Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 151

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO (pret cu TVA inclus, pret pentru la cheie) - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie din caramaida de vanzare in Paradisul Verde, comision 0 cumparator, P+1, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 200mp, constr. 2018, supr. utila : 170mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 18m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane duble si o terasa, gradina pe sud, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute, accepta credit, pret usor negociabil. Detalii tehnice instalatii electrice: toate cablurile sunt trase prin tuburi izolante IP-PVC, prize si intrerupatoare Gewiss, intrerupatoare automate modulare Schneider Electric. Detalii tehnice instalatii termice: alimentare cu apa din teava PPR, centrala in condensatie si boiler apa calda, incalzire cu radiatoare din otel, tevi px-a in copex, TECE Germania pentru distributia agentului termic de la colector la radiator. Instalatii sanitare: cazi si wc-uri Ideal Standard, baterii lavoare si cazi Hans Grohe gama Logis, corp mobilier baie suport lavoar din mdf. Finisaje: Parchet grosime de 12 mm - Egger, Gresie si faianta furnizor Delta Studio - Marazzi. Terase cu pardoseala din placi 60x60 din granit fiamat.Balcoanele de la etaj cu pardoseala din gresie. Tamplaria este Salamander cu 5 camere gama Streamline de 76mm, iar feroneria este Siegenia. Sistemul de supraveghere video, sistemul de irigatii si placarile cu piatra exterior constructie fatada nu sunt incluse in pret, sunt optionale, dar se pot realiza contra/cost. Canalizare si toate utilitatile si toate finisajele conform anunt incluse in pret. Locuinta este situata in Artelor Residence, un nou ansamblu de vile situat in Paradisul Verde, Corbeanca, intr-un complex locuit de familii care deja stau permanent in respectiva zona. La vanzare mai sunt un numar de 4 vile individuale.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 224.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie individuala, deosebita, in ansamblu rezidential, la cheie, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata 2013. Imobilul are 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, supr. totala 242mp, supr. utila171mp, teren 500mp, amprenta sol: 144mp, 3 bai, 2 balcoane si o terasa. Vila are dormitor/birou parter, toate utilitatile, acoperis Lindab, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Imobilul are fundatie de 1, 5m, polistiren de 10cm, pereti integrali caramida/beton, fara rigips. Multiple locuri de depozitare la parter, etaj si in pod. Loc de depozitare pod 14mp, cu izolatie si vata bazaltica de 30cm, casuta lemn in gradina si garaj de 19mp, usa telecomanda. Parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala peste tot in casa, consum redus de gaze, curent trifazic, tamplarie veka tripan 7camere, instalatii termice si sanitare Viega Germania, balustrada scara interioara lemn si 2x aer conditionat. Pavele fundatie beton si gard fudatie beton si lemn. Camera tehnica complexa si put 40 m, vas tampon stocare apa, hidrofor pompa de udat gradina si pompa separata pentru restul casei, vas de expansiune, dedurizator, centrala in condensatie Viessmann 60L, boiler incorporat, fosa septica cu decantare si sistem drenuri, vidanjabila o data/an, aspresoare in gradina cu programator. Vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructifer, arbusti si plante de sezon. Imobilul se vinde semomobilat si cu bucataria complet mobilata. Usa intrare luminoasa din termopan, semineu living. Casa este construita direct proprietar, regie proprie, nu pentru vanzare, locuita continuu de 4 ani.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, 4 camere dintre care 3 dormitoare, P+1E, in casa/vila constr. 2010, supr. totala : 240mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 400mp, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 25m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, supermarket, scoala, gradinita, mobilata, acoperis tabla (Lindab) si izolatie acoperis 40 cm, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata cu canalizare si apa publica pe strada. Detalii tehnice locuinta : caramida wienerberger si cadre masive de beton, construita de firma de constructii, centrala termica si incalzire cu pompa de caldura automata si incalzire in pardoseala, izolatie termica pereti exteriori/termosistem 15 cm A+, termopan tripan Saint Gobain argintat (pierderi minime vara/iarna) si geamuri Gealan tripan Planiterm 4 anotimpuri, usa PVC antiefractie, 2 puturi la 45 m adancime fiecare, fosa septica biologica. In plus, proprietatea are sera de legume in gradina, vegetatie matura cu arbori si gazon, alei renovate recent si copaci tuia ajunsi la maturitate, zona verde de jur imprejur, vecinatati locuite, in comunitate. Strada foarte linistita, departe de aglomeratie si poluare, intre paduri. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
10.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
la 7 minute de mers de metrou Jiului, D+P+1, casa individuala, 5 camere, constructie finalizata in 1999, suprafata construita 223 mp, supr. teren: 224 mp, amprenta sol: 100 mp, deschidere la strada principala. In apropiere de parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Vila are o arhitectura deosebita, este structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii. Locuri de parcare in curte sau stradal.

[+]  Hub Imobiliar(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , MATEI BASARAB
MATEI BASARAB VILA LIBERA D+P+ETAJ+MANSARDA AN 1999 PE TEREN 200 MP SINGUR CURTE FARA LEGEA 112. CONSTRUITA INTEGRAL IN 1999, ARE FINISAJE DE BUNA CALITATE, GARAJ, INTABULARE SI ACCEPT CREDIT. VILA AFLATA IN ZONA ULTRA CENTRAL A BUCURESTIULUI ESTE APROAPE SI DE BD DECEBAL PIATA ALBA IULIA LUCIAN BLAGA NERVA TRAIAN UNIRII UNIVERSITATE ROSETTI DACIA EMINESCU MOSILOR FERDINAND MIHAI BRAVU IANCULUI VATRA LUMINOASA MUNCII CAL CALARASILOR - OFERTA C 90

[+]  1 Dolhaschi Impex (A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , SNAGOV
Snagov - vila superba pe malul lacului Snagov, constructie din beton si caramida G.V.P. placata la exterior cu polistiren grosime 10 cm, teren 1019 mp , P+M, suprafata 240 MP util , MAGAZIE METALICA DE 61 MP, 2 balcoane, terasa 40 mp, mobilata si utilata,Acoperis cu sarpanta din lemn de rasinoase izolata la interior cu vata minerala bazaltica de 15 cm, cu folie aluminiu si invelitoarea cu tigla de beton antichizata, model olane,Finisaje :tamplarie pe interior de lemn, pe ramesi tablii , la exterior P.V.C.maro cu geam termopan si obloane exterioare din lemn , cu lamele reglabile, parchetlemnde tek montat in carouri, balustrade interioare ,trepte scara si elemente decorative din lemn de stejar masiv, placaje interioare la bucatarie, living si bai cu gresie si piatra naturala , living pe 2 niveluri,chemineu pe lemne, 3 bai dotate cu cada de baie cu hidromasaj, chiuveta cu mobilier, WC si bideu, geamurila exterior, bucatarie mobilata, centrala termica in condensatie, aragaz/cuptor/frgider, calorifere din otel.Utilitati si facilitati :curent electric, gaze naturale, put apa de adancime, fosa septica, paratrasnet, alarma, gradina plantata avand sistem de irigare programabil , loc de parcare in curte,Certificat energetic, Carte tehnica, Cadastru. Casa se VINDE COMPLET MOBILATA SI UTILATA ( 3 dormitoare, 2 living-uri, bucatarie de 20 mp,3 bai )

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Colentina zona Gherghitei, aproape de iesirea catre Autostrada Bucuresti Ploiesti, casa singur curte, subsol, parter, etaj si mansarda, intre 85 si 100 mp/nivel, St 421 mp, teren 300 mp, toate facilitatile, ideal locuinta/birouri.Vanzare sau inchiriere

[+]  Nicoli Home&Construct Services(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 247.500 EURO - Bucuresti , DUDU
Situata la 4 km. de Lujerului Militari, intr-o zona rezidentiala selecta, complet inconjurata de imobile deja edificate in imediata apropiere a Padurii Rosu vila este construita pe 750 mp teren cu 2 deschideri, 1 garaj incalzit cu 2 locuri ce comunica cu livingul in care, piesa de rezistenta, este un semnineu fabulos o bucatarie iar la etaj sunt 4 dormitoare dintre care 2 cu baie proprie, mansarda:35mp si un spatiu de 25mp la demisol. Vila are complementar sistem cu panouri solare pentru necesarul interior, precum si pentru piscina exterioara ce nu s-a mai construit, are inclazire cu multipla sursa: - Centrala pe gaze- Semineu ce incalzeste partial si etajul 1 nu doar livingul- Panourile solare- VentiloConvectoareToate acestea fac o economie insemnata necesarului energetic al functionarii optime a locuintei.

[+]  Costel Minel Pirvu PFA(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Metrou Jiului casa 6 camere parter si etaj finalizata in 2000 singur curte garaj deschidere la strada langa parcul Izbiceni pret negociabil gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica,

[+]  Unic General Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 249.900 EURO Negociabil in functie de nivelul de mobilare. - Bucuresti , CORBEANCA
Vila P+1+ Pod in Corbeanca cu finisaje de calitate. Curtea este amenajata cu gazon si dale de beton, o terasa acoperita de 33 mp si anexa de depozitare de 13 mp. Santuri de scurgere cu conducte in jurul casei cu sistem de filtrare si alimentare put.Casa este prevazuta cu sistem de securitate video 360. Sunt disponibile poze din diferite stadii ale constructiei. Izolatie: polistiren 10 cm, ESP 80-100; vata bazaltica cu aluminium - acoperis.Utilitati: energie electrica, gaze, canalizare publica + put si fosa ecologica; Finisaje: faianta si gresie import Italia, parchet Austria, scara din lemn masiv de stejar, usi cellulare Portador, termopan Salamander. Compartimentare casei:Parter: living, dining si bucatarie open space ( 54 mp); dormitor/birou (14mp); baie, hol, camera tehnica si debara;Etaj: hol, dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si balcon si alte doua dormitoare deservite de o baie si balcon.Casa are pod functional.Pretul este pentru casa complet mobilata si utilata cu aparatura de ultima generatie.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 7 camere, P+1E, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. utila : 350mp., supr. teren : 1050mp., esch. sosea 22m, utilat, 3 bai, 2 balcoane, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, fosa septica, internet, loc parcare, pivnita, bucatarie mobilata, piscina exterioara (pe fundatie), izolatie termica, video-interfon, cusca pentru caine din beton si tarc amenjat pentru 2 caini, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la 50 m de lac in Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, S+P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2010, supr. totala: 400mp, supr. utila : 230mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 127mp, desch. sosea 22m, in apropiere unitate sanitara, supermarket, scoala, gaze, aer conditionat, alarma, centrala termica, Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces amenajat cu dressing, baie, living, dining cu iesire pe terasa, bucatarie, camara, scara acces etaj din lemn masiv de stejar. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, terasa cu vedere spre lac, alte doua dormitoare deservite de o baie, balcon. La subsol este amenajata o camera de relaxare/hobby, camera tehnica, camara si spatii de depozitare. Casa dispune de un pod inalt (110 mp) ce poate fi mansardat si este dotata cu dedurizator, filtru electronic, hidrofor. Curtea este amenajata cu gazon, tuia, pomi fructiferi si este prevazuta cu zona BBQ si casuta depozitare. Se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cu spatii generoase in Corbeanca, ansamblu rezidential, cu orientare catre padure, 7 camere, 5 dormitoare, P+1+M, structura din cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2007, supr. totala : 350mp, supr. utila : 254mp, supr. teren : 546mp, amprenta sol: 108mp, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, aer conditionat, centrala termica. Parterul are suprafata de 108, 5 mp si este compus din:living (35 mp), birou (15, 64 mp), bucatarie (16 mp) si grup sanitar. Parterul are acces la doua terase acoperite de 16 si 5 mp. Etajul 1 are suprafata de 94, 95 mp si are in dotare 3 dormitoare (14, 06 mp, 16, 35 mp si 15, 64 mp), 2 bai si un dressing. Mansarda are suprafata de 85, 04 mp si are doua dormitoare (24 mp si 22 mp), baie si zona de depozitare. Bucataria este deschisa, complet utilata cu Bosch Frigider, aragaz Franke, hota Franke, masina de spalat vase Bosch, frigider Samsung pentru vin, si pardoseala incalzita electric, baile sunt dotate cu cazi cu hidromasaj si chiuvete duble. Curte complet amenajata cu gazon, aspersoare ( fata si spate ). Garaj complet inchis cu usa termoizolanta si telecomanda pentru access. Toate utilitatile - electricitate, canalizare, gaze naturale si apa prin statia de pompare. ansamblu rezidential pazit, ideal pentru familii cu copii. Usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, arhitectura moderna, 7 camere, P+2E, etajul 2 este retras - terasat, supr. utila: 240mp., supr. teren : 540mp., 4 bai, cu toate utilitatile, , strazi asfaltate, structura caramida-beton. Constructie moderna terasata (acoperis drept terasat), aproape de padure, 2 terase cu o suprafata de 100mp, semineu. Casa se vinde cu toate finisajele incluse in pretul afisat. Stadiul constructiei permite personalizarea casei dupa bunul plac.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, ansamblu rezidential, proprietate deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, S+P+1+M, in vila duplex, structura de caramida pe cadre de beton, constructie finalizata in 2009, supr. totala: 285 mp., supr. utila : 228mp., supr. teren: 550mp., amprenta sol: 137mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, finisaje de lux, marmura din Brazilia, travertin, piatra naturala, mobilata si utilata cu piese de calitate superioara - mobila Mobexpert, incalzire in pardoseala, electrocasnice Franke, centrala termica de mare capacitate, in condensatie, garaj pentru o masina cu usa automatizata cu deschidere pe telecomanda, curte amenajata cu gazon si plante ornamentale ajunse la maturitate, sistem de aspersoare, in apropiere de maxi taxi, supermarket, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 240000 € cu o rata de 1274 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala, in Corbeanca - Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+E, lemn, constructie finalizata, 200mp, constr. 2006, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 600mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 22m, 3 bai, ansamblu rezidential, gaze, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, bucatarie mobilata, usa intrare termopan, izolatie termica, casuta de gradina, paza, spatiu birou sau dormitor la parter, gazon si gradina amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate si gard viu imprejururul proprietatii, zona linisita, 3 locuri parcare in fata casei, ruloruri de aluminiu la geamuri, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex in Corbeanca, 8 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, supr. utila: 300mp., supr. teren : 480mp., desch. sosea 15m, 4 bai, 6 balcoane, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, curent, gaze, tamplarie termopan, strada neasfaltata, izolatie termica, fosa septica individuala, put de 45 m + hidrofor, alee de jur imprejur. Casa se vinde la cheie, la cerere se poate negocia un pret pentru constructie fara finisaje. Accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Paradisul Verde, 5 camere, 3 dormitoare, P+1+Mansarda, vila individuala, structura AMVIC- casa pasiva, stadiul la alb constructie finalizata in 2016, supr. totala : 248mp., supr. utila : 210mp., supr. teren : 260mp + 300 mp teren deschidere dubla la doua strazi, amprenta sol: 84mp., deschidere 30 m, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de padure, lac, gaze, acoperis tabla (Lindab), strada asfaltata, toate utilitatile racordate, canalizare, acces securizat, iluminare stradala, pretabil atat spatiu comercial cat si in scop rezidential, exista posibilitatea extinderii terenului si finalizare casei, la cerere se pot pune la dispozite fotografii din timpul constructiei si facturile aferente achizitionarii materialelor. Pretul de 230.000 euro se refera la casa in stadiul actual, fara finisaje. Pentru stadiul la cheie, cu toate finisajele incluse, pretul este de 240.000 euro. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila stil mediteranean in Corbeanca, constructie individuala caramida si grinzi de beton, locatie centrala in cartier privat particular, 6 camere, 4 dormitoare, P+1, constructie finalizata, constr. 2009, , supr. utila : 248mp., supr. teren : 660mp. utilat, balcon si terasa, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, cablu TV, canalizare, centrala termica, cu toate utilitatile si multiple amenajari, garaj, finisaje de calitate si marmura, pod, proaspat renovat, tamplarie termopan, usa metalica, Vila este deservita de o alee de acces, cu deschiderea de 4 metri si alveole in dreptul garajelor pentru un acces facil. Spatiile interioare au inaltimea libera de minim 2.65m (sub plafonul de rigips). Sistemul constructiv din cadre cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Inchideri si compartimentari: Constructia are izolatie termica, calorifere noi, piscina, statie de epurare individuala, mobila bucatarie la comanda, parchet lemn masiv, panouri solare. Casa se vinde mobilata, mobila personalizata pe comanda.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila pe malul lacului de vanzare in Corbeanca, cu acces direct la lac si la ponton propriu, locuinta la cheie cu aproape 2000 mp teren in proprietate! Amplasata intr-o zona linistita, intima si retrasa, intre doua livezi, locuinta are semineu in living, gresie, faianta, parchet, termpoan, bucatarie deschisa mobilata si utilata, loc depozitare pivnita inclusa in cadastru, izolatie termica de 5 cm, video/interfon si internet. Regim de inaltime S+P+1E+M in casa/vila din caramida si cadre de beton, proprietatea are 5 camere dintre care 3 dormitoare, constr. 1995, supr. totala : 275mp, supr. utila : 235mp, supr. teren : 1950mp, amprenta sol: 95mp, desch. sosea 6m, desch. lac 18m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru. Imobilul este amplasat in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Se vinde semobilata, are acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica. Accepta credit, pret foarte usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 8   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero