Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 132

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO (pret cu TVA inclus, pret pentru la cheie) - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie din caramaida de vanzare in Paradisul Verde, comision 0 cumparator, P+1, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 200mp, constr. 2018, supr. utila : 170mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 110mp, desch. sosea 18m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane duble si o terasa, gradina pe sud, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute, accepta credit, pret usor negociabil. Detalii tehnice instalatii electrice: toate cablurile sunt trase prin tuburi izolante IP-PVC, prize si intrerupatoare Gewiss, intrerupatoare automate modulare Schneider Electric. Detalii tehnice instalatii termice: alimentare cu apa din teava PPR, centrala in condensatie si boiler apa calda, incalzire cu radiatoare din otel, tevi px-a in copex, TECE Germania pentru distributia agentului termic de la colector la radiator. Instalatii sanitare: cazi si wc-uri Ideal Standard, baterii lavoare si cazi Hans Grohe gama Logis, corp mobilier baie suport lavoar din mdf. Finisaje: Parchet grosime de 12 mm - Egger, Gresie si faianta furnizor Delta Studio - Marazzi. Terase cu pardoseala din placi 60x60 din granit fiamat.Balcoanele de la etaj cu pardoseala din gresie. Tamplaria este Salamander cu 5 camere gama Streamline de 76mm, iar feroneria este Siegenia. Sistemul de supraveghere video, sistemul de irigatii si placarile cu piatra exterior constructie fatada nu sunt incluse in pret, sunt optionale, dar se pot realiza contra/cost. Canalizare si toate utilitatile si toate finisajele conform anunt incluse in pret. Locuinta este situata in Artelor Residence, un nou ansamblu de vile situat in Paradisul Verde, Corbeanca, intr-un complex locuit de familii care deja stau permanent in respectiva zona. La vanzare mai sunt un numar de 4 vile individuale.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 224.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie individuala, deosebita, in ansamblu rezidential, la cheie, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata 2013. Imobilul are 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, supr. totala 242mp, supr. utila171mp, teren 500mp, amprenta sol: 144mp, 3 bai, 2 balcoane si o terasa. Vila are dormitor/birou parter, toate utilitatile, acoperis Lindab, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Imobilul are fundatie de 1, 5m, polistiren de 10cm, pereti integrali caramida/beton, fara rigips. Multiple locuri de depozitare la parter, etaj si in pod. Loc de depozitare pod 14mp, cu izolatie si vata bazaltica de 30cm, casuta lemn in gradina si garaj de 19mp, usa telecomanda. Parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala peste tot in casa, consum redus de gaze, curent trifazic, tamplarie veka tripan 7camere, instalatii termice si sanitare Viega Germania, balustrada scara interioara lemn si 2x aer conditionat. Pavele fundatie beton si gard fudatie beton si lemn. Camera tehnica complexa si put 40 m, vas tampon stocare apa, hidrofor pompa de udat gradina si pompa separata pentru restul casei, vas de expansiune, dedurizator, centrala in condensatie Viessmann 60L, boiler incorporat, fosa septica cu decantare si sistem drenuri, vidanjabila o data/an, aspresoare in gradina cu programator. Vegetatie ajunsa la maturitate, pomi fructifer, arbusti si plante de sezon. Imobilul se vinde semomobilat si cu bucataria complet mobilata. Usa intrare luminoasa din termopan, semineu living. Casa este construita direct proprietar, regie proprie, nu pentru vanzare, locuita continuu de 4 ani.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila stil mediteranean in Corbeanca, constructie individuala caramida si grinzi de beton, locatie centrala in cartier privat particular, 6 camere, 4 dormitoare, P+1, constructie finalizata, constr. 2009, , supr. utila : 248mp., supr. teren : 660mp. utilat, balcon si terasa, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, cablu TV, canalizare, centrala termica, cu toate utilitatile si multiple amenajari, garaj, finisaje de calitate si marmura, pod, proaspat renovat, tamplarie termopan, usa metalica, Vila este deservita de o alee de acces, cu deschiderea de 4 metri si alveole in dreptul garajelor pentru un acces facil. Spatiile interioare au inaltimea libera de minim 2.65m (sub plafonul de rigips). Sistemul constructiv din cadre cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Inchideri si compartimentari: Constructia are izolatie termica, calorifere noi, piscina, statie de epurare individuala, mobila bucatarie la comanda, parchet lemn masiv, panouri solare. Casa se vinde mobilata, mobila personalizata pe comanda.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
13.02.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
la 7 minute de mers de metrou Jiului, D+P+1, casa individuala, 5 camere, constructie finalizata in 1999, suprafata construita 223 mp, supr. teren: 224 mp, amprenta sol: 100 mp, deschidere la strada principala. In apropiere de parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Vila are o arhitectura deosebita, este structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii. Locuri de parcare in curte sau stradal.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , PIATA CRANGASI
Crangasi, Lidl, metrou 5 minute, p+1, sc 200 mp, 7 camere, 2 bucatarii, 3 bai, terasa, etaj construit 2012, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, teren 300 mp, pretabila 2 familii.

[+]  Granada(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , GHENCEA
Agentia noastra va propune la vanzare o vila in Ghencea-Ghidiceni construita in anul 2012. Vila este impartita in P+1+M, are o amprenta la sol de 13/9 mp, un spatiu util de 410 mp si un teren de 400 mp. Este construita pe structura de beton, zidarie caramida Porotherm, polistiren de 10 cm pe exterior, finisaj stropi calciu(ciment alb), interior structura rigips cu vata. Este compartimentata astfel: la parter-2 garsoniere(camera, bucatarie, baie) 50mp, o bucatarie de 20 mp, 2 camere de 16 mp . La etajul 1 avem 3 camere cu balcoane si bai individuale fiecare(camerele de minim 16 mp, baile de minim 7 mp, balcoanele 3mp). La mansarda avem 4 camere de 15 mp fiecare si o baie cu dus de 6 mp. In toate camerele si dependintele avem parchet, gresie, parket, termopane. Ca utilitati avem: gaze, electricitate, canalizare. Avem 2 locuri de parcare in fata casei si 3 locuri in strada. Ideala pentru inchiriere, fiecare se pot inchiria separat. Merita vizionata! Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati!

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , MATEI BASARAB
MATEI BASARAB VILA LIBERA D+P+ETAJ+MANSARDA AN 1999 PE TEREN 200 MP SINGUR CURTE FARA LEGEA 112. CONSTRUITA INTEGRAL IN 1999, ARE FINISAJE DE BUNA CALITATE, GARAJ, INTABULARE SI ACCEPT CREDIT. VILA AFLATA IN ZONA ULTRA CENTRAL A BUCURESTIULUI ESTE APROAPE SI DE BD DECEBAL PIATA ALBA IULIA LUCIAN BLAGA NERVA TRAIAN UNIRII UNIVERSITATE ROSETTI DACIA EMINESCU MOSILOR FERDINAND MIHAI BRAVU IANCULUI VATRA LUMINOASA MUNCII CAL CALARASILOR - OFERTA C 90

[+]  1 Dolhaschi Impex (A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 230.000 EURO - Bucuresti , MAIOR CORAVU
5 MINUTE PARC MAIOR CORAVU ZONA PROTEJATA VILA D + P + ETAJ + POD MANSARDABIL PE TEREN SINGUR CURTE 190 MP. EXISTA TOATE UTILITATIE INTABULARE SI ACCEPT CREDIT. APROAPE BD BASARABIA PIATA MUNCII BD DECEBAL CAL CALARSILOR MIHAI BRAVU METROU IANCULUI MEGA MALL - OFERTA B 72

[+]  1 Dolhaschi Impex (A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 229.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
ANG Holding va propune spre vanzare o vila frumoasa situata in zona de case delimitata de Bulevardul Ion Mihalache, Aviator Popisteanu si Expozitiei. Se afla pe o strada cu regim mic de inaltime, singura in curte cu teren propriu, cu posibilitate parcare doua masini in curte, iar faptul ca are acces din doua strazi genereaza inca doua locuri de parcare.Casa este dispusa in P+M, compartimentata cu 5 camere si cate un grup sanitar pe etaj.Va invitam sa vedeti si video-ul atasat anuntului pentru o experienta reala a casei.

[+]  ANG Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala in Paradisul Verde, in apropiere de supermarket, scoala, gradinita, SPA, restaurante, locuri de joaca; acces cu bariera, paza 24/24, strazi asfaltate, iluminat stradal; P+1+POD, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2018, Supr. totala: 180mp, Supr. utila: 150mp, Supr. teren: 410mp, Amprenta sol: 85mp, Desch. sosea 20m; Gaze, curent, apa, canalizare, acoperis tigla ceramica, AC, centrala termica Viessman, semiutilat; 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, dormitor/birou parter; Casa este compartimentata astfel: Parter - Living, Dining si Bucatarie open space cu iesire pe terasa (20mp), dormitor/birou si baie, camera tehnica si depozitare, scara interioara din beton cu trepte placate cu lemn. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie, acces pod amenajat pt depozitare; Bucataria este complet mobilata si utilata cu aparatura incorporabila de ultima generatie (Frigider si Congelator Electrolux A+, Masina Spalat Vase Bosch A++, Masina Spalat Rufe Whirpool 6th Sense A++, Cuptor Electric si Cuptor Microunde Whirpool 6th Sense, Plita Inductie Whirpool 4 Zone de Gatit, Hota Semiprofesionala, Capacitate 1400MC, 4 Viteze); Baile sunt dotate cu incalzire electrica in pardoseala si radiatoare port-prosop, utilate cu obiecte sanitare, baterii dus cu termostat si baterii lavoare gama lux (Roca, Kadda, Hudson Reed, Twyford, Geberit); Materiale si finisaje de calitate superioara: usi lemn masiv, parchet triplustratificat Germania, sistem automatizare Smart Home Nest, corpuri iluminat LED gama lux cristal si crom, iluminat exterior cu LED, tamplarie Gealan cu geam Tripan si plase insecte, glafuri Quart; Proprietatea dispune de zona acoperita de parcare cu spatiu pentru 2/3 masini, spatii de circulatie pavate si sistem de irigare automat; Zonele verzi sunt amenajate cu gazon si arbusti ornamentali Evergreen.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, ansamblu rezidential, proprietate deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, S+P+1+M, in vila duplex, structura de caramida pe cadre de beton, constructie finalizata in 2009, supr. totala: 285 mp., supr. utila : 228mp., supr. teren: 550mp., amprenta sol: 137mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata, finisaje de lux, marmura din Brazilia, travertin, piatra naturala, mobilata si utilata cu piese de calitate superioara - mobila Mobexpert, incalzire in pardoseala, electrocasnice Franke, centrala termica de mare capacitate, in condensatie, garaj pentru o masina cu usa automatizata cu deschidere pe telecomanda, curte amenajata cu gazon si plante ornamentale ajunse la maturitate, sistem de aspersoare, in apropiere de maxi taxi, supermarket, gradinita.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, 7 camere, P+1E, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. utila : 350mp., supr. teren : 1050mp., esch. sosea 22m, utilat, 3 bai, 2 balcoane, acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, fosa septica, internet, loc parcare, pivnita, bucatarie mobilata, piscina exterioara (pe fundatie), izolatie termica, video-interfon, cusca pentru caine din beton si tarc amenjat pentru 2 caini, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 219.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la 50 m de lac in Corbeanca, 6 camere, 3 dormitoare, S+P+1+Pod, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2010, supr. totala: 400mp, supr. utila : 230mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 127mp, desch. sosea 22m, in apropiere unitate sanitara, supermarket, scoala, gaze, aer conditionat, alarma, centrala termica, Casa este compartimentata astfel: Parter - hol acces amenajat cu dressing, baie, living, dining cu iesire pe terasa, bucatarie, camara, scara acces etaj din lemn masiv de stejar. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, terasa cu vedere spre lac, alte doua dormitoare deservite de o baie, balcon. La subsol este amenajata o camera de relaxare/hobby, camera tehnica, camara si spatii de depozitare. Casa dispune de un pod inalt (110 mp) ce poate fi mansardat si este dotata cu dedurizator, filtru electronic, hidrofor. Curtea este amenajata cu gazon, tuia, pomi fructiferi si este prevazuta cu zona BBQ si casuta depozitare. Se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cu spatii generoase in Corbeanca, ansamblu rezidential, cu orientare catre padure, 7 camere, 5 dormitoare, P+1+M, structura din cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2007, supr. totala : 350mp, supr. utila : 254mp, supr. teren : 546mp, amprenta sol: 108mp, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, aer conditionat, centrala termica. Parterul are suprafata de 108, 5 mp si este compus din:living (35 mp), birou (15, 64 mp), bucatarie (16 mp) si grup sanitar. Parterul are acces la doua terase acoperite de 16 si 5 mp. Etajul 1 are suprafata de 94, 95 mp si are in dotare 3 dormitoare (14, 06 mp, 16, 35 mp si 15, 64 mp), 2 bai si un dressing. Mansarda are suprafata de 85, 04 mp si are doua dormitoare (24 mp si 22 mp), baie si zona de depozitare. Bucataria este deschisa, complet utilata cu Bosch Frigider, aragaz Franke, hota Franke, masina de spalat vase Bosch, frigider Samsung pentru vin, si pardoseala incalzita electric, baile sunt dotate cu cazi cu hidromasaj si chiuvete duble. Curte complet amenajata cu gazon, aspersoare ( fata si spate ). Garaj complet inchis cu usa termoizolanta si telecomanda pentru access. Toate utilitatile - electricitate, canalizare, gaze naturale si apa prin statia de pompare. ansamblu rezidential pazit, ideal pentru familii cu copii. Usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, arhitectura moderna, 7 camere, P+2E, etajul 2 este retras - terasat, supr. utila: 240mp., supr. teren : 540mp., 4 bai, cu toate utilitatile, , strazi asfaltate, structura caramida-beton. Constructie moderna terasata (acoperis drept terasat), aproape de padure, 2 terase cu o suprafata de 100mp, semineu. Casa se vinde cu toate finisajele incluse in pretul afisat. Stadiul constructiei permite personalizarea casei dupa bunul plac.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 215000 € cu o rata de 1141 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala, in Corbeanca - Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+E, lemn, constructie finalizata, 200mp, constr. 2006, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 600mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 22m, 3 bai, ansamblu rezidential, gaze, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, bucatarie mobilata, usa intrare termopan, izolatie termica, casuta de gradina, paza, spatiu birou sau dormitor la parter, gazon si gradina amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate si gard viu imprejururul proprietatii, zona linisita, 3 locuri parcare in fata casei, ruloruri de aluminiu la geamuri, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 243.700 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca, 7 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, CE clasa A, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 300mp., supr. utila : 250mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 150mp., utilat, o bucatarie inchisa, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gaze, ansamblu rezidential, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, panouri solare, grup electrogen, elctrocasnice Bosch, tamplarie termopan cu geam tripan, sistem antena prin satelit, sistem de dedurizare a apei, curte amenajate cu pomi pe rod, se poate deduce TVA-ul, canalizare, incalzire in pardoseala la parter si etaj, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , PLEVNEI
ANG Holding va propune o superba vila situata in zona strazii Witting - Calea Plevnei, la mai putin de 5 minute de Gara de Nord. Casa este dispusă pe S+P+1, unde la subsol este camera tehnica, la parter este bucataria, livingul, o baie si un dormitor (sau zona de dinning, depinde de preferinte), la etaj sunt doua dormitoare relativ in oglinda fiecare cu zona de dressing si grup sanitar cu geam.Casa a fost consolidată in 2011-2012, iar in 2017 a fost renovata/finisata in totalitate cu materiale de cea mai buna calitate.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o casa noua, incapatoare si recent renovata, situata intr-o zona foarte buna, cu acces rapid catre centrul orasului nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , OLTENI
Clinceni Sat Olteni vila P+1 teren 1100mp amprenta 170mp garaj 3 locuri superfinisata 5 cam 3 bai terasa gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, alarma, mobilata utilata

[+]  Immobiliar Group Exim(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
VAND CASA - Parcul Tineretului - Parcul Carol - Semicentral - Calea erban Vod, an constructie 1950, supr. 110 mp, supr. teren 500 mp, gresie, faianta, termopan, centrala termica, usa metalica, singur curte. --- AGENTIE --- PRET: 250000 E COMISION: 3 % ID: S378 TEL:0733648747 / 0785710839

[-]  S&M Fast Imob(A)
Telefon: 0733648747
Agent: Silviu Chirila
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero