Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 78

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala: 347mp., supr. utila : 278mp., supr. teren: 647mp + 99 mp cota indiviza de drum, amprenta sol: 147mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica de 50 kW - in condensatie cu boiler de 150 l. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita, dining, bucatarie inchisa - complet mobilata, camera tehnica, dormitor, baie cu cabina de dus, spatiu de depozitare de sub scara; la etaj - hol acces, dormitor cu 2 luminatoare Velux, dormitor sau birou, baie cu cada, dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si balcon. Podul este mansardat cu o inaltime a coamei de 2.10m si un spatiu de 80mp unde se poate amenaja un dormitor sau o zona de relaxare - cu 2 luminatoare Velux si 2 geamuri. Toata casa are parchet lemn masiv, finisaje de calitate. Curtea amenajata cu pomi decorativi si fructiferi, ajunsi la maturitate, gazon, casuta de gradina, put la 40 m adancime cu hidrofor, pompa submersibila. Casa dispune de ministatie de epurare. Casa se afla intr-o zona linistita foarte aproape de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Pret negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO la cheie, semimobilat, cu bucataria utilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca in vecinatatea directa a padurii, oportunitate 3 laturi padure, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, suprafata construtia 240mp, constr. 2008, supr. utila : 215mp, supr. teren : 1000mp din care respectiv 800 mp imprejmuiti cu gard in proprietate, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 26 x 39 mp, desch. dubla, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, gaze, mobilata, acoperis tigla, centrala termica. Locuinta dispune de living spatios in suprafata de 50 mp, dining hexagonal, luminos, cu vedere la gradina, bucatarie complet mobilata si utilata cu electrocasnice, bucatarie open spece cu posibilitate de inchidere, fosa septica dar cu posibilitate de racordare la canalizare, put propriu dar si posibilitate de racordare la reteaua publica de apa, termopane 5 camere, usa termopan intrare, constructie din cadre de beton si caramida cu fundatie foarte inalta si placa de beton intre etajul 1 si pod, cu posibilitate de transformare a podului in mansarda. Piscina demontabila, terasa cu vedere la padure, parcare in curte pentru 4 locuri, gradina amenajata cu pomi fructiferi pe rod si gazon, acces pe drum public asfaltat pe latura principala si acces pe drum privat bituminat pe latura secundara cu poarta de acces la proprietate, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 188.000 EURO la cheie, semimobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala in Corbeanca, locatie linistita in cartier privat - ansamblu securizat foarte aproape de Paradisul Verde, gradina luminoasa pozitionata pe sud, arhitectura deosebita, stil mediteranean adaptat, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2015, 4 dormitoare, 5 camere, P+1, supr. totala : 159mp., supr. utila : 132mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 80mp., semimobilat, 3 bai, dormitor/birou parter, parchet din lemn masiv in toata casa, dressing echipat cu mobilier, balustrada moderna laser print (decupata laser), toate utilitatile si toate actele pregatire pentru vanzare. Locuinta este acoperita cu tabla (Lindab), are centrala termica, desch. sosea 15m, acces pe drum public strada asfaltata + drum privat asfaltat pana la locatie. Casa este compartimentata astfel: la parter - living cu zona de dining, bucatarie, dormitor/birou, grup sanitar, hol acces, terasa; la etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie si terasa, 2 dormitoare deservite de o baie, hol. Finisaje de calitate superioara, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchiderii, utilata si mobilata. Aproape de lac, cu acces la lac cota parte din drumul privat al ansamblului, locuinta in vecinatatea padurii, comunitate si acces securizat, supermarket si gradinita in apropiere de casa, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vila stil mediteranean de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, acces rapid in DN 1, caramida, constructie finalizata, constr. 2014, supr. totala : 250mp., supr. utila : 196mp., supr. teren : 600mp., amprenta sol: 184mp., desch. sosea 28m, utilat, o bucatarie, 4 bai, in apropiere de padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, 3 terase in suprafata totala de 58 mp, toate utilitatile, usi Pinum, parchet triplu stratificat, centrala Ariston. Casa este prevazuta pentru panouri solare si inclusiv tevile sunt trase la etaj pentru panouri solare. Casa este construita din cadre de beton cu caramida poroterm si blocuri ceramice, are curent trifazic si prize si instalatii de calitate superioara, bucatarie deschisa mobilata complet si utilata, drum pietruit. Toate din cele 4 dormitoare au minim 16, 2 mp iar cel mai mare, dormitorul matrimonial are 17 mp + dresing 10, 5 mp + baie proprie + terasa cu vedere la padure. Parterul casei foarte spatios este format din: bucatarie, debara depozitare, dining, living, baie, wc de serviciu, garaj din acceasi constructie cu casa si cu intrare din casa, camera tehnica si doua holuri, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de malul lacului, in vecinatatea Paradisului Verde, locatie deosebita, arhitectura moderna, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa/vila din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 190mp, constr. 2018, supr. utila : 143mp, supr. teren : 652mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata. La parter : living luminos zona insotita cu suprafata living 31 mp, dormitor parter in suprafata de 11 mp si terasa spate imobil spre gradina in suprafata de 33 mp. La etaj : 3 dormitoare, dintre care 19 mp dormitorul matrimonial, 17 mp dormitor 2 etaj si 11 mp dormitor 3 etaj. Imobilul se vinde la cheie, cu toate finisajele incluse in pret. Finisajele la alegerea cumparatorului, termen de executie finisare imobil maxim 4 - 5 saptamani de la semnare antecontract. Locuinta se va preda cu gradina amenajata, vegetatie si peisagistica, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Paradisul Verde, in ansamblu rezidential privat, paza asigurata 24 ore din 24, multiple facilitati zona, sistem de supraveghere pe strazi in comunitate/zona rezidentiala, acces la toate facilitatile ansamblului, locatie in vecinatatea padurii in zona matura/finalizata a Paradisului fara santiere in constructie. Locuinta in casa/vila structura usoara lemn este spatioasa, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 180mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 450mp, amprenta sol: 95mp, desch. sosea 14m, utilat, o bucatarie, un balcon, 4 bai. Toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de lac, supermarket, gradinita. Imobilul are gradina insorita pe sud, dormitor/birou parter, este racordat la toate utilitatile si are centrala clasica pe gaze. Se vinde nemobilata, cu bucataria mobilata si utilata si spatii personalizate dresing-uri. Alte detalii despre locuinta : acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, toate drumurile de acces atat publice cat si cele interne in ansalblu sunt asfaltate. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
20.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, in ansamblu rezidential pazit, acces rapid spre DN 1, foarte aproape de lac si padure, 8 camere dintre care 6 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila individuala, gradina pe sud cu soare toata ziua, mini-cascada si iaz, constructie solida din cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2008, supr. teren : 502mp, amprenta sol: 165mp, suprafata totala 370 mp, suprafata utila imobil 325 mp, o bucatarie inchisa mobilata si utilata, 5 bai, 2 balcoane, toate actele in regula pentru vanzare, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Locuinta se vinde semimobilata, cu bucataria mobilata, dresing si dormitor, corpuri de iluminat si alte piese de mobilier de colectie, la dispozitia si la alegerea potentialului cumparator. Imobilul are dormitor/birou parter si garaj dublu, cascada si iaz, toate utilitatile functionale, imobil locuit continuu si in prezent in conditii foarte bune, centrala termica pe gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, acces numai pe strazi asfaltate si asfalt in fata locuintei si in tot ansamblul, drum de servitute asfaltat si paza non-stop asigurata de catre ansamblu, accepta credit, pret usor negociabil. Locatia este autorizata pentru business cu vad comercial tip cabinet/birouri/sala de asteptare si camera lucru. Astfel, imobilul are la parter doua camere cu acces separat + grup sanitar + hol acces si intrare separata pretabil office/sediu firma.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Vanzare vila individula in Otopeni - ansamblu rezidential, 7 camere, 6 dormitoare, P+1+M+Pod, CE clasa A, caramida, constructie finalizata 2010, 350mp., supr. totala : 450mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 350mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 15m, neutilat, 5 bai, 7 balcoane, intabulare, cadastru, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada neasfaltata, materiale de cea mai buna calitate, micro ansamblu rezidential format din 3 vile.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 207.000 EURO - Bucuresti , HENRI COANDA
SUPEROFERTA!!! Pret 207000 euro - Baneasa - Henri Coanda - vila 3 camere, S+P+E, face parter dintr-un triplex, casa tip I25D, suprafata utila 175 mp, suprafata construita 230 mp, teren 100 mp, la gri, instalatiile electrica si sanatira trase, put in curte, curentul electric functional, termopan, usa metalica de exterior la intrare, usa la garaj. Subsol: garaj si camera tehnica. Parter: bucatarie, loc de luat masa, living, baie de serviciu. Etaj: 3 camere, 2 bai mari ( 1 baie cu geam), dressing si mansarda.

[+]  AMS Avantaje Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , MARGEANULUI
Alfamar Grup Imobiliare va prezinta spre vanzare o vila cu 6 camere, finalizata in anul 2017. Are 4 dormitoare, 3 bai, 2 balcoane, CE clasa A, o suprafata utila de 200mp, cu teren in suprafata de 200mp din care 120mp amprenta casei si 80mp de curte. Vila se afla in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Va invitam la vizionare!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)

21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 6 camere, P+1+Pod, caramida, constructie finalizata, constr. 2006, supr. utila : 340mp., supr. teren : 1049mp., desch. sosea 23m, cu toate utilitatile, usa metalica, izolare termica. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, living cu iesire pe terasa (50mp), bucatarie americana, bucatarie inchisa, camara, 2 dormitoare si 2 bai. La etaj regasim - dormitor matrimonial cu baie proprie, alte 2 dormitoare deservite de o baie, balcon si terasa 40mp. Curtea amenajata cu pomi fructiferi, vita de vie, flori. Casa dispune de un garaj pentru 2 masini, o anexa pentru depozitare si o camera tehnica, 1 put la 20m adancime pentru gradina si put la 65 m adancime pentru alimentarea cu apa a casei.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala zona linistita in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2007, supr. totala : 234mp, supr. utila : 187mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 117mp, desch. sosea 20m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai. Casa este compartimentata astfel: Parter: hol intrare, bucatarie deschisa, living si zona de dining, birou/dormitor, baie, spatiu depozitare si garaj. La etaj regasim: dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate si este dotata cu sistem de aspersoare, zona BBQ, casuta depozitare, poarta actionata automat. Proprietatea este bransata la toate utilitatile (electricitate, gaze, canalizare) si dispune de aer conditionat, alarma, centrala termica noua. Curtea este amenajata cu gazon si vegetatie ajunsa la maturitate. Se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 189.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala cu suprafete generoase Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+2E, structura din cadre beton si caramida, constructie finalizata, constr. 2009, supr. totala : 330mp, supr. utila : 270mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea, in apropiere de lac, supermarket, scoala, gradinita, . Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces, living, dinning, bucatarie deschisa cu iesire pe terasa, grup sanitar, garaj. La primul etaj regasim dormitor matrimonial generos cu baie proprie, dressing, un al doilea dormitor. La etajul doi avem un dormitor cu iesire pe o terasa de 50 mp, cu baie proprie si chicineta. Casa are toate utilitatile. Curtea este dotata cu piscina si este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, Accepta credit, usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca - zona linistita, 6 camere, 5 dormitoare, S+P+1, in casa/vila individuala, structira cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2014, supr. totala: 310mp., supr. utila: 228mp., supr. teren: 1050mp., amprenta sol: 172mp., desch. sosea 16m, 4 bai, 2 bucatarii, cu toate utilitatile, acoperis tigla, centrala termica, garaj, strada asfaltata, panou solar. Casa este compartimentata astfel: la subsol regasim spatiul tehnic si un spatiu de depozitare - beci; la parter - hol acces, un apartement cu 2 camere - total independent format din : hol acces, baie, 2 dormitoare si o chicineta cu acces in terasa, o zona de zi - living cu loc de luat masa, bucatarie inchisa cu acces intr-o alta terasa acoperita si un grup sanitar de serviciu. La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing si un balcon, si alte 2 dormitoare deservite de o baie, se accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 185.000 EURO - Bucuresti , VLADICEASCA
Locuinta deosebita de vanzare in Snagov, vila individuala cocheta in vecinatatea padurii, supr. teren : 1000mp, acces rapid spre DN 1 si Bucuresti, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, caramida si cadre de beton, constructie finalizata 2012, supr. totala : 194mp, supr. utila : 167mp, amprenta sol: 97mp, desch. sosea 17m, utilat complet si semimobilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Locatia are un dormitor/birou parter, toate utilitatile si toate actele in regula, centrala termica, strada asfaltata, fosa septica cu decantare si hidrofor, posibilitate racordare la canalizare si apa publica, vegetatie ajunsa la maturitate (pomi fructiferi, arbori si flori de sezon), doua terase (25 mp fiecare). Locuinta se vinde semimobilata, are bai din travertin si semineu in living. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 185000 € cu o rata de 982 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 209.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila stil mediteranean in Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare etaj si un dormitor/birou la parter, P+1, 3 bai, 2 balcoane, suprafata utila 327mp, suprafata teren 739 mp, structura caramida, constructie 2007, acoperis terasat, izolata cu polistiren si placata interior cu rigips, gresie si faianta Marazzi, parchet masiv triplustratificat de 14 mm, termopane, bucatarie mobilata, calorifere noi. Curtea este amenajata, 2 puturi la adancime de 57 m si 25 m, instalatie de udat pomii decorativi de sezon, gazon bine intretinut, fosa septica cu mini-statie de epurare cu bacterii. Se accepta si schimbul cu un apartament de 3 camere in Bucuresti + diferenta de bani.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 199.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona linistita, 6 camere, 4 dormitoare, P+pod, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 250mp., supr. utila : 200mp., supr. teren : 654mp., amprenta sol: 250mp., desch. sosea 5m, utilat, 3 bai, 2 bucatarii, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata. Duplex intreg - format din 2 unitati locative impartite astfel: un apartament de 2 camere, baie, bucatarie inchisa, hol, camara si camera tehnica si un apartament cu 4 camere, 2 bai, bucatarie inchisa, camara. Casa dispune de un pod inalt cu suprafata totala de 200 mp - unde se pot depozita lucruri sau se poate amenaja camera deschisa de relaxare, loc de joaca pentru copii, etc. Fosa septica betonata de 18 mc, put de medie adancime - 32m, casuta de gradina, terasa acoperita de 30 m, curte amenajata, pomi fructiferi, locuri de parcare in curte. Casa este izolata cu polistiren de 10 cm, instalatia de incalzire este toata realizata pe cupru, centrala termica in condensatie de 37kw, are curent trifazic, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, 7 camere, 4 dormitoare, P+1, in vila duplex, caramida, in constructie, constr. 2015, supr. totala : 420mp., supr. utila : 390mp., supr. teren : 800mp., amprenta sol: 208mp., deschidere 25m, 2 bai, 2 terase, in apropiere de padure, vedere la lac, proiect deosebit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 199.500 EURO - Bucuresti , DOMNESTI
Vila deosebita situata in Domnesti, pe un drum de servitute lat de 8m, la 50m de strada principala si la 1km distanta de Sos. de Centura.Structura este P+2Et+M, fiind compusa din 3 apartamente total independente si identice ca impartire, pe fiecare etaj. Fiecare apartament dispune de un living mare, o bucatarie inchisa, o camera pentru copil, un dormitor matrimonial care are baie proprie si o baie comuna. Fiecare apartament are centrala termica, contor individual de gaz si unul electric. Mansarda, tip open space, este amenajata, putand fi folosita ca sala de sport, birou, loc de joaca pentru copii, etc. Astfel, casa este perfecta pentru o familie mare care isi doreste sa fie impreuna, dar in acelasi timp sa aiba intimitate.Curtea este mare si plina de verdeata.

[+]  Digital Imobiliare(A)
21.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , NITU VASILE
Brancoveanu, Budimex, vila superba 4 camere, living 2 balcoane, 3 bai, amplasate pe un teren de 189mp, amprenta 105mp , deschidere 10m, P/E, configurat astfel :parter, living 56 mp, bucatarie 14 mp, camara 2, 5 mp, baie 7 mp si un beci , pozitionat sub bucatarie 10mp.etaj, camerwe 37mp, camera 18mp, camera 17 mp, baie 14 mp, baie 7 mp. Vila este amplasata intro zona civilizata in apropiere de spital Budimex. Pret 210000 euro. Merita sa fie vizionata

[-]  Real Universal Imob(A)
Telefon: -
Agent: REAL UNIVERSAL IMOB
Telefon: 0770523105
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero