Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 79

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
16.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 113.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila la cheie in Corbeanca, zona Petresti, in apropiere de lac si padure, acces facil din DN1, in duplex din caramida si beton. Locuinta P+1, constructie 2018, formata din 4 camere, dintre care 3 dormitoare, are supr. totala : 145mp, supr. utila : 110mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 12m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze in curs de racordare, fosa septica, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Compartimentare Parter: hol acces, bucatarie, baie, living. La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si un alt dormitor cu baie proprie. Posibilitate de dormitor nr 3 la parter, prin reconfigurare si recompartimentare living. Pereti masivi din caraminda si cadre de beton, fara compartimentari interioare rigips (doar la finisarea finala a tavanelor). Racordarea la gaze in curs de executie, cu dosar in lucru. Locuinta se va preda la cheie, cu toate finisajele incluse, in bugetul standard. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobilare, proprietate situata central, in apropiere de lac zi zona verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1 Etaj+ Pod, in casa/vila individuala din cadre de beron si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 140mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 16m, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, canalizare si apa publica, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Imobilul se afla pozitionat in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea are semineu in living, finisaje la interior calitate superioara marmura/travertin si piatra naturala, mocheta de calitate superioara etaj imobil, incalzire in pardoseala in toata casa. Locuinta are terasa moderna de 23 mp cu acces practic din living cu gratar amenajat din piatra naturala, gard modern cu fundatie si soclu din beton si lemn masiv si poarta stilizata din fier rectangular, rulouri exterioare aluminiu si loc de depozitate in pod. Curte amenajata cu mesteceni maturi de jur-imprejurul terasei, gazon, sistem de udat automat cu programator si alei betonate. Pentru pretul de anunt, imobilul se vinde nemobilat. Se accepta credit, pretabil tranzactie rapida.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta cocheta mobilata cu stil si bun gust de vanzare langa padure in Corbeanca, complet si modern finisata, pretabil tranzactie si mutare rapida, 3 camere dintre care 2 dormitoare spatioase, P+M, in vila duplex, constructie tip amvic - beton masiv cofrat, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 96mp, supr. utila : 70mp, supr. teren : 330mp, amprenta sol: 62mp, desch. sosea 13m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, mobilata/semimobilata, aer conditionat, centrala termica radiatoare gaze si suplimentar incalzire in pardoseala. Comparimentare imobil: La parter : linving, dormitor si baie proprie matrimoniala, hol, bucatarie si dinning, scara de acces la etaj. Mansarda : etaj mansardat cu lumina naturala ferestre welux, spatiu open space, se poate reconfigura dupa preferintele si nevoile de locuit. Locuinta moderna are panouri solare pentru costuri minime la utilitati - apa calda si curent. Gradina bine intretinuta, vegetatie matura, curte cu gazon si flori de sezon, doua terase in suprafata totala de 25 mp, gard natural lemn si beton, perimetru imobil imprejmuit si securizat. Drum de servitute, acces in mare parte pe drumuri publice asfaltate si in fata imobilului drum privat strada pietruita. Strada privata delimitata cu bariera, comunitate in proximitatea padurii, zona linistita si curata, acces securizat, Locuinta se vinde semimobilata si cu bucataria utilata, confirm fotografii si prezentare anunt. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
De vanzare imobil la cheie in Corbeanca, cu posibilitate de preluare rate, in ansamblu privat cu circuit inchis, servicii de administrare, bariera, iluminat stradal, 5 camere dintre care 3 dormitoare si o mansarda open space, constructie P+1+M, in vila duplex, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 175mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 355mp, amprenta sol: 81mp, desch. sosea 19m, utilat, o bucatarie, 2 bai, toate actele pregatite pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Locuinta amplasata in zona linistita, aproape de padure, comunitate formata. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Alte facilitati si avantaje locuinta : rulouri de aluminiu montate in interior pe zona de parter, alei din ciment amprentat in toata curtea, loc parcare pentru doua masini, gazon brad si pomi fructiferi, gard din lemn masiv cu fundatie de beton. Locuinta este incalzita continuu, in perfecta stare de functionare, este racordata la toate utilitatile si are acces la canalizare si apa publica. Bucataria locuintei este inchisa, complet mobilata si utilata cu mobila moderna si are masina de spalat vase. Din living se iese pe terasa, zona cu vedere la gradina pe sud, cu soare toata ziua. Terasa din spate este din lemn cu fundatie de fier/beton legata de constructia casei, cu posibilitate de extindere living si marire suprafata parter. Dupa preferinta potentialului cumparator, imobilul se vinde mobilat/nemobilat, astfel : Pretul de 110.000 euro este pentru locuinta la cheie, nemobilata, doar cu bucataria utilata. Pentru pretul de 115.000 euro imobilul se va preda complet mobilat si utilat, conform fotografii de prezentare din anunt. Accepta credit/preluare rate, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa de vanzare in Corbeanca, imobil pe parter, curte foarte generoasa cu gradina si livada, 4 camere dintre care 2 dormitoare, living si dining, Subsol+Parter+Pod, in casa/vila singura in curte, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 155mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 155mp, desch. sosea 30m, semiutilat, o baie, o bucatarie, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. canalizare, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata. Canalizare si apa publica la poarta, acces pe drum public asfaltat, gradina vasta cu livada si vegetatie matura, dormitoare/birou parter, acces la beci subteran tip crama cu scara permanenta si loc de depozitare pentru rafturi. Imobilul are pereti masivi din beton cu caramida si bca, finisaje clasice gresie, faianta, parchet, termopan, acces imobil usa termopan, incalzire clasica pe gaze radiatoare/calorifere si soba de teracota (in living), fosa septica si put propriu functional cu hidrofor, suplimentar in afara de canalizarea si apa publica existenta la strada principala in fata casei. Podul locuintei are posibilitate de extindere imobil si pe partea de etaj, nivel 2 peste placa de beton, cu posibilitate de locuire dupa extindere si amenajare. Garaj open space cu loc de parcare suplimentar in curte, alei de acces, magazie si locuri de depozitare. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 104.500 EURO - Bucuresti , FERENTARI
Va propunem spre vanzare o casa cu 9 camere, 7 dormitoare, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, cu suprafata de 240mp, construita in anul 2004, suprafata totala 344mp, suprafata teren 188mp, amprenta sol 156mp, deschidere la sosea 18m, deschidere dubla, utilat, cu toate utilitatile, loc parcare, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Casa se afla in zona Piata Ferentari- Trompetului. Pretul este negociabil si se accepta plata cu credit.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , ROSU
Rosu (Chiajna) Militari, vila noua (2007) P+1, Living, 4 dormitoare, bucatarie, 2 bai, foisor, gratar, toate utilitatile, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, strada asfaltata, linistita, teren total 360 mp.

[+]  Granada(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 1995, supr. totala : 232mp, supr. utila : 190mp, supr. teren : 580mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de lac, supermarket, gradinita, transport public, dormitor/birou parter, gaze, centrala termica, garaj, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, dressing, living deschis cu loc de luat masa in bovindou, bucatarie ce poate fi inchisa, 2 dormitoare deservite de o baie. La mansarda: camera de zi, un dormitor si 2 spatii generoase de depozitare. Posibilitate de a construi inca o baie. Casa beneficiaza de un garaj pentru o masina mare si semineu decorativ. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, BBQ. Pretul este negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 6 camere, la gri, constr. 2010, supr. utila 260mp., supr. teren : 1000mp., 3 bai, 3 balcoane, acoperis tabla (Lindab), curent, garaj, strazi asfaltate, structura caramida-beton. Tencuiala interior-exterior, 3 balcoane (fiecare dormitor are propriul balcon), curte cu pomi fructiferi. Lipsesc: gaze, usi, fosa septica si instalatii (electrice, sanitare, termice). Casa se vinde in stadiul actual.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila in ansamblu rezidential cu comunitate formata in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+POD, tip duplex, AMVIC, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala : 139mp, supr. utila : 110mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 73mp, semiutilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, aer conditionat, centrala termica. Casa este compartimentata astfel: Parter: hol, bucatarie open space cu iesire pe terasa, living, birou/dormitor, baie. La etaj regasim doua dormitoare deservite de o baie, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 4 camere, P+1, la rosu, constr. 2011, supr. utila : 220mp., supr. teren : 624mp., desch. sosea 18m. Vila este imprejmuita cu gard nou, iar podul este mansardabil. Casa are deja racordarea la gaze si curent realizate. Acoperisul este din tigla. Casa se vinde in stadiul actual.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila moderna in ansamblu rezidential Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1+POD, tip duplex, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2014, supr. totala : 104mp, supr. utila : 82mp, supr. teren : 250mp, desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: Parter - bucatarie open space complet mobilata si utilata, living cu semineu functional si iesire pe terasa, baie. La etaj regasim doua dormitoare cu dressinguri proprii si baie. Casa este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala. Livingul este prevazut cu sistem audio incastrat in plafon. Pentru amenajarea casei s-a apelat la un designer. Curtea este amenajata cu gazon, casuta de depozitare si loc de joaca pentru copii, Se accepta credit, Negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila tip duplex in Corbeanca 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 220mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 70mp, in apropiere de supermarket, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentatat astfel: Parter - hol access, bucatarie cu iesire pe terasa, living, grup sanitar. La etaj regasim 3 dormitoare, 2 bai. Mansarda este open space si este deservita de un grup sanitar. Accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex in Corbeanca, 5 camere, P+1+M, la gri, supr. utila: 200mp., supr. teren: 270mp., deschidere strada 40 m, neutilat, 4 bai, 3 balcoane, structura caramida-beton, acoperis tabla (Lindab), loc parcare, fara utilitati, negociabil. Proprietarul accepta si schimb.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 109.000 EURO comison 0 % - Bucuresti , CORBEANCA
Comision 0% de la cumparator! Vanzare vila duplex in ansamblu rezidential - Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+ M, structura cadre de beton si caramida, constr. 2015, supr. totala: 178 mp., supr. utila: 125mp., supr. teren : 330 mp., amprenta sol: 73 mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa, 2 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, terasa acoperita la parte.Zona linistita, in apropierea padurii, terasa acoperita la parter, canalizare menajera si pluviala, alimentare cu apa potabila, servicii de administrare, paza permanenta, iluminat stradal, zona linistita, in apropierea padurii. Casa este compartimentata astfel: la parter avem hol acces, bucataria inchisa, baie cu cabina de dus, living cu iesire in terasa acoperita si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing propriu, alte doua dormitoare cu dimensiuni similare si o baie. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 109000 € cu o rata de 578 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, 6 camere, 4 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, caramida, in constructie, constr. 2008, supr. totala : 526mp., supr. utila : 450mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 260mp., desch. sosea 20m, desch. dubla, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, scoala, acoperis tabla (Lindab), garaj dublu, strada asfaltata, curent electric, put forat la 80m, arhitectura deosebita, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 119.000 EURO 119000 - Bucuresti , HENRI COANDA
4 camere, D+P+M, in vila, CE clasa A, caramida si beton, 160mp, constr. 2016, supr. totala : 170mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 306mp, amprenta sol: 60mp, desch. sosea 13m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, eliberabil liber, da

[+]  Aktual Imobiliare(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , CERNICA
Vand vila p+1cu teren 500 mp, constructie 2006 din caramida zona Manastirea Cernica, 4 camere, 3 bai, 80 mp utili pe nivel, gresie, faianta, parchet, termopan, gaze, canal, totul de calitate, magazie,

[+]  Amabo Factory(A)
16.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , BERCENI COMUNA
Vila moderna situata intr-o zona frumoasa si linistita din Comuna Berceni. Constructie 2016 ca si locuinta confortabila de familie, imprejmuita de o curte privata cu vegetatie ingijita de lavanda, tuia, pomi fructiferi si gazon. Parter si etaj, aceasta locuinta luminoasa si confortabila, este foarte bine impartita si utilata, compusa din trei dormitoare si un birou, trei bai, bucatarie, living, doua balcoane si terasa exterioara acoperita.Accesul in locuinta se face prin partea din fata a casei, printr-o veranda foarte utila in sezonul rece cat si prin a 2 a intrare aflata pe terasa acoperita a casei, terasa situata pe una din laturile casei. La parter se afla un living impresionant cu semineu de colt marca Nordpeis ce comunica cu bucataria, un birou care are si utilitatea unui dormitor, o baie cu dus si holul cu acces catre etaj. Bucataria open space catre living, se vinde partial mobilata si utilata cu cuptor si plita ambele electrice, hota si masina de spalat vase. Tot la parter, din living, se face accesul catre terasa acoperita.La etaj se afla dormitorul matrimonial intim si primitor, cu baie proprie, dressing si balcon. Alte doua dormitoare luminoase si placute, impart spatiul de la etaj, din care unul dintre dormitoare are si balcon, ambele au o baie comuna dotata cu cada. Din holul de la etaj se face si accesul spre pod care ofera un spatiu de depozitare pe toata suprafata etajului. Casa este conectata si beneficiaza de toate utilitatile necesare, de la alimentarea cu apa pana la canalizare proprie, astfel ca s-a construit si o anexa in spatele casei, in care se afla centrala pe lemne Bosch cu rol de incalzire si apa calda, boilerul electric pentru apa calda cat si un aparat de dedurizare a apei din put. Pentru cei care doresc, casa se poate conecta si la reteaua de gaze naturale. Casa are geamuri termopan tripan securizate, sistem de alarma, sistem de irigatie cu senzor de ploaie.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
6 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa insiruita, beton/bca/caramida, in constructie, 210mp, constr. 2017, supr. totala : 210mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 360mp, amprenta sol: 105mp, desch. sosea 10m, o bucatarie, 3 bai, in apropiere de parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, fara imbunatatiri

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Radu Toma
Telefon: 0728622425; 0725.445.510
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero