Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 65

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
13.02.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 480.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de lux in Corbeanca, 7 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2003, supr. totala : 580mp., supr. utila : 450mp., supr. teren : 2000mp, gradina amenajata deosebit cu plante ajunse la maturitate, amprenta sol: 250mp., deschidere 33m, bucatarie inchisa si mobilata, finisaje realizate din marmura si materiale de inalta calitate, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, canalizare in curs de executie, piscina, sauna, sala de sport, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, loc de parcare in curte. termopan,

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, pozitionare aparte, la marginea padurii, cu padure, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2006, supr. totala : 400mp., supr. utila : 310mp., supr. teren : 2000mp., amprenta sol: 160mp., desch. sosea 40m, desch. padure 20m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada asfaltata. Vila superba, situata intr-un colt de natura in apropierea imediata a soselei principale. Vila este asezata pe un teren cu padure care include o gradina amenajata, jacuzzi, plante si arbori ajunsi la maturitate. Alimentarea cu apa se face prin 2 puturi din care unul la o adancime de 85 m, iar sistemul include si instalatie performanta de epurare a apei. In vecinatatea se afla gradinite, magazine precum si statie mijloc de transport in comun. Intreaga proprietate asigura un grad ridicat de intimitate si securizare. Un raport excelent calitate/pret, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila lux in Corbeanca, locatie deosebita, 7 camere, S+P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. utila : 450mp., supr. teren : 888mp., desch. sosea 35m, utilat, 5 bai, 2 balcoane, acoperis tigla, alarma, cablu TV, centrala termica, cu multiple amenajari, marmura, pivnita. Casa are bucatarie mobilata, izolatie termica, garaj de 49 mp, usa din lemn masiv stejar, curte pavata, fier forjat exterior. Finisaje lux: marmura alba Thassos, profile decoratiuni Orac cu foita de aur, ferestre lemn stratificat, semineu marmura, centrala proprie incalzire pellets. Casa se afla in apropiere de padure.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Va prezentam in vederea vanzarii o vila cocheta, situata in Pipera zona Iancu Nicolae Jolie Ville .Vila se desfasoara dupa cum urmeaza: la parter regasim un dormitor pentru oaspeti, o baie, bucatarie, dinning si livingul cu iesire spre terasa ce ofera un loc de relaxare in zilele frumoase de vara. La etaj avem 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane. Atuul proprietatii il constituie curtea generoasa, piscina exterioara si impartirea inteligenta a camerelor.

[+]  City Consulting(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 490.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Erou Iancu Nicolae, vila p/m, amplasata pe un teren de 1000 mp, amprenta 250mp, construita in 2004, compusa din 5 dormitoare living, , bucatarie , dining, sauna, dresinguri, 3 bai, spatii de depozitare, piscina garaj. Vila este amplasata in apropiere de gradina zoologica, si Jolie Ville. Pret 490000 eurom Merita sa fie vizionata

[+]  Real Universal Imob(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 499.000 EURO - Bucuresti , FERDINAND
Next Level Partners va prezinta spre vanzare o proprietate deosebita, pozitionata in zona Bulevardului Ferdinand, la doar 10 min. de centrul capitalei. Vila se remarca atat prin pozitia sa deosebita, dar si prin compartimentarea inteligenta a tuturor spatiilor si generozitatea curtii.Amplasata pe un teren in suprafata de 411 mp, vila este desfasurata pe 4 nivele(demisol cu garaj, parter, etaj si mansarda), cu o amprenta la sol de 100 mp si o curte libera de 311 mp. Accesul catre fiecare nivel se face prin intermediul a doua scari, una principala si una de serviciu, obtinandu-se accesul extrem de facil catre fiecare nivel, dar si spre curtea proprietatii. Datorita pozitiei sale deosebite, intr-o zona verde, exclusiv din case si vile, proprietatea este o adevarata oaza de liniste si confort. Programati-va o vizionare in care veti descoperi nu numai o proprietate remarcabila, ci si un stil de viata deosebit!

[+]  Next Level Partners(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , DOMNESTI
O oferta speciala, pentru cei care isi doresc un standard rar intalnit al designului si finisajelor interioare. Fiecare camera are un stil aparte , oferind un grad de confort ridicat prin marimea spatiului si amplasarea mobilierului. Vila are in componenta l14 camere, 10 dormitoare, dispuse pe parter si doua etaje( D+P+2). La demisol se afla spalatoria, spatiul tehnic si garajul dublu. Constructia este din beton/bca/ avand 570mp, construiti cu o suprafata utila de 450mp, fara terase. Suprafat teren : 2500mp si amprenta sol: 200mp. Un alt aspect, este faptul ca datorita marimii proprietatii, vila are deschidere la doua strazi, cea principala fiind pe o poarta telecomnadata electric, si aducand accesul auto pana la imobil si garaje pe asfalt, iar cea secundara, pe cea de a doua strada fiind folosita ca si acces de serviciu. Vila se vinde complet mobilata si utilata, motiv pentru care se poate considera si o investitie de succes.

[+]  Stone Consulting&Development(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Va propunem spre vanzare o vila superba caracterizata de finisaje si amenajari de calitate si bun-gust, o insula de liniste si relaxare, cu urmatoarele caracteristici: Demisolul resedintei, cu suprafata totala construita de 180, 07 m2, are urmatoarea structura: 2 garaje auto, sala de agrement, adapost antiatomic actualmente transformat in crama, sauna uscata. Parterul resedintei, cu suprafata totala construita de 219, 74 m2: living + loc de luat masa (50, 64 m2)sera si vestibul (21 m2), bucatarie open space (18 m2), terasa (60m2). Etaj mansardat (161 m2 ): dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor oaspeti cu baie, birou.Cladirea a fost renovata in urma cu 2 ani la interior si au fost inlocuite caloriferele cu unele de fonta cu finisaje deosebite din perioada interbelica. Peretii sunt finisati gen stucco cu 3 straturi de vopsea cu stratul final de ceara astfel dand tenta de casa veche fara fi perceputa ca o casa neangrijita. Tavanele de la parter si stucaturile interioare sunt pictate manual cu culorile traditionale stilului brancovenesc. Supr. utila : 562mp., supr. teren : 1200mp., desch. sosea, desch. lac, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, piscina

[+]  Alcbusiness (A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 429.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va propunem spre vanzare o vila care imbina in mod necesar atat nevoia de a fi conectat cu orasul cat si dorinta de a va detasa de agitatia acestuia. Situata pe o strada linistita cu acces privat, cu vile noi construite, vila este strucurata pe parter, etaj 1 si mansarda i este amplasata pe un teren in suprafata de 670mp, cu o deschidere generoasa. Intrarea intr-o casa este foarte importanta, prin urmare o data ce ati intrat pe proprietate sunteti intampinati de o diversitate vegetala, pomi fructiferi, plante, spatii verzi amenajate de catre o firma de peisagistica. Toata aceasta vegetatie delimiteaza vila de celelalte proprietati beneficiind de intimitate. Vila are doua intrari: una principala si cea secundara delimitata de o terasa frumos amenajata. Parterul incepe cu un hol de primire care face trecerea catre un living generos, cu geamuri mari, apoi bucataria, mobilata, care beneficiaza de o zona de dining room si o baie care deserveste tot parterul. Iesirea pe terasa din spate se poate face fie din dining fie din living. Accesul spre etajul 1 se face pe o scara la mijlocul careia sunteti intampinati de povestile copilariei si cele 12 semne zodiacale reprezentate pe placute ceramice executate manual de catre un mester din zona Moldovei. Etajul 1 are 3 dormitoare, dintre care unul este master bedroom cu baie proprie, un birou si o baie pentru celelalte doua dormitoare. Fiecare camera de la etaj are iesire catre o terasa proprie, terase captusite la exterior cu perdele inalte, grele, in spatele carora intunericul se lumineaza. Etajul 1 benefiaza de un parchet masiv foarte bine slefuit. In dormitorul matrimonial va ramane pe pozitie dressingul, facut pe comanda, din lemn masiv. Scara catre mansarda poarta semnul ascensiunii catre cea mai linistita singuratate. Spatiul de aici este amenajat pentru destindere, relaxare, lectura, avand acces catre doua terase generoase. Tot aici la mansarda a fost amenajata si o baie.

[+]  Alcbusiness (A)

25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 499.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
Agentia noastra va propune spre vanzare, o vila superba, amplasata pe o strada pitoreasca, verde, din zona centrala a capitalei, ferita de disconfortul urban, la un minut de metrou Stefan cel Mare si Parcul Circului, zona Dorobanti-Tunari.Vila, impartita pe 3 niveluri, D+P+1, este compusa din 6 camere, 4 bai, dormitor matrimonial cu baie si dressing, bucatarie, dependinte, etc. Aceasta a fost reconstruita in totalitate in anul 2015 cu proiectare foarte bine realizata, din materiale de top, pe structura de beton armat, caramida si plansee de beton.De asemenea, vila beneficiaza de curte proprie intima, amprente florale, jardiniere etc.Printre multiplele imbunatatiri, putem enumera, 2 centrale termice in condensatie, AC, instalatii Ideal Standard, securitatea fiind asigurata de alarma, supravegherea video si interventia umana rapida.Vila se vinde "as is", cu mobilier facut pe comanda si electrocasnice de top.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 410.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Va prezentam spre vanzare o vila situata langa Piata Alba Iulia, construita in anul 2001. Regim de inaltime subsol + parter + etaj + mansarda, suprafata totala teren 180 mp, suprafata utila imobil 324 mp, curte libera impartita aproximativ egal fata/spate 48 mp. Multiple imbunatatiri, zona linistita, la 100 m de Piata Alba Iulia.

[+]  Creative Brokers(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , ROND BABA NOVAC
la 3 min de metrou Dristor, 5 camere, 4 dormitoare, S+P+1+M, in casa/vila, CE clasa A, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. intre 2001 si 2010, supr. totala : 270mp, supr. utila : 230mp, supr. teren : 256mp, amprenta sol: 85mp, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre

[+]  House Providers (A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 449.000 EURO - Bucuresti , DELFINULUI
Va oferim spre vanzare o superba vila aflata in comuna Pantelimon, foarte aproape de lac si de iesirea catre Bucuresti. Casa este formata dintr-un living foarte mare, 5 dormitoare generoase, o bucatarie spatioasa, 4 bai complet utilate, spatii de depozitare, subsol, pod etc.De asemenea proprietatea dispune si de un teren liber de aproximativ 1000 mp. Casa este construita in anul 2007, proprietarul fiind inginer constructor de profesie. Este o casa extraordinara, ce beneficiaza de toate dotarile ( canalizare, gaze, apa curenta) si care se afla intr-o zona excelenta, foarte aproape de oras. O casa deosebita, ce trebuie vizionata pentru a vedea adevarata ei frumusete si potentialul deosebit.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 498.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Casa de vanzare , 11 camere si multiple dependinte, dressing pe fiecare nive, subsol de 118 mp , situata in zona Pta Muncii , Patinoarul National, anul constructiei 2004 , dispusa pe subsol+p+2+m, suprafata utila 500 mp, curte 360 mp, la standard exceptionale cu multiple imbunatatiri si facilitati, materialele folosite fiind de calitate inalta, totul automatizat, rulouri electrice la geamuri, instalatie de aer conditionat si de improspatare a aerului, suprafata pe nivel fiind de 100 mp, 2 bucatarii, una la parter si alta la mansarda, bai pe fiecare nivel, casa putand fi locuita in acelasi timp de 3 familii, sau poate fi folosita ca sediu de firma birou, cabinet medical, fiind aproape de toate mijloacele de transport in comun Suprafata curtii permite construirea inca a unui imobil pe locul actualului garaj, existand un proiect in acest sens. Pretul de vanzare 498 000 euro discutabil.

[+]  Alpha D.P.I.(A)
Ia-ti o casa de 498000 € cu o rata de 2643 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 409.995 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Pasaj Victoria, Casa boiereasca, P+1+Pod, 8 camere, 250mp., o bucatarie, 3 bai, o intrare (posibil doua), cu camere nalte; Pod nalt, peste 3, 5 m, posibilitate de mansardare. pivnita; Casa boiereasca, facuta inainte de 1977. Impartit: Parter - 3 camere, o baie, o bucatarie, o debara, scara; Etaj 2 - 5 camere, 2 bai, o bucatarie, balcon (125mp.); Pod. Dotari: gresie, faianta, termopan, aer conditiont, parchet original, sobe originale, camere mari si luminoase; totul consolidat, renovat 2017; curte comuna. Ideal: spaiu comercial pentru Cabinete medicale, saloane de nfrumuseare, birouri sau ca apartament deosebit. Zona: Pasaj Victoria - Metrou P-ta Victoriei - 4 minute, STB - 10, 34, 46, 182- 3 min.,

[+]  Zyana Imobiliare(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , EMINESCU
vila de vanzare in zona eminescu - dacia, bucuresti, desfasurata pe subsol, parter, etaj si mansarda, avand 19 camere, 4 bai, cu o suprafata utila 320 mp, amplasata pe un teren de 436 mp, deschiderea pe colt de 42 ml. imobilul are amprenta 117 mp, in curte exista un garaj de 20 mp si o magazie de 20 mp, curtea libera cca 280 mp. este construita in anul 1940, constructie din caramida, structura de rezistenta solida, necesita renovare. certificat de urbanism: cut 2,5 pot 60%, posibilitate extindere, pud in desfasurare, studiu geotehnic, topografic, expertiza tehnica. pretul este 450.000 euro. id intern: ref010616132.

[+]  Refinder Elite(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 410.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
vila de vanzare in zona pipera - drumul potcoavei, desfasurata pe p+1+m, avand suprafata totala construita 375 mp, amplasata pe un teren de 430 mp, cu deschiderea de 14 ml. vila a fost construita in 2011 si este situata intr o zona inchisa arhitectural. imobilul detine finisaje deosebite, barbeque, gradina amenajata. constructie este realizata din beton si caramida eficienta, tencuita atat la exterior cat si la interior + izolatie termica 10 cm. finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate,iar in interior dispune 3 locuri de parcare. dispune de urmatoarea compartimentare: parter (165 mp): living, 1 camera , bucatarie, baie, spatiu tehnic, debara, terasa, bucatarie de vara; etaj (150 mp): dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare spatioase, 1 baie, balcon. dormitoarele au suprafete intre 21 si 28 mp fiecare; mansarda (60 mp): open space, spatiu depozitare, 1 dus. vila este complet mobilata si echipata. pretul este 410.000 euro negociabil. id intern: ref010216401.

[+]  Refinder Elite(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
imobil de vanzare in zona stefan cel mare - tunari, bucuresti, desfasurata pe p+1+pod, avand 5 camere, suprafata totala construita 200 mp, amplasata pe un teren de 400 mp, cu deschiderea de 9,4 ml. imobilul are amprenta 100 mp, curtea libera 300 mp. este construita in anul 1935, dispune de centrala termica, necesita renovare. pretul este 450.000 euro negociabil. id intern: ref010216426.

[+]  Refinder Elite(A)
25.03.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 490.000 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
imobil de vanzare in zona piata muncii - basarabia, bucuresti, construit in 2004, desfasurat pe d+p+2+m, fiind structurata astfel: demisol (118 mp) = sala repetitie / sport / sala de proiectie , cu oglinzi, bare duble de balet, 2 spaliere, parchet de stejar, incalzire/racire cu sistem de aport de aer proaspat, ecran de proiectie actionat electric (2.2 x 2.5 m) + camera spalatorie (loc pentru 2 masini, una de spalat si una de uscat, lavoar dublu, dulap depozitare, masa de calcat) + camara + camera centralei termice "weissman".+ 3 mp camera pt centrala telefonica, server calculatoare, panou electric general. parter (92 mp) = vestibul cu dressing de haine si pantofi cu usi oglinda + living + dinning+ bucatarie + grup sanitar. semineu functional cu lemne, incalazire in pardoseala perimetral in zona cu marmura. ferestre tip usa glisanta pentru acces la terasa din gradina – mobilier mobexpert. etaj 1 (96 mp) = dormitor 1 + dormitor 2 + baie cu dus + biblioteca + dressing etaj2 (92 mp) = dormitor matrimonial + baie + dressing + camera biblioteca si birou pentru 2 persoane + balcon. mansarda (102mp) = dormitor 1+ living + baie + bucatarie + dressing principal + dormitor 2. ambele dormitoare au lucarne. alte informatii: - teren 366 mp din care curte 250mp, cu garaj si o magazie de depozitare. - deoarece initial constructia trebuia sa fie un bloc, demisolul are o inaltime generoasa. - video interfon pe fiecare nivel (5) + panouri sistem de alarma (5) - toata tamplaria geamurilor termopan este din aluminiu. - acoperis din tigla. imobilul a fost folosit pana in prezent de catre o familie extinsa, iar subsolul ca sala de repetitie, de dans sau sala de proiectie. destinatia acestuia poate fi foarte usor schimbata pentru o gradinita cu after school, sau o policlinica medicala, de medicina traditionala sau alternativa, sau birou notarial, sau de avocatura. investitie cu potential! casa se vinde si cu proiectul de arhitectura la cheie (in valoare de 12.000 eur) pentru o noua constructie ce se poate ridica in curte, pe locul actualului garaj - respectiv un alt imobil cu acelasi regim de inaltime sau mai putin (dupa dorinta), dar care la parter pastreaza garajul de doua masini. mentionam ca proiectul a beneficiat atat de puz, pud cat si de autorizatie de constructie. - de asemenea, daca se doreste, pentru o firma, garajul existent se poate demola si in curte se poate amenaja o parcare semideschisa (cu acoperis, pentru 8-10 masini, neafectand terasa deja existenta). pretul este 490.000 euro negociabil. id intern: ref010216431.

[-]  Refinder Elite(A)
Telefon: 0724754477
Agent: Parvu Catalina
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero