Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 80

2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >
04.07.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Mihai Badarau
Telefon: 0786961760
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 430.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa cu piscina in Corbeanca, structura din AMVIC, pe un teren de peste 900 mp. Curtea este amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate, foisor si cuptor de paine/ gratar. Cladire anexa cu destinatie birouri sau casa de oaspeti ( are baie si bucatarie proprie). Este construita pe 3 nivele S+P+E. La subsol se afla o zona de relaxare cu jacuzzi si sauna. Casa are 2 dormitoare si un bijou la etaj, dinning, living si bucatarie la parter si 4 bai in total. Supr. totala : 320mp, Supr. utila : 258mp, Supr. teren : 954mp, Amprenta sol: 142mp, deschidere sosea 21m. Este in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. Se vinde semi-mobilata si utilata. Nu se percepe comision.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 419.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Proprietate exclusivista pe malul lacului cu o suprafata de 2000 m2. Gradina superba cu gazon, vegetatie matura si piscina. Sistem de irigatie automat. Garaj inchis pentru 2 masini cu spatii de depozitare plus alte doua locuri de parcare acoperite. Terasa exterioara acoperita cu iesire din living si dining si vedere spre gradina. Constructie si finisaje de calitate.Casa este construita pe doua nivele si este compartimentata astfel:Parter: hol, baie, birou, dormitor matrimonial cu baie proprie, living si dining open-space, bucatarie, spatii de depozitare.Mansarda: open space cu zona de living, zona de dormit si baie proprie.Parchet lemn esenta tare, scara interioara si usi din lemn masiv (import Franta).Date tehnice: structura de lemn, acoperis din tigla Bramac, amprenta la sol 240 mp, suprafata utila 270 mp, piscina 72mpUtilitati: gaze, curent, apa din put propriu (80m) si canalizare cu fosa ecologica, centrala Vaillant si instalatie solara pentru apa calda.Accesul la proprietate pe drum privat din drumul principal. Pretul este pentru casa semi-mobilata si utilata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, pozitionare aparte, la marginea padurii, cu padure, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2006, supr. totala : 400mp., supr. utila : 310mp., supr. teren : 2000mp., amprenta sol: 160mp., desch. sosea 40m, desch. padure 20m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, proaspat renovat, strada asfaltata. Vila superba, situata intr-un colt de natura in apropierea imediata a soselei principale. Vila este asezata pe un teren cu padure care include o gradina amenajata, jacuzzi, plante si arbori ajunsi la maturitate. Alimentarea cu apa se face prin 2 puturi din care unul la o adancime de 85 m, iar sistemul include si instalatie performanta de epurare a apei. In vecinatatea se afla gradinite, magazine precum si statie mijloc de transport in comun. Intreaga proprietate asigura un grad ridicat de intimitate si securizare. Un raport excelent calitate/pret, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 480.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de lux in Corbeanca, 7 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2003, supr. totala : 580mp., supr. utila : 450mp., supr. teren : 2000mp, gradina amenajata deosebit cu plante ajunse la maturitate, amprenta sol: 250mp., deschidere 33m, bucatarie inchisa si mobilata, finisaje realizate din marmura si materiale de inalta calitate, 3 bai, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, canalizare in curs de executie, piscina, sauna, sala de sport, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, loc de parcare in curte. termopan,

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila lux in Corbeanca, locatie deosebita, 7 camere, S+P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. utila : 450mp., supr. teren : 888mp., desch. sosea 35m, utilat, 5 bai, 2 balcoane, acoperis tigla, alarma, cablu TV, centrala termica, cu multiple amenajari, marmura, pivnita. Casa are bucatarie mobilata, izolatie termica, garaj de 49 mp, usa din lemn masiv stejar, curte pavata, fier forjat exterior. Finisaje lux: marmura alba Thassos, profile decoratiuni Orac cu foita de aur, ferestre lemn stratificat, semineu marmura, centrala proprie incalzire pellets. Casa se afla in apropiere de padure.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 490.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Erou Iancu Nicolae, vila p/m, amplasata pe un teren de 1000 mp, amprenta 250mp, construita in 2004, compusa din 5 dormitoare living, , bucatarie , dining, sauna, dresinguri, 3 bai, spatii de depozitare, piscina garaj. Vila este amplasata in apropiere de gradina zoologica, si Jolie Ville. Pret 490000 eurom Merita sa fie vizionata

[+]  Real Universal Imob(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 480.000 EURO - Bucuresti , FERDINAND
Next Level Partners va prezinta spre vanzare o proprietate deosebita, pozitionata in zona Bulevardului Ferdinand, la doar 10 min. de centrul capitalei. Vila se remarca atat prin pozitia sa deosebita, dar si prin compartimentarea inteligenta a tuturor spatiilor si generozitatea curtii.Amplasata pe un teren in suprafata de 411 mp, vila este desfasurata pe 4 nivele(demisol cu garaj, parter, etaj si mansarda), cu o amprenta la sol de 100 mp si o curte libera de 311 mp. Accesul catre fiecare nivel se face prin intermediul a doua scari, una principala si una de serviciu, obtinandu-se accesul extrem de facil catre fiecare nivel, dar si spre curtea proprietatii. Datorita pozitiei sale deosebite, intr-o zona verde, exclusiv din case si vile, proprietatea este o adevarata oaza de liniste, fiind ideala atat ca resedinta/office in stadiul actual, cat si ca investitie intr-un teren cu un mare potential imobiliar. Programati-va o vizionare chiar azi, veti descoperi o proprietate remarcabila.

[+]  Next Level Partners(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , DOMNESTI
O oferta speciala, pentru cei care isi doresc un standard rar intalnit al designului si finisajelor interioare. Fiecare camera are un stil aparte , oferind un grad de confort ridicat prin marimea spatiului si amplasarea mobilierului. Vila are in componenta l14 camere, 10 dormitoare, dispuse pe parter si doua etaje( D+P+2). La demisol se afla spalatoria, spatiul tehnic si garajul dublu. Constructia este din beton/bca/ avand 570mp, construiti cu o suprafata utila de 450mp, fara terase. Suprafat teren : 2500mp si amprenta sol: 200mp. Un alt aspect, este faptul ca datorita marimii proprietatii, vila are deschidere la doua strazi, cea principala fiind pe o poarta telecomnadata electric, si aducand accesul auto pana la imobil si garaje pe asfalt, iar cea secundara, pe cea de a doua strada fiind folosita ca si acces de serviciu. Vila se vinde complet mobilata si utilata, motiv pentru care se poate considera si o investitie de succes.

[+]  Stone Consulting&Development(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 429.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Va propunem spre vanzare o vila care imbina in mod necesar atat nevoia de a fi conectat cu orasul cat si dorinta de a va detasa de agitatia acestuia. Situata pe o strada linistita cu acces privat, cu vile noi construite, vila este strucurata pe parter, etaj 1 si mansarda i este amplasata pe un teren in suprafata de 670mp, cu o deschidere generoasa. Intrarea intr-o casa este foarte importanta, prin urmare o data ce ati intrat pe proprietate sunteti intampinati de o diversitate vegetala, pomi fructiferi, plante, spatii verzi amenajate de catre o firma de peisagistica. Toata aceasta vegetatie delimiteaza vila de celelalte proprietati beneficiind de intimitate. Vila are doua intrari: una principala si cea secundara delimitata de o terasa frumos amenajata. Parterul incepe cu un hol de primire care face trecerea catre un living generos, cu geamuri mari, apoi bucataria, mobilata, care beneficiaza de o zona de dining room si o baie care deserveste tot parterul. Iesirea pe terasa din spate se poate face fie din dining fie din living. Accesul spre etajul 1 se face pe o scara la mijlocul careia sunteti intampinati de povestile copilariei si cele 12 semne zodiacale reprezentate pe placute ceramice executate manual de catre un mester din zona Moldovei. Etajul 1 are 3 dormitoare, dintre care unul este master bedroom cu baie proprie, un birou si o baie pentru celelalte doua dormitoare. Fiecare camera de la etaj are iesire catre o terasa proprie, terase captusite la exterior cu perdele inalte, grele, in spatele carora intunericul se lumineaza. Etajul 1 benefiaza de un parchet masiv foarte bine slefuit. In dormitorul matrimonial va ramane pe pozitie dressingul, facut pe comanda, din lemn masiv. Scara catre mansarda poarta semnul ascensiunii catre cea mai linistita singuratate. Spatiul de aici este amenajat pentru destindere, relaxare, lectura, avand acces catre doua terase generoase. Tot aici la mansarda a fost amenajata si o baie.

[+]  Alcbusiness (A)

19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 450.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Va propunem spre vanzare o vila superba caracterizata de finisaje si amenajari de calitate si bun-gust, o insula de liniste si relaxare, cu urmatoarele caracteristici: Demisolul resedintei, cu suprafata totala construita de 180, 07 m2, are urmatoarea structura: 2 garaje auto, sala de agrement, adapost antiatomic actualmente transformat in crama, sauna uscata. Parterul resedintei, cu suprafata totala construita de 219, 74 m2: living + loc de luat masa (50, 64 m2)sera si vestibul (21 m2), bucatarie open space (18 m2), terasa (60m2). Etaj mansardat (161 m2 ): dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor oaspeti cu baie, birou.Cladirea a fost renovata in urma cu 2 ani la interior si au fost inlocuite caloriferele cu unele de fonta cu finisaje deosebite din perioada interbelica. Peretii sunt finisati gen stucco cu 3 straturi de vopsea cu stratul final de ceara astfel dand tenta de casa veche fara fi perceputa ca o casa neangrijita. Tavanele de la parter si stucaturile interioare sunt pictate manual cu culorile traditionale stilului brancovenesc. Supr. utila : 562mp., supr. teren : 1200mp., desch. sosea, desch. lac, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, piscina

[+]  Alcbusiness (A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 499.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
Agentia noastra va propune spre vanzare, o vila superba, amplasata pe o strada pitoreasca, verde, din zona centrala a capitalei, ferita de disconfortul urban, la un minut de metrou Stefan cel Mare si Parcul Circului, zona Dorobanti-Tunari.Vila, impartita pe 3 niveluri, D+P+1, este compusa din 6 camere, 4 bai, dormitor matrimonial cu baie si dressing, bucatarie, dependinte, etc. Aceasta a fost reconstruita in totalitate in anul 2015 cu proiectare foarte bine realizata, din materiale de top, pe structura de beton armat, caramida si plansee de beton.De asemenea, vila beneficiaza de curte proprie intima, amprente florale, jardiniere etc.Printre multiplele imbunatatiri, putem enumera, 2 centrale termice in condensatie, AC, instalatii Ideal Standard, securitatea fiind asigurata de alarma, supravegherea video si interventia umana rapida.Vila se vinde "as is", cu mobilier facut pe comanda si electrocasnice de top.

[+]  Hub Imobiliar(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 410.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Va prezentam spre vanzare o vila situata langa Piata Alba Iulia, construita in anul 2001. Regim de inaltime subsol + parter + etaj + mansarda, suprafata totala teren 180 mp, suprafata utila imobil 324 mp, curte libera impartita aproximativ egal fata/spate 48 mp. Multiple imbunatatiri, zona linistita, la 100 m de Piata Alba Iulia.

[+]  Creative Brokers(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 425.000 EURO - Bucuresti , ROND BABA NOVAC
la 3 min de metrou Dristor, 5 camere, 4 dormitoare, S+P+1+M, in casa/vila, CE clasa A, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. intre 2001 si 2010, supr. totala : 270mp, supr. utila : 230mp, supr. teren : 256mp, amprenta sol: 85mp, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre

[+]  House Providers (A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 460.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
8 camere, 6 dormitoare, P+1, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 683mp, constr. dupa 2010, supr. totala : 683mp, supr. utila : 600mp, supr. teren : 1000mp, amprenta sol: 342mp, desch. sosea 30m, utilat, 6 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, strada neasfaltata, accepta credit, negociabil

[+]  House Providers (A)
Ia-ti o casa de 460000 € cu o rata de 2441 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 449.000 EURO - Bucuresti , DELFINULUI
Va oferim spre vanzare o superba vila aflata in comuna Pantelimon, foarte aproape de lac si de iesirea catre Bucuresti. Casa este formata dintr-un living foarte mare, 5 dormitoare generoase, o bucatarie spatioasa, 4 bai complet utilate, spatii de depozitare, subsol, pod etc.De asemenea proprietatea dispune si de un teren liber de aproximativ 1000 mp. Casa este construita in anul 2007, proprietarul fiind inginer constructor de profesie. Este o casa extraordinara, ce beneficiaza de toate dotarile ( canalizare, gaze, apa curenta) si care se afla intr-o zona excelenta, foarte aproape de oras. O casa deosebita, ce trebuie vizionata pentru a vedea adevarata ei frumusete si potentialul deosebit.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 479.995 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Bucurestii Noi - Bazilescu Vila D+P+E+M, 6 camere, suprafata utila 350mp., 5 bai, bucatarie, pod, 100mp./nivel, An constructie2002, garaj, terasa 12mp., singur curte 100mp.Impartit: Demisol - cu intrare separata 70 mp. 2 camer, o baie, garaj; Parter - living 35mp., bucatarie - 35mp., terasa 12mp.; Etaj 1 - 3 camere (16mp., 18mp., 25mp., ) fiecare cu baie proprie, terasa 15mp.; Mansarda - 24 mp. o baie -10mp. Locuri de parcare in curte - 1 ; in fata vilei - 3. Dotari: gresie, faianta, centrala proprie, aer conditionat, finisaje deosebite, de calitate - marmura, parchet masiv stejar, ferestre aluminiu.Zona: Biserica Bazilescu - Metrou Bazilescu 10 min., RATB in zona.PRET OFICIAL PROPRIETAR 480.000E

[+]  Zyana Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 479.995 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
Bazilescu Bucurestii Noi Vila D+P+E+M, 6 camere, suprafata utila 350mp., 5 bai, bucatarie, pod, 100mp./nivel, An constructie 2002, garaj, terasa 12mp., singur curte 100mp., gratar, garaj.Impartit: Demisol - cu intrare separata 70 mp. 2 camer, o baie, garaj; Parter - living 35mp., dinning room si bucatarie - 35mp., terasa 12mp.; Etaj 1 - 3 camere (16mp., 18mp., 25mp., ) fiecare cu baie proprie, terasa 15mp.; Mansarda - 2 camere - 24 mp. o baie -10mp. Locuri de parcare in curte - 1 ; in fata vilei - 3. Dotari: gresie, faianta, centrala proprie, aer conditionat, finisaje deosebite, de calitate - marmura, parchet masiv stejar, ferestre aluminiu.Ideal: rezidenta, birouri firma, clinica, cabinet medical, cursuri, diverse activitati didactice, pensiune, camin de batrani, studio inregistrari, cresa, centru dezabilitati, gradinita, after school.Zona: Biserica Bazilescu - Metrou Bazilescu 10 min., RATB in zona. Pret 480.000E negociabil

[+]  Zyana Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 409.995 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Pasaj Victoria, Casa boiereasca, P+1+Pod, 8 camere, 250mp., o bucatarie, 3 bai, o intrare (posibil doua), cu camere nalte; Pod nalt, peste 3, 5 m, posibilitate de mansardare. pivnita; Casa boiereasca, facuta inainte de 1977. Impartit: Parter - 3 camere, o baie, o bucatarie, o debara, scara; Etaj 2 - 5 camere, 2 bai, o bucatarie, balcon (125mp.); Pod. Dotari: gresie, faianta, termopan, aer conditiont, parchet original, sobe originale, camere mari si luminoase; totul consolidat, renovat 2017; curte comuna. Ideal: spaiu comercial pentru Cabinete medicale, saloane de nfrumuseare, birouri sau ca apartament deosebit. Zona: Pasaj Victoria - Metrou P-ta Victoriei - 4 minute, STB - 10, 34, 46, 182- 3 min.,

[+]  Zyana Imobiliare(A)
19.07.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 500.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
vila de vanzare in zona calea calarasilor - traian - burghelea, desfasurata pe d+p+m, avand 7 camere plus anexe, 3 bai, suprafata totala construita 430 mp, utila 350 mp si teren 547 mp, deschiderea de 15 ml. imobilul are amprenta 237 mp, curtea individuala, teren in proprietate libera 310 mp. are structura din caramida , este construita in anul 1914, este renovat recent pe zona din fata si dispune de toate utilitatile, incalzire cu centrala proprie, telefon, cablu, internet. recomandam aceasta proprietate atat pentru sediu de firma / gradinita / notariat / cabinet medical, cat si pentru locuinta. imobilul este inchiriat la acest moment. pretul este de 500.000 euro negociabil. id intern: ref010207257.

[-]  Refinder Elite(A)
Telefon: 0724754477
Agent: Parvu Catalina
2 3 4 »
  Pagina 1 din 4   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero