai, in bucatarie si pe scara interioara, are a doua placa de beton peste etajul 1, usa metalica intrare, centrala termica Viessmann 35 kw, termopan Rehau, calorifere montate integral, gaze, fosa septica 2000 L cu drenaj in sol, bucatarie inchisa, izolatie termica, acoperis metalic tabla Bilka, alei betonate + parcare betonata pentru 3 masini, put propriu 25 mp la a doua panza freatica cu camera de apa betonata si amplasata separat de locuinta. Accesul la imobil se face pe toate drumurile publice asfaltate si pe drum de servitute pietruit pana la casa. Proprietatea este imprejmuita cu gard beton, lemn si fier. Casa are pod inalt de maxim 2, 2 m inaltime si 40 mp spatiu util in pod. Lacul se afla la mai putin de 100 mp, locuinta este amplasata sus fata de lac, pe deal, cu vedere de pe balconul dormitorului matrimonial la lac si la padure. Proprietatea se poate tranzactiona la pretul de 135.000 euro exterior la cheie, interior la alb avansat - fara parchet si usi, cu toate baile la cheie, cu toate racordarile si utilitatile incluse, centrala si calorifere. Pentru pretul de 145.000 euro, proprietatea se vinde la cheie, complet finalizata interior/exterior. Preturi foarte usor negociabile, se accepta credit.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, aspect arhitectural deosebit, unitate duplex stil toscan si gradina insorita pe sud, amplasament deosebit in vecinatatea padurii, constructie din caramida si cadre de beton, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, CE clasa A, constr. 2017, supr. totala : 244mp, supr. utila : 125 mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75 mp, desch. sosea 15m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, nemobilata, aer conditionat, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren austrotherm, vata minerala ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Etajul 1 este incapator, cu o suprafata totala de 74 mp, cu dormitor matrimonial cu zone de dressing si balcon frantuzesc, baia matrimoniala spatioasa separat, cu vedere catre gradina si alte doua dormitoare pe etaj cu baie. Podul cu posibilitate de mansarda are suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room si spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Vila dispune in living de semineu design deosebit pe lemne marca Seguin, iar la exterior loc prevazut pentru gratar. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 188.000 EURO la cheie, semimobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
De vanzare imobil la cheie in Corbeanca, cu posibilitate de preluare rate, in ansamblu privat cu circuit inchis, servicii de administrare, bariera, iluminat stradal, 5 camere dintre care 3 dormitoare si o mansarda open space, constructie P+1+M, in vila duplex, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 175mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 355mp, amprenta sol: 81mp, desch. sosea 19m, utilat, o bucatarie, 2 bai, toate actele pregatite pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Locuinta amplasata in zona linistita, aproape de padure, comunitate formata. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Alte facilitati si avantaje locuinta : rulouri de aluminiu montate in interior pe zona de parter, alei din ciment amprentat in toata curtea, loc parcare pentru doua masini, gazon brad si pomi fructiferi, gard din lemn masiv cu fundatie de beton. Locuinta este incalzita continuu, in perfecta stare de functionare, este racordata la toate utilitatile si are acces la canalizare si apa publica. Bucataria locuintei este inchisa, complet mobilata si utilata cu mobila moderna si are masina de spalat vase. Din living se iese pe terasa, zona cu vedere la gradina pe sud, cu soare toata ziua. Terasa din spate este din lemn cu fundatie de fier/beton legata de constructia casei, cu posibilitate de extindere living si marire suprafata parter. Dupa preferinta potentialului cumparator, imobilul se vinde mobilat/nemobilat, astfel : Pretul de 110.000 euro este pentru locuinta la cheie, nemobilata, doar cu bucataria utilata. Pentru pretul de 115.000 euro imobilul se va preda complet mobilat si utilat, conform fotografii de prezentare din anunt. Accepta credit/preluare rate, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de malul lacului, in vecinatatea Paradisului Verde, locatie deosebita, arhitectura moderna, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 190mp, constr. 2018, supr. utila : 143mp, supr. teren : 652mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata. La parter : living luminos zona insotita cu suprafata living 31 mp, dormitor parter in suprafata de 11 mp si terasa spate imobil spre gradina in suprafata de 33 mp. La etaj : 3 dormitoare, dintre care 19 mp dormitorul matrimonial, 17 mp dormitor 2 etaj si 11 mp dormitor 3 etaj. Imobilul se vinde la cheie, cu toate finisajele incluse in pret. Finisajele la alegerea cumparatorului, termen de executie finisare imobil maxim 4 - 5 saptamani de la semnare antecontract. Locuinta se va preda cu gradina amenajata, vegetatie si peisagistica, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 109.000 EURO comison 0 % - Bucuresti , CORBEANCA
Comision 0% de la cumparator! Vanzare vila duplex in ansamblu rezidential - Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+ M, structura cadre de beton si caramida, constr. 2015, supr. totala: 178 mp., supr. utila: 125mp., supr. teren : 330 mp., amprenta sol: 73 mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa, 2 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, terasa acoperita la parte.Zona linistita, in apropierea padurii, terasa acoperita la parter, canalizare menajera si pluviala, alimentare cu apa potabila, servicii de administrare, paza permanenta, iluminat stradal, zona linistita, in apropierea padurii. Casa este compartimentata astfel: la parter avem hol acces, bucataria inchisa, baie cu cabina de dus, living cu iesire in terasa acoperita si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing propriu, alte doua dormitoare cu dimensiuni similare si o baie. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 118.000 EURO la cheie, semimobilat si utilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cocheta de vanzare in Corbeanca in ansamblu rezidential, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, locuinta in vila duplex, structura de rezistenta solida din amvic, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 178mp, supr. utila : 143mp, supr. teren : 335mp, amprenta sol: 88mp, desch. sosea 16m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, toate actele in regula pentru vanzare, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, scoala, gradinita, toate utilitatile, imobil pe gaze, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata, acces rapid si facil pe drum privat asfaltat pana la imobil. Compartimentare vila : La parter locuinta dispune de living, bucatarie cu acces pe terasa, hol de acces, loc de depozitare sub scara si baie de serviciu cu cabina de dus. La etaj se afla un dormitor matrimonial pozitionare pe sud-vest, cu baie proprie si dressing, dormitor 2 camera copilului si dormitor 3 destinatie birou si baia 2 de la etaj. Casa se afla in ansamblu rezidential zona de vile, la mai putin de 1 km de padure si supermarket. Imobilul se vinde nemobilat. In curte exista o casuta de gradina pentru depozitare + generator. Curte amenajata cu vegetatie matura, gradina cadru intim in foarte buna stare, gazon si copaci, terasa cu piatra naturala finisaje exterioare de calitate, terasa pe sud cu acces atat din bucatarie cat si din living, cu vedere spre gradina. Costuri minime de intretinere datorita sistemului de constructie tip amvic, constructie direct proprietar in regie proprie, casa foarte bine izolata, incalzire centrala proprie Buderus, generator, put propriu si fosa septica proprie. Pret foarte usor negociabil, se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 133.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobilare, proprietate situata central, in apropiere de lac zi zona verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1 Etaj+ Pod, in casa/vila individuala din cadre de beron si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 140mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 16m, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, canalizare si apa publica, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Imobilul se afla pozitionat in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea are semineu in living, finisaje la interior calitate superioara marmura/travertin si piatra naturala, mocheta de calitate superioara etaj imobil, incalzire in pardoseala in toata casa. Locuinta are terasa moderna de 23 mp cu acces practic din living cu gratar amenajat din piatra naturala, gard modern cu fundatie si soclu din beton si lemn masiv si poarta stilizata din fier rectangular, rulouri exterioare aluminiu si loc de depozitate in pod. Curte amenajata cu mesteceni maturi de jur-imprejurul terasei, gazon, sistem de udat automat cu programator si alei betonate. Pentru pretul de anunt, imobilul se vinde nemobilat. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , BASARAB
SUPEROFERTA!!! Pret 175000 euro - Basarab - 2 case, 8 camere, imobile belle epoque, an constructie 1950, S+P+M, suprafata construita 140 mp, teren 200 mp, front stradal 16 ml. Sunt 2 imobile aflate in aceeasi curte, pozitionate fata in fata, 8 camere dintre care 7 camere dispuse pe parter si 1 camera la demisol, stil arhitectural deosebit, renovate interior si exterior, racordate la toate utilitatile ( gaz, apa, canalizare, energie electrica), geamuri termopan, a fost schimbata toata instalatia electrica. Fiecare casa are contorizare separata. Imobilele pot fi supraetajate pana la 3 etaje conform PUD zonal, nu sunt cu legea 112, nu prezinta risc seismic. Toate actele la zi, singur in curte, aproape de mijloacele de transport in comun si metrou.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
SUPEROFERTA!!! Pret 175000 euro - Pret valabil 5 zile - 1 Mai - vila 6 camere, P +1, an constructie 2003, suprafata utila 150 mp ( 2 apartamente de 3 camere cu intrare separata din curte, suprafata 75 mp/nivel), suprafata teren 200 mp, garaj 15 mp, terasa 15 mp, balcon 5 mp, pivnita plus beci, centrala proprie, pod, 2 bai. Ambele apartamente au toate utilitatile, actele sunt in regula, nevoie de investitii minime intrucat casa a fost nelocuita o perioada, pozitie excelenta ( metrou, piata, scoala, gradinita, toate la o distanta de maxim 5 minute ) in Nordul Capitalei, pana in Podul Constanta, zona de vile. Singur in curte.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)

21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Super Oferta....CORBEANCA, Vila parter 1 etaj si pod, suprafata construita 175 mp, teren 896 mp, gazon cu irigartie automata, deschidere 18 m, poarta actionata electric, pivnita, sera functionabila, 2 centrale termice gaze/curent, loc de joaca si topogan pt copii, , faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, pret de la 139.000 euro la 125.000 euro

[+]  Athos Company(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 99000 euro -Pret valabil 5 zile - Pipera - Voluntari - casa 4 camere, P+E, an constructie 2007, posibilitate de supraetajare (etajul 2). Teren 237 mp, suprafata utila 135 mp, amprenta 69 mp, suprafata construita 138 mp, curte 168 mp. Parter: living, dormitor, hol, bucatarie si baie. Etaj: 2 dormitoare, baie, hol, dressing, debara si balcon, conform schitelor atasate. Centrala termica, apa, canalizare, curent electric. Pozitie centrala intre Soseaua Pipera Tunari si strada Emil Racovita.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 265.000 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
SUPEROFERTA!!! Pret 265000 euro - Floreasca - Barbu Vacarescu- Vila 4 camere, p+1+m, an constructie 2014, suprafata utila 150 mp, teren 200 mp ( 25m x 8m), gradina spate 40 mp, 2 locuri de parcare in curte, in partea din fata a proprietatii. Casa este situata la 100 m de intrarea in Parcul Studentesc Tei. Parter: 1 camera, hol, bucatarie, wc de serviciu. Etaj: doua camere, hol, baie. Mansarda: 1 camera, hol, baie. Dotari: tamplarie PVC cu geamuri tripan, sarpanta invelita cu tabla profilata, termoizolatie exterioara 10cm polistiren, interfon, porti culisante, AC pe fiecare nivel, CT Ariston. Singur curte, libera, toate actele la zi.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Colentina - Lacul Plumbuita, vanzare casa 4 camere, cu teren 500 mp, renovata, toate utilitatile, gaz, apa, canalizare, curent, baie spatioasa, bucatarie spatioasa, cadastru/intabulare, deschidere 17-30 mp, toate imbunatatirile, parchet, gresie, faianta, termopan, izolatie polistiren exterior, centrala proprie Vaillant, zona linistita. Exclusivitate! Se poate viziona oricand!

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
la mai mult de 10 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, 2 dormitoare, in vila, caramida, constructie finalizata, 90mp., constr. 1954, supr. totala : 75mp., supr. utila : 150mp., supr. teren : 90mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 7m, semiutilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, cu geam la baie, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica, SITUATA IN ZONA SEBASTIAN-KAUFLAND, IN IMEDIATA APROPIERE A LIBERTY MALL, usor discutabil

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 99000 € cu o rata de 525 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , ORASELUL COPIILOR
Va propunem spre vanzare o casa cu 5 camere situata la 10 minute distanta de statia de metrou Constantin Brancoveanu. Casa este din caramida, are o suprafata totala de 164mp si suprafata utila150mp, amprenta la sol 164mp si teren aferent in suprafata de 269mp, are deschidere la doua strazi. Pretul este usor negociabil.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , SOS ALEXANDRIEI
4 camere, 3 dormitoare, in casa, caramida, constructie finalizata, 210mp., constr. 1957, supr. totala : 130mp., supr. utila : 130mp., supr. teren : 80mp., amprenta sol: 130mp., desch. sosea 12m, o baie, o bucatarie, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, aer conditionat, usa metalica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, reabilitare termica, loc parcare, CASA ARE PLACA DE BETON TURNATA SI SE POATE MANSARDA., accepta credit

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala zona linistita, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2018, supr. totala : 162mp, supr. utila : 124mp, supr. teren : 571mp, amprenta sol: 82mp, desch. dubla, o bucatarie, un balcon, 3 bai, gaze. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, baie, bucatarie(13.8mp), living si dining (32mp) cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial(13.9mp) cu dressing(6.64mp) si baie proprie, alte doua dormitoare(12.83mp si 11.64mp) deservite de o baie, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila in Corbeanca in cartier rezidential in apropiere de padure, 4 camere, 3 dormitoare, P+M, tip duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2010, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 469mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Toate utilitatile. Garaj, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: Parter - bucatarie (12.50 mp) ce poate fi inchisa, living (33 mp) cu iesire pe terasa, WC servici, spatiu depozitare sub scara, garaj cu acces si din casa. La etaj regasim 3 dormitoare (din care doua de peste 18 mp), 2 bai, balcon. Se accepta credit iar pretul este negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala acces facil, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 466mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, centrala termica, Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, baie, living cu iesire pe terasa, bucatarie (14mp). La etaj regasim: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie. Finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Pretul nu include terasa. Se accepta credit, usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Reclama googleAdauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero