Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 132

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, dincolo de Paradisul Verde, zona linistita, finisaje de buna calitate si spatii generoase, structura cadre de beton si caramida. Locuinta are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata in 2018 si proaspat finisata complet si finalizata in vara lui 2019, supr. totala : 162mp, supr. utila : 124mp, supr. teren : 571mp, amprenta sol: 82mp, desch. dubla, o bucatarie, un balcon, 3 bai, toate utilitatile functionale. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, baie, bucatarie (13.8mp), living si dining (32mp) cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial(13.9mp) cu dressing (6.64mp) si baie proprie, alte doua dormitoare (12.83mp si 11.64mp) deservite de o baie. Gaze si curent, put propriu de medie adancime si fosa septica. Curte generoasa cu acces la doua strazi fata/spate imobil, deschidere strada 20 m, gard de calitate din beton si lemn natural pe toate laturile, ciment amprentat curte si alei. bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie cu cada, dressing dublu si balcon spatios cu vedere la gradina. Multe locuri de parcare posibile. Se accepta credit.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie cu acces facil in Corbeanca, zona Petresti, foarte aproape de DN 1, cu vedere la padure. Locuinta are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 466mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, centrala termica pe gaze si incalzire in pardoseala, nemobilat si neutilat, finisaje standard, la cheie. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, baie, living cu iesire pe terasa, bucatarie spatioasa de 14 mp cu vedere la gradina. La etaj : dormitor matrimonial cu baie proprie, balcon circular si dressing si alte doua dormitoare pozitionare pe sud soare si lumina naturala toata ziua, deservite de o baie. Pretul nu include terasa sau placari din piatra naturala la exterior imobil. Sunt incluse in pret aleile si loc de parcare amenajat in curte si gard din lemn natural si poarta de acces in proprietate. Se accepta credit, usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila la cheie in duplex de vanzare in Corbeanca, zona Petresti, aproape de lac si padure, cu acces facil spre Bucuresti prin DN 1. Imobilul are 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1+ Pod functional cu scara rabatabila de acces, structura cadre de beton si caramida Porotherm, finalizata in 2018, supr. totala : 150mp, supr. utila : 120mp, supr. totala teren : 320mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 13m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala P+Etaj integral, atat pe parter cat si pe etaj, instalatie electrica cupru, tamplarie pvc Salamander 7 camere tripan cu feronerie Roto. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, grup sanitar, spatiu depozitare sub scara, living, bucatarie si terasa. La etaj - un dormitor matrimonial cu baie proprie, spatiu foarte bine luminat, cu geamuri pana jos in colt si vedere spre gradina imobilului si alte doua dormitoare deservite de o baie. Locuinta se va preda la cheie iar finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Cele doua unitati locative sunt despartite de un perete dublu, izolat suplimentar cu polistiren pentru protectie fonica si termica. Suprafata teren imobil : 290 mp curte individuala imobil + 30 mp cota parte drum privat de servitute in cota parte. Sunt la vanzare doua duplexuri separate, atat partea din stanga cat si partea din dreapta. Gard din soclu beton, teava rectangulara si lemn finisat wenge, put propriu la a doua panza freatica 26 m si fosa individuala ecologica pentru 6 persoane. Locatie pretabila in tranzactie dubla pentru doua familii. Toate utilitatile racordate si finalizate. In partea din fata a imobilului exista sistem de iluminat curte cu bransament subteran. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 148.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala spatioasa de vanzare in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 195mp, supr. utila : 172mp, supr. teren : 836mp, amprenta sol: 130mp, desch. sosea 35m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane. Intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, suplimentar drum de servitute si acces dublu la doua strazi. Proprietatea are 836 mp teren cu drum de servitute inclus, dintre care 728 mp imprejmuiti curte, 4 dormitoare dintre care un dormitor/birou la parter + living + hobby room, doua terase in suprafata totala de 33 mp. Usa intrare din lemn si sticla, 6x aparate de aer conditionat, racordata la canalizare si apa publica, izolatie termica. Constructia are a doua placa de beton peste etaj, incalzire in pardoseala + calorifere suplimentare instalatie finalizata pentru incalzire clasica prin radiatoare si panouri solare conectate la centrala termica Buderus in condensatie. Radiatoarele au fost achizitionate in special pentru a asigura suplimentar incalzire termica pentru zona de living si in spatiul din grupurile sanitare ale locuintei. Locuinta are tabla tip tigla, pod foarte bine izolat cu panouri termoizolante tip sandwich din spuma poliuretanica, geamuri termopan 4 anotimpuri, usa armonica la terasa, put propriu la 35 m la a doua panza freatica, bransament de curent cu contor. Constructia are la structura pereti masivi din beton si caramida, cu tencuiala masiva, fara rigips la peretii de compartimentare. Imobilul se vinde exterior la cheie, interior la alb - fara finisaje, conform fotografii. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Colentina - Lacul Plumbuita casa locuibila cu teren de 500 mp,4 camere, cu teren 500 mp, renovata, toate utilitatile, gaz, apa, canalizare, curent, baie spatioasa, bucatarie spatioasa, cadastru/intabulare, deschidere 17-30 mp, toate imbunatatirile, parchet, gresie, faianta, termopan, izolatie polistiren exterior, centrala proprie Vaillant, zona linistita.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
SUPEROFERTA!!! Pret 130000 euro - Pipera - casa 4 camere, parter, an constructie 1974, teren 220 mp, suprafata utila casa 105 mp, curte 115 mp, canalizare, apa curenta, cablu tv , internet, gaz la poarta, deschidere la strada 5 m, structura caramida, geamuri termopane, izolatie exterioara cu poliester, pereti solizi 38 cm. Compusa din 3 dormitoare, 2 bai, 2 holuri, living (25 mp) cuprinde si bucataria. Actele la zi. Singur in curte. Aprobare mansardare.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO ( exterior finalizar, interior la rosu ) - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala P+M in Corbeanca in apropiere de padure, strada asfaltata, 5 camere, structura din cadre de beton si caramida, constructie 2017-2018. Compartimentare casa: Parter - hol acces, birou/dormitor cu baie proprie, bucatarie, living cu iesire spre o terasa de 30 mp acoperita, grup sanitar, camara, camera tehnica, garaj cu acces din casa. Livingul este prevazut cu cos pentru semineu. Etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare deservite de o baie, numeroase spatii depozitare. La constructia casei s-au folosit materiale de buna calitate, destinatia initiala fiind uzul personal al proprietarului. Sunt disponibile Dvd-uri si poze din diferite stadii ale constructiei. Casa se vinde cu exteriorul la cheie, interiorul la rosu, terasa si curte amenajate. Curtea este prevazuta cu aspersoare.Utilitati: racordare la gaze si canalizare/apa publica; racordare la electricitate plus instalatie electrica si internet la interior. Semineu import Franta inclus in pret.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, P+E+M, in vila duplex, structura caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala: 240mp., supr. utila: 215mp., supr. teren: 200mp., amprenta sol: 70mp., desch. sosea 20m, bucatarie deschisa, 3 bai, 3 balcoane, cu toate utilitatile, mobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, 2 locuri de parcare amenajate in curte, in apropiere de unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 139.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 1995, supr. totala : 232mp, supr. utila : 190mp, supr. teren : 580mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 20m, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de lac, supermarket, gradinita, transport public, dormitor/birou parter, gaze, centrala termica, garaj, strada asfaltata, Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, dressing, living deschis cu loc de luat masa in bovindou, bucatarie ce poate fi inchisa, 2 dormitoare deservite de o baie. La mansarda: camera de zi, un dormitor si 2 spatii generoase de depozitare. Posibilitate de a construi inca o baie. Casa beneficiaza de un garaj pentru o masina mare si semineu decorativ. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, BBQ. Pretul este negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 139.900 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Casa de vanzare in Otopeni cu acces facil, zona Odai, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E, vila insiruita, caramida, constr. 2010, supr. totala : 155mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 100mp, deschidere la drum 20m, 2 bai, terasa de 20mp, in apropiere de supermarket si gradinita. Situata in ansamblu rezidential cu acces securizat, canalizare, gaze, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata, centrala termica, rulouri exterioare anti-furt. Vila se vinde mobilata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila, Corbeanca, 4 camere, P+1E, in casa/vila, caramida, in constructie, constr. 2009, supr. totala : 250mp., supr. utila : 200mp., supr. teren : 800mp., amprenta sol: 140mp., desch. sosea 25m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), garaj, strada asfaltata, Casa are izolatie termica, exista posibilitatea de extindere a terenului pana la 1400 mp. Pozitie stradala, constructie din caramida, exterior la cheie, interior la gri, are instalatia electrica, potrivita pentru investitii de viitor., negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, aspect arhitectural deosebit, unitate duplex stil toscan si gradina insorita pe sud, amplasament deosebit in vecinatatea padurii, constructie din caramida si cadre de beton, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, CE clasa A, constr. 2017, supr. totala : 244mp, supr. utila : 125 mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75 mp, desch. sosea 15m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, nemobilata, aer conditionat, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren austrotherm, vata minerala ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Etajul 1 este incapator, cu o suprafata totala de 74 mp, cu dormitor matrimonial cu zone de dressing si balcon frantuzesc, baia matrimoniala spatioasa separat, cu vedere catre gradina si alte doua dormitoare pe etaj cu baie. Podul cu posibilitate de mansarda are suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room si spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Vila dispune in living de semineu design deosebit pe lemne marca Seguin, iar la exterior loc prevazut pentru gratar. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 141.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila in proximitatea padurii in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2010, supr. totala : 150mp, supr. utila : 136mp, supr. teren : 477mp, amprenta sol: 75mp, desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, Casa este structurata astfel: Parter: bucatarie, living, dormitor/birou, baie, camera tehnica, hol, terasa, spatiu de depozitare generos; La mansarda regasim: dormitor matrimonial cu dressing, un al doilea dormitor, baie, balcon. Curtea este amenajata cu gazon.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplx in Corbeanca, 5 camere P+1+M, constructie finalizata, constr. 2008, supr. utila: 200mp., supr. teren: 270mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 40m, neutilat, 4 bai, 3 balcoane, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), cu toate utilitatile si multiple amenajari. Constructia este realizata din caramida porotherm. Racordarea la gaze, fosa, putul de apa si gardul sunt nefinalizate, insa sunt incluse in pretul final de vanzare si vor fi executate de catre proprietar. Proprietarul accepta si schimb.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 126.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare casa in Corbeanca, in ansamblu rezidential, 3 camere, 2 dormitoare, P, lemn, constructie finalizata in 2005, supr. totala: 100mp., supr. utila: 80mp., supr. teren: 435mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 2 bai, piscina, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, pod, accepta credit, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 126000 € cu o rata de 669 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
MATEI MILO, BECHEANULUI, , vila p/1, 200 mp teren, 93 amprenta, 3 dormitoare , 2 baii, 2 terasa, utilitati, incalzire in pardoseala, , constructie, 2010, intra 3 masina in curte , pivnita 16 mp, pod , se vinde si mobilata , sau nemobilat acte, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vile in zona Pipera 3 camere, 2 dormitoare, P+1+M, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 135mp, constr. 2019, supr. totala : 135mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, gaze, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie.Comision 0%

[+]  Imobiliare Great Estate(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.900 EURO 149900 - Bucuresti , OTOPENI
Ocazie! Pret foarte bun , merita vazuta! Va propunem spre vanzare o vila individuala in Otopeni, situata central pe strada 23 August la 5 min de mers pe jos de piata parc scoala gradinita. Vila are 4 camere dintre care 3 dormitoare, o suprafata totala construita de 155 mp. si o suprafata utila de 132 mp dispunand si de teren in suprafata de 460 mp. , Vila este construita in anul 2005, pe structura de beton din caramida porotherm, beton armat, are 2 bai, 1 bucatarie si 1 balcon. Pozitie excelenta pret foarte bun ocazie merita vazuta! Detalii si vizionari-0734240602-Cristina Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.900 EURO 149900 - Bucuresti , OTOPENI
Ocazie!Pret foarte bun , merita vazuta! Va propunem spre vanzare o vila individuala in Otopeni, situata central pe strada 23 August la 5 min de mers pe jos de piata parc scoala gradinita. Vila are 4 camere dintre care 3 dormitoare, o suprafata totala construita de 155 mp. si o suprafata utila de 132 mp dispunand si de teren in suprafata de 460 mp. , Vila este construita in anul 2005, pe structura de beton din caramida porotherm, beton armat, are 2 bai, 1 bucatarie si 1 balcon. Situata stradal se poate folosi si ca locuinta si ca birou. Pozitie excelenta pret foarte bun ocazie merita vazuta! Detalii si vizionari-0734240602-Cristina Aktual Imobiliare

[+]  Aktual Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 146.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari, Pacii, vila construita in 2016, pe un teren de 250mp, deschidere 12m, amprenta casei 75mp, configurata P/E/Pod, 3 dormitoare , 2 bai , living, 1 balcon , 120mp utili . Vila este amplasasta in apropiere de metrou Pacii. Pret 147000 euro.Se accepta credit bancar. Merita sa fie vizionata

[-]  Real Universal Imob(A)
Telefon: -
Agent: REAL UNIVERSAL IMOB
Telefon: 0770523105
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero