Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 125

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta individuala de vanzare in Corbeanca, in vecinatatea Paradisului Verde, foarte aproape de lac si padure, gradina pozitionata pe sud, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2019, supr. totala : 196mp, supr. utila : 147mp, supr. teren : 800mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, nemobilata, centrala termica, doua terase pe parter in suprafata totala de 20 mp, una in fata si alta in spate cu vedere la gradina. Locuinta are gresie si faianta in bai, in bucatarie si pe scara interioara, are a doua placa de beton peste etajul 1, usa metalica intrare, centrala termica Viessmann 35 kw, termopan Rehau, calorifere montate integral, gaze, fosa septica 2000 L cu drenaj in sol, bucatarie inchisa, izolatie termica, acoperis metalic tabla Bilka, alei betonate + parcare betonata pentru 3 masini, put propriu 25 mp la a doua panza freatica cu camera de apa betonata si amplasata separat de locuinta. Accesul la imobil se face pe toate drumurile publice asfaltate si pe drum de servitute pietruit pana la casa. Proprietatea este imprejmuita cu gard beton, lemn si fier. Casa are pod inalt de maxim 2, 2 m inaltime si 40 mp spatiu util in pod. Lacul se afla la mai putin de 100 mp, locuinta este amplasata sus fata de lac, pe deal, cu vedere de pe balconul dormitorului matrimonial la lac si la padure. Proprietatea se poate tranzactiona la pretul de 135.000 euro exterior la cheie, interior la alb avansat - fara parchet si usi, cu toate baile la cheie, cu toate racordarile si utilitatile incluse, centrala si calorifere. Pentru pretul de 145.000 euro, proprietatea se vinde la cheie, complet finalizata interior/exterior. Preturi foarte usor negociabile, se accepta credit.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, aspect arhitectural deosebit, unitate duplex stil toscan si gradina insorita pe sud, amplasament deosebit in vecinatatea padurii, constructie din caramida si cadre de beton, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, CE clasa A, constr. 2017, supr. totala : 244mp, supr. utila : 125 mp, supr. teren : 345mp, amprenta sol: 75 mp, desch. sosea 15m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, nemobilata, aer conditionat, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute. Materiale si finisaje de calitate (caramida porotherm, tamplarie geam salamander tripan, feronerie roto, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren austrotherm, vata minerala ursa, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica. Etajul 1 este incapator, cu o suprafata totala de 74 mp, cu dormitor matrimonial cu zone de dressing si balcon frantuzesc, baia matrimoniala spatioasa separat, cu vedere catre gradina si alte doua dormitoare pe etaj cu baie. Podul cu posibilitate de mansarda are suprafata de 73 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room si spatiu de depozitare cu lumina naturala si aerisire. Vila dispune in living de semineu design deosebit pe lemne marca Seguin, iar la exterior loc prevazut pentru gratar. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta individuala de vanzare in Corbeanca, vila finalizata pretabil tranzactie rapida, la cheie, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila, BCA, suprafata construita 215mp, constr. 2017, supr. utila : 180mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 25m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab). Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, grup sanitar, camera separata pentru spalatorie si depozitare, bucatarie cu posibilitate de inchidere, living; la etaj - hol acces, 2 dormitoare deservite de o baie si dormitor matrimonial cu vedere pe sud spre gradina, cu dressing si baie proprie si acces in terasa de la etaj. Casa dispune de camera tehnica cu acces separat, din exterior, dinspre zona de gradina. In acte 500 mp teren casa si imobil imprejmuit + 100 mp teren cota parte drum de acces/servitute pe drum privat pietruit cu poarta de acces securizata. Acces la imobil prin zona de case locuite, pe drum public asfaltat. Toate finisajele incluse, toate utilitatile racordate si functionale + toate actele in regula pentru o posibila vanzare prin banca/credit imobiliar. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila moderna de vanzare in Corbeanca P+M+Pod, locuinta individuala in zona rezidentiala aproape de padure, locuinta din beton armat si caramida Porotherm, constructie 2017, spatii luminoase, gradina pe sud, pozitie foarte buna, 4 camere, 3 dormitoare, CE clasa A, constructie finalizata, supr. totala : 200mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 507mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 20m, neutilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, acces pe strada asfaltata si pe drum de servitute pietruit. Detalii finisaje : incalzire in pardoseala, geamurile 4 season si cu reflexie, doua ferestre Velux mari, una in dormitorul de la etaj si una peste living actionata electric din telecomanda, tamplaria gri antracit. Proprietatea are elemente de design cu travertin si piatra naturala, arhitectura moderna, acoperis din tabla tip Lindab culoare gri antracit. Detalii compartimentare locuinta : Parter Living 27 mp, bucatarie de 10 mp, dining, dormitor 19 mp, baie. Etaj - 2 dormitoare, unul de 19 mp si altul de 22 mp, si o baie spatioasa de 11 mp. Casa are pod, care poate fi tranformat in camera locuibila. Se va preda la cheie cu toate finisajele incluse in pret si racordata la toate utilitatile zonei. Terenul are 507 mp utili din care amprenta casei este de 100mp si 14 mp terasa exterioara cu vedere pe sud. Pret anunt pentru imobilul la cheie, cu toate finisajele incluse si toate utilitatile racordate si functionale. Se accepta credit, comision 0 de la cumparator.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 137.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala moderna de vanzare in Corbeanca, in vecinatatea Paradisului Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2015, curte amenajata cu gazon si pozitionare gradina pe sud cu zona insorita toata ziua, supr. totala : 200mp, supr. utila : 170mp, supr. teren : 510mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 17m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gradinita. Locuinta este functionala, racordata la toate utilitatile, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica. Casa este compartimentatata astfel: parter - hol acces, birou sau dormitor, baie, living cu acces in terasa de 60 mp acoperita, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii. La etaj - hol acces, un dormitor matrimonial cu baie si balcon, alte 2 dormitoare deservite de o baie. Locuinta are gratar amenajat, gard din beron cu fier forjat si camera tehnica centrala separat de imobil. In pretul de 137.000 euro nu este inclusa mobila. Casa se poate vinde mobilata ca in fotografii. Valoare mobila 5.000 euro. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO pentru predare la alb fara finisaje - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, comision 0 de la cumparator, 4 camere, 3 dormitoare, P+1E+Pod, in casa/vila structura de rezistenta din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, suprafata totala construita 183mp, constr. 2018, supr. utila : 168mp, supr. teren : 540mp cu cota parte teren drum privat de acces inclus, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 18m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, toate actele in regula pentru vanzare. Vila este situata in zona Tamasi intre locuinte noi si in vecinatatea a doua ansambluri rezidentiale, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita. Locuinta are toate utilitatile racordate si functionale, gaze, se vinde nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute, imobilul este racordat la reteaua de canalizare a localitatii, are curte imprejmuita gard cu fundatie de beton si lemn/plasa, acces prin porti de fier si lemn cu fundatie de beton. Pentru pretul de 125.000 euro imobilului se vinde la alb (fara finisaje). Locuinta se vinde la cheie pentru pretul de 135.000 euro, cu toate finisaje incluse. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
23.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 148.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1E, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata direct proprietar construita in regie proprie, centrala termica cu pompa de caldura automata si incalzire in pardoseala, constr. 2010, supr. totala : 240mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 25m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, termosistem 15 cm, termopan tripan Saint Gobain argintat (pierderi minime vara/iarna), usa PVC antiefractie, 2 puturi la 45 m adancime, fosa septica biologica, sera de legume in gradina, vegetatie matura cu arbori si gazon, tuia ajunsi la maturitate. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 133.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobilare, proprietate situata central, in apropiere de lac zi zona verde, 4 camere, 3 dormitoare, P+1 Etaj+ Pod, in casa/vila individuala din cadre de beron si caramida, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 140mp, supr. utila : 125mp, supr. teren : 300mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 16m, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, canalizare si apa publica, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Imobilul se afla pozitionat in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea are semineu in living, finisaje la interior calitate superioara marmura/travertin si piatra naturala, mocheta de calitate superioara etaj imobil, incalzire in pardoseala in toata casa. Locuinta are terasa moderna de 23 mp cu acces practic din living cu gratar amenajat din piatra naturala, gard modern cu fundatie si soclu din beton si lemn masiv si poarta stilizata din fier rectangular, rulouri exterioare aluminiu si loc de depozitate in pod. Curte amenajata cu mesteceni maturi de jur-imprejurul terasei, gazon, sistem de udat automat cu programator si alei betonate. Pentru pretul de anunt, imobilul se vinde nemobilat. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
SUPEROFERTA!!! Pret 130000 euro - Colentina - casa 3 camere, an constructie 2007, structura de rezistenta metal, P+1, suprafata utila 108 mp, teren 118 mp, amprenta 68 mp, acoperita cu tabla, 3 camere, 2 bai, terasa 14 mp, centrala proprie, geamuri tripan, gresie, faianta, termopan, usa metalica, parchet, singur curte.. Parter: bucatarie, living, baie. Etaj: doua dormitoare, baie, terasa acoperita.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , FUNDENI
SUPEROFERTA!!! Pret 125000 euro - Fundeni - vila 4 camere, P+1+M, an constructie 2018, suprafata utila 185 mp, teren 200 mp, curte 130 mp, amprenta 70 mp, toate utilitatile, foarte aproape de soseaua fundeni, se vinde la cheie. Strada asfaltata. Parter: living mare, bucatarie spatioasa si baie; Etaj: 3 dormitoare cu 20 mp fiecare, baie, balcon si mansarda de 60 mp.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)

25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
(AP) Casa de vanzare intr-o zona noua, de vile, a orasului Pantelimon in apropierea padurii Cernica, cu acces facil din bd. Biruintei (DN 3). Construita din caramida Porotherm pe cadre de beton, pe un teren de 540 mp casa are o amprenta la sol de 110mp avand o suprafata utila desfasurata de 178mp, dispusa pe doua niveluri P+1. Parter : hol, living, bucatarie, baie, camera tehnica, casa scarii. Etaj : 3 dormitoare, o baie si un dormitor matrimonial cu baie proprie. Casa se vinde la cheie beneficiind de amenajari interioare si finisaje de calitate. Utilitati gaze si curent electric. Pret 130.000 euro.

[+]  Alpha D.P.I.(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Vila P+M situata in Oras Pantelimon - Strada Egretei Proprietatea este aplasata pe un teren in suprafata de 500mp, amprenta casei de 87mp, avand o suprafata construita de 143mp, din care utila 120mp, fiind impartita astfel: Parter: -Living 17.25mp, -Dormitor 14mp -Baie 6.45mp -Bucatarie + Dining 16.77mp -Camara 2.10mp -Vestibul 2.47mp. Mansarda: -Dormitor 1 -16.71mp -Dormitor 2 -12.22mp -Dormitor 3 -11.73mp -Hol - 7.63mp -Baie - 4mp Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile necesare. Pret 125.000euro

[+]  Alpha D.P.I.(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala zona linistita, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2018, supr. totala : 162mp, supr. utila : 124mp, supr. teren : 571mp, amprenta sol: 82mp, desch. dubla, o bucatarie, un balcon, 3 bai, gaze. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol intrare, baie, bucatarie(13.8mp), living si dining (32mp) cu iesire pe terasa. La etaj regasim dormitor matrimonial(13.9mp) cu dressing(6.64mp) si baie proprie, alte doua dormitoare(12.83mp si 11.64mp) deservite de o baie, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala acces facil, Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, supr. totala : 170mp, supr. utila : 135mp, supr. teren : 466mp, amprenta sol: 90mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, centrala termica, Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, baie, living cu iesire pe terasa, bucatarie (14mp). La etaj regasim: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte doua dormitoare deservite de o baie. Finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Pretul nu include terasa. Se accepta credit, usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila, Corbeanca, 6 camere, P+1E, caramida, constructie finalizata, constr. 2007, supr. totala : 360mp., supr. utila : 288mp., supr. teren : 1100mp., amprenta sol: 180mp., utilata, 2 bai, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, cu toate utilitatile, loc parcare, strazi asfaltate, tamplarie interioara noua, tamplarie termopan, imobilul mai are de asemenea un corp construit separat de 100 mp, cu 3 camere, baie si bucatarie, gradina amenajata cu pomi si flori, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 135000 € cu o rata de 716 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex in Corbeanca, locatie linistita, 4 camere, P+1, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. utila: 160mp., supr. teren: 340mp., desch. sosea 12m, utilat, 3 bai, intabulare, cadastru, mobilata, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, strazi asfaltate, usa metalica, casa stil mediteranean, izolatie termica., negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 128.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila tip duplex cu acces facil DN1, in Corbeanca 4 camere, 3 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida Porotherm, finalizata in 2018, supr. totala : 150mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 290mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 13m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Proprietatea este dotata cu sistem de incalzire in pardoseala, instalatie electrica cupru, tamplarie pvc Salamander, 7 camere tripan cu feronerie Roton. Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, grup sanitar, spatiu depozitare sub scara, living, bucatarie si terasa. La etaj regasim un dormitor matrimonial cu baie proprie si alte doua dormitoare deservite de o baie. Se va preda la cheie iar finisajele pot fi alese de catre viitorul proprietar in limita unui buget stabilit. Cele doua unitati locative sunt despartite de perete dublu, izolat cu polistiren.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila tip duplex in Corbeanca 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 220mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 70mp, in apropiere de supermarket, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentatat astfel: Parter - hol access, bucatarie cu iesire pe terasa, living, grup sanitar. La etaj regasim 3 dormitoare, 2 bai. Mansarda este open space si este deservita de un grup sanitar. Accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, P+E+M, in vila duplex, structura caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala: 240mp., supr. utila: 215mp., supr. teren: 200mp., amprenta sol: 70mp., desch. sosea 20m, bucatarie deschisa, 3 bai, 3 balcoane, cu toate utilitatile, mobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, 2 locuri de parcare amenajate in curte, in apropiere de unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, comision 0 de la cumparator, in ansamblu rezidential privat situat la liziera padurii, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, in vila duplex spatioasa, imobil din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala 223 mp, supr. utila : 190 mp, supr. teren : 465mp pozitionare gradina pe vest soare toata ziua, amprenta sol: 125mp, desch. sosea 19m, bucatarie mobilata si utilata, un balcon, 2 bai moderne stare foarte buna utilate complet, 1 dressing deschis amenajat. Toate actele in regula pentru vanzare, cadastru si intabulare. Proprietatea se afla in apropiere de maxi taxi, la cativa zeci de metri de padure cu vedere la padure, in vecinatate unitate sanitara, la mai putin de 250 m de supermarket, scoala si gradinita. Casa este compartimentata astfel: Parter - bucatarie (12.50 mp) ce poate fi inchisa, living (33 mp) cu iesire pe terasa, grup sanitar baie parter, spatiu depozitare sub scara si dormitor spatios la parter. La etaj regasim 3 dormitoare (din care doua de peste 18 mp), 1 baie si balcon mare cu vedere la gradina. Imobilul are dedurizator si camera centralei acces separat cu usa de iesire in curte, casuta/spatiu de depozitare anexa imobil. La parter se gaseste si un semineu cu functionare pe lemn. Iluminata integral economic pe baza de LED. Vila se vinde nemobilata, dar cu bucatarie mobilata si utilata stare impecabila, dresinguri personalizate realizate la comanda, curte amenajata, plante de sezon, gazon si vegetatie, gard din fier si beton stare foarte buna, locuri de parcare amenajate in interior curte partea din fata si lateral latura dreapta proprietate. Imobilul este racordat la toate utilitatile, centrala termica pe gaze, acoperis tigla, asfalt pe toate drumurile de acces publice dar si private. Accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero