Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 80

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala: 347mp., supr. utila : 278mp., supr. teren: 647mp + 99 mp cota indiviza de drum, amprenta sol: 147mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica de 50 kW - in condensatie cu boiler de 150 l. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita, dining, bucatarie inchisa - complet mobilata, camera tehnica, dormitor, baie cu cabina de dus, spatiu de depozitare de sub scara; la etaj - hol acces, dormitor cu 2 luminatoare Velux, dormitor sau birou, baie cu cada, dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si balcon. Podul este mansardat cu o inaltime a coamei de 2.10m si un spatiu de 80mp unde se poate amenaja un dormitor sau o zona de relaxare - cu 2 luminatoare Velux si 2 geamuri. Toata casa are parchet lemn masiv, finisaje de calitate. Curtea amenajata cu pomi decorativi si fructiferi, ajunsi la maturitate, gazon, casuta de gradina, put la 40 m adancime cu hidrofor, pompa submersibila. Casa dispune de ministatie de epurare. Casa se afla intr-o zona linistita foarte aproape de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Pret negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
26.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de malul lacului, in vecinatatea Paradisului Verde, locatie deosebita, arhitectura moderna, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 190mp, constr. 2018, supr. utila : 143mp, supr. teren : 652mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata. La parter : living luminos zona insotita cu suprafata living 31 mp, dormitor parter in suprafata de 11 mp si terasa spate imobil spre gradina in suprafata de 33 mp. La etaj : 3 dormitoare, dintre care 19 mp dormitorul matrimonial, 17 mp dormitor 2 etaj si 11 mp dormitor 3 etaj. Imobilul se vinde la cheie, cu toate finisajele incluse in pret. Finisajele la alegerea cumparatorului, termen de executie finisare imobil maxim 4 - 5 saptamani de la semnare antecontract. Locuinta se va preda cu gradina amenajata, vegetatie si peisagistica, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Paradisul Verde, in ansamblu rezidential privat, paza asigurata 24 ore din 24, multiple facilitati zona, sistem de supraveghere pe strazi in comunitate/zona rezidentiala, acces la toate facilitatile ansamblului, locatie in vecinatatea padurii in zona matura/finalizata a Paradisului fara santiere in constructie. Locuinta in casa/vila structura usoara lemn este spatioasa, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 95mp, desch. sosea 14m, utilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de lac, supermarket, gradinita. Imobilul are gradina insorita pe sud, dormitor/birou parter, este racordat la toate utilitatile si are centrala clasica pe gaze. Se vinde nemobilata, cu bucataria mobilata si utilata si spatii personalizate dresing-uri. Alte detalii despre locuinta : acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, toate drumurile de acces atat publice cat si cele interne in ansalblu sunt asfaltate. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO la cheie, mobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.06.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala deosebita de vanzare in Corbeanca, ansamblu privat cu circuit inchis si acces securizat in apropiere de Paradisul Verde, proprietate cu vedere spre lac, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+pod, in casa/vila la cheie, constructie solida din cadre de beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2016, supr. totala : 189mp, supr. utila : 151mp, supr. teren : 700mp cu gradina pe sud, amprenta sol: 94mp, desch. sosea 14m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, aproape de supermarket, gradinita. Proprietatea are dormitor/birou parter, este racordata la toate utilitatile, centrala pe gaze si calorifere, acoperis tabla (Lindab), se vinde nemobilata. Ansamblul privat are porti cu telecomanda, imobil in acte cu cota parte acces la lac, iluminat stradal si alei private pana la luciul apei. Casa este compartimentata astfel: living spatios cu acces in terasa, bucatarie cu vedere la gradina, dormitor sau birou la parter, grup sanitar si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj: doua dormitoare deservite de o baie spatioasa cu acces din hol si dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa dubla cu vedere la gradina si lac. Gradina deosebita cu peisagistica, arbori decorativi si plante ornamentale de sezon si gazon, alei curte si elemente de piatra naturala. Zona de gratar si casuta de gradina moderna, loc parcare in interior pentru doua masini. Finisaje de calitate superioara, piatra naturala si marmura, glafuri interior/exterior, scara interioara din fier forjat cu mana curenta din lemn si trepte din marmura, gard si poarta acces din beton si profil fier rectangular si forjat. Acces pe toate strazile asfaltatate pana la casa, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Vanzare vila individula in Otopeni - ansamblu rezidential, 7 camere, 6 dormitoare, P+1+M+Pod, CE clasa A, caramida, constructie finalizata 2010, 350mp., supr. totala : 450mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 350mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 15m, neutilat, 5 bai, 7 balcoane, intabulare, cadastru, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada neasfaltata, materiale de cea mai buna calitate, micro ansamblu rezidential format din 3 vile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , 23 AUGUST
Catelu vila superba, P+ M, construita in 2010, amplasata pe un teren de 500mp, cu amprenta 100mp, suprafata utila 160mp, compusa din living, 3 dormitoare, 3 bai, 2 birouri, 2 dresing, garajnsistem de incalzire mixt solar si centrala cu gaze, cadastru, intabulare. Pret 195000 euro. Merita sa fie vizionata

[+]  Real Universal Imob(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , NITU VASILE
Brancoveanu, Budimex, vila superba 4 camere, living 2 balcoane, 3 bai, amplasate pe un teren de 189mp, amprenta 105mp , deschidere 10m, P/E, configurat astfel :parter, living 56 mp, bucatarie 14 mp, camara 2, 5 mp, baie 7 mp si un beci , pozitionat sub bucatarie 10mp.etaj, camerwe 37mp, camera 18mp, camera 17 mp, baie 14 mp, baie 7 mp. Vila este amplasata intro zona civilizata in apropiere de spital Budimex. Pret 210000 euro. Merita sa fie vizionata

[+]  Real Universal Imob(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
Dragos Bajan, broker autorizat, propune spre vanzare o casa cu mare potential, intr-o zona foarte buna, la mai putin de 400m de Parcul Kiseleff si in imediata vecinatate a Pietei 1 Mai. Discutam de o casa individuala cu arhitectura frumoasa ce a fost construita in 1936 ( plansee de beton ) intr- zona aerisita de casa cu regim mic de inaltime. Vila are doua intrari, una pentru parter si una pentru etaj dar dispune si de scara interioara ce comunica cu etajul. La parter gasim o sufragerie dubla cu glassvand, domitor matrimonial cu baie, bucatarie cu acces de pe hol si WC . La etaj sunt camerele de odihna formate din o zona de zi si 2 dormitoare plus balcon si baie. Demisolul se intinde pe toata suprafata casei cu camere mari unde gasim si centrala proprie. Curtea este de aproximativ 35mp ( nu se poate parca masina in curte ). Casa la exterior arata foarte bine, pentru varsta ce o are, dar la interior trebuie renovata. Planurile sunt in anunt.

[+]  Dragos Bajan (A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 198.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vanzare vila P+E+M amplasata in ansamblul Domus Stil, Pipera, la cateva minute distanta cu masina de cartierul Aviatiei.Cu o suprafata utila totala de 198 mp, casa este dispusa dupa cum urmeaza:Parter: living amplu cu iesire pe terasa si in curte, baie de serviciu si bucatarie inchisa, compet dotata si utilataEtaj: un dormitor cu dressing si baie, un dormitor cu baie si terasaMansarda : 2 dormitoare cu baie proprie, unul avand si terasa.Casa are curte proprie insa si aces catre parcul privat, locul de joaca pentru copii si piscina exterioara, fiind alegerea ideala pentru o familie fericita.Pret: 198.000 Euro

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)

27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 209.900 EURO negociabil - Bucuresti , DOI COCOSI
Situata la 10 min de metrou Straulesti, 4 camere, 3 dormitoare, P+2, in casa duplex, constr. 2011, supr. totala : 220mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 250mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 13m, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun.

[+]  SBS Real Estate(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va oferim spre vanzare o proprietate in zona Baneasa, o casa ce beneficiaza de 260 metri teren(incluzand cladirea). Este situata pe un singur nivel, este formata dintr-un living generos, bucatarie deschisa mobilata si utilata, dormitor cu baie matrimoniala, dressing si inca o baie. Pentru orice fel de detalii nu ezitati sa ne contactati. O proprietate deosebita ce merita vizionata

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Duplex deosebit de vanzare in Magurele. Situat central, in zona linistita, cu acces imediat catre centrul orasului, policlinica, primarie, scoala, gradinita si primarie. Casa P+1+M compartimentata astfel: Parter: baie, bucatarie open-space, living spatios si terasa. Etaj: 3 dormitoare si o baie. Mansarda: living si dormitor.Subsol amenajat, fiind ideal pentru depozitare. Pe terasa accesul se face din living si va puteti recreea implicit iarna, aceasta avand semineu pe gaz. Imobilul dispune de toate utilitatile, avand centrala proprie pe gaz cu calorifere si incalzire electrica in pardoseala ce se pot activa si de pe telefon. La fel ca si incalzirea, de asemenea iluminatul casei si irigatul gazonului si ghivecelor pot fi controlate de pe telefon.Pentru linistea si siguranta dumneavoastra casa are sistem de alarma si supraveghere video. centrala termica, alarma, usa metalica, termopan, parchet, faianta, gresie,

[+]  Autex Imobiliare(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO discutabil - Bucuresti , PANTELIMON
vila finalizata pe exterior demisol parter si 2 etaje in interior este la rosuare trase utilitatile

[+]  Alma Gapa Mimas Imob(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , DACIA
vila individuala de vanzare in zona dacia - bucuresti, reper dacia, etaje parter, avand 4 camere, 2 dormitoare, suprafata totala construita 131 mp, utila 120 mp si teren 252 mp, deschiderea de 14 ml. imobilul are amprenta 131 mp, curtea comuna, teren in proprietate libera 121 mp. are structura din caramida , este construita in anul 1900, renovat , constructie din caramida , avand 2 bai, 1 bucatarii si 0 balcoane. dotari : acoperis: tabla; bucatarie: inchisa; calorifere: aluminiu; ferestre casa: lemn; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: fara; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: comuna, teren in proprietate. zona ultracentrala, toate utilitatile ( apa, gaze, curent electric). trei dormitoare si un living spatios, renovata in proportie de 60%. imobilul are o suprafata de 131 mp construiti si este pozitionat la strada intr-o curte cu terenul in indiviziune spatiul total fiind de 504 mp. pretul dorit este de 190.000 euro. id intern: ref010414408.

[+]  Refinder Elite(A)
Ia-ti o casa de 190000 € cu o rata de 1008 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Prelungirea Ghencea, Vila P+1+Pod, 5 camere, 3 bai, parter 112 mp diin care 22 mp terasa, iar etaj are 104 mp din care 2 terase de 13 mp respectiv 10 mp, garaj, st 632 mp, deschidere 16 m, gard din fier forjat, gazon in spate 300 mp, aer conditionat, centrala termica, alarma, faianta, gresie, parchet masiv, termopan, usa metalica, caramida purotherm si izolatie, lindap, 3 terase, pret 185.000 euro

[+]  Athos Company(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA - DOMUS, vila P+1E+M, 5 camere, suprafata utila 192 mp, (suprf. construita 210 mp), an 2006, teren 180 mp, amprenta 74 mp, trei bai, patru dormitoare, doua locuri de parcare, terasa 18 mp, paza, piscina, pret vanzare 199.000 EUR

[+]  Regal House(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 183.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
PIPERA - DRUMUL POTCOAVEI, vila tip insiruire P+2E+M, 4 camere, suprafata utila 130 mp, (suprf. construita 150 mp), an 2017, teren 110 mp, gradina libera 40 mp, doua locuri de parcare, trei bai, toate utilitatile, finisaje premium, nu a fost locuita, pret vanzare 183.000 EUR

[+]  Regal House(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 209.000 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Casa Vatra Luminoasa-Iancului, curte 230mp, 4 camere, bucatarie, baie, deschidere 11m, 10 min metrou Iancului, cadastru, intabulare.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
27.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
7 camere, p+1+m, in vila, grinzi beton, constructie finalizata, supr. totala : 300mp., supr. utila : 240mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 160mp., desch. sosea 12.5m, utilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate, Doresc sa vand acest imobil la un pret de 205000 euro.Detalii despre vila:Suprafata totala a constructiei este de 300mp, utili 240mp.Termoizolatie de 10cm, gresie, faianta, parchet, termopane, aer conditionat, centrala termica.Total camere 7, debarale 3, bai 2, balcon.Teren 300mp, deschidere 12, 5mlAmprenta la sol este de 160mp., accepta credit, negociabil

[-]  Central Leading Imobiliare(A)
Telefon: 0747777767
Agent: Diconescu Alexandru
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero