Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 135

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 96.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta in triplex de vanzare in Corbeanca, zona Petresti, aproape de lac si padure, acces facil spre DN1, P+1+Pod, constr. 2017. 4 camere dintre care 3 dormitoare, caramida si beton, constructie finalizata, supr. totala : 135mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 75mp, desch. sosea 10m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 3 balcoane frantuzesti. Casa este compartimentata astfel: Parter: hol, camera de zi, baie, bucatarie. Etaj: 3 dormitoare, 2 bai si dressing (dormitorul matrimonial beneficiaza de baie proprie). Podul de 60 m poate fi folosit ca spatiu de depozitare, prevazut cu scara de acces pentru depozitare. Curtea are gard din plasa din beton si piatra naturala. Sistem electromagnetic dedurizare si filtre apa. Constructia este din cadre de beton si caramida poroterm 30cm izolata cu polistiren 10 cm, acoperisul si sistemul pluvial sunt BILKA, izolatia din interior cu 2 randuri de vata minerala. La exterior casa este tencuita cu structurata de la Kober. Curtea locuintei are alei betonate si placate cu gresie. Toate utilitatile : Curent, Apa, Fosa septica, Gaz, Internet-TV fibra optica RCS-RDS. Sistem incalzire: Centrala proprie, Calorifere, termostat radio. Finisaje: Podele din Parchet si Gresie. Usi interior: Lemn. Izolatii termice: Exterior/ Interior. Pereti: Faianta, Vopsea lavabila, Vinarom. Ferestre cu geam termopan: PVC Rehau. Usa intrare: Metal, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Pentru pretul de anunt de 96.000 euro imobilul se vinde semimobilat - cu bucataria complet mobilata si utilata. Pentru pretul de 99.000 euro locuinta se vinde mobilata complet si utilata, conform fotografii + Baie de serviciu doata cu masina/apalat rufe cu uscator stare foarte buna, noua. Bucatarie bucatarie moderna, stare impecabila, utilata complet : plita, cuptor, masina spalat vase, hota, combina frigorifica. Se accepta credit.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 93.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta de vanzare in Corbeanca in vila duplex parter si mansarda la doar 50 m de padure, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobilare, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, suprafata totala 150mp, constr. 2012, supr. utila : 113mp, supr. teren : 285mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 11m, utilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, doua dormitoare la parter si alte doua la mansarda, terasa rustica si spatioasa in suprafata de 16 mp cu vedere la gradina si la zona de gratar, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, doua aparate de aer conditionat, toate utilitatile, fosa septica si put propriu. Imobilul se vinde semimobilat, cu bucataria inchisa mobilata si utilata cu electrocasnice: plita pe gaz, cuptor electric si masina de spalat rufe amplasata in bucatarie. Duplexul este conectat la internet si are doua locuri de parcare in interior in curte partea din fata a casei. Alte facilitati imobil : izolatie termica exterior, rulouri aluminiu, alei cu piatra de rau, magazie si zona de gratar, sistem de irigatii cu programator si senzor umiditate, gradina ajunsa la maturitate, zona verde in buna stare cu vegetatie variata, pomi fructiferi diversi si zona cultura de capsuni soi selectionat, gazon, vita de vie, plante ornamentale si flori de sezon. Casa dispune de camera tehnica cu filtre clasice, loc depozitare cu magazie si beci de 12 mp, put propriu la adancime 40 m.Locuinta in duplex are o mansarda luminoasa, cu scara model unicat cu fier/fier forjat si trepte din stejar masiv. Acces pe drumuri publice asfaltate si drum privat pietruit, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 79.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta in duplex de vanzare in Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, S+P+E+Pod, caramida, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 237mp, supr. utila : 164mp, supr. teren : 380mp, amprenta sol: 132mp, desch. sosea 12m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), acoperis tigla, strada asfaltata. Locuinta se preda exterior la cheie si interior la rosu pentru pretul de 79.000 euro. Pentru interior la cheie, cu toate finisajele incluse, casa se poate cumpara la pretul de 109.000 euro, usor negociabil, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila duplex spatioasa pe parter de vanzare in Corbeanca, locuinta la cheie situata foarte aproape de lac, 4 camere, 3 dormitoare, P+Pod, din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 134mp, supr. utila : 110mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 150mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata, drum de servitute, acces pe drum asfaltat si pe drum pietruit pana la casa. Locuinta are izolatie la exterior cu polistiren 10 cm, exterior placat cu caramida aparenta, zona de intrare placata cu piatra naturala, tamplarie Rehau, feronerie Roto Nt, sticla Guardian, geam tripan Low-e 4 anotimpuri, tigla metalica Bilka, instalatii electrice Consolight, instalatii termice Romstal. Perete despartitor de 30 cm, bucatarie inchisa, usa metalica. Pentru pretul de 95. 000 euro locuinta se vinde exterior la cheie si interior la alb, conform anunt - cu lavabila finala, calorifere, centrala termica, usa de intrare, prize, doze si intrerupatoare incluse, cu racordarea la utilitati (apa, fosa, canal, gaze si lumina). Pentru cumparatorii interesati, locuinta se poate preda la cheie pentru pretul de 105.000 euro, cu finisaje interioare (gresie, faianta, parchet, usi interior si obiecte sanitare) care se aleg dupa preferinta viitorul proprietar, in limita unui buget alocat. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
22.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO +TVA 5% - Bucuresti , CORBEANCA
Casa duplex sau individuala de la 120mp. utili, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, CE clasa A, caramida, ansamblu rezidential cu acces securizat. Casele se realizeaza la cerere in ansamblul rezidential Paladin Residence plecand de la un proiect personalizat in functie de pretentiile beneficiarului. Suprafetele terenului si casei sunt la alegere.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
ATENTIE !!!! APARTAMENT 3 CAMERE, DEOMANDAT, 3 NIVELE , SUPRAFATA LOCUIBILA 100 MP , PARTER+ETAJUL 1 , ( ETAJUL 2 CADOU ), INTRARE SEPARATA CU CURTE PERSONALA 100 MP , PARCARE, TOTUL NOU , IMPECAIL, G, F , P , T, UM , PARTER : LIVING, BAIE , BUCATARIE, EJ 1 : 2 DORMITOARE , BAIE , BUCATARIE, SUS :MASARDA CADOU 50 MP , NECOMPARTIMENTATA , TOT BLOCUL ARE 8 APARTAMENTE .APA , LUMINA, GAZE.ACCEPTAM CREDIT BANCAR.

[+]  Columbia Imobiliar(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 98.500 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Casa P+M, constructie 2017, situata in Oras Pantelimon. Schimb cu doua apartamente de 2 camere (sau variante) in Bucuresti sectorele 2, 3, 4.

[+]  Alpha D.P.I.(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Vila in orasul Pantelimon zona centrala. Imobilul este construit pe un teren cu suprafata de 287 mp. avand o amprenta pe sol de 110 mp. si are un regim de inaltime parter+etaj+mansarda, an constructie 2013. Parterul dispune de living, dormitor, bucatarie si baie avand o suprafata utila de 65 mp si o suprafata construita de 90 mp . La etajul superior regasim patru camere, baie si o terasa avand o suprafata utila de 60 mp. si o suprafata construita de 90 mp. Mansarda locuibila 35 mp. Exclus prima casa sau credit ipotecar

[+]  Alpha D.P.I.(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la rosu in apropierea padurii, in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in constructie, supr. totala : 364mp, supr. utila : 288mp, supr. teren : 698mp, amprenta sol: 176mp, desch. sosea 14m, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, Casa este compartimentata astfel: parte - hol acces, dormitor/birou, camera tehnica, baie, bucatarie, living si dining, terasa generoasa. La etaj regasim: doua dormitoare cu dressing-uri, baie, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. Mansarda - open space. Casa are toate utilitatile la poarta. Accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Ocazie - Vanzare vila duplex complet in Corbeanca, 12 camere, 8 dormitoare, P+1+M, pe structura de lemn, constr. 2004, supr. totala: 800mp., supr. utila: 760mp., supr. teren: 1350mp., amprenta sol: 260mp., desch. sosea 17m, neutilat, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, este un duplex complet, cu trecere dintr-unul in celalalt, mansarda open-space, casa este in stadiul "la alb", fara finisaje, zona linistita, negociabil. Compartimentarea pe o unitate de duplex este urmatoarea: parter - garaj, living, dinning, bucatarie deschisa, baie; la etaj - 4 camere, o baie, iar mansarda este open-space.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila noua in Corbeanca - in apropierea padurii, 3 camere, 2 dormitoare, P+1, in vila duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 120mp., supr. utila : 100mp., supr. teren : 257mp., amprenta sol: 60mp., desch. sosea 9m, utilat, bucatarie deschisa, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, gaze, canalizare, centrala termica. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, grup sanitar de serviciu, living deschis (45mp) bucatarie open space cu acces pe terasa acoperita. La etaj regasim - hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si un alt dormitor cu baie pe hol. Casa se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata (electrocasnice noi), mobilier hol intrare, dressing si bai. Finisaje de calitate superioara. Curtea dispune de sistem de irigatie automat cu senzori de ploaie Hunter, se accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in Corbeanca, zona linistita cu acces facil, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, structura cadre beton si caramida, constructie finalizata ext. 2017, supr. totala : 176mp, supr. utila : 113mp, supr. teren : 334mp, amprenta sol: 88mp, desch. sosea 13.62m, apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita. Casa este compartimentata astfel: parter - bucatarie, living, camera tehnica cu intrare in beci, baie, garaj de 15mp. La etaj regasim: dormitor matrimonial cu baie/dressing, alte doua dormitoare si baie. Toate dormitoarele au balcoane proprii. Casa este acoperita cu tigla ceramica Creaton si izolata cu cu polistiren EPS 80. Tamplarie Veka tripan cu feronerie Roto. Finisaje exterioare de calitatate (pervaze granit, olane ceramice, caramida aparenta Germania). Pretul este pentru stadiul actual al constructiei - exterior complet finisat, interior la rosu. Se accepta credit, usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa tip duplex in ansamblu rezidential Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, supr. totala : 86mp, supr. utila : 72mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 40mp, desch. sosea 12m, utilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de scoala, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, strada asfaltata, Casa este structurata astfel: Parter - hol intrare, bucatarie, baie, living cu iesire pe terasa inchisa si o anexa cu sauna, dus, bar (aprox 20mp, ce se poate transforma in functie de necesitati). La etaj regasim doua dormitoare deservite de o baie si 2 balcoane inchise. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, gradina de legume si loc de BBQ, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila in Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1, tip duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2013, supr. totala : 105mp, supr. utila : 105mp, supr. teren : 168mp, amprenta sol: 55mp, desch. sosea 15m, in apropiere de maxi taxi, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, gaze, centrala termica, strada asfaltata, Casa este structurata astfel: Parter: Bucatarie si living cu iesire pe terasa. La etaj regasim: doua dormitoare dintre care unul cu dressing propriu, baie. Terasa este acoperita iar in curte exista o casuta de depozitare termoizolata de 9mp cu beci de 6mp. Curtea este amenajata gazon si este dotata cu sistem de irigatie automat Se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 97.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila individuala, structura beton si caramida, constructie finalizata in 2008 - casa noua, supr. totala : 180mp, supr. utila: 160mp., supr. teren: 334mp., amprenta sol: 90mp, desch. sosea 14m, bucatarie inchisa, un balcon, 2 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica de 32 kW cu instalatie exclusiv pe cupru si distribuitor tur-retur pentru fiecare radiator, garaj 24 mp, strada asfaltata. Casa se afla in apropiere de maxi taxi, scoala, gradinita. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces deschis cu livingul, bucatarie inchisa, dormitor sau birou, baie. La etaj: hol acces, 3 dormitoare, o baie, un balcon cu acces in pod (podul este un spatiu generos de depozitare cu lumina si aerisire naturala - 2 ferestre). Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 97000 € cu o rata de 515 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, ansamblu rezidential, 5 camere, 4 dormitoare, S+P+1E+M, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 240mp., supr. utila : 200mp., supr. teren : 240mp., amprenta sol: 60mp., desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 4 balcoane, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, bucatarie mobilata, izolare termica, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 5 camere, P+1E+M, caramida, in constructie, supr. utila : 200mp., supr. teren : 350mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 14m, 2 bai, 2 balcoane, acoperis tabla (Lindab), garaj, gaze, loc parcare, usa metalica, garaj + usa, put, casa cu acoperis pe semi-rotund, gard beton, racord la curent realizat, gaze la 15 m distanat fata de casa, acces drum pietruit, pretul pentru casa la cheie este de 150 000 euro, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO TVA inclus - Bucuresti , CORBEANCA
Vile individuale din caramida pe parter - ansamblu rezidential Green Residence Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, suprafata construita : 130mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 20m, o terasa de 20 mp, 2 bai, case din beton armat si caramida porotherm de 24 cm, compartimentarile interioare din caramida tencuita, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, piatra decorativa si vopsea structurata la exterior, tamplarie PVC 6 camere si geamuri termopan Low-E, centrala termica individuala 24KW, bransament individual la curent electric si gaze, apa potabila si canalizare de la reteaua centralizata a orasului, internet prin fibra optica pentru fiecare casa. Green Residence Corbeanca este un ansamblu rezidential de case, PUZ pentru 200 de case, 35HA teren, 20 de case locuite, 39 de case in constructie, cartier imprejmuit, securizat, accces prin strazi publice, asfaltate, strazi interioare generoase, amenajate, iluminat stradal, spatii comune amenajate (loc de joaca copii), racord individual la toate utilitatile (curent electric, gaze, canalizare si apa), acces facil la mijloacele de transport in comun. Comision 0% de la cumparator. (www.greenresidencecorbeanca.ro)

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
La 5 minute de Otopeni, vile individuale din caramida pe parter - ansamblu rezidential Green Residence Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, suprafata construita : 130mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 20m, o terasa de 20 mp, 2 bai, case din beton armat si caramida porotherm de 24 cm, compartimentarile interioare din caramida tencuita, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, piatra decorativa si vopsea structurata la exterior, tamplarie PVC 6 camere si geamuri termopan Low-E, centrala termica individuala 24KW, bransament individual la curent electric si gaze, apa potabila si canalizare de la reteaua centralizata a orasului, internet prin fibra optica pentru fiecare casa. Green Residence Corbeanca este un ansamblu rezidential de case, PUZ pentru 200 de case, 35HA teren, 20 de case locuite, 39 de case in constructie, cartier imprejmuit, securizat, accces prin strazi publice, asfaltate, strazi interioare generoase, amenajate, iluminat stradal, spatii comune amenajate (loc de joaca copii), racord individual la toate utilitatile (curent electric, gaze, canalizare si apa), acces facil la mijloacele de transport in comun. Comision 0% de la cumparator. (www.greenresidencecorbeanca.ro)

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 89.000 EURO - Bucuresti , BALOTESTI
La 5 minute de Balotesti, vile individuale din caramida pe parter - ansamblu rezidential Green Residence Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, suprafata construita : 130mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 20m, o terasa de 20 mp, 2 bai, case din beton armat si caramida porotherm de 24 cm, compartimentarile interioare din caramida tencuita, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, piatra decorativa si vopsea structurata la exterior, tamplarie PVC 6 camere si geamuri termopan Low-E, centrala termica individuala 24KW, bransament individual la curent electric si gaze, apa potabila si canalizare de la reteaua centralizata a orasului, internet prin fibra optica pentru fiecare casa. Green Residence Corbeanca este un ansamblu rezidential de case, PUZ pentru 200 de case, 35HA teren, 20 de case locuite, 39 de case in constructie, cartier imprejmuit, securizat, accces prin strazi publice, asfaltate, strazi interioare generoase, amenajate, iluminat stradal, spatii comune amenajate (loc de joaca copii), racord individual la toate utilitatile (curent electric, gaze, canalizare si apa), acces facil la mijloacele de transport in comun. Comision 0% de la cumparator.(www.greenresidencecorbeanca.ro)

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Green Residence Corbeanca
Telefon: 0756.132.635
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero